Új privát üzeneted érkezett!

Bonikám, érezzétek jól magatokat! Ha Balcsizni mentek, legyennagyon jó időtök! Sok puszi

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Kép 39+0 ma Kép

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba: gyönyörű pocak. :) Tessék sokat pihenni, már csak pár nap. Sokat gondolok rátok.
stephie
 
 

 
 

2 in 1. :D
Nagyon szenvedek a savtól, semmi nem használ. Éjjel órákig fent vagyok. Arra gondoltam éjszaka is, ha az segítene, akkor már fejre is állnék...

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Csak gyorsba: Baba emeld meg a párnádat, ne vízszintesben legyél. És kerüld a cukros, szénsavas italokat. Nekem ezek váltak valamennyire be, de az is igaz, hogy Bende hosszú lobonccal született. Drukkolok, hogy minél hamarabb a kezedben tarthasd a babótokat! Gyönyörű pocakod van!

kispiskóta
 
 


baba: pár nap és megérkezik a hidegfront és mivel már a dokid is visszajön, akár indulhat is Fanni :) mennek a drukkok nektek ++++++++
stephie
 
 


Jó reggelt!2in1
méhszáj 1 ujjnyira kinyílt végre!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba izgi izgi..kiváncsi vagyok a napra! :lol: baccus már csak 2 nap és ZSiga is 2 éves lesz :shock: nosztalgiázok veled!
Vendég
 


baba: minden rendben lesz, szépen ki fogsz nyílni, Fannika pedig ügyesen kicsusszan, dől a tejcsi és földöntúli boldogságot fogsz érezni amikor a szemecskéivel rádnéz, azzal a mindentudó, kérdő tekintettel, hogy "na akkor Te vagy az Anyukám". :) :) :)
stephie
 
 


:lol: :lol: :lol:
Steph, érzékeny, meghatódós hangulatban vagyok. AZt akarod, hogy sírjak? Könnyen megy:).

Boni, tudom, és ha közben megfelegkeznék róla, akkor most előre: NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ZSIGIKE ÉS ANYÁJA ÉS APÁJA!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Tegnap csöpögött icipici tejcike is ám!Úgy örültem, azonnal telóztam apának. :lol: :oops:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


BAba vagy más dolgod lesz :wink: :lol:
Vendég
 


Hát én is arra céloztam :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, én is minden nap benézek ide, kíváncsi vagyok Rátok, és nagyon-nagyon drukkolok!!! Kitartás a maradék pici időhöz! Hátha a front meghozza Fannikát! :lol:

Gaby, sajnálom, hogy nem jött össze az utazás. Hátha legközelebb sikerül!

Boni, Zsigi is hogy megnőtt, te jó ég! :lol: Úgy öregszenek ezek a gyerekek, nem??? :lol: :lol: :lol: Nagyon édes a képeken!!!

Jelentem, Lalkó szobatiszta! Olyan büszke vagyok rá!!! Annyi a bibi, hogy állva még nem tud pisilni, így ha megyünk valahova, vinni kell pelust, szól, ha pisilnie kell, feladom rá a pelust, belepisil, aztán levesszük és megyünk tovább. :lol: De otthon bilibe megy a dolog, mind a kettő.
Most nincs itthon, tiszta depi vagyok emiatt, anyuéknál van vidéken, egészen péntekig, muszáj volt, mert nekem jönni kellett dolgozni. Eddig jól bírja, már vasárnap óta ott van, nem sír, ügyes nagyon. De még sosem volt 2 éjszakánál tovább ott, azt is csak egyszer... Hiányzik!!!

Kép
szilcsi
 
 


Szilcsi, köszi, aranyos vagy!
Lali ügyes nagyon és elhiszem, hogy hiányzik :D

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Jó reggel! :lol: 2in1. Azt hiszem, az elején annyi progipótlást kapott ez a baba, hogy most ki kell majd imádkozni. Úgy látszik, jól érzi még bent magát és okosan kivárja anya szülinapját.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, képzeld azt álmodtam hogy feljöttem a netre és itt várt a hír h Fannika megszületett 8:05-kor. :D

Szilcsi Lalinkónak gratulálok!!! Ügyes nagyfiú!

Kép
kata05
 
 


Baba hűha hát ha KAtánk álma teljesül akkor nagyon bele kell húzni:) :lol:
Vendég
 


Szilcsi nagyon ügyi LAli.. biztos nehéz lehet! :cry: de ő gondolom jól elvan :lol:
Vendég
 


Boni, holnap nagy nap nálatok! :wink:

Kép
kata05
 
 


Kata bizony, ma alvásidőben állítom össze a vonatos tortát izgulok is rendesen,hogy sikerüljön ..jó csak hárman leszünk, de akkor is :oops:
Vendég
 


Boni, biztos szépen fog siekrülni!

Kata, bocsi, aludtam szülés helyett :lol: :lol: . Figyu, az is benne volt, hogy melyik nap? :)))

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Csajok :lol: jókat derülök Kata álmán. :lol:

Baba, az jó, ha tudsz aludni. Hamarosan krónikus alváshiányod lesz úgyis. :wink: Vizesedés elmúlt teljesen?

Boni, Lali nagyon jól bírja, nem sír, néha hiányol, de tudja, dolgozunk apával mindketten. Mindig megbeszélik mamával, hányat kell még ottaludnia, megszámolják a kezükön. Én bírom rosszul, amíg napközben dolgozom, nincs baj, de az esték borzalmasak, üres nélküle a lakás, az éjszakák meg még rosszabbak, nem tudok aludni, folyton felébredek, keresem, rosszakat álmodom. Van, hogy arra ébredek, hogy jön át hozzánk, a hangját is hallom, és felébredek és nincs otthon... :cry: Tudom, ez csak nyavalygás és csak 5 nap, és jó kezekben van és jól érzi magát, de nekem akkor is baromi nehéz. :cry:

Csikken, hogy vagytok?

Kép
szilcsi
 
 


Az nem, de kíváncsi leszek! :lol:

Boni, tortáról képet kérünk majd!!

Kép
kata05
 
 


Szilcsi, lábam egész jó, de a kezem nem, és ínhüv.gyull.om van vszínű a víztől és egy dudor is lett a csuklómon. Nagyon fáj, de nem tudok vele mit csin. .
Alvás. este 10 körül lefekszem, kb.2 óránként wc-járat, így nem nagyon tudom kipih.magam. 4-1/5 5, apa kel, így én is. 6-kor elmegy, utána reggelizek, fürdök, stb..1/28 felé alszom egyet. Most 1/27-1/29-ig aludtam kb. Tízóraiztam, majd ism.visszafeküdtem és fúrnak felettünk. ÁÁÁÁ...nem tudok így pihenni...

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Ja, Kata, köszi az iwiw-es dícséretet is.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, nem kell köszöni szívből jött!!!! :D

Kép
kata05
 
 


Sziasztok!

Benéztem gyorsan Babim-ra, hogy a hidegfront hozott-e már közénk valakit! :lol:

Szilcsi! De ügyes Lali! El is hiszem, hogy hiányzik! Én még csak most kezdtem az elszakadást Mátétól (elmentem apjukkal 2 órára moziba)! Hát nem esett olyan jól, mint ahogy gondoltam! :oops: A hosszabb távollétet pedig el sem tudom képzelni!

Boni! Nagyon, nagyon, nagyon boldog 2. szülinapot így előre is ZsigaCsigának! :lol:

Csajok! Jöhetnek a szobatisztasági tippek! :wink:

Kata! Még korábban akartam írni, hogy remélem nem volt félreérthető amit írtam a bölcsiről, évvesztességről. Legalább is én most úgy érzem, hogy talán nem egészen jól írtam le és nem akartalak megbántani. Főleg, ha most is érthető, amit írok! :oops:
Piskótáék?

Babim! Hajrá! Drukkolok és izgulok értetek! A pihenésről! Szerintem már edz az élet! :wink:

Csikken! Jól vagytok?

Szezso! Remélem ti is!

Bocsika attól, akit kihagytam! :oops: Tényleg csak gyorsban voltam!

Kép
bettike
Eger
 
 


Bettike, drága vagy, de még semmi...kezdek türelmetlen lenni, de hát még 2 nap van a kiírtig és tudjuk, hogy nem is a 14, hanem a 16-17. napon volt nyák, így akkor foganhatott.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Jó reggelt.Később visszaolvasok, most túl kimerült vagyok. Továbbra is 2 in 1. Holnap terminus. Estém vacak volt 3-éjfélig kb.görcsöltem egyre jobban, de nem volt normális rendszer benne és a fájások közt sem nagyon volt szünet, így már nem tudtam, mikor kezdődik az újabb, nem tudtam, mit mérjek...Hányingerem volt, a vérnyomim, ami ugye 90-100 szokott lenni 123/69 volt. Hányingerem volt. 1/2 11-kor felhívtam szegény szülésznőmet nagy lelkiism.furdalások közepette, mert nem tudtam, mi legyen. A hasam kőkemény volt. Megbeszéltük, megpróbálok még várni, pihenni, elaludni. Ha sikerül, akkor jósló, ha nem, akkor figyeljek 1-2 órát és hívjam és klinika. Végül valahogy elaludtam.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba kitartás! +++++++++
Vendég
 


Boni, Boldog Születésnapot Zsiginek!!!!!!!


Bettike, Piskótáék megvannak, köszönjük a ránkgondolást. :lol: Voltunk nyaralni Balatonon egy hetet, majd egy hét Zeg, közben a fiúk szülinapja, és annak ünneplése. Nem unatkoztunk. A héten ment apa először dolgozni három hét után. Szeptember elsejétől meg ovi Marcinak. Bende elindult így nem unatkozom. Most a játszóterezés kezd kivitelezhetetlenné válni számomra...tegnap a hajam téptem.

Kép

kispiskóta
 
 


Zsiginek Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánunk!!!!

Baba, kitartást!!

Bettike, dehogy sértődtem meg!!!Ne butáskodj!!! Kékszemű hercegemről képet??

Kép
kata05
 
 


baba: sose legyen lelkiismeret furdalásod, a szülésznők azért vannak, hogy hívják őket ha bármi van.
Hallgass az ösztöneidre. Amikor én szültem a lányokat egyértelmű jeleim voltak, magzatvíz-folyás, vérzés.
Leventével viszont SEMMI. Keményebb volt a hasam.Semmi rendszer nem volt a görcseimben és csak saját megnyugtatásra mentem be megnézetni magam. Meg is lepődtem én is és a nőgyógyászom amikor kiderült, hogy már 3 ujjnyi a méhszáj. Ezzel azt akartam mondani, hogy ha bármi aggaszt téged, menj csak be (feltéve hogy nem te akarsz lenni a következő taxiban szülő ;) ) A női ösztönök hidd el jól működnek, inkább legyen vaklárma, mint hogy ne legyen időd nyugodtan, olyan körülmények között szülni ahol biztonságban vagytok te és Fanni.
(((((((( baba)))))))))))

Zsiginek Boldog Születésnapot
stephie
 
 


Köszönjük!
Csajok el nem hiszem, hogy eljött ez a nap is! mintha ma lett volna az első szülinap !
az elmúlt egy évben annyi minden történt Zsigámmal hogy le sem lehet írni .egy éve ezen a napon már tudott menni , de most már rohan..tudott halandzsázni, de most már javarészt beszél. én vagyok a világ legboldogabb embere na meg persze a férjem, hogy itt van velünk, mert így kerek a világ! naponta rácsodálkozunk arra, milyen okos, mennyi mindent tud már .és mindennap hálát adok az égieknek,hogy leküldték hozzánk, hogy család legyünk!
:D imádom!

Jaj de drága BEnde :lol: állatkerteztetek?
Vendég
 


Boni, Isten éltesse 2 éves nagyfiadat!!! :lol:

Baba, kitartáááááááááááááás!!! :D

Piskóta, miért tépted a hajad? 8)

Kép
szilcsi
 
 


Babim! Hú! Kitartás! Szülésznő miatt pedig ne aggódj, nem veszik ám ők ezt úgy, hogy neked lelkiismeret furdalásod legyen! :wink: (mondom én, aki kb. 5 percig vacillált, hogy most ha folyik a magzatvíz fel merjem-e hívni) :lol: :lol: :lol: De inkább hívd tényleg, mint hogy bármi legyen!

Piskóta! :lol: Én egy gyerkőccel is tudom simán a játszóteres hajtépést! :lol: Két gyerkőccel dupla jó lehet! :lol: (Bocsi!) :wink:

Kata! Akkor jó! Megnyugodtam!

Boni! Ugye felteszed a mai bulis képeket?

Mindjárt keresek Kata neked képet, bár igaz, mostanság nem nagyon készülnek! :oops: Azaz az iwiw-re gyorsan feldobom, ha van, hogy az ismerősök meg tudják lesni.

Egy játszóházas:
Kép

Strandos:
Kép

Kép
bettike
Eger
 
 


DRÁGA ZSIGA-BIGÁNAK NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT!!!!

Nemrég visszaolvastam az 1 évvel ezelőtti dolgokat, és találtam Zsigiről 1 éves szülinapja előtti képeket...mennyit változott azóta!!! Hihetetlen!!!! :D

Majd próbálok jönni, de nem nagyon volt időm olvasni, ablakcsere volt hétfő-kedden, amúgy meg Bendi nem hagy netezni :evil: vagy inkább :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Köszönjük! Képekben

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Boni, torta nagyon jól néz ki! Képek szuperek!!! Zsigi meg nagyon angy lett!!

Bettike, Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!! Máté még mindig gyönyörű!!!!

Kép
kata05
 
 


Baba?
Vendég
 


Gyors híradás, aztán visszaolvasok.
Tegnap apának vírusirtani kellett, merta babanet egyes topikjai fertőzték a gépet. Ezért is nem tudtam mindenhova írni, később meg már megnyitni sem. Sőt a végén 3 böngészőnkből 1 sem működött.
Ma volt ctg, vizsgálat, magzatvíznézés. A helyzet változatlan. 1 ujjnyi továbbra is. Magzatvíz kristálytiszta. Babucim ezek szerint jól érzi magát bent. Holnap újabb ctg, vasárnap ctg+vizsg., szerencsére vas. az én dokim lesz megint. Kép 40+0

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Boni, csudaédes Zsigi és szép lett a torta, gondolom finom is. Ügyes vagy!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babim!
Előre is boldog szülinapot kívánok neked! És egy csuda szép Fanni babát! :wink: (DE tuti lenne egyszerre ünnepelnetek!)

Kata! Köszönöm a jó kívánságot!

Boni! AZTAAAAAAAAA a torta! Nyam-nyam! Teszel fel megszülettem, 1 éves és 2 éves képet együtt?

Kép
bettike
Eger
 
 


tessék

Kép Kép Kép
Vendég
 


Csudipofa. :D

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Jó reggelt!

Most nem olvasok vissza, készülődni kell, aztán indulunk ctg-re, csak gyorsan hírt akartam adni: 2 in 1. :lol:
Vacak éjszaka volt, alig aludtam. Majd mesélek. Puszi mindnekinek.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, Nagyon Boldog Szülinapot!! Kívánom, h ne gyere vissza csak Fanni babával!!

Kép
kata05
 
 


Baba nagyon boldog szülinapot és kívánom, hogy neked legyen igazad :wink: és életed legcsodálatosabb ajándéka legyen! :lol:
Vendég
 


jaj és Bettike utólag is boldog névnapot! :oops: :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?