Új privát üzeneted érkezett!

Szia Gyezsu!
Igazából nem tudom kérlek probáld meg mégegyszer ha nem megy adok egy másik cimet.Köszönöm Éva
diadém
 
 


Szia Éva!

Újból próbálkoztam - mindkét levél visszajött.

GyeZsu
gyezsu
 
 


Szia Gyezsu!
Sajnos nem tudom mi lehet a probléma,de ha neked nem okoz gondot szívesen olvasnánk itt a topicban is a tapasztalataidat a korházról.Éva
diadém
 
 

 
 

Sziasztok!

34 hetes terhes vagyok, választott dokim Dr Surányi. Eddig teljesen elégedett vagyok vele, nagyon lelkiismeretes.Kép
Szívesen elmennék, elmennénk a párommal valami szülésre felkészítő tanfolyásra. Van ilyen a kórházban? Vagy valami kismamaklub, vagy szülőszobalátogatás? Ha van infótok ilyenről, azt szívesen venném!

köszi.
Kati
tkati
 
 


Gyezsu!

kb egy hónapja írtam neked egy levelet, amiben kértelek, hogy küldd el nekem a szülésterved. Nem jött vissza, de mivel nem válaszoltál, nem tudom, megkaptad-e... Ha nem gond, megkérlek, hogy küldd el nekem! Köszönöm.

Kati
tkati
 
 


Szia Kati!

SZülésfelkészítő tanfolyam minden hónap 1. és 3. keddjén van 15.00 órától, ha minden igaz az 1. emeleti nagy tanácsteremben, de a recepción megmondják. Közös szülőszoba látogatás ritkán van, azt szerintem próbáld megbeszélni ott a szülésznővel.
Szülészet-nőgyógyászat tel.: 28/506-711

SZ
m_szilvi
 
 


Szia Kati!
Nekem szintén Dr Surányi az orvosom,és én megbeszéltem vele,hogy a 36.héten szeretném megnézni a szülQszobát,azonnal felajánlotta, hogy körebe vezet.Gondolom veled sem tenne kivételt beszéj vele Te is.Éva
diadém
 
 


M_Szilvi!
Köszönöm az infót, szerintem akkor jövő hét kedden ott leszünk. Kiváncsi vagyok, milyen egy ilyen.Kép

Diadém,
látod, ez valamiért eszembe sem jutott. Mármint, hogy ő vezetne körbe... mert eddig mindig azt hallottam, hogy szülőszobalátogatáson, vagy a választott szülésznővel lehet ilyet. De ez tetszik, úgyhogy meg is kérdezem tőle; úgyis ezen a héten kell mennem hozzá. Kép

K.
tkati
 
 


Sziasztok!
Én is erdélyi dokinál fogok szülni és Zitánál, Növérem is ott szült velük, és kát barátnönk is.
Az alapitványszoba árak 3ezer körül vanna igaz?
Én még messze vagyok a májustól
vikvuk
 
 


SZia Vikvuk!

És is Erdélyinél és Zitánál szültem 2001. május és 2003.júniusában. Tényleg nagyon jó páros!!!

Üdv, Kriszta
tkriszta
 
 


Sziasztok!
A Szentágotai és Tasnádiné páros is nagyon szuper! Ajánlom mindenkinek, de főleg annak aki gátvédelemmel szeretne szülni!!
sünmama
 
 


Diadém!
Voltunk a dokinál, és pont mikor szóba akartam hozni a szülőszobalátogatást, magától felajánlotta, hogy szívesen körbevisz minket. Imádom ezt a dokit. Kép

Jön még valaki kedden a tanfolyásra?

Kati
tkati
 
 


Sziasztok!

Megpróbálom csatolni a szüléstörténetet és a szüléstervet.

GyeZsu

<!--attachment: szulestortenet-118460.doc*mime_msword.gif*application/msword*66.0*sz%fcl%e9st%f6rt%e9net*szulestortenet%2edoc --><center><pre>
Képszüléstörténet
szulestortenet.doc (66.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: 2_szulesterv-118461.doc*mime_msword.gif*application/msword*23.6*sz%fcl%e9sterv*2_szulesterv%2edoc --><center><pre>
Képszülésterv
2_szulesterv.doc (23.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
gyezsu
 
 


Úgy tűnik, sikerült Kép

GyeZsu
gyezsu@freemail.hu
gyezsu
 
 


Sziasztok!
Kicsit off, de a Flór Ferenc kórház gyerek orr fül gége osztályával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Köszi
Edina
bubborka
 
 


Edina,

Schmidt Katalin doktornö szuperjó, nála voltram az 5 hónapos kisfiammal, ajánlom szívböl !
kismaszat
 
 


SZiasztok! 14 hetes kismama vagyok . Dr Várkonyinál fogok szülni. Van valaki aki ismeri őt vagy hallott róla? Köszönöm!!!

Kép
juszti75
 
 


Szia Juszti!
Én ugyan nem nála szültem, de több mint egy hónapot töltöttem bent szülés előtt, így jópárszor találkoztunk, és többször ő csinálta az UH-ot. Csak jót tudok róla mondaniKép A barátnőm viszont nála szülte mindkét gyerekét, és ő is maximálisan meg volt vele elégedve.

Bea
Vendég
 


Szia Juszti,

évek óta ő az orvosom, maximálisan meg vagyok vele elégedve. Nyugodt szívvel ajánlom neked.

Timi
kismaszat
 
 


Sziasztok!

Költözés miatt 20 hetesen kényszerülök orvost, és kórházat váltani, és miután Gödöllőre költözünk felmerült lehetőségként a kerepesi kórház, ahol Surányi Tibort ajánlotta idáig mindenki.

Sok jót olvastam róla itt is, ez további bizalomra ad okot...

Esteleg tudnátok segíteni a magánrendelőjének a címében, telefonszámában, illetve rendelési idejében? Mennyit kell rá várni 1-1 vizsgálat alkalmával? Van a rendelőjében ultrahangra lehetőség?

Előre is nagyon köszi minden infót!

Üdv:
Zs.
zsuzzzsi
 
 


Szia! ha írsz megírok mindent becsike@citromail.hu
becsi
Iklad
 
 


Sziasztok!

Én a már évek óta a Fábián dokihoz járok és mint emberrel és mint orvossal is eddig nagyon meg vagyok elégedve. Ugyan a baba még nálunk csak az "előkészületi" fázisban van, de azért szeretném tudni, hogy a Fábián doki milyen a terhesség és a szülés ideje alatt. Ami még nagyon érdekelne, hogy milyen a szülészet a kórházban. (Mennyire van jól felszerelve). Ha van valaki aki tudna némi információval szolgálni, nagyon megköszönném.

D.

Kép
dettike
 
 


Sziasztok! Köszönöm a válaszokat.Most kedden kezdtem járni a szüléselőkészitöre nagyon szimpi. Megnéztük a szülöszobákat hát mit mondjak: gyönyörüek. De tényleg. Már csak szülésznőt kellenne választanom a pozitiv tapasztalatokat kérlek osszátok meg velem. Mindenkinek szép babavárást! Juszti

Kép
juszti75
 
 


ja az emil cimem : julovas@vipmail.hu szép napot!

Kép
juszti75
 
 


Sziasztok!

Én is Kistarcsán fogok szülni hamarosan (Előreláthatólag kb. 3 hét múlva). Tudnátok nekem abban segíteni, hogy mennyi pénzt illik adni az orvosnak, szülésznőnek? Csak az orvost választottam, mert ő azt mondta, mindegyik szülésznővel szeret dolgozni, ezért nem tartottam fontosnak, hogy szülésznőt is válasszak.
Érdeklődtem már néhány helyről az árfolyamokkal kapcsolatban, de minél több infóhoz jutok, annál jobb. :-))
1ébként én is a héten láttam a szülőszobákat, és tényleg nagyon szuperül felszereltek, nem is olyan érzést keltenek, mintha az ember kórházban lenne. Nagyon megnyugtató volt látni, hogy hová kerülök majd, és hallani, hogy kb. mi fog történni.

Megadom a mail címemet, ide küldhettek nekem árfolyamokat, akiknek már van tapasztalatuk: nagynepala@freemail.hu

Köszi előre is!
zs.
zsirkreta
 
 


Szia Dettike és más kismamák!

Végre kapcsolatba kerülhetek egy olyan kismamával aki szinét a Fábián dokinál fog szülni. Én is hozzá járok már évek óta és nála fogom szülni az első kisbabámat június elején. Az én véleményem is ugyanaz mint a tiéd az orvosról. Nagyon segítőkész és rendes. A szülészetet mi már a párommal megnéztük rögtön a terhességem elején és nagyon szimpi.
A szülőszobák egyáltalán nem keltenek kórházi benyomást. Színes falak , divatos függönyök, vajúdókád mindegyik szobába, kedves szülésznők,minden szülőszobához külön WC zuhanyzó (ÚJ!!!!)Szóval majd meglátod. A doki úgyis be fog hívni egy látogatásra.
Ha bármilyen kérdésed van írhatsz közvetlenül is az e-mail címemre. hszilvuska@freemail.hu
Ha van olyan kismama aki szintén nála szült v. a kórházba és esetleg írna egy két szót a kínos anyagiakról azt nagyon megköszönném. Nem akarok nagyon mellényúlni.
Köszi
Szilvi
hszilvuska
 
 


SZiasztok!

ÉN pár évvel ezelőtt szintén itt szültem, Dr. Szabónál, de igy utolag nem voltam vele megelégedve, főleg amikor azért sietette a picim születését mert lejár a műszakja és nem kiván tovább bentmaradni felszólitással közölte mindezt, megijedtem, és miután meglett, elhatároztam soha többet sem nála, sem itt nem fogok szülni. AMikor pár héttel szülés után rosszul lettem, és elmentem hozzá, hiába voltak fájdalmaim nagy könyörgés után kaptam fájdalom csillapitokat, nem beszélve arról, h valamit nagyon elszurt nálam, és 5 év után most lehettem ujra terhes. De mindenki maga dönti el, kiben bizik, ez csak az én tapasztalatom.

Mellesleg Semmi jót nem hallottam Várkonyiról és Szentágotairól, sőt..de inkább nem irom meg, mert még valakit szörnyen megijesztek, de elég ha annyit mondok műhibaper..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Sziasztok!

Viktória vagyok és számomra is elérkezett az idő amikor föl kell tennem a kérdést, hogy kit válasszak, mármint szülészorvost. Nagy segítségemre lenne ha tudnátok valami információt adni a Vámosi Tamás doktorról. Eddigi rövidke életem(23év) folyamán nála voltam a legtöbbször(3x). Most 20 hetes vagyok és még nem választottam. Előre is köszönöm a segítséget!
tubturub
 
 


Sziastok,
Sűrgős segítségre ,enne szükségem. Megbízható nőgyógyászt keresek a Kistarcsai Kórházban, olyat aki problémás esetekkel (Clostyt szedek) is foglalkozik. A mostani dokimban nagyot csalódtam, és SOS kellene találnom egy újat.
Ha tudtok ajánlani valakit, nagyon hálás lennék. Sok mindenen túl vagyok, és szeretnék egy olyan dokit, aki nem trehány, és tényleg segít.
pago
 
 


Sziasztok!

Tubturub!

Nekem Ő az orvosom, már évek ótaKép A világ legeslegeslegjobb orvosa!!! Annyi odafigyelést, törődést kaptam tőle, amire álmomban nem számítottamKép Nagyon alapos, mindenre odafigyel, lehet rá számítani. Én sajnos nagyon problémás voltam, ezért ki merem jelenteni, hogy neki köszönhetem a gyerekemet! És még egy pozitívum: a kórházban minden kismamával udvarias, figyelmes, akkor is ha nem az ő betegei! Ez sajnos kevés orvosról mondható el, megtapasztaltam a több mint egy hónapos bentlétem alattKép Nyugodt szívvel merem ajánlani!

Pago! Lásd fent.Kép

Bea
Vendég
 


Kedves Bea!

Köszönöm leveledet. Nekem is ez volt az érzésem, hogy Ő tényleg gondos, alapos, szakmailag jól képzett. Csak mégis jobb egy biztos helyről hallani, mint magamtól sejteni.

Üdv!

Viktória
tubturub
 
 


Sziasztok!

Én is ott fogok szülni de én Dr Gerőnél..Feltennék egy hülye kérdést..akkor is fizetek a szülés után ha a magánrendelésen is fizettek?Köszi előre is
pocokanya
 
 


Szia Pocokanya!

Sajnos igen, a szülésért még külön kell fizetni.
És nem tudom más magánrendelésen hogy van, de az én dokimnál a szülés utáni 6 hetes vizsgálatért is fizettem , pedig addigra már már igen csak sok pénzben benne volt........

Becsi
becsi
Iklad
 
 


Sziasztok,
Tudnátok nekem küldeni tapasztalatokat a Gerő Főorvos Úrral kapcsolatban? Én évek óta járok hozzá és nekem nagyon szimpatikus.
emial: greczulamonika@freemail.hu
Köszi,
Móni
gmonika
 
 


Sziasztok!!

Fábián Istvánnál fogok szülni hamarosan!!!
Ha van valaki aki már szült nála,irja meg milyen tapasztalata van vele kapcsolatban....
bár eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.

Ha nincs választott szülésznőm ,akkor is lehet kérni gátvédelmet?Az ehhez szükséges olajat nekem kell vinnem vagy azt ott biztositják ?

Kriszta
kristin75
 
 


Szia Kriszti,

Mikor fogsz szülni, jártál kismama tornára? Ha igen akkor hova? Apás szülést terveztek?
Írd meg, hogy hogy vagy mindenre kíváncsi vagyok.

Móni
gmonika
 
 


Szia Móni!

Irtam egy jó hosszú valaszt csak elszállt.
Én ikreket várok ezért engem előbb befektetnek a kórházba.Most 34+4 hetes vagyok és szerintem jövő hét hétfőn kell bemennem.Ez nem biztos csak célozgatott a doki majd csak csütörtökön derül ki.
Nem jártam tornázni,bár akartam de valahogy sosem jutottam el.A kórhgázban van felkészitő tanfolyam azt érdekesnek találom bár arra sem jártam,de ha bekerülök biztosan mehgnézem milyen.
kb 1-2 hetet leszek bent szülés előtt.
Szülni természetes úton fogok (az ikreknél ez nagy szó)és apásat tervezünk.A szülőszobákat még nem láttam majd ha bemegyek... csak hallottam hogy nagyon szépek ,modernek...
A szobáűk 6 áégyasak és baba-mama barát ami jó csak én soknak találom a 6 babó+6 mama együtt...éjszakai pihenés...szóval én alapitványiba szeretnék menni szülés után,ami 2 ágyas és 3000 ft éjszakánként.Van benne saját wc,zuhanyozó,nyáron légkondi,tv.
Irj magatokról...kinél szülsz,hol tartasz...
Kriszta
kristin75
 
 


Szia Kriszti,

Megadod az email címedet? Úgy könnyebben tudnánk kommunikálni az előbb nekem is elszállt amit akartam írni :-)

Móni
gmonika
 
 


Szia Móni!

email cimem:kristin75@freemail.hu
kristin75
 
 


Sziasztok!

Megpróbálom megint, mert már 3X nem ment be....

Én is a Dr. Surányihoz járok, nála fokok szülni elvileg október végén! Kép
Ha valakinek van Vele, illetve a kórházzal kapcsolatban tapasztalata örülnék ha megosztaná Velünk.
Velem eddig nagyon kedves volt mindíg, de a kórházat nem nagyon ismerem.

Előre is köszönöm

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide
 
 


Sziasztok!

Anidehoz szeretnék csatlakozni, én is Surányihoz járok eddig minden oké, de ha valakinek van infoja róla aki már szült nála szívesen venném.

Köszi Betti
betti1977
 
 


Kedves Edina !

Én válaszoltam neked a múltkor de eltűnt !! Szóval én Várkonyi doktornál fogok szülni de a kórházról szivesen írok, elég sokszor jártam már a szülőszobán látogatás céljából és a csecsemőosztályon is. A szülőszobák nagyon szépek, berendezkedtek az alternatív szülésre ( vajúdni lehet vízben-van sarokkád, labda, speciális szülőszék, lehet bevinni cédét, van illóolajos párologtató). Az orvosok és a szülésznők kedvesek, én Ignáthné Évával fogok szülni de szerintem minden szülésznő közvetlen és aranyos. Ha valami kérésed van még tedd fel nyugodtan. Minden második kedden ( pl. ma) 3-tól van szülésfelkészítő. Érdemes eljárni. Én végig jártam, de már a 38.hetemet töltöm így nem vállalom már hévvel az utat pestről. Remélem tudtam segíteni. Jusztina

Kép
juszti75
 
 


Kedves Anide és Betti!

Én a Surányi dokinál szültem, most 8 és fél hónapos a kisfiam és én csak jót tudok Róla mondani! Végig a terhességem alatt, majd a szüléskor és utána is nagyon kedves volt, én úgy éreztem mindig maximálisan odafigyelt rám, szóval én bátran merem ajánlani bárkinek! Ráadásul halál nyugis egy ember, és ez nekem nagyon jó volt, jól hatott rám!Kép
Én a kórházban is jól éreztem magam, a nővérekkel sem volt semmi gondom és a csecsemősök nagyon sokat segítettek! Igaz én kérdeztem bátran, akármi gondom volt mindig mentem.
Alapítványi szobában voltam, ami szuper! Sajna akkor még nem működött a légkondi és mivel augusztus közepén szültem ez nem volt túl kellemes, de amúgy minden klassz volt, tényleg!

Mindannyiótoknak jó babavárást és aztán még jobb babázást kívánok! És sima, élményként megmaradó szülést!Kép

Orsi

avocado
 
 


Kedves Orsi!

Nagyon jó dolgokat írtál köszi szépen. Nekem is ez volt a véleményem róla, de így tapasztalatból beszélni mégis más.
Mégegyszer köszi

Betti
betti1977
 
 


Sziasztok!
Nekem "fantasztikus"szülésem volt.A Szentágotai dokinál,és a Tasnádinénál szültem...Borzalmas.Azt hiszem ha annyi mondok csak ,hogy első babámnál 16 órán keresztül vajúdtam,és végül természetes úton kellett megszülnöm egy 4700gr-os,63 cm-es gyereket,akkor ezzel már mindent elmondtam..Ne menjetek hozzájuk.Azt hittem,hogy minden jó lesz,mert a terhesség alatt nagyon készséges volt a doki,és ha szülés előtt hajlandó lett volna egy ultrahangos mérésre,akkor nem járjuk végig azt a kálváriát,ami a szülés miatt történt..Nem beszélve a csecsemő orvosokról.Azt sem vették észre,hogy a gyereknek nem mozog a válla és a karja,nekem kellett szólni,hogy ugyan nézzék már meg.Utána pedig közönyösen közölték,hogy a gyereknek részleges idegbénulása van a vállában..Ami a szülés miatt történt,mert szegénykém beszorult a szülőcsatornába,szabályosan ki kellett őt rángatni onnan.Majd oxigénhiányos lett.Ez az egész egy általános ultrahanggal elkerülhető lett volna.Belőlem szabályosan kikönyökölte a doki a gyereket,rettenetes volt.Ez csak személyes tapasztalat,ha akarjátok megfogadjátok a tanácsom,ha nem,hát nem..De senki jóra ne számítson..Legalábbis náluk.
Puszi:Adri
gada
 
 


Sziasztok kismamak, anyukak,

egy kis programajanlo nektek szeretettel:
Kedves Te!

Lehetsz férfi vagy nő, kamasz, gyermektelen, anya, apa, nagymama, nagypapa, szóval az életkor teljesen mindegy. Mert mindannyiunknak közünk van, volt, lesz vagy lehet ahhoz, amiről jövőhéten, május 23- tól 29-ig szó lesz.

Jövőhéten ugyanis a Születés Hete országos rendezvénysorozat lesz sok-sok helyszínnel. Hogy pontosan hol és mikor, azt megtudhatjátok itt: www.szuleteshete.hu , a térképre kattintva.

Maroknyi csapatként (de rengeteg támogatóval) hónapok óta keményen dolgozunk azért, hogy megmutathassuk mindenkinek, neked, nektek is, hogy lehet máshogy is szülni (függetlenü a szülés helyétől), hogy miért lehet ez nekünk jó, mint egyéneknek, mint társadalomnak.

5 napunk van a kezdésig, és most a segítségedet kérem, mert a reklámozásra nagyon kevés időnk maradt.

Kérlek Téged, kérlek Benneteket, hogy küldjétek el ezt a levelet a szélrózsa minden irányába, akinek csak tudjátok, és gyertek el ti magatok is, ha találtok olyan programot, amely felkeltette az érdeklődéseteket. Bízom benne, hogy lesz ilyen.

Ha tudnátok vállalni, hogy akár csak egy oviba, bölcsibe vagy suliba, babamamaklubba, művházba elvinnétek szóróanyagot, kérlek, jelentkezzetek.

Szeretettel és remélve, hogy minél többen leszünk, ezért Neked is hála,

Bajó Csilla Virág
programkoordinátor
06205569713
06205538416
virag.dula@szuleteshete.hu
boksay_rita
 
 


Sziasztok lányok!

Akit érdekel elmondom, hogy nyílt nap volt a kórházban és elmentem megnézni. Hát mit mondjak a várakozásaimat magasan meghaladta amit láttam. A szülőszobák csodaszépek, barátságosak, családiasak. Nagyon megnyugtató látvány hogy ilyen helyre kerül az ember. Aki csak teheti nézze meg érdemes.

Hát csak ennyit akartam mondani.
Sziasztok
Betti
betti1977
 
 


Kedves Adri!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen "élményben" volt részed!Kép Sajnos az ilyen is előfordul, még a legjobb helyeken is. Az egyik ismerősömmel is majdnem ez történ, szintén Kistarcsán szült nemrég és nagyon rosszul sült el az egész.Kép Én Õt is nagyon sajnálom és Téged is, mert nem szabadna ilyennek megtörténnie!
Az én dokimat viszont bátran ajánlom, Nála semmi ilyen nem volt, nagyon körültekintő és alapos orvos! (Ha valaki fentebb nem olvasta, Surányi Tibor azKép)

Kívánom mindenkinek, hogy bárkinél szül, az legyen neki olyan élmény, mint amilyen nekünk volt a férjemmel!Kép

Orsi

avocado
 
 


Szia Orsi!
Köszi a leveled.A sok megpróbáltatás után mára teljesen rendbe jött a kicsi fiunk,most 7 hónapos,5 foga van,és mászik is.Szóval normális ütemben fejlődik.
Köszi,hogy ajánlottad az orvosod,megfogadom a tanácsod,ha érkezni fog a második baba is.Egyébként nekünk is apás szülésünk volt,ez volt a szerencsém,mert tartotta bennem a lelket,nagyon jól viselte az egészet,rosszabbra számítottamKépHa megkérlek megírod nekem,hogy van-e a Surányinak magánrendelője,és hogy hol?A biztonság kedvéért,hátha hamarosan szükségünk lesz rá!Kép)
Köszönöm neked mégegyszer.
Puszi:Ada
gada
 
 


Szia Orsi!
Én október elején fogok szülni a Surányinál. Van bennem para rendesen, főleg azok után amiket az Adri írt. Szóval minden jó és bíztatás rám fér. Nekem eddig nagyon jó véleményem van a Surányiról, de éles helyzetben még nem láttam.
Adri!
Én is ajánlom neked hogy keresd fel a magánrendelésén, Mátyásföldön a reptér hév megállóban megtalálod. Halál nyugodt, kedves. Remélem ilyen is marad, de valahogy mást el se tudok képzelni róla.
Örülök hogy ennyi megpróbáltatás után bele mersz vágni a másodikba, biztosan teljesen más élmény lesz.
A nyílt napon találkoztam a Tasnádinéval és nagyon kedvesnek tűnt. Azt mondod ne higgyek a látszatnak? Te külön őt választottad, mert nekem azt mondták, hogy ne válasszunk külön szülésznőt mert itt nem szokás.
Köszi
Betti
betti1977
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?