Új privát üzeneted érkezett!

Szly
Akkor Jázminnak egy súlycsoportban vagyunk. :-)
Máté is ilyen hirtelen kezdett a mondatos beszédbe.
Jázmin szúnyogcsípéseinek gyógyulást. Kened valamivel?
kittina30
 
 


Kitti! Fenistil géllel kenem! De még így is sokáig meglátszik neki!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

A szúnyogcsípések nálunk is gondot okoznak. Most Csanádnak az arcán van miattuk egy nagy piros folt. a múlt héten nem tudom, mi csíphette meg a lábát, de két napig fel volt dagadva a bokája. Azt mondta nem fáj, de én már majdnem elindultam vele ügyeletre.
A 11 kilókkal pehelysúlyúak Mira és Máté. Dorkó biztosan übereli Csanádot. Réka Mátéja is megvan vagy 13 kiló, ahogy tapasztaltam. A videón egyébként ő van Csanáddal, majd megpróbálok elkövetni vele valamit, hogy nézhető legyen.

KépKép
Kép
el..né
 
 

 
 

Ma tök véletlenül a Profiban találtam ugrálóvárat a gyerekeknek! Már egy hete keresem, neten is, meg boltokban is itt KArcagon. Pont ugyanilyet a neten 12000-ért találtam, és akkor utaljak előre, bizonytalanság stb....... Itt meg 4990-ért megkaptam! Örültem neki, a gyerekek nagyon élvezik! Szülinapi ajándék!

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Sly!
Csúcsszuper vagy,köszönöm a linkeket!Bár megnézni még nem sikerült,mert most jutottam a gép elé,de biztos működik majd valamelyikről!!!!Ezer hála és köszönet! :D Az ugráló nagyon ott van!!!!És tuti jó üzletet kötöttél!!!!!!!!!!!!A Profiban (meg míg volt a Plusban) érdmes figyelni az ilyen dolgokat!!!Jázmin nagyon nagynak tűnik a képeken és a haján sem tudok betelni. És az a halom fa????

Mi is most voltunk státuszon,Mira 88 cm (bár állva mérték mérőszalaggal :roll: szerintem 90 cm-en fölül van,de mindegy) és 12 kg. Lassan utóléri Márkot! :)

Kriszti!
Ha esetleg érdekel,mi Füreden a "Margret Haus"-ban voltunk,ez az Esterházy strandtól 100 m-re sincs,tuti helyen a Tagore-sétány végén.Igényes,szép, tiszta,légkondis,tágas szobával és fürdőszobával.Sajna csak 1 éjszakára volt helyük,de nagyon kedves volt a hölgy.Egy 2 szobás apartman 18.000Ft volt reggeli nélkül.A kétágyas szobájuk reggelivel 12-13000Ft éjszakánként. (Bükön kb. feléből találnál szállást :? ),de ez ottani viszonylatben nem minősül drágának,volt aki 2 szobát 25-ért akart nekünk adni reggeli nélkül...

Ja Sly!
Írass fel Calcimuscot meg Fenistil-cseppeket a csípésekre.Mirának is adnom kell,mert egyik napról a másikra 40!!!!!! csípés lett rajta,és elég durvák lettek,meg volt neki az a tavalyi ügyeletes eset,és azóta mindig van itthon....

Joli!
Hozhatnál már a fiadról képeket!!A nagyok jól vannak? Szabadság??

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Márk mostanában nem halmoz egy aranyköpésekkel (vagy csak elfelejtem őket),de ma reggel szólt egy cuki.Természetesen mezítlát megy az udvaron:
-Anya, vegyél fel,nehogy valami megszúrja a talpam,vagy véletlenül belelépjek egy sündisz Kóba!!!!

A mi ugrálónk,ami vízi ugrálóként funkcionál! 8)

Kép

És ilyen egészben!

Kép

No comment!!!!!!!

Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!

PAtri! A farakás kb 1 hónapig állt az udvarunkon, mert Gyurinak egyedül kellett behordania. Nekünk van két cserépkályhánk és ezért hozatta apósom a fát! kb 100 mázsa! De tegnap befejezte Gyuri, így bent van az összes az ólban!

A ti ugrálóváratok is szuper! Mennyiért vettétek? Csak kíváncsiság! A mienket megtaláltam a Vaterán 14000-ért + postaköltség! Megérné még venni és eladni 10-ért!

Mira ahogy várja a sört! Haláli! :lol: :lol:

Azta, nem semmi szúnyogcsípés lett Mirán! Köszi az ötletet, van is itthon mindkét gyógyszer, adok neki.

Jázmint is állva mérték és úgy 87 cm, és 11 kg. Szóval Mira lehagyta! :lol: Már nem is emlékszem pontosan, de Mirával valahogy mindig kb. egyformák voltak! Pedig Jázmin annyit eszik! Többet, mint Roli, pedig rá sem panaszkodhatok!

Szombaton tartjuk a szülinapjukat a gyerekeknek. Mára várok egy babakonyhát Jázminnak. Játéknetről rendeltem. De azt jól eldugom, majd csak szombaton kapja meg. (az ugrálóvárral is ez volt a szándékom).

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Mi is elég minik vagyunk a 10,5 kg-val és a 83 cm-vel. Bár gondolom, azért még Nóri a sereghajtó. Majd az illetékes nyilatkozik, ha végre!!! erre jár :wink: .

Tényleg jól néznek ki ezek az ugrálóvárak! Ez a Szly-féle még árban is tök jó! De nem kaptam rá engedélyt :( , igaz a gyes-ből tényleg nem futja :evil: .

Szly, nálunk nyerő volt a konyha.

hű, de büdi ez a gyerek.
Bogi meg csupa nátha, úgy folyik az orra. Nagyival autót mostak, persze csurom víz volt a ruhájuk, majd este takaró nélkül nyitott ablaknál aludtak el (apa :twisted: )

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!
Sly!
jól emlékszel,eleinte nagyon együtt nőttek a csajaink,de aztán Jázmin lehagyta Mirát és kb 1 kg fórja mindig volt.Na hogy ezt lányom mikor hozta be azt nem tudom,de ő is döbbentes mennyiséget be tud tolni,néha többet,mint én :shock:
Akkor Gyuri előtt le a kalappal,jó nagy meló lehetett! :shock: :shock: A mi ugrálónk 7.500volt a Metroban,a vaterán vagy tesz-veszen 6.500+ ptk,de pestieknek ugye nincs ptk...,de épp nem volt az eladónak!Ja és a játékkonyhák szerintem mindig beválnak,ebben a korban nagyon szeretik a szerepjátékokat. Márk a 3. szülinapjára kapott,nem is volt olcsó,de mostmár tuti másfélét vennék.Inkább kisebbet,de elektromosat :evil:

Csilla!
Még jó,hogy írod,én még be se adtam a gyesre a papírjaimat!!!!!!!!!!!!! Azért 10,5 kg se kicsi,meg hát mindenki úgy jó ahogy van!

Márk ma is beszólt.Én épp menetem az emeletre,mikor hallom,hogy löki Mirának:
-Téged nem nevelt meg az nyukád, felviszlek neki,hogy neveljen meg! :lol:

Hiányzók!!!!!!!!Hahó!
Szintus te tök rég voltál erre!Berni te is!!!Adri,Gabuuuuuuuus!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!

Jó, hogy írtátok a gyest, mert el is felejtettem, hogy lassan azt is intézni kéne.

Patr
Köszi a szállás nevét. Oda is küldtem levelet, de vagy nem válaszoltak, vagy azt írták, hogy teltházuk van. 101 helynek küldtem, és mindenhol teltház van. Tegnap viszont úgy néz ki, hogy bejött egy, ma fizetem a foglalót. Amit én találtam, 15.000 forint egy apartman, amiben két szoba van, vagyis négyen leszünk benne. A másikban pedig öten lesznek. Előlzőleg csak úgy találtam, hogy 1 éjszakára, és a másikra kellett volna még találni helyet valahol.
Titeket is néztelek neten, de ti is be vagytok telve azokra a napokra, amikor nekünk kell szállás. Legalább nálatok van foglaltsági táblázat, ami tök jó, mert fölöslegesen nem küld az ember levelet, meg nem telefonálgat, ha úgy sincs hely.

Tök jó a sörös kép. :-)

Szly
Hú, mekkorra farakás.


Jók ezek az ugrálóvárak.


A konyha tényleg nagyon jó, Máté is nagyon szereti, bár nekünk nincs, csak barátnőméknél, de ott mindig játszik vele.
kittina30
 
 


Hétvégén nem nagyon gépezek, gyerekezek meg pihenek, hétfő óta meg jó sok meló volt a rendelőben, úgyhogy csak most jövök.
(ma meg nincs senki :? )
Évi! Vinceének nagyon jó az új frizurája!!! Köszi a biztató szavakat Vince szopizásával kapcsolatban, én is azt hiszem, hogy szeptembertől a te módszeredhez folyamodok. És gondolkozom rajta, hogy lassan átteszem Ártemisz szobájába az ágyát is, és ha felkel, majd átmegyek maximum kicsit megszoptatni.
Egyébként Ártemisz is van, hogy felébred éjszakánként, de ha megsimizzük a háétát és visszalaszik.
Szly, más babáitól én is ellágyulok, de szerintem saját harmadik már nem lesz. te még tervezel?
csilla! a kis pucér lánytömeg annyira édes!!!!!!!!az enyémek is állandóan igy pucérkodnak!
Boldog szülinapot utólag is Nórinak, és édes nagoyn a kis szülinapos. Elég szűkszavú vagy mostanság!
Joli! Itt ez az állami bölcsi, 2,5 éves és szobatiszta, az ovi 4 éves kortól van. Ha korábban akarod beadni, csak magánba lehet.
De jó ott a porgram! most elkeseritettél. ilyet itt tutira nem találok...Most próbálkozom az államiba ,hátha beveszik, de ott csak 1ig maradhat és nincs alvás...
Egyébként most pár napja napközben (alvás kivételével) bugyiban van, és van már némi haladás a témában.
ma szegénykémnek reggel hasmenése volt, úgyhogy most visszakapta a pelust, de reméelem csak valami kaja é snem virus miatt...
na megyek haza, ma is megyünk szerintem strandolni!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Én most nagyon boldog vagyok, mert Csanád az előbb megölelt és azt mondta, hogy "tetete", ami szeretlek akart lenni :) Már nem csak kiabál, hogy anya-anya, ha valamit lát, hanem meg is nevezi, amit (és amit nem tud is) és kérdez, hogy "mi ez"? És ha csöng a telefon, akkor "ki az? apa?"

Hú, mekkora divat lett az ugrálóvár! A gyerekek meg egytől-egyig lelkesednek érte :) Mondjuk 5000 forintért én is megvenném, ha elférne a szobában :)
Mennyi vidám és szép gyerek van a képeken :)
Pat, 40 csípés?? Szegény Mira :( Csanádról hoztam videót, próbáltam más formátumban is föltenni, de lehet ha még mindig nem működik. Augusztus elején leszek majd szabin. Márk szájak :lol:
Szly, legalább volt ideje megszáradni a fának :) Jó szülinapozást kívánok hétvégére!
Csilla, nem baj, ha kicsi a gyerek, fő, hogy arányos :) És mi az, hogy büdös?! :D Csanádot is ma észrevettem, hogy bekakilt, felöleltem, hogy tegyem tisztába, közben korholtam, hogy miért nem szólt. Erre megölelt és azt mondta, hogy "tetete", ami szeretlek akart lenni :) Majd elolvadtam:P
Pár napja beszéltünk a kérdezős korszakról, hát Csanád elérte :) Már nem csak kiabál, hogy anya-anya, ha valamit lát, hanem meg is nevezi, amit tud (és amit nem tud is) és kérdez, hogy "mi ez"? És ha csöng a telefon, akkor "ki az? apa?" :) :cry: :roll:
Kriszti, ügyes vagy, hogy találtál szállást és nem is túl drága. remélem jó is lesz majd.
Adri, irigykedhetek egy kicsit a strandolás miatt? Ha már a bölcsi miatt nem lehet...
Na, megnézem a meccs végén, aztán alszom, jó éjt!

KépKép
Kép
el..né
 
 


sziasztok!
mi 1 hétig balcsin voltunk,vasárnap jöttünk haza,azóta aklimatizálódunk:-)mennék ám vissza,annyira jó volt nézni,ahogy bandáztak a kölkök :D a barátnőm 2 gyerkőcével voltunk 1ütt és rosszabak voltak,mint valaha,de ez így volt rendjén.nem is az a pontos,h rosszak,hanem eleven ördögök :lol:

ééééééés ez a hét nagy változást hozott:Dorkó a szobatisztaság mezejére lépett :lol: a parton az összes fát megjelölte,itthon meg miután megvettem az első csomag alsógatyagyüjteményét,hát abban randalírozik.bilibe és wc-be is intézi a dolgait,úgyh kezdek bízakodni. :lol: :lol: ma délután már egyáltalán nem volt rajta pelus.!most megyek,mert leragad a szemem :(

Kép
berni1
 
 


Berni, ügyes fiú Dorkó a szobatisztasággal!
Ártemisz is már úgy látom, hogy nagyon jó úton halad, van remény szeptemberre! Te is mész dolgozni szeptembertől?
Nagyon jók ezek az ugrálóvárak. Itt ilyet nem is láttam egyáltalán.
Tegnap szuperjót strandoltunk délután. Ártemisz már nagyon "lazán" mozog a vizben, nem fél egyáltalán karúszóval ott sem ahol nem ér le a lába.

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Boldog szülinapot, Ártemisz!

Gratula Dorkónak a szobatisztasághoz! Képek a Balcsiról?


Most látom, mennyire el voltam telve tegnap Csanáddal, ismételtem magam. Bocs!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Eredetileg csak olvasni jöttem,de aztán..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Joli!
Ez nagy volt! :lol: :lol: :lol: :lol: Gondolom vonalzó alapján köszöntötted kicsit megkésve Ártemiszt! :wink: Tudjuk,inkább kétszer,mint 1-szer sem!És akkor vonalzó alapján ma ünnepel Csanád is! :D (lusta anyukák nem készítenek új vonalzót :wink: )

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Kriszti!
Ez nagyon durva ez a 101 hely!De szerintem sok szállás nem akarja kiadni 2 éjszakára a szobákat azért adtak negatív választ.Végül elküldted a foglalót,összejött?

Adri!
Akkor tök jó,ha beindul a biznisz! :D Nem kell ám megijdedni az elején biztos lesznek ilyen rapszódikus időszakok,hogy egyszer sok beteg utána kevesebb,de aztán majd szépen beáll,és minden nap sok beteg lesz! :wink: Hajrá!!!

Ártemisz is Dorkó is nagyon ügyik a szobatisztasággal,mi természetesen még sehogy sem állunk.Mira reggel monja,hogy : bubu akkor bugyit kell rá dni,ha azt mondja: pepe,kkor pelust,de végülis tök mindegy mert mindig abba kakál ami éppen rajta van! :lol: Az esetek többségében meg pucér,mert egész nap meztelenül és mezítláb van,és köszo-mocskos-retkes,mint a föld! :shock: :evil:

Joli!
Kicsit ugyan de' javu érzésünk volt,mikor olvastunk,de örülünk,hogy írsz,és tök jó olvasni Csanád okosságait is! Mira azt mondja: szesze,egy nap kb.ötvenszer,és közben bújik a nyakamba,ölel,szorít.Én is elolvadok minden egyes alkalommal! :D

Berni!
Merre jártatok a Balcsin? Végig jó időtk volt? képeket,de nagy mennyiségben! :D

Megyek,kezdődik egy tök jó sori az rtl-en!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!


Joli! Nekem is tetszett a köszöntésed! :lol: :lol: Hirtelen megijedtem, hogy kit hagytam ki! :lol: Csanád nagyon ügyi!
A fa meg szuper száraz volt amikor hozták, de nálunk megázott párszor a kint töltött idő alatt!
8) Mindegy, télig még jól megszárad odabent!

Adri! Konkrétan nem tervezünk 3. babát! De ha a körülmények esetleg úgy alakulnának, nincs kizárva sem! De nem egy-két éven belül!


Gabuska! Mostmár tessék jelentkezni! Nagyon el vagy tűnve és tőled ezt nem szoktuk meg! remélem minden oké!


Berni! Én is várom a nyaralós képeket! Az én gyerekem is messze van a szobatiszaságtól. Egyszerűen nem hajlandó összekoszolni a bilit holmi pisivel, vagy kakival. Ráül, még kéredzkedik is rá, de nem pisil bele. Még egyszer sem sikerült!

Tegnap megvettük a gyerekek ágyait. Két egy személyes fenyőágyat kaptak matraccal. Még nincs megcsinálva a helyük, meg leesésgátlónk sincs, ezért még nem raktuk össze. Patri! Márknak van leesésgátlója? Rolién gondolkodom, hogy kell-e neki. Miminek mindenképpen.
Csilla! Toncsinak van?

Ma takarítok, délután a kórházba megyünk, mert Semmelweis nap van. Ingyen jégkrém, játékok, légvár a gyerekeknek! Holnap meg szülinapozunk!
Kapott Roli egy Transformers autó-robotot! Hát olyan bonyolult, hogy először nekem is kb 45 percembe került papír segítségével, mire visszaalakítottam autóvá! Azóta már profi vagyok, kb 10 perc az egész és napjában sokszor meg kell csinálnom! :lol:

Jázmint most a bal szemhéján csípte meg a szúnyog, csóró gyerek olyan, mint akinek behúztak. Piros, dagadt! Jól fog kinézni a szülinapi képeken!

Kép
szly27
 
 


Pat! Értettem a lusta anyuka célzást, megpróbálok pótolni.... :) (valahogy az ilyen pepecseléshez lusta vagyok). És Joli utólag is köszönjük a köszöntést!!!! Mi is gratulálunk Csanádnak utólag is:)
De jó, hogy kaptak nagyágyat a gyerekek!
Ártemisz anyósoméknál már délutáni alvásnál nagyágyon alszik, ott nincs leesésgátló, mert tulajdonképpen csak egy matrac a földön és nem tud róla nagyon esni. De otthon még a rendes rácsoságyban alszik. Én most azt tervezgetem, hogy Nikit kéne már átteni a szobába, de még hezitálok...Tegnap csak 1x ébredt éjszaka!!! hurrá!
Lehet, hogy a hétvégén megpróbáljuk...
Ártemisz tegnap be is pisilt, meg be is kakilt a bugyiba. szóval azért még nem állunk mi sem olyan jól...De nem adjuk fel!! Hajrá bölcsi!

Pat! Köszi a biztatást a "biznisszel" kapcsolatban. tényleg hullámzó. Amikor sokat irok, akkor nincs beteg :) 8)

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Helloka!

Jelentkezem én is :D

Fruzsó is jól áll a bilizéssel,nappal már nincs pelus,
nagyon ritkán van baleset!Ha érzi,hogy kell,akkor spuri
ráül a bilire és belepisil,belekakil!
Persze éjjelre még van,meg ha hosszabb útra megyünk!
A beszéddel is ok,ő is kérdezget,parancsolgat..
:lol:

Hanna már gyümizik,ő lustibb baba,mint Fruzsó volt,forog már,de
nem igazán produkálja magát!De ülni ezerrel akar :D

Most ennyi tellett tőlem,majd írok még

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!
Szintus,bár nem voltál túl bőbeszédű,azért örülök,hogy bejelentkeztél :D Fruzsi a bilizésben is ügyi!Esetleg képek a csajokról?Tényleg,szopizik még Hanna?

Sly!
Márknak körbekeretes ágya van,ami gelériás,tehát létrán kell felmenni.Ha most kellene vennem,nem olyat vennék :? Sima fenyőágyat kerettel.Mircsike majd olyat kap,bár ő ahol most lakunk egy franciaágyon alszanak ketten,aztán meg jönnek hozzánk! :evil: :evil: Mikor avatják fel agyerekek az új ágyakat?Már egy szobában alszanak? És hogy sikerült a tegnapi meg a mai program?Szegény Jázmin,remélem alakult már a szeme!

Adri!
Nagyon szép vonalzókat kreáltál,ügyi vagy! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


sziasztok!

hoztam képeket,bár mindegyiken sokan voltak,akiket nem akarok felrakni,úgyh tényleg csak pár.és a nagy hír,h ma 1 pelusunk sem fogyott,mert a délutáni alvás alatt sem pisilt bele(persze ez csak véletlen).ugyan a kaki fele a fűbe ment,de aztán a maradék a bilibe :lol: a pisi vagy a kert egyetlen fájára vagy a bilibe,de az már tutiba :D nálunk ezekért szőlőcukor jár,persze csak ha eszébe jut.és annyira édesen tud örülni annak,h sikerült :lol:

Kép
imádja a barackot
Kép
de csak héj nélkül :)
Kép

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Patri! Mimi velünk egy szobában, kiságyban alszik születése óta. Roli meg a szomszéd szobában, egybe van nyitva a kettő. Mimi megy Rolihoz az új ágyra, amint kiszedi Gyuri a cserépkályhát és átpakoljuk a bútort a mi szobánkba.

A tegnapi nap jól sikerült, volt minden finomság, elégedettek voltak a vendégek. A gyerekek egy halom ajándékot kaptak. Mindenki jól érezte magát!

Berni! Doriánnak jól áll a kalap! Jázmin is imádja a barackot! De csakis a nektarint.

Szinti! Fruzsi ügyi a bilizéssel.


Képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép


Azt hiszem elég is belőlem! :oops:

Kép
szly27
 
 


Sehol senki!

Akkor dobok még pár képet!

Tegnapi halasnapos képek:

Jázmin Roli után felmászott a másfél emelet magas légvár csúszdára és csúszdázott rajta! Az első csúszásnál érdekes képet vágott, de úgy belejött, sokat csúszott!

Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Sly!
Nagyon szuper képeket hoztál,és egyáltalán nem voltál sok!!! :D Azok a torták!!!És olyan finik is voltak,mint amennyire szépek??? Látom Jázminnak sem kell a szomszédba menni egy kis bátorságért...Mira is ilyen,de én szeretem,hogy ilyen kis talpraesett,vagány csaj! :wink: Örültek a gyerkőcök a konyhának?És az ágynak?

Berni!
Neked is köszi a képeket,édes a kalapos Dorkó,de tölthetnél fel Balcsis,úszós pancsolós képeket is!Egy hét alatt azért biztos készült olyan is,amin csak ő van!

Nálunk ma megkezdődött az építkezés... reggel 7-kor,fél 9-kor az egyik ház szennyvíz csatornáját "vágták meg",9-kor a villanykábelt,fél 10-kor a másik ház vizét!Mi lesz még itt,ez még csak az alapásás! :shock:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Nórinak nagyon boldog névnapot kívánunk!

(tegnapra :oops: )

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patri! Mit építkeztek?

Finomak a torták, még van egy csomó! Már mást se eszek egész nap, csak sütit és tortát! Remélem nem hízok!

A konyhának nagyon örültek, sokat játszanak vele! Az ágyat még nem kapták meg, mert ki kell bontani egy cserépkályhát, meg átrendezni a szobákat. Nem tudom mikor csináljuk meg! Leesésgátlót is venni kell még!

Ma délután ezzel játszottunk. Kaptuk szülinapra, ötletes kis valami! Nedvesség hatására összeragad!

Kép Kép Kép

Kép
szly27
 
 


Nórinak boldog névnapot!

Kép
szly27
 
 


Szly!
Nagyon jók a képek, és a torták szuperek! Te sütötted őket? szerintem tök jó, hogy vagányak a gyerkőcök, Roli is ügyes, hogy felmászott és nem fél.
Berni, Dorkó is nagyon nagyon édes a kis kalapjában. És az miért baj, ha más is van a képen? Pl. te???
Pat! Kitartás az épitkezéshez... 8)
Szintus! Ügyes Fruzsi a bilivel. Ártemisz még azért nem 100%os, de nem adjuk fel:) Látod Hanna meg ülni akar! Niki meg mindent akar csak ülni nem:) Mostmár mondjuk tud ülni, de akkor is csak pár percig, utána rögtön felkapaszkodik valahova, ahonnan aztán nem tud visszaülni, elfárad és nyafog :) Szóval nem nagyon lehet már a járókán kivül egyedül hagyni amig meg nem tanul visszaereszkedni a függőlegesből.

Nálunk a hétvége jól telt, sok sok fürdéssel. Anyu megjött szombat este a tesómmal, most Ártemisznél a "Nagyi és Bandi" a kedvenc, ahogy felébred őket keresi, és folyton kérdezi, hogy mit csinálnak, és ölelgeti őket. Én és az apja le vagyunk t...va....De már megszoktam :) az apjának furcsa, mert hozzá volt szokva, hogy ő a kedvenc :) Vasárnap voltunk keresztelőn, kicsit strapás volt a gyerekeknek, de jól birták, és szerintem élvezték is. volt nagy ebéd, ahol egy csomó gyerek, és ott játszott Ártemisz is a többiekkel.

Az állami bölcsibe úgy néz ki, hogy csak januártól veszik be, mert akkor tölti be a 2,5 évet....De most kell jelentkezni. szóval jelentkezünk. Az első félévben nem tudom még mi lesz. Ha birják anyósék, akkor lehet, hogy még inkább otthonhagyom. mert nem akarom most pár hónapra beszoktatni valamelyik magánba, aztán januártól meg átvinni máshova. Kicsit csalódott vagyok, de hát ez van...

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!
Sly!
Már én is láttam ilyen színes valamiket,vödörben árulták,szerintem kilóra :lol: Ötletes dolog,csak a fantázia szab határt!
A meglépő 2 épületünk közé épül most egy 3.,amiben lesz egy konyha-étkező,hogy tudjon a férjem főőőőőőzni,meg az emeleten épül nekünk egy kis lakás,hogy végre legyen hol laknunk...

Gabus,te merre csavarogsz?És a többiek?

Hogy bírjátok ezt a trópusi klímát?
Adri!
Gondolom nálatok is ilyen hőség van. Jó meleg már a tenger? Anyósodék biztos elvállalják Ártemiszt,de amúgy a kicsire is ők vigyáznak nappal nem? anyukádék meddig maradnak?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!


Adri! Nem én sütöttem a tortákat, én ilyesmire nem vetemedem! Még piskótát sem tudok sütni! :oops: Sajnálom, hogy nem sikerült a bölcsi, én sem szoktatnám be máshová. Biztos elvállalják anyósodék! Esetleg babyszitter?


PAtri! Értem, szóval végre lesz lakásotok! Hajrá! Mikorra tervezitek a végét?

Tegnap végre először sikerült belepisilnie Jázminnak a bilibe! Kapott érte ananászt! :oops: 8) :lol: Csak ezért csinálta. Utána bele is kakált. Nagyon örültünk. Kb 15 perccel később meg bepisilt a bugyiba! hát szóval lesz még ezzel dolgunk.

Kép
szly27
 
 


Jó reggelt!
Sly!
Ami az építkezést illeti,csupán pánz kérdése! :? A fsz-et szeretnénk (majd valamikor) elsősorban,hogy kész legyen, a konyha miatt.ez kb. tavaszra,a mi részünk meg remélhetőleg jövő ősz.Ez így nagyon távolinak tűnik még,de ha megszámolnám,hogy az elmúlt 4 évben hány helyen laktunk...
Jázminnak nagy taps!!!!!Ne várj első nap csodát,nagyon ügyi a csaj,így kell kezdeni!
Nálunk meg úgy kellene,hog előkotorjuk a bilit :oops:

Tegnap nem is írtam,hogy mira 2 napja lázas. Semmi más tünete nincs,de 39 fölötti volt neki,így tegnap felhívtam a dokinéninket,és pont ő volt ügyeletes,így este bementünk hozzá.akkut garatgyulladása van,kapott gyógyszert is,med mindenféle sz@rt!Ennek ellenére hjnalban mikor felébredt,remegett a láztól (39.6 volt neki). :cry: Most még alszik mindkettő!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat!
Ha jó cél érdekében kell tűrni, akkor ki kell birni a felfordulást...és amit irsz az elég jó cél, mármint, hogy a férjed főzzön, és legyen hol laknotok :lol:
Nálunk is hőség van, igen, de hát itt ez a természetes :) Jó a tenger is nagyon. Ma is megyünk majd délután fürdeni. a gyerekek is imádják!
Ma voltam reggel aláirni a bölcsibe a jelentkezési lapot. Szép nagy, és tágas, szép rendezett udvara is van. Januártól.
Persze anyósék nem fognak nemet mondani. De anyósom most pl. nagyon sántit. nagyon fáj a lába, meg a dereka...És nekem meg lelkiismeretfurdalásom van, hogy igy terhelem. Persze a Nikire is ők vigyáznak. Meglátom augusztusban hogy lesz, hogy birja-e még decemberig. Anyu 6 hétig marad, szóval most azért tud pihenni. (most anyut starpálják). Tegnap mire hazaértem az öcsém (ő is itt van most 1 hétig) teljesen kikészült :oops: :) azt mondta, hogy hát "a két gyerekkel nagyon fárasztó...". az előbb hazatelefonáltam, és azt mondta, hogy " elszabadult a pokol" :shock:
Ami a szobatisztaságot illeti, Ártemisz ma délelőtt belepisilt és belekakilt a bugyijába, majd szólt, és belekakilt a WCbe...szóval még neki is van hova fejlődnie.

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


szegény Mira! most láttam, hogy irtál közben Pat! Gyógyulást neki! Igyon sok folyadékot!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


PAtri! Szegény Mira! Jobbulást neki! Tényleg elég távolinak tűnik, én már azt hittem, a karácsonyt ott töltitek! Na de egyszer eljön az is! A bugyizást meg nem most kezdtük, kb egy hete minden délelőtt bugyiban van itthon, csak eddig nem volt hajlandó a bilibe semmit produkálni!

Adri! Jobbulást a mamának! Egyik ismerősöm mondta, hogy két gyerek az nem annyi, mint kétszer egy gyerek! Nálunk is így van! Nagyon strapás a kettő együtt.Pláne most, hogy egész nap velük vagyok és veszekszenek, alig ülök le két percre, tuti kell valakinek valami, stb.... Alvásidőben nyugi van, de csak addig, míg Roland fel nem kelti Mimit! :lol: :twisted:

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, örülök, hogy sok szép képet láthattam! :)

A bilizéssel mi sem állunk sehogy, pedig Vincét is felvették januártól oviba, csak épp szobatisztának kell lennie addig. Mondjuk még van fél évünk. Ráül a bilire, de nem pisil bele, viszont a kádba fürdetésnél mindig, és ha meztelen napközben, és kint vagyunk, a füvet is "megöntözi", de ha bugyiban van, simán belepisil. Utólag mindig mondja: "anya, bi" , mármint bili!

Pat!
Kitartást az építkezéshez, Mirának pedig jobbulást!

Adri!
Akkor a gyerkőceink nem csak egy napon születtek, de egyszerre kezdik az ovit-bölcsit is! :wink: :)

Szly!
Fincsi torták lehetnek! Nyam-nyam... :)

Én gyerkőceim is imádják a barackot, plusz nyári körtét, almát, és még egy kevés málnánk van, na azt nem tudom elég gyorsan szedni! A gyümölcsfáinkat sajnálom a legjobban itthagyni! :(
Ott kisebb a kert , nem fér el ennyi fa!
Már tervezgetem a dolgokat, de sajna csak szeptember közepe táján tudunk költözni. Jó lett volna még a nyárom, de erre kevés az esély!

Mennem kell a boltba, de kinek van kedve 40 fokban???? :roll: :shock: :?
Töltött paprikát akarok holnapra csinálni, itt lesz Violka kis barátnője is, nem fogok unatkozni!

Üdv mindenkinek, nyaralóknak jó időtöltést kívánok!
Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


sziasztok!

a többi képen nem én,ill nem csak én voltam és én sem örülnék,h amegtudnám,h felraktak bárhova is :)

évi!
és az oviban kell jelentkezni vagy az önk.-nál?mi kell hozzá?mert mi sem fogjuk bírni hosszútávon az alapítványi díjat,elég lenne szeptembertől januárig :?

félve de büszkén mondom,h Dorkó 10ből 10szer bilibe pisil és 2 napja a kaki is oda megy.ma voltunk először pelus nélkül vásárolni.nagyon izgultam,de megúsztuk :lol: tettem a kisgatyájába női tisztasági betétet,ha mégis,meg a parkolóban mikor kérdeztem,azt mondta,h kell pisilnie,így levetkőztettem(néha lepisili a gatyát)és beállítottam a kocsink mögé,de álriasztás volt :D hazajöttünk és bilibe pisilt :lol: és ma tesóméknál is 3 óránkeresztül nem pisilt be,csak 1x a bilibe.remélem ez jó előjel és januárra aludni is ott tudom majd hagyni.délután tiszta szokott lenni a pelus,de ezeknél a nagy nedvszívóknál már ki tudja :shock:

rólunk most ennyi,bocsi bealszom :?

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Köszi a névnapit, februárban tartjuk az Eleonórákkal, hogy ne legyen együtt a szülinapjával. :wink:

Ártemiszt Isten éltesse!

Egész nap jövünk-megyünk, leginkább strandra, nagyon elfáradok minden nap, de muszáj programokat csinálni nekik. Már nem is tudom mikor olvastam vissza utoljára, de nem tegnap volt. :oops:

Remélem mindenki jól van!

Réka, bocsi, hogy lenyomtam a telefont este, de nem tudtam volna beszélni, sőt, pénz sincs rajta most, mert mindig elfelejtem feltölteni, ha lent vagyok, de amint tudlak visszahívlak!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok!
Gabus, jó, hogy jöttél, akkor jól vagytok az a lényeg!
Berni! Ügyes fiú Dorián a bilivel! Akkor lemondunk a fotókról...
Biztos irtad már, de akkor nem voltam, hogy ezek szerintm szeptembertől mész dolgozni? és beadod alapitványi oviba Dorkót? Csak kiváncsiságból mennyibe kerül? És ugyanott van mnt az állami?

Mi tegnap jót fürödtünk délután! És végre én is úsztam egy jót amig még a gyerkők aludtak délben!!! Olyan jól esett, már úgy hiányzott!
Itt is hőség van, 40 fok...ma délután is dolgozom, de sebaj, csak jöjjenek a betegek!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Jobbulást Mircsinek!!!

Nó is lázas hajnal óta és egyet hányt is 4kor, de azóta jól van. Lázas, de eszik, iszik, jókedvű.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gabus! Jobbulást Nórinak! Jó, hogy jöttél!

Adri! Irigyellek az úszásért!

Képzeljétek, ma még nem pisilt be Mimi! Szépen szól, hogy pisi, ül a bilire. Már 4-szer pisiltünk ma bilibe! Aztán én kiöntöm a Wcbe, ő lehízhatja és lekapcsolhatja a villanyt! Élvezi a feladatokat!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Patr
Jobbulást Mircsinek! Hogy van?

Gabus
Nórinak is gyógyulást! Jók a vonalzóid!

Berni
Jó a vonalzód! :-)


Nagyon ügyesen halad itt mindenki a szobatisztasággal.
kittina30
 
 


Sziasztok!

Mi itt vagyunk Pesten, de őszintén nem igazán megyünk sehová, ebben a 100 fokban nem is kívánkozom ki.

Jók a képek, édesek a gyerkőcök. Tényleg bátor kiscsaj Jázmin, Bogitól is mindig kiver a frász. Nem is merek a két gyerekkel egyedül menni játszótérre :oops: .

Nagyon belendültetek a bilizésbe, mi még nem igazán, bár itt nem is terveztem tesóméknál, majd otthon. Mindenesetre Bogi mindig tagadja, ha van valami a pelusban :? .

Gyógyulást a manóknak!!!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!
Köszönjük,Mircsike remélhetőleg jobban van,bár ma hajnalban is 39.5-tel kínlódtunk,ma egész nap láztalan volt.

Ahogy olvasom,csak én szeretem ezt a klímát meg a gyerekeim? Ők állandóan kint lógnak,már csokik mindketten! 8)

Gabus!
Nórinak is jobbulást,örülök,hogy jelentkeztél!

Csilla!
Lassan odér hozzátok a vihar,holnapra lehűti a levegőt,lehet csavarogni! :)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


sziasztok!
itt is hőség van, de én is Pattal egyetemben élvezem nagyon! nekem is egész nap kint vannak a gyerekeim, strandolás stb. és csokibarnák vagyunk! Ezért szeretem a nyarat, mert egész nap kint lehetünk, és igy a lakás sem válik olyan csatatérré folyton :) (lusta anyuka :oops: :) )
Betegeknek gyógyulást!
Múlt héten voltunk doktornéninél állapotfelmérésre:
Ártemisz 91 cm és 11650 gramm.!
Nikim pedig 74 cm és 8600 gramm!
Lassan összenőnek :) Már csak egyfajta pelust veszek amúgy is nekik:)
jó hétvégét!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Tényleg mindenki nagyon belelendűlt a bilizetésbe és mondhatom
ügyes gyerekeink vannak,szépen haladnak!

Kittina Máté barátkozik a bilivel?

Adri a férjem mindég azt mondja a tengerpart mellett
a 40fok is sokkal kibírhatobb,mint neki pl. a pékségbe a 50fokban..
:roll: :lol:
Azthiszem 2 gyerek terén a helyzet hasonló nálunk is,csak még Hanna ugye pici,de már ő is szinte egész nap fent van,teljes embert igényelnek mindketten.Meg a lakás,meg a főzés... :?
Öcséd ott nyaralt nálatok?

Szly nem semmi azért Jázmin,hogy felmerészkedett oda.
:D Le a kalappal előtte.
Gyönyörűek a torták,szép képeket hoztál.A gyerekek nagyon édesek! :D

Pat jobbulást Mirának,nem tudjátok miért lázas?
Lehet,hogy ezt a meleget csak ti szeretitek! :D
Én valahogy jobban elbírom a 25 fokot,de a hideget is útálom. :?
El sem lehet találni a kedvemet..

Gabus remélem már Nóri is jobban van..

Berni Dorkó nagyon aranyos a képeken!

Fruzsi is egész nap vagy egy szál bugyiban nyomja vagy anélkül,
Hanna is csak egy kis bodyban van és pelusban!
Fruzsinak is pár napig tartó hasmenése volt,remélem mostmár
kifelé megy belőle.De akkor is minden alkalommal szaladt a bilire kakilni.Csak éjjelre adok rá pelust,még a d.u.szunyához sem.
Nőnek a gyerekeink.. :D

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Klassz fotókat hoztatok, jó volt visszaolvasni :)

Velünk minden rendben, manók nőnek, a nagyobbik férfiú egyre szebben mesél, elindultak a mondatkezdemények, hosszú szavak. Gyönyörű tisztán tudja mondani például, hogy pókháló, búgócsiga és címertan :D A kicsit várja, rendszeresen mondja, hogy gyere pici, és mondja, hogy várja és szereti és mióta említettem neki, hogy a picur is fog szopizni, azóta a facsacsi és a mozdony is kapott cicit :) És igen, Szly, ahogy írtad, egyre nagyobb az esély a tandemre... :roll: :lol: :shock: :? :?: :D No, kb így vagyok vele :) Mindegy, elválasztani nem fogom, totál éretlen rá, a többit meg majd meglátjuk.

Szobatisztaság: malőrök ugyan akadnak, van hogy nem ér rá pisilni, vagy szélnek indul és félúton derül ki, hogy jön a sógor is, akkor terpeszben rohan a bilire, de amúgy megbízhatóan szobatiszta. Éjszakára kap pelust, mert mióta az a durva hasmenése volt, nem szól éjjel megbízhatóan, pedig előtte az is ment... mindegy, ráér, én meg jobban alszom, ha nem kell annyira figyelni a pisi helyzetre ;)

Pöttömöm szépen rugdos, korának megfelelően fejlődik, és az uh alapján úgy néz ki, alkatilag Máté lesz kicsiben, pofira meg kicsit jobban fog hasonlítani az apjára. Oda szokott bújni Mátéhoz, ha a nagyfiam odateszi a buksiját, vagy a kezét a hasamhoz :) Édesek, ahogy már most kommunikálnak egymással.

Voltunk 3 napot a Balatonon a nagynénémék telkén :) Nem hittem volna, hogy idén bárhová is eljutunk nyaralni, de ez olyan jó volt... Mindjárt csatolok pár képet róla.

Betegecskék gyógyuljanak mielőbb, ünnepelteknek sok sok gratula!

Pusz, r

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Eddig Balcsi.

És íme egy mosolygós Ákos :) A kép minősége vacak, fotóztam a fotót... de azért remélem, látszik a lényeg :D

Kép

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Réka
De jó, hogy jöttél, és még képeket is kaptunk! Máté jól megnőtt. Ákos is nagyon cuki! Te is nagyon csini kismama vagy!

Szintus
Igaza van a férjednek, hogy nem mindegy, hogy ebben a melegben hol is vagyunk. Én is jobban viselném víz közelében, mint a 32 fokos lakásban, vagy az egy fával rendelkező napos udvarunkban. Vagy Máté kedvenc helyén a 40 fokos anyósék kocsijában.

Fruzsi nagyon ügyes a szobatisztasággal. Mi gyakorlatilag sehol nem tartunk, de majd biztos mi is haladunk. Az udvaron, ha pancsol, akkor többnyire a fűbe pisil, de előfordul, hogy a vízbe kezdi el, aztán kikapom, és a többi megy a fűbe. Szóval még nem üzembiztos.

Adri
Lányaid tényleg nemsokára összenőnek! Ártemisz jó magasra nőtt.

Patr
Remélem Mircsi meggyógyult!


Máté napok óta nagyon hisztis, lehet, hogy a melegtől, bár nála időszakosan ez mindig elő jön. Egyik hajnalban 3/4-4-kor azért hisztizett, hogy vigyem ki a játszótérre. Mondtam neki, hogy sötét van, nem lehet kimenni. Aztán nagy nehezen tudomásul vette, és elaludt. Amikor felkelt kérdeztem tőle, hogy hová akartál menni az éjjel, mondta, hogy játszikóra. Kérdeztem, hogy és miért nem lehetett kimenni, erre azt válaszolta, hogy "nem világított az ég". Sokszor annyira hihetetlen, hogy ilyen pici, és miket kombinál.
kittina30
 
 


Sziasztok!

Pat, mi is imádjuk a nyarat, de az már kicsit sokkk, hogy 30 fok van a lakásban, kint meg majdnem 40 a napon. :(
De még mindig inkább, mint a tél. 8)

Mi majd 21-én megyünk két éves vizsgálatra, az itthoni mérés szerint 84 cm és 10,4 kg Nóri.
Szobatisztasággal sehol sem vagyunk, nem is erőltetem, majd ha kicsit jobban érdekli, addig fölösleges.
Beszélni már nagyon szépen szokott, pl. Livi hívta egyik reggel színezni, de ő inkább lefeküdt mellém (én még nem keltem fel) :oops: , és szép tisztán válaszolt Livinek, hogy mindjárt jövök rajzolni, kicsit még fekszek anyával. Igaz, a szavak közt volt 2 mp szünet, olyan volt mintha robot beszélne. :lol:

Egy napig volt csak beteg, ami azért is jó, mert hétvégre meghívásunk van medencés kerti bulira.

Augusztusban megyünk 4 napra ide www.velencespa.hu , csak a jóidőt kell kiszurkolni, tartok tőle, hogy augusztusban meglesz a böjtje a mostani kánikulának...

Olyan jó nézegetni a képeiteket, édes minden kölök! :D
Réka, végre egy fotó, amin Te is rajta vagy!
(Telefonomat még mindig nem töltöttem fel, ma is csak akkor ugrott be, mikor hazaértünk. Annyira elfoglal, hogy a lányokra figyeljek, már mindketten gyalogosan jönnek, az egyiknél kis babakocsi, a másiknál motor, ketten mennek háromfelé, Nóri ha elfárad cipelem ölben, másik kezemben a járműve, örülök, ha hazajutunk.) :oops:

Pár kép rólunk

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?