Új privát üzeneted érkezett!

Szasztok!

Edina
Szomorú a történeted, nekem is könny gyűlt a szemembe. Én is minden nap gondolok az én elveszített kicsi magzatomra és minden nap itt van előttem az uh kép, amikor utoljára láttam. Végül nekem is adott az Isten egy Vincét.

Nono
Vincével nekem is egy ideig rajta volt a méhlepény a méhszájon, aztán magától arrébb ment. :shock: Kívánom neked is, hogy így legyen! Pihenj, amennyit csak tudsz. udom, gyerekek mellett ez nem sok, de valamennyit muszáj nap közben is.

Sajnos én is éjszakázok, most épp 4-szer kelt a drágám. Az átlag a 2 ébredés éjjel, szóval elég fárasztó, ráadásul a lányoknak is szünet lett az oviban. De ők legalább nem kelnek.

Mi is rászokattuk a lányokat, hogy a saját játékaikat pakolják el maguk után, mára már egészen jól megy. Minden este lefekvés előtt elpakolnak.Na nem mondom, hogy nem kell kérlelni sokszor őket, de végül rend lesz.

Megyek vacsiztatni a lányokat, aztán fürdetni mindet, majd Vincének vacsi és fektetés. Röpke másfél óra alatt megvagyok. :wink:

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


egcsi: nem hivatalos az adat. Annyi biztos h kettőnek már volt szívhangja. A harmadik egy fura egészen nagy folt volt amikor szóltam a dokinak h ne keressen tovább (ekkor már a kettő látszott) mert még talál még egyet. Ráncolta a homlokát és annyit mondott h akkor nem szülhetek nála mert az intézményi keretek között másképp megy már, az István nem vállalhat 3as ikreket. Hallgatott aztán nem mondott semmit csak összenéztünk de csend volt. Én is láttam pedig nem hívta fel a figyelmemet rá. Vleg 3 volt de a 3. nem volt életképes. :roll: de mindegy is. Akkor ugrott be arajza a lányomnak...de nem szóltam ő sem...olyan csendes cinkostárs. vleg ő már tudta az nem fog fejlődni és nem akart stresszelni mert már a 2nél is sírtam h ezt h fogom végig csinálni.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono
Na, a három már nálam is betenné a kiskaput.... :shock:

Leadtam a második dolgozatomat és jövő szerdára kell a harmadik.... :roll: Csak tudnám miről írjak...

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 

 
 

Tudom csajok a 3.nál korábban érezzük meg őket de ez nem túl korai még?????? Tegnap este ahogy feküdtem annyira egyértelmű volt. már 2 napja figyelem de mindig mondtam h áá ez nem az tutira...de tegnap már tuti biztos voltam benne h érzem őt. De olyan jó érzés. ok csak este nyugiban még de akkoris olyan klassz! :D

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


vick,
húha nagyon irigyellek a rendrakás miatt.Nálunk ez nem működik sajna.Hétközben annyira nagy a rohanás, későn érnek haza, vacsikészítés, evés, tanulás és semmire nincs időm.Szombaton szoktunk nagy családi pakolást rendezni és takarítást.
Nálam nem eszik a pici, ma felkelt fél négykor, és olyan boldog voltam, hogy ma eggyel többször fog enni.Hiába keltem fel, már próbáltam ,akkor nem eszik, visszaalszik.Most épp orvostól orvosig rohangálok vele.Egyenlőre semmi, bízom benne így is marad.
egcsi,
kretaívak vagyunk, szűkítenéd a lehetőségeket???
süni69
 
 


nono,
én is a 12-13. héten éreztem őket, a harmadiknál hülyének néztek, így a negyediknél már nem is mondtam, de tudtam hogy ő volt!!!És amikor nem éreztem ettem a csokit, és újra éreztem a halacskát, később meg az elefántot vagy inkább polipot (annyi helyen bírt rugdosni egyszerre) aki belém költözött!!!
süni69
 
 


Nono, az elsőt a 22., a másodikat a 16., a haramdikat a 14. héten éreztem először. Szerintem már érezheted.

Fú, hármas ikrek :shock: :shock: Még úgy is durva, ha nincs nagyobb tesó.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Samuval megkóstoltattam az almát. Már evett 5 hósan egyszer egy kanálnyit, meg kb 4-szer kóstolt Sinlacot, de azóta elblicceltem a kóstolgatást, mert a Sinlacevés után kétszer is hányt....

Láttátok volna azt a fejet. Kb. mintha Tonicot kapott volna. Majdnem elhányta magát az undortól... :shock: :mrgreen:

Pedig nem bánnám, ha elkezdeni enni, mert egyrészt nem szertnék megint 21 hóanpig szoptatni, másrészt 4 órát aludtam az éjjel, a többit az ő cuptatásával töltöttem, jó lenne, ha telne a gyomra mással is.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Nono
Szerintem nem korai, a 14. hétben vagy, ugye? Tök jó! :D

Uxi
Elképzeltem Samesz arcát. :D Igazán rád férne már egy kis alvás. :wink:

Süni
Rendi vagy, hogy segíteni akarsz. :) Ami érdekel az igazán az egészségügy, betegségek, pszichológia, esetleg állatok. Gondolkodom a rákos betegségek alternatív kezelésén...

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Uxi,
mo répaval kezdtunk, meg krumplival késobb, ezek semleges izuek. a gyumolcsot csak 7-8 hosan vezettem be.

Nono,
most tok irigyellek a mozgasért. én ezt az egyet szerettem, amikor terhes voltam, érezni, hogy mozog.

Csajok,
visszajott a kanikula. ma elmentunk kirandulni, egy topartra, 25 fokos volt a viz!!!
holnap viszont doki, mindenkinek van vmi baja, Maté mar egy hete nagyon taknyos, Alexnek vmi seb van az arcan, Elisa zoldet kakil és ma kicsit hoemelkedése is volt, de lehet, hogy csak a meleg... basszus pont most. vasarnap indulnak a fiuk Mo-ra két hétre. en meg egyedul leszek Elisaval.
s.orsi
 
 


Orsi
Jobbulást mindenkinek! Mi is megyünk a medencéhez, itt folyamatosan 4O fok felett van. :wink:

Na, asszem találtam témát... Gyermekrablás és megelőzés. Olvasgattam. Be vagyok tojva. A sok barom állatja, aki gyerekeket bánt... Minden évben 58 ezer gyereket visz el idegen az USA-ban, a legtöbbjük hazakerül, de hogy milyen állapotban, az más kérdés. :(

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Hol van mindenki? A péntek még nem hétvége... 8)

Orsi
Kaptak gyógyszert a gyerekek? Mit mondott a zöld kakira a doki?

Fanetta??????

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


egcsi,
nekem két ötletem támadt, ha még nem késő
A sport jótékony hatása a gyerekekre
Mire tanítják gyermekeinket a háziállatok?
A te témád megelőzés részében szakértők vagyunk, párommal másodállású taxisofőrként működünk ahogy a 3 nagyot egész nap ide-oda szállítgatjuk...megelőzés céljából.És még így is tudnék sajna mesélni állatokról..
orsi,
jobbulást nektek!!
uxi,
mi most kezdtük az almát, mert nem eszik a legpicibb.Sajnos korán kényszerültünk erre, de a kicsi lány nagyon szereti, tetszik neki a kanál, és az édes alma íze is.
süni69
 
 


Süni
Köszi, majd a következőnél lehet felhasználom... :wink:
Legalább az almát eszi... :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


egcsi,
nálunk budapesten(oda járunk suliba, usziba stb..) nem a gyerekrablás megy a nagyoknál, hanem a saját korosztály kevésbé jól nevelt tagjainak unaloműző tevékenysége.Minden kollégám egyedül közlekedő gyerekét támadták már meg a kisebbség(vagy már többség??) tagjai.Az én 15 éves nagylányomat az uszoda portája előtt kb 4 hónapja ( 5 percet késtem ott vártak rám a barátnőjével ) kezdte el lökdösni egy kb 9-10 éves és egy 16-17 éves roma lány. Végül megúszták köpdöséssel , és hasbaütéssel, mivel nem adta oda a telefonját(nem tudta megmondani hány óra van).De nagyon ügyesek, mert a kés mindig a kicsiknél van.Szerencsére vissza tudtak menni a zárt területen belülre.Azóta nem jönnek ki mielőtt oda nem érek.Buszon csak a sofőr mellé állhatnak, nincs leülés, kiskoruk óta sulykolom beléjük, hogy soha nem küldök értük senkit, arról mindig előre tudnak, vagy szólok az edzőnek, de ilyenre még nem került sor. De valahol azt gondolom beteges világban élünk, talán vidéken jobb a helyzet, nagyon vágyom oda...
süni69
 
 


Süni
Hát nem semmi... :shock: Én sem engedném a gyerekemet egyedül iskolába, még iskolabusszal sem, amíg nem feltétlen muszáj. Ha ki is engedem őket ide a ház mellé a játszóra, csak együtt mehetnek és 1O percenként rájuk nézek. Legtöbbször kint ülök én is, pedig ez egy elég biztonságos hely, de soha nem lehet tudni... :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Szasztok!

Kicsit eltűntem..bocs. :oops:

Most hogy szünet van és itthon vannak a srácok hát mit mondjak nem unatkozom.Eddig sem volt egy szabad reggel sem mert mindig valamelyik táborba kellett vinni a Márkot..végre jövő héttől itthon lesz mindenki egy hetet...lazíthatunk....eddig Kriozsike is nyaralgatott egy kis barátjával annak a nagymamjánál,apóséknál is voltak...szal szalad az idő.30.-án megyünk nyaralni 10 napot Zsóry fürdőre.


Itt vidéken szerencsére nem ilyen gáz a helyzet mint ahogy Süni írta .Én itt simán elengedem egyedül Márkot a haverokkal bicajozni,játszóra...ez a környék nagyon szuper...de önmagában a város is ok,nem kell atrocitásoktól tartani.

rólam:kivizsgálásokra járok.Már túl vok a pajzsmirigy vizsgálaton..azzal nincs gond.Most jön majd az immunológus.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny
De jó, hogy benéztél! Már azt hittem titkon babás vagy és csak lapulsz még egy darabig. :wink: Drukk a kivizsgálásokhoz!

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi,
el vagyok havazva, pedig 35 fok van.
igen kaptak gyogyszert a sracok, de jol vannak szerencsére. Elisanal minden OK, a zold kaki annak a jele, hogy az anyagcsere gyorsabb, mert tobbszor szoptatom a hoség miatt + hétfon lesz 6 hetes és ugy latom kezdodik a 6 hetes hirtelen novekedési hullam, ma 2 oranként evett és rendesen!

A gyerekek holnap indulnak, osszepakoltuk egyutt a cuccot, még listat is irtak, hogy mit visznek, hogy ne maradjon ott semmi. :)
én nagyon orulok, hogy mennek, jot fog nekik tenni, mert az utobbi napokban nagyon be voltam zizzenve, a meleg, meg a faradsag. Nem Elisa miatt, o jol alszik, de a mult éjjel is két oranként keltem, vki mindig felkeltett...
mindenkinek elege van belolem, tuti! de nagyon ures lesz a haz, hianyozni fognak:
Elisa tovabbra is rengeteget alszik, mar kezd rendesen mosolyogni, olyan cuki.

Nalunk egyedul jarnak a gyerekek iskolaba. Vidék, mindenki mindenkit ismer, stb.. tok biztonsag van. egy nagy varosban ez szoba sem johetne... a sport és mas foglalkozasokra pedig kocsival hordom oket és mindig mi megyunk értuk.
s.orsi
 
 


Orsi
Na, akkor csajos napok következnek...biztos fura lesz a ház a fiúk nélkül.
Mondtam apjuknak, ha a gyerekek kicsit nagyobbak lesznek, én is haza akarom őket küldeni nyári szünetben. Egyenlőre el sem tudom képzelni a csöndet és a nyugalmat amit a hiányuk jelentene. Ma megint reggel őta megy a veszekedés minden apróságon.... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


egcsi, orsi,
én anno ezért néztem ki a sportot magunknak, hogy ne kelljen egész nyárra lepasszolnom az iskolás gyereket a nagyszülőkhöz, mivel én is egész nap dolgozom látástól mikulásig.
De amíg nem voltak 6 évesek, addig mindig a nyarakat a mamánál töltötték, mivel volt szünet az oviban és egyébként is csak gyermekmegőrzés van nyáron, azt meg nem szerették.
A lényeg, hogy az első pár napot nagyon élveztem, aztán annyira zavart már a csend, kínzott a hiányuk.Minden hétvégén utazgattunk látogatni (persze ez nálatok nem megoldható :D ),szóval ezek a nyarak igen fárasztóak voltak.Most 5-6 hét edzőtábor van (reggeltől délutánig) és ez így nagyon jól bejött a gyerekeknél.Persze vágynak a mamához, mennek is mindig még a nagyok is egy-két hétre.
Veszekedés??Mindennapos, mindenperces, valamin mindig lehet,tegnap pl. a meccset végigveszekedték, mert Kata az "uruguknak" drukkolt, mi többiek meg a németeknek.Így a nagyfiú végig szívatta a meccs alatt a kisebb húgát.Én meg közben próbáltam szoptatni....
süni69
 
 


Süni, ez nagyon durva! :shock:

Na nálunk a helyzet változatlan, 3 nap alatt egészen fél kiskanál almáig jutottunk, gyönyörűen mosolyog, és közben kifolyatja a szájából az egészet... :roll: :oops:

PAnny, egésezn kedvet csináltál GÖdöllőhöz :D . Na persze most nem tudunk innen mozdulni, még 7 évig röghez köt a szocpol... Milyenek egyébként arrafelé a telekárak? MErt itt pl horror, 20 milla köröül van egy rendesebb méretű telek.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


uxi, mi költöztünk szoc.pollal, átviszik egyik házról a másikra. Gödöllő nagyon szép hely, nekem is tetszik :D
süni69
 
 


Süni
Én is be akarom őket adni valami sportra, talán úszni legelőszőr, aztén a kicsit focizni, a nagyot nem tudom...talán baseball, majd amihez kedve lesz.Itt minden 6-7 éves kor után indul. Vannak ifjú zoológus és hasonló táborok, na az tuti bejönne Bercinek, de csak 7 évesen lehet menni...Terveim vannak. :lol:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


háj jányok, én is vagyok csak olyan sok volt a napi teendő h majd elvesztem.
A lakás romjait nem vagyok képes felszámolni közben a 2 kölök egész nap menne erre arra de ez sem egyszerű ilyen melegben. Már van pocakom na nem túl nagy majd teszek mindjárt képet róla de pont elég h a hőség megviseljen. persze tudom h mindenkit megvisel csak terhesen ez tényleg rosszabb nem is hittem volna eddig nem voltam terhes nyáron de ez embertelen. kint is fűtenek meg bennt is. Amúgy jól vagyok ezt leszámítva és élvezem a hasam (most előszőr pedig ez már a 3. terhesség) :D És kapkodom a fejem mindjárt itt a 15. hét vége is. hihetetlen repül az idő.

gödöllő nekem is nagon szimpi de az uram itt melózik a városban és midnen nap plusz egy óra utazása lenne ha nem több emiatt. És ezért ha ő itt van mi is...no meg a családunk is és ez is fontos ugye.

uxi: szocpol átvihető.

süni ez nagyon durva. hülye szemét mocsok emberek....a többit nem teszem utána. unodírtó, az ilyen kölköt börtönbe zárnám...pedighát nem az ő hibája h ilyen lett de igaz úgy látszik a biblia, az apák bűneiért a fiaik bűnhődnek. Mindig a gyereken csattan a szülő hülyesége....mi is oda figyelünk de nagyon gáz h ennyire kell figyelni...és még így sem biztos semmi.

uxi: te a 16 kerben lax?

tényleg bár még nem vetődött fel de esetleg egy tali valamikor? egcsinél pl van medence ha jól emlékszem! Meghívsz minket egcsi? :lol:
és akkor komolyra fordítva? esetleg vmi strandos tali? apákat becsapjuk a vízbe a kölkök mellé! Én tuti taxival mennék...tekintve h a tavalyi srand körünk 7 millába fájt.... :?

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


rovid életjel.

tegnap sirva hivtam fel anyamékat, hogy mar uton vannak a kolykok és lehetoleg nnnaaagyon vigyazzanak rajuk!!! "csak" két hétre mentek! borzaszto csend van!
utana megyunk a masik nagyihoz, de egyutt, aztan egy farmra mennek taborozni és augusztusban két hétre apaval, egyutt, oten, megyunk. még nem tudom hova, de Fro-ban maradunk, valszinu az oceanhoz megyunk, ott nincs olyan hoség...

a nagy csendtol (meg a melegtol) Elisa tegnap napkozben alig aludt, ilyen még nem volt és mostanaban faj a hasa picit.

kozben kezdenek az ugyfeleim zaklatni, pedig csak szeptembertol akartam dolgozni, de ugy latszik a két hét szabim alatt kell majd.

tali: esetleg videokonferencia skype-on, én szilveszter kornyékén készulok haza, mert az egyik unokahugom ausztraliaban él és most szult és ok is akkor jonnek;..
s.orsi
 
 


Nono
Gyertek. :lol:

Orsi
Kitartás! Biztos nehéz, bár most cserélnék veled, a fiaim megint veszekednek...minden van csak nem csend. :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


sorsi: két hét gyerek nélkül...hmmm, csábító! Nálunk ilyen n incs és nem is lesz. egy napnál tovább nem vállalja senki őket egyszerre....szval ez nekem álom. Bá elhiszem h rossz az elején de én asszem meg tudnám szokni. :roll:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


egcsi: oks, akkor úszunk, az olcsóbb mint a repjegy hozzátok! :lol: régi vicc, biztos hallottad már:
-anya, messze van még?
- igen kisfiam
-anya nagyon messze van még?
- igen kisfiam
- de anya biztos nagyon nagyon messze van még?
- igen kisfiam, ússzá csak messze van még amerika!

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


:D
s.orsi
 
 


Nono,
nekem meg kell szoknom. Evente egyszer fordul elo ilyesmi és most eloszor egyszerre két hétre mentek el. eddig rovidebb idot voltak tavol, de én soha nem tudtam élvezni a "szabadsagot". pedig az utobbi napok nagyon lefarasztottak.

és, ahogy nonek, egyre nagyobb szukséguk van nekik is kiszabadulni a hataskorom alol. remélem nem nevelik oket teljesen at otthon. A batyamék kicsit lazabban veszik az életet, mint én. Lehet, igazuk van! szoval ott nyaron a gyerekeknek ereszd el a hajam van...
s.orsi
 
 


Uxi!

Sajna itt is el vannak szállva az árak....egy akkora telek(1400 nm) amit ki vettünk anno 5 éve 10 milláért...az most pont 2x annyiba kerül...onnan tudom ilyen pontosan hogy az utcánkban több üres telek is van és árulják.Iszonyat :evil: ..de amúgy tényleg szép és jóhely....és a mi lényeg élhető!!..én nagyon szeretek itt lakni.(itt is születtem szóval kicsit elfogult vok:))..igazából minden van ami kell a gyerekneveléshez is...van több állami ált.iskola,vannak magán sulik is nem egy,ugyanígy van több állami középsuli és magán középsuli is..és itt van a Szent István Egyetem is...és itt van egy kőpésre a nagyfalu :lol: :lol: :lol:

Nono!

Én sem bírom ezt a hőséget :evil: ...le vanna húzva a rolók és így is 30 fok van bennt a lakásban...és mennyi lehet az emeleten!!!!!!..kéne egy légkondi :roll:

Benne vok a taliban Egcsinél :wink:

Orsi!

Én is így vok általában mint te...alig várom hogy menjenek anyuhoz vagy apósékhoz a srácok h legyen egy kis nyugalom..aztán meg elkezdenek hiányozni ha nincsenek itthon :roll: :wink:

Egcsi!

Az enyémek is veszekednek egész nap ha itthon vannak...nekünk most egyenlőre vége a táboroknak...még augban lesz Márknak néptánc tábor egy hét...addig még mennek apósékhoz is.

Süni!

Szegény lánykád a többség ellen...én is Urug-nak szurkoltam :wink:

És hova költöztök?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Nono
:lol:

Anyós úton van, a felmentő sereg! :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


egcsi: és úszik? :lol: vagy repül?

panny: sztem ha ennyien vagyunk már akkor egy kis tákesz csónakot tarhálhatnánk valahonnan, nem kell úszni! :lol: bár lehet h menekültnek néznének minket.... :lol:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono
Repül. :lol:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


egy érdekes cikk, egy masik forumon talaltam:

http://antalvali.com/gondolatok-az-anya ... efp=0&evp=

de az alabbi szuloima is jol osszefoglalja a fent irtakat. egesz jol osszegzi a mindennapi kihivasaimat immar 8 eve :D

Ó, Mennyei Atyám, tégy engem, jobb szülővé!

Segíts, hogy értsem a gyerekeimet, türelmesen hallgassam a mondanivalójukat és szeretettel válaszoljak minden kérdésükre!

Óvjál engem attól, hogy félbeszakítsam őket vagy ellentmondjak nekik.

Add, hogy olyan kedves legyek velük, amilyennek nekik kellene lenniük velem.

Ne engedd, hogy nevessek a hibáikon vagy megszégyenítsem, netán kinevessem őket, ha nem tetszik, amit csinálnak.

Soha ne büntessem őket a saját önző indítékaim miatt vagy azért, hogy a hatalmamat fitogtassam.

Soha ne vigyem őket a hazugság, vagy a lopás kísértésébe.

Mindig irányíts, hogy minden szavammal és tettemmel azt mutassam, hogy a becsület boldogságot ad.

Kérlek, gyógyíts ki az irigységből. És amikor nem tudok higgadt lenni, segíts Uram inkább csöndben maradnom.

Mindig tudatában legyek annak, hogy ők gyerekek, tehát nem várhatok tőlük felnőttes nézeteket.

Add, hogy ne vegyem el tőlük azt a lehetőséget, hogy önmaguk érdekében ők döntsenek.

Ajándékozz nekem bölcsességet, hogy az összes értelmes kérésüket teljesítsem, és bátorságot, hogy megtagadjam tőlük azokat a kiváltságokat, amelyek ártanának nekik.

Tégy engem igazságossá, igazzá és béketűrővé.

Ó, Uram, add, hogy a gyerekeim becsüljenek engem, szeressenek és utánozzanak.
Amen.
s.orsi
 
 


és a masik kedvencem, az e heti dijnyertes mondat:

Az Ur nekem feladatot adott, amikor erre a vilagra kuldott,
de olyan kurvara le vagyok maradva, hogy valoszinuleg orokke fogok elni.

Remélem ti is jobb kedvre derultetek!
s.orsi
 
 


Nono!

Csónak ok :lol:

Orsi!

Ez az Ima nagyon tetszik!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Azt hiszem vagyunk egy páran, akik örökké fogunk élni. :lol:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Egy gyors életjelre jöttem,
A héten a fiúk focitáborba járnak. Így most csendes a ház napközben. De a reggeli rohanás az elég fárasztó. Szinte minden nap mi érkezünk utoljára. A gondot az okozza, hogy alapjába véve nem kelnek korán, Eszterke sem, van, hogy 9-ig is alszik, a fiúk 8 körül ébrednek. De ezen a héten korábban kell kelni, mert 9-ig kell odaérnünk. Mondanom sem kell, hogy alig bírom kirobbantani őket az ágyból, majd reggeli, fogmosás, naptejezés, pakolás(amit már este megcsinálok, csak a vizeket rakjuk reggel, és abban közreműködnek)
Esztert az utolsó pillanatban ébresztem, és rendszerint a kocsiban issza meg a tápszert. 10 körül érünk haza, majd fél 4 körül indulunk, ami ismét nehéz mert Eszter alvásidejében van. Jobban kifáradok, mintha itthon lennénk.
Ráadásul ma meg is jött, remek...
Ja, és ma vettem sárgabarackot, 13 kg-ot.......

Orsi,
Nagyon jó az ima, és csatlakozom, az örökre fogunk élni csapathoz :lol:

Egcsi,
Irigykedem a felmentő sereg miatt,

Panny,
Gödöllő tényleg nagyon jó, mi is nézegettük, de már akkor is elég drága volt, mármint nekünk. Mi Pécelen lakunk, szeretünk itt lakni, de a város fejlődéséről sok mindent nem tudnék mondani, max, amióta van az új M0-ás azóta a férjem 30 perc körül ér haza. Most is azzal kerültünk be a Tényekbe, hogy vízkorlátozás van, mondjuk azzal is lehetett volna, hogy nincs játszótér, na mindegy ez már egy másik történet

Süni,
Nagyon rémisztő amit írsz, nem tudom, hogy hova tart ez a világ.

Nono,
Szerintem terhesen a meleg még melegebb. Márk szeptemberi, hát........ráadásul még anyuéknál laktunk a tetőtérben klíma nélkül, és a másfél évesem meg csak úgy rohangált, motorozott, én meg nagy hassal utána....., de mintha jobban bírtam volna mint most...

Mennem kell, Eszter telerakta a pelust.....

Szép napot!
Edina

nedinabp
 
 



Edina
Nem irigyellek a rohanás miatt, én is tapasztaltam milyen reggel időre odaérni, mikor dolgoztam... :roll:
Lekvár lesz a sárgabarackból?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


kicsit befulladt a topik. Mindenki nyaral? vagy hol vagytok?

Edina,
én is utalom az ido oda kell érni-t, most nyaron ugy van minden elrendezve, hogy sehova nem kell rohannunk. Hurraaa!

Egcsi,
mindjart itt az augusztus, :D :D :D :D
remélem anyos nem fog bezavarni!
s.orsi
 
 


Orsi
Nem fog. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


sorsi: mi szinte minden nap reggeltől estig anyumnál voltunk, tegnap manikűrösnél aztán ebédelni mentünk aztán hazaestünk és ledőltünk és utána vittem a lányom úszni, minden nap jár és este mr hulla vayok. Ma nicns progi de holnap elmegyünk 3 napra szval megint nem leszek. Kell a progi megölnek itt a lakásban különben. bár ezt a meleget nagyon n agyon nehezen viselem. nem is tudtam h a nyári terhesség ennyire meleg.... :D

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Sziasztok!
Életjelet adok én is. :)

Nono
Én novemberben szültem, augusztusban ( parlagfű allergiával fűszerezve) 40 fokban nyaraltunk Vácon. Ááááá, totál kikészültem. Átérzem a helyzetedet. Kitartás!
Mi csak gyerekekkel szoktunk nyaralni, nem érezzük nélkülük jól magunkat.
Idén felvetette anyukám, hogy nem mehetnének-e a lányok néhány napra hozzájuk. Még gondolkodom.Talán 2-3 napra oké a dolog.

Jók ezek a nyári táborok!

Voltunk Kaláka fesztiválon Miskolcon. Jó volt, a gyerekek lefáradtak rendesen. :D

Vince elkezdett kúszni, állandó figyelemmel kell lennem mostmár. Sajnos madzag mániás, minden vezetéket megszerez és olyan erővel markolja, hogy alig bírom lefejteni az ujjacskáit. :roll:
Volt oltáson Apával, meg is mérték. Szegénykém 8 hónaposan alig fért a vályúba. :oops: 9220 gramm és 76 centi.

egcsi
Jó időtöltést a szabadság alatt! Biztosan jó lesz azért. Legalább egyszer megteheted, hogy addig alszol, amíg akarsz. :wink:

Szép napot, hetet mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Ervick
Ne is mondd! Ma is 9-kor keltem. :D Aludtak már nélkületek valahol a lányok? Szép súlya van a fiatalembernek. :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


hú csajok nem is meséltem még h jártunk 2 napja. Estefelé volt már és épp hazaértünk az egész napos távollét után. Becsattogok a konyhába és akkor hátast dobtam h fél percig nem is fogtam fel h mivan. Aztán eszméltem h egy hatalmas tócsán nyaltam ekkorát, első gondolatom h basszus tuti leolvadt a hűtő....aztán felnéztem a mennyezetre és a lámpából(!!!) csordogált a víz lefelé. Na ilyet sem láttam még. Feltápásztam, és fel akartam kapcsolni a villanyt h jobban lássak (az nem jutott eszembe h nem kéne ha már a lámpából folyik a víz...erre mondják nagyon szőke..) szval odacsapok a kapcsolóra és jött a döbbenet abból is folyik a víz kifelé. No ez aztán már meredek. Végül kiderült h a felettünk a csajnál eltört egy cső és víz az elektromos hálózaton keresztül talált utat magának....azóta kiszáradt minden de furi egy látvány volt. A biztosító...hehehehe....hát tavaly ellopták a kocsink, cascot fizettünk de most mégis perelünk mert nem fizetnek. Közölte a biztiosítós muki h ha holnap nem jöhet ki (elutazunk) akkor nem is jön.....na vazzee......nem kicsit akadtam ki.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


hú csajok nem is meséltem még h jártunk 2 napja. Estefelé volt már és épp hazaértünk az egész napos távollét után. Becsattogok a konyhába és akkor hátast dobtam h fél percig nem is fogtam fel h mivan. Aztán eszméltem h egy hatalmas tócsán nyaltam ekkorát, első gondolatom h basszus tuti leolvadt a hűtő....aztán felnéztem a mennyezetre és a lámpából(!!!) csordogált a víz lefelé. Na ilyet sem láttam még. Feltápásztam, és fel akartam kapcsolni a villanyt h jobban lássak (az nem jutott eszembe h nem kéne ha már a lámpából folyik a víz...erre mondják nagyon szőke..) szval odacsapok a kapcsolóra és jött a döbbenet abból is folyik a víz kifelé. No ez aztán már meredek. Végül kiderült h a felettünk a csajnál eltört egy cső és víz az elektromos hálózaton keresztül talált utat magának....azóta kiszáradt minden de furi egy látvány volt. A biztosító...hehehehe....hát tavaly ellopták a kocsink, cascot fizettünk de most mégis perelünk mert nem fizetnek. Közölte a biztiosítós muki h ha holnap nem jöhet ki (elutazunk) akkor nem is jön.....na vazzee......nem kicsit akadtam ki.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono,
ez csak azért van, hogy ne unatkozz!

én is elvagodtam a télen 5 honapos terhesen a jégen.

Ervick,
jo sulyban van a kicsi! nalunk Elisa 6 hetes, volt a védono kedden, 4440 gr. olyan tokaja van, hogy csak na.

Ma délutan lefekudtem 10 oercre. és 2,5 ora mulva ébredtem fel! nekem ez a hét olyan volt, mintha nyaralni mentem volna. ugy kipihentem magam. egész héten ketten voltunk csak. ma este hazajott apa. a sracok 10 nap mulva! de szerencsére nagyon jol érzik magukat. tegnap apukam horgaszni vitte oket. mindketten fogtak 6-7 halat, nagyon boldogan mesélték.
s.orsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?