Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elnézést, hogy így bepofátlankodok a topikotokba, de szeretnék kérni tőletek egy kis segítséget. Látom, hogy nagyon értetek a hőmérőzéshez, és ezügyben lenne egy kérdésem. :oops:
Szombaton-3 napja-kellett volna megjönnie, pár napos csúszás előfordul, teszteltem negatívat vasárnap, a hőm viszont szombat óta kúszik felfelé. Szombaton volt 36.5, vas 36.6, tegnap 36.7, ma reggelre 36.8 lett. Pedig kéne jönnie mensinek, és előtte már le szokott esni. Ilyet még sose tapasztaltam, hogy emelkedik a hő mensi előtt. Van közületek valaki aki járt már így? Esetleg leírnátok, hogy mit gondoltok erről a hőemelkedésről? Nem tervezünk babát egyelőre-őszre terveztük, így végülis nem gond azért, ha mégis jön, de épp félidőben történt egy kis baleset-és csak akkor-, így elméletben lehetek várandós, csak ugye a negatív teszt... Van már egy kislányom, a vele való terhességkor nem volt semmi tünetem végig, így tünetekre nem apellálhatok. :) Ott viszont már mensi előtt pozitív volt a teszt. Ja, és évek óta mérem a hőmet a mensi kiszámíthatósága miatt, de pont akkor mikor terhes voltam, nem mértem, így még ahhoz sem tudok viszonyítani. :P
Köszönöm szépen, hogy elolvastátok, és a választ is köszönöm előre!
Sziasztok!
tokipompos
 
 


Tokipompos, szerintem tesztelj holnap reggel első vizeletből megint, nekem nagyon gyanús, hogy baba van a dologban! :wink: Emelkedik a hőd folyamatosan és késik a mensid... Lehet, korai volt a szombati teszt még!

Kép
szilcsi
 
 


szilcsi, köszi a bíztatást :) Valószínűleg tesztelek holnap reggel, ha nem esik le a hőm, csak meglepődtem, mert az első terhességemet olyan korán kimutatta a teszt, azt hittem másodszorra is így lesz. Az akció óta 17 nap telt el, gondolom holnap már tutira kell csíkosodnia a tesztnek, ha van baba. (Bár ugye vasárnap is 15 napra rá voltam, az is elég sok.)
Mindenesetre megírom majd, hogy mire jutottam, hátha lesz még valaki hasonló helyzetben. :)
tokipompos
 
 

 
 

Szilcsi
Hát igen... volt egy nap, hogy fél napra a székbe szegezett, nem tudtam letenni, ekkor döntöttem a mellett, hogy most kezdjük a kézben altatás helyett a félálomig kézben, utána az ágyban való altatást, hogy később, majd saját maga ott aludjon el. Azzal tisztában vagyok, hogy saját maga nem fog tudni elaludni, de valami kompromisszumot kötni kell egymással, hogy mindkettőnknek jó legyen. Első alkalommal majd megszakadt a szívem úgy sírt, de ha kivettem volna, és újra vissza teszem, kezdődik az egész előről. Persze, ha látom, ogy baja van, mondjuk egy büfi nem jött ki, akkor kiveszem büfiztetem egy kicsit és utána vissza. Most már rövidülnek azért a kiságyas altatások :) Ennek nagyon örülök, így van több időm magamra is meg a háztartásra is :)
Hát általában nálam is a mellemen kezd bekómázni, és utána megyünk az ágyba. Igazság szernint én nem nagyon akarom hagyni, hogy cuminak használja a cicimet. Mondjuk szopinál mikor fárad, akkor cumikázik közben, de ennyi belefér. Ez még neki is jó :) A kiságyába kerüléskor pedig még simikézem egy kicsit, hogy megnyugodjon és szépen el tudjon aludni.


Milyen
Gratulálok neked így utólag is! Első körben Csibuctól hallottam a jó hírt. Azért küldesz nekem fényképet a kis csöppségről? Már ha nem vagyok tolakodó!
Köszönöm a More Milk plusz ötletet! A héten még Laktoherbezek, talán az is beindította most egy kicsit, de ha nem durran be jobban akkor tuti váltok....

Szezso
Értem... a héten hétfőn elzavaratam apát, hogy vegyen, de ott nem lehetett kapni, így még majd megy egy kört :) EGyenlőre kecskeruta van beszerezve. Végül is kiderül mi fog beválni.
Imádnám, ha nem kellene mérlegelnem, hogy egész napra meg van-e a kellő mennyiség és csak úgy dölne a tej. Ha nem is leadásra, de legalább tudnám, hogy attól ájult be mert degeszre tömte a kis pociját. A mostani kajálás is egy kicsit diétásra sikerült, de este 100-at és 80-at szopizott, így nem parázok. Majd bepótolja a nap folyamán :)

Ja ... néhány fotó
Kép

Kép

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike, én ittam a kecskerutát magában is és dőlt a tej, de gszmaggal még jobb.

Csudaszép a kicsilány!

Tokipompos és is azt mondom mint Szilcsi, tesztelj elsőből, nagyon gyanús! Hajrá-hajrá!! Az akciótól számítva 2 nap múlva is termékenyülhettél! Csak pozitíván! :lol:

Baba, nekem ctg-n a gyerekem mindig hiperaktív volt, sose kellett turbóztatni. :lol: Lassan szülsz, izgi, bármikor jöhet a baba!

Kép
kata05
 
 


Kata, sztem is izgi :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


sziasztok

csikken: köszönöm szépen a bátorítást, reméljük igazad lesz. Mivel mi nem ismerjük egymást, ezért nem mertem írni korábban, hogy nagyon sajnálom ami történt Veled/Veletek. Csak olyan édesanya tudja felfogni amin neked kellett keresztülmenni, aki átment hasonlón. Az pedig valóban csoda, hogy babát vársz. Kívánom, hogy minden rendben legyen, és biztos Roli megtalálja a módját, hogy üzenjen Neked.

baba: szépen kúszik a vonalzód, örülök neki, hogy már itt jársz.
Nem akarok butaságot kérdezni se felizgatni, de légzésfigyelőt vettetek? Én áldom az eget, hogy megvettük, mert ugye Levinek már 5ször volt légzéskimaradása. Jobb félni mint megijedni.

princzike: én is azt javaslom, hogy minél többet tedd mellre Adélt. Illetve amit én használtam tejserkentésnek az a laktoherb - ha túl erősre csinálod fájhat tőle a pocija, ami még bejött homeosbogyó urtica urens 5ch

köszönöm, hogy visszajelöltetek :)

tokipompos: teszteredmény? Fő a pozitív hozzáállás. Amikor terhes lettem a 3 babával, akkor még a nőgyógyász is azt mondta, hogy kizárt hogy terhes vagyok, mert se uh, se teszt nem igazolta. Én meg kötöttem az ebet a karóhoz, hogy a hőm fent van...Aztán szépen itt a lányokkal kikalkuláltuk, hogy elviekben a hőm alapján hol lehetett a fogantatás és szépen 14 napra rá megcsináltam az első + tesztet (4 nappal a nőgyógyász véleménye után) :)
stephie
 
 


Sziasztok

Szezsó jobban vagytok?

Baba vigyázz magatokra!!!!!!szép a pocak de élőben még szebb :lol:

Tokipompos?

Princzi nagyon édes a leány!

már utcára is pelus nélkül megyünk le.:lol: nagyon ügyik vagyunk...

ja és hétvégén voltam szülinapon arcot festettem, nézte mit csinálok, erre büszkén odatartotta a fejét hogy őt is.. igy lett egy kis tigrisem..sajnos már kicsit el volt mosódva mire le tudtuk fotózni de azért így is édes :lol: :lol:
Vendég
 


Stephie
Köszi :) Most laktorheb-bel próbálkozok még pár napig. Lehet, hogy segített, lehet, hogy nem, de azért ennél lehetne több teci.... tudom ne legyek telhetetlen, de pl pluszban fejni nem igazán tudok (na nem leadásra, csak egyéb "váratlan" helyzetekre, ha el kellene mennem) és hát ez azért kicsit zavar még.
Az urtica urens CH5-öt próbáltam, de rájöttem, hogy nem nekem való, mert mindig vagy sikerült előbb ráennem, vagy ráinnom. Szóval nem volt túl nagy hatása ezáltal :( ez van... béna vagyok :oops:

Boni
Köszönjük :o)

Tokipompos
Mit mutatott a tesz?

Kép

Kép
princzike
 
 


Boni
Tök jó, hogy ilyen jó tudsz arcot festeni :) De irigylem azokat, akiknek ilyen jó kézügyességük van :lol:

CSajok...
Hát nem azt mondom, hogy spártai a szigor, mert valamikor megvárom mikor cicin elalszik szopizás után, meg azért ha nagyon keservesen sír fel-fel veszem, de alapjában véve a cél az legyen, hogy megszokja, hogy majd a kiságyában kell elaludnia. Némi nyugtató simogatás és szülői jelenlét mellett.
De ki tudja. Lehet, hogy ez nem fog így beválni, de nekem nagyon (sőt inkább mindig) kézben szeretne lenni, de így meg még WC-re sem tudtam elmenni :? Ezt meg nem szeretném, ha később nem akarna egyedül a jelenlétem vagy kézben tartásom nélkül eljátszani. Sajnos a családban volt ilyen gyerek. Persze tudom, hogy nincs két egyforma gyerek :D
Aztán ki tudja. Lehet a végén a ti módszereteknél fogunk kikötni :)

Kata
Azt akartam kérdezni még tőled, hogy 2-2 kanálnyi kell a gyógynövényekből, de...
a görögszénamagból teáskanálnyi és a kecskerutából meg evőkanálnyi?
Meddig áztatod a gszmagot?

Szezso
Hogy vagytok?

Kép

Kép
princzike
 
 


Drága Bendő Isten Éltessen Sokáig!!!!!!!!

Kép
kata05
 
 


Kukuccccssss! :lol:

36+0:

Kép Kép

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Stephie, kaptunk kölcsön.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Boni, cuki kistigris!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, aranyosak vagytok. :))
Képzeljétek, másnap teszteltem, az is csont negatív lett, de ma reggelre pozitívat pisiltem. :))) Ez is még halvány, de szabad szemmel jól kivehető, kedvesem is látta. De azért fura, hogy így 3 héttel az akció után még ilyen halovány, remélem ez nem jelent rosszat.
Köszi a drukkokat! :)
tokipompos
 
 


Baba, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csodaszép vagy!!! (vagytok) :wink:

Boni, tegyél képet arcfestett Zsigiről!

Szezso, gyógyulgattok már?

Step, jelöltelek!

Toki, gratula!!!

Kép
szilcsi
 
 


Töki: nyugi, baba van ott. Irány a doki!

Szilcsi, köszi :oops:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


ZSu remélem azért bekukk

Boldog szülinapot Bendőnek!!!! :lol:

BAba
óriás pocó :lol: izgi izgi ha majd Fanni születni szeretne napközben nyugodtan hijjá.... :wink: :lol:

tökipompos +++++++++++++++++drukkolok nektek egy jó kis tökipompos recit tudsz ?

:wink: :lol: nem ért ilyen nevet adni magadnak, mert mindig összefut a nyál a szájamban . :lol:
Vendég
 


Szilcsi Csikken Szezsó Gabi és a többiek jól vagytok?
Vendég
 


Sziasztok

Köszi, megvagyunk. Illetve Bendegúz jól, én nem annyira :-( kedden lázam is volt, most már az nincs, de a nátha+köhögés nem akar múlni. Tiszta tompa a fejem tőle :-(

Bendőnek itt is boldogat! :-D

Boni: helyes a kistigrised nagyon :-) nem teszed fel a képet nagyban is?

Baba: jajj, de jó "kis" pocid van :-D előtörtek az emlékek :-)

Princzike: az, hogy nem tudsz fejni, nem jelenti azt, hogy a cicidben nincs tej :wink: a mellszívó messze nem szív olyan erősen, mint a baba :-) meg aztán sok nőnek be sem indul a tejleadó reflex fejésre, és akkor ugye hiába van tele a mell, ha nem jön a reflex, nem jön a tej sem...

Szép hétvégét Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Boni
köszi mi jól vagyunk, csak ritkábban vagyok gépnél, szerdától minden nap fogyasztáson voltam :lol: ma szinte egész nap apával volt manó, mert délelőtt kezelésen voltam, hazajöttem altatni, mikor felkelt etettem, aztán mennem kellett exfőnök búcsúztatóra.
Édes kistigris :D

Szezso
jobbulást :? hamarosan csak kilábalsz belőle

Babim
azta nmekkora Fannilak :D búcsúztatón ott volt terhes kolleganő is, már csak két hete van, hát neki és szépen növekszik :lol:

na megyek tentézni
talit azért egyszercsak majd összehozhatunk :wink: még 3 hetet itthon vagyunk, vagy majd aug 22 után

Kép
gaby25
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Boni
Édes a kis Zsiga Tigrisetek. Nagyon jó lett :lol:

Szezso
Ebben igazad van. Hál istennek általában tudnék vmennyit mellé fejni, de a nagy tapasztalat az, hogy utána ha nem is a rákövetkező etetésnél, de általában a nap folyamán vissza kell pótolnom szinte azonnal..... :roll:

Szezso
Jobbulást neked. Remélem a sok napsütés helyre hoz. :lol:

Kép

Kép
princzike
 
 


Köszönjük a köszöntést!

Boni, mekkora lett Zsigi!!!! Nagyon helyes!!!

Princzike, GRATULÁLOK!!!!! Látszik jó rég voltam. Nagyon szép a lánykátok és a neve is nagyon tetszik!

Baba, jó nagy pocakot növesztettél, kiváncsi vagyok mekkora lesz a lakója!

pár kép:

Kép

Kép

Kép

kispiskóta
 
 


Kispiskóta
de jó hogy jöttél és hoztál nekünk jó sok képet :)
Köszönjük szépen.
hát elég rég voltál már mifelénk a topikban, és hogy megnőttetek! :shock: És még mindig gyönyörű kék szeme van Bendének.
És nagyon boldog szülinapot neki! :lol:

Kép

Kép
princzike
 
 


Édesek vagytok. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Előkerültem ismét! :oops: :lol:

Baba! Igazán szép és hatalmas pocak. Bírod még cipelni? Nagyon izgi, hogy már akár mikor jöhet Fanni és már koraszülöttnek sem fog számítani, bármikor is lesz kíváncsi a kinti világra. Nagyon elrepült az idő! :wink:

Kispiskóta! Jó, hogy benéztél. Gratulálunk Bendének első szülinapja alkalmából! Nagyon szép világító kék szeme van neki is. Köszi a képeket. Jól bírod még mindig két gyerkőccel?

Boni! Nahát. Most nagyon sokat nőtt Zsigi, vagy inkább férfiasodott! Szuper, hogy így engedte magát megfesteni! :lol:
Szobatisztaságot hogy csináltátok? Jöhetnek a tippek!

Tökipompos! Várjuk a fejleményeket, de igen bíztató, halk gratu.!

Szezso! Gyors jobbulást most már, nagyon makacs, amit összeszedtél!

Gaby! Te meg nehogy elfogyj, itt a nagy kezelésekben! :wink:

Mi jól! Tegnap végre kijutottunk a strandra. Isteni volt. Máté tiszta ebihal. Úgy megy a vízben, hogy hihetetlen és hozzá mondja, hogy Mátéka úszik, meg hú de megy ... Csak engem fogott meg a nap, mert én kimaradtam a naptejes bekenésből, mivel én kentem mindenkit. De nem vészes szerencsére.

Túl vagyunk az első bölcsis szülőin. Megvan a csoport és a gondozónénink. Szerencsére nagyon szimpatikus, egy kicsit megnyugodtam. Augusztusban már megyünk is az első bölcsis napra, szeptemberben pedig szoktatás. Azt hiszem engem fog megviselni. De jobb is lenne így, mintha őt. Majd meglátjuk.

Most elkezdtünk csiri-biri tornára járni. Ezt még jobban élvezi, mint a mazsola muzsikát.

Elkezdett a többi gyerekkel is játszani, kommunikálni. A játszótéren is. Érdekes, mert eddig csak mellettük játszott, de most kifejezetten látszik, hogy megpróbál velük együtt, vagy legalább valami kapcsolatot kialakítani.

Hirtelen ennyi, megyek készítem az ébredés utáni dolgainkat.

Kellemes hetet mindenkinek, bár most már itt a nagy meleg. Vigyázzatok magatokra és a pocak lakókra na meg a lurkókra is.

Kép
bettike
Eger
 
 


JA! Még gyorsan egy gondolat az évvesztességhez! Szerintem évnyertesek, 1 évvel többet játszhatnak. És én inkább a bölcsiben szeretném ha maradna, mert ott kevesebb gyerek jut a gondozónőkre, mint oviban, illetve oviban csak ott jó évet maradni, ahol vegyes a csoport, mert majd jön a szöveg, hogy bezzeg Pistike, meg GÉzuka meg stb., megy a nagycsoportba én miért nem? Bölcsiben szerintem ilyen még nincs. Főleg úgy, hogy a mi bölcsis csoportunk csupa aug., szept. születésű gyerkőc, így a többség majd szeretne bölcsiben maradni +1 évet. És hiába lesznek nagy és okos 4 évesek, a babusgatás még rájuk fog férni. Szerintem! :roll:

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok

itt vagyok én is!

Kispiskóta, nagyon szépek vagytok
Boniko, jó nagy fiú már Zsiga! Nagyon drága és ügyes a szobatisztasággal!

Bettike, most fog majd kezdeni bölcsiben Máté? Nálunk nem volt választás, hogy Kitti maradjon vagy menjen tovább oviba mert kirakták :) Így novembertől ovis lesz. Igazából nem bánom mert nagyon kis okos csaj. Igaz azt figyeltük most meg, hogy kezd kicsit társaságban félős lenni. Vagyis olyan nehezen oldódik, eddig ilyen nem volt. Többször is elsírta magát mostanában, ha valami nem úgy volt ahogy ő elképzelte.

De az én tündérkém, akiről egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ilyen ügyike teljesen szobatiszta lett. Éjjelre is. Annyira büszke vagyok rá.

Jövö hét az utolsó a bölcsiben. Ketten leszünk Kittimmel :) Kicsit lefáraszt a gondolat is, de azért nagyon örülök neki.

Én meg elkezdtem a 29.hetemet. NAgyon megy az idő.

Rolcsimnak nemsokára itt van az első évfordulója. Furcsa, hogy túléltünk már egy évet. :cry:

Baba, szép pocak. Nem semmi, hogy már ennyire itt vagy a finishben. Hogy van a vérnyomásod?

Tökipompos ,gratula!

megyek meccset nézni :wink:

Csikken

Kép

KépKép
Kép
csikken
 
 


Csikken, köszi, lejjebb ment, visszatért és a lábaim is helyrejöttek, eltűnt az ödéma, hála a görögdinnyének!Ajánlom mindenkinek!

Moindenkit puszilok! Folyton elfelejtem, kinek mit akarok írni. DE minden képen minden pici olyan cuki. Szoktam nézegetni őket és csak ámulok és bámulok, mekkorák.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Bettike, én vegyes csoportos oviba fogom íratni mert annak vagyok híve. A bölcsibe maradást meg mindenki másképp gondolja, én nem szeretném bent tartani.

Baba, nekem szülés napján mikor indították ment le a víz, addig nem, ehettem dinnyét meg sem mozdult. DRUKKKKKKKKKKKK!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kata05 2010.07.20 07:14-kor.

Kép
kata05
 
 


Csikken nagyon édes Kitti! :cry:

Kata nagyon nagyon szépek vagytok! csak úgy ragyogsz! jó lenen ha elmenne a kánikula hogy végre tudunk menni hozzátok!
Vendég
 


Boni, Zsigi képek nagyon jók! Avatarod szupi!!Várunk!

Csikken, Kitti nagyon szép bár jó lenne úszósapis képet is látni róla! Mindjárt finiselsz te is!

Princzike, tejjel hogy állsz? Most olvastam kérdésed, gsz 1 tesákanálnyi 5-10 perc áztatás, és bocsiii.

Kép
kata05
 
 


Sziasztok

Lörinc baba is szépséges. És te is milyen vékony vagy.

Úgy számolok, hogy még 10 hét. Eddigi tapasztalatból 38.hétre szültem.

Kittis kép:
Kép

Megyek rendelni vmi kajcit. Nem sok kedvem van főzni. Meleg van...

KépKép
Kép
csikken
 
 


DE cuki Kitti is.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Csikken, köszönjük!! Nagggggyon szép Kitti!!!!!!!!!!!!!!!!!!Igazad van h nem főzöl, én is szoktam időnként rendelni!

Kép
kata05
 
 


Csikken Kitti egy tünemény és a szemei! ő is gesztenyeszemű, mint Zsigám.

Baba hogy bírod?
Vendég
 


Boni, most iszonyatos a lábam. Reggel a kezeim is. Most megyek 1/2 8-ra ctg-re, utána 8-tól meg Uh meg gondolom vizsgálat is lesz. Dokim jövő héten és utána lesz szabin. Kíváncsi vok, mekkora a Kicsikém. Majd vagy ma nagyon későn, vagy holnap reggel megírom.
Puszi
Ja, láttam iwiw-en, hogy Zsigi csalfa, mert csajozik. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Jó reggelt!
Vacakul aludtam. Este 9-kor végeztünk a dokimnál.
A hírek:
A vérvételi eredményemben a fehérje alacsony, így 24 óráig kell valamelyik nap gyűjtenem vizeletet és abból mintát kell vinni a klinikára. Vérnyomim ellenőrizni kell foly.osan, mert a lábaim 2xakkorák, mint alapból. Feszítenek is rendesen.
Uh volt, vizsgálat nem. Gondolom nem akarta piszkálni, mivel azt mondja a baba még nagyon fönt van (hólyagom nem ezt mondja :oops: ) szerinte nem úgy néz ki, mint aki hamarosan meg akarna születni. Egyébként igazam volt, szép nagy baba, bár én az UH-on semmit nem tudtam kivenni. UH szerint 36+1-nek felelt meg, de tudjuk, hogy ezzel nem foglalkozunk.
Adataink:
BPD:89 mm
HC:321 mm
AC:325 mm
becsült súly: 2910 gramm!!!!!!!!!!!!!!Átlagos menny.a magzatvizem.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Jó reggelt!

Baba nagyon sajnálom a lábadat...az enyim is cip tudott lenni... én nagyon drukkolok, hogy megvárja picur az augusztus elejét. :wink:ilyenkotr már elég nehéz nem szakértőnek kivenni bármit is nem? azért szokták mondani,hogy a 32-.hétig menjünk mozizni...

Zsiga az nagyon csalfa csajozik ezerrel :) és egyre többet beszél már.) tegnap az én drága szerelmetes fiam egy laza mozdulattal kidobta a head seatemet az erkélynél.. persze hiába kéredzkedtem be az ott lakóktól a belső kertbe nem találtam.. majd azért még egyszer nekifutok..

meleget nagyon nehezen bírjuk..bár Zsiga egész nap az erkélyablakban pancsizik kd híján egy pamperses műanyag dobozban


a nap kpe barátnőm fényképezte az állatkertben :)

Kép
Vendég
 


Boni, mindig a Te lábad jár eszembe.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Kép 37+0 Kép

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


baba: nagyon szép kis pocak és már csak néhány nap, legfeljebb néhány hét és a karodban tarthatod azt akiért annyit kűzdöttél.

Ez a dal Friderika Bölcsődalok albumán van és szerintem pontosan benne van amit érzek a gyerekeim iránt.
Levi ha ezt az albumot éneklem neki, mindig megnyugszik.


"Ébren is csak álmodom, oly nagy boldogság ért.
Hálával tartozom Istenem e kincsért
Beköltözött hozzám a szeretet, örökké áldom neved.

De jó hogy itt vagy,úgy vártalak
de jó, hogy pont te vagy nekem
de jó, hogy végre megláttalak
de jó,hogy itt vagy gyermekem
de jó hogy itt vagy énnekem

Átfestetted életem, színesebb lett minden
vágytam rá, hogy így legyen, én drága kincsem
Beköltözött hozzám a szeretet, ha nézem mindig rám nevet.

De jó....."

Csak azért írtam most le, mert egy hétre elmegyünk nyaralni és ki tudja nem-e lesz meg a kis Fanni addigra mire hazatérünk.

Puszi mindenkinek
stephie
 
 


Stephie, ez nagyon megható és kedves tőled! Köszönöm és jó pihenést!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Kép


Kép

Egész éjjel borogattam, ma így néz ki....ááááááááááááá :cry:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Kata
nagyon jó ez a kép rólatok :D

Babim
szép nagy pocak, és hát sajna nagy lábikó is :? nekem is Boni lába jut eszembe róla, lehet enyém is így nézett volna ki, ha nyáron szültem volna :?

Csikken
nagyon szép Kitti

Stephie
tetszik az idézet

zsú
családi képek szuperek :D

Boni
nagyon édes kis tigris, de jut szembe nem oroszlánt kellett volna festeni? :lol: Máté is csajozik, megy a kislányok utána játszón :lol:

Kép
gaby25
 
 


Babim jáj ez pont mint anno az enyim :cry:

Gaby de .de hát ő tigrist kért

Stephie ez a vers nagyon dönörű!
Vendég
 


Sziasztok!
Azt olvastam hogy mindig ugyanabban az időben kell mérni.
Érdeklődék hogyha 3 szakban járok dolgozni hogyan tudok mindig ugyanabba az időben hőmérőzni? vagy ez nem olyan fontos? Tudna valaki nekem segíteni ez ügyben? Előre is köszi!
Tündi
mtindi
 
 


Mai kép 37+5. Súlyom: 61,6 kg, haskörfogatom: 106 cm. (az induló súly 55 volt, ami lement 48-ra a 14. hétre a Meforal miatt, összehasonlításképpen a haskörf. január 10-én, 10+2-n 88 volt.)
Kép

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babim! Gyönyörűűűűűűűűűűűűű!
Már "csak 2 hét"! Kitartást! :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?