Új privát üzeneted érkezett!

Egcsi!
aranyosak a sracok!!

Erwick,
CTG tokéletes. 40 perc alatt volt rendszeres 15 percenként fajasom is, amit éreztem is, de az erossége még meg sem kozeliti a vajudo fajasokat... Mindenestere sikerult megértetnem (végre!) a dokival, h varni szeretnék, ha lehet. Megigérte h csak nyomos indokkal inditja be a szulést. Kicsit megnyugodtam; mert eddig ugy vettem észre, h alapbol beinditja 3-4 nap utan. Igy varunk tovabbra is. Holnap ujra CTG.

Ma délelott suru a program. Megyek.
Jo hétvégét mindenkinek!!!!
s.orsi
 
 


sorsi, most pont ott tartasz mint uxi pár hete. A nyűgös végénél. Kitartás! Remélem mostmár meggondolja magát az albérlő lassan. Bár biztos ismered a dumát, baba benn, repülő fenn még nem maradt. Vagy mégis? :wink: Kitartás!

Rinya rész, aki nyűgös jobb ha átugorja:
2 napja úgy üldöz a róka h éjjel is a klotyót öriztem. eredmény nem volt szerencsére.....bár nem tudom az jobb lett volna e. Mikor a fiamnál rókáztam akkor sajna utána sem múlt el az inger....úhogy eme tapasztalat alapján kihagynám. Bocs csajok a részetekért. Rinya napom van. Apjuk is besokallt. Mindent ő csinál a mosáson kívűl. Lakás úszik. Szegény pedig agyon melózza magát és aztán hazaesik a kupiba....evvan...ma már kiakadt és közölte ha ez így megy elköltözik. Erre elbőgtem magam. Tudom h nem gondolta komolyan de én is olyan elveszettnek érzem magam...megcsinálnám ha lenne erőm...de nincs.....és akkor még a hormonok is meg a rettegegés h ezt h fogom bírni? (sehogy).
na rinya off. bocs.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono,
ugy latszik Apa eddig nagyon el volt kényeztetve! jobb lesz pedig, ha megszokja. A rosszullét egyébként is jott volna, ikrek nélkul is! a lakas meg ilyenkor le van... gondolom orulsz, ha a gyerekeknek enni tudsz adni! Még egy par hét és elmulik a hanyinger! Kitartas! Mondom én, aki ugyan ilyen nyugi voltam minden terhesség elején... a varazsszot mar ismered: tamaszkodjatok masra is, "csak" ketten nem lesz egy leanyalom.
A lakassal van vmi? Hova koltoztok atmenetileg?
Dokihoz mikor mész?

Uxi,
ilyen nagy anyajegyrol ksgyereken még nem is hallottam. Minden ok?
s.orsi
 
 

 
 

Nono
Na, az én uram csak puffogna, biztos semmit nem mozdítana odébb... Mondjuk nem akad ki a kupin, csak kaja legyen, más nem izgatja. :D Remélem hamar terhes leszek, mert jövő hónaptól felváltva lesz itt a nagyszülősereg egész decemberig, úgyhogy lenne segítségem. :wink:
Kitartás, majdcsak elhúz a róka koma a házad tájáról. :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Nono
Sajnálom nagyon, hogy rosszul vagy, olyan rossz is az! Erő meg így még kevesebb, gondolom. Sajnos ezzel a rendrakással én is így vagyok. Tisztaság mániás vagyok, a férjem meg rendmániás. Ehhez képest mindenhol van valami cucc ( ágy tetején, földön, asztalon,polcokon), nincs időm elpakolni és a tisztaság sem olyan, mint régen. Minden nap felporszívózok és 3-4 naponta felmosok, de az eddigi napi 3 porszívóhoz és napi felmosáshoz képest ez édeskevés. Na de ha ennyi az energia, akkor ennyi. 3 gyereket sokszor egyedül ellátni így is elég. Kezdem elfogadni, hogy ez van. Néha gondolok rá, hogy fel kellene fogadni valakit, hogy egy hónapban egyszer besegítsen, de nem ismerek senkit. Esetleg neked nem lenne ilyen segítséged?

Hétközben rendelem a kaját Laci bácsitól, ez is könnyít.
Ha tudunk bármiben segíteni szólj! Rinyálj csak nyugodtan, valahol muszáj kiadni magadból, mi meg itt vagyunk! :wink:

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Napi 3X porszívózni... :shock: Rémálmaimban. Heti 2X porszívó, ha minden összejön, akkor heti 1 portörlés. A szétdobált cuccok elpakolása minden nap. Legalább heti 3X mosok. Legjobban főzni utálok, minden másnap.... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi :)
Ezért mondom, hogy mániás vagyok, de nem bírom elviselni a szöszmöszt, a morzsát stb..Minden nap mosok és egyenes arányban gyűlik a vasalnivaló. :twisted: Én ezt utálom!

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Ervick
Nekem nincs vasalnivalóm, mert a szárítógép kivasal. 8) Az ünneplő ingeket szoktam vasalni, de az elég ritkán kell. Még jó, hogy a zuram nem valami öltönyös munkát végez, mert akkor aztán vasalhatnék... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


:D

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Egcsi, nagyon édesek a fiúk! :D

Nekem is muszáj minden nap mosni, viszont van, hogy 3 napig el sem bírom pakolni a megszáradt ruhákat. :roll: Néha nagyon el tudok úszni, ha Tündinek ölbe kéreckedős napja van.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


míg nem voltam terhes én is napi 3-4x porszívóztam de kellett is. Márk végigbattyogot a lakásona kekszel meg a kiflivel és kész is volt a dzsumba. Ma meg....hm sztem egy hete nem porszívóztam....evvan.
Ruhák nálunk is halomba, már üresek a szekrények, az összes kint van szanaszét. Tele a nappaliban a kanapé, a szennyestrartó felett a tiszta ruha kosár és a gyerekek kanapéja meg a pelenkázó is. De már 1 hete így néz ki de nem tudtam magam rszánni h eltegyem. Az h tiszta ruha legyen is épp elég megerőltető...ennél több most nem megy sajna.

Tegnap kidőltem. Nem tudom mi volt velem de nem láttam csak foltokat és összefolyt minden a szemem elött. Pedig a vérnoymim is rendbe volt. Éjjel meg annyira görcsölt a hasam h vagy 5 mg-t szedtem be mire jobb lett. Most is szédülök még, pedig magamhoz képest még magas is a vérnyomásom. Mindig 80/50 szokott lenni most meg van h 130/80 is van ami nem magas csak magamhoz képest. Remélem ez nem a terhességi magasvérnyomi előszele.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Szia Nono,

ne haragudj, hogy nyomulok, de úgy sajnállak! Én mindhárom terhességem első 12 hetében nagyon rosszul voltam. Állandóan émelyegtem a fiúkkal, a lánnyal hánytam illetve folyamatos hányingerem volt, (folyamatos böfögés, már bocsánat) és alvás a köbön.
Találtam neked egy oldalt, ha érdekel nézd meg, aztán majd meglátod, megkérdezed, orvosod, gyógyszerészed :lol:
Mégegyszer bocs a nyomulásért és jobbulást, nemsokára túl vagy a rossz részén.
http://www.biobaba.net/?/bio/cikk/homeo ... szokra/142
cukorka
 
 


Nono!


Kitartás!!Remélem hamar túlleszel a rosszulléteken és kicsattansz az erőtől majd :wink:

Én is rendmániás és tisztaságmániás vok...régebben én is napi2x porszívóztam....manapság heti2x redukálódott...de a morzsákat én sem bírom..azt azonnal porszívózom(nálunk elől is van hagyva a porszívó :wink: )..ehhez képest a férjem tök jól elvan a kupiban is...neki is az a lényeg hogy kaja legyen oszt más nem nagyon zavarja :lol:
Én heti 1x portörlők és heti 1x mosok fel...mosni minden nap mosok,,sajna muszáj..a srácaim sok ruhát összekoszolnak főleg a kertben....de a vasalnivaló már vetekszik a Kékestetővel :lol: :lol: :lol:..és van hogy én is csak napokkal később tudom leszedni a tiszta ruhát..evvan.

Úgyhogy Nono,ne zavartasd magad..látod mi is le vagyunk maradva többen is és még csak terhesek se vagyunk,se rosszullét se semmi....neked több "jogod" van most pihizni:)

Minden nap főzök amit már én is nagyon unok :evil:

Egcsi!

Szépek a fiúk!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny, mi már a mindennapi főzést is leredukáltuk. A férjem a nagy főzőcskélős, mikor itthon van (ami nem mindig hétvégére esik), gyorsan bevásárol és 15 literes fazékban készíti el a kaját. Két napja gulyáslevest főzött. Két napig ettük és 3 nagy családi adagot fagyasztottunk belőle. Ha nagyon elúszok egy nap vagy nincs kedvem nekiállni, akkor kiveszek egy adagot és megmelegítem. Sőt, olyan is van, hogy "hideget" eszünk, vagyis melegszendvicset vagy valami tojásos ételt (rántotta, bundás kenyér stb...)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ó, hogy ez milyen jó ötlet, valamelyik nap bundás kenyér lesz az ebéd :D .

Fiúk meggyógyultak, de most meg úgy néz ki, kezdenem kell hamarabb a hozzátápot, nem gyarapszik a gyerek. A múlt hónapban még sikerült 38 dekát hízni, most 3 hét alatt 8 dekát... Samu meg mán óránként szopna, hiába az igény szerinti szopi, éhes marad.Éjjel négyszer evett...

Úgyhogy kaptunk Sinlacot, ma váltja ki a férjem, meg elkezdem a pépeket. Ha ő is olyan ütemben fogja elfogadni, mint a testvérei, talán 8 hónapos korára enni is fog kanállal. :D

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


sziasztok,
hát olvasom itt a sok rendes anyukától milyen gyakran takarít, bizony elszégyelltem magam. Nálunk is van Kékes a vasalnivalóból a kanapén, le nem szedett ruha a szárítón és mosnivaló a zuhanyzóban, mert nincs az a szennyestartóméret, ami nekünk elég volna.
Ha ehhez hozzáveszem a heti felmosást,és hogy a morzsát is elnézem időnként, hát szörnyű.És mégsem lakunk disznóólban!!!Hétvégén befogom a gyerekeket apát és együtt takarítunk, meg pakolunk.(pénteken meg ne jöjjön senki hozzánk!!)
Azt mondják nem mi vagyunk a házért, hanem a ház miértünk.Nos, mi ezt be is tartjuk...
uxi,
jó neked hogy már négy hónapos a baby és még csak most kap tápszert, én is így szeretném, de még csak a 6. hetet töltöttük be,reménykedem...
kajakérdés,
nálunk ,mivel a gyerkőcök sportolnak, muszáj naponta rendes főtt kaját enni, de néha itt is van melegszendvics.Stahl Judit 35 perces könyvét nagyon szeretem, gyors húsos kajákat lehet belőle készíteni.(persze nem első alkalommal!!)
süni69
 
 


Süni
Mit sportolnak a gyerekeid?
Nálunk a főzés gáz, mert apjuk válogat is... :roll: Most, hogy elment pár napra dolgozni, könnyebb dolgom van, lehet főzni rizsfelfújtat, paradicsomlevest, palacsintát, pizzát...apjuknál ezek nem jönnek be. 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Ezt az e-mailt kaptam :

Ma 14.15kor megszuletett Elisa, fantasztikus korulmenyek kozott, 3500 grammal.
Mindketten jol vagyunk. Orsi

Hatalmas gratula a leányzóhoz!

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!!!

ORSINAK HATALMAS GRATULA!!!!ELISA ISTEN HOZOTT A NAGYVILAGBAN!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Kerdeztetek hogy vagyunk...Koszonjuk, eleg jol...A fiuk mar megszoktak a sulit, mar nem kivankoznak haza. Parommal minden nap beszelgetunk, ez a par honap jot tett mindkettonknek, o is sokmindent belatott, en is min kell valtoztassak...Ugy van, hogy juliusba megy Frankfurtba dolgozni 3 honapig, aztan majd meglatjuk hogyan tovabb...Mindenkepp itt szeretnenk maradni...Egy par aktualis kep a gyerkocokrol:


Kép

igy isszuk az Aktimelt.Kiszurja a teteje a fogicaival es kiszivja belole :lol:

Kép Kép

Igy jovunk haza a sulibol :)

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Kép


Orsi! GRATULÁLOK A NAGYLÁNYHOZ! GYORS FELÉPÜLÉST, SOK TEJCIT ÉS NYUGODT ÉJJELEKET!

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


orsi, gratulálok nektek és minden jót kívánok!!!
egcsi,
mindenki kicsi kora óta úszik, de a nagyfiú már váltott, ő most már vív.
A kicsivel most kezdjük a babaúszást pénteken.
Nálunk a főzéssel egy gond van, mindenki mást szeret, így mindennap valaki duzzog és finnyáskodik, de hát ez van.Kétfélét az anyukám szokott csak főzni(vagy hármat is ha megdumálják a gyerekek) én nem, de nálatok is hamarosan kiveszik a fakanalat a kezedből , nem?
márti,
aranyosak a gyerkőceid!!!Anettnak jó dolga van láthatóan!
süni69
 
 


Orsi!

Nagy-nagy gratula!!!

Süni!

Megkérdezhetem hogy hol van az a közel? :wink: Merre laktok?

Nálunk is muszáj naponta meleg kaja mert nálunk is sportol a két nagy,Márk fiam minden nap jár edzésre valahova és hát mit mondjak már nem lehet a szemét kiszúrni valami semmiség kajával :lol: :lol: ..és még mi lesz később :lol: :lol: ..na meg apának is kell nap 1x meleg kaja..ő egész nap nem eszik szinte semmit.

Na mehogy azt hidd hogy nálunk olyan rend és tisztaság van..még ezek ellenére sem hogy én a tőlem telhetőt megpróbálom :wink: ..és alapvetően mi is azt valljuk h a ház van mi értünk és nem fordítva. :wink:

Márti!

Szépek a gyerekek!

És meg tudsz apának bocsátani?Adsz még egy esélyt neki?Valszeg én is ezt tenném....Megy majd utánatok?

Na lépek,keltem a srácokat..indul a suli-ovi járat :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Orsi!

Gratulálok!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


panny,
csömörön lakunk.A fiúk mit sportolnak?
süni69
 
 


lassan 3 hete kaptam a vv-re beutalót de nem vitt rá a lélek. ez a reggeli éhgyomorra cucc megfexi a hasam. Melyik állat találta ki h rókás kismamának hajnalban éhgyomorra kelljen elmenni erre? Valóban minek ez? nem ért volna rá a 12. hét után egybe kötve mondjuk az afp-vel? Na bocs csajok csak az egész családot csatasorba klellett állítanom. Már 2x nekiindultam de az ajtón túl nem jutottam. A szédülés meg a róka és mellette egy falatot sem lehet enni, nem tudtam volna átvezetni a városon az tuti. Úhogy nagypapa jött reggel törpeőrnek apjuk meg félszabival elfurikázott engem. De legalább ez is megvan.

kaja: hmm, ez legalább előnye a kisgyerekkornak, nem kell főzni mert egy fél virsli is jó ebédre. Már az enyémeknek, úhogy ha nincs erőm is találnak fogukra valót. Később már tuti nem lesz jó h csak virsli lesz de az még odább azért.

f.marti: szépek a gyerkők. Én sem tudom mit tennék. Talán visszafogadnám....de azt hiszem a bizalomhoz nekem évek kellenének.

a kupi főleg azért zavar amúgy mert apát zavarja én ráülök a tetejére ha nem gyűröm le. de tegnap erőt vettem magamon és összeraktam az összes ruhát. És estére 2 adagot is mostam, ami mára megint engem les h rakjam el...basszus ezt a részét nem csípem a háztartásosdinak.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Orsi, hatalmas GATULA a törpicurhoz!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Süni!

Csömör tényleg közel van hozzánk.Szoktam oda az Auchanba meg a Decathlonba járni.

Márk 4 éves kora óta úszik(nem versenyszerűen) és 4 éves kora óta néptáncol már elég komoly szinten(ezt is sportnak nevezem mert heti 2x kemény másfél óra néptánc elég erős testedzés).Mellette a suliban heti1x foci,heti1x vívás és heti1x akrobatikus torna.
Krizsike is elkezdte szeptemberbe asz úszást és a néptáncot is...neki a néptánc még lájtos,heti1x fél óra ugra-bugra :wink: de az úszás már komolyabb.

Nono!

Ügyes vagy a rendrakással..ne vidd túlzásba...csak lassa-lassan.Sztem össze lehetne téged kötni a férjemmel...ő is ráülne a kupira :wink: és ezt nem bántásképp írom hisz imádom a férjem is,de ilyen ő is :lol: :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


panny: nagyon szeretem a rendet és igyekszem és aki erre jár szokta is mondani h mintha nagytakarítás után lennék sokszor de van h nem megy. És olyankor semmi sem érdekel, csüccs a tetejére. Szted látszik a tegnapi csoda csili viliből bármi? semmi. de nem érdekel a ma reggeli vv kicsapta a biztosítékot. egész nap tömöm az agyam h ne legyen erős róka érzésem ha nyelek akkor jobb. asszem sok kg lesz itt hamarosan pluszba....bár még -ban vagyok de ez is változik hamarosan ahogy elnézem h a hűtő ismét barátságot kötött velem. :lol:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Orsi küldött képet Elisáról. Íme a kis hölgy:
Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Márti
Nagyon szépek a gyerkők! Örülök, hogy jól vagytok és hogy jelentkeztél. :)

Nono
Gratu a vérvételhez. Legalább ez is megvan. :wink:

Panny, Süni
Én is beadom majd a srácokat sportolni. Itt a baseball a divat meg az amerikai foci.... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Orsi végre eljött a nagy nap! Szívből gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok!

Márti
Nem ismerjük egymást, nem tudtam, mi történt veled ezért visszakerestem. Miután elolvastam, hogy mit éltél át elbőgtem magam... ugyanezen mentem én is keresztül. Nem a férjemmel, hanem az előző párkapcsolatomban történt. Gyerek ugyan nem volt, de ugyanezeket mondta és tette velem is az akkori párom. Mikor olvastalak visszatért a rettegés belém, az a gyomorszorító érzés megint. Azóta is a sírás kerülget, de már itthon vannak a lányok az oviból, nem tehetem meg.
Sajnos nem írhatom azt, mint mások. Meggyőződésem, hogy ezek az emberek nem tudnak megváltozni. Ígérgetnek mindent, elhitetik, hogy majd jobb lesz minde és ideig óráig igaz is. Aztán eldurran az agyuk és megismétlődik, majd azt mondják, te tehetsz róla. NE HIDD, hogy te tehetsz róla! A saját gyengeségével nem bírkózik meg és rád vetíti, mert így próbálja elviselhetővé tenni saját magának. A testi erejével akarja magának bizonyítani, hogy ő mégis erős. Csak neked már van 3 gyereked, akiknek ezt nem kellene átélniük!
Nehezen léptem meg 5 és fél év után, hogy elküldtem akkor a párom. Hónapokig rettegve jártam haza, hogy mikor fog ott várni az ajtó előtt és ismét megverni, mert épp bedurran az agya. A mai napig rémálmaim vannak vele.
Nem kell eltűrnöd és SOHA ne hidd, hogy adhatsz bárkinek is olyan okot, ami miatt joga van megütni! Nincs joga!Nem vagy kevesebb senkinél és mindenkinek vannak hibái. Nekem is , neked is, mindenkinek.Ez nem ok a verésre!
Kicsit kitörtem , bocsi, nem akarlak én bántani, inkább megóvni szeretnélek, hiszen pontosan tudom, mit élsz át! Csak amíg benne vagy nem látod, csak mikor kiszálltál belőle!
Annyira sajnálom, hogy veled is megtörtént ez! Nagyon sok erőt kívánok neked! :cry: :cry: :cry: Nincs itthon a férjem, hogy megnyugtasson. Mégegyszer bocsánat, ha ez most nem esik jól, amit írtam, de úgy éreztem, muszáj kiírnom magamból, hogy segíthessek!

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


orsi,
gyönyörű a picúr!!
nono,
ennyivel is kevesebb van már!!A rendrakással megelőztél, nekem ebben az időben nincs kedvem semmihez mostmár.
panny
a néptánc szerintem ha valaki rendesen csinálja, ugyanolyan mint a versenysport.A tieid is jól le vannak terhelve!!Nálunk mindenki versenyszerűen sportol mivel ma már egy bizonyos kor felett a tömegsport nem üzemel.De élvezik és jó tanulók, más meg nem kell.(illetve egy szülőpáros aki ezt bírja idegekkel és anyagilag)
decathlon, füldugóért heti vendégek vagyunk....
süni69
 
 


Süni!

Na igen..kell egy együttműködő szülőpáros az tuti....hozni-vinni a srácokat,fizetni,tanulni velük..stb...én nem is tudom aki dolgozik az hogy tudja ezt kilogisztikázni...le a kalappal előttük.....biztos van akinek sikerül de úgy tuti nehezebben menne..vagy nem tudnának ennyi helyre járni mert nincs aki elvigye vagy nem is tudom :shock:

Orsi babucija nagyon édes!!!

Vick!

Nagyon igazad van...alapvetően én is ezeket vallaom..csak Mártinak annyiban nehezebb a helyzete és a döntés súlya hogy ott a 3 gyerkőc...kívánom h jól döntsön!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Orsi, nagy-nagy gratula! Csak kibújt a kislány és milyen csodaszép gyönyörűűű!!!!

Nono, nálunk is még elég a könnyű, gyors ebéd, később már valószínű nem lesz az. De a fagyasztóból elővett ebéd akkor is be fog válni. :wink:

Tegnap itthon volt apa, így nekiugrottam az egyik szobának, mert már a földön is szanaszét volt minden. Olyaaan szép lett a szoba. Ma még élvezem, aztán holnap már ki tudja megmarad-e így. :)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Panny
A gyerek-apa viszonynak nem kell azért megszűnnie, mert a szülők nem tudnak békességben élni. Viszont azt gondolom, hogy ha ezt egyszer is meglátja a gyerek, sokkal jobban sérül, mint hogy esetleg nem élnek együtt a szülők. Egy életre félelmet hagyhat benne. Én biztosa ezt mérlegelném inkább, hogy ők ne sérüljenek semilyen szempontból! Az én szüleim szeretet nélkül élnek együtt a mai napig is, miattunk. Állandó volt a feszültség otthon, veszekedések ( tettlegesség sosem). Ha megérzem a feszültséget, mert valamiért megint haragszanak egymásra, már ugrik is össze a gyomrom. Utólag is azt mondom, jobb lett volna, ha elválnak és akkor békességben szerethetném mindkettőt, ők meg nyugodtabbak lennének.

Orsi
Édes kicsi manócska! Minden jót nektek!

Pókica
:D Ugye hogy mennyire lehet örülni egy szépen rendberakott szobának! Kár, hogy nem tart legalább egy hétig. :lol:

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Nono
Hogy vagy? Közérzeted? Lelkiállapotod?Ha már barátságban vagy a hűtővel nagy gond nem lehet. :wink: Kell is az energia! Gondoltam teszek fel én is képet a gyerekekről, csak hogy lássátok őket. :) Kép Vince és Apa
Kép A lányok Vincével

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Ervick: gyönyörű a lányod!!!! És mindjárt kettő is van ebből a szépségből :lol: :lol: :lol: !!!

És igen, igazad van: a másik életét mindig pikk-pakk megoldaná az ember (vagy legalább is azt gondolja, és mert kevésbé érintett), ám amikor ő maga van benne egy helyzetben, akkor sokkal nehezebb.
Vacakol és hezitál, és elgondolkodik azon, hogy ha másnál látná ezt, akkor nem értené, hogy minek ez a sok lacafaca, mért nem lép már valamerre...és hogy nem látja, ami ott a szeme előtt.... Szerintem mindannyian átéltünk már valami ilyesmit 8)

Márti: édik a gyerkőceid!!! És a fiúk így kicsípve!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Ez az iskolai egyenruhájuk? Vagy itt ünneplőben vannak?

Nono: mégmindig olyan furcsa az ikres vonalzód!!!! :lol: De szokom!!!

Orsi: nagyon formás a kiscsaj!!!!
Talán már írtam, de a ismét megfigyeltem a szülészeten, hogy a jányok alapból sokkal formásabbak, mint a fiúk!!! Annyira arányosak és a helyén van mindenük!!!

Egy hónaposak elmúltunk, és aköldökcsonkunk még mindig áll!!! :shock: :shock: :shock: Lazul napról napra, de szerintem legalább még egy hét!!! (jó esetben talán Orsibabával egyszerre elhagyjuk mi is) Fenemód ragaszkodik a kölök az "anyával együtt" emlékéhez!!!

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Vick!

Sajna ismerős a szitu..az én szüleim is sokat veszekedtek és anyukám el is akart válni csak pont én voltam aki könyörgött h ne...hiába voltak nálunk is nap mint nap botrányok,veszekedések én akkor sem akartam h elváljanak..anyu csak azért nem vált el...hát lehet így is...

Lehet h pont ezért is én 18 évesen elköltöztem otthonról(angliába mentem au-pair.nek)aztán amikor hazajöttem már nem akartam otthon lakni..a lényeg h azóta h külön élünk jobban kijövök én is az apámmal....az unokáit meg egyenesen imádja apám...anyuval a viszonyuk továbbra is szar de ez már csak ilyen marad...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


ervick: a Vince név nálunk is talonban van ha esélyes lenne esetleg! 8) Klassz látni hogy ikrek után is van élet. Közérzetem sokkal jobb ha nem is az igazi még de javulgat. Ha eszem egész nap vmit (szerencsére eddig a répa meg karalábé meg ilyenek rágcsálása vonz-hmm, nyúltáp....lehet h nyulaim lesznek? :lol: ) szval ha csócsálgatok akkor nincs erős émelygés. Pici akkoris van de nem vészes szerencsére. Lélekben? sztem javult sokat. Már nem bőgök ha szóba kerül. Sőt, elmélázgatok milyen lesz két újszülöttet puszilgatni egyszerre....de azért azt hiszem ha a 12. uh azt mondanák egy maradt nem esnék kétségbe, viszont már ott tartok ha ezt mondanák egy kicsit szomorú lennék...ha nem is őrülten még. szval alakul....csak lassan. azért még van pár hónapom hogy belelkesüljek.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


[quote="fanetta"] írta:fanettas igen, igazad van: a másik életét mindig pikk-pakk megoldaná az ember (vagy legalább is azt gondolja, és mert kevésbé érintett), ám amikor ő maga van benne egy helyzetben, akkor sokkal nehezebb.
Vacakol és hezitál, és elgondolkodik azon, hogy ha másnál látná ezt, akkor nem értené, hogy minek ez a sok lacafaca, mért nem lép már valamerre...és hogy nem látja, ami ott a szeme előtt.... Szerintem mindannyian átéltünk már valami ilyesmit 8)


őőőő nem tudom hogy hirtelen ezzel rám céloztál e vagy nem de ha igen akkor csak azt tudnám erre írni h teljesen egyet értek. Bár nálam nincs mit megoldani......itt csak az idő ad majd választ sokmindenre. Ha nem rám céloztál akkoris egyet értek és bocs h magamra vettem csak elméláztam rajta és annyira igaznak találtam a dolgot. Néha többet görcsölünk mint kéne....pedig lassan úgyis mindenre lesz válasz.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


fanetta: ne aggódjá, én sem szoktam meg h ikres vonalzóm van. sztem ehhez is idő kell még.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


panny: de attól anyud sokat segít a skacoknál nem? akkor nem olyan vészes a helyzet, vagy igen? nem is gondoltam volna mert írtad h sok segítséged van tőle. Vagy rosszul emlékszem?

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Ervick
Nagyon szép családod van! :)

Nono
Még 3 hét az UH-ig? :? Hú, de türelmetlen vagyok... :lol:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Nono!

Azt írtam hogy az apu meg anyu viszonya továbbra is szar..a mi viszonyunk anyuval nagyon-nagyon jó!!!!!Anyu rengeteget segít,imádja az unokákat..igazi szupernagyi :wink: De ezzel apu sincs másképp hál'istennek..sőt mióta megvannak az unokák talán egy kicsit javult köztük is a helyzet.....tudod,a közös cél :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


ja, bocs panny. Félreértettem. terhes agy.

egcsi: hm, legalább vki várja. Én nem. Nem tudom miért nem hisz eddig minig vártam. Érdekes most az elsőt sem vártam volt egy balsejtésem amit nem értettem, Azt hittem méhen kívűli vgy elhalt vagy vmi nagyon nagy gáz lesz. tisztára kivoltam h mennem kell. Úgy látszik megéreztem a sokkot. És kettőt láttak. Lehet h emiatt félek most is hogy most meg vmi más lesz aminek nem örülök....nem tudom.....közben meg néha előjön az érzés h könnyebb lenne ha csak egy maradna...és ilyenkor szégyellem magam. Mert nem tudom kontrolálni ezt az érzést, csak úgy elborít.
Tegnap ráadásul extra szar napunk volt este. Migrénem volt de a fél algopirin semmit sem használt pedig de. már vettem be panadolt. És apa beteg lett. én nem tudtam felállni se, a lakás a szokásosnál jobban is elúszott a gyerekek érezték a feszkót mert egész este ölték egymást de az a kőkemény üvöltős verekedős vagy ész nélkül szaladós stílusban. És mi meg egymásra mutogattunk apjukkal.....de nem volt erőnk összeszedni magunkat. Szval kész katasztrófa volt. Anyum megérezte mert este 3/48kor felhívott h mizu és mondtam az van ha nem jön meghalunk. Úhogy este 8ra átesett, megfürdette a kölköket és 10ig összerakta a lakéás felét de ippeg a eflét mert akkora volt a rom. És ilyen este után ha arra gondolok még két gyerek. Hát ha azt mondom h kétségbe esek....akkor nem mondtam semmit. szval jó h te várod, én nem az uh-t. :cry:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono!

Mire megleszenek az ikrek a nagylánykád már sokkal önálóbb és nagyobb lesz...főlag a lányok anyáskodóbbka és szófogadóbbak is ha itt lesznek a kistesók..ebben bízz :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


nono
Ne mondd már! Ez egy ajándék, hogy kettő lesz! Tudod, sokmindenért hálás dolog ez. Pl. könnyen beszoktak a bölcsibe is, oviba is, mert ott voltak egymásnak. Mostanában segítenek is egymásnak, ha én nem tudok. Begombolják egymás pulcsiját, ilyesmit. Nem mondom, hogy sosincs verekedés és ez az esti rohangálós "ereszd el a hajam" szinte mindennapos. De van, hogy 2 óráig a hangjukat sem hallom, úgy eljátszanak! Szóval van előnye is, hátránya is. Mindenesetre szerintem csodás dolog!
Egyél akkor fél óránként néhány falatot, hogy ne legyél rosszul.
Ja és még annyit hozzátennék, hogy nekem még a szüleim sem tudnak rohanni, ha elhavazok, mert 80 kilóméterre laknak, emellett dolgoznak még. Most is 2 napig egyedül leszek, mert a férjem dolgozik Egerben. Hajnalban elment, holnap éjszaka jön. Megoldom egyedül is. Ki kell találni a praktikákat, hogyan tudod megcsinálni, hogy jó legyen.

Köszönöm mindenkinek a dícséretet, büszke vagyok a csodás gyerekeimre! :)

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Nono
Szerintem mindenhol vannak ilyen vad esték. Ereszd el a hajamat nálunk is van, de pl. most szuperül eljátszanak. :wink: Ha nálunk Hármaska egyben Négyeske is lenne, biztos sokkolna a dolog, de csak az anyagi vonzata. A többit meg lehet oldani. Te is megoldod. :wink: És igen , várom a te UH-dat, helyetted is. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


[quote="ervick"]n írta:ervickono
Ne mondd már! Ez egy ajándék, hogy kettő lesz!


ervick: pontosan. Ajándék. Örülni kéne. Ha pedig valaki nem tud és nem tudja miért érez ilyet akkor igencsak értetlenkednek. És ha őszintén szeretném elmondani amit érzek akkor kapom amit. Hogy ajándék. Hogy örüljek. Hogy ez boldogság. Hogy megoldom. És ha én nem ezt érzem akkor furcsán néznek, de miért nem érzed ezt? Hát mert nem. Nem tudom miért érzem épp az ellenkezőjét és magam sem igazodom ki ezeken a dolgokon. Az érzések vannak, nem kontrolálhatóak. Csak jönnek. Hidd el én örülnék a legjobban ha ujjongva mesélhetném , ikrek. És nekem kéne boldognak lenni és nem megy. Szívből örülök hogy te így látod és bár én is így látnám. :cry:

Lányok, nem bántásképp írom csak nagyon lennt vagyok. Lehet megvetni, sajnálni, haragudni. Mivel szinte mindenki bíztat és úgy érzem nincs helye az őszinte hsz-eknek amik nem vidámak egy időre elbúcsúznék. Ha a lelkem helyreáll majd benézek ismét. Addig is sok boldogságot a babákhoz és pocaklakót annak aki szeretne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dr_nono 2010.06.03 18:35-kor.
dr_nono
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?