Új privát üzeneted érkezett!

Bluebox örülök hogy minden ilyen simán ment!!!!!!!!!!!
Manojoco reméljük semmit se kapott el a nagyfiu!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bluebox, örülök, hogy ilyen HŐS volt Kristóf, nagyon ügyes volt!! Sokat gondoltam Rátok!!!! :)) akkor egyik nap arra fordulnánk, de majd felhívlak előtte!!! :))

Manojoco, remélem, a kisfiad nem fogja elkapni egyik kórságot sem.... majd szurkolunk, és örülök, hogy jobb a fogadnak!!! :)

Nitácska, nálatok? Máté jobban van? Nagyon sok gyógypuszit küldünk neki is!!!

Zdori, mikor vizsgázol??? Nagyon szurkolunk!!!!

Nálunk nagy vendégség volt a hétvégén :) réglátott barátnőmék jöttek látogatóba, és nagyon jó volt, de most mikor már elment mindenki, megint olyan üres.... :( na de majd aztán meg mi megyünk a jövő héten mindenfelé :))))

Szép estét Nektek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka köszi most ugy néz ki jobban van.de nem akarom elkiabálni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Nita: millió gyógypuszi Máténak:):):):):):):)
bluebox
 
 


Bluebox köszi........nektek is további jó lábadozást:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!

Nitácska: Örülök, hogy haza mehetetek a kórházból : ) Jóbbulást Máténak :P Véletlenül nem a rota virust nyelte be :shock:
Ha elküldöd privibe a címedet küldök neki valamit amit megigérten :lol:

Etelka: Szoktunk járni az Ikea-ba arra fele laksz???

Bluebox? Ügyesek voltatok :D Megyünk mi is fül-orr gégészetre mert Ricskom hason fekve horkol :shock: Lehet az orrmandula miatt :?

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy zavarok, de ha van időtök, légyszi szavazzatok a kislányomra!

Köszönöm!

http://www.kisalfold.hu/jatek/gyereksze ... tepic_8889

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Csicsuka nem a Rota.nem tudják mi.......majd a további vizsgálatok remélem kiderítik....
:roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csicsuka, hova mentek kivizsgálásra???? A horkolás nem hiszem, hogy egyértelműen mandulaprobléma lehet csak, de kivizsgálják és többet tudtok majd:) Azért majd gyere és mesélj. Ha esetleg gégészre lenne szükség mégis, akkor nyugod szívvel ajánlom a mi dokinkat és ezzel együtt a László korházat, hihetetlen, hogy milyen gyerekcentrikus osztály:):):):) 5 percenként jött az ápoló és kérdezte, hogy minden rendben van-e, illetve a doki akárhányszor elment az ajtónk előtt, bejött és érdeklődött Kristóf állapota felől. Sőt, az anesztes ugyanilyen lelkiismeretes, de még a műtősfiú is, szóval én csak pozitívan tudok nyilatkozni a Szt.László korház fül-orr-gége osztályáról, illetve a labor ahova vinni kellett vérvételre, vizeletre, ott is nagyon aranyosak voltak a dolgozók:):):)
bluebox
 
 


Sziasztok! Hétfőn lesz a vizsga... Már kezdek izgulni... Nem jó érzés...

Mindenkinek jó lábadozást!

Annak, akinek meg nem kell lábadozni, további jó egészséget! :)

szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Zdori, hűűű, akkor hétfőn nagy hajrá megy!!! Nagyon szorítunk!!! :)

Csicsuka, igen, az IKEA-nál lakunk :) ha erre jártok, találkozhatunk!!! Mi is szeretünk ott sétálni :) :) :)

Nitácska, van már valami eredmény??? Meggyógyult Máté közben? Barni nem kapta el?

Bluebox, jövő hét lesz.... amikor arra tudunk menni. Ok? Addigra Kristóf is erősödik, és hátha nem cipelünk semmit oda :) :) :)

Hoztam egy képet, :) május 1-én készült :)
Kép

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
etelka
 
 


Zdori: egy kalappal!!!!!!
Márti: sajnos betegállományban vok, nem tudtam érdeklődni, és valszeg csak 2 hét múlva megyek dolgozni, akkor beszélünk, jó??
Csicsuka: érdeklődtem homeo ügyben, mindenki azt mondja, hogy ilyen kicsi gyereknél jobb nem próbálkozni vaktában, el kellene menni egy homeopatához, aki alaposan kikérdezne, s a gyerekhez igazítaná a gyógyszerezést. Hááát, ha belefér anyagilag, akkor keressetek orvost a közeletekben, rengeteg lehetőség van a neten. Bocs, én nem tudtam többet elérni, sarlatánkodni meg nem akarok.
Sziasztok! :wink: :wink: :wink:
bábaildi
 
 


Sziasztok!!!!
Dóri drukk a vizsgához!!!!!!!!!!

Etelka még hátra van a gasztrós doki.de már kutya baja a Máténak.Barninak szintén.......
Ildi neked mielőbbi jobbulást kívánok!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Etelka nagyon helyesek vagytok és milyen nagy fiú már botond.
Hálistenek kisfiam jól van és mindenki a családban.A fogam is jó már de nem merem leirni a héten voltam szerdán egy utolsó töméscserére és kész -1 fog :cry:

Ugye tegnap esett nem szakadt az eső a lépcsőház tiszta víz kisfiam gumicsizmába a lépcsőfordulóba esett akkorát szegény nek láttátok volna az arcát tiszta falfehér volt előre ment pár lépcsőfokott elsem tudtam volna kapni mert nem értem el. a kezét letudta rakni igy a fejét nem ütötte meg csak az oldalát meg a kezét de pont a feje a lépcsőfok előtt volt.Hát szívbajt kaptam .Gyors felvittem az ölemben lakáskulcs a táska alján apa nem nyit ajtot a végén még én voltam lecseszve ő altat ne kopogjak marha jó .leültem aztán mert tiszta rosszul voltam mikor haza értem.


Nitacska örülők hogy jobban vannak a gyerekek.És ilyenkor mivan megtudják legalább mondani mi volt a baj,vagy csak találgatnak.


Ildi Jobbulást neked

KépKép
manojoco
 
 


Sziasztok!!!!!!
Manojoco hála égnek nem lett nagyobb baj!!!!!!

hozok pár képet.....

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok:)

Eti: jövő hét keddtől már dolgozom:):):):):):) Kristóf pedig hétfőtől ismét bölibe jár:)

Mindenkit pusszantok:)
bluebox
 
 


Kedves Mindenki!

SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS!!!!

A helyzet a következő: ma este 6kor koncertje lesz a kórusunknak egy norvég vendégkórussal együtt. Úgy tudtuk, hogy lesz közönségszervezés, úgyhogy mi nem aggódtunk emiatt. ÁMDE: kiderült, hogy NINCS közönség egy 800 fő befogadására alkalmas templomban. ISZONYÚ ciki lesz, ha nem lesz ott senki, úgyhogy most nekünk kell közönséget szervezni. Minimum 400 embert... Ebben kérem a segítségeteket. Ha lehetséges, ha bárki ráér ma este, gyertek el!!! Léééééégysziiiii! Bárki jöhet, és bárkinek, akiről még gondoljátok, hogy érdekelheti, szóljatok! És arról is szóljatok, kérlek, hogy tudtok-e jönni. Akárki-bárki-valaki. Hogy tudjuk, lesz-e valaki...

Köszönöm, hogy elolvastátok, és köszönöm, ha segítetek! Remélhetőleg azért nem lesz nagyon rossz a program, a norvégok NAGYON szépen énekelnek. És a kórusban az egyik pár a koncert keretében fogja eljegyezni magát, ezenkívül a kórus azért jött Magyarországra, hogy itt ünnepelje fennállásának 10. évfordulóját. Szóval tényleg vérciki, ha nem lesz közönségük...

Időpont, helyszín: 2010. 05. 15., Fasori Református Templom, Budapest, VII. kerület, Városligeti Fasor 7. FIGYELEM: a REFORMÁTUS templom (a Lövölde térhez közel, patinás ZÖLD toronysisakkal), NEM a másik (az utcában van egy másik templom, NE oda menjetek)!!!

Kép a templomról: Kép

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Zdori, mi sajna vidéken vagyunk, nem tudunk elmenni.... :( pedig szívesen mennék, én amúgy is református vagyok :) bébim is az lesz :) és biztos gyönyörű lesz a koncert..... nagyon sajnálom, hogy éppen mostanra lett :( :( :(

Márti, ez szuper!!!! Nagyon jó hír, hogy tudsz dolgozni, és Kristóf is megy bölcsibe!!! :))) akkor majd egyik délután megyünk el hozzátok, ha már hazaértetek. Szerdán úgyis megyünk oltásra, és utána még csepelen leszünk egy darabig, és majd ha onnan indulunk, felhívnálak, hogy otthon vagytok-e már, jó?

Mindenkinek szép hétvégét kívánunk!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Dóri én is mennék de api dolgozik nincs aki vigyázzon a gyerekekre...... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Túl vagyunk az infó gyakorlati érettségin! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!

Bábaildi: Azért köszönöm : ) Meg próbálok majd valami kitalálni, mert már hulla fáradt vagyok :( Most kaptam egy csómó könyvet alvássa kapcsolatban hátha be válik :P

Bluebox: Heim Pálba kell menni kaptunk beutalot meg hallás vizsgálatra is . De valyon miért horkol hason fekve :o

Nitácska: Megyek ma feladom :P Nagyon jól sikerült a 2 gyerköc :P :P Gyönyörüek!!!

Manojoco: Még jó,hogy ennyivel megusztátok :lol:

Etelka: Majd szólók mikor megyünk venni kell egy pár dolgot :P Csak lanne már jó idő!!!!!!!!!!!!! Három napja nem tudom levinn Ricsit kész van ő is :o

Nem is lesz már jó idő???

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Csicsuka köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))

jó idő???????AZ MÁR SOSE LESZ!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Zdori: nagyon várom a vizsgák végét!!!! Akkor ugye hosszú beszámolót írsz?! Mi lett a koncerttel????? Holnaptól már én is teljes üzemmódban vok, csütörtökön már menek dolgozni.
Nyugi lányok....hétvégére itt a nyár :lol: :lol: :lol: Na jó, az idén a tavaszt kihagytuk :cry: :cry: :cry: Most már mindegy, csak több eső ne essen, és azok akiket kiöntött a víz, minél hamarabb költözhessenek vissza a házaikba. Ha rájuk gondolok, bizony nem siránkozom, örülök a jó dolgomnak :oops: :oops: :oops:
bábaildi
 
 


szia Ildi!!!!!!!!!!!!!!!!
jöhetne már a joidő.elég ebből.már 3 napja ki ae mozdultunk a gyerekekkel.kezdünk be depizni...............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

KOncert szépen sikerült, ksözönjük a kérdést! :)

Idő azért már javul, nem? Itt süt a nap. Bár ki még nem tudunk menni, mert akkora szél van, hogy csak na... De azért alakul... :)

Igen, igyekszem majd sokkal kommunikatívabb lenni, amikor majd rámaszakad a nyár... :) Szóbeli: jún. 14. Addig még rengeteget kell tanulni...

Megyek is. Pussz!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri de júni 14-e után többet leszel velünk:)))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hmmm! Nálunk még nem süt a nap, viharos a szél, és tegnap éjjel az ablakunk alatti gyönyörű fa tetejét is letörte a....mellettünk az óvoda kerítésére dőlt rá egy hatalmas fa - látszik, hogy egyszerűen kiázott a gyökere, és kifordult a földből. Ez van.
" Hol a boldogság mostanában?
Barátságos, meleg szobában"

igaz????? :wink: :wink: :wink:
bábaildi
 
 


Ildi most tényleg a meleg szobák a jók!!!!!!!
de reméljük hamarosan a nap melegét élvezhetjük!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Dóri, hajrá, hajrá!!! :) és júni 14 után már nem lopva kell netezned :) csak ügyesen, mi szorítunk!!!!

Bábaildi, jó lenne a meleg szoba, de nálunk még meleg sincs, mert a múlt héten korszerűsítették a fűtésünket úgy, hogy a radiátorokhoz elzáró csapokat szereltek, és csak most pénteken lesz a nyomáspróba, addig még víz sincs a rendszerben... így bekapcsolni sem tudják... mondjuk, nekem nincs hideg, csak Botondkám fázik kicsit.... Ma voltunk szurin, és megmérték.... :) 71 cm és 7800 gramm... és már 74-es ruhákat hord :) Nő, mint a gomba!!!

Bluebox, melyik nap menjünk át? És hánytól vagytok otthon? :)

Csicsuka, várunk Titeket, ha megmondod, melyik nap jártok erre, szívesen átmegyünk mi is az IKEA-ba :) nagyon szeretek oda járkálni :D csak legtöbbször nem veszünk semmit :D csak bambulunk :D

Anhel, Beagle, Pancsika, Morca, minden rendben Felétek??? Rég jártatok erre!!!

Szép estét Mindenkinek!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Régen már irogattam ide.Meg Én is a Jáhn Ferencben szültem 2007 szeptemberében.Most szeretnénk tesót csak sajnos nem vagyok könnyű eset. Csatlakozhatok hozzátok?

KépKép
anikoh
 
 


Szia Anikó! Örömmel látunk. Megfordult már itt egy-két nehéz eset. Mindenesetre Nikilány nagyon helyeske :lol: :lol: :lol:
bábaildi
 
 


Sziasztok!!!!
Anikó üdv köztünk!!!!!!!
sok sikert a kistesóhoz!!!!!!!!
meg kérdezhetem mért vagy nehéz eset? :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bábaildi: köszönöm
nitacska: 4 vetélésem volt. 3 Niki előtt egy most decemberben.Ez a decemberi már nagy volt (18 hét)

KépKép
anikoh
 
 


aniko sajnálom a babákat...........nekem "csak" 2 vetélésem volt.az egyik Máté után a 12. héten....a másik meg az 5.héten..........
voltál már valami kivizsgáláson?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nitacska: igen voltam még Niki előtt kivizsgálásokon.Sok mindent találtak is de most nem az volt a baj mint az első 3 vetélésnél. Most a lepény volt mélyen fekvő.

KépKép
anikoh
 
 


tényleg nagyon sajnálom!!!!!!!!
de bízzunk hogy legközelebb egészséges kis tesója születik Nikinek!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Szia, Anikó! Jó, hogy jöttél! Drukkolok a tesóhoz! Sajnálom a többi tesókát... :(

Mindnekinek szép éjszakát, közeleg a nap, amikor majd tényleg jövök. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


sziasztok!!
végre SÜT A NAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Egy darabig sütött csak... De azért ma legalább már kimehettünk, és nem vacogtunk idebent. :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Remélem mindenkinek jól telt a hétvége!!! Nekem igen, vasnap Esztereket köszöntötünk, hétfőn kirándultunk. Ha járt már valaki a Börzsönyben, Kisinócon, az tudja merre voltunk. Kicsit sáros volt az erdő, de szép. Minden friss zöld, sok a kidőlt fa, szépek a virágok, láttunk békát, vakondot, hernyót (ez utóbbit kihagytam volna) szóval üdítő volt a hosszú bezártság után......
bábaildi
 
 


sziasztok!!!!!!

én jártam Börzsönyben.meredek és sáros hely de volt szép füves rész is...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csicsuka NAGYON KÖSZÖNJÜK AZ AJÁNDÉKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon örült neki Máté:)))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mi is szoktunk járni kirándulni Börzsönybe de inkább Királyrét, Kismaros környékén.Királyréten van egy szupi vendéglő is.Kisnócon még nem voltunk.

KépKép
anikoh
 
 


Sziasztok! :)

Anikoh, talán még nem is üdvözöltelek, SZIA! :) Bocsánat... :oops:

Mi is voltunk már a Börzsönyben, Nagybörzsönyben. Az csodajó hely. :)

Na, még 1-2 dolog van mára, megyek is. Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!!!!!!

tegnap eltemettük a mamámat,..nagyon nehéz még........
NEKEM MOST TEMETÉS UTÁN NEHEZEBB MINT ELŐTTE.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sajnálom, Nitácska! Sok erőt és vígasztalást nektek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Nitácska, nagyon sajnálom, sok-sok erőt és kitartást nektek! Ha bármiben tudunk segíteni, szólj bátran!

Anikó, én is üdvözöllek itt! A legjobb helyre jöttél!!! :)

Zdori, mikor vizsgázol??? Már nagyon szorítunk!

Bábaildi, biztos szép helyen jártatok!!!

Mi vasárnap Martonvásáron kirándultunk, hétfőn pedig Székesfehérváron városnéztünk! :) Előtte ott virágünnep volt, és még kint voltak a virágok, nagyon szép volt!!!! :) Nagyokat sétáltunk, bébi aludt jókat! :)

Eltűnteknél mi a helyzet? Minden rendben???

Szép napot nektek!

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka Dóri köszi!

Etelka jó nagyok vagytok már.mindjárt fél évesek vagytok!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hahó!

Etelka, akkor jókat mászkáltok. :) Hogy viseli kicsi fiú?
Vizsga: már a gyakorlati része megvolt, a szóbeli van hátra.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Most olvastam vissza,és látom ide is elért a hír,hogy mi történt.
Bábaildi:sajna nem volt lehetőségem elmenni a szülésfelkészítőre,mert Manócska másképp gondolta,úgy gondolta nincs nekem ilyesmire szükségem :lol:

Lényegében párom leírta hogy mi történt,csak azt nem hogy sürgősségi császár lett,mert a baba szívhangja leesett 60 alá és 5 perc után is változatlan volt,nem várhattunk a gerincérzéstelenítésre,azonnal altattak.Így sajnos csak másnap reggel láthattam először Balázst,mivel a koraszülött intenzívre került a súlya és mert szaporán vette a levegőt(ami nem csoda,hiszen odabent nem kapott eleget).Kiderült hogy kicsi volt a méhlepényem és nem kapott elég oxigént,meg táplálékot a gyerek(ezért a pici súly).
4 napot volt inkubátorba,további 7 napot kiságyban szintén a koraszülött osztályon.Nagyon ügyes fiú volt,szépen reagált mindenre,a súlya alig esett(1810gr),és 5 nap után már elkezdett gyarapodni.Míg inkubátorba volt,napi kétszer 20 percre láthattam csak,és maximum simogathattam az inkubátorba.Apuka napi egyszer láthatta szintén 20 percre.Ez nagyon nehéz időszak volt,sokat sírtam,nehéz volt feldolgozni a történteket.Még így is hogy Balázs nagyon jól volt.Nehéz volt hogy nem foghattam meg,nem adhattam neki egy puszit sem.Miután kikerült az inkubátorból,napi 4-szer mehettem szoptatni 20 percig,aztán maradhatott nálam még vagy 10 percet,míg büfizett,és egy ici-picit babusgathattam.Nem felejtem el az első pillanatot amikor a kezembe adták.Elmondhatatlan érzés volt.Végre valahára megfoghattam az én kicsi fiamat.Beköltöztem anyaszobára,hol hazamentem aludni,meg az utolsó simításokat elintézni,de reggel 8:30-ra már a kórházba voltam és este 6-kor jöttem el a kórházból.Nehéz volt autó nélkül,friss császásrsebbel be-bkvz-ni,de a fiamért megérte az a kis fájdalom.Aztán május 11.-én reggel 9:00-kor elhozhattam Őt végre haza.Azóta jól megvagyunk,nagyon imádom,a súlya rohamosan nő.Tegnap 52 cm volt már,és 2960 gramm :D Azt hiszem most már lelkileg is helyrerázódtam,és Balázzsal is kezdünk összeszokni.Hát ennyi a történet :)
Nagyon szépen köszönöm a kedves fogadtatást,és a sok gratulációt.Kicsit fura hogy így ismeretlenként,milyen lelkesen fogadtatok,kicsit emg is hatódtam :D Köszönöm még egyszer! :D

KépKép
Kép
csöpplány
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?