Új privát üzeneted érkezett!

Nono
Szép a nagycsalád.... Én is játszadozom a gondolattal, hogy mi lenne ha... ugye koromból kifolyólag még esélyem is lenne rá, de attól függetlenül, hogy alapvetően szuper és elméletben jó lenne, azért nagy teher minden téren...szóval az erő legyen veled angyalom! :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Én egy másik topikon létezem, de remélem nem baj, hogy kérnék egy kis segítséget!?

A fiaim részt vesznek egy babaversenyen és szeretném ha szavaznátok rájuk. Persz, csak ha nincs más ismerős, aki ezen részt vesz.

Az alábbi linken lehet szavazni:

http://www.delmagyar.hu/jatek/nicsak-ki ... how_vote=1

Köszönettel!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


szerintem a nagy csalad 4 gyerektol kezdodik, a 3 az olyan "természetes", még beférunk egy normal kocsiba, stb...

Moni, neked milyen idosek a nagyobbak? Mi majdnem egyszerre fogunk szulni! Mikor vagy (voltal) kiirva?

Képzeljétek itt nincs nst, csak ha vmi kulon baj lenne. eddig még egyet sem csinaltak. Azt mondjak, hogy a szive dobog és mivel jol mozog, nem kell monitoring. Ahany haz, annyi szokas...

Szeretnék a jovo héten szulni, de ki tudja.... Olyan borzaszto ez a varakozas!
s.orsi
 
 

 
 

Orsi
Beszélj a kiscsajjal, hátha hallgat rád. :wink: Nst itt sincs. Az utolsó hetekben vesznek kenetet valami bacira és annyi.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Orsi!

Nagyfiam 4 eves, kisfiam 19 honapos. Szoval nem vagyunk nagyok. :roll: majus 19re vagyok itt kiirva, Angliaban 22re voltam. Amugy eleg bizonytalan, mivel ez csak Uh szerint van, :roll: mensim csak egyszer volt a szopi miatt, aszerint mar 10-en lejart a 40 het.
ha jol emlekszem te juni 1re vagy kiirva? Hogy erzed?

Nalunk sincs alapbol Nst, ritkan jarok dokihoz is, igy felirt egyre. Kisfiamnal is voltam egyszer, ennyi.

Egcsi!
Akkor ti most dolgoztok a projekten? vagy vartok meg valamire?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Orsi!

meg azt akartam, h szerintem attol kezdve, h belementunk tunik termeszetesnek a 3 gyerek, kivulallok szerint komoly nagycsalad :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Nono!
Szerintem nem vészes a 6 tagú család. :)

Egy ismerősöm most várja a 8. gyerekét. A 7. után azt hitték, több már nem lesz, mert már negyvenvalahány éves. :)

Orsi, Móni!
Drukk!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


boeske ne idegesíts 8 gyerek.....nemá.....nekem a 3 untig elég volt....lett volna de úgy néz ki ezt a lépcsőt átlépem....bár most úgy érzem összeomlott a világ....h ez nem lehet h ez valami rossz vicc.....iszonyat kétségbe vagyok esve és ez tegnap óta nem javult.
Örülnöm kéne de még nem megy. Rettegek h ez túl nagy feladat. Hogy a 4 gyerek között hol leszek én és hol leszünk mi apával? biztos szeretni fogom őket...de közben jön a szánakozó tekintet a jaj de nem irigyellek.....és én meg folyton elbőgöm magam.....erre jön a sok jó gondolat meg a hülyeség.....h akkor vetesd el....hát hogy ölhetnék én meg két embert? MInek néznek engem? Mi az h vetessem el? De közben rettegek...és néha bevillan h jó lenne ha felébrednék....ha felébrednék akkor maradnék 2 gyerekes.....mert ezek után meg sem merném kockáztatni a 3-at még ismét 4 lenne......iszonyatos érzés és minden olyan zavaros olyan nehéznek látszik.

bocs ez off volt.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Bangham
Augusztustól dolgozunk az ügyön, remélem nem kell sokat várnunk a zebrás tesztre....

Nono
Megértem, hogy most ilyen érzéseid vannak, de semmi nem történik véletlenül. Minden okés lesz! Szerintem ne gondolkodj túlságosan előre, csak koncentrálj az éppen aktuális napra. Mindent megoldotok majd szépen. És ha nagyon tudni akarod én nem sajnállak, inkább irigykedem! :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Nono
Ja, és ajánlom figyelmedbe a saját hozzászólásodat a másik topikból (május 13, 20:55) amit msi-nek címeztél. :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


egcsi: nem találom....bár két napja semmit sem találok...valahol hirtelen utat váltott az életem is és még nem találom a helyem az újban....úhogy h a saját hszem is elkerüli a figyelmem már nem is csodálom. Kösz a szavakat. Félek. nagyon. dehát én már csak ilyen para vagyok.....4 gyerek...kimondani is sok....ellátni, felnevelni meg.....még a döbbenet nem múlt el pedig 2 napja tudom h mint a nyulak kérlek mint a nyulak 8) .....nem cécózunk itt egy utdóddal...... 8) . Bakker. ez ám a sokk.....nem a Bobi Júing kiírása a dallasból. 8)

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono!!! Ez fantasztikus! Gratulálok! :D :D :D Én is beállok az irigykedők sorába! :wink: De komolyan!
Nálunk a 2009 decemberi mamis fórumba történt pont így az egyik kismamival. Két lánya volt és ikrek lettek a 3-4. baba, kisfiú mindkettő. Már nem itt a babaneten, hanem egy zárt fórumon folytatjuk a csevegést és fantasztikusan telnek a napjai. :D
Úúúúgy szeretted volna a 3. babát és lám, dupláztatok! Másfelől elhiszem, hogy sokkban vagy és nehéz feldolgozni...
Csodás dolog lehet ikreket várni! Ha jobb helyzetben lennénk, simán bevállalnék még lurkót, főként ikreket! :D
A gyerekek mit szóltak? A férjedhez külön gratulálok, talpraesett egy férfi lehet!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Nono,

nagyon megértem hogy sokkban vagy, én is abban lennék. Nem azért mert nem szeretnék 4-t (eredetileg annyit akartam) hanem én is azért, mert aggodnék, hogy képes vagyok-e erre a feladatra?
De ha mar igy tortént, akkor a sors igy akarta, jobb, ha mihamarabb elfogadod és varsz, hogy mi lesz. Még csak 6 hetes vagytok, barmi torténhet az egyikkel, a amsikkal vagy mindkettovel. A stressz biztos nem segit.

Nekem van egy keseru tapasztalatom ezzel kapcsolatban, amikor tavaly elott terhes lettem, véletlen volt és abszolut rossz volt nekunk az idopont. Haragudtam az életre, a férjemre, a babara a hasamban. de az élet kegyes, megoldotta a problémat. A terhesség magatol megszakadt a 10. héten (én soha nem tudnam mesterségesen megszakitani!!!!!) Természetesen oriasi sokk volt a szamomra, mert almomban nem gondoltam volna, hogy két mnta-terhesség utan ilyen megtorténhet velem! meg addigra mar ugy ahogy meg is baratkoztam a gondolattal... Mindegy, ez egy oriasi lecke volt szamomra, minden szempontbol.
Ezt a babat amit most hordok, szivbol akartuk és varjuk nagyon nagyon.

Remélem nem értesz félre, nem azt akarom mondani, hogy a te terhességed is meg fog szakadni!!! de én hiszek a tudatalattiban. Valahol Te is tudod mit szeretnél, elképzelheto, hogy a sors ujra kozbe szol... és valoszinuleg olyan modon, amire életedben nem szamitasz. ez lehet pozitiv de negativ is....

Moni,
majus 26ra vagyok kiirva, de eddig mindenkit tulhordtam. Az UH-k alapjan josoltak a jun 1-t.

Egcsi,
tegnap az unokahugom tornaversenyén ultem délutan 3tol este 10ig egy stadionban (hu de kemény volt a pad). szoval mostantol kezdve nem fogom fizikailag magam kimélni, hatha megindul a szulés hamarabb.... A nevekkel is haladunk, vagy Elisa vagy Lisa lesz.
s.orsi
 
 


10. héten elvetélni már nagyon kemény. Addigr azért az ember megszokja h van és itt van és lesz. De ezt addig nem tudja felfogni h jó ez így míg vége nem lesz. Akkor értékeljük ami a miénk amikor már elveszítjük. úgy érzek ahogy te akkor. És félek. Haragudni nem haragszom, próbálom elképzelni az életünk hogy lesz....vannak már most terveim amit a 2 gyerek miatt vezetek majd be a saját helyzetem könnyítése érdekében, vannak túlélési terveim de ez még nem elég ahhoz h nyugodt legyek. Sosem kívánnám h megszakadjon a terhességem de nem is örülök neki h van.,..furcsa érzés. Valahol a szívem mélyén tudom ha elveszíteném őket az nagyon fájna és borzasztó sokk lenne....de örülni még nem megy, Amúgy az is rossz h most émelygek és fizikailag nagyon nehézkesen vagyok a kóma meg a róka miatt és amikor az ember nyomott akkor még nehéz örülni. Próbálok de sokat sírok, ami biztos a hormonok miatt is van.
Egyre több a tünetem, már megjött a Pamela Anderson korszak amikor hasam még nincs. Ha nem lennék carul tudnám értékelni.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono: ne felejtsd, a feladathoz szükséges erő is megadatik mindig!!!! Érthető a sokkk, meg ahogy most érzel - és csak erősíteném Egcsi hsz-ét: koncentrálj az aktuális napra, és hidd el meg fogod oldani a dolgokat!!!
Azt a hasonlatot hallottam a minap, hogy ha egy autó fényszórója csak 60 métert világít előre, úgy is el fog jutni az egyik pontból a másikba, még ha az több száz kilométerre is van egymástól!!!
Bár nagy kihívásnak tartom, egy kicsit talán én is irigyellek :wink: :wink: :wink: -és a mások sajnálkozását meg ki nem sajnálja le ???? :D :D :D

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Nono
Tessék, megtaláltam neked. :wink:
"msi: ezt a híííírt, aztaaaa! Nagy gratula! Ne legyél betojva sztem ez szuper dolog! Nem csak rémtörténetek vannak ám hanem 40 hétre született egészséges ikrek is! Nyugi! Dupla mosoly dupla caros pelus, sztem tök klassz!!! Kevés anyukának jár ez a kiváltság ám!"

Fel a fejjel! :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


egcsi: igen, én írtam de mint mindenre igaz kívűlről nézni a dolgokat egészen más mint belülről átélni. 3 gyerek nem olyan sok. 3 gyerekkel egy átlagos kocsiba is beférsz.(msi nél 3 lesz). 3 gyerek olyan ideális. Hogy is szokták mondani? egy anyáért egy apáért egy a hazáért. Tettem mindenkiért és még nem nőtt túl rajtam a feladat.
Mióta tudom nem múlt el nap sírás nélkül. Mióta tudom úgy vagyunk apával egymás mellett mint két idegen. Csak vagyunk....de valahogy mindketten a saját világunkba zárkóztunk be. Levegő be levegő ki mert az életösztön működik....de amúgy csendesen a saját gondolatainkkal. És beszélgetni sem akarunk. Ő sem én pláne nem. Nem döbbenetes h vki aki ennyire akarta várta és örült neki egy ilyen apróságtl h nem 3 hanem 4 ennyire megdöbben? Nem lehetne minden olyan egyszerű?...hát persze h nem...

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono,

tudom abszurdnak tunik, de probalj masra (is) gondolni. Van két egészséges gyereked, koncentralj inkabb most rajuk. Nekik nem jo, ha anya és apa (is) letargiaba esik. és ok az egészet nem értik, de valahol biztos érzik. Probaljatok egymasra figyelni a férjeddel, elmenni vhova kettesben, ezt muszaj megbeszélnetek!

A nok nagyon erosek, Te is eros leszel, ha kell. A 4 gyerek nem kevés, de gondolj arra, hogy nekik milyen jo lesz késobb. Nekem csak egy testvérem van és mindig szerettem volna ha tobb lett volna.

Sok minden osszejott egyszerre, a legfontosabb, hogy a kulso segitséget megszervezzétek és akkor minden jol fog menni, meglatod!

Kérdés a mar 3 gyerekesekhez:
ma éjjel azon gyotrodtem, hogy mi van, ha nem tor elo belolem az euforias anyaérzés a szulés utan. Vagy ellenkezoleg, tulsagosan a kicsire fogok koncentralni.
Mostanaban ugy elgyonyorkodom a fiaimban, milyen nagyok és onalloak mar. Nagyon félek, hogy nem talalom majd meg a kozéputat, hogy senki se érezze magat kirekesztve, beleértve apat is. Azt mar megbeszéltuk, hogy arra tudatosan figyelni akarunk, hogy ne legyen az, hogy o a fiukat viszi ide oda én meg mindig a kicsivel foglalkozom. Igy kimondva jol hangzik, de a gyakorlatban... De az is lehet, hogy ez mar csak a célvonal elotti stressz???
s.orsi
 
 


Nono: a sírás a hormonok miatt lehet....és lehet, hogy mindkettőtöknek idő kell, hogy megeméssze..... ha eddig minden szupi volt köztetek, akkor az emésztés után csak leültök majd megbeszélni a bennetek levő dolgokat....te nem így gondolod??

s.orsi: hát lehet, hogy eleinte te inkább a kicsivel leszel el 8) 8) 8) Nekem idő kell(ett) vele is összeszokni, őrá is ráhangolódni, és mi tűrés tagadás, jól esett, hogy hétvégékre apa elvitte a nagyokat egész napra.
De azt gondolom, hogy ha így tudatosan foglalkozol ezzel a kérdéssel, találni fogsz megoldást, hogy a nagyokkal is együtt legyél (amúgy érdekes, szombaton hívtan Fannit, hogy jönnön menjünk el kettesben amíg a fiúk alszanak görkorizni, és nem jött).

Zéti tisztába tevésénél hozzák a nagyok a széket, és felállnak, hogy felérjenek a komódig.
Nimi a fültisztítókat szedegeti ki, mártogatja alkoholba és "ír" vele a komódra, legutóbb meg a positörlővel törölgette ő is Zéti fenekét. :lol: :D :lol:
Fannit meg a köldökcsonk izgatja: ő is le akarta kezelni pár napja -na ezt azért hárítottam -elég a kölöknek, hgy én buzerálom ott :roll: :roll: :roll: (azt olvastam, hgy 2 hetes koráig le szokott esni: na Zétény lassan 3 hetes, de még mindig jól áll az ott -érettségiig csak leesik neki is 8) )

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Nono
Nem azt mondtad a párod örül a két babának? Szerintem próbálj vele beszélgetni, hátha ő meg tud nyugtatni. Mikor mész legközelebb dokihoz?

Fanetta
Bencének is nagyon ragaszkodó volt a köldökcsonkja, legalább 3 hetes volt, mikor leesett, ha nem több. :roll:
Tök jó, hogy a "nagyok" így segítenek. :D

Tegnap a kisebbem megijesztett rendesen. Kimentünk a medencéhez, ő meg úszógumi nélkül beugrott a vízbe. Még jó, hogy a kismedencébe, de ott sem ér le a lába a közepén, úgyhogy ugrottam utána. Nem azért sírt, mert megijedt az elmerüléstől, hanem mert ijedtemben azt mondtam neki, hogy "jajj, de kis buta vagy!". Ott sírt, hogy ő nem buta... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Szia Nono,

gratulálok, és örülj, nagyon örülj a két újabb babának, sok örömet és boldogságot kívánok egész várandósságod alatt és majd későbbre is.

Biztosan szíven ütött volna engem is, ha a hármaskára azt mondják, hogy az hármaska és négyeske is egyben. De gondolj csak bele, milyen jó lesz ha már egy picit nagyobbak lesznek. Négy gyönyörű gyerek.
Nem akarok most mindenféle hülye dumát írni, hogy más egyért is a fél karját adná, de igen, adná. Ugyhogy te örülj és várd őket szeretettel, mindketten hozzátok akartak jönni, ez nagyon szuper.

A barátnőmék szomszédainál 5 gyerkőc van, úgy hogy a 3. után azt gondolták, hogy belefér az életükbe még egy, és egyben utolsó gyermek.
Jöttek is ketten, így most 5 gyerekük van, persze a mindennapjaikról nem tudok semmit, de biztosan nem egyszerű.

Amikor én csatlakoztam a fórumhoz, pont a te bejegyzésedet láttam meg elsőnek, hogy a második gyerkőcöd 4200 grammal született és reméled, hogy a következő terhességednél nem fog mégnagyobb bébi születni.

Ez a kivánságod is teljesülni látszik, a hármaska biztosan nem (sőt a négyeske) sem lesz nagyobb mint 4200 gramm. :wink:

Szóval amiért most írok, (újra kellett aktiválni a jelszavamat, mert elfelejtettem), az az, hogy úgy emlékszem, hogy sokat betegeskedtetek a télen.
Mindig amikor olvastam, hogy hogyan betegeskednek a gyerkőceid, mindig úgy sajnáltalak, mert nekem meg a lányom betegeskedett sokat, pedig ő már 6 éves múlt.

Szóval akkor azt hiszem beszéltünk is a homeopátiáról.
Azt szeretném veled megosztani, hogy találtam egy profi doktornőt, aki gyermekorvos is egyben és nagyon otthon van homeopátiában is.
Megtalálta Zsófi alkati szerét és úgy látszik nagyon beválik nekünk.

Ezt csak azért irtam le, mert ha jön a két kisbaba jövő tél végén, tavasszal, gondolom nagy segítség lenne neked ha a másik kettő gyerkőc keveset lenne beteg.
Nekem azt tetszik az egészben, hogy megadta, hogy mit adjak be a gyereknek és hányszor ha beteg.

Nem kell minden egyes betegségnél rohanni hozzá (tőlünk messze Pesten van), hanem mindegy, ha fosik, ha köhög ugyanazt az alkati szerét, illetve a kisebb potenciálú bogyóját kell beadni a gyereknek.
E-mailben és mailben is segít (teljesen ingyen), az alkati szer meghatározásáért természetesen fizettünk.
Ja és ért a Schüssler sókhoz is, tanfolyamokat tart belőle és a homeopátiából is.

Szóval ezt mindenképpen szerettem volna megosztani veled, remélem nem voltam tolakodó, ha érdekel a drnő elérhetősége természetesen megadom.

A két bébi pedig Isten ajándéka, gondolj bele öregségetekre, nálatok mindig lesznek gyerekek, unokák ...

Mi az élet értelme ha nem ez?
cukorka
 
 


Sziasztok!

Lassan visszamerészkedem...

Ne haragudjatok hogy egyik napról a másikra eltűntem de muszáj volt...

Köszi h gondoltatok rám és a bíztató szavakat!

Ma már jól vok lelkileg is...várom a mensit a napokban a műtét óta először...két hét múlva hajrázunk megint...én spec nagyon örülnék ikreknek...de jó lesz egy is csak jöjjön már :)

Nononak gratula...bár már gratuztam neki..sok privit váltottunka napokban....ismered Nono a véleményem :wink: ..remélem már te is másképp gondolkodsz..és elhúzol a dokkerhez!!

Fanetta!

Mivel csak most jöttem először ezért most Gartulálok a kicsi fiadhoz!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny: jó, hogy újra vagy!!! És hogy újra talpon!!
Köszi!!

És még valami s.orsi: akárhányadik születése után jönnek a boldogsághormonok!!!! szóval nyugi: jól ki van ez találva :lol: :lol: :lol:

bangham: máj 19 az holnap van 8) 8) 8) .
Amúg mi a tapasztnyalat: mennyire tartották be a nagyok a kiírást???

Egcsi: a dolgok jelenlegi állása mellett megdöntjük a köldökleesési rekordotokat!!! 8) 8) 8)

cukkancs: jó, hogy te is újra vagy!!! :lol:

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Panny,
én is orulok, hogy ujra itt vagy és tul vagy ezen a borzaszto élményen! hajra akkor két hét mulva!!!

Fanetta
remélem igazad lesz!

Banghram mar lehet, h elment szulni. Nem??

Nalunk a helyzet valtozatlan, pedig tegnap egész nap olyan furcsan éreztem magam, de elmult... este meg mar azn izgultam, hogy visszafordul ez a baba, olyan buli volt ott benn!
s.orsi
 
 


Panny
Welcome Back! Drukk továbbra is! :)

Orsi
Neked is drukk, minden reggel úgy ülök a géphez, hátha már baba van nálatok. :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Köszi csajok :wink:

Egcsi,te hol tartsz?Úgy értem már próbálkoztok?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny
Augusztus... de akkor aztán mindent bele. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Nono :?: Hol vagy?????? Nem ér eltűnni!!!!!!!!!!! :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Nem bezony!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Nono, nekem is úgy rémlett, hogy apa örült neki, hogy ikrek...szóval most nem értem... :roll:
Persze ezt meg kell emészteni, így kívülállóként könnyű úgy örülni, hogy ikreid lesznek. De valóban 4-el már más, pl mi a nagyobb autó kérdést meg sem tudnánk oldani. Egyetértek cukorkával teljes mértékben!
Panny, örülök, hogy már pozitívabban vagy, hajrá két hét múlva! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Ma meg is jött...kivételesen most nagyon örülök neki :wink:

Nono sokat pihen de sztem jól van.

Én egyenlőre a 3 gyerek után nem látom a jövőt 4 gyerekkel annyira vészesnek vagy nehéznek,megoldhatatlannak..persze más Nono helyzete mert a 2-ből egyből a 4-be sokkal nehezebb mint a 3-ból a 4-be.

autó:apának ez volt az első kikötése amikor felmerült a 4.baba...végül sikerült is megoldani,eladtuk sz 5 személyest és vettünk egy 7 személyest :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny
Mi is kocsit cserélünk, 7 személyes lesz, hogy kényelmesen elférjünk. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


mi mar a 2. gyereknél 7 személyes kocsit vettunk. Hozzank, ha latogatoba jonnek anyamék, altalaban repulovel jonnek, helybol 6an vagyunk.

Helyzet valtozatlan, a baba be van betonozva a hasamba. Végulis jo helyen van. A hétvégén itt kanikula lesz egy-két napig, valszinu ez lesz az utolso hétvégénk négyesben.

Ma megyek utoljora terhes jogara, lehet megkérem a szulésznot vizsgaljon meg, kivancsi vagyok mi a helyzet.
s.orsi
 
 


Orsi
Milyen volt a jóga? Ki fog hírt adni rólad, ha "eksön" lesz?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


A joga nagyon tetszett, voltam parszor, kicsit atismételtuk a légzogyakorlatokat és foleg relaxacio volt (egyébként nem jogaztam soha).
Utana megvizsgalt a szulészno, méhszaj 2 cm-re nyitva, méhnyak is megrovidult, szoval most mar "csak" a fajasok hianyoznak és lehetne menni szulni! Ide is rendeltem mara az anyosomat, mert itt olyan szuper ido lesz a 3 napos hétvégén, hogy mindenki elutazik, aki at tudott volna jonni a sracokhoz, ha hirtelen menni kell. Nehezen viselem az anyosomat, de be kell latnom, hogy nincs mas megoldas...

Viszont még igy is tarthat a dolog két hétig is, szoval izgi. Ma ugy gondolom, ha mar eddig nem jott a kiscsaj, varhatna még keddig, hogy a hétvégén még el tudjunk menni ide-oda... egész majusban k... szar ido volt, ma reggel kapcsoltam ki a futést! Most egy felho sincs az égen, mar van vagy 18 fok.

Egcsi ha priviben elkuldod a mobilod szamat, kuldok egy sms-t ha megszuletem.

Monirol nem tudtok semmit?? O is akart vkinek sms-t kuldeni ugy emlékszem. tuti megszult mar, egész héten nem irt.

Tobbiek hol vagytok??? Még nincs hétvége!!!
s.orsi
 
 


Tegnap este jött egy sms, de az itthoni, esti nagy népsűrűség miatt, csak ma olvastam el. Szóval, idézem:

"Máj. 20-án este 7-kor kiköltözött Bangha Imre, 3650 g, 51 cm. Jól vagyunk, majd mesélünk."

Naaaaaaaagy GRATULA -BANGHAM BABÁHOZ, ÉS SOK-SOK TEJCSIT NEKI IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Nono!!! Jeletkezz!!!! Mia helyzet veled hékás!!!
Tud valaki valamit róla???? Remélem, minden okés vele!!!!!!

S.orsi: akkor mégsem annyira beton a beton 8) 8) 8)

És nem is annyira természetes a 3 gyerek (max. neked+akinek ennyi van), különben miért kapnának a fejükhoz olyan gyakran az emberek, vagy miért mesélgetnék, hogy most épp nagyon nem irigyelnek :?:


Egcsi: gyakran vagyok szemtanúja és is ilyen kamikaze jellegű eseteknek 8) 8) 8) főleg a nagyobb fiam kapcsán - de csak felnőnek azért ők is!!!

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Moni,
Gratulalok és sok egészséget kivanok! varjuk a részleteket!!!

Fanetta,
a betont majd meglatjuk. :D 40. hétben jarok ugyan, tegnap ugy éreztem este megint, h lehet be fog indulni a dolog, de mire a férjem mindent elintézett az anyjaval kapcsolatban, megvette a vonatjegeyet stb, elmultak a fajasok. :D

lehet, h nekem azért nem furcsa a 3 gyerek, mert a barati koromben (magyar, de vegyes hazassagokban is) szinte mindenkinek 3 van, a batyamnak is annyi van. és raadasul Franciaorszagban ez az altalanos, sot ismerek par 4-5 gyerekes csaladot is. Bar 5-tol felfelé csak az ultrakatolikusokrol beszélhetunk.
Az orszag gyerekosztonzo programja fantasztikus, néha nem akarom elhinni, hogy ilyen van, nekem magyar fejjel tulzasnak tunik ez az egész. Rengeteg az allami és mas (pénzugyi) segitség, nem hiaba ez az egyetlen nyugateuropai tarsadalom, ahol még nem beszélhetunk oregedo demografiarol . Ennek viszont itt is az az eredménye, hogy a TB abszolut csodben van.

Nekem 4 gyerektol tunik soknak, bar gondolom, ha annyi lenne, azt is megszoknank. én mindig azon parazok, hogy fogom az idom ennyi felé osztani. Most igy szulés elott, esténként kicsit nosztalgiam van, hogy lehet, hogy most érzem utoljara mozogni, stb. A gyerekek is nagyon élvezik, ahogy mozog a pici a hasamban. Mégis ugy gondolom, ez az utolso. a téli terhesruhaimat mar el is vittem a voroskeresztbe.

Bocs csajok, h mindig ilyen sokat irok mostanaban, de hat ugye raérek.

Nono!!
jelentkezz!!!!! Remélem "csak" a hanyinger miatt nem jossz mostanaban!
s.orsi
 
 


Sziasztok

Nono jól van,csak most szeretne egy kicsit "egyedül" lenni,megemészteni,barátkozni az új életével.Jönni fog :wink:
Vendég
 


Hatalmas gratula a Bangham Családnak!

Orsi
Ok. Küldöm. Anyóshoz kitartás! :?

Eszti
Köszi a híreket! :)

Uxi is eltűnt...nem tudom mi lehet velük, nekik is kellett menni gyógytornára meg fejlődésneurológiára...
Uxi jelentkezz!!!! 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Bocs az eltunesert!

Eloszor is GRATULA Banghamnak es a babanak!!!! Sok boldogsagot es tejcit!!!

Nono:
Neked meg DUPLA GRATULA!!!
Es en is picit irigy vagyok :)Nem sajnalkozom :)

Itt Angliaba egyaltalan nem ritkasag a 3 gyerek. Amikor kijottunk azt hittuk ritka peldany leszunk, de itt nagyon sok a 4-5 gyerekes csalad...Ugyhogy mi mar nem szamitunk ritkasagnak :D

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Ma itt nagyon meleg volt a gyerekek kint pancsiztak az udvaron :)

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Szia Márti!
Hogy vagytok? Ilyen hosszú eltűnés után lehetne kicsit bővebben rólatok? 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


háj lányok. én vagyok, mostmár jól, bár bevallom a hír h ketten jönnek még igencsak lesokkolt. Közben kerülget a róka, itt a kóma is és hát ezek nem épp hangulat és közérzetjavító izémizék ugye. eladtuk a lakást de gondok vannak a szerződéssel, ezen is agyalunk, nem találunk semmit ami tetszene de pár hónap és itt vannak az ikrek de lehet h ennek ellenére az építkezést bevállaljuk....szval pörögnek a napok, sőt őrülten rohannak. Nem bánnám persze ha vége lenne már a róks időnek de ha belegondlok h már 3 hete tudom h ismét babát várok. Hihetetlen ütembe rohan az idő. ez az első terhességem h nem rohanok és nem várom, megpróbálok örülni annak ami van. Nem sietek a dokihoz sem elintézni a sok orvosi izét, nem sürgetem az időt, nem agyalok azon dejó lenne már ennyi vagy annyi hetesnek lenni. Csak úgy vagyunk és jó így. Szoknom kell még h egy csapásra nagycsaládos leszek. Ez sokk volt de mostmár sokkal jobban vagyok, apa is nagyon lelkes ami hihetetlen erőt ad. Szval így vagyunk.

Néha benéztem de nem tudtam írni, nem volt hozzá erőm.

Látom hiányoltatok, köszönöm hogy nem felejtettetek. Jól esett ebben a pár napban a bíztató szó, email, és ez erőt ad. Bár azért megijedek még most is de ha ez az én utam hát ez. Mostmár nézegetem a névkönyvet is, ha minden igaz egy csaj biztos lesz, persze semmi sem biztos de valszleg mert a citromot úgy eszem mint más a csokit. A fiamnál csoki-függő voltam a lányomnál a citrom ment kilószám...megabrutál h szőröstül bőröstül lecsúsznak, vízbe is teszem cukor nélkül. Hát legalább egészséges és nem hízlal. Sőt. Már -3kgnál vagyok pedig nem fogyózom csak a róka rátesz, de asszem hamar viszajön majd.

Igyekeztem pótolni a dolgokat, majd bekapcsolódom de jövő héten iszonyat mennyiségű program vár rám, a sok ügyintézés a lakáseladás miatt, hitel levétel, miegymás, meg családi dolgok is, de azért igyekszem sűrübben jönni.
Szerdán visszük a klinikára a trónörököst meg a bránerét, kicsit szűkületes és megnézi a doki h mivan vele. Remétük kinövi de sajna nem, hátha vmi csodakrém meggyógyítja.
Vv is van amitől már most kivagyok...de muszáj ugye....fuj. Szörnyű hajnalban odakóvályogni át a fél városon éhezve és még le is döfnek. Na az lesz a csoda he nem bőgöm el magam. eddig nem volt olyan vv a terhességeim alatt h ne könnyeztem volna meg magam. :oops: 8)

BANGHAM SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!! Nyugodt éjjeleket és sok tejcsit, féltékenység mentes nappalokat és nagyon gyors felépülést!

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono,
orulok, hogy jobban vagy!!! Pihenjél sokat!

Marti,
mi ujsag? hogy alltok a férjeddel? gyerekek?

Egcsi,
bocs, de inkabb az emailedet ird meg, azt konnyebb nekem kuldeni, mint sms-t és ingyenes is. errre nem gondoltam a multkor. A vizsgaiddal mar készen vagy?

Mi még egyben, tegnap este beparaztam rendesen, ma mar 8kor a szulésznonél voltam. Képzeljétek el, h kb 10 napja egyre jobban viszked a borom mindenhol, a labamon, kezemen, hasamon, mindenhol, foleg este és éjjel, és mar odaig fajult, hogy nem tudok tole aludni. Semmi de semmi lathato jele nincs, sehol nem piros, nincsenek kiutések. Semmi. Este utanaolvastam a neten, basszus ilyenkor mindig haragszom utana magamra. Na a doki azt mondta, lehet hogy a majammal van gond, nagyon ritkan elofordul terhességnél és ha nagyon rossz a véreredmény, akkor a szulést beinditjak. vérvételre kellett mennem, de eredmény csak egy hét mulva lesz, addig lehet megszulok. adott megint vmi gyogyszert. szoval most izgulok, mi a franc van. a baba egyelore jol van, mozog rendesen. ez a hirtelen meleg viszont nagyon megvisel...
s.orsi
 
 


Nono
Drukk az intéznivalókhoz! Írd meg mi volt a dokinál, lehet, hogy nekünk is kell "csodakenőcs". :roll:
Örülök, hogy jobban vagy lelkileg! :wink: Minden kialakul majd...

Orsi
Ok, e-mail megy! :wink:
Erről a viszketésről én is hallottam, csak a szülés igazán jó gyógymód rá...szóval beszélj a hölgyikével, hogy itt az idő! :)
Igen, vizsgáim megvannak, köszi kérdésed.

A héten eladtam a fiaim régi homokozóját és egy 5O körüli holgy vette meg az unokájának. Kicsit beszélgettünk, kiderült, hogy terhes, hármasikrek, egypetéjűek és a lányának hordja őket ki, mert az ő méhe nem elég erős. Hát szerintem ez nem mindnnapi...

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


egcsi: béranya a lányának? Na ez durva. Persze a gyerekedért mindent de ez akkoris nagyon furcsa nekem. Mindjárt 3at is ad. tuti koraszülés lesz...de furcsa az élet. És hogy lehet egy petéjű mesterséges megtermékenyítéssel???? Ilyet sem hallottam még, de persze lehet h csak én tudok keveset a világról.

sorsi: a viszketés tényleg nem jó de mellette ezer másik dolognak lehet a tünete. Nem kérted a dokid h indítsa el a szülést? Végülis ha már ez a legvége.....na nem drasztikusan csak egy kis rásegítés ami hátha segít, egy erősebb méhszáj vizsgálat vagy vmi méhszájlazító krém. Ha ezekre nem idnul el nincs itt az idő. Tudom sokan ellenzik de én azért nem vagyok olyan fanatikus h megvárni mindenáron h a kölök kimásszon magától.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono,

egyelore a természetes szulésbeinditassal probalkozunk. Apa nagy oromére! Plusz tegnap hallottam, hogy a mellembol kellene egy kis kolosztrumot kipréselni, és az oxitocint termel. Az is beindithatna. de ehhez nincs hangulatom...

én a szulésbeinditasnak abszolut ellene vagyok és félek is tole. szerintem a baba tudja mikor akar szuletni. Neki is és nekem is konnyebb, ha természetesen indul be. Sajnos a gyogyszer, amit a doki adott nem hat, viszont mega-refluxom lett éjjel tole!! Igy marad a jeges kesztyu, az viszont hat.

Most is érzek fajasokat, de nem elég erosek. Még vmi beindithatja, ha az anyos jol felbosszant! és egyre jobb uton halad!
s.orsi
 
 


Egcsi,

ez tényleg nem mindennapi torténet! csodalatramélto. nem tudom hogy oldjak meg utana a csaladban a kerdést. Két anyja lesz és nem lesz nagyanyja...
s.orsi
 
 


Télleg nem semmi ez a béranyaság!!! :shock: :shock: :shock: Remélem tőlem nem kér majd a jányom ilyesmit!!!

Nono: "tuttam" én, hogy megküzdesz, és csak győzöl!!!!
Ahogy olvasom, nincs túlsok időd az unalomra!!!!! 8)

s.orsi: tőled most már félnaponkénti jelentkezést kérünk :lol: !!!!

Banghamék jól vannak, azt írja ma már belövellt a tejcsi is.

Mi tegnap voltunk görkorizni Fannival: amikor kimentünk a Rózsák terére, még kánikula és napsütés volt ezerrel, rá egy 3/4 órára meg már ítéletidő indult: hihetetlen ez a hirtelen váltás!!!!
Jöhetne már a tavasz...... vagy nyár........ vagy miafene!!!!

Kép Kép Kép
fanetta
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?