Új privát üzeneted érkezett!

uxi: szeptembertől lesz csak jó világ! :lol: Két ovis, hű az klassz lesz!

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono!

Pearl-indexek:(100 nőből, aki az adott módszert alkalmazta, hányan estek teherbe 1 év alatt)

Mirena IUS hormontartalmú méhen belüli eszköz 0,1-0,8
sterilizáció (művi meddővé tétel) 0,1-1,0
kombinált hormonális fogamzásgátló tabletta 0,1-2,0
hüvelyi spermiumölő anyag 0,7-7
minipillek 0,5-6,0
DMPA hormontartalmú injekció 0,6-1,0
sürgősségi tabletta 1,5-3,5
hagyományosméhen belüli fogamzásgátló eszköz (IUD, spiral, hurok) 1,5-4,5
óvszer 4-15
megszakított közösülés 12-42
cikluskontroll - naptár módszer 14-47
hőmérős módszer 14-47
pesszárium 18-20
hüvelyi öblítés 25-45
fogamzásgátlás nélkül 70-85

Uxi!
Éljen az ovi!
Én is megyek hétfőn beiratni a legkisebbet.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske
Ez igen! Nagyon jól összeszedett statisztika! Erről a középiskolás oszifőm mondása jutott eszembe. miszerint a legjobb fogamzásgátló az aszpirin, amit a két térd közé kell szorítani. :D

Szülinapja volt a csemetédnek mostanában vagy csak nem cseréltél még vonalzót? Boldog szülinapot neki utólag is! :P

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 

 
 

Egcsi!

Köszönjük! Ma van a napja, 6 éves.
Most sütöm a tortát. :D :D :D
Barna 5 emeleteset akart, de lealkudtam 3-ra. :D

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske
Milyen torta? A 3 emelet is szép teljesítmény. Én csak földszínteset vállalok be. :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


boeske, akkor ha jól értelmeztem a pharmatexnek sokkal jobb a pearl indexe mint a gumié? Na nesze nekem.... :lol: apáca leszek eztán...vagymi.... :lol:

mi megvagyunk, kerülget a róka meg a kóma....semmihez nincs energiám, úszik a lakás...

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono!
Jól értelmezted.

Sajnos biztos módszer nincs. Talán a tabletta a legjobb, ott szerintem csak a helytelen szedés, vagy felszívódási zavar miatt lehet baba. Csak - én legalábbis úgy vagyok vele - nem szívesen szednék hormonokat éveken át. Talán majd ha már nem tervezünk több gyerkőcöt.

Sajnállak a hányinger miatt. Ismerem a dolgot sajnos. Remélem hamar elmúlik majd.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Nono, abortusz témában egyet értek. Tavaly egy életvédő képzést is elvégeztem. Ez tényelg megosztja az embereket, , biztos sokak szerint én is szélsőséges nézeteket vallok, mert még akkor sem vetetném el, ha beteg lenne.
Nem is csináltattunk semmi külön vizsgálatot egyik gyereknél sem, még a kombinált, meg mintommén milyen vérvételeset sem, minek, úgyis megtartottuk volna, a doki is azt mondta, akkor fölösleges kiadni érte anyni pénzt.

A Pharmatex amúgy micsoda? :oops: Pesszárium?

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Hú, ez a pharmatexes index engem is szíven ütött, mert nekem is szimpi lett volna ez a módszer. Uxi, ez egy helyben ható készítmény, többféle is van, kúp és kenőcs is. Nekem kényelmesnek tűnik a használata, de csak amíg szoptatok. Utána visszatérek a tablettára, még mindig az a legbiztonságosabb.
De ez a szoptatás is...hm már 4 éve folyamatosan vagy babát várok vagy szoptatok vagy a kettő egyszerre. :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


uxi: vagyunk egy páran akik így gondolják .Én is úgy érzem ha beteg sincs jogom megölni. Sőt....valami oka van h ezt a feladatot teszi az emberre ISten. Van egy nagyon szép könyv, az a címe, Gyere, kicsim, gyere.... A szerzőjét nem tom kiaz. Egy anyáról szól aki elvetetett egy babát mert rosszkor jött. Aztán az anya nemsokkal késöbb meghalt és Isten elé került mint angyal. És a szörnyű tettével ott kellett szembesülnie. Nagyon szép és megható történet amúgy.

Hülye kóma....totál kész vagyok meg ez a róka...most meg olyan érzésem van mintha migrénem lenne lassan, az előtünetek megvannak bakker. Algopirint lehet bevenni vajon?

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Hova tűnt mindenki? Még nincs hétvége.... :roll:

Nono
Egy szót se halljak, eddig a w.c. csésze ölelgetése tűnt nagyon távolinak, most itt van, tessék. :D Oké, csak viccelek, biztos én is itt fogok nyavalyogni, most meg irigykedem. :wink:
Mentél már dokihoz?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


igen egcsi. És ma vagyok pont 6 hetes. Nem vált a vonalzóm csak du. Hogy miért?

Én midnen nap vok csak senki nincs rajtam kívűl.

Pénteken délben van doktor. Akkor evezek, de nem várom annyira. Sőt. Inkább nincs kedvem menni. Ez a róka....közben átvezetni a fél városon.....jaj......így nehéz elmenni mégha jó is h láthatom őt. De ez más mint az eddigi terhességeim. Ez olyan nyugis. Van ami van és nem siettetem az időt. anélkül is rohan. mikor először kipróbáltam a vonalzóm 4hét 2 napos volt. Mostmeg....szval rohan az idő. Persze mikor üldöz a róka nem így látom de elvagyok. Van ami van és lesz ami lesz. Bölcs mondás mi? eljön az idő. Tudom mennyire más volt az első sőt a 2. terhesség is. Most meg? Nem is értem. Remélem nincs baj.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono
Pontosan ilyen nyugis harmadikat képzelek el én is. Sőt már azon is gondolkodtam, hogy meg se kérdezem, fiú vagy lány, legyen csak meglepi.
Vannak már neveitek? Elmondtátok már a családnak? Gyerekeknek?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Nono: nyugiiii, nekem is sok mindenben más volt a harmadik, mint az első kettő - ez csak azért van, hogy ne gondold, hogy te má mindent tudsz, mindent megtapasztaltál :lol: :lol: :lol: Tudod, így nem lesz a terhesség unalmas és sablonszerűűűűű.

Hát igen, ez a védekezés egy nagyon jó téma.
Talán említettem, hogy átépítik a kútvölgyit, és ezért együtt voltak a még nem és már szült kismamák a nagy- és kisműtétesekkel.
Volt ott 5 50 év körüli, akiket cisztával műtöttek, és azon agyaltak, hogy ők az első generáció, akik hormonos fogamzásgátlókon nőttek fel, és érdekes, hogy milyen sokuknak cisztája lett - bár a dokik, amikor kérdezték, hogy mitől is alakulhatott ez ki, nem tudtak nekik válaszolni, de azért mégis csak érdekes ez a "véletlen" egybeesés. De mondjuk ez figyelmen kívűl hagyva is idegenkedem én is az ilyen hormontartalmú cuccoktól - na de akkor, mi a megoldás?
Egy vicc jut eszmbe, amikor az egyszeri lány a leghatékonyabb fogamzásgátlóról érdeklődik, mire a doki:
- "hát egy pohár víz!"
- "előtte, vagy utána?" -érdeklődik a jány
- "HELYETTE "
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


egcsi: talán Szofia a név ha most azonnal kéne de nekünk sosem sikerült elsőre még nevet vadászni. Az volt a furi h a lányomnál nem volt fiú név, kínomban nyögtem vmit a legvégén h ha mégis benézték uhun. De aztán nem nézték be. Márknál egy darab lány nevünk nem volt. Hiába agyaltam. Most a lány már meglenne (vleg nem ez marad) de pasi név? Egy darab sem jut eszembe amit szívesen adnék. A Szofia csak azért tetszik mert angolul Sophia szép leírva és szép ejtve is. Nálunk jól megnyomják az ó-t meg az a-t és úgy már nem épp szép név. De sztem csak azé tetszik mert hajaz a szonjára.
Amúgy azt könnyebb lenne elmondani h kinek nem mondtuk el h terhs vagyok. :lol: Sztem már fűfa tudja. Nem titkoltuk. Méág eddig hála Istennek nem árnyékolta be egy terhességem sem vetélés és ezért nem is aggódom h várjunk a 12. hétig. Amúgy meg ezzel a sok rókával és szag-érzékenységgel titkolni sem bírnám. Ma reggel apjuk kijött a fürdőből. Mondtam neki azonnal csere a terhes-after sév re. (h írják?) Azt hittem mentem elhányom magam . A niveának bírtam a szagát már amennyire de ennek amit most használ....fuj.
Volt egy parfümje amit mégis használt az első terhességemnél és oolyan érdekes de a hányinger akkor is kijött tőle amikor már nem voltam terhes. Elajándékoztam egy ritkán látott isminek azt a parfümjét mert amúgy drága volt nagyon.
Az a furi h olyan eextrém hülyeségektől is elkap néha a róka mint egy mese vagy egy tárgy....nemértem ezt a fokozott undort. A lányomnál vettem egy cipőt anno de sosem vettem fel. Mikor megvettem hányingerem volt de nagyon és a cipő láttán még nem terhesen is előjött. Azóta vadiúj dobozában figyel a felső polcon de az undor nem múlt el úhogy ki lesz dobva ha költözünk.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dr_nono 2010.05.12 18:39-kor.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono,

a nevekre még van idod! En 2 hét mulva szulok és még mindig nincs neve a kicsinek! A masodiknal is szulés utan dontottuk el...

Fanetta,

hogy vagytok? még mindig ott van anyukad és rozsaszin az élet? Ejjel felébrednek a tobbiek, ha a kicsi felkel?

Panny,

ha benézel, adj hirt magadrol!!!
s.orsi
 
 


Nono
Hát, ezen a cipőn jót rötyögtem. :lol: Na, és mit szóltak a nagyszülők és a gyerekek?

Orsi
Hú, már csak 2 hét... Izgi nagyon. :wink: Hogy bírod az utolsó heteket ? Minden készen áll ? A kicsi bent lesz nálatok a szobában vagy lesz külön szobája?

Visszatérve Fanetta által feldobott fogamzásgátló témára. Én szedtem egy rövid ideig, de állandóan elfelejtettem bevenni, így inkább hanyagoltuk. Most utólag már nem is bánom. Mostanában már azt a fajtát reklámozzák, hogy csak 4X van mensid egy év alatt, ha szeded. Na, magyarázza már meg valaki, hogy ez hol egészséges.... Szerintem úgy bekavarja a hormonokat, ahogy csak kell.... :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Na, dobok egy születéssztorit!

1273674678.5117.doc

Sorsi: igen, még mindig rózsaszín -szombaton megy haza anyum - de egy hét múlva jön ismét (na abban az egy hétben megnézem majd magam 8) ), mert megyünk le Szögedre, nősül a bátyesz 8) 8) 8) . Firolom, hogy utána is maradjon legalább egy hetet, utána meg elviszi Fannit Erdélybe, úgy hogy 2 gyerekes leszek egy darabig.

Hétfőn bevonultunk testületileg a polgármesteri hivatalba -muris volt - személyiket és útleveleket csináltattunk a kölköknek, úgy hogy egy hónap múlva mehetünk világot látni. 105-110-ig csak a miénk volt a sorszám 8)

Nono: eddig még nem is hallottam tárgy utálaról :shock: :shock: :shock: -nem vagy semmi azért :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Fanetta
Nagyon szép szüléstörténetet írtál. Mégegyszer gratu a nagycsáládhoz! :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Fanetta,

igazan szerencsés és boldog embernek mondhatod magad!! és micsoda irotehettség!! Bravo!

Egcsi,

igen tegnap az utolso ruhat is a helyére raktam, korhazos cucc kész (itt borondokkel kell menni szulni, mert se nekem , se a gyereknek SEMMIT nem adnak, vinni kell pelenkat, egy heti ruhat, mindent ...) Majd amikor hazajovok, egybol kezdhetek mosni.

Ezen a héten a munkamat is befejeztem végre, ugy ahogy. Most mar "unatkozni" fogok és valoszinuleg a tébolyba kergetem a korulottem éloket. én nem tudok csak ugy pihengetni és semmit nem csinalni. Pedig a doki szerint, még nem szulunk. Ma voltam nala. Méhszaj betonkemény, zart, a hasam még nem szallt le... Biztos varja a kiscsaj, hogy legyen mar egy neve végre!
s.orsi
 
 


fanetta: nagyon szép a történeted.

ELADTUK A LAKÁST!!!!! :lol: 8)

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono
Nagy hirtelen... :D Részleteket. Ki a szerencsés vevő, mikor költöztök és hova? Ne kelljen már minden szót harapófogóval kihúzni belőled... :roll:

Orsi
Szuper! :) Nekem sem megy a láblógatás, még be sem fejezem amit éppen csinálok és már azon gondolkodom mi lesz a következő... 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Nono

akkor hajra! nem fogsz unatkozni 2 gyerekkel terhesen koltozni. Legalabb nincs probléma a lablogatassal. :)
s.orsi
 
 


egcsi: azé voltam szűkszavú mert csak beszóltam nekte és már mennem is kellett levezéyelni az esti fürcsit meg vascit utána meg már hulla vagyok nem tudok jönni netezni.
De. voltak nézők, egy órát itt nézgelték beszélgettek a közvetítővel és este visszajöttek megbeszélni az árat és le is tették a jelképes foglalót, papír aláírva. Jövő héten lesz ügyvéd.
Mi nem néztünk lakásokat már régóta mert koscit cseréltünk és lenulláztuk magunk anyagilag azt hiottük még van időnk megerősödni így ami most belefér a keretbe egész más kategória, de az a kategória mozgott is szval gyors a változás. Hétvégén ez a menu nézni vmit. Ha nincs se megyünk falnak anyós vár minket szerencsére de jobb lenne nem kétszer cuccolni ugy, meghát a saját az saját azért. 6 hetünk van sztem jun közepén megyünk el innen ha minden oks. Aztán majd meglássuk hogyan tovább. Nem bánjuk h gyorsak voltunk és azt sem h kicsit ár alatt azt mondják amit elvesztesz a vámon megnyered a réven (vagy fordítva mondják? mindegyis) szval most lelkesek vagyunk, odafenn tudják melyik a miénk már csak meg kell lelnünk, remélem gyors lesz.

sorsi: hát uncsizni nem fogok ami jó azért mert nem arra megy el az energiám h jaj megint szarul vok hanem leköti vmi a figyelmem.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono, borítékoltam volna, hogy hamar el fogjátok most már adni :D . Gratulálok! :D

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Köszi lányok!!!

Nono: nagyooooooooon beindultak nálatok a folyamatok!!!!! 8) 8) 8) Szupiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Úgy láccik, kellett ez a kölök, hogy beindítsa!!!!

s.orsi: akko gyorsan egy nevet a kökönek, nehogy ezen múljon :lol: :lol:

Fogadjunk, hogy Bangham sutyiban már babázik!!!!!!! Úgy eltűnt megint, mint szürke szamár a ködben :P :P :P

Tudjátok, mi még egy nagyon-nagyon szeretem dolog ebben az újra újszülött a házban dologban??? Bár lehet, hogy ez az én perverzitásom: az anyatejes kaki szagja. Nem tudom, hogy miért szeretem annyira, de valahogy nekem nem tűnik büdösnek ez!!! Sőt!! Lehet, hogy ezért is fogom 3 éves koráig csak szoptatni :lol: :lol: :lol:

Kölök egy ideje egyéni szopási tehnikával rendelkezik: eleinte csak nyalogatja a cicit, amitől beindul a tejcsi, és akkor csak nyeldesi nagy bőszen - dolgozni, azaz szopizni csak akkor kezdi el, ha már muszáj, és nem jön magától -azt gondolom, hogy felnőtt korában is valami maradandót fog alkotni -pl. feltalálja a hozzá kijáró budit -, a saját kényelme érdekében.

Boeske: mesélj, milyen volt a szülinapi menet??? Tényleg ügyi vagy, hogy 3 emeletest is bevállalsz!!!

Egcsi: arra gondolsz, amit csak havi 1x kell bevenni: vagy valami másra?

Nono: mért törölsz? 8) És nem írtad, hogy mit szóltak a nagyok a nagy hírhez!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


fanetta: mit törlök? :shock:

Nagyok: hát ha azt mondom le sem bagóztak akkor sokat mondtam. Lánykámmal közöltem, felnézett rám közölte ajjaj lesz még egy Márk aztán továbbment és ennyi. Nesze nekem orvosos babás szülős könyvek, meg az a másik a 9 hónap anya hasában meg mittoménmik. Meséltem de közölte, nem lehetne inkább a 3 kismalac és a farkast címűt? :lol: A fiam meg épp 2 éves. Ő sem fogja fel. Még nem chips az ebéd úhogy nem zavarja őket.

Azért írom h chips mert néha annyira rosszul voltam a fiammal h nem tudtam eljönni a wc mellöl és mikor a lányom kérte h anya kaja mondtam neki uzsgyi a spejzba van ott chips csoki meg dobozos üdítő és egészégedre. Na persze őt nem vislete meg csak nekem volt caranya érzésem de ha egyszer tényleg nem tudtam felkelni a klotyó mellöl....még arra sem volt esélyem h rendeljek mert nem tudtam volna lemenni a lépcső aljáig a kosztért. Úhogy most "csak" émelygek és kómázok eddig oks. mega gyomrom kavarog. ez is oks, végülis amíg van ebéd addig semmi baj asszem.

Holnap van dokim. Át a városon. Meg izgulok is h jó helyen van e at örp. De semmi kedvem menni, a kóma meg a róka nem invitál hosszú vezetésekre....de muszáj lesz bakker. Lehet h apjukat elcsalom bár az első még a turis vizsgálat azt nem csippantom.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Fanetta, jó ez a szopási technika! :D
Az én lánykám pont fordítva csinálja: bőszen elkezd szopizni, amikor már ömlik a tej, akkor elfordul és hümmög egyfolytában. (eközben a tejcsi szanaszét spriccelne, muszáj textilpelussal felfognom). Majd nemsokára mikor úgy gondolja, hogy már nem ömlik, újra visszafordítja a fejét és szopizik.
Most ébredt fel...nem aludt sokat.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Fanetta
Azt hiszem, ezt napi szinten kell szedni, de csak 3 havonta jön meg a mensi....csak annyit tudok, amennyit a tv reklámból le lehet szűrni. :roll:

Nono
Szóval a 3 kismalac érdekesebb.... :D

Tegnap Bencének volt egy jó beszólása. Néztem a szüléstörténeteket mikor bejött a szobába, éppen akkor született meg a baba, jó magzatmázas volt. Bence kommentje:
Oh, no! Tiszta joghurt!

Végeztem a vizsgáimmal! A végső jegyre még várnom kell vagy 2 hetet, de csak nem lesz olyan rossz.... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi: ha naponta kell szedni, akko mégsem annyira tutkó!!!

Nono: ez a 3 kismalac tényleg jaóóóóóó!!!!

Tegnap mértük, 580 g-ot hízott a kölök 2 hét alatt: csak eszik valamicskét ezek szerint :lol: :lol: :lol: . És mintha kezdett volna múlni a sárgasága is.

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


kapszkodtok csajok?

én még mindig kapaszkodok.

hazaértem a dokitól.

ikrek.

jól vannak koruknak megfelelőek.

totál k.o.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nonooooooooooooooooooooooo!


Uristen!! akkor ezt is szamoljatok bele, ha hazat mentek nézni. Ennyi gyerekhez mndenképp kell kert! A helyedben én valahova tuti kozelbe koltoznék a nagyszulokhoz. Na azt mondjak, hogy ugy kell, hogy az anyos ne tudjon papucsban atjonni, de két kicsihez meg két picihez mndenképp kell segtség!

Ha ezt Fanetta meglatja! Tényleg beindultak a dolgok nalatok! Vegyél egy lottot, ezek utan tuti nyertek!!!

Gratulalok! és sok sok sok erot egészséget kivanok!!!!!!

A férjed mit szolt???
s.orsi
 
 


Nonooooooooooooooooooooooo!


Uristen!! akkor ezt is szamoljatok bele, ha hazat mentek nézni. Ennyi gyerekhez mndenképp kell kert! A helyedben én valahova tuti kozelbe koltoznék a nagyszulokhoz. Na azt mondjak, hogy ugy kell, hogy az anyos ne tudjon papucsban atjonni, de két kicsihez meg két picihez mndenképp kell segtség!

Ha ezt Fanetta meglatja! Tényleg beindultak a dolgok nalatok! Vegyél egy lottot, ezek utan tuti nyertek!!!

Gratulalok! és sok sok sok erot egészséget kivanok!!!!!!

A férjed mit szolt???
s.orsi
 
 


Fanetta!

én is szeretem az anyatejes kakit :) Borzasztoan faj a mellem néha, nem emlékszem, hogy a tobbeknél volt ilyen. Valsznu ez mar a tej lehet. REMELEM!
s.orsi
 
 


férjem örült. Szerencsére. Én még sokk ban vok. kétségbe esve....

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Húha, Nono!
:shock: :shock: :shock:
Túl jól imádkoztál azért a harmadik gyerekért :D !

Még jó, hogy sikerül eladni a házatokat. Van olyan, aki tud segíteni majd?
Férjed mit szólt?

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Na, mikor kérdeztem, még nem volt itt a válaszod.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Szívdobogást is láttatok?

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


igen, dobogott a kis szívük, koruknak megfelelőek, az egyik picit kisebb de vele is oks minden.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Kép

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


első sztárfotónk 3in1

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


MIT LÁTOK??????????????? 3IN 1??????????????????
BAKKER NONOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TE TÉNYLEG MARHA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓL TUDSZ KÉRNIIIIIIIIIII
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


AKKO AZ ELSŐ GARTULA MELLÉ MOST MÉG EGY KELL: SZÓVAL AKKOR GRATULA A NÉGYESKÉHEZ IS!!!!!!! (te sem gondoltad volna, hogy valaha 4 gyereked lesz:) ( szokták mondani, hogy vigyázz, hogy mit kérsz, mert Isten megadja neked -ezek szerint azt is amit nem kérsz 8) 8) 8) )

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Nono: és lehet tudni már, hogy egypetéjűek-e?
Nem hiszed el, de nem térek magamhoz!!! Gondolom, hát még teeeee 8) 8) 8) 8)

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Nono
Előszőr a vonalzódat láttam meg...azóta vigyorgok. :D :D :D
Gratu!!! :D Kössétek fel a gatyót! A Pharmatex helyett nem valami peteérés serkentőt használtál? :D
Jó a sztárfotó! :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi: igazad lehet.....hogy ez nem nekem jutott eszembe.......most már nem mossa le magáról Nono a serkentőt!!!!!!! :lol: :D :lol: :D

Nono: gatyafelkötéshez megtámogatunk majd egy jó vastag madzaggal!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


sziasztok!

Hogy en mire jovok! :o :shock: :shock: Gondoiltam hagyjak fel kicsit az antiszocialis hangulatombol, erre ilyen hirek!
ha lud, hat legyen kover! :lol: :lol: :lol:
Nono!
Gratulalok a hazeladashoz, szaporulathoz, ferjhez! :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Szurke szamar a kodbol:

tenyleg kodben vagyok, de kivetelesen nem konkretan, hanem kezd elnyelni a nagy semmi, ha nem muszaj nem mozdulok, vegetalok, varok. Neha eszembe jut, h ezt nem szeretem, ilyenkor megmozditom a fenekem, illetve amikor muszaj a ket nagy miatt. szerdan voltam dokinal, allapotom ugyanolyannak talaltatott, mint legutobb, Nst jo, fajastevekenyseg 0. Persze azota volt meg egy olyan ejszakam, amikor azt hittem megyek, aztan elmult. :roll: komolyan mondom nekem mar halvany lilam sincs, h mikor kell majd menjek. :? remenykedek a hetvegi frontokban, igazabol a holnapi nap van kilove, mivel mindket fiam 15.-en szuletett, jo lenne folytatni a hagyomanyt. masfelol meg az lenne jo, ha mar 3 napot birnam, mert akkor jon aposom es szegeny anyum nem kell teljesen egyedul megbirkozzon a nagy feladattal. De azt hiszem meg mindig jobb a 15.

Fanetta!

En is ilyen szulest tervezek, meg egyszer gratula Zetenyhez! Es ne felj, elmentettem a szamodat! :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


hát kösz csajok....én még kakukk. Majdcsak jobb lesz. Még nem fogdostam fel....a hat fős család már brutál nem?

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?