Új privát üzeneted érkezett!

Fruzsinak Boldog Szülinapot! Volt/lesz buli???
Hogy vagy Panndi??

Franci!! Halk gratula, de inkább azt írom, hogy szorítok nagyon, hogy a helyén legyen a kicsi kezdemény! Hüvelyi vagy hasi UH volt??? Tünetek?? Kései peteéréssel bármi lehet! Gergő akkor már jól van, ugye?

Annamari!
Azért ez nagyon kemény! Ha arra gondolok, hogy ezért vkinek tényleg elveszik a munkája! Hülye törvények! :twisted: s utána, ha újra kikerülsz az állományból, akkor visszaveszik az illetőt? :roll: :twisted:

beze?? Hogy vagy?

Moti? Boldival mi a helyzet bölcsi téren?? Fütyidoki mit mondott?

Angie!
Most sikerült elérnem a dokit, s azt mondta, hogy hívjam, ha otthon leszünk...1-2 napon belül tud időpontot adni.....remélem, hogy így lesz :roll:

Nekünk ma sem volt sok jó az oviban :cry: Azzal még nem volt gond, hogy odamenjünk, bár már mondta, hogy sírni fog a csúszda alatt..de bementünk, még el is mosolyogta magát, aztán mondtam neki (már elötte is párszor) neki, hogy el kell menjek, na ott vége volt, már úgy kellett "elszakítani" tőlem :cry: 13 percet végigsírt majd odahívtak...s eljőttünk..holnap Apa viszi :roll: elaludt hazafelé, most ébredezik...mondjuk korán ébredt...azt mondták, hogy normál, hogy sírnak, s gyerkfüggő, hogy meddig...szerintem mi rekorderek leszünk :roll: :cry: na megyek hozzá...pussz

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Franci, nálunk bonyolult volt: januá3 21-én jött meg utoljára, febuár 22-én lett pozitív teszt, de halvány volt, aztán rá pár napra picit erősebb, aztán tök negatív. Közben UH-n végig csak megvastagodott méhnyálkahártyát láttak. Aztán március 11-én lett megint pozitív tesztem, de rá egy hétre még mindig nem láttak semmit, és rá két hétre láttak petezsákot. Szerintünk március 1-én fogant.

Lesz buli, hétvégén jön a család Fruzsit köszönteni :)

Én továbbra sem vagyok jól, köszi :(
Vendég
 


Már megint lemaradtam a laptetőről!!

Szilvi!
Hüvelyi uh volt. Azt nem tudom mennyire jó a gép.

Nehéz ez az ovi! Az egyik szomszéd kisfiú az első időben ha nem sírt, akkor az óvó nénit követte mint valami kiskacsa úgy ment utána.
Gergő se volt semmi amikor rájött, ide minden nap menni fogunk. Még a fejét is betonba verte, persze otthon a szomszédok előtt. A bölcsibe kisangyal volt. Aztán 1 hónapot otthon volt betegség miatt és akkor már tetszet neki. Első nap még szabin is voltam, ki tudja hogy fogja bírni, de csak egy barátot szerzett aznap. A kissrác harapott, Gergő lökött, összevesztek egy játékon. Aztán a bünti padon összehaverkodtak.
franci
 
 

 
 

Köszi Panndi!
Nekem a te storyd ad erőt. Még így is elég sokára találták meg a babát.
Nem is tudom elképzelni, hogy bírod a két kicsit meg a rosszulléteket. Gergővel én is rosszul voltam, és legközelebb se számíthatok jobbra.
franci
 
 


Nekem azt moondta a doki, hogy valószínű a januári ciklusban megfogant egy baba, de fel is szívódott, viszont rögtön után ismét terhes lettem, és ezért jelentkezett ilyen sokára.

Rosszul bírom, ráadásul most recepteket nézegetek a hétvégi szülinaphoz, hát remek... :?
Vendég
 


Sziasztok!

Ma voltunk dokinál, dobog a drágám kicsi szíve. :D Majdnem elbőgtem magam, pedig ez már a 2 várandósságom. Egy embrió van, de ikerterhességnek indult. A haematoma sajnos még megvan, :( de szerencsére semmi gondot nem okoz.

Franci, ezek a tesztek gyönyörűek, halk gratula! :wink:

Annamari, Szilvi, köszi, jól vagyok, jelenleg szárnyalok a boldogságtól!

Szilvi, ovit sajnálom... :(

Panndi, szegénykém, nem irigyellek. Én eddig nagyon jól bírom, 2x hánytam, naponta min. kétszer öklendezés van, az azért kellemesebb. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Ikerterhesség???? :lol: :lol: :lol: :lol: és felszívódott az egyik??? Pedig milyen jó lett volna. Hematoma meg szívódjon fel!!!!!!!
Vonalzót akkor most már csinálsz????
Elmondtátok a családban a nagyhírt?????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Franci drága halk gratula :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++++++

Beze, örülök nagyon :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++++++++

Boni, mi van veletek?

Panndi, nem irigyellek. Róka koma átjöhetne hozzám :wink:

Pannyval mi lehet?

Angie, mi van veletek?

Szilvi, ovit sajnálom :cry:

Mi jól vagyunk. Most már egy hete egyedül elalszik Zsombi napközben is :D Ez igen csak megkönnyíti a napomat. Az idő is lehetne már esőmentes, mert akkor több időt tölthetnénk a kertben.
Ez az idő csak a gaznak kedvez :evil:

Jó lenne ha már én is tehetnék fel egy szupi kétcsíkos fotót.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Nagyon gyors bekukk:

Maryka!
Tudod, hogy hétvégén Budakalászon a sportcsarnokban (Omszki tónál)hastáncos hétvége lesz?
www.orient-expo.hu

Kép

Kép
linus
 
 


Beze!
Szuper hogy dobog a pici szíve! Múlt héten is két baba volt??? Nem mondtad!!! A hematómának kellett volna felszívódni, és 2 babónak maradni a pociban!!!

Kri!
Szerintem is megszűnhetne már az eső, nagyon utálom!!!! Gergő ma 1 órát volt levegőn!!!! Viszont délbe az apósommal csak 1,5 órát aludt, így most 20 perc alatt elaludt. :lol:
franci
 
 


Beze!
Ikerterhesség??????Szép lett volna. De nagy GRATULA a dobogo szívecskéhez :D

Linus!
Koszi, hogy gondoltál rám , nagyon aranyos vagy :D Vasárnap lehet, hogy benézek. Te egyébbként készulsz?

Franci!
Hogy vagy?

Jo éjt mindenkinek, megyek még egy kicsit fordítani, aztán irány az ágyiko!

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!
Hol van ma mindenki? Ilyen sokáig alszotok??? :lol:

Képzeljétek, holnap megyek esküvőre. Az anyósom felajánlotta, hogy vigyázz a Gergőre. Ketten lesznek 24 órát. Nem szeretnénk levinni, nehogy visszaessen. Szarvasra megyünk egyik volt fősulis szaktársunk esküvőjére.

Maryka!
Tiszta ideg vagyok! Legszívesebben átaludnám a következő hetet.

Tegnap elfelejtetem elújságolni, 1 év alatt sikerült megszereznem a jogsimat. :oops:
Szerdán levizsgáztam…
franci
 
 


Franci, gratulálok!ez szuper!!!!
Beze, Neked is!én is mindig elérzékenyültem, mikor láttam a kisfiaim szívét dobogni!!!!olyan nagyszerű érzés!!!!

kicsit elhavaztam, mert kiderült, hogy csak május 30-ára van időpont keresztelőre SEbinek, úgyhogy most sok intéznivalóm lett hirtelen.a ruhákat már megvettem. :D hű, szaladok, SEbi éhes.

Szilvia, a fütyidoki azt mondta, 1 hónapig fürdés után húzzam hátra, kenjem be a krémmel, amit adott, és máj. 28.án megnézi újra.
az ovit nem irigylem..én nem vittem a héten Boldit, nem volt kedvem nézni, ahogy sír.sajnálom, és hiányzik is, ha ott van., tudom, hülye vagyok. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Beze!
Gratula!

Franci!
További drukkok!

Babásodásra váróknak is mennek a drukkok! Elöbb-utóbb mindenkinek lesz kétcsíkos tesztje :wink:

Én ismét rohanok, ma Apa volt oviban, sírt, kb.30 percet mondott Apa, hogy bírta....hááát ez van, reménykedünk...mindenki azt mondja, hogy fel ne adjam, mert kell neki a társaság....s ami azt illeti így van (s nem magam mentegetem ilyenkor)...tegnap barátaink itt voltak a négy és hat éves fiúkkal....ha azt mondtuk, hogy bejövünk a teraszról, ők jöttek első szóra, Marci hiszti, ha azt mondtuk, hogy kézmosás, ők jöttek, Marci hiszti, ha azt mondtuk, hogy vacsora, ők leültek, Marci hiszti...ekkor mondtam, hogy elhiszem, hogy nem egyszerű 16 ekkora gyerekkel, s hogy tényleg nekünk kell alkalmazkodni az ovihoz, s nem ők fognak egyesével mindenkihez :wink: szóval amellett, hogy a szívem szakad meg, s van még bőven belső "háború" nálam odabent, úgy gondolom, hogy muszály tanulnunk a közösségi életet, mert Marci nagyon el van kényeztetve :roll: s hozzá van szokva, hogy amit akar az van.....Mondtam anyunak, hogy ha a következő 1 évet diliház nélkül túlélem, akkor már mindent :lol:

bocs a hosszú monológért...megyek is, mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szilvia,
szívemből szóltál, pontosan ugyanígy érzek/gondolkodok. :D


jó 7végét!

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti!
Gondolom....úgy érzem az írásaidból, hogy Boldi nálatok is úgy volt/lett nevelve, mint Marcusunk :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szilvia,

abszolút!!!!első unoka mindenhol, első gyerek, mindig, mindent azonnal akar és ha nem, akkor hiszti.pedig egyébként figyeltünk rá, hogy mi ne kapassuk el, de ez kevés, úgy látszik.mindegy, inkább legyen szerető családja, majd kineveljük belőlük a hisztit. :D abban bízom, 3 éves kora után jobb lesz.
Többiek mivel tudnak minket biztatni??akiknek van már 2 évesnél idősebb gyermekük, aki átesett a hiszti korszakon? :D

képzeljétek, csütörtökön életemben először füvet nyírtam. :D olyan jó volt, Boldi persze ezerrel segített, olyan drága, minden kerti munkát imád csinálni.

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a gratukat, nagyon aranyosak vagytok!

Annamari, az elválasztó hártya ott van, de nincs benne senki. Vonalzót majd később rakok. :oops:
Még csak a szüleim tudják, a többiekkel várni szeretnék a 12hetes ultrahangig.

Franci, gratula, nagyon ügyes vagy! Persze hogy nem mondtam, mert én se tudtam. :wink: 1 petezsák van/volt.

Szilvi, kitartást, lélekben veletek vagyok.

Moti, de édes lehetett Boldi. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Moti!
Kinövik a hiszti korszakot, csak legyen idegzete az embernek kivárni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Általában 2-3 hónap, s megszokod. :lol: :lol: :lol: :lol: nem ám, ha látja rajtad, hogy mennyire idegesít, biztos tetszik neki, s folytatni fogja. Próbáld olyankor nem észre venni, vagy teljesen tereld el a figyelmét, kérdezz tőle valami teljesen lényegtelen dolgot.

Beze!
Akkor a másikban nem is nő babuka. Én úgy sajnálom, de legalább minden okés. Majd közben megtennéd, hogy írod, hol is tartasz??? csak addig, míg nem raksz vonalzót, s nem felejted el.

Franci!
Te, hogy vagy??? Vannak már terhességre utaló tüneteid???

Angie!
Jól vagy ugye????? Ma sem jelentkeztél és tegnap sem.

Lilla!
Bocsánat, tegnap téged kihagytalak. Babásodásra fel!!!!!!
Mikor kezdi Lillus a bölcsit????

Szilvi!
Meddig marad anyukád? Majd együtt jöttök haza?
Sajnálom szegény Marcit. :( :( :(

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari, persze. :wink: Én igazából nem sajnálom, sose akartam ikreket, Lexi mellett bőven sok lett volna. :oops: Nincsenek kötélből az idegeim. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Sehol senki?
Mindenki piknikel? :lol:

Moti, Szilvia!
Nálunk Gyurus még ki sem próbálta a bölcsit, ovit, mégis én azon az állásponton vagyok, hogy szeptembertől még ne legyen bölcsis. Első gyerek, első unoka-én is megpróbáltam nem elkényeztetni, de azért egy kicsit(néha nagyon) sikerült.
Moti egyetértek Veled abban , hogy első a gyerek lelki kiegyensúlyozottsága és biztonsága. És nem vagy hülye én pontosan ugyanezt tettem volna :)
Vannak gyerkőcök akik igenis igénylik a bölcsit , ovit, de látom, hogy mi még nem készültünk fel rá. Eljön az ideje :)
Én tudom milyen a beszoktatás, anyuka kezéből kitépni a gyereket, anyuka a folyosón sír , gyerek meg a csoportban- 3 évig dolgoztam ovónőként :)
Persze minden gyerekfüggő.

Na befejeztem, csak amit leírtatok azok az én félelmeim is :)

Szép napot mindenkinek, majd bekukkentok még , hogy járt e ma erre valaki :lol:

Kép
Kép
maryka
 
 


Szóval azt akartam írni, hogy piknikezik, csak néha nyelvújító vagyok :oops: :lol:

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!

Maryka, én értettem. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


halihó,
bekukkantottam, nálunk ma vendégség volt, jöttek Sebi keresztszülei megismerni a keresztfiukat. Boldi olyat játszott, hogy beájult a kanapén, most sikerült fölkeltenünk. :D

Annamari, köszi a bíztatást, pont így próbálkozom én is, egyszerűen nem veszem észre, ha hisztizik, és egyébként tényleg ez vált be eddig legjobban.

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti, nem raksz új képeket?

Angie, olyan régen voltál. :( Ugye nincs baj?

Többiek?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Halihó!

Beze!
Most látom, hogy én még nem is gratuláltam a dobogó szívecskéhez!
De jó érzés is ez!!

Mi is voltunk tegnap dokinál, s minden ok kicsi Fiúnkkal...már láttuk a kukit..igaz, sokáig kereste dokibá, de van róla bizonyíték, már nem csak ígéret :lol: majdnem 20 cm hosszú, s 277 gramm a becsült súlya...., nem azért mert az enyém, de nagyon szééééééééééép, van kép a kis pofijáról, de még nincs bemásolva a gépbe, ahogy megcsinálja a párom, rakom fel...

A hétvége is nagyon gyorsan eltelt..tegnap egész nap vásárlás, bútorbolt, s ruha a páromnak, ma főzés, kicsi Marcival alvás, aztán barátok voltak itt elköszönni, s most vasalok...holnap megint ovi, már előre mondja a drágám, hogy sírni fog :cry: :cry:

Maryka - nem is tudtam, hogy ovónő voltál/vagy...nem túl jó jel, hogy te magad sem bízod a gyereked rájuk :oops:
Mondjuk ovónők nagyon szimpik, de hát ez egyenlőre Marcusomnak kevés, úgy tűnik :roll:

most mennem kell, még vár a munka (ezt is du. kezdtem írni, monodm gyorsan befejezem, mielött elszáll)jó éjt!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


nincs sok időm, meg péntek óta úgy fáj a fogam,hogy be..ok de Franci drága nagyon nagyon drukkolok.. ha jól látom erősödött a csík.. nem lesz itt baj..nyugi! és akkor ez volt a nem peteéréses hónapod? :wink: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég
 


Sziasztok!

Szilvi, köszönöm szépen!
Kicsi fiatok már milyen szép nagy! :D
Marcinak és neked is küldök egy nagy-nagy ölelést.

Franci, tényleg, 21-én nega volt, nem?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!
Köszönöm az aggódást és hiányolást. MInden rendben, csak csütörtök-pénteken nem jöttem dolgozni (a főnököm külföldre utazott, és én kihasználtam a lehetőséget).
Pénteken este előszőr éreztem a babókámat. Feküldtem az ágyban (mert épp rámtört egy erős émelygés), és csak becsukott szemmel hallgattam, ahogy szépen játszik kint a nappaliban Szilárd. Bal kezem a hasamon, és éreztem egy kidudorodást a tenyerem alatt, egy hirtelen nagy fordulatot vehetett Gombóckám. Ha levettem a kezemet, már nem éreztem semmit, csak érintésre. Hétvégén többször is éreztem, de csak háton fekvő állapotban, viszont így is fantasztikus, hogy 12 hetesen már érzem a babám :D :D

Franci!
Ez fantasztikus! Drukkolok nagyon, hogy legközelebb már dobogjon a szívecskéje. Ezek a tesztek megbízható minőségi 25-os tesztek, amik nem tévednek. Csináltál azóta másikat?
Egyébként Szilárd nekem is egy olyan ciklusban jött össze, amikor (szerintem) nem volt peteérésem :lol: :lol:

Majd még ma jövök, csak ki kell ugranom a CBA-ba egy kis reggeliért :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Angie!
Aggódtunk érted, örülök, hogy jól vagy!

Boni!
Fogfájás?! Nekem a gondolattól is elkezd fájni4

Szilvi!
KISFIÚ! Akkor a teszt tényleg tévedett! De kit érdekel (a pénztárcádat ok), a lényeg, hogy egy egészséges kispasi! És nekem még mindig tetszik a Benjámin név!

Gyerekkényeztetés:
Én nem értek hozzá, ez nekem és a családomnak valahogy tudat alatt megy. A fiam olyan kényes és lusta hogy csak na. És úgy képes nyafogni, hogy a lányok megirigylik.
Mindenhol az első, és az Anyóséknál a fiú a szent, nálunk meg csak Ő az egyetlen születet fiú, a többi csak betelepült. Anyunak 2 húga van, nekem meg 2 lány unokatesóm.

Én:
Tegnap csináltam még egy tesztet, az is olyan pozitív hogy majdnem leesik a tesztcsík. Most beszéltem a dokinővel, reméli nem méhen kívüli. Sajnos néha valamim vérzik, olyan rózsaszín. Van valami hámsérülésem is, lehet az is…. A kollégáim már hülyének néznek, óránként megyek a wc-re, viszek zsepit is, a fehéren minden jobban látszik, mint a céges szürke papíron.
Mivel nincsen a dokinő ezért du-n megyek egy magán dokihoz, a Praxisba, ott tuti jó a gép.

Ha ülök, persze fáj a hasam, ami még jobban rontja a közérzetemet, pedig a nadrágomat már kigomboltam.

Ja, és tényleg papírom van róla hogy nem volt peteérése, és 21-én (Beze jól emlékszel) negatív volt a tesztem.
franci
 
 


Franci!
Az jó, ha ma lát doki. Ma már látszódnia kell, ha másnak nem is, de legalább egy felritkulásnak a méhben, ami terhességre utal. A papír csak arról szól, hogy addig nem volt pé-d, de utána 4 nappal már lehetett :wink: A pecsételést sajnálom, nem jó dolog, baromira idegesítő, mert azt mondják a dokik, hogy abból még bármi lehet, pedig az esetek nagy többségében egy kis ártalmatlan hematóma, ami gyorsan felszívódik. Reméljük, nálad sem komoly! Drukkolok!!!

Szilvi!
Írod a hsz-edben, hogy Kicsi fiatok lesz, és hogy láttátok is a kukit. Utána meg írod, hogy majdnem 20 cm hosszú. Hát egy kicsit kikerekedett a szemem, hogy máris 20 cm hosszú :lol: :lol: :lol: aztán olvasom tovább, hogy az egész babáról van szó :lol: :lol:
Hamarosan én is csatlakozom a fiús babavárók táborába. El sem tudom képzelni, hogy más nemű gyerekem legyen :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Franci!
Én azért drukkolok, hogy minden rendben legyen, jó helyen legyen az a baba. Jól megtréfál, az egyszer biztos.

Angie!
Gratulálok az első babamozgáshoz!!!!
Szombat-vasárnap apa is hallgatózott a hasamon, azt mondta, hogy tök lehet hallani, ahogy ficánkol a bébink. Tetszett neki nagyon.
Panniról tudsz valamit??????

Boni!
Mire fáj a fogad???? :lol: :lol: :lol: :lol: bocsi, sajnálom, kilyukadt???

Moti!
Ment Boldi bölcsibe?

Szilvia!
Gratulálok a "hatalmas" :lol: :lol: :lol: mérethez!!!!!
Marci ma is sírt???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Látod Szilvi, Angie-nek is feltűnt, hogy hatalmas szerszáma van ennek a kislegénynek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Nekem is újra kellett olvasni, hogy a 20 cm a baba nagyságára vonatkozik, nem másra!
franci
 
 


Boni, sajnálom a fogfájást!!voltál ár dokinál????

Szilvia, gratula a fiúcskához, tegyél fel majd képet, ha tudsz a szép pofijáról! :D
Franci, Te is vigyázz Magadra Babóca meg növögessen szépen!!! :D

Annamari, ma elvitte a férjem BOldit bölcsibe.most egyelőre jegelem a témát. :D kivárásra játszom. :D


a 20cm az nagy egyébként? :D :D mármint arra vonatkozóan. :D

képzeljétek, Sebi ma reggel fél hatkor kelt először!!!olyan jót aludtam.persze tudom, hogy ez még nem tuti, de azért jól esett.
csütörtökön voltam vásárolni a westendben, mert muszáj volt, szombaton volt az 5 éves évfordulónk.és képzeljétek, van babamama szoba, ahol tök kulturált szoptatós fotelben lehet szoptatni, van pelenkázó is,minden.tök pozitívan csalódtam.

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti!
Hát mérd meg az apáét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és akkor megtudod, hogy mekkora az a 20 cm. Szerintem kevesen rendelkeznek ilyen méretekkel :lol: :lol:
Ügyes Sebi! Reméljük rendszert csinál a lustaságból :)
Ebben a mai modern világban legyen is már ilyen kényelmes szoptatós szoba!!! Merre van egyébként? Én sem tudtam róla!

Annamari!
Hát a tied már randallírozhat is rendesen odabent. Miénk apa még nem érezte, mert még szerintem a méretei miatt én is csak azért érzem, mert belülről és kívülről együttesen lehet érezni. Ezért még legalább 3-4 hét, hogy a hasamon is rendesen látszódjon a mozgás.

Boni!
Elkerülte a figyelmemet ez a fogfájás :oops: :oops: Te szegény, nagyon sajnálom!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


SZiasztok!

Angyalka,
látod nemcsak én aggódom érted... :lol: :lol: :lol:
Borót én is 12. héten éreztem, de szuper...szerintem lehet még kislány :D

Annamari,
mindig megnevettetsz!!!

Szilvia,
örülök a fiúcskának...Marcus majd túllesz ezen is...remélem a kistestvér nem viseli meg nagyon...vegyél neki valami könyvet, amivel elmeséled neki...Gabi imádta a Franklin és a kistesó... és A sehány éves kislány történetét is...

Boni,
sajnállak...jobbulást...

Moti,
hogy van Boldi? Már nem vágyik gyerekek közé??? Sebike?
ja...és kutya nélkül üres lenne az életünk...a házhoz majd egy komondort szeretnénk, aki őrzi a terepet...

Franci,
Gabival nekem is volt mindenféle ilyen...én is folyton aggódtam...remélem minden oké lesz...
danyuci
 
 


Moti!
Sebi nagyon ügyes fiú. Most már legalább eddig aludnia kell!
Gratula az évfordulóhoz! Mi márciusban voltunk 5 éves házasok!

A Westendben még szoptatni is lehet, de az állatkertben pisilni is alig, csak egy helyen.
Félek elmenni, mégse pisilheti le a fiam a védett növényeket. Az nem biztos, hogy szép nagyra nő a Gergő pisijétől, mert ugye a többi fa attól nő nagyra. :)
franci
 
 


Mire megírok egy hozzászólást, már 3 új van előttem... :oops: :oops: :oops:
danyuci
 
 


Velünk minden oké, Boró rengeteget dumál...lehet előbb beszél, mint Gabi, mert ő nem hajlandó most egy szót sem mondani...egy évesen volt apa, anya, cica, mama, baba, tűz, autó...meg csomó minden...most semmi...ha kérdezünk tőle valamit...fejcsóválás igen vagy nem és ennyi...elmutogatja az összes testrészét, megcsinál mindent...tisztában van a felette, alatta, ki-be, húz-tol dolgokkal, de nem hajlandó megszólalni...

Boró jókat alszik, Moti mi is csak 5-6 között kelünk...dumál és mosolyog...

Csak én vagyok nagyon fáradt...rengeteg a munka :oops: :oops: :oops: de ez van...lesz majd könnyebb is...

Puszi mindenkinek...Danyu
danyuci
 
 


Sziasztok!

Hirtelen ötlettől vezérelve pénteken hazautaztunk :lol: Jó volt újra találkozni az otthoniakkal. Igaz Zsombi bekapott valami bacit megint, így most megint nátha, köhögés :evil: Ezt leszámítva jól vagyunk.

Franci, mennek a drukkok hogy az a babó jó helyen legyen és minden rendben legyen ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Boni, sajnálom a fogfájást.

Szilvi, előbb utóbb megszokja Marci majd az új helyzetet. Gratulálok a fiúcska méreteihez. Élőszőr én is félre értettem amit olvastam, meg is hökkentem :oops: :wink:

Moti, jó készülődést a keresztelőhöz.

Angi, hogy megy az idő. Gratula a babamozgáshoz :lol: :lol: :lol:

Beze, Panndi hogy vagytok?

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Segítsetek!
Szeretnék én is ilyen szép mamanetes vonalzót csinálni. A képet feltöltöttem, de a kijelölt rész nem mozog, vagy ki se jelölődik!?

Azt tudtam, hogy az internethez béna vagyok, na de ennyire…. :oops:

Danyu!
Én is sokszor lemaradok. Sőt néha már nem is az a téma…
Az én 3,5 éves fiam is fél 6-ig alszik :evil:

Kri!
Jobbulást Zsombinak!
Remélem jó helyen van ez a gyerek! Jó sok fejfájást okoz! De ha jó helyen dobog a kicsi szíve, akkor kap valami ajándékot.
franci
 
 


igen, szerintem is nagyon szomorú, hogy kevés helyen lehet szoptatni....meg wcre menni.pl a játszótéren???miért nem tesznek ki mobil wct?
a westendben elég eldugott helyen van a szoptatós szoba, de vannak táblák, hogy merre kell menni.középen, hátul van egy félreeső kis lift, azzal kell felmenni a 2. emeletre, és ott ahol kilépsz, balra van az ajtó.két külön szoba van benne, plusz egy kedves néni. :D

Kri, már megint????az a gyerek szuper erős lesz felnőtt korára, ha ennyi bacit összeszed. :D

ja, Sebi is elkezdett dumálni, és múlt hét óta mindenkire mosolyog, Boldira is, majd kiugrik a pihenőszékből.BOldi meg szokott adni neki piszepuszit, néha meg is könnyezem, olyan megható. :D Danyu, a lányok előbb beszélnek, állítólag! :D
Franci, Nektek is gratula!nekünk augusztusban lesz a 4. házassági évfordulónk.
DAnyuci, Boldi vágyik a gyerkőcök kiözé, csak az a baja, hogy én eljövök. szombaton úgy örült, Sebi keresztszüleinek van egy 2,5 éves kisfia, olyan jól elvoltak együtt. ÉN holnap viszem Csipkét a kutyánkat ivartalaníttatni, kicsit izgulok miatta.jóbarátunk az állatorvos, de azért mégiscsak egy műtét. Juhar fiú, vagy lány?házőrzésre a miénk sem nagyon alkalmas, csak a c.-okat ugatja, mondjuk az is valami.

Angie, kösz a tippet. :D maximálisan elégedett vagyok Apa méreteivel, úgyhogy inkább nem zaklatom. :D :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Franci, most nézem, a fiad fél hatkor kel?hogy a férjem mondaná, az maga a borzalom. :D
nem lehet már visszaaltatni ilyenkor mondjuk egy kakaóval? :D és nem fáradt napközben emiatt?

képzeljétek, BOldi kapott szombaton a vendégektől egy szájharmonikát, és úgy szereti!!!!!tök jó ötlet, nekem eszembe sem jutott, pedig a furulyámat is úgy szereti, sőt, néha zongorázni is szokott, persze a maga módján- :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Halihó!

Angie!
Örülök, hogy minden ok, megszoktuk, hogy mindig itt legyeskedsz, s hiányzol a létszámból :wink:
Szerintem nektek lányotok lesz! de tényleg mindegy...bár, hogy igazán őszinte legyek, így mindig marad valamiféle "hiányérzetem", hogy soha nem tudom meg, milyen egy puncis.....

Babamozgás: én is éreztem anno, aztán sokáig nem, tegnap este már Apával "morzéztak", tök jó volt, egész lent a szemérem domb felett, ha Apa odatette a kezét, akkor Kicsikénk visszarúgott, jó sokszor, aztán megunt minket..de kb. egy hete, hogy én is érzem egészen biztosan :wink:

Milyen perverez egy társaság itt is :lol: szegény gyerek, még ki sem bújt, s már ennyi NŐ csámcsog a kicsi kukacán 8) :lol:

Moti! Akkor ti most nem mentek bölcsibe? Gratula a jó alváshoz! s a puszika nagyon édes lehet!

Boni!Fogadat én is sajnálom, rosszabb, mint egy szülés, s annak legalább jó a vége...

Kri!
Jobbulást Zsombinak! Tényleg erős is kislegény lesz!

Annamari!
Apának jó füle lehet :wink: Tényleg el is felejtettem írni, hogy rendeltem egy szívhanghallgatót, nem vmi márkás, de már háromszor sikerült elcsípni, tök jó, már Kiki, Anyu is hallgatta...így, hogy nem izgulok, ha nem hallom ok, de ha erre akarnék alapozni, már megőszültem volna, így csak idegileg erős Anyuciknak ajánlom :roll: ha meg ha már mozog a baba, úgy könnyebb nem parázni, ugyebár...

Franci!
Mennek a drukkok ma du-ra, bizti, hogy minden rendben lesz!

Danyu!
Ügyesek a gyerkőcök, felírtam a könyvcímeket, otthon utánajárok, megveszem őket! Nem unatkozol, az biztos!

Megyünk bútorboltozni mamával, Marcival

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Ja, még csak annyi....hogy ovi ma sem volt jobb, ovónénik szerint hétfőhöz képest ok, de sírt már a bejáratnál, mondom, hogy mindig rosszabb....s végig, de fogta ovónéni kezét (vagy inkább az ovónéni az ő kezét), sétáltak körbe, cuclisüveg a drágám kezébe, és sírt, sírt.....hát csak jobb lesz majd egy nap, ahogy nála lenni szokott, bízom benne, hogy egyik napról a másikra..,

na tényleg megyek, szép napot Nektek!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Danyukám!
Most néztem meg a freemail-emet, és láttam, hogy van felém egy kérésed. Bocsika, hogy csak ilyen későn jutottam el odáig, de akkor majd ma segítek!

Annamari!
Pannival múlt héten váltottam e-mail-t. Jól van, lefoglalja magát a gyerkőcökkel, sokat kertészkedik. Hamarosan újból próbálkoznak. Szerintem, nála gyorsan összejön. Majd mondom, ha tudok valamit.

Szilvi!
Pedig te olyan kis vékony vagy, hogy simán érezhetted volna már akár korábban is. Mondjuk, én is csak úgy érzem, hogy hanyat fekszem, hasam kifeszül (kilaposodik), és a kezem a hasamra teszem. Így a kezemmel érzem, hogy aprókat nyomkod odabent. Mondjuk, pénteken óriásit fordulhatott a tengelye körül, mert teljesen nekidudorodott a tenyeremnek :)
Ja, és nem mi vagyunk perverzek, hanem te foglamaztál félreérthetően :lol: :wink:
A kukidokinak is örülök. Majd mindenképpen számolj be, hogy milyen volt. Mikor is lesztek itthon?

Moti!
Ne is zaklasd apát, csakhát annyira kíváncsi voltál, hogy mekkora az a 20 centi :lol: :wink:

Tényleg LÁNYOK!
Akkor akarunk találkozni, amikor Szilvi is itthon lesz?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie!
Részemről ok a tali. Remélem itthon leszünk és Gergő se lesz beteg.
Szilvit kikérdezni mikor jön, aztán időpontot egyeztetni, a helyet meg még tudjuk pontosítani.

Moti!
Gergő 3 éve fél 6-kor kell. Ez van. De cserébe délbe 3 órát alszik.
A bölcsibe ennyi nem jön össze, de hétvégén… én is alhatok egy jót vele.
Boldi is jó kis hangzavart képes csinálni. Nálunk a sláger a dob.

Olyan jó olvasni, hogy mozognak a babák a pociban. Eszembe juttatja milyen jó is volt terhesnek lenni. A sok rókázást leszámítva tényleg imádtam terhes lenni.
franci
 
 


Sziasztok!
Hazaérkeztünk. Otthonról haza :lol:

Minden beteg gyerkőcnek és felnőttnek gyógypuszz :)
Szilvia!
Igen az tény , hogy ovónénit kell választani nem ovodát.
Gratulálok a méretekhez, persze én is félreértettem! :lol: :oops:
Mikor is jöttök haza?

Franci!
Minden OK lesz , most már annak kell lennie :) De azért drukkolok folyamatosan!

Angie!
Jó, hogy kihasználtad az alkalmat a szabira, sokat pihentél?
Én benne vagyok a taliban!!!!!!!! :)
de jó , hogy már érzed is a babódat!

Moti!
És mit sikerült venned?meglepi apának , vagy valami jó kis cucc neked? :)

Én most még megpróbálom rendbe rakni a házat(kész katasztrófa :shock: )
Aztán este megyek táncolni és majd jövök :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Ja Moti, Linus!
Aztán mi is összehozhatnánk egy Szentendrei mikro talit is :D

Kép
Kép
maryka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?