Új privát üzeneted érkezett!

Tündi30!

Tényleg nem tudom, hogy mi az összefüggés a barnázgatás és a stressz között Kép , de biztos igaza van a dokinak. Tény elég stresszes voltam az elmúlt pár napban.

Babus!
Gratulálok az éjszakádhoz! Nekem biztos nem lett volna lelki erőm hozzá. Egy hete meg különösen álmos vagyok mindig.

Móni!
Gratula zh-khoz. Szerintem ne várd hogy megjöjjön. Sokkal jobb ha nem jön meg. Kép

Nicol

Kép
nicol
 
 


MóniKép
mit tanulsz ilyen nagy lendülettel?

Én is gondolkodom a vitaminszedésen, mondjuk az Eleviten. Szerintem csak jó hatása lehet.

Stella

Kép
stella9
 
 


Nicol,
Természetesen én lennék a vilégon a legboldogabb, ha azért nem jönne meg, mert babát várok, de a hőgörbém és a doki nyilatkozata alapján semmi esélyt nem látok erre.Kép

Móni

Kép
móni23
 
 

 
 

StellaKép
Ha minden igaz, akkor hamarosan építész leszek. Tegnap egy koncert termet kellett terveznünk egy nap alatt.
Különben én is az eleviten gondolkozom, azt ugye nem kell feliratni.
Móni

Kép
móni23
 
 


Stella!Móni!Kép

Én szedem folyamatosan az Elevitet és még eddig nem segítettKép

Amúgy meg nagyon narancsbőrös lettem tőleKép

Mea
mea
 
 


MóniKép
kicsit elbizonytalanított a kérdésed, de gyorsan utánanéztem: nem kell feliratni, vény nélkül kapható!
Az építészet nagyon szép szakma, egy időben én is gondolkodtam rajta, aztán eltérültem a közgáz felé.
Stella

Kép
stella9
 
 


MeaKép
hihetetlen, hogy semmit sem adnak ingyen. Ki sem találhatnának jobbat, mint vitaminért narancsbőrt Kép!

Kép
stella9
 
 


Stella!Kép

Hát igen elég szörnyű, de nem biztos, hogy mindenkinél előfordul, lehet, hogy csak nálamKép

De nekem biztos, hogy ettől lett olyan nagyonKép

Segítsetek lányok, a következő hónapban méricskéljek most már én is??? És Babymarkot használt valaki innen???

Vagy Coraxot??? Mindkettő a tüszőrepedést mutatja ki.

Mea
mea
 
 


Folsavat tobbfele etellel is elegendo mennyisegbe be tudtok juttatni, elkerulendo a narancsbort. Kép Napi folsav igeny kb. 400 mikrogramm (legalabbis azoknal akik gyermeket terveznek, varnak). A kulonbozo reggeli zabpelyhek ill. kukoricapelyhek akar a napi szukseglet 100%-at is fedezhetik. A borso, bab, spenot, sot 1 pohar narancsle fedezi a napi szukseglet 1/4-1/3-at.

Tundi, koszi az emilt!

bgy
 
 


AnnácskaKép
Nem vagyok dokiKépÉs majd rájössz, rengeteg dolgot én se tudokKép De azért köszi a bizalmatKép

Tündi
Egy öreg nénike lakik alattunk. Szörnyű rigolyás. Tavaly a kádnál tört el egy cső, picit beázott a fürdője neki is, és itt balhézott. Lefestette a fürdőszobáját, velünk, nem értette meg, hogy a biztosító nekünk az ő festését nem fizeti ki. Mi is csak pár ezer forintot kaptunk a biztosítótól, az simán ráment a csempésre és a vízszerelőre. De szerencsére unokatesóm festő és gyorsan átfestette a nénike fürdőjét. Úgyhogy csöndben maradt.
Most direkt nem szóltunk neki. Úgyis jön, ha valami nyűgje van. Külön nem szólunk neki, mert akkor direkt addig keresgélne, amíg nem találna egy pici vízfoltot és akkor lefestetné az egész lakását.

Csupán könyvek, meg hasonlók repültekKép
A szem- és fültanúk pedig szerencsére nem tudtak beszélniKép

ZsófiKép
Jól hangzik ez a magas hő és cicifájásKép

Móni
Én csak ajánlani tudom az ElevitetKép Végülis, csak egy vitamin. Ártani nem árthatKép Én már több mint 1 éve szedem.

Pihenni még nem sok időm volt. 9-ig aludtam, akkor az említett nénike TV-jére ébredtem. Süket a drága egy kicsit. Aztán jött a vízszerelő, jól bepiszkolt, megint feltakarítottam az egész házat.
Valaki esetleg szeretne takarítást? Már nagyon belejöttemKép Tegnap egész nap szőnyegtisztítózás, felmosás, alaptakarítás. Éjszaka árvíztakarítás. Ma széthordott vízfoltok, és egyéb utólagos szennyeződések takarítása. Hófehér a kövünk, úgyhogy minden meglátszik rajta.
Most pedig, hogy van víz, megyek a konyhába mosogatni és kotyvasztani valamit. Persze fél óránként azért benézek ideKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Móni

Nem kell felíratni az Elevitet. De kicsit húzós az ára, 1600 Ft körüli egy havi adag.
Én nem lettem tőle narancsbőrös, és semmi mellékhatásom se lett tőle. Csak egy KristófomKép Persze nem ettől. De talán jó "táptalajt" biztosított neki. Sőt, talán ez is besegített abba, hogy soha, egy pillanatra sem voltam rosszul, még a babavárás első heteiben sem. És meg se híztam tőle. Semmi.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus,

Tényleg nem a legolcsóbb, de egy csodaszép baba mindent megér (és a fogamzásgátló sem volt sokkal olcsóbb!).

Mea,
Remélem nálam nem lesz ez a mellékhatás, mert így sincs hiány nanarncsbőrből nálamKép

Móni

Kép
móni23
 
 


Móni!
Én is szedem az Elevitet.Nekem sem lett tőle narancsbőröm. Kép
Csak annyi, hogy jó lett a vérképem. Mielőtt nem szedtem rossz volt a vérképem, kétszer is lemaradtam miatta a véradásról.
Ebben a ciklusban nekem is fájt a hasam két hétig,
de sajna megjött Kép, és csak 2 napig tartott.

De lehet, hogy neked NEM FOG megjönni!!!
Megy a drukk ezerrel!!! Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Mea
Szerintem nyugodtan méricskéljél, sokak szerint még egy picit megbízhatóbb is mint az ovulációs tesztek. Bár a Babymark biztosan újabb teszt mint a PG53, talán neked szerencséd lesz vele. Én is néztem ezt múltkor a Rossmannba, de sokalltam az árát, a hőmérő lényegesen olcsóbb is Kép

Gyöngyi
Nagyon szivesen! Kép

Babus Kép
Na nem semmi alsó szomszédotok van nektek sem Kép A miénk hasonlóan adja elő magát, csak nem öreg, hanem olyan 35 körüli és aki világ életében egyedül élt(egyszer volt egy pasija, de az "megszökött" tőle, mert rászólt, hogy zuhanyozás után nem törölte le maga után a csempét)...... gondolom, nem kell hozzá többet fűznöm Kép

Nicol
Ugye sikerült neked is a stresszes napokat túlélned, és most már minden rendben? Kép

Tündi
Vendég
 


Mea, az egyik baratnom hasznalta a Babymark-ot es neki nagyon nem jott be... ez persze nem jelenti, hogy neked se fog hasznali, de lehet hogy nem eri meg az arat.

Gyongyi

bgy
 
 


Tündi30! Kép
Még a mai estém egy kicsit stresszes lesz (vár egy pocsék munka), de holnaptól igérem megnyugszom. És megpróbálok egy kicsit többet pihenni is.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Mea,
Én is használtam a Babymark-ot. Nekem se vált be.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Babus!
Nem semmi éjszaka!

Judyt!
Kimaradt egy adatom: a 10 éves fiam.

Holnap korábban jövök, remélem többet is írok.

Jó éjt, sziasztok!

Kriszta

mohácska
 
 


Sziasztok!

Ma végre én vagyok az utolsóKép És nem Judit(Ezvicc)Kép

Képzeljétek, Kristófom igazi művészlélek. A múltkor ugye balettozott az UH-on, ma este pedig a zenére iszonyú jót rúgkapáltKép (bezzeg az egész napi főzéskor, mosáskor, árvíztakarításkor meghúzza magátKépMár most sem szereti a házimunkátKép)
De visszatérve a zenéhez. Az előbb itt heverésztem az ágyon és apuci bekapcsolta a hifit. És Kristófom szinte rögtön elkezdett mocorogni (pedig egész nap szinte semmit se), de még válogatott is a drága, volt amit végigrugdosott, volt amin meg se mozdult, leginkább a mély hangokat rugdosta megKép, és amikor apuci lekapcsolta, hogy most már elég a zenéből, 3 olyat rúgott belém Kristóf, mint még soha. Kikérte magának, hogy abbahagyjuk a zenélést. Így apuci berakott még egy-két zenét a kedvéért. De a Gansta Zolit annyira uncsinak találta, hogy inkább bealudt rajtaKépPersze csak átmenetileg, hogy átverje aput, és ne hallgassuk tovább ezt a csúnya bácsit, de most hogy itt írok, megint mozgolódikKép Tényleg csak este aktív ez a srácKép
Ilyen sokat és ilyen erősen még sose rúgdosott, mint most. Fülig érő szájjal élveztem és már rendesen belekönnyeztem. De inkább befejezem, mert most tiszta eufórikus állapotban vagyok és csak áradozni tudnék Kristófomról, azzal meg nem terhelek senkitKép
Bocsi a lelkesedéstől. Majd visszafogom magam. De olyan jó volt leírniKép

Babus+nagyon rugdosós KristófKép

Kép
babus2005
 
 


Babus,
azért mások is vannak fenn eme késői órán.Kép Érdekes lehetett az éjszakátok, de az nagyon jó, hogy ilyen humorosan fogtátok fel a végén.Kép Rugdosás nagyszerű lehet, én már alig várom, hogy ott tartsak, csak hát kell még egy kis idő hozzá, remélem, tényleg csak kicsi.Kép A lelkesedésed pedig teljesen érthető!Kép Hozzánk jöhetsz takarítani, ha van kedved!KépKép

Én anno szedtem az Elevitet, és most is elkezdem (már vettem tegnap), és nem lett tőle csúnyább a narancsbőröm. Amúgy a szoptatástól a terhességem előtt meglévő narancsbőröm is eltűnt, és most nagyon szép vagyok.Kép Ja, és kozmetikusnál is voltam ma, szóval még szebb vagyok.Kép Bocsi, hogy ilyen hülyeségeket írok, de olyan jó kedvem van.Kép Beszélgettünk a kozmetikussal, és kiderült, hogy a lánya két gyermekét is otthon, Geréb Ágival szülte. Most tíz hetes a legkisebb, és olyan tündéri, mosolygós.Kép Meg rájöttem, hogy mikor legutoljára nála jártam (mármint a kozmetikusnál), ott éreztem legelőször a lányom mocorgását a pocimban. Meg is beszéltük, hogy valószínűleg jó hatással van rám az ottlét, ezért remélhetőleg jó hírekkel szolgálhatok pár hét múlva.Kép Így legyen!Kép

Zsófi,
tényleg, ezek lehetnek babás tünetek, nálam anno így kezdődött a kislányom, drukkok duplázottan mennek!Kép De azért akkor a többieknek is, nehogy kivételezzek, nem igaz?Kép

Móni,
ez a 10 órás zh szörnyen hangzik. Nekem a kávétól szívdobogásom lesz, nem is iszom én sem soha. Szerintem a vas is jó, ha szeded, vannak olyan vaskészítmények, amik direkt folsavval vannak, de ezeket ugye csak doki írhatja fel (legalábbis én úgy tudom). Meg persze ott vannak a várandósoknak kifejlesztett vitaminkészítmények, ilyenből is több van.

Gyöngyi,
én úgy tudom, hogy ha sportoltál rendszeresen a teherbeesés előtt, akkor azt ugyanúgy folytathatod (ld. Rubint RékaKép), csak szépen lassan le kell állni az ugrálós, majd a hasizmos, stb. dolgokkal. Ezeket szerintem majd érzed, én tollasozni jártam, de már két hónaposan nem bírtam, viszont az egyik lány még négy hónaposan is ott ugrált. De kérdezd azért meg a dokidat, hogy az a bizonyos mozgásforma, amit csinálsz, nem árthat-e.

Nicol,
pihenj sokat, és szerintem, ha nem múlik a barnásozás, inkább menj el a dokidhoz, ne hagyd magad lerázni, nehogy baj legyen.

Judyt,
a 15. cn az kedden van/volt, úgyhogy jól írtad be a táblába, köszi!Kép

Na, most ennyi, még talán elmegy éjfél előtt az írásom.Kép

Minden jót!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Huhú, pont éjfélkor, ezt az időzítést!Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


BabusKép
olyan jó nektek! Én mindig nagyon szívesen olvasom, amiket írsz!
remélem most jobbv éjszakátok voltKép!

ZsizsaKép
remélem most is bejön a kozmetikus "kisugárzása"!

Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Olyan jól aludtam az éjszaka és olyan szörnyű élményre ébredtem, baromi hányingerem volt Kép , reméltem hogy én megúszom. Apuci rögtön hozott nekem babapiskotát, utána tényleg kellemesebb lett.

Babus!
Olyan jó neked, hogy már érzed a mocorgását. Már alig várom én is. Kép

Nicol

Kép
nicol
 
 


NicolKép
Akár hiszed, akár nem, én bármit megadnék egy ilyen fajta hányingerért. Persze azért remélem, hogy hamar túl leszel rajta.

Pihenj sokat és próbálj meg nem stresszelni!
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella9!

Hamarosan te is átélheted ezt az érzést. Én drukkolok neked, hogy mielőbb sikerüljön. Kép

Nicol

Kép
nicol
 
 


Nicol!
Csatlakozom Stellához.
Én is bármit megadnék egy kis hányingerért. Kép
Reméljük hamar elmúlik a hányingeres időszak.
Lehet, hogy csak reggel lesz neked, azt meg ki lehet bírni a kis babuciért.

Stella!
Már nem csak te vagy a kis irigy kutya, hanem Én is. Csatlakozok az irigy kutya falkához. KépKép

Babus!
Annyira jó lehetett a tegnap esti zenés rugdalózás.
Ha Kristófnak ennyire tetszik, akkor hallgass a házimunka közben is zenét. Mindegy miet, csak szóljon.

Móni!
Mizújs veled?

Judyt
KépKép
judyt
 
 




Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok!

Olvaslak ám benneteket folyamatosan, de általában nem tudok témához szólni, csak nagy ritkán.

Tegnap voltam orvosnál, megnézte a leleteimet: azt mondta, semmi gondot nem lát, hamar fogok pocakosodni Kép Mondtam is neki, hogy nagyon fogunk igyekezni. És a lényeg, hogy ciszta feladta a küzdelmet Kép

Lelkemre kötötte, hogy Elevitet rendszeresen szedjem (már egy dobozzal el is fogyasztottam). Az árához csak annyit, hogy nem sokkal drágább, mint a multivitaminok és érdemes összehasonlítani, hogy mennyivel több vitamin van benne.

Megkérdeztem, hogy figyeljünk-e arra, hogy csak kétnaponta legyünk együtt. Jól le is szúrt, hogy miért akarom magunkat visszafogni. Mondta, hogy akkor és ott és ahányszor csak jólesik Kép Azért persze a ciklus közepén tartanám a két napot, de majd meglátjuk. Gondoljunk csak arra, hogy az esetek 80%-ban csak "becsúszik". Azért mi mennyivel szerencsésebbek vagyunk, hogy ennyire meg tudjuk tervezni Kép

Tanácsolta, hogy igyak sokkal többet, sőt még a természetgyógyászom is ezt mondta. Tehát nem elég a két liter, többet kell inni. Mondta, hogy ne foglalkozzak azzal, hogy hízlal, nyugodtan igyak cukros gyümölcslevet, de lényeg a sok-sok folyadék.

Tündi! Köszi a táblázatot, holnapra enyém is elkészül Kép

Judyt! Felírnál a táblázatba? Éva 24 Pilisvörösvár 2004.09 A CN egyenlőre passz, de már dolgozom az eredmények kiértékelésén.

Móni!
Én is így jártam a kávéval: sokáig ittam, de természetgyógyász letiltott róla, egy hét alatt leszoktam. Rá néhány hétre megkívántam, gondoltam iszom egy lazát. Na, attól aztán olyan rosszul voltam, hogy soha többet! És hogy még szebb legyen a dolog, a sörrel is így jártam, pedig előtte azért elő-elő fordult, hogy ittam egy pohárka búzát. (Ami isteni az arcbőrre is Kép Azóta még a szagát sem bírom...
Hogy bírod a pocakvállalás mellett a sok vizsgát? Én csak áprilisban fogok végezni és addigra már szeretnék hasra hízni. Mennyire befolyásol a suli? Rossz rágándolni, hogy a pici mennyire fogja szeretni az államvizsgát. Mi a véleményed?

Hát akkor mindenkinek sok-sok szépet és jót és persze zebrákat és rugdosásokat a már előlrébb járóknak!
pilis
 
 


Sziasztok!

Nicol
Hát lehet akkor neked sajnos ezek a reggeli rosszúllétek bejöttek Kép A babapiskóta ha segített, akkor legalább van megoldás, állítólag nem mindenkienk jó még az sem, ha reggel rögtön rágcsál valamit még felkelés előtt. Tényleg pihenj minél többet, elmúlt a tegnap esti stresszes időszak, úgyhogy nyugi! Kép

Babus Kép
Kristóf nagyon édes lehet, légyszi ne fogd vissza magad amikor meg akarod osztani velünk az élményedet, mert mi is akarunk osztozni benne Kép Tényleg igazi pasi: házimunka alatt nyugi van, mély hangok alatt dörömbölés, most már csak arra lennék kiváncsi mit csinálna, ha szemben állnál egy kismamával, akinek akkora pocija van mint neked és tudja hogy kislánya van Kép

Stella és Többiek Kép
Tegnap este vacsi közben megkérdezte a férjem, hogy mi újság a babaneten Kép Szoktam mesélni neki rólatok Kép Mondtam hogy van egy másik pécsi lány is akik babaprojectben vannak, úgyhogy ide még a gólyáknak is dupla annyi babát kell hozniuk, csak az a baj, hogy a gólyák most költöztek el Kép Mondja, hogy ez nem így van, mert a költöző gólyák a kelepelő gólyák. A babahozó gólyák pedig nem kelepelnek, mert akkor leesne a csőrükből a baba Kép Ergo: a babahozó gólyák nem költöztek el! KépKépKép Hát ez aranyos, nem? Kép

Judyt Kép
Még mindig nagyon tetszik ez a táblázat, és tök jó hogy egyre többen vagyunk benne Kép

Tündi
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Régóta olvaslak Titeket, de most ha nem bánnátok szívesen csatlakoznék hozzátok.
Rólam annyit kell tudni, hogy 29 éves múltam, és ez a 6. reménykedő-ciklusunk. Ma vagyok a 23.napon. Ha most sem sikerül, akkor jön a Closty. Remélem már nem lesz rá szükségem. Ami miatt "rászántam" magamat, hogy írjak Nektek az az, hogy a ciklus eleji nyugodtságom, optimizmusom hihetetlen pesszimizmusba csapott át. De hát mit magyarázom ezt Nektek, gondolom mindannyian átéltetek már hasonlót. Kicsit Tündi30 lelkiállapotához hasonlít most az enyém is :-)

Kép
zsuzsci
 
 


Tündi30!
Tényleg sokkal nyugodtabb vagyok. Jó volt magam mögött tudni a tegnapi napot. Tegnap kapott apucitól a babuci egy rém aranyos plüss kutyust, minden része tök laza, ahogy leteszük úgy marad, olyan édi. Kép Remélem egyszer majd értékelni fogja a babuci is.
Remélem pár nap múlva olyan hírekkel jösz, hogy találkoztál a gólyával. Kép Kép

Nicol

Kép
nicol
 
 


PilisKép
köszi, hogy megosztottad velünk a nőgyógyászod tanácsait!
Remélem hamarosan eredménye is lesz!

TündiKép
Szerintem sem lenne szép a babhozó gólyáktól, ha elköltöznének. Ők csak azért tünnek el néha, mert el kell menniük az utánpótásért Kép!
Egyre feljebb kerülünk a táblázatban Kép, remélem nem is esünk vissza az 1 cn-re!

JudytKép
Kép;
Tiszta állatfarm: gólyák, zebrák, irígy kugyák... Mi jöhet még?
Stella

Kép
stella9
 
 


Szia Pilis!

Jó hogy írtál, és még jobb, hogy a ciszta befejezte a karrierjét nálad Kép Hát akkor babaprojectre fel! Kép
Én nem gondolom, hogy a cukros levek hízlalnának, én pl, teát iszok egész nap, otthon is, és nem híztam tőle, pedig nem sajnálom belőle a cukrot. Szóval szerintem ennyire nem veszélyes a gyümölcslé. (táblázatot szívesen!) Kép

Milyen jó, hogy ilyen jó hatással vagyunk egymásra, szépen lassan mindenki leszokik a kávéról, és ez fantasztikus dolog! Kép Mert túl azon, hogy tudjuk, babaproject idején nem jó, a szervezetünk is mintha készülne a babára, és tiltakozik a kávé ellen Kép
(Csak csendben jelzem, hogy a párom leszokóban van a cigiről, már kb. 6 napja nem gyújtott rá, és ezt teljesen önszántából teszi, én meg nagyon örülök neki!) Kép

Tündi
Vendég
 


ZsuzsciKép
ne legyen rossz a kedved! Mostanában jó omen ha csatlakozol, mert vannak páran, akik jöttek, láttak, győztek Kép!
Remélem neked is hamarosan sikerül!
Stella

Kép
stella9
 
 


TündiKép
a párod nagyon helyesen teszi, ha leszokik, mert a cigi egyáltalán nincs jó hatással a kiskatonákra!
Remélem sikerülni fog neki. Az én páron is leszokott, igaz, hogy harmadik nekifutásra, de sikerült neki! Most már kb. egy éve nem sikerült lebuktatnom. Ő is tudja, hogy ezzel csak magának és a leendő utódoknak árt!
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella!
Kissé hullámzó a kedvem, de sok erőt merítek Belőletek. (ez kicsit elcsépelten hangzik, mindenki ezt írja- de igaz!!!!)
Vágyom már én is arra a fránya hányingerre!
Zsuzsci
U.i: megnéztem a képed, gyönyörűek voltatok! ;-)

Kép
zsuzsci
 
 


Szia Pilis!

Jó hogy írtál, és még jobb, hogy a ciszta befejezte a karrierjét nálad Kép Hát akkor babaprojectre fel! Kép
Én nem gondolom, hogy a cukros levek hízlalnának, én pl, teát iszok egész nap, otthon is, és nem híztam tőle, pedig nem sajnálom belőle a cukrot. Szóval szerintem ennyire nem veszélyes a gyümölcslé. (táblázatot szívesen!) Kép

Milyen jó, hogy ilyen jó hatással vagyunk egymásra, szépen lassan mindenki leszokik a kávéról, és ez fantasztikus dolog! Kép Mert túl azon, hogy tudjuk, babaproject idején nem jó, a szervezetünk is mintha készülne a babára, és tiltakozik a kávé ellen Kép
(Csak csendben jelzem, hogy a párom leszokóban van a cigiről, már kb. 6 napja nem gyújtott rá, és ezt teljesen önszántából teszi, én meg nagyon örülök neki!) Kép

Tündi
Vendég
 


Bocs, nem akartam újra elküldeni, csak megint szórakozik az internetünk Kép Eltűnt a következő üzenetem... szóval:

Szia Zsuzsci!
Üdv köztünk, mint "újnak" jó esélyed van rá, hogy 1 hónapon belül zebrás legyél! Kép Sok sikert hozzá! Arra pedig próbálj meg mindenképpen törekedni, hogy ne legyél olyan, mint én voltam az elmúlt pár napban, mert borzasztó rossz.
Miből gondolod, hogy jön a closty ha most sem sikerül? Voltál már orvosnál? Vagy készülsz menni hozzá?

Nicol Kép
Nem láthatnám én is azt a kutyust? Kép

Stella Kép
Gólyáink tudják a dolgukat Kép JÓ a táblázatban felül lenni, csak onnét nagyot is lehet esni Kép De mi már nem fogunk! Kép
Tényleg jó hogy leszokik a párom a cigiről, mert hízni is akar olyan kis soványka, így talán jobban sikerül neki, bár én pontosan úgy szeretem és imádom ahogy éppen van Kép

Tündi
Vendég
 


Azt hiszem a cukros levek mindenkire mas hatassal vannak, nekem eleg ranezni egyre es maris hizok... Kép
Hogy csinaltatok a kaverol leszokast? En naponta 5 kabet megiszok (minimum), mert kulonben csak szedelgek. Tudom, hogy jo lenne kevesebbet inni, de akkor egyszeruen keptelen vagyok ebren maradni es dolgozni - neha persze igy se megy... ha peldaul rakapcsolodok a babanetre, az igencsak lelassitja a munaktempom. Kép
Zsizsa, koszi az infot. En inkabb a hasizom gyakorlatok miatt aggodok, nem tudom mennyire jo - egy specialis haspresen szoktam edzeni, 25 kg-mal. A rendszeressegrol pedig csak annyit, hogy kb. 2 honapja kezdtem el, es nem szeretnem abbahagyni, mert igen latvanyos az eredemeny... meg a ferjem is megjegyezte, hogy milyen jo hatasa van Kép
Pilis, a ciszta ott vegezte ahol kellett neki, mostmar elore!

Gyongyi

bgy
 
 


Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.( A másik topikban - "Megint megjött..." már feltettem, de biztos van köztetek olyan aki esetleg a másikat nem olvasná)
Lehet, hogy átjárhatósági vizsgálatra kell majd mennem, még nem biztos, de ha odakerülök nem igen tudom, hogy melyiket válasszam: HSG vagy HyCoSy?
Örülnék, ha tudnátok segíteni akik már egyiken, másikon átestek, hogy dönteni tudjak. Mi szól ellene, és mellette? Olvastam ugyan róla, de a személyes tapasztalat az többet ér. Én a fájdalmat elég rosszul tűröm. Fájdalomcsillapítót nem adnak közben, vagy előtte?
Üdv: Lara

Kép
lara26
 
 


Tundi, csodalom a parod. Az enyem is probalkozik a leszokassal, de nem nagyon megy neki Kép. Odaig mar eljutottunk, hogy nem dohanyzik rendszeresen, de teljesen nem tud lemondani rola, mert igazabol szeret dohanyozni (ezt mondja mindig).

bgy
 
 


BGY!
Ha már úgyis kerekedni akarsz, akkor minek a hasizom? Szerintem bőven elég utána rágyúrni. És a párod is biztosan szeretni fogja a kerekségedet.
A kávéról való leszokás pedig nem nagy dolog. Én azt hittem, hogy ez sosem fog menni. Szerintem mindenképpen fokozatosan próbálj leszokni és esetleg cappucinoval és tejeskávéval, feketeteával próbáld pótolni a kávét. Abból az ötből biztosan le tudsz adni minimum kettőt.
Nekem a természetdokim magyarázta meg, hogy a szervezet számára a kávé egy méreg. Azért pörget fel, mert harcol a méreg ellen. De ha már megszokja, akkor ragaszkodik is hozzá és már nem is pörögsz tőle, de úgy érzed, nélküle nem bírod. De hidd el, ha le tudod szoktatni a szervezetedet, utána már nem fogsz a méreghez ragaszkodni. Legalább próbáld meg, többünknek már sikerült. Kívánok hozzá sok-sok kitartást és sikert!
A különböző izmok kidolgozásával pedig ne nagyon foglalkozz, inkább azt figyeld, hogy sok-sok zöldséget és gyümölcsöt egyél, sokat legyél a levegőn és persze mozogj is (pl. a séta és a kirándulás nálam nagyon bejön). Szerintem így is nagyon szép kismama leszel. A kockás hasat pedig remélhetőleg hamar elfelejted Kép
pilis
 
 


Szia Pilis,

A kaveval az a problemam, hogy eredetileg az orvos ajanlotta, hogy igyak, mivel irto alacsony a vernyomasom (normal esetben 90/70), es ha kavet iszok, akkor nem kell gyogyszert szednem. 1x mar megprobaltam leszokni, meg az egyetem alatt de csak az lett a vege hogy volt egy szornyu fejfajos-szedelgos nyaram... Igazad van, hogy a napi 5-bol biztos le tudok faragni, de abban nem vagyok biztos, hogy teljesen el tudom hagyni... Azert igyekszem igerem!!! Kép
Ja, es rendes vagy hogy egybol kockas hasra gondoltal, de nekem elott el kell tuntetnem azt a jo par kilonyi felesleget ami az utobbi ket evben szepen lassan ramrakodott...
A zoldseg, gyumolccsel nem lesz gond, mivel vegetarianus vagyok, igy ezekbol egyebkent is tobbet eszek...
Koszonom a biztatast, en biztos vagyok benne, hogy mindannyian gyonyoru kismamak leszunk! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

bgy
 
 


Tündi30!

Megpróbálok róla egy fényképet csinálni és megmutatom. Kép Úgylátom a párod is várja már a trónörököst, ha ilyen nagy áldozatra képes. Tényleg nagy dolog.

Pilis!

Olyan jó hallani rólad. Örülök hogy minden rendben van. Kép Előre a babuciért!!

Nicol

Kép
nicol
 
 


Pilis!
Örülök, hogy újra jelentkeztél. Kép
Felvettelek a táblázatba, mindjárt felteszem.
Jó lenne ha tudnád a cn-odat.

Gyöngyi!
Én is most szoktatom le magam a kávéról.
Már csak reggel iszom, délben pedig csak capuccinot.
Tudod a babuciért mindent!Kép

Tündi, Stella!
A gólyák itt maradnak, és KÉSZ!!!Kép
Nehogy már elmenjenek anélkül, hogy minkent ne látogattak volna meg.
Kép
Én is a táblázat tetején szerettem volna maradni, de sajna nagyott estem, de már túl vagyok rajta.
Most egy újabb remény hónap következik.

Zsuzsci!
Üdv a csapatban. Beírtalak a táblázatba.
Sok sikert és kitatást a babagyártáshoz.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Nicol!
Te most hanyadik ciklusnapon vagy?
A táblázat miatt kérdezem.
Majd ha tudod a hetek számát, akkor átírom majd arra.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Köszi a fogadtatást! Remélem az újak "szerencséje" rám is érvényes lesz!
Judyt köszi, hogy beregisztráltál, remélem, adok egy kis munkát hamarosan...pl.zebrásíts :-))
Tündi!
Júniusban voltam először dokinál (Sote I.), aki megvizsgált, rendben talált, és azt mondta, hogy szeptemberben vagy koraterhesen jelentkezzem. Sajnos maradt a szeptember :-( Felírta a Clostyt, hogy a köv. ciklusban ezzel próbálunk rásegíteni a dologra.
Ha jól gondolom, akkor Te is kb. ott tartasz a ciklusodban, ahol én. ÚÚÚÚÚÚÚtálooooook várni!
De remélem megéri!

Kép
zsuzsci
 
 


Judy Nicol Informatikus Kollégák! Én is örülök Kép
CN: ma vagyok a 15. napban. Eddig nem hőmérőztem, ebben a hónapban kezdtem el.
BGY! Nem mondom, hogy ne foglalkozz az alakoddal, de az néhány hét múlva már nem fog számítani. Azaz inkább csak az fog számítani, hogy mennyire gömbölyű. Amúgy életem első olyan időszaka, amikor nem azzal foglalkozom, hogy mennyire hízlal, hanem azzal, hogy mennyire egészséges. Azóta nem is híztam Kép Persze ennyi almától és szőlőtől nem is fogok. Eddig inkább a koplalásra koncentráltam. Most már nem!
pilis
 
 


Lara
Sajnos nem tudok neked segíteni, de szorítok, hogy a számodra legjobb döntést tudd meghozni!

Gyöngyi Kép
Köszi, ezt meg fogom neki mondani Kép Remélem, a te párodnak is sikerülni fog, és szerintem az, hogy szeret dohányozni, csak álca arra, hogy kicsit jobban kellene akarnia, és sikerülne!
A kávéról szerintem tényleg jó lenne megpróbálnod leszokni, de első lépésben csak csökkenteni a mennyiséget. Szerintem a napi 5 kávé rengeteg! Igaz, én csak reggel ittam 1-et, de tiszta feszült voltam sokkal többször, mint most, és időnként hányingerem is volt tőle. AMióta nem iszom, sokkal jobban érzem magam. Féltem én is, hogy majd itt fogok szédelegni, mert a vérnyomásom is alacsony, de nem igy van. Nem vagyok álmosabb, mint előtte!
Itt van Timi, akinek sikerült leszokni a napi 3-ról napi 1 kávéra. de az is csak reggeli tejeskávé. igaz TImi? Kép Szerintem próbáld meg szépen lassan, hétről-hétre csökkenteni az 5-öt 4-re, majd 3-ra és így tovább. Kell idő a szervezetednek, míg a kevesebb koffeinre átáll. VAgy talán próbáld meg azt, hogy nem kávézol, hanem laza kapucsinora váltasz, aztán ezt csökkenteni.
Bízz magadban, ha tényleg látod az értelmét és a célt amiért teszed, akkor neked is menni fog! Én bízom benned! ÉS drukkolok! Kép

Tündi
Vendég
 


Judyt!

Úgy kb a 42-43. cn. körül járok. Sajnos pontosan nem tudom, sohase írtam fel mikor jött meg. Most szeptemberben akartam elkezdeni irogatni, de szerencsére nem volt mit. Kép Kép

Nicol

Kép
nicol
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?