Új privát üzeneted érkezett!

Beze!
Sajnálom azt a hematomát, de bízzunk benne nem okoz gondot. Meggondolja magát, s szépen felszívódik.

Szilvi!
Nem semmi, hogy felhívtak a spar-ból. Nálatok is van Spar? :lol: :lol: :lol: és ott nincs túró rudi??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Teri!
Mentek nyaralni valahová? Vagy apa még akkor sem képes elszakadni anyucitól???? Hátha könnyebben beköltözne kisbabó, ha kicsit lazítanátok.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Bocsánat, hogy elvettem a laptetőt. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Beze, nem lesz semmi baj. Az a fránya hematóma fel szívódik, és minden rendben lesz. Pihenj amennyit csak tudsz. Drukkok mennek ezerrel +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bocsi csajok most csak ennyire volt időm.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 

 
 

Beze!
Nagyon drukkolok!!!!!Gratula!!!Tudtam én!Jaj, tudom, hogy ezt most könnyen írom, de nagyon gyanúsak voltak a jelek!És nyugodtan olvadozz, olyan jó olvasni…nosztalgiázik az ember…De jó, nektek is két év lesz a lurkók között.


Angie!
A várandósságom alatt nekem is volt ilyen „bő, átlátszó” folyásom.Mindig attól rettegtem, hogy ez valójában pisi, mert biztos már nem tartja a hólyagom.Persze nem az volt.Ez -szerintem - nem lehet gond, legalább rendesen tisztul ott minden.Persze mindenképp kérdezz rá a dokinál.

Sucer! De jó, hogy jelentkeztél!
Én is nyomi vagyok :roll: , mert számomra is követhetetlen, amit ezek a csajok művelnek itt :lol: :lol: :lol: . Esténként szoktam leülni a gép elé, Tulival, meg a tápszerrel. Elolvasok mindent, de egy kézzel írni nagyon nehéz(a múltkor ezért örültem, hogy Tuli "fogta" a kezével a cumisüveget), és mire belekezdenék, a fiúk végeznek a fürivel, és mehetek mesélni…

Moti! De a méhszájad nem fog visszaállni?Úgy tudom, egy-két év, mire visszarendeződik minden.Hol van a magánbölcsi, ahová Boldi jár?

Mi is elkezdtük a napközit(hetente két délelőtt).Nekem pont azért tetszik ez a rendszer, mert Kristóf nem sokat van távol, de mégis van egy „rendszeres” társasága.Mióta Tuli megszületett, annyira keveset tudok a fiammal foglalkozni.Állandó lelkifurim van miatta.Szóval elkezdtük a beszoktatást…és nagyon furcsán visszahúzódó volt eleinte Kristóf.Na, aztán végül megjött a hangja… :lol: Eddig háromszor voltunk, de lebetegedett.Az a „taknya-nyála egybefolyik” típusú betegség :? .Szegénykém…de megtanult orrot fújni, és már kicsit javult az állapota.

Szombaton találkoztunk Marikával. Vicces volt…a hétvégi Föld napja rendezvényen egyszer csak rámköszönt és megkérdezte, Linus vagyok-e?Nagyon kedves volt, jól elbeszélgettünk.

Boni!
De aranyosak a képek.Főleg a lavóros tetszik.Keveset lehet az arcokból látni, de az olyan igazi, apja-fia játékoskodás.

Az elmúlt hetekben kicsit begubóztam, mert sajna Tuliról kiderült, hogy beteg.Vesemedence-gyulladása volt, amit egy hónapos antibiotikum kúrával kikezeltek, de az UH, és röntgen kimutatta, hogy a gyulladás oka, hogy vesetágulata, és refluxa van.Ráadásul elég nagyfokú.Egy évig kell antibiotikumot szednie.És folyamatos kontroll.Általában kinövik a babócák, de nem sok jóval kecsegtettek, mert ez túl nagy ahhoz.Viszont Tulika annyira fejlett,mosolygós, barátkozós, erős kislány, hogy elhatároztuk, egy év alatt tuti legyőzi, és nem kell műteni!!!
:wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
linus
 
 


Kép

Kép fordul

Kép Kristófom lovagol...teljes koncentráció

Kép Tulipán nevet

Kép

Kép

Kép
linus
 
 


Sziasztok!

Tegnap hívtam a doktornőt, és mondta, hogy ha nem folyamatosan folyik, akkor nem valszínű, hogy magzatvíz, bár nem zárható ki. Ha hétfőig nem romlik a helyzet, megvizsgál. Egyébként tegnap csak egyszer volt ez a vizes állagú valami, utána többet nem és ma sem. Remélem, az ülésnél nyomódott meg a hólyagom, és csoroghatott ki valami. Mindig van valami, amiért izgulhatok.

Nincs időm alaposan visszaolvasni :oops: :(

Beze!
Drukkolok, hogy a hematoma gyorsan felszívódjon. Mit mondott a doki a méretéről? Pont a petezsák mellett van? A beteg terhességemnél nekem is volt, és az uh-n egy vékonyka csíknak látszódott a petezsák mellett. Két hét múlva már nem is látta az uh-ás csaj.

Remélem, ma még tudok jönni....

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Híreket hoztam Benitáról!!!!!!
Jól van, 2 hete elkezdett dolgozni abba az oviba, ahová Kevin is jár. Majd megpróbál jelentkezni.
Mindenkinek millió puszit küld, a babásoknak hatalmas gratula!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Azt nem mondta, hogy miért nem ír már ide?
Köszönjük a jókívánságait :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie!
Mindig olvas minket, tudja kivel mi van.
Most kikapcsolták nekik a netet, majd talán az új munkahelyről tud írni.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Hahóóó!

Annamari,
köszönöm, így legalább nem felejtem el...csak képeket lehet felrakni, vagy olvassátok is??? Mert akkor recepteket is küldök...

Angyalka,
remélem minden oké...puszi

Linus,
miért lett tápos Tuli??? milyen hatalmas már és hogy fordul...rohan az idő...szupik a képek...nem sokat változtál...megnyugtatlak...

Benita,
örülök, hogy tudunk RÓlad valamit...jó munkát Neked és ha lesz lehetőséged, írj majd mindig pár sort, vagy csak annyit: "JÓL VAGYOK!"

A gyerekeim most dőltek ki...Boró reggel 7 óta ébren...pihenőszékből nézelődik...szerintem ez a hirtelen nagy meleg zavarja nagyon...de tudtam mellette dolgozni...főzés, ágynemű huzatolás, 3 mosás és teregetés...most alszanak...kicsit én is eldőlök...de előtte megforgatom a ruhákat...

Puszi mindenkinek...
danyuci
 
 


Tuli!
Ne haragudj, én is megnéztem a képeket, melyen milyen szép a kisTuli, de elfelejtettem írni. :oops: :oops: :oops: milyen édes mikor nevet, Kristóf meg a lovon, szépek vagytok.

Danyuci!
Nyugodtan receptet is küldhetsz g-mail-re, szólj, hogy küldtél, s én biztos, hogy megnézem. :lol: :lol: :lol: azért milyen jó, mikor így együtt alszanak, te is tudsz egy kicsit pihenni.

Angie!
Van még folyás? vagy azóta semmi??? Milyen volt az anyák napja az oviban????

Szilvi!
Néha érzem a mocorgást, de nem mindennap.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


CSajok, van mosógépem!!!!!!már mosok is!!!! :D
dehogy vettünk ugyanolyat, látni sem akarok többé semmilyen Samsung terméket....

Annamari, kösz a tippet, benézek majd a tescoba, amúgyis szeretem az ottani gyerekruhákat, jó árban vannak, és hihetetlenül strapabírók.
Szilvia, a hundmben én is vásároltam sokat régebben, de mostanában valahogy olyan drága lett.....azért vannak jó akciók, néha veszek ezt azt.a bölcsivel kapcsolatban a gondozónők előre mondták, hogy lesz sírás, mert minden gyereknél van...majd azért hétfőn megkérdezem, mit gondolnak..nem akarok abba a hibába esni, hogy majd évek múlva visszasírom ezt az időszakot, hogy Boldival lehettem volna, és ehelyett beadtam bölcsibe..persze csak heti 2 délelőttről van szó, tudom..és sokminden szól mellette.....egy kedves 4 gyerekes barátnőm mindegyik gyerekét bölcsizette 2 lves korától, hogy legyen ideje önmagára, mag a férjére is.és nagyon nagyon jó a házasságuk.....szóval ez erősen mellett szól.például sokszor utdnánk ilyenkor szinte kettesben lenni APával, mert ugye SEbi még nem sok vizet zavar..és esténként erre semmi esély, mert egyrészt kidőlök, mire a gyerekek elalszanak, másrészt bármikor bej9het BOldi a szobánkba. :D

Beze, ezek a hematómák!!!!távozzanak már!!!!!miért ennyire sűrű?nagyon drukkolok!!!!

Pruci, a férjem módszere nagyon egyszerű:reggel:semmi, ebéd:rendesen, előétel, főétel, desszert, vacsora semmi.és heti 5 torna.ő speciel fut, de bármi más is jó.
a plasztika egyébként nem vészes, rutin beavatkozás, és elsősorban az időskori méhsüllyedést hivatott megelőzni, illetve állítólag a házaséletre is hatással van.mármint pozitív irányban. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Nincs folyás, jaj, ne is legyen, mert minden apróságon parázok.

Viszont van munkahelyi idegeskedés, dühöngés:

Baromira kiakasztott a főnököm, komolyan megérdemelné, hogy többet ne is jöjjek, elhúzzak táppénzre, azt oldja meg a munkát ahogy akarja.
Idiótája! Mondom neki, hogy a fiam ovis lett, ami azt jelenti, hogy már nem csak heti kétszer megy, hanem minden nap, így meg kell oldanunk a férjemmel, hogy mikor ki hozza el. És mivel eddig is keddenként le kellett lépnem fél-háromnegyed órával korábban (hozzáteszem, hogy olyan korán bent vagyok minden nap, hogy napi 8,5 óra munkaidő jön ki még így is), gondoltam, hogy hétfő- keddet bevállalom, szerda-csütörtököt pedig apa, pénteken meg úgyis rövid napos vagyok, ott nem kell kéreckedni. Vonogatta a vállát, aztán egy fél órája behívott, és azt mondja, hogy nem lehetne mégis valamit kitalálni, hogy ne menjek el hétfőnkét is korábban. Mondom neki, hogy nincs opció, sajnos az óvoda bezár 5-kor és miattam nem fog tovább nyitva tartani. De akkor is, nem tudnának a szüleim elmenni érte. Mondom, hogy anyuék 25 km-re laknak, apu közel a 70-hez, nem várhatom el tőlük rendszeresen, hogy egy ovi miatt 50 km-t vezessenek. Csak forszírozza tovább ez a majom. Már én is felemeltem a hangomat, és mondom neki, hogy ha nem lehet ezt megoldani, akkor kénytelen leszek másik munkát keresni (még nem tudtam megmondani, hogy , mivel én elsősorban anya vagyok, és a gyerekem az első. Nagy csend! Mondom neki, hogy neked otthon van a feleséged, nincs ilyen problémád. Megjegyzem, hogy egy német emberről van szó, aki magát baromi családcentrikusnak tartja, két óvódás korú gyerekkel. Hát ennyire megértő!! És itt pampog, azt sem tudja, hogy mi az anyák helyzete ebben az országban, hogy nem vagyun anyagilag annyira eleresztve, hogy felfogadjunk valakit, aki délután a gyerekkel van. Ja, és mondom neki, hogy a gyerekek hazavitelét 90%-ban az anyukák szokták megoldani. A férjem férfi létére meg tudta beszélni a főnökével, hogy heti kétszer ő megy el korábban, nehogy már én az anyja ne tudjam elintézni a másik két napot. Szerintem már nem tudott több érvet felhozni, és végül feladta a harcot, és azt mondta, hogy rendben, meglátjuk, hogy hogyan fog ez a gyakorlatban működni. brrrrrr, annyira ideges lettem így péntek délutánra. Nem is dolgozom többet egy percnyit sem ma már. Komolyan mondom, ha nem lennének kiadásaink, maradnék otthon táppénzen, azt oldja meg egyedül a dolgait.

Bocsi, de megyek is, annyira ketyegek az idegtől....

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Linus,

Tuli annyira tüneményes, és kicsattan az egészségtől, nem lesz semmi gond!!!!!komolyan!!!!!
Én a régi Tombolda nevű helyre hordom Boldit, a 11-es mellett van. Te hova viszed Kristófot?ő nem sír, ha otthagyod?
Kristóf hol lovagolt?nagyon cuki, ahogy koncentrál!!!

Danyuci, a pihenőszék nálunk is non stop üzemel. nagyon örülök, hogy megvettem, én is így tudok főzni, takarítani. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat, nagyon sokat jelentenek!

Moti, Linus, köszönöm szépen!

Linus, Tuli gyönyörű! :D Milyen nagy már!

Szilvi, Angie, sokkal kisebb, mint a petezsák, bár én csak a bevérzést láttam, egy vékony csík, a petezsák mellett, de nem közvetlen mellette. Mivel most nem vérzek, bízom benne, hogy felszívódik. Anyukám jön délutánonként, a délelőtt így is nehezen telik, annyit pihenek, amennyit Lexi hagy.

Angie, a főnököd egy b.kó paraszt!!! :evil: :evil: :evil:

Annamari, ritkán van hányingerem, akkor is inkább öklendezek, de azért minimum 2 van egy nap.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Linus, Tuli nagyon édes :lol: :lol: :lol: Szorítok hogy mihamarabb túl legyetek ezeken a betegségeken ++++++++++++++++++++++++

Angie, a főnökhöz no komment :evil: Örülök, hogy már nincs folyás. Szorítok hogy minden rendben legyen nálad is. +++++++++++++

Beze, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Moti, szupi hogy végre van mosógéped :lol: :lol: :lol:

Nmarya, köszi az infót Benitáról. Remélem hamar bejelentkezik.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri, köszönöm szépen!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Anyu

Tudok egy varázsszót,
ha én azt kimondom,
egyszerre elmúlik
minden bajom, gondom.

Ha kávé keserű,
ha mártás savanyú,
csak egy szót kiáltok,
csak annyit, hogy: anyu!

Mindjárt porcukor hull
kávéba, mártásba,
csak egy szóba került,
csak egy kiáltásba.

Keserűből édes,
rosszból csuda jó lesz,
sírásból mosolygás,
olyan csuda-szó ez.

"Anyu, anyu! Anyu!"
hangzik este-reggel,
jaj de sok baj is van
ilyen kis gyerekkel.

"Anyu! Anyu! Anyu!"
most is kiabálom.
Most semmi baj nincsen,
mégis meg nem állom.

Csak látni akarlak,
anyu, fényes csillag;
látni, ahogy jössz, jössz,
mindig jössz, ha hívlak.

Látni sietséged,
angyal szelídséged,
odabújni hozzád,
megölelni téged.

(Nadányi Zoltán)

Kép

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri,
megelőztél :lol: :lol: :lol:
Boldog Anyáknapját Mamik!!!

Angie,
NE IDEGESKEDJ!!! Egy ilyen ember még azt sem érdemli meg, hogy felhúzd magad miatta...és Manódnak sem tesz jót, ha idegeskedsz...

Linus,
remélem Tulival minden rendben lesz és nem kell majd műteni...

Beze,
nagyon drukkolok...

Boni,
hogy telt a pihenés???

Annamari,
mennek a receptek...

Nekünk tegnap csudajó napunk volt...bár Boró napi 1 óra alvásától nem vagyok elragadtatva, de jól bírja a gyűrődést...
5kor evett, utána már nem feküdtem vissza, hanem gyorsan megfőztem, finom húsleves és rakott tészta...délelőtt rokonok jöttek "Borónézőbe" és a háznál fakivágás volt...olyan 25-30m-es fenyő...ketten megoldották...nagyon ügyesek voltak...délután pedig lánybúcsú...szuper volt találkozni a régi évfolyamtársakkal...Boró is élvezte...elnézelődött, egy hangja sem volt...csak fürdetésre jöttünk haza :lol: :lol: :lol:
Gabi is elfáradt, Apja fél 6-kor ébresztette és nagyon örült nekem, mikor meglátott, Borót is össze-vissza puszilgatta...nekünk gondunk lesz az elválással...Moti, szerintem most már csináld végig és ne hátrálj meg, mert akkor Boldi csak megtanulja, ha sírok, nem kell többet menni...legalább lesz egy kis rendszer az életében...HAJRÁ ÚJ MOSÓGÉP!

Puszi mindenkinek! Danyu
danyuci
 
 


Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Boldog anyák napját mindenkinek!

Danyu, köszönöm szépen!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Boldog anyák napját mindenkinek!
És köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket :D
Este még jövök, Bevallom, hiányzott a kis csapat :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!

NAGYON BOLDOG ANYÁK NAPJÁT MINDENKINEK!!!

Kép

A bölcsiben kaptunk ajándékot: egy piros szívet benne Petra kézlenyomatával és egy pici cserép virágot. Mit ne mondjak, majdnem elbőgtem magam.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Beze! Drukkok mennek továbbra is!!!

Angi! A főnököd egy jó nagy tahó! Tényleg nem érdemli meg h foglalkozzál vele!

Linus! Tuli erős kiscsajszi és minden rendben lesz, csak higgyál benne!!!

Danyu! De jó h ilyen jól sikerült a tegnap!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Angie!
Nem semmi a főnököd. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Remélem sikerül megbeszélni, ha meg nem, szerintem hagyd ott, s menj el táppénzre.

Zsigmondnak boldog névnapot!!!!
Kép

Beze!
Kiszámoltad, hogy mire várható babuci????

Danyu!
Nagyon jó napotok lehetett.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Angie!
Főnökkel ne foglalkozz! Lassan úgyis megtudja, hogy jön a Tesó, s majd rájön, hogy úgysem számíthat Rád sokáig! SZerintem addig húzd ki vhogy, mert ilyenkor nehéz lenne új munkát találni!

Lehet,hogy fura, s régen én sem ilyen voltam, de mostanság az a hozzáállásom az élethez, hogy akkor kardoskodok az igazamért, még ha 100%-ig is tudom, hogy enyém az igazság, ha tudom, hogy ellenem nem lehet "visszavágni", azaz minden téren ok a háttér...remélem, hogy érthetően fogalmaztam... :roll: Régen gondolkodás nélkül támadtam, visszatámadtam az IGAZAMÉRT, most már gondolkodom elötte :roll: , hogy én nyerek-e, vagy a másiknak adok gyeplőt a kezébe :roll: Párom ezért már megdícsért néha, mert tudja, hogy tőlem ez óriási előrelépés (én annak tekintem :oops: )
Bocsi, ezt muszály volt leírnom...

Moti!
Holnapra boldog névnapot (remélem,hogy jól tévedek keresztneved ügyébe :roll: )!!
Hajrá mosógép, s házasélet :wink: :lol: Gondolom, most minketten jobban vágytok rá, a hosszú szünet után :roll:
bölcsi ügyben nem tudok elfogulatlan tanácsot adni, mert mi holnap megyünk (ovi-bölcsi), s még mindig hezitálok.. Ma is mondtam páromnak, hogy szóljon, ha spórolni kéne, az ovin kezdhetjük :wink: Persze tudom, hogy gyereknek gyerek a társasága..

Ma is itt voltak a barátaink egy 4 és egy 6 éves kisfiúval (régen itt éltek, most csak nyaralni jöttek két hétre), s Marci olyan jól eljátszott a kisebbel, hogy élmény volt nézni.

Ma pakoltunk garázst is, s nagyon fáradt is vagyok, így most csak ennyire maradt energiám, s arra, hogy én is NAGYON BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KÍVÁNJAK NEKTEK!

+2:
Danyu: Ügyes vagy, mint mindig! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Linus: Nagyon drukkolok én is a kis Tulipánnak! Nem kell a műtét, meg fog gyógyulni magától!!!!!! Gyönyörűek a képek!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Ezt találtam:

Az új kormány várhatóan január 1-jétől állítja vissza a családtámogatás korábbi szabályozásában a gyes és a gyed rendszerét - közölte Navracsics Tibor leendő kormányfőhelyettes a Magyar Televízió A szólás szabadsága című műsorában vasárnap este. A fideszes politikus azt mondta, az idén már nem tartja valószínűnek, hogy a családtámogatási rendszer korábbi szabályait "vissza tudják hozni". Jelezte azonban, szeretnék, ha ezt "mihamarabb" megtehetnék, így lehet, hogy ez majd január 1-jével történik meg. Május 1-jén módosult a gyermekgondozási támogatások rendszere: emelkedett a gyermekgondozási díj (gyed) megszerzéséhez szükséges biztosítási idő, és már csak kétéves korig jár a gyermeknevelési segély (gyes) az eddigi három év helyett. Az új szabályok a 2010. április 30-át követően születő gyermekekre vonatkoznak.
danyuci
 
 


Danyuka!
Én is hallottam ezeket az infokat.
Azért remélem, hogy a május 1 és december 31 között született kismamákra is vonatkozni fognak a január 1-vel életbe lépő szabályok, mert az diszkrimináció lenne, ha abban a 8 hónapban született gyerekek után ne járna a 3 év. Akkor majd megyek és megveregetem a minisztérium ajtóját...

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Angie, teljesen egyetértünk. :wink:

Annamari, én már akkor tudtam, amikor még nem is jött meg az utolsó mensim. :oops: Ma végre pozitív vagyok, mert a konyhában jó alaposan felfordult a gyomrom. Nekem ez kell, hogy érezzem, miden rendben. :oops:

Moti:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Danyu, köszi az infót, de majd meglátjuk egyenlőre ígérgetés.

Szilvi, teljesen igazad van. próbálj azért pihenni is nem csak takarítani :wink:

Rólunk, brutál éjszakánk volt. Valamiért kincsem 2 óránkért sírva ébredt és hívott. Nem akart nélkülem aludni. Szóval elég fáradtak vagyunk mind a ketten.

Kismamik hogy vagytok?

Boni, milyen volt a hétvége?

Benita, Lillanyu ???

Beze, mikorra várjátok a picit? Táblázatba beírhatlak?

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri, Zsombinak mennek a gyógypuszik, remélem, nem lesz beteg!
Egyelőre ne írj még be, majd ha lesz szívhang. Köszönöm előre is!
Egyébként szilveszterre. :wink:
Jól vagyok, köszönöm szépen.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Moti, nagyon boldog névnapot kívánok én is neked

Kép

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Beze ok.

Kép
Kép
kri29
 
 


jaj, Lányok, de aranyosak vagytok, köszönöm szépen!!!! :D tényleg ma van a névnapom! :D

Danyuci,

mostmár nemcsak a csodaszép gyerekeiédrt vagyok oda, hanem a vizsmányotokért is!!!!!!láttam Iwiwen!!olyan gyönyörű!!!a vizsla, meg az erdélyi kopó a kedvencem.csak kár, hogy olyan önfejűek. :D

Szilvia,
köszi a bíztatást, szerintem nem lesz szükség a műtétre, mert nem tudom, hogy a gátvédelem miatt-e, vagy csak mert második szülésem volt, olyan gyönyörűen visszarendeződött minden odalent, hogy alig hittem el, mikor 7végén végre kettesben voltunk egy kicsit. :D

rohanok, készítem az ebédet, aztán megyek BOldiért a bölcsibe.reggel előre bejelentette, hogy ha elviszem, sírni fog...úgy is lett, de azért még kitartok. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok
Moti :)
Nagyon boldog nevnapot, Jo, hogy apaval egy kicsit kettesben tudtatok lenni. Ide egy kacsintosat szerettem volna, de nem akarja a gep. Egyôbbkônt nem is tudtam, hogy gatvedelemmel szultel.

Beze :)
Olvastam a hematomarol, nagyon sajnalom, drukkolok, hogy gyorsan felszivodjon :) Szilveszteri baba , haaaaaaaaaaaaat az bulis lesz :lol:

Kri :)
Egyutt erzek :( Gyurika is ma az en agyamban akart aludni. Mi volt ma ejszaka?

Linus :)
Tuli eros baba gyorsan atveszeli ezeket a dolgokat ne aggodj, hisz mar a cumisuveget is egyedul tartja :lol:
:wink:

Kép
Kép
maryka
 
 


Mi nagyon jol ereztuk magunkat. Sokat pihiztunk , meg aktivoskodtunk is :wink: :lol:
Gyuruska elvezte a furdest, annyira, hogy môg a viz alatt is uszik mar apa segitsegevel :)
Most eljottunk anyukamekhoz, de itt ez a gep tiszta lokott, valami eszperantora van beallitva vagy mi... semmire nem reagal :evil:

Kép
Kép
maryka
 
 


Utolso nap persze rendesen megszivtuk, mert Gyuruska kipattogott, de nem a viztol , hanam valami kajatol. Most figyelem, hatha kiszurom mi lehet az.

Angie :)
Mi van a folyassal, remelem azota nincs :)

Ja es igy utolag BOLDOG ANYAKNAPJAT MINDEN ANYUCINAK, mar tegnap is irtam , de ugy latni elveszett.

Kép
Kép
maryka
 
 


Maryka!
Nem veszett el a tegnapi üzid :) Én látom, ahol írod, hogy boldog anyáknapját :wink: (Beze és Teri üzenete között)
Köszönöm, nincs folyás. Ma megyek dokihoz, épp most beszéltem vele hogy tele van a mai nap, de mindenképp beszúr két paciens közé. 4 körül látni fogom Gombóckámat :)
Nem tudom, hogy nálatok mi volt éjszaka, de nálunk sírí csend. Fiam fél 7 helyett ma fél 8-ig durmolt.

Moti!
Nagyon boldog névnapot!!!
Nem lehet, hogy Boldi azért neheztel, mert azt érzi, hogy megszületett a huga, őt meg "lepasszoltátok". Én lehet, hogy nem mertem volna beadni pont a születés után. Ha látod, hogy nagyon zokon veszi, és tartósan megviseli, akkor inkább fontold meg ezt a bölcsit. Ráér még pár hónap mulva is menni, nem? Tudom, hogy neked így sokkal könnyebb (fizikailag), és én is örülök, hogy ha megszületik a tesó, nyugiban lehetek majd otthon a babával napközben. Remélem, nem bántottalak meg, csak bugrott, hogy nem-e esetleg ezért szakad el nehezen Boldi.

Kri!
Remélem, te is szundizol Zsombival délután.

Beze!
Az a hasforgás jó jel. Nem lesz semmi, ne aggódj. Nekem is olyan kis vékony csík szerű volt a hematómám pár milire a petezsáktól, és szépen felszívódott. Én pecsételgettem is.
Nektek akkor már meg is van a szilveszteri program :lol:
Vonalzó az egyik Lexikés helyébe?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

moti, boldog névnapot :)
Vendég
 


Beze!
Szilveszteri babóca. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moti!
Boldog névnapot!!!!!!!!
Nálunk Réka 5 hónapos volt, mikor Levente betöltötte a 3 évet, s ment oviba. Ha újra kezdeném, várnék vele, én úgy érzem, hogy akkor még nem volt érett rá, lehet, hogy azért kicsit zárkózott az oviban, nem beszél, nem eszik. Máshol be nem áll a szája.
De, ha te úgy gondolod, hogy Boldi menjen bölcsibe, akkor legyél erős, s ha sír is vidd el.

Kri, Maryka!
Sajnálom az éjszakát. Nálunk 7 óra után keltek. Hétvégén meg már fél 7-kor ott ugrálnak.

Angie!
Hányra mész dokihoz??? Drukkolok!!!!!

Délelőtt Réka is ott maradt az oviba. Addig piacoztam egyet, s megvettem Réka szülinapi ajándékát. Kap egy alkalmi szoknyát felsővel. 10-re kellett érte mennem, aztán jött ki elém óvónéni, hogy majd fél óra múlva menjek vissza, szépen el van. Játszik, beszélget, s mindjárt szülinapoznak, s enni kell neki a tortából. Majdnem 11 volt, mikor kihozták nekem. Nem akart haza jönni, mert ő még nem is homokozott. Szóval még maradtunk fél órát.
Holnap csak 1 órát lesz, mert mennek Vadása-tóra kirándulni, s mondtam azért még oda nem engedem el.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
4-re megyek, aztán, amikor be tud két paciens közé dugni. De szerintem nem kell sokat várnom, nem olyan a dr.nő :)
Csúcs ez a Réka :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie!
Gondoltam, hogy Rékával nem lesz gond. Bár itthon mondta, hogy legközelebb ne hagyjam ott egyedül, én is maradjak. De Levente megmagyarázta neki, hogy csak anyák napján vannak ott az anyukák. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Maryka, örülök, hogy jót nyaraltatok. :D
esetleg nem a melegtől pattogott ki Gyurus?

Eredetileg én nem is akartam a bölcsit.a férjem szerette volna, hogy Boldi közösségbe járjon.az volt betervezve, hogy szeptembertől megy.viszont ugye mivel most sokat voltunk itthon, láttam, mennyire unatkozik sokszor Boldi, és mikor kérdeztük, akar-e menni bölcsibe, ott lehet gyerekekkl játszani, tökre örült, és akart menni.az első 2 hétben szó nélkül elvolt, sőt, minden reggel menni akarta.csak múlt héten kezdődött a sírás....meglátjuk, ha 2 héten belül nem változik, akkor inkább várok még szeptemberig, bár nagyon nagyon kedvesek és szimpatikusak mind a gyerekek, mind az óvónénik.meg szerintem majd megkérdezem a professzoromat, akihez jártam a kapcsolatanalízisre magzati korukban Sebivel, meg Boldival, hogy ő mit javasol.szülés előtt ő azt moncdta, vigyem nyugodtan, kell neki a társaság.

Angie, drukkolok a dokihoz!!!írj majd mielőbb.

megyek, összecuccolok, elvileg a 2gyerekkel megyek a bölcsibe anyák napi ünnepségre, meg viszem a kutyánkat állatorvoshoz. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok,

életjel :)

Moti,
Isten éltessen boldog névnapot!

Annamari,
jó, hogy Réka ennyire szeret(ne) már ovis lenni. Tényleg ha meglesz a picúr, Réka megy majd oviba? Vagy otthon tartod még egy ideig? Kérdezted még régebben, hogy Ilang érzi-e már Olivért? Hát ha lenne türelme kivárni érezhetné, mert már látható ahogy mocorog és rugdos :) . Mondjuk most kicsit nehéz időszakunk van, kissé hisztis az én lyánykám, remélem ez csak az ovi vége felé érezhető fáradtság... Májsu 28-án lesz a ballagás az oviban, olyan gyorsan eljött ez is...

Angie,
de jó, hogy ilyen rendes a dr.nőd! Továbbra is mennek a drukkjaim, hogy minden rendben legyen veletek! Főnöködet nem kommentálom :evil: :evil:

Linus,
bízzunk benne, hogy nem kell Tulit műteni! Nagyon sokat gondolok rátok, hogy minden rendben legyen veletek!

Szilvi,
hogy vagy? :) Még mindig fiúcska a baba? Voltál azóta Uh-n?

Beze,
hogy vagy? Ugye nem pecsételsz? Kaptál utrót?

Én csütörtökön megyek terheléses cukorra, ezen is túl kell esni. Még van 1 hónap a következő Uh-ig, hihetetlen lassan telnek a hetek itt a 20 és 30 hét között. Mondtam a dokinak, hogy nem kukucskálna-e meg, de azt mondta ha nincs panasz, nem akarja a fölös UH-t, így június 1-ig várnom kell. :( :(

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Köszönöm szépen a drukkokat, elspájzoltam. :wink:

Angie, ugyan nem vagyok babonás, de a vonalzót még nagyon korainak érzem, majd később. :roll:
Tényleg, bele se gondoltam, hogy szilveszterre nem kell programot szerveznünk. :lol:
Mi volt a dokinál?

Annamari, Levente beszólása tetszett. :lol:

Sucer, duphastont és dicynone-t kaptam. Nem pecsételek, csak nagyon kevés halvány barna folt látszódik a tisztaságin, a wc-papíron semmi. :roll:
Köszönöm, jól vagyok.
Kicsi fiatok Olivér lesz?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hali :lol: én is életjel :lol:

Túlvagyunk az első napon...szupi volt...kint voltunk az udvaron, s először nehezebben oldódtunk, de utána már együtt homokoztunk a többi babával. Marci hívja a gyerekeket babának 8) körülöttem vagy 6-8 gyerek gyűlt időnként össze. Holnap már távolabbra leszek küldve, akkor kiderül majd, hogy mit szól Marcus. Most, amikor 1 játék után eljöttünk, nem akart jönni :lol: SZerintem ez az általános, amíg lát, addig tuti, hogy nincs gond!

Moti!
A gátmetszés "hiánya" sokat számít...Marci úgy született..meg is lepődtem én is rendesen! :wink: Ha ennyit bírsz, mármint két gyerek+kutya, akkor lassan gondolkozz a saját bölcsin/ovin, s ott akkor nem sír majd Sebi:-)
Erről én is hallottam, hogy nem jó akkor bölcsibe/oviba adni a gyerkőcöt, amikor a kistesó hazakerül, de Boldi kérte, s ez tényleg más...s az ember lánya soha nem tudja, hogy mikor csinál jót, s annyi okosság van, amit mindenbe bele lehet magyarázni, hogy a lehető legjobb, ha a saját gyerekével kapcsolatban mindenki a saját megérzésére hagyatkozik:roll:

Annamari!
Réka egy fazon, de ezt eddig is tudtuk :wink: biztos, hogy könnyebb már a második (kis korkülönbséggel) ovis gyerekkel, mert látja a nagyobbtól, hogy mi hogyan törtnik.

Angie!
Biztos, hogy minden ok, de jelentkezz majd!

Sucer!
voltam már UH-n azóta, de nem kérdeztem, s nem is láttam a lába közé...nem varriálok...most fiúnak gondolom, s kész :lol: azt ritkábban nézik el - elven most fiúban gondokozunk...már csak azon töröm a fejem, hogy 40-ig hogyan "szerválok" még egy puncist is...
Egyébként annyira érdekes, hogy ma az ovi udvarán egyszerre három csodaszép kiscsaj "támadott be", annyira édesek voltak. Az egyik (kicsit ázsiai beütéssel - gyönyörűűűűűűűűűűűűű) annyit beszélt, hogy az csuda.....amikor Marcival az orruk majdnem összeért, mert ő csak mondta-mondta, Marcikám megy figyelte...na akkor egy képet csináni mindent megért volna :lol: :lol:
4d-re nem terveztek menni?? szerintem nagyon megéri!!!

Beze!
Továbbra is mennek a drukkok! Minden ok lesz! A hányinkgerrel, ökendezéssel csak óvatosan! Tudod a kukihoz nem kell :wink: Bár most én is azt hittem, hogy kijön belőlem, ami le sem ment... :roll:
Figyelmetelen vagyok, biztos, hogy írtad, mikor van újra dokilátogatás??

Boni, Kri, Maryka, Pruci??? Mit éreztek?? HOgy vagytok??

Nálunk itt van Anyuci, tök jó, ma is volt program bőven, még ovi után fényképeztük Marci, ovis nadrág felhajtatás, s még megyek érte, s dokihoz is leletért (Marci kakija)....barátok is jönnek talán este..szóval nem unatkozom...de úgy szép az élet, ha zajlik...megyek is...mindenkinek szép estét! pussz!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!

Moti! Nagyon boldog névnapot!

Beze! A hányinger csak jó!

Angi! Mi volt a dokinál?

Annamari! Levente beszólása nagyon édes!

Szilvi! Akkor jó h ilyen klassz volt a mai nap! Reméljük ilyen napok követik, bár biztos lesz sírás-rívás is még...

A héten ovis beiratás van, nem tudom mi lesz, háromba iratom be, az egyikbe csak fölveszik...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Szilvi, megint csütörtök. De jó napotok lehetett, örülök, hogy Marcinak így bejött a társaság!

Pruci, már most drukkolok a felvételhez!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok :)
Csak szeretnék egy kicsit eldicsekedni, Gyurus ki tudja fujni az orrát :D azt hittem ez még nagyon sokára lesz és kínlodhatunk az orrszívoval,de valahogy belejott-olyan buszke vagyok rá :D

Moti :)
Persze , lehet, hogy melegkiutés, vagy csalán, de már egyre szebb :)

Szilvia :)
én azt érzem, hogy juliusig tuti babás leszek :D Jol hangzik a mai napod, jo ez a zsongás néha nem?

Nmaria :)
Rékát imádom :D

Pruci :)
Akkor most már ti si nagy ovisok lesztek, valhová bizti felveszik

Sucer :)
Orulok, hogy jol vagy :D

Kép
Kép
maryka
 
 


Jo éjt mindenkinek :)

Kri :)
Remélem nekunk is jobb lesz , mint tegnap :) Egyébbként mi van veletek?

Kép
Kép
maryka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?