Új privát üzeneted érkezett!

Manojoco Barni meghibbant aszt hiszi egész nap a kezembe lehet.hát a nagy túrót.........de ma már elvan...
Máté hisztizett.kivoltam .......
Máté is köhög még de én vittem oviba.már begolyózott itthon...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lányok! Tessék adni a homeopátiás megelőző gyógyszereket az ovisoknak, az otthoni aprónépnek, akkor nem lesz ennyi takonykór, köhögés, nátha....ha nem tudsz eligazodni, segítenek a gyógyszertárban...nyugi, ez a tavaszi időszak erről szól, legyengült immunrendszer, kevés vitamin, kevés levegő, sok szeles nap, meg ilyenek.
Ne dühöngj, előzd meg a bajt!!! :wink: :wink: :wink:
Etelka: infralámpázz, ha tudsz szerezni valahonnan!
Na jó, okos tanácsokat tudok osztani, és közben járom a fogászatot... :cry: :cry: :cry:
bábaildi
 
 


Bábaildi. Köszönjük a tanács mindig jól jön.
Körbenézek én mit használhatok hogy szoptattok
Már egyre rosszabul érzem magam alig aludtam . a helyzet változatlan oviba színtén vannak bent köhögő gyerekek .Mert ugye anyuka otthon van délbe megy a gyerekért de dokihoz nem visszi.Ez egy átkozott körforgás pedig az ovónők már szülőin szóvá tették ezt de ezek új gyerekek . sebaj.
Én is most járok heti 1x fogászatra töméscserére húsvét előtt csinálta az egyik fogam ugy megnyomta az inyem a fémmel amit fölcsavar nem birtam enni.

Nitacska Kitartás Néha én is azt érzem a Gréti szeretne többet ölben lenni .Néha bosszant főleg mikor se enni se semmit nem tudok csinálni de utána olyan édes ahogy megnyugszik és elalszik :D
Hova jár Máté oviba?

megyek mert felkelt babocám

KépKép
manojoco
 
 

 
 

Kép Kép Kép

Hoztam még pár képet gyorsan már ekkorák vagyunk

Sziasztok Szép napot ma megyünk sétálni szép idő van végre :D :D :D

KépKép
manojoco
 
 


Ildi a tanácsok mindíg jól jönnek!!!!!!!!!
nekem is kéne vissza mennem a fogászatra mert a benyalt calici miatt nem tudtam menni..........

Manojoco ha Barni nem szürcsög majd meglátogathatunk titeket????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

De édes Gréti! :)

Nitácska! Barni miért hiszi így? És mit csinál, ha nem tartod a karodban?

Eltűntem, de nem örökre... Csak nagyon kellene készülni az érettségire, és arra sincs idő, így nem ülök ide, mert lelkiismeret furdalásom lesz, hogy nem tanulok, hanem csevegek...

Ahogy tudok, jövök!

Addig is mindenkinek puszi!

Fogászathoz kitartás!

Etelka, nekünk van infralámpánk. De már sztem egész könnyen lehet szerezni, mi is vettük egy elektronikai boltban... Nekem is nagyon jó az infralámpa ilyenkor.

Minden betegeskedőnek jobbulást!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a wellnesselésből :)
Remélem, mindenki meggyógyult!!! :)
Mi igen :) Nagyon jól éreztük magunkat, sokat sétáltunk, pancsoltunk is kicsit, süttettük magunkat a napon! :) jó időnk is volt, képeket is hoztam:

Kép
wellnessseltünk :)
Kép
Keszthelyen :)
Kép
Zalaegerszegen :)
Kép
Hévízen :)
Kép
és már ilyen ügyesen tartja néha a fejét :) :) :)

Nektek hogy telt a húsvét? :)

Puszilunk Mindenkit!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dóri Barni ilyenkor hisztizni próbál de tudja már legalábbis sejti hogy ezzel nem ér el semmit.okos fiú ő:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!

Etelka: Nagyon szépek vagytok de jó,hogy ennyi helyen voltatok mi nem mentünk most sehova itthon punnyadtunk :? Csunya idő volt :(
Nitácska: Nálunk is megy a hiszti próbálkozik a fiatalember :shock:

Meg kereszteltettétek a lurkókat? Anyós nem hagy békén :evil:
Minnél hamarabb addig Ő nem alszik jól bla-bla-bla

Manojoco: Gréta is szép nagyon :P

Kép

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Nálunk a gyerekek meg vannak keresztelve, de ez nem a felmenők nyomására történt. :) Szerintem nektek kell tudni, mit miért szeretnétek... :)

Nagyon szépek a gyerekek! :)

Etelka, tök jó lehetett, örülök, hogy meggyógyultatok! :) Nagyon szépek vagytok!!! Rajtad már semmi felesleg sincs! Csini vagy nagyon! :)

Nitácska, akkor okos Barni javuljon meg! :)

Jó éjt mindenkinek! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a kedves szavakat!! :) aranyosak vagytok!!!

ja, és bocsi, hogy nem írtam külön mindenkinek, de most pótolom :)))

Nitácska, szerintem még hamar el tudod fojtani ezt Barninál, de lehet, hogy csak rosszabb napjai vannak, nem? Botondnak is szoktak, ilyenkor többet szeret ölben lenni, de egyébként meg nagyon jól elvan. Örülök, hogy meggyógyultatok!!! :)

Manojoco, Gréti gyönyörá :)) nagyon szép baba!!! :) remélem, ő is hamar rendbe jön!!! és a fiad is, hátha nem lesz megint beteg....

Bábaildi, lámpáztam, sokszor keveset, és mire indultunk már sokkal jobb volt! Még az elején elcsíptem. Sajnos gyerekkoromban elég sokszor volt arc-homloküreggyulladásom, így van lámpám itthon is, szüleimnél is.... biztos, ami biztos alapon.

Zdori, kitartást a tanuláshoz, már nincs sok hátra, igaz? :) Biztos ügyes leszel, és ne legyen lelkiismeret-furdallásod!!! :)

Csicsuka, nagyon szép a kisfiad, és már milyen ügyes!!!! :) Mi azért voltunk most ennyi helyen, mert üdülési jogunk van Zalacsányba, a Battyhány kastélyszállóba, és most pont erre a hétre esett, amikor húsvét is volt. Szerencsés véletlenként :) De attól nem akartam kihagyni, hogy Botond még csak 3 hónapos, és a szálló is nagyon család centrikus! :) mire mentünk, beraktak nekünk kiságyat, kiskádat, volt az étteremben etetőszék nagyobb gyerekeknek is. Úgyhogy fel vannak készülve a családokra is, és nagyon-nagyon aranyosak!!! Mindenki! :)

Botond is meg lesz keresztelve, de azért, mert mi így szeretnénk. Ez nem volt kérdéses, de az én anyósom is megkérdezte, hogy "ugyeeee?!".... no comment....

Puszilunk Mindenkit, és vigyázzatok Magatokra!!

Remélem, a többi "eltűnt"-ünk is rendben van!!! :)

Kép
Kép
etelka
 
 


csicsuka ti döntsétek el ne anyós hogy meg lesz e keresztelve a gyerek.nálunk se a Máté se a Barni nem lesz.ettől semmi se fogg függni.nálunk anyum erölködik.de itt be ott ki..........másra költöm a pénzt ....

jó a compotok.ugyan ilyen van nekünk is)))))))))))

Etelka mindíg ezt csinálja Barni szóval ezek nem olyan rosszabb napok.. :) kis cseles ő... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!

Mi megszeretnénk keresztelni csak egyenlőre nem tudom kik legyenek a kereszszülők :(

Nitácska: Tetszik Barninak is a comp? Most járássegítőt néztem neki :P Végre mostmár felül magától is a kis lusti :P Kiváncsi vagyok mikor fog felállni?!

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Sziasztok!
Etelka, örülök, hogy megvagytok, jól vagytok, és tényleg nagyon karcsú vagy.....(sztem én 9 éves koromban voltam ilyen utoljára)
Zdori: nagyon várom, hogy vége legyen az érettséginek, és írj egy kicsit részletesebben magatokról :wink: :wink: :wink:
Nitácska: a keresztelő nagyon szép dolog, befogadás egy közösségbe, amelyik a saját értékrendünket képviseli...nem hiszem, hogy ez pénz kérdés. Jómagam nem vagyok megkeresztelve, a gyerekeim se, de nem lenne kifogásom az unokáim keresztelése ellen, ha mondjuk a vejem családja ezt kivánná. (csak példának mondom). Gondolom aki hívő, annak ez fontos. Aki meg nem az, valóban ne csinálja csak divatból.
Szakmai tanács: a bébicompot nagyon módjával hazsnáljátok!!! Kényelmes, nem kell a gyerek után futkosni, de egyáltalán nem tesz jót a gyereknek. Nem használja azokat az apró izmokat, amelyek a mozgásfejlődés normális menetéhez elengedhetetlenek...remélem tudjátok, hogy amelyik gyerek nem kúszik-mászik, sokkal nagyobb eséllyel lesznek tanulási nehézségei, mint a többieknek....Szóval csak óvatosan, keveset legyen benne a kicsi, ez olyan, mint szülés után a haskötő: kényelmes, de biztos utána a lógó has, mert nem dolgoznak a hasizmok....
Csicsuka: nyugi, nyugi... Barnabás ( unoka) ebben a hónapban lesz egy éves, 3 hete ül, és még csak most kezdi a kúszást a mászással felváltani. Nem kell siettetni, az ülés és az állás között, ha önállóan és nem erőltetve tanulja a gyerek, 2-3 hónap telik el. :roll: :roll: :roll: :roll:
bábaildi
 
 


Ildi nálunk pont ezért ne lesz keresztelő.nem vagyunk hívők és ahogy mondod divatból meg ne legyen......

comp:mi 1 nap összesen ha 1 órát van benne......amugy vagy ágyikó vagy pihiszék.......mászni még nem akar.és hátról hasra fordulni se.másik irány az megy.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


SZiasztok!

Ismét csak gyorsan, igenis, Ildi, ha elműlik május 17-e, jövök hosszabban is. De azért addig is igyekszem életjelt adni magunkról: ÉLETJEL!!! :)
Barnabás-unoka is 1 éves lesz hamarosan!!! :) Manóm is. :)

Örülök a nem-eltűnteknek, de léééégysziiii, jelentkezzetek, többiek!!!!!!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!!!!!!
hamar eltelt 1 év!!!!!
nem sokára mi is ünnepelünk........ :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Morcáról tud valaki???????
bábaildi
 
 


Sziasztok!!

Bábaildi: én tudok.. :wink: minden a legnagyobb rendben.. :lol: de aranyos vagy, hogy aggódtál értem.. :D a kórházas talira sajnos nem tudtunk elmenni, mert akkor hétfőn mentem a dokibácsimhoz, meg előtte még fogorvosnál is voltam, úgyhogy egész napos program volt, a fiúk nem bírták volna a keddet délelőtti alvás nélkül (mert pont alvás időben kellett volna mennünk).. 8) de legközelebb szeretnénk menni.. :wink:

Csajok: annyira le vagyok maradva, nem tudom pótolni, úgyhogy most írok magunkról.. :wink: azt viszont meg kell említenem, hogy a manócskák gyönyörűek, és csodálatosan fejlődnek..


a fiúk változatlanul nagy kópék.. :lol: keveset vagyok a gép előtt, mert csináljuk az udvart, hogy legyen a fiúknak egy kis "játszóterük" végre..

pár sztorit leírok jó?? csak meg ne unjátok, míg a végére értek..

Matyi továbbra is rengeteget bír beszélni.. :) a múltkor, mikor mentünk a fogorvoshoz reggel, nem tudtam leparkolni a rendelő előtt, mennünk kellett egy kört.. :) próbáltam gondolkozni, koncentrálni, hogy kitaláljam hol is kellene megállnom, de Matyi a folyamatos csacsogásával elég nehézzé tette ez irányú terveimet.. :) csak mondta, és mondta, és mondta.. :) kis idő elteltével gondoltam megkeresem, hogy hol lehet kivenni belőle az elemet, de váltig állítja azóta is, hogy ő nem elemes.. :-)
valamelyik reggel is olyan aranyos volt.. kivittem a szemetet, meg adtam inni a kutyáknak, miután a fiúkat kintről is jól látható helyre tereltem.. persze szószátyár uraság, addig sem pihentette a beszélőkéjét, hanem kiabált utánam, hogy "anya, hol vagy?" "megfázol" .. :) mikor meg beléptem az ajtón, már ott várt mellkasán a kis kezével, miközben közölte velem, hogy "jajj a szívem.. azt hittem meg fogsz fázni.." :-D imádom.. :)
Ákos meg az önálló kis akcióival tud kibillenteni legkiegyensúlyozottabb pillanataimból.. :) szintén a fogorvos látogatós napon, anyukáméktól nem messze, egy parkban játszottunk.. azon belül is egy kis domb tetején.. bár Ákos mellett álltam közvetlenül, valahogy nem vettem észre, hogy mire készül, mert Matyira koncentráltam, aki szintén akrobatikus elemekkel szórakoztatta anyukámat.. :) egyszer csak azt vettem észre, hogy egy Ákosra igencsak hasonlító, valami suhan el mellettem lefelé a dombról.. :) még el is könyveltem magamban, hogy milyen jól szórakozik a fiam.. :) aztán a következő pillanatban, meg leesett a tantusz, hogy akit láttam az nem a Matyi volt, hanem Ákos és neki ez volt az első cross motoros próbálkozása, ezért lehet, nem ártott volna ugrásra készen lekísérnem a lejtőn.. :) nagy nehezen utol értem, vagyis összefutottunk, miközben ő már felfelé motorozott egy újabb gurulás alaposan kidolgozott tervével.. :) később egy általam nyugodtabbnak gondolt pillanatban, mikor szintén Ákos mellett álltam, megint elméláztam Matyi irányába, és mikor vissza néztem Ákosra, már a motorja tetején guggolva próbálta éppen a kormányt elengedni, majd eközben azon felállni.. :) ezt az akcióját is sikerre vitte, és miközben felállt, már dőlt is, majd hangos röhögés kíséretében mászott vissza a földről, hogy megismételje hajmeresztő produkcióját.. :) itt már párhuzamokat kezdtem felfedezni az akciói között és vizuális típus lévén, már szinte láttam magam előtt, hogy a következő akrobatikus elemként Ákos a motorján állva, gurul le a dombról.. :-D na de ekkor már résen voltam.. :)

ja, és Matyi húsvétkor megtanult egyedül bicajozni, két keréken.. :-) vasárnap reggel kérte, hogy vegyük le a kis oldal kerekeket a bicajáról, mert állítása szerint ő már tud anélkül is.. :) ki is mentünk gyakorolni.. :-) a gyakorlás abból állt, hogy elindultak az apjával, aki ekkor még finoman fogta a grabancánál, de mire visszafelé jöttünk, már alig bírta tartani a tempót Matyival, annyira ráérzett a bicajozásra és fél óra alatt tökéletesítette is a tudását.. :-) azóta már nagyon profi lett, már meg is tud állni és a kanyarodás is remekül megy neki.. :-) én azóta is csak pislogok, hogy mit művel a fiam.. :-)

meséltem már, hogy nekiálltam lefogyni?? ma elértem az első -10kg-t... :D ebből kifolyólag a fiaim ma megint hozták a formájukat.. :-D most kitaláltam, hogy a délutáni alvás előtt tornázom, így ha akarnak a fiúk is beszállhatnak.. :-) hát akartak.. :-) nagyon édesek voltak, ahogy tornáztak.. jobbra balra hajolgattak, guggoltak, utánoztak amit csak tudtak.. :-)
Matyi simán felér egy személyi edzővel, legalábbis ami a lelkesítést illeti biztosan.. :-D teljes átéléssel kiabált nekem, hogy " ez az anya.., ez az.., told, told.. ez az.. ügyes vagy.." hát be kell rajta csinálni.. :-) Ákos meg a súlyzó szerepét öltötte magára, mert a hasizmos résznél, nemes egyszerűséggel ráült a hasamra és így kellett végig csinálnom a gyakorlatokat.. :-D hát lehet így daginak maradni?? :-) nem hinném.. :-D
közben tombol nálunk a dackorszak is, de igyekszünk elhumorizálni, így nem vészes a dolog..
valamelyik nap Matyi minden próbálkozásom ellenére sem aludt egy percet sem napközben... így viszont mire eljött az "ébredés" ideje, már annyira ki volt ütve, hogy egy épkézláb ötlete sem volt, csak pörgött ezerrel.. :)
csórikám, olyan volt mint aki alaposan berúgott.. :) a szemei össze-vissza álltak, ahova lépett, kő kövön nem maradt, rövid időn belül ön- és közveszélyessé vált, persze nem akart ő senkit bántani.. :) ja, és össze-vissza beszélt, szerintem sokszor azt sem tudta, hogy hol van.. :) ült az asztalnál, éppen dumcsiztunk.. valami nem "tetszhetett" neki, mert rám nézett, majd nekem szegezte a kérdést:
"anya, hülye vagy?? " (nem szokott csúnyán beszélni, és tudtam, hogy nem direkt volt, ezért nem is reagáltam igazán erre a megnyilvánulására.. :) ) miután elhagyta a száját a mondat, láttam, hogy elgondolkozott, majd szemrehányóan közölte velem, hogy: "hé anya, ilyet nem szabad mondani, ez butaság.. dili vagy??" ekkor már nem bírtam röhögés nélkül, és felvilágosítottam, hogy az előző verzió, is az ő száját hagyta el, én meg sem szólaltam.. :-D
nem tudom merre járt éppen, de az tuti, hogy egy másik dimenzióban.. :-D
azt is nagyon bírom, ahogy hárman elbeszélgetünk egymással.. :) vittük ki anyukámat a buszhoz és Ákos egyszer csak megszólalt, nagy boldogan, hogy "télapóóó".. :)
erre én: "hol látsz te itt télapót??"
Ákos: "fönt.." (és mutatott felfelé.. )
Matyi: ügyes vagy Ákoska, igazad van, tényleg ott fenn szokott repülni a szánjával.. "
Matyi: "anya nekünk is lesz ilyen repülős szánunk?"
Én: persze, amint elvégezted a "Télapó képzőt", mert nem lehet csak úgy repkedni odafenn.."
Matyi: "és akkor majd mi is röpködünk?"
Én: "simán.."
Matyi: " az jó, de akkor inkább te végezd el.."
na, ennél a résznél szerencsére megjött a busz, télapó téma sikeresen lezárult, mert már kezdtem aggódni hogy fogok kinézni nagy szakállal.. :-D

pár cuki beszólás:

Matyi tanulmányozott két pókot a hálójukban, majd egyszer csak megkérdezte:

"anya, felfűzték magukat?? " :-D

azt mondta ma Matyi miközben jöttünk haza a motorozásból, hogy "azért piros az ég alja, mert meghorzsolta a repülő".. :-D

Ákos meg remekül bokszol.. :-) pörgeti a karját, és közben mondja, hogy "jobbhoro, jobbhoro, jobbhoro bumm" és a végén bebokszol egyet.. :-)("jobbhoro"=jobb horog.. :-) ) ja, és ezt a trükkjét Beagle Dórijának is megtanította már.. :lol:


mentem Matyit ébreszteni tegnap délután, mert annyira sokáig aludt, hogy félő volt, hogy veszélybe kerül a esti lefekvés.. elég kómás volt a drágám, nagy nehezen kinyitotta a szemét, majd nézett mindenfelé, körülöttem, miközben mondogatta, hogy: anyát keresem.. hol van anya.. ?? kérdem tőle, hogy oké, de akkor én ki vagyok..? :-) erre azt mondja, hogy "Móni" ... :-) na oké, de ki az a Móni.. :-) végre rám nézett, mosolyogni kezdett és úgy válaszolt: "hát anya".. :-) hurrá, akkor mindenki meg van.. :-D

Ákosban mély nyomot hagyott a locsolkodás.. :-) ma megtalálta az egyik kölnit és vad locsolkodásba kezdett, nem kímélve sem engem, sem Matyit, de még az apját sem.. :-) nekem még locsoló verset is mondott: "két tök, két tök, öntök.." :-D locsolkodásról jut eszembe.. Ákost kineveztem a bilizés nagymesterévé.. nagyon ügyes, ma egész nap pelus nélkül volt itthon és minden alkalommal sikerült a biliig időben eljutnia.. :-) este meg már majdnem aludt, mikor egyszer csak felállt, és a bilit kérte, majd jól meg is locsolta.. :-) ha így folytatja, nyárra teljesen pelus nélküli lesz.. :-)

amúgy a drága fiaim nagyon egy követ fújnak.. :-) fürdés után próbáltam rájuk varázsolni a pizsit, de Matyi lelépett játszani.. :-) kértem, hogy jöjjön öltözni, erre azt a választ kaptam, hogy "öt perc anya.." persze Ákos is egyből felpattant az ágyról és futott Matyihoz, miközben közölte velem, hogy "öt perc.." :-D

na, még egy utolsó sztori..

ma éppen reggeliztünk a fiúkkal.. Matyi mint mindenre, ami nem játék sajnálja az időt, alig bír megülni a fenekén.. időnként elvándorol az asztaltól, aztán sugallatomra vissza.. :-) miután sokadszorra próbáltam maradásra bírni elég kevés sikerrel, már a leszögelést is kilátásba helyeztem.. :-) végre sikerült elérnem, hogy a széken ülve maradjon, de nehogy már anyunak legyen igaza alapon, elkezdett magyarázni: "anya, nézd, letettem az egyik lábam, nehogy lecsússzak a székről.. látod, milyen profin csinálom.. ???" :-D anya megdumálásból jeles.. :-)

na, befejeztem már így is lehet, hogy egy kicsit sok lettem.. :oops: :D :lol:

Kép

Kép
morca
 
 


Morca esküszöm életembe nem röhögtem ennyit!!!!!!!!!!!!!!!!

a közös tornázást vedd már videóra.úgy meg nézném!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Morca, de jó, hogy írtál!!! Kösziköszi! Éni s nagyokat kuncogtam. :) Ezek a fiők olyan drágák! :)
Gratulálok a fogyáshoz! Csak így tovább! :)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

nem tudtam jönni kisfiam még köhög És nem fogjátok elhinni most kötöhártya gyulladásunk van :evil:
Reggel összevont csoportba megy és ott volt egy kisfiú akinek az a anyukájával beszéltem és mondta az van nekik de a kisfiamnak csak pár nap múlva lett .és itt elindult megint a sor.
Pénteken ebéd útán elhozom kisfiamat erre azzal fogad az ovónő hogy ő már reggel úgy vette át a gyereket hogy piros volt a szeme és hogy vihetük be -majd leszedte a fejem., de nem akart felhívni Aztán nekem sem kellet több mondtam neki reggel semmi baja nem volt a szemének mert én kezsitem el és láttam volna ha olyan.Különben sem szoktam bevinni betegen. Aztán lecseszte a másik anyukát is azt hiszem ballábas volt de nem értem miért rajtunk tölti ezt ki. De anhyuka is reklamált hogy a másik szülőknek miért nem szól hogy betegen ne vigyék be agyereket pláne úgy hogy se apuka se anyuka nem dolgozik. :evil: :evil:

Tegnap elmentem fogászatra mert már húsvétkor elkezdet fájni a fogam kigyökérkezelte de nem tömte be nehogy begyulladjon .még mindig luktett de ez ilyenkor még aktuális.
Még mindig lakásfelújitás van alatunk lévő lakásba tegnap egész nap babáztam egy perc pihi sem volt :twisted:
Már kezdek depi lenni

Nitacska persze majd ha meggyogyultunk talizhatunk
na megyek mert Gréti nagyon sír megunta

majd jövök és olvasok

Etelka nagyon helyesek vagytok de jól esne nekem is egy kis pihi

Csicsuka tündéri a kisfiad azok a szemek gyönyörüek

na tényleg megyek

KépKép
manojoco
 
 


Manojoco nem semmi az ovonő.beszoltam volna neki én is..............
meg az az anyuka is mehet a búsba aki betegen beviszi pláne kötőhártyával...............
jobbulást nektek:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ManóJocó, látom, nem vagy vmi víg... Sok erőt neked a kicsi gyermekeid mellett!! :) Jobbulást nektek!!!

Hahó mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Manojoco, elhiszem, hogy mérges vagy, én is az lennék, de próbálj meg inkább a gyerekekre koncentrálni, nekik most nagy szükségük van Rád!!! Reméljük, hamar meggyógyultok, és a felújítást is befejezik végre...

Hát pihenni én is szerettem volna, és szeretnék azóta is... sajna nekem nem pihenés volt, max kikapcsolódás az itthoni légkörből.... de inkább nem panaszkodom :)

Dóri, Bábaildi... már ilyen nagyok a fiúk.... :) te jó ég!!!! hamar elszaladt az idő... :shock: :shock:

Morca, imádom a történeteidet!!! Soha sem sok belőlük!!!! :) várunk mindig, hozz ilyen jókat!!! :) :) :) Mikortól megy Matyi oviba? Vagy már jár, csak lemaradtam róla...? :oops: :oops:

többiek? :)

Szép napot Mindenkinek!!!!! Megyek, mert a dumagépem reklamál :D

Kép
Kép
etelka
 
 


Hé hová lett megint mindenki???? most még jó idő sincs, hogy sétáljatok, kiránduljatok.... :(

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!!!

Én vagyok :P Olyan nyomi vagyok egésznap,fáj a fejem és elegem van az esőből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Képzeljétek tegnap felállt Ricsi :P :P :P Megkapaszkodott a motorjába és felhúzta magát :P Imádom!!!

Morca: Irhatnál egy mese könyvet is :P Olyan mint az Anna Peti és Gergő biztos ismered :P

Manojoco: Jobbulást nektek :P

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Sziasztok!!!!!

Barnikám ma megint lázas volt.38.7...én a fogra gyanakszom mert semmi más baja nincs.jó kedvű,vidám..

tegnap csináltam neki jó sok babahamit.banán-alma.alma-keksz........és répapürét....


Csicsuka nagyon ügyi Ricsi!!!!!!!:))))))))

Etelka én is vagyok csak tegnap olyan szinten lassu volt a net hogy inkább ki kapcsoltam a gépet még mielőtt mérgembe kárt tettem volna benne........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Megint eltűnt mindenki... bár már jobb idő van :D mi is sétáltunk nagyot :) Jött Botond apukája, és sétáltunk :D

Csicsuka, nagyon ügyes Ricsid!!! Hamarosan majd szaladgál már!! :D

Nitácska, Barni jobban van?

Jövő héten ki jön a bababörzére??? :D nekünk most már jó közel van, de gyalog még így sem megyünk... de busszal tudunk menni :D Már nagyon várom!!! :)

Lenne még egy kérdésem, ki milyen naptejet vesz a babájának? Tényleg elég a 30-as faktoros? Szemezek a Vichy krémjével, de érdekelne, hogy Ti mit használtok? Vagy ki mit ajánl... elég érzékeny Botond bőre, és fehér is... örökölte apukájától, meg a nagyanyjától....

Reméljük, mindenkinél minden oké!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!!!!!!!!
tegnap elbúcsúztam mamámtól!!!
és ma reggel örökre elment!
nagyon hiányzik!!!!!!!!!!!!!!
most apuék bementek a korházba.
remélem nem haragszotok hogy jövök?!!!
ha nem jövök begolyózok.és csak sírok.....

Etelka én ott leszek a börzén!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, nagyon sajnálom, ami történt :( én azt mondom, (és szerintem a többiek sem ellenkeznek), hogy gyere nyugodtan!!! A börzén meg találkozhatunk is, ha gondolod!!! Most mi is reggel megyünk már, ha felkel a Bébi :) már nagyon várom!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Nitácska, valamennyien Veled érzünk, hiszen akit szeretünk, annak eltávozása mindíg fáj, akárhány éves is. Sirasd csak meg, de utána gondolj azokra a szép évekre, amiket együtt töltöttetek, és idézd fel minél többször a közös élményeket.....így Veled marad örökre.
bábaildi
 
 


Ildi Etelka köszönöm..folyamatosan ő van a fejembe...nem tudok nem rá gondolni!!!!!!
iszonyatosan hiányzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Etelka én is kint leszek.már nyitás előtt........majd keressük egymást!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitácska, nagyon sajnálom! Erőt, vígasztalást az egész családodnak! De az milyen szép, hogy elbúcsúztatok! Én nem búcsúztam el egyik nagyszülőmtől sem... :(

Én vagyok, csak nem írogatok...

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri köszönjük!

mindjárt 1 évesek vagytok!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát, igen... :)

Látom, mindenki el van foglalva... :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


sziasztok!

én a temetés intézésébe segítek anyunak...meg pakolunk a lakásba...........
:cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

nem tudtam jönni Gréti múlthéten nem kapta meg a 3 hónapos oltást mert köhögött nagyon csúnyán és folyot az orra.
Kaptunk gyógyszert szegénykém elég rosszul volt alig kapott levegőt pedig adtam neki az orrcseppet és porszívoztam neki . csak ugy tudott aludni ha a mellkasomra fektettem volt hogy hajnal 3-ig igy aludt és csak utána tudtam lerakni .Ma vittem vissza megnézetni a dokihoz kaptunk még fenistil cseppet és cebiont kel neki adni és jövő héten megyünk a 3 hónapos oltásra.
Kisfiam jár oviba nekemis picit folyik az orrom de ez már inkább az allergiára fognám. Fogászatra még mindig járok 2 szer gyökérkezelték ki a fogam de tegnap is csak kitisztitotta de majd jövöhéten tömi be.
Elég hulla vagyok de majd lesz jobb is. :)


Etelka Igen igyekszem kitartani és nem foglalkozni vele de bosszant hogy tudják 2 gyerekem van.és nem értem miért kell azt az 1 lukat 7:30-kor kifurni 10-kor már nem felel meg nekik?hollot kint van a házirend.
Kérdezted a naptejet én nekem a doktornő irt fel naptejet a patikában elkészítik és azt használtam a kisfiamnak. De nekem is bevált ugyanis és sok mindenre allergiás vagyok és nem használhatok akármit .Kérdez rá a nevét nem tudom de megkérdezhetem ha megyek .

Nitacska Hát nagyon sajnálom ....... a szeretünk elvesztése borzasztó dolog tudom milyen.Ilyenkor nehéz bármit is irni és mondani .De hogy eltudtál búcsúzni ez talán enyhít a fájdalmon. :(


gréti felébredt mennem kell

KépKép
manojoco
 
 


Manojó lassan bele kell törődnöm az elvesztésébe...........elég nehezen megy......de kapok "tőle" sok mindent.sok emlékem marad tőle:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hahóhahó!

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek szép hétvégéje lesz!

Sok erőt, kitartást kívánok minden nehézséggel küzdőnek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Jól el van tűnve mindenki :) gondolom, nagyokat sétáltok, kirándultok a szép időben!!! :)

Nitácska, köszönjük szépen a tegnapi nagyon sok segítséget!!!! Nélküled kicsit nehezen oldottam volna meg ezt..... :) Sok-sok puszi érte!!!!! Remélem, javulnak a fiúk!!! Jah, és nem nagyon csinál ilyet Botond, hogy valakinek azonnal mosolyog, dumál, és kacag!!! :D Te vagy az első!!! :)

Manojoco, remélem, Grétid már jobban van! az ilyen szomszédok elmehetnének a fenébe... bár nálunk is a múltkor szerdán este negyed nyolckor álltak neki fúrni... Tiszta ideg lettem, hogy ilyenkor már nem kéne... igaz, nálunk 8-ig lehet, de pl én nyolckor már fürdetek, és utána alszik Botond... na mindegy...

Zdori, hogy haladsz a tanulással? :) minden ok? (de inkább ne válaszolj, inkább tanulj csak nyugodtan!!!) Kitartás, már tényleg nincs sok hátra!! :) és nagyon szorítunk!!!

Boeszty-ről tudtok valamit? Ő is már nagyon-nagyon régen nem írt... és Beagle is rég volt.... Remélem, náluk is minden oké, és csak kirándulgatnak a jó időben!!! :)

Puszi mindenkinek, szép napot!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!!!!
tegnap voltam börzén vagyont otthagytam.vettem utazóágyat,..szuper.rengeteg ruhát.........

"nem nagyon csinál ilyet Botond, hogy valakinek azonnal mosolyog, dumál, és kacag!!!Te vagy az első!!! "
köszönöm..... :oops: :oops: :) :)
szivesen segítettem!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Zdori: remélem jól megünnepeltétek a kis egyévest! Mi csaptunk egy jó kis bulit. Azért volt jó, mert a gyerkőcök tüneményesek voltak, :lol: :lol: :lol: azért volt kicsi, mert az alvás idejük különbözősége miatt csak kevés időt tölthettünk együtt. :? :? :?
Húzd meg Danó fülét a nevemben is! Tegnap nem volt időm géphez ülni, bocsánat!!!! :oops: :oops: :oops:
bábaildi
 
 


Zdori.... elnézést... nem néztem tegnap a vonalzódat.....
Nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Danónak!!!
Bábaildi, és természetesen Barnabás-unokának is (ugye, neki volt?) :)

Hoztok képeket a bulikról? :D

Nitácska, ez az igazság, még ilyen hamar nem barátkozott össze Botondkám senkivel!!! :) :) :) és tényleg nagyon sokat segítettél :)
Jobban vannak a fiúk?

Kép
Kép
etelka
 
 


De aranyosak vagytok! Köszönjük szépen! Én is sok boldog szülinapot kívánok Banabás-unokának és kedves családját vele együtt Isten éltesse! :) Ne haragudj, hogy nem jöttem én sem "időben", de nem nagyon megy az idejutás...

Mindenkinek szép napot! Édes csemetékkel foglalkozzatok! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Etelka most irulok-pirulok ám...... :oops: :oops: :oops: annyira édes volt Boti.most is előttem van a mosolya:)))

fiúk még köhögnek de már kapnak antibiotikumot........Máté reggel össze fosizta az ágyát.de most jól van a köhögést leszámítva!!!

Barninak és Danónak SOK BOLDOG 1 ÉVES SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek jól van már Gréti ,most alszik éppen gyors irok.Jocika köhög picit de az oviban is vannak köhögös gyerköcök.
Csütörtökön lesz anyák napja az oviban már kisfiam nagyon készül.
Még mindig járok a fogászatra az az egy fogam nem akar jó lenni szombat óta fájt megint a gyökérkezelt fogam ami elvileg már nem fájhatna de , ez van meg bedagadt az arcom de tegnap is kitisztitotta meg rakott bele gyógy tömést de nyitva hagyta még fáj az arcom de már jobb remélem holnap ha vissza megyek már betömi.

Nitacska jobbulást a fiúknak .

Barninak és Danónak pedig Boldog Szülinapot.

Kép Kép Igy aludt mikor beteg volt Kép Kép Fánk most sütöttem

Hoztam pár képet ez az új alvó barátja nagyon szereti még beszélni is szokott neki meg megharapja .nagyon édes.
ja és most igy alszik

Fánk recep hamar megvan
hozzávalók: 1 tojás
1 natur joghurt
1 sütöpor
pici só
1-2 evőkanál tej
és annyi liszt amennyit felvesz .gyúrni ,szaggatni és már lehet sütni az első felét mikor olajba rakom akkor fedő alatt sütöm .
Én szoktam bele rakni egy kevés porcukrot de simán is lehet késziteni akkor sósan.

Megyek kicsit lepihenek mert fáj a fejem mig babóm alszik

KépKép
manojoco
 
 


Manojoco remélem már meg gyógyultatok?!!!!!
Gréti meseszép kislány!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


A receptet ki fogom próbálni. Nagy fánk imádó vagyok. :oops: :oops: :oops:
bábaildi
 
 


Megnyitottuk új webáruházunkat, amelyben tematikus módon gyűjtöttük össze a termékeket a különböző allergiákban szenvedők számára. Bioélelmiszerek széles választékával gondoltunk a glutén- és laktózérzékenyekre, valamint kínálunk diabetikus termékeket is. Természetesen figyeltünk az érzékeny bőrűekre is, így vásárlóink az allergénmentes tisztító- és mosószerek mellett rengeteg biopamut és naturkozmetikai termék közül válogathatnak. Kínálatunkban a makrobiotika, az aroma- és sóterápia iránt érdeklődők is találhatnak kedvükre valót, de nem feledkeztünk el a babákról és kismamákról sem. Hiánypótló bolt a miénk a piacon és reméljük, hogy nagyon sok embernek tudunk majd ezzel segíteni.
Várjuk szeretettel weboldalunkon: www.antiallergia.hu
kiscsirke49
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?