Új privát üzeneted érkezett!

Vali

Legbiztosabban abból derülne ki, ha pl. mikor kedden mész a hormonvizsgálatra, akkor csinálna még egy UH-ot, az már ugye a 14.nap, akkor már elvileg látszódnia kéne legalább egy kicsi tüszőnek.
A domináns tüsző hiánya még nem jelenti azt, hogy nincs tüsző. A 10mm fölötti tüszőket nevezik domináns tüszőnek. Lehet, hogy a tiéd ennél kisebb.

Valamicskét segíthet a hőmérőzés, peteérés előtt kicsit lejjebb megy a hőd, majd hirtelen megemelkedik, és egészen addig úgy marad, míg meg nem jön. Csakhát ennek úgy lett volna értelme, ha a ciklus elejétől elkezded a hőmérőzést.

Az 5mm-es méhnyálkahártya még vékony, de ez is nagyon gyorsan vastagszik, 9-10mm-esnek kellene lennie, mire bekövetkezik a tüszőrepi.
A normál uterus=normál méh, a mko. ov.= mindkét oldali petefészket jelent.
A PCO-szerű petefészkekről nem mondodtt semmit? A PCO azt jelenti, hogy a petefészkekben sok kis apró ciszta van. Az, hogy '-szerű' nem tudom mennyiben változtat a dolgon.

Remélem kicsit segítettemKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus Kép
Na jó, a következő hónap jó lesz Kép Júliusi ikrek, ez jó Kép
Miről beszélgetsz Kristóffal mostanában? Kép

Vali, Nicol
Én folsavat szedek csak, egyenlőre ezt javasolta a nőgyógyászom tavasszal. HA baba lesz, akkor biztosan szóba jön a magzatvédő vitamin is.

Nicol
Igazad van, boldogtalan leendő anyuciba nem költöznek babák Kép Én azért nem vagyok boldogtalan, csak ma egy picit szomorú, és hét végére már fáradtabb. De egy nagy alvás jót szokott tenni Kép

Judyt
Örülök, hoyg azért nem vagy olyan levert!
Köszi az újabb képet, aranyos vagy Kép

Babus
Annyira kíváncsi lennék most arra, hoyg nekem vajon mekkora tüszőm van így a 19. napon, és hogy milyen vastag a méhnyálkahártyám Kép Erre még nem találtak fel házi-tesztet? Kép

Tündi
Vendég
 


Tündi

Erre szerintem csak az UH-ot találták fel, mégKép

Hogy miről dumcsizunk manapság? A szokásos félelmeimről. Mindig megkérem, hogy kapaszkodjon nagyon anyuba, dobogtassa szépen a szívecskéjét, ki ne nyissa a "kiskapukat" semmiképp se, ne engedjen be semmi bacit, vírust, vigyázzon a köldökzsinórra, nehogy rátekeredjen a kis nyakára, rugdossa meg jól anyucit, éshogy szép egészséges kisbabává fejlődjön és majd februárban találkozunk, és nem előbbKépKépKép

Babus

Kép
babus2005
 
 

 
 

Sziasztok!

Én most vagyok itt először, mivel csak most kezdtünk el próbálkozni, de nagyon régóta szeretnék kisbabát. Most volt az esküvőnk májusban, és mivel februárban hagytam abba a gyógyszert, ezért most éreztük elérkezettnek az időt. Bár még csak 2 hete kezdtük, de máris nagyon izgulok és már 2 teszten is túlvagyok. Lehet, hogy túlzottan beleélem magam, de akkor is olyan jó az a 2-3 perc, amíg nem tudom az eredményt. Nektek mennyi idő utás sikerült?
30éves
 
 


30évesKép

Üdv ittKép
Én tavaly júniusban hagytam abba a fogigátlót, októbertől próbálkoztunk és idén májusban sikerült a babaKépEgy kis Closty-valKép
Remélem nektek is hamarosan sikerülKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Szia 30éves!

Végre még egy 30 éves (így már nem érzem magam annyira "öregnek" a többiek között), amennyiben tényleg annyi vagy Kép Keresztnevet nem árulsz el esetleg?

Mi júliusban házasodtunk össze, azóta próbálkozunk a babával, ezidáig sikertelenül. De nem adjuk fel Kép

Még csak 2 hete kezdtétek a babagyártást és már 2 terhességi tesztet csináltál? Miért? Úgy értem mi még a 30-35. ciklusnapot is korainak tartjuk tesztelésre Kép

Babus Kép
Annyira drága vagy te is, hogy hihetetlen! KépOlyan kis okosságokat mondasz a bébinek Kép

Tündi
Vendég
 


Megyek haza, jó hétvégét mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a babákra! Kép

Tündi
Vendég
 


Babus, bocs de még nem vagyok tisztában a szakkifejezésekkel, pl. mi az a Closty?

Tündi

Ildi vagyok, csak már ilyen néven volt felhasználó. Kicsit bonyolult a dolog: azért csináltam már 2 tesztet, mert aug. 1-én jött meg utoljára, aztán elutaztam 1 hónapra külföldre, és amiatt valszin megborult a hormonháztartásom. Már kaptam a dokitól Norcolut-ot, szóval majd elvileg meg fog jönni pár napon belül. Csak arra gondoltam, hogy esetleg mielőtt elutaztam a párom nélkül, szóval akkor esetleg nem volt 100% a védekezésünk és amiatt nem jött meg. Sajna nem így van. "Úgy értem mi még a 30-35. ciklusnapot is korainak tartjuk tesztelésre
"- bocs, de én tényleg nem vagyok még otthon a témában, de a tesztek dobozán az áll, hogy már 2-3 nap után kimutatja a terhességet! Bocsi, ha oltári hülyeségeket írok, de 30 éves diplomás nő létemre ez a téma még teljesen homály, mivel eddig semmi könyvet nem olvastam a témában, csak megkérdeztem a dokit, hogy mehet-e.

Üdv:

Ildi

Ps.: bocsi, most mennem kell, de hétfőn feltétlenül elolvasom, hogy mit írtatok.
30éves
 
 


Sziasztok!

En is most vagyok itt eloszor, es ez az elso honap hogy probalkoztunk a parommal. Mar most alig birok magammal, alig varom hogy kideruljon az eredmeny! A parom mar csak Anyukanak hiv - amit nem annyira szeretek, egy kicsit babonas vagyok. Ebbol kifolyolag a tesztet is szeretnem minel kesobbre halasztani... kerdes csak az, hogy meddig fogom birni!?

Gyongyi

bgy
 
 


Ildi

A Closty a Clostylbegyt nevű gyógyszer röviden, ami a peteérést segíti előKép

A tesztek 2-3 nappal az elmaradt mensi után mutatják ki a terhességet. Tehát egy átlag 30napos ciklus esetén reális, hogy csak a 33-35.napon lehet leghamarabb pozitív. És még akkor sem mindig mutatják ki a tesztek.

Gyöngyi
Türelem babát teremKép
Drukkolunk a kétcsíkos teszthez, de ha nem is jön most össze, akkor se keseredj el, 1 hónap még nem sok időKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Március óta olvaslak Titeket, de elég ritkán rok, mert senkit sem akarok igazán a magam bajával "boldogtani". Február óta próbálkozunk, sajna a természet többször megtréfált engem.
35 éves vagyok, van már egy 10 éves fiúnk, aki cirka 2,5 hónap alatt sikerült még a kapcsolatunk legelején. Mikor terhes lettem, akkor jártunk 4. hónapja. Igaz nem tettünk semmit sem ellene, sem érte. A fiam már 3 éve könyörög kistesóért, de a elhatározás tavaly decemberben ért meg. Spirálom volt, amit januárban leszedettem.
Szeptemberben, amikor megjött, sírva mentem dolgozni. Este mondtam a páromnak, kész, én itt befejeztem a babaprojektet. Arcára kiült a döbbenet, szólni sem tudott, csak annyit, hogy ő ezen még gondolkodna. Ide s tova 2,5 hete gondolkodik. Múlt hét szerdán még nem tudta, mit mondjon, kevés időt adtam neki. Szerintem csak időhúzás ez a gondolkodási idő KépKépKép.
Bevallom, már megbántam, hogy ennyit elvesztegettem, bár csak előbb gondoltunk volna kistesóra. Ketyeg az órám és a fiam órája is. Addíg húzzuk, mígnem gondolnom kell még egy harmadik kistesóra is. Hogy senki ne maradjon egyedül KépKépKép.
Ennyi a mi történetünk röviden.

Kitartás mindenkinek, meg egy kis ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energia.

Kriszta

mohácska
 
 


Szia Moni23!
Látom, hogy hasonló cipőben járunk. De nekem a kezdeti rossz érzéseket, optimizmus váltotta fel. Egy hozzáértő elmesélte ezt az egész betegséget(pco) Nem kell annyira kétségbe esni,mert ha segitséggel is(hormonok) de nekünk is összejöhet és össze is fog jönni.Igazán ezek a hormonok segitenek, és ma már olyan fejlett az orvostudomány. Jó orvost kell találni és sok-sok pozitiv gondolat...Sajnos engem a betegséggel járó összes tünet megtalált.Csomókban hullott a hajam, majd az addigi szép arcbőröm olyan lett, mint egy tinédzsernek, még mindig itt tartok és a kozmetikus és a bőrgyógyászom sem tud rajta segiteni. Szőrösödést kivéve minden megjelent nálam. Nálad vannak hasonló tünetek?
Egy kicsit nekünk nehezebb lesz, de sikerülni fog!!! addig is Mindenkit üdvözlök, és sok szerencsét!
ritus
hritus
 
 


Sziasztok!

Kicsit gondolkodtam, hogy bejelentkezzem-e hozzátok, ugyanis annyit írtok néha, hogy nem mindig győzöm követni (pár hete olvasgatok). Aztán az adta meg a végső lökést, hogy azt írtátok, hogy "mostanság aki ide belép, az gyorsan zebrás lesz". Na, már csak babonából is muszáj emiatt belépnem.Kép Szóval magamról egy-két szó elöljáróban: 29 éves vagyok, van egy 13 hós kislányom, mellé szeretnénk most kistesót. Ő elég hamar, két hónap alatt összejött, de végig feküdnöm kellett vele a 20. héttől (egy hónapot kórházban is), ami reményeim szerint most nem fog megismétlődni (mármint a fekvés, a két hónapot bevállalomKép). Még mindig sokat szopik, ami befolyásolhatja a teherbeesést, de remélhetőleg nem teszi. Mi mostantól próbálkozunk, a szeptember sajna kimaradt, mert elkaptam egy hányós-hasmenős vírust, és jól lefogytam (azóta sem híztam vissza ), most meg, amikor belekezdtünk végre a dologba, náthás lettem, nem is kicsit. Szóval vannak nehézségek, de ezeket mind legyőzzük.Kép

Ritus,
az én bőröm sajnos eleve nem szép, és a terhesség alatt még csúnyább lett; ami elég jól segített rajta, az a Zynerit ecsetelő. Nem tudom, ismered-e, egy próbát esetleg megér.

Bocsi, most nem írok másnak, először megpróbálok képbe kerülni. Próbálok majd gyakran benézni, csak a lányom sajnos utálja, amikor a gép előtt ülök, ezért csak este tudok nyugodtan netezni, akkor viszont a férjem is igényt tart a gépre, de majd kemény leszek.Kép

Mindenkinek további jó hétvégét!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


RitusKép
Jó, hogy ilyen optimista vagy. Én is nagyon bízok benne, hogy össze fog jönni, csak már majdnem egy éve próbálkoztunk, mikor kiderült, hogy ez a baj, és a doki mindössze Mastodynont írt fel és türelemre intett újabb 3 hónapra. Én meg már nem bírok várni, ezért jelentkezetm be a BMC-be, ott mégis csak szakemberek vannak.
Nálam is sajnos előjöttek a pattanások, és hirtelen 12 kg-ot híztam, valamint amit észrevettem, hogy eddig elég volt 3 hetente gyantáztatnom, most meg akár hetente is mehetnék.

Móni

Kép
móni23
 
 


Zsizsa,
Üdv köztünk, és nagyon remélem, hogy nem maradsz sokáig, mert az azt jelentené, hogy neked is rögtön összejöttKép
Nagyon aranyos a kislányod, megnéztem a profilodban, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan lesz egy ugyan ilyen aranyos kistesója.

Móni

Kép
móni23
 
 


SziasztokKép
Készítettem Kristófról egy fotóalbumotKép Akit érdekel, megnézheti a
http://babanet.hu/album/main.php?album=3538 címenKép
És légyszi, drukkoljatok, reggel védőnénihez megyünk, meghallgatjuk Kristófka szívecskéjétKép

Kriszta, ZsizsaKép
Üdv ittKép
Sok sikert nektek is a mielőbbi "bepocakosodáshoz"Kép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Annyira, de annyira el vagyok keseredve. Marcius, vagy aprilis ota mar nem emlekszem, szedtem a PCO-m miatt a Medrolt, es a Clostit. Hat azota szep lassan elkezdett hullani a hajam, es az arcom is kiragyasodott, na meg meg jott 12kg plusz is. Augusztusban abbahagytam az osszes gyogyszert. A hajam most mar annyira hullik, hogy ket oldalt latni a fejboromet.Ma hajmosas utan volt megint egy osszeroppanasom. Lefekudtem, es egyszeruen nem voltam hajlando felkelni. Igy is, amiota meghiztam utalom magam, de attol kiborulok, hogy kihullik a hajam. Vartam eddig, hatha hejrejovok, de ahogy meglattam a fejborom, a ritka hajat, egyszeruen osszezuhantam. Gyonyoru, dus hajam volt.
Hritus!
Neked mikor hullott csomokban a hajad? Mit csinaltal?
Van most valami Vichi ampulla a hajhullasra. Szerintetek erdemes megvenni?

Bocsanat, hogy igy kiborultam, de azert borultam ki, mert se baba, se haj.

Bekerulhetek a tablazatba? Azert, mert en utolsokent szolok hozza, azert meg olvaslak Titeket. Igazan sajnalom,hogy napkozben nem tudok hozzaszolni.Hogy miota probalkozunk? 2003. oktobereben hagytam abba a fogamzasgatlot, es a doki egy honap szunetet mondott. 24 eves vagyok, Pesten a XX.kerben lakom, es hetfon lesz a 16.cn
Ezzel kapcsolatban is kerdeznek valamit: Nem tudom, hogy mikor probalkozzunk a baboval, mert egyre hosszabbak a ciklusaim. Megirnam, hogy mikor jott meg iden. Kerlek segitsetek kitalalni.
01.17 03.02 04.09 05.04 06.05
07.10 08.15 09.19
Teljesen tanacstalan vagyok. Ja, es ugye az elozo honapban a 11.napon lattak egy 16mm petesejtet.

Bocs, hogy kicsit hosszura sikeredtem, de ezeket le kellett irnom!

Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


JuditKép
Annyit gondoltam rád hétvégén. Nem is tudom, mit mondjak, hogy jobb kedvre derítselek. Nem voltam még hozzád hasonló helyzetben, de hidd el, hogy nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön rendbejönnöd és babó költözzön a pocakodba!

BabusKép
Megy a drukk neked és Kristófnak!

IldiKép
lehet, hogy a gyógyszer abbahagyása miatt egy picit felborult a szervezeted és ezért késeget ennyit. Mindenki másként reagál a fogamzásgátlóra és van akinek több idő kell arra, hogy kiürüljön minden belőle.
Felvettelek a drukklistára (Zsizsa, Gyöngyi, Titeket is)!
Nekünk is májusban volt az esküvőnkKép!

TündiKép
Mi a helyzet? Van már jele a tüszőrepinek? Hőd?

Nekem a hétvégén szépen felvánszorgott. Az túlzás, hogy hirtelen felment egy átmeneti leesés után, de most nem is izgulok ezen. Majd a doki bácsi megnézi a hormonokat és talán mondd valami okosságot.
Igazán csak ma reggelre volt 37 a hőm, tegnap viszont többszőr rosszul lettem, mert annyira fájt a hasam. Még az is felmerült bennünk, hogy vagbélgyulladásom van, de a fájdalmon kívül semmi egyéb nem utalt erre. Most szerencsére már jobb, nem is érzem.

Mindenkinek szép hetet és jó babásodást!

Stella

Kép
stella9
 
 


Lányok,
köszi az üdvözlést!Kép

Jaj, úgy sajnálom, hogy ilyen gondjaitok vannak.Kép

Móni,
köszi a dicséretet Gabi nevében!Kép

Babus,
mi volt a védőnőnél? Kristóf egyre emberformájúbb.Kép

Judit,
sajnálom, hogy a gyógyszereknek ilyen mellékhatásai vannak.Kép Sajnos nem tudok segíteni hajhullás ügyben, szerintem lehet, hogy megéri kipróbálni valamit, esetleg a gyógszertárban is utánakérdezhetsz, hogy mit ajánlanak. Küldök neked pozitív energiát: +++++++++++++++++++++++++++++++++++ Sajnos próbálkozás-ügyben sem vagyok kompetens, de az okosabbak biztosan tudnak segíteni.

Stella,
azért, ha visszatér a fájdalom, inkább menjél el dokihoz, nehogy tényleg vakbélgyulladás legyen! Mikor mész dokihoz hormonnézésre?

Velünk minden oké, mivel most kezdtük a dolgot, egyelőre nem idegeskedünk. A náthám is szépen múlik szerencsére.

Minden jót mindenkinek, jó kedvet és gyors zebrásodást!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


ZsizsaKép
Jövő szerdán lesz az első vérvétel, aztán miután megjön, a második!
Hasonló jó babásodást neketek is!

Stella

Kép
stella9
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Zsizsa üdv köztünk.

Babus!
Várom mi volt dokinál? Szépen dobog a kis szive?
Írtad multkor , hogy a tüsszögés nem túl szerencsés. Et hány hetes kortól lehet gond? Én naponta elég sokat tüsszentek, mivel alergiás vagyok.

Judit!
Úgy sajnálom ami veled történt, de tudod a rossz után mindig jó szokott jönni. Remélem nálad is így lesz.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Nicol!
Mi újság veletek?

Stella!
Nekem is fájt ebben a hónapban a hasam két hétig (kb. 20 cn-tól),
és nem tudom, hogy miért. De most már megszünt, hogy megjött.

Babus!
Szuper a fotóalbum, nagyon édi Kristóf.


Itt van a friss táblázat:

Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Judyt!

Klassz ez a tábla és szépen bővül. En jól vagyok és remélem a babuci is. Már alig várom az ultrahangot. Minden nap egy örökkévalóság. Ami egy kicsit aggaszt, hogy megint van egy kicsi barnázgatás, de a dokim épp műt így még nem tudtam vele beszélni. Kép.

De reméljük semmi komoly.
Te hogy állsz, hőmérőzöl?
A hajós dolognak nagy sikere volt, megrendelték a weblapot. Köszi mégegyszer.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Nicol!
Mindenképpen beszélj a dokiddal.
A múltkor nem adott semmit?
Máskor is szívesen segítek, ha tudok.

Velem annyi van, hogy pénteken sajna megjött, de már tegnap el is múlt.
Így nem nagyon tudom, hogy mi van velem.
Amúgy is fura volt ez a ciklusom, mert a 20 cn.-tól fájt a hasam, és amikor megjött nagyon görcsöltem, ami nálam eddig nem volt jellemző.
Annyi különbség van a múlt havi ciklushoz képest, hogy most ittam a cickafark-palástfű keverék teát.
De nem hiszem, hogy a tea hatása lett volna.
Na majd meglátjuk mi lesz.
Szerdán úgy is megyek a dokimhoz a hormonvizsgálat leletekkel, akkor majd többet tudok.

<font color="ff0000">Vigyázz magatokra!!!
Ha tudsz valamit, írj!</font>

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok lányok!

Babus!
Nagyon szép képek vannak a kis Kristofról!!!
Biztos jó volt a védőnéninél hallgatni a szívhangját!

Nicol!
Szerintem is érdemes az orvosodal beszélni!!

Tündi30!
Egészen jól müködik a táblázat és képzeld el hogy már három napja nem esik le a hőm.
Utoljára csütörtökön volt 36,8 és azota 37,1
Zsófi
zsófi76
 
 


Sziasztok!Kép

Igaz én egy másik topicban is írok , azért remélem csatlakozhatok hozzátok???

Meg kérhetnélek Judyt, feltennél a táblicskuba?

Ma vagyok 2. ciklusnapon , sajnos most jött meg tegnap és nagyon szomorú vagyok. Kép

2004. június óta próbálkozunk, lakhely: Verőce és 25 éves vagyok.

Előre is köszönöm!!!Kép

Sziasztok

Mea
mea
 
 


Babus!Kép

Nagyon tetszettek a képek!

De jó lenne, ha bennem is lenne egy ilyen édes kis tünemény!

Nagyon boldog babavárást továbbra is, vigyázz magatokra!!!

Mea
mea
 
 


Judyt!

Én is nagyon görcsölök most, de én valószínűleg azért, mert 10 évig szedtem a gyógyit és akkor semmi problémám nem volt, amióta abbahagytam görcsöl iszonyatosan első nap. Ez amúgy normális???

És amióta abba hagytam, a hasam is fáj a ciklus közepe felé.

Együtt érzek Veled, főleg, hogy Ti már 1 éve próbálkoztok.

Drukkolok, hogy a köv. hónap mindannyiunké legyen!!!

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Zsizsa, Gyöngyi
Üdv köztünk, hát tényleg aki mostanában jön ide az hamar zebrásodik, úgyhogy mindent bele, a jelek szerint jól működnek a küldött energiák Kép (Zsizsa, Gabi gyönyörű! Kép)

Ildi
Én is nagyon tudtalan voltam e témában, és kb. 1,5 hónap alatt annyit tanultam itt a lányoktól, hogy most már jobban tudok figyelni a testem jeleire Kép Ezt te is hamar meg fogod tanulni Kép Sok sikert a próblákozáshoz!

Judit
Nincs valami másik gyógszer, aminek nincs ilyen drasztikus mellékhatása? Tiszta depressziós leszel, és ez nem jó babaproject előtt-közben. Amúgy szerintem neked is érdemes lenne elkezdened a hőmérőzést (ha még nem teszed), mert csupán a ciklusok hosszából nehéz megállapítni, hoyg mikor van tüszőrepid, mikor érdemes akciózni. Ha hőmérőzést nem ismered, akkor szivesen segítek! És jobbulást kívánok mind lelkileg, mind testileg!

Babus
Kristóf nagyon megrugdalta anyucit a hétvégén? Ugye jól megmutatta a védőnéninek, hogy ő aztán egy igazi pasi és csak úgy zakatol a szivecskéje? Kép

Stella Kép
Szombaton akkorát ugrott a hőm, hogy nem akartam hinni a szememnek Kép 37-tel ébredtem Kép Mindjárt hadrendbe is állítottuk a kiskatonákat, bár csak kora délután, mert a férjem délig dolgozott Kép

Azon gondolkodtam nagyon sokat, hogy amikor reggelre felmegy a hő, akkor a tűszőrepi már megtörtént? Mert azt olvastam a kisokos könyvecskémben, hogy a petesejt a tűszőrepedést követően néhány órán át termékeny, és nem 24 órán keresztül Kép Ezzel szemben a kiskatonák ugye 48 órán át termékenyítőképesek. És rohadtul aggódok, hogy erről lemaradtunk Kép

Kellemes napot!

TündiKép
Vendég
 


Tündi30!

Nagyon drukkolok! Szerintem nem késtetek le semmit. Remélem egy pár hét múlva a te tesztedet is csodálhatjuk!

Nicol

Kép
nicol
 
 


Zsófi Kép
Akkor neked tényleg valószínű, hogy a ciklus első felében van a tüszőrepedésed Kép

Mea
Szerintem a görcs normális, pláne az első menzinap. Én is azt tapasztaltam, hoyg a ciklus felétől, illetve valószínű a tüszőrepedéstől kisebb görcseim vannak, és amikor megjön, másnap, 2 nap múlva elmúlik. Ez talán az egyetlen dolog ami hasonlóan működik a nőknél nőgyógyászatilag Kép

Tündi
Vendég
 


Nicol Kép
Köszi a drukkot, normál esetben a 28. nap most vasárnapra esik, de miután a 20, napon volt a tüszőrepi, 40. nap előtt nem vagyok hajlandó tesztelni Kép De ha tényleg nem jön meg, akkor jövő hét végénél tovább úgysem foghom kibírni Kép

Babus Kép
Így sokkal jobb Kristófot nézni, hoyg egy helyen van az összes erotikus fotója Kép

Tündi
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Látom, sokan csatlakoztak hozzánk:-)

HOlnap megyek vérvételre, hormonszint vizsgálat céljából. Az eredményekre mennyit kell várni?

Babus
Mi volt a védőnőnél? A cseten annyi negatív véleményt hallottam a védőnőkről.. Te meg vagy vele elégedve?

Szerintetek mitől lehet az, hogy hol erősebben, hol kevésbé de fájdogál a hasam? Ma van a 13 cn-om. A tüszőérésnek,repinek vannak érezhető tünetei is vagy csak az UH mutatja ki? Meg a hőmérőzés?

Tündi
Azt olvastam, hogy a petesejt 12 órán át képes megtermékenyülni. Tüszőrepi után lassan vándorol lefelé a petevezetéken keresztül. Ha ezalatt összetalálkozik a hadsereggel, akkor...KépMivel a 12 óra elég rövid idő (sőt!Kép, azt ajánlják (de ezt már biztos te is olvastad), hogy a tüszőrepi körülbelüli napja előtt 2, után 2-3 nappal is célszerű harcba küldeni a kiskatonákatKép Mivelhogy ugye azok meg 48 órán keresztül harcképesek. Ez ám az igazságtalanságKép Nem?Kép

Nicol
Felhívtad már a dokidat?? Okvetlenül tedd meg, nehogy gond legyen!!!!

Észre vettétek, hogy már nekem is vannak szmájlijaim (bocsi, de nem tudom, hogyan kell angolosan leírniKépKép Ügyi vagyok? Véletlenül sikerült ám csak rájönnöm, hogy itt hogyan működnekKép

Vali

Kép
Kép
tacsifül
 
 


TündiKép
ne aggódj, nem késtetek le semmiről! A petesejt a legújabb infóim szerint 8-15 óráig képes megtermékenyülni! Rendben lesz minden,nyugi!
Már rajta vagy a VIP (ikres) várólistán a gólyáknál!
Pont most nem kell a para, hogy ha van megtermékenyült petécska, akkor jól be tudjon ágyazódni, Drukkolok!

MeaKép
helló itt is!

ZsófiKép
az nagyon jó, ha fennt van a hő! NEm láttalak a táblázatban, hányadik napod ez?

Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Már rég óta olvaslak Titeket és most szeretnék csatlakozni Hozzátok.
Van egy öt éves kislányom, aki már két éve könyörög egy kistesóért.
Tavaly szeptemberben hagytam abba a gyógyszet és március óta próbálkozunk, eddig sajnos eredménytelenül :-(
De azért igyekszem nem nagyon elkeseredni :-) Eddig is már sok pozitív energiát kaptam Tőletek. Köszönöm!

Mindenkinek drukkolok a mielőbbi pocakosodásért

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok,

Koszi a biztatast, en is drukkolok mindenkinek!

Babus, gyonyoruek a kepek! Hihetetlen, hogy a modern technika mire kepes! Annyira jo lehet nemcsak erezni, de latni is hogyan novekszik a bebi!
Tundi, legyen igazad es mukodjenek a kuldott energiak! Minden iranyban... nem csak az ujak fele termeszetesen!

Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de kulfoldon elek, es evekig tart, ha ekezetesen akarok irni...
Most egyebkent eppen itt vannak a szuleim is, es a hetvegen kirandulni mentunk. A kanyargos hegyi utakon nem igazan tudtam eldonteni, hogy az auto vagy a baba csinalja a hanyingert... :-)))

Vali, hogy van ezekkel a smile-kal? En meg nem jottem ra, hogyan kell csinalni. Segits!

Gyongyi

bgy
 
 


Sziasztok Mindenkinek!

Szep termes volt megint az elmult nehany napban, csak az a baj, hogy olvastam, hogy nem mindenkinek mennek rendben a dolgai! Ne adjuk fel, majd lesz ez meg mashogy is!

Stella,
Szerintem se viccelj ezzel a hasfajassal. Nem szeretnelek elriasztani az en tortenetemmel, ezert le sem irom, de menj el orvoshoz vele.

Ezvicc Judit,
Nagyon-nagyon sajnalom, amin most keresztul mesz. En is tudom, mennyire szornyu dolog, amikor az ember elvisziti a hajkoronajat. De mivel neked nem azert hullik a hajad, mert elhaltak a hajhagymaid, hanem azert, mert hormonalis bekavartak a szervezetedbe, ezert (szerintem) vissza fog noni. Nem tudom, ez megnyugtato-e, gonodolom nem teljesen, de bizz ebben. Mennyi ideig kell(ett) szedned ezeket a gyogyszereket?

Mohacska,
nem teljesen ertettem, hogy mi most a baj? A parod nem biztos abban, hogy szeretne meg egy gyereket?

Babus,
mi ujsag volt a vedoneninel? Kristofka rendesen dobogott?

Udv minden ujnak!

Vanda
vanda72
 
 


Vali
Smilye ügyben ügyes vagy Kép AMiket leírtál, azt tudom, csak hogy pontosan hogy van ez összefüggésben a hőmérséklettel, az nem egészen világos. MÁrminthogy a hő emelkedése előrejelzi a tüszőrepit vagy jelzi hogy már megtörtént? Tudod itt sok óra különbség lehet, és hát tényleg majdnem matematikusnak kell lenni ahhoz hogy ki tudja az ember számolni, mikor kell akciózni Kép

Stella Kép
Nagyon köszi!!!!! Jó, igyekszem nem parázni, telnek a napok és kész, és csak magamban bíztatom a lehetséges babócát, hogy szépen lassan vándoroljon lefelé és keresse meg a legjobb helyet magának a kis odúban Kép És hogy mindenképpen menjen le odáig Kép És hogy jó mélyre költözzön be a méhnyálkahártyába, mert attól fog igazán elkezdeni növekedni, és hogy mielőbb kezdjen el termelődni az a HCG, mert ................. Kép Kép Kép
Na, szóval érted Kép VIP gólya-lista, ez aranyos Kép

Tündi
Vendég
 


Tacsifül!

Elhiheted folyamatosan hivogatom, de mégse sikerül vele beszélnem. Hol a kórház foglalt, hol az osztály, ha pedig valami csoda folytán felveszik akkor épp műt, szülést vezet le, vagy olyan helyen van, hogy nem találják. Ha ma nem is sikerül vele beszélnem, holnap biztosan sikerülni fog, mert a rendelőben lesz 8-12 között. Ott általában elérni.

Nicol

Kép
nicol
 
 


SziasztokKép

Úgy restellem magam. Este megírtam, hogy megyek a védőnénihez. De nem azért, mert kellett volna, hanem csupán önszorgalomból. Ugyanis a hétvégén alig éreztem mocorogni Kristófot, a védőnéni pedig-aki rendkívül aranyos-, azt mondta, bármikor szívesen lát, akár csak egy kis szívhanghallgatásra is. Hát én úgy gondoltam, hogy ezt most igénybe is veszem, mert eléggé aggasztott ez a nem-mocorgás. Este meg is beszéltem a kissráccal, hogy reggel megyünk védőnénihez, kicsit rossz lesz neki, mert zúg az a csúnya készülék, meghát tudom, hogy a múltkor is menekült előle szegény. Szóval felkészítettem mindenre. Befordultam aludni. Erre , szerintem tiltakozásképpen, hihetetlen rúgkapálásba kezdett a kissrácKép, olyanba mint még még soha. Riasztottam apucit, most jöjjöm gyorsan, hátha megérzi ő is, bár sok reményt nem fűztem hozzá. És mégisKép Apuci teljesen elámult, az ő pici fiacskája életében először jól megrugdosta, vagy 8-szor egymásután. Ilyet még sose csináltKép Fantasztikus voltKép És ő tökéletesen érezte.
Ezekután megbeszéltük apuval, és szerinte is hülyeség lenne elrohanni a védőnőhöz és feleslegesen zargatni Kristófot. Kristófka ezt nagyon díjazta, még egyet rúgott és bealudtKép
De reggelre megint elbizonytalanodtam, éjszaka megint semmi. Hajnalban már megint nem tudtam, mitévő legyek. Kérleltem Kristófot, mocorogjon, ha nem akar védőnénihez menni. Hosszú percekig semmi, aztán beindult a drágaKép És meggyőzöttKép Nem mentünk védőnénihez. Csak felhívtam telefonon és megkérdeztem tőle, hogy normális-e, hogy csak nagyon ritkán rugdos, esetleg napokig se. Azt mondta, hogy teljesen tökéletes. Majd 2 hét múlva többet fog. Így megnyugodtamKép
Hát ennyi a történetKép Bocsi mindenkitől, és köszönöm, aki hiába drukkolt nekemKépDe sokáig én se tudtam mit tegyek, aztán döntött a józan észKép És KristófKép Aki mintha direkt csinálta volna ezt az egészetKép

Sajnos, végigolvasni még nem volt időm a mai termést, mert rengetegKép Ez részben jó, de részben szerintem senki se bánná, ha kiürülne ez a topik. De ennek is eljön az idejeKép
Most mennem kell, mert apukám szőnyegtisztítózza a lakás összes szőnyegét és kicsit segítenem kell neki. Meg minden vizes, törlöm utána fel. Rumli van. Még el se mosogattam. Kaja sincs. Most kicsit sok a dolgom. De délután mihamarabb végigolvasok mindentKép

Babus + nagyokat rugdosó KristófKép

Kép
babus2005
 
 


Mea!
Én már 4 éve hagytam abba fogigátlót, de akkor sem fájt a hasam.
Egy ismerősömnek is fájt a hasa, és csak két napig volt mensije, és képzeld, hogy elment a dokihoz és terhes volt.
Na majd szerdán rákérdezek a dokinál, hogy nekem soha nem voltak ilyen tüneteim, mi lehet ez?
Köszi a drukkot!Beraktalak a táblázatba.


Nem akartok bekerülni a táblázatba?
Ha igen, akkor írjátok le légyszi az adataitokat.

Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Judyt!
De szívesen bekerülnék.
Budapesten lakom, 23 éves vagyok, 2004 március óta próbálkozunk, ma vagyok cn 1 napon sajnos :-((
Köszi

Anna

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Judyt,

De, persze szeretnek bekerulni.
Szoval az adataim: 29 ev, lakhely Cork, 2004. szeptember a babagyartas kezdete, a ciklusnap/het-rol pedig fogalmam sincs!!! Hogyan szamoljatok - ez a homerozos technika resze?
Koszi, hogy gondoltal az ujakra!

Gyongyi

bgy
 
 


Gyöngyi!
Azt kellene megadnod, hogy ma hányadik ciklusnapod van.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Ezvicc!
Nekem 1 hónapig hullot nagyon a hajam .Rengeteg kihullott, de mikor elkezdtem a clostit, abba maradt. Nem biztos, hogy attól, mert én is a vichy ampuláit kezdtem el használni éppen akkor és nem először. Nekem eddig mindig segitett.Remélem neked is fog . Ezenkivül szörnyen rossz izű gyógyteákat ittam...(iszok.) Hiszek a természetgyógyászatban is, és a párom mindennap 10 percet maszirozta a talpam. Szóval ez mind egyszerre. Nem tudom melyik segitett?! De most nem hullik a hajam. Amikor hullott én is kikészültem, borzasztó volt látni, hogy napról napra ritkul a hajam.A bőröm is "kezd " rendbe jönni.Az túlzás, hogy olyan mint régen, de már ki merek menni az utcára . A bőrömmel bőrgyógyásznál voltam aki irt valamilyen gyógyszeres kenőcsöt, ami segített. Igazán sajnálak, tudom nem könnyű, de szerintem az ampulák segiteni fognak és talán próbáld meg a gyógyteát.Drukkolok neked.Fel a fejjel. És a fejmasszást is javaslom napi öt perc, szerintem az is segíteni fog. A legfontosabb pedig, foglald el magad és ne gondolj rá. A régi nőgyógyászom tanácsa pedig: Majd újra kinől. (ekkor hagytam ott)
Üdv: Hritus
hritus
 
 


Ma a 19. ciklusnapom van.

bgy
 
 


Gyöngyi!
A mensi 1 napja az 1.cn.
Nicol

Kép
nicol
 
 


Tündi

Ezt találtam egy könyvemben:

Az alaphőmérséklet az ovuláció után 48 órával 0,4-0,6 fokkal emelkedik, de sokaknál, mielőtt ez bekövetkezne, rövid ideig tartó hőmérséklet-hullámvölgy áll be. Ez röviddel megelőzi az ovulációt. Ezután lépcsőzetesen vagy meredeken megemelkedik a hő és a következő menstruációig megmarad ezen a magasdabb szinten.

Tehát, minden ovulációt követően, azaz a ciklus közepén megindul a progeszteron termelődése, ez az anyag pedig előidézi a hőmérsékletemelkedést.
Mivel progeszteron csak akkor képződhet, ha már megtörtént az ovuláció, a hőmérséklet emelkedése szinte biztosan jelzi, hogy a folyamat már lezajlott.

Amennyiben a ciklus második felében több mint 16 napon át megmarad a magasabb hőmérséklet, az nagy valószínűsséggel terhességre utal, mivel a várandós anyában tovább folytatódik a progeszteron termelődése.

Remélem segítettem.

Most már tényleg megyekKépAkadályoz a munkavégzésben a BabanetKép Nem tudok elszakadni innenKép

Ja, és Kristóf köszöni a sok dícséretet a fotóalbumáértKép

Babusék

Kép
babus2005
 
 


Judyt!Kép

Köszi, hogy feltettélKép

Mea
mea
 
 


Koszi Nicol, igy szamoltam, szoval igy biztos hogy ma a 19. cn. Bocs a tudatlansagomert... igazabol a /het zavart meg...

bgy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?