Új privát üzeneted érkezett!

Helloka!Fülescsacsi:a fiad ismerősnek tűnt,de nem mertem rákérdezni,hátha beégek.Mire hazaértem már 90 %-ra vettem,hogy te voltál,de akkor most már tuti.Többiek kár,hogy nem voltatok,jó sokan voltunk,és nagyon jó volt a hangulat.Én rá se ismertem a saját gyerekemre,hihetetlenül jól viselkedettKépNagyon büszke vagyok rá KépÉva:a játszóház a Damjanich utca 36-ba van,II.emelet.Hétköznaponként 9-13 óráig,300Ft/óra.Egyenlőre kevesen vannak,de nem is baj,kb.5-6 gyereknek elég a hely.Van sok szép játék,Viki nagyon jól elvolt.Na,mára ennyi,majd benézek.Tünde.

Kép

Kép
tündérke26
 
 


Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem voltunk csütörtökön, de majd most bepótoljuk. (Remélem, nem kiabáltam el!) Emese szája szépen javul, egyre kisebb a heg rajta. A szeme is szép már, úgyhogy hétfőn megy oviba. Voltam vele csütörtökön az állatkertben, tegnap meg a Természettudományi Múzeumban. Bár nagyon féltem, hogy végig fog söpörni az egész családon a fertőzés, de úgy tűnik, megúsztuk.
Jön ki vki holnap a Városligetbe a futónapra? Mi tutira kimegyünk gyerekestől, nagymamástól, s a családi futáson indulunk is!
Mi évek óta kimegyünk, a párom már többször indult is. Gyertek ki ti is, nagyon jó szokott lenni!

Zita
zait
 
 


Sziasztok!

Sajnos mi nem tudtunk elmenni a futásra, de a Margit hídról láttuk, hogy a beérkezQket egy kis zenekar buzdította az utolsó párszáz méter elQtt, nagyon kedves volt!
Valami sporton mostmár én is komolyan gondolkozom, mert rettentQen eltunyulok így, és hiányzik valahogy a csapat-játék jó hangulata (én kosaraztam régen, jó régen, de máig hiányzik)
Fcs, még egy galériánk azért lett, mert a kisszoba az kis úrfié lett, és mi nem akartunk lent aludni a "nappaliban", ahol egyébként az élet zajlik. Úgyhogy fölébe emeltünk egy kis galériát. Barátságos lett tQle a szoba! Ezt a vertikális négy métert, vagy hányat, elég nehéz kitölteni amúgy is! Hatalmas lógó csillárban meg nem gondolkoztunk...(Csak néhaKép)

Mi újság, lányok? A Margitsziget gyönyörq, valamelyik délután nem akartok kijönni? Mi ott töltjük az idQt, amikor csak lehet.
Andi, hétvégén felhozzuk a takarókat!

Éva
rizike
 
 

 
 

Sziasztok!

Holnap úgy néz ki megyünk a klubba! Persze biztos késni fogunk! Ki jön?
Mentem, mert Peti szétszedi a kábeleket! jaj!

Pusz.
A.
andi68
 
 


Sziasztok!

A holnapi klub megint ugrott, sajnos, ügyeket kell intéznem. Andi, reggel telefonálok, holnap mindenképp viszem a ruhákat!!! Ne aggódj!!!
Hol vagytok, lányok, babák?

Éva
rizike
 
 


Sziasztok!

Mi megyünk!

Zita
zait
 
 


Sziasztok!Hú de jó volt ma a klub!Kár,hogy dél lett,és sietni kellett haza,de a jövőhéten megint megyünk,és csinálom tovább az üvegfestést.Nekem marhára tetszik,nagyon rákaptam.Azt hiszem ez lesz a legújabb hobbim.Apa meg majd idegbajt fog tőlem kapniKép

Kép

Kép
tündérke26
 
 


Sziasztok!

Tünde, nem tudnál valamit írni a Damjanich utcai klubról? Nekünk a délutáni idQpont sokkal jobb lenne, a net-en nem találok róla semmit egyébként.

Éva
rizike
 
 


Sziasztok!
Soha többet nem írom meg, hogy megyünk, mert akkor tutira közbejön vmi. Tényleg üvegfestés volt tegnap? Én imádom, szuper dolog!! Én azt a változatát szoktam csinálni, amikor matricafestékkel nejlonra festek, s száradás után teszem az ablakra. Az egész lakás tele van vele, a gyerekszobától a fürdőig. Jövő héten mi lesz a klubban?

Zita
zait
 
 


Sziasztok!

Zita, kerestelek és csodálkoztam is, hogy nem találtalak meg a kb. 5 anyuka között! Kép
Igazából csak délután olvastam, hogy jöttök, de sejtettem hogy azért felismertelek volna. Kép

(Föleg, hogy Ágival mentünk és vele ismeritek egymást, igaz?)

Én nagyon béna vagyok kézügyességileg, de tegnap sikerült egy virágot egy üvegre ráfestenem! (Vállonveregetem magam...)
Mivel többen nem fejeztük be, jövö héten is ez lesz a progi.

Hali!
Andi

Ui.
Pár napig megint volt hosszu ö-m most meg ujból nem ismeri fel. Kép ??????
andi68
 
 


Sziasztok!

Andi! Remélem, a jövő héten már találkozunk. Biztosra már semmit nem merek ígérni, de szeretnék menni.

Zita
zait
 
 


Sziasztok!Csak gyorsan pár sort írok.Éva itt írtam a játszóházról pár hozzászólással feljebb,keresd meg.Ha jól számoltam,akkor 8 hozzászólással ezelőtt írtam.Na,el is húztam,majd írok.Szép napot!

Kép

Kép
tündérke26
 
 


sziasztok!

ojan lusta vagyok hogy elolvasom miket írtok de nem vagyok képes írni, kivéve most.
sok új hírem nincs de voltam az klubba Andival és a héten is megyek ha nem jön közbe semmi.
A gyerekek jól vannak, Gergő jár úszni az ovival nagyon élvezi, Andris meg szépen fejlődik.
Remélem mindenki jól van.
Megnézhettek minket a fotóalbumban a Gergő és András név alatt.
Sziasztok Ági.
danyoi
 
 


Hali!

Na, hol van mindenki?

Nálam most a derékfájás a müsor.

Hogy vannak a csemeték?

Pusza,
Andi, Kitti, Petya
andi68
 
 


Sziasztok!

Végre eljutottunk a múlt héten a klubba, nagyon tetszett! Ezen a héten textílfestés lesz, ha gondoljátok, és tudtok, gyertek. Mi szeretnénk. Mentek ki a hét végén a babaruha- börzére? Én egy barátnőmmel kinn leszek, árulni fogok. A párom is kijön, kihozza Esztert. Emese a nagyszülőkkel hazautazik Balassagyarmatra, mi meg másnap megyünk utánuk és egész jövő héten ott leszünk.
Sziasztok!
Zita
zait
 
 


HAli!

Mi is megyünk a börzére, a barátnőmmel. Még soha nem volt asztaljegyünk, eddig "illegálisan" a földről árultunk, de most megszigorították és a tavaszin senki nem mehetett be asztaljegy nélkül. Úgyhogy vettem egyet. Remélem jó lesz.

Zita, te voltál már árulni? Jó lenne ott összefutni, bár abban a tömegben nem biztos, hogy sikerül.

Többiek!

Ti is gyeretek börzézni! Nagyon jó cuccokat lehet kifogni, nem túl drágán.

Okt. 24-én, a BNV. A pavilonjában. A belépő 800 froncsi azt hiszem. Mondjuk emiatt tényleg csak annak éri meg, akinek szüksége van több dologra, vagy el is akar adni valamit.

Sziasztok!
Andi

Ui.
Kár, hogy így eltünt mindenki. Kép
andi68
 
 


Sziasztok!

nem tüntem el de betek mind a két gyerkőc, Andris benyalt valami vírust csorog az orra meg a szeme is begyulladt már, vasrnap éjjel kezdődött es a ma éjszakát tudta már átaludni, szóval le vagyunk fáradva, persze Gergő tegnap úgy jött haza az oviból hogy a jobb szeme be volt kicsit dagadva, elvittük hamar szemészhez és kiderült hogy árpa. Ma reggelre már ki sem tudta nyitni, most úgy néz ki mint Kvazimodó a rajzfilmben, ígyhát ő sem ment ma oviba és nagyon sajnáljuk mert ma mentek volna állatkertba, holnap meg lessz úszás.
Szóval itt a szép idő mi meg itthol ülünk.
Holnap sem tudom mi legyen mert a textilfestés is érdekelne de a kicsit nem akarom még kivinni, meg kell menjünk a dokihoz is.
Ennyit rólunk, Andi hogy van a derekad?

Sziasztok Ági.
danyoi
 
 


Sziasztok!

Holnap megint klub, nem tudom megyünk-e, mert Peti köhög egy kicsit, de az orra is folyik. Kitti ugyanaz, de nála nem újdonság. Viszont szerencsére lázuk nincs és kötöhártya gyuszi sincs, ami most járvány.

Ági, szegény srácok!

A derekam már szinte nem is fáj, de ma reggel a nyakam kezdett, ugyanúgy, de kb. egy méterrel feljebb. Lehet hogy vándor derékfájásom van? Kép

Pusszantás, gyógyuljanak a betegecskék!

Andiék.
andi68
 
 


Sziasztok!

Ági, Andi, jobbulást a skacoknak!!!

Mi is megvagyunk, csak csQstül jöttek a bajok: a picinek kétoldali gennyes fülgyulladás, nekem meg nagyon durva menzesz, itthon dekkolunk, antibiotikum, meg ilyenek, szegény Pici fogy, nem eszik, téblábol...
Andi, az angol meg takaró meg egyéb ügyekben jövQ héten tudok már szerintem mozogni, ha neked is jó!! Csak fülszúrás ne legyenKép
Lehet, hogy elmegyünk a börzére, csak az a baj, hogy én nemigen tudok alkudozni, meg vásározni, nade egyszer azt is meg kell már tanulni, nem?
Puszi mindenkinek

Éváék
rizike
 
 


Sziasztok!
Mi sem voltunk klubbozni, mert Eszternek középfül-gyulladása van, s még nem akartam kivinni, főleg, amilyen takony idő volt tegnap. Emét ma viszi el a nagyi, így egy picit nyugodtabb lesz a mai este, meg a holnapi nap. Aztán irány a börze!
Én már volta árulni, jó nagy forgalmunk volt, remélem most is így lesz. Még nem tudom, hol leszünk, csak azt, hogy 3 asztalunk lesz, ami elég sok, biztos lesz vele munkánk.
Mindenkinek jobbulást, jövő héten nem leszünk, úgyhogy novemberben írok.
Puszi:
Zita
zait
 
 


Sziasztok!

na mijen volt a börze? Nálunk mindenki gyógyul, Gergő holnap megy oviba Andris is sokkal jobban van csak a porszívótol van rosszul ha meglátja de nem csoda... Már ki is merészkedtünk tegnap is meg ma is és mindenkinek jót tett.
Írjatok ha van időtök, puszi Ági.
danyoi
 
 


Sziasztok!

Végre vége a börzének! Én minden évben 2x megfogadom, hogy soha többet nem megyek, de aztán mégis megyek. Ez már krónikus.

Végül is eladtam pár cuccot, vettem is egy két jót Petinek, Kittinek is.

FCS. megkért, hogy vegyek nekik egy ünneplö gatyót Szabolcsnak, vettem egy ollllllllyyyyyyyan fantasztikus jót, hogy csak na!
Nagyon büszke vagyok magamra!
(remélem tetszeni fog neki! )

Ági, nektek is van itt egy frankó kis farmer Gergöre való, ha nem rövid.

Ja, a derekam megint kezdi, de most kevésbé fáj azért. Kezdek nagyon ideges lenni emiatt. Kép brrr. hú és ha.

Puszi mindenkinek!

Andiék.
andi68
 
 


Sziasztok!Nem vagyok eltünve,csak lemondtuk a mobil-netet,mert úgy volt,hogy lesz chellonk,aztán mégse lettKép Én most még egy darabig nem tudok klubba meni,mindenféle dolgom van,majd egyszer beesünk.Remélem még az idén.Majd néha írok ide,ha időm engedi.Legyetek jók,a betegeknek jobbulást!Pusszancs,Tünde

Kép

Kép
tündérke26
 
 


Hali!
Remélem megyünk holnap a klubba! Jöjjön aki tud, mi Ágival már beterveztük!
Pusz.
Andi
andi68
 
 


Andi!

ne siess holnap reggel mert még el kell szaladjak a dokimhoz ugyanis elfogyott az insulinom és kell a recept de sietek hogy 9 fél tízre itthol legyek.
Puszi Ági.
danyoi
 
 


Hello lányok!Mi volt ma a klubba?Remélem a jövő héten már nem jön közbe semmi,és mi is tudunk menni.De amilyen szerencsém van,megint közbejön valami intéznivalóKép No legyetek jók!Tünde.

Kép

Kép
tündérke26
 
 


Sziasztok!

Lassan mi is visszatérünk az életbe a betegségből! Remélem, ti jól vagytok, gyerkők meg anyuk! Andi, holnap otthon vagy ? Átvinném a takarókat, meg ruhákat még, amik nálam vannak!

Puszi mindenkinek
rizike
 
 


Sziasztok!

Na, én meg egész nap nem is néztem be, mert már kezdem azt hinni, hogy senki nem ír nekem. Kép

Évi, akkor majd a jövő héten valamikor összefutunk. Kép

Mi megyünk úszni holnap, végre! Először a nyári szünet óta. Remélem menni fog, Peti imádja a vizet,locsolgattuk is a fejét, de azért izgulok.

Drukkoljatok lécci!

Üdv.
Andi

Ui.
Nagyon szuper hétvégét kívánok, kevés esővel!
andi68
 
 


Sziasztok!

A börze nekünk is jól sikerült, adtam is el dolgokat, meg vettem is. Pl. nagy csomagos liberót 2500 Ft-ért, törlőkendőt 350 Ft/csomagért. Sikerült télikabátot is vennem Emesének, meg még 1-2 dolgot ezeken kívül is. Hétfőn hazamentünk, szupi volt otthon a hét. Sajna pénteken vissza kellet jönnünk, mert tegnap sulim volt. Ma meg a jégpályán voltunk, mert családi nap volt. Pénteken vettünk Emének korit, ma pedig kipróbálta. Jól elfáradt a nap végére, de a jégről zárásig nem lehetett lerángatni. Holnap Normafához megyünk. Eszter is jól van már, remélem csütörtökön tudunk klubbozni.
Üdv:
Zita
zait
 
 


Sziasztok!

Csak beugrottam, mert utazunk a nagyihoz-remélem, csütörtökön mi is tudunk menni a klubba ! Kezd étvágya lenni Szuszinak, kb. egy hónapig szinte semmit nem evett. KépKép

Minden jókat!
rizike
 
 


Megint én. Kiújult a középfülgyulladás SZuszinál, megint lázas, étvágytalan...KépKépKép

Nincs valami tuti módszer, megelőzni vagy elmulasztani ezt a betegséget? Zita, nálatok gondolom elmúlt, hisz kirándultok meg minden, hogy csináltátok?
Hogy van mindenki? Andi, ha neked jó, valamelyik este vagy késő du. kocsival át tudjuk vinni a "cuccot"Kép! Bárcsak már kimehetnénk!

Éváék
rizike
 
 


Helló Mindenki!

Évi, sajnálom szegény Samit, hogy ilyen nehezen múlik el neki a fülfájás.

Azért kérdeznék egyet kettőt.
Biztos, hogy a füle?
Sokszor ha lázas, és a torka nem piros, csak rámondják, hogy biztos a füle. A házi gyerekorvos, megfelelő műszerek híján, nem is nagyon látja a dobhártyát. Vitted fülészetre?
Homeos bogyit próbáltál?
Jó lenne egy homeos doki, ha az antibiotikum úgysem használ, akkor meg főleg.

Gyógyuljatok!

Ráér a pokróc, most még nincs olyan hideg, csak majd akkor fog kelleni.

Puszi!
Andiék
andi68
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki megérkezett...ez jó!
Holnap délelőtt lehet mi is megyünk a klubba de 11 fele lelépünk.Hétvégén haza mentünk nagyon jó volt és az idő is kedvezett, sokat sétáltunk meg voltunk cirkuszba Gergővel, nagyon élvezte.
Évi, mi a Bethesdába voltunk orr-fül gégén még Andrissal és hamar meg is gyógyult, szerinem is vidd el szakrendelésre.
A homeopátoa is jó meg a kövirózsa fülcsepp mi a Gergőnek használtuk, ja és van fülmelegítő sapka is.
Na megyek puszi Ági!
danyoi
 
 


LányokKép

Már próbáltunk sok dolgot: Augmentin 6 napig; fülmelegítős sapka egyfolytában, voltunk szakrendelésen Bethesda, Heim Pál, Csengery, Madarász. Kúp, köptető, orrcseppek, ma vettünk Polyvitaplex-et (lehet, hogy nem így kell írni), már nem tudom, mi a jónyavalyát tömjek még szegénykémbe...
Nem szúrták még fel a fülét, még reménykedem. Milyen vitamint érdemes venni télire??
Doki tegnap délben azt mondta, gyógyult(Csengery), majd este a Madarászban (újra)kezdődő középfülgyulladást állapítottak meg...
Ági, úgy emlékszem, neked szuper homeo-s orvosod van, nem adnád meg a számát?

Jó lenne már találkozni veletek, de ha így folytatjuk, remetévé válunk Samival...
rizike
 
 


Hali!

Nem vagyok egy "gyerekszadizó" de nem is olyan szörnyű dolog az a fülfelszúrás! (Régen más volt, mert az hiszem vastagabb tüvel szúrták.)

Majának (barátnöm kislánya) kétszer is felszúrták, azonnali javulás, alig sírt. Szegény Anna (anyuka) még annyit sem tudott mondani hogy bikmakk, már fel volt szúrva a gyerek füle.
Persze ezt is csak akkor lehet, ha már nagyon feszes a dobhártya. Olyankor már állandó a fájdalom, és megkönnyebbül töle a gyerek.

Hát nem is tudom, csak úgy leírtam....
Gyógyuljatok!
Andi
andi68
 
 


Sziasztok!

Kis javulás, már csak hőemelkedés... Illóolaj, Belladonna, Chamomilla, stb...
Nincs valami jó kis betegbaba-étvágycsináló receptetek? Találtam egy Répalevest (http://www.konyhaweb.hu/recept/recept.cgi?id=660 ), meg Húsos Batyu-t (http://www.konyhaweb.hu/recept/recept.cgi?id=193 ), meg a Transindex-en tócsnit. Egyéb ötletem most nincs. Jók ezek egy étvágytalan kis szöszinek?
Szóval kövirózsa-fülcsepp! Ok!

Éva
rizike
 
 


Hali!

Szerintem mindegy mit eszik, csak egyen!

Peti mostanában csak kenyeres dolgokat kér, pl. vajasfelvágottas, lekváros, mogyoróvajaslekváros,(egy éves kor alatt nem ajánlott a mogyoró!)
nutellás, halkrémes, májkrémes, meg ilyenek.

Főzelékeket nem kér, és a pépeket sem, pedig eddig szerette.
Változik az ízlése.

Szerencsére a gyümi még csúszik neki, főleg a banán, néha reszelt alma, de ettől nem tud kakilni. Szőlőt imádja, magokkal együtt, meg a parit. Szóval inkább nyers dolgokat eszik, főznöm miatta, nem is kellene.
Azért a levesek lecsúsznak nei!

Tegnap délben jutott eszembe, hogy csüt. van, és baba-mama klub. Pont mire vége lett. Egész nap azt hittem szerda van.

Jó hétvégét!
Andi
andi68
 
 


Hello lányok!Csak jó hétvégét jöttem kivánni!Kép

Kép

Kép
tündérke26
 
 


Helló. A Bethesdában fülgyulladást állapítottak meg ma este, újabb tíznapos antibiotikumkúrát felírva. Nem biztos, hogy ez kell-mondja egy jó orvos, akit ismerünk, viszont most beteg, és nem tudja Samit megnézni. Keddig várni kell. Virsli, hal és befőtt ment ma, kicsi adagban. Andi, nálunk a kenyér egyáltalán nem jön be, sajnos.
Mekkora lehet már Peti!

Egyébként én is azt hittem tegnap végig, hogy szerda van!!

Puszi

ÉvaSammmi
rizike
 
 


Sziasztok!

Mi sem voltunk csütörtökön a klubba, induláskor behipóztam s mire helyre jöttem már nem volt kedvem elindulni...
Évi sajnos csak most kapcsoltam be a gépet de ha nem késő megírom a homeós dokink nevét és számát többször próbálkozz mert ha dolgozin nem mindég veszi fel, A neve Zarándi Ildikó dr. 06703167529 a száma. Próbáld meg biztos tud segíteni
Andi majd felhívlak telcsin is.
Nálunk szerencsére jól vannak a gyerköcök de az oviba felütötte a fejét a tetü most azt figyeljük nehogy haza hozza a gyerek.
Hát ez van írjatok ha van időtök, puszi Ági!
danyoi
 
 


Sziasztok!
Mi sem voltunk klubban, mert bár Eszter füle meggyógyult, begyulladt a torka, s 40 fokos láza lett. Mi a fülébe Garasone cseppet csepegtettünk. Egyébként állítólag 3 éves kor alatt nincs tüszős mandulagyulladás, de azért a kicsi manduláján lett néhány. Ennyit erről. Emese is újabb balesetet szenvedett, aminek sajna én voltam az oka. Ugyanis a fürdőszoba ajtaját sikerült véletlenül úgy becsukni, hogy az éppen akkor belépő gyerek feje is ott volt. Kapott is 1 kapcsot a fejébe, én meg jól kiakadtam. Holnap megyünk a Heim Pálba, ahol kiveszik a kapcsot. Remélem kedden már megy oviba. Képzeljétek! Igazolnom kell, hogy a kicsi mehet közösségbe, holott ők mondták, hogy ne vigyem míg a feje nincs jól, fertőző betegségben meg nem szenved. (Végülis igazuk van, be kell biztosítaniuk magukat.)
Mostanra Eszter is jól van már. Remélem erre az évre befejeződnek a betegségek!
Tényleg, ti beoltatjátok a gyerekeket (influenza, meningococcus, báránzhimlő)?
Puszi: Zita
zait
 
 


Sziasztok!

Hihetetlen,mit esnek-kelnek-betegszenek ezek a gyerekek...
Ági, mi a "behipózás"?
Andrisról nem írsz, hogy s mint nődögél? Ezer éve nem láttam! Homeós orvost holnap felhívom, ugyanis a füldolog állandóan visszatér, habár most épp egy lázmentes nap végén (?) vagyunk, oylan fáradtan, mint még soha.
Zita, mi is a Heim Pál törzsközönsége leszünk lassan, bár a fül-orr-gége rendelésen tízezren álltak sorban a múltkor, úgyhogy inkább átrándultunk a Madarász kórházba...
Andi, képzeld, Sami csak a Mildipépet meg virslit hajlandó enni igazán most, abból sem sokat. Ja, és a Kubu a sztár. Jajnekem.

Csajok, mért nem mondtátok, hogy a kicsik ennyiszer betegeskednek??!!Kép Kép

Remélem, a jövő hét végére felépülnek a topikgyerekek!
rizike
 
 


Helló Mindenki!

Örülök, hogy ilyen sokat írtatok!

Évi, nem akarlak elkeseríteni, de ez még csak a kezdet. Az igazi betegségek akkor jönnek, ha közösségbe jár majd Sami. A legrosszabb az, hogy ha a fülével hajlamos lesz, akkor nagyon kell mindig vigyázni, hogy rá ne menjen egy egyszerü akármi. Ha egyáltalán lehet vigyázni. Kép
Szerencsére én eddgi ezt megúsztam, Kittinek egyszer volt középfül gyuszija, a Heim Pálban egy idösebb doki jól megszadizta. (csak kitisztította a fülét) Amikor jöttünk ki, -kb.3 éves volt- azt mondta: Anya, ide ne jöjjünk többet, mert itt bántják a gyerekeket! Majdnem elbögtem magam.

Nekünk viszont van egy jó hírünk, bár nem akarom elkiabálni, de 2 napja nem használunk sem cumit, sem cumisüveget! Egyszerüen nem kell neki, és nem is dugdosom a szájába ha sírni kezd.
Bár azóta többet cicizik, de nem érdekel, inkább cicizzen, mint az a hülye cumi.

Évi, Csacsi!
Ti soha nem adtatok tápszert cumisüvegböl?
Mert én adtam egy ideig, azt hittem kevés neki este a tejem, (kb.szeptembertöl mostanáig) de most rájöttem, hogy ugyanúgy ébred éjszaka, ha csak cicit kap. Elkezdett öklendezni a cumisüvegtöl!!!! Nem semmi.

Kittike sem szereti a kenyeret, elég baj, mert amit az oviban kapnak, reggeli, uzsi, mind kenyér, egy incurka-pincurka husikával. Kitti csak azt eszi le. A bölcsiben is szegény amkor meglátta reggel a vajas zsömlét, mindig sírva fakatd. Szerencsére itthon a mai napig megiszik reggel egy nagy bögre kakaót vagy tejeskávét, és azzal elvan délig. Akkorra meg már olyan éhes, hogy mindent megkajál.

A Kubut az enyémek is szeretik, bár szerintem inkább étel, mint ital.

Peti 10 napja volt mérésen, 9 kiló 40, és 72 centi. Vagy már írtam?

Zita, én már leírtam valahol az oltással kapcsolatban a nézeteimet. Röviden annyi,hogy a mi orvosunkkal beszéletm, mert nekem nagyon rossz élményem van a bárányhimlöröl, 14 évesen kaptam el. Ö nem igazán javasolta, bár ez tavaly volt, azóta kint van egy hírdetés a rendelöben, amiben javasolják. Végül is azt mondta, ártani nem árthat, de a praxisa alatt még SENKIT nem oltott be, és ne akarjam, hogy Kittike legyen az elsö. Ez meggyözött akkor, de majd még megkérdezem egyszer. A meningococcus C ellen kapott, amikor bölcsis volt, javasolták. Állítólag jobb megvárni vele a két éves kort.
Influenza ellen, nem is tudom.
Te adatsz?

Mindenkinek puszi!
Andi
andi68
 
 


SZIASZTOK!

Évi a hipózás azt jelenti hogy 3,5 alá esik a cukrom és rosszul vagyok akkor gyorsan cukrot kell enni mert eszmélet vesztésig mehet a dolog, elég ijesztő...
Andris köszi jól van állandóan feláll persze kapaszkodva és nem tudja mit csináljon persze elkezd nyafogni, amúgy egy tündér meg van őrülve Gergőért és mászik utána, persze ebből vannak a zűrök... Nagy bánatom hogy napközben rövideket alszik viszont éjjel meg sem mozdul úgy este 8 tol reggel 6 fél 7 ig.
Nálunk este meg reggel kell a cumis üveg de a cumit hanyagolja mostanában mert állandóan karattyol és a szája a tapogatószerve is eggyben.
Nekem azt mondta a gyerekorvos ha megveszem a bárányhimlő oltást beadja Gergőnek de még nem vettem, semmi negatívat nem mondott róla.
Ja még annyit a homeopátiáról hogy kérj immunerősítöt is a gyereknek!
Nálunk egyik gyerek sem kapott kubut(amúgy is utálom a cukros löttyöket) aztán eggyszer Gergő ivott valahol és nem szerette. Inkább víz meg tea meg kakaó a sláger nálunk.
Na megyek aludni, ma dolgoztam és kellemesen fáradt vagyok, nekem bejön ez a munkaterápia.
Puszi Ági!
danyoi
 
 


Szaisztok!

Andi! Szabolcs nem kapott semmit sem cumisüvegből. Na, jó, vagy két hétig teát, amíg azt el nem hagytuk, amikor elolvastam a tea, meg az üveg hátrányait. Tápszert egyáltalán nem kapott, illetve Mildi pépet csak a változatosság kedvéért, de azt kanállal, bár mostanában nem kell neki. Sajtot enne sajttal, ha lehetne... Cumi: Szabolcs is így szokott le, egyik napról a másikra, bár ő akkoriban már csak alváshoz használta, előtte már pár héttel nem adtam neki oda máskor.

Ági! Hát, nem irigyellek a cukor miatt...

Egy éves státusz: 10.800 gramm - végre nem hízott 100 grammot hetente, csak ötvenet -, 81(!) cm, 47.5 fejkörfogat, 49 mellkörfogat... nagy gyerekem van...
Fulescsacsi
 


Hellóka!

Mégegyszer gratula az egyéveskenek! Kép
Tényleg méretes a legény!

Nálunk még mindig tart a csakcicizekdeaztsokat állapot, kicsit kezd elegem lenni.

Puszi.
Andi
andi68
 
 


Andi kitartás!Egyszer csak abbahagyja.KépAz én lányom 15,5 hónapig szopott,igaz ha nem cseszi el a doki az oltással,akkor biztos tovább is ment volna.De végülis olyan nagyon nem estem kétségbe,volt pár kemény harapása a csajnak.Szóval,kitartás,a többieknek jobbulást,Fülescsacsi kisfiának boldog szülinapot!Mi is ünneplünk,Viki 18-án lesz 2 éves.Szörnyen gyorsan megy az időKép Na pusszancs mindenkinek!Tünde

Kép

Kép
tündérke26
 
 


Andi kitartás!Viki 15,5 hónapig nyúzott,ha az orvos nem cseszi el az oltással,biztos tovább is szopizik,de nem voltam nagyon elkenődve,hogy abbamaradt.Párszor keményen megharapott.Szóval,tarts ki!A többieknek jobbulást,Fülescsacsi kisfiának Boldog Szülinapot!Mi is ünneplünk,Viki 18-án lesz 2 éves.Szörnyen megy az idő Kép Na,puszi mindenkinek,gyógyuljatok!Tünde.

Kép

Kép
tündérke26
 
 


Andi!

Szabolcsnak is volt ilyen, de ő akkor nem is evett szilárdat szinte semennyit. Elmúlik! Nem lehet sürgetni, szerintem ez valami szeparációs ügy lehet, nem? Most - csak el ne kiabáljam -, jó étvágyú, és visszaálltunk a napi 4-5 szopira + éjjel még kettő-három, na, ezeket már tudnám hanyagolni...
Fulescsacsi
 


Látom megkerültek a tegnap írt,majd eltűnt leveleimKépBocs a dupláért,de hiába küldtem,el kitörlődött.Illetve ezek szerint megvan,csak szórazázott velemKépKépKép

Kép

Kép
tündérke26
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?