Sziasztok! Én most láttam, hogy van ilyen oldal, gondoltam leírom mi történt velünk!
Pici fiam 5 éves, Még kórházban van, kiderült hogy hirschprung beteg. Kevesebb mint 1 éves kora óta székrekedéses, rengeteget próbálkoztunk természetes, és végül egyéb hashajtókkal, székletkönnyítőkkel, voltunk gastroenterológián, rengeteg röntgenen, ráadásul krupp miatt minden évben kórházban, beöntéseken, végül pszichológusnál, és most új orvoshoz mentünk megint, már 2 hetes nem kakilásokkal, és beöntési sikertelenségekkel, és végre kiderült a probléma, amire 5 évvel ezelött is rájöhettek volna a fantasztikus orvorsok.
2 hete kerültünk a Madarászba, kipucolták altatásban, aztán két napos nem evés után még beöntést is kapott só nélkül, az egészet felszívta a bele, kapott még infúziót is=agyi ödéma, Na hiány tünetek, só-víz háztartás felborulás, intenzív osztály. Ezt túlvészeltük, rnegeteg beöntés(napi 7-8) után végre kitisztult a gyerek
, és Kedden megműtötték. Most tökre le van fogyva, de jobban van, és nem biztos, hogy meggyógyul...Még lehet lesz műtétje, és a kitágult bélszakasza( 5 éven keresztül) még sokára fog rendbejönni. Ha tudtam volna, hogy ilyen betegség létezik, nem nyugszom bel, hogy majd kinövi a székrekedéést, meg majd a pszichológus kihozza belőle az okot...Ezt mondták eddig mindenhol. Mi láttuk, hogy szervi baj van, de megvizsgálták nem egyszer!Meg azt mondták anyuka ne szóljon bel, mert nem ért hozzá, ezért vannak a szakemberek...
Hát csak ennyi egyenlőre! Remélem más nem fog így járni! És remélem pici Andris fiam is meggyógyul egyszer!