Új privát üzeneted érkezett!

Szia Melinda!
Köszi a mail címet,majd oda írom meg a személyesebb dolgokat.
A hathetes kontrol rutinszerű vizsgálat, nincs különösebb oka és a kórházban zajlik, a zárójelentésben is ott van, sőt ha akarod előzetes időpont egyeztetéssel a kórház hallásvizsgálatot is biztosít a Babóca számára.
A részleteket illetően nem tudok semmit, majd beszélek Ildikóval, hogy zajlik egy ilyen vizsgálat.
Köszönjük a gratulációt!!!!Szépen fejlődünk, nagyon édes a kis Pipikém, nem tudunk betelni vele...
Üdv a friss topiktársaknak is jó, hogy folyamatosan bővül a hozzászólók köre, így együtt örülhetünk egymás örömeinek, és megoszthatjuk a tapasztalatokat, hogy ezzel is segítsük egymást...bár minden így működne az élet egyéb területein!!!
Üdv: Tulipán
tulipán
 
 


Szia Jimbone!
Általában a telefonálástól számítva a következő hétre adnak időpontot, de ha szerencséd van, még az adott héten is beszorítanak vhova.Csak délelőtt Uh-znak, illetve ha van választott orvosod, akkor egyéb időpont is elképzelhető.
Egyébként hosszas kitartást igényel míg eléred őket, mert a kórház központi számáról kapcsolnak egy melléket, ami kicseng, de gyakran nem veszik fel, így akár többször kell próbálkozni.Nálam bejött, hogy még mielőtt az asszisztens kijelölte volna az időpontot én kértem, hogy mikorra tegyen be és ha szabad volt az általam kért időpont, akkor nem kekeckedtek, beírtak akkorra.
Sok örömet kívánok a várandóssághoz...és majd a végeredményéhez is!!!
tulipán
 
 


TulipánKép

Köszi a telcsiszámot, majd küldök sms-t és akkor már Te is tudni fogod a számomat.Kép Várom akkor az e-mailedet és én is írok akkor neked.

PocakosokKép
Nagyon jó, hogy így fellendült ez a topik. Ne sürgessétek az időt élvezzétek ki a kismamaság minden egyes pillanatát, és természetesen majd a babóca megszületése után is minden egyes pillanatot, mert szerintem ezek egytől egyik felejthetetlenek. Én nagyon élveztem a kismamaságot, az anyaság már egy keményebb falat, de én imádom. Gyönyörködni a picurkában, a puha kis testét magamhoz ölelni, ez leírhatatlan.Kép
Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a babócákra.

Melinda
Bnm
 

 
 

Szia Melinda!
Megnéztem Réka babáról a képeket, nagyon édes és rengeteget nőtt, ez még így képről is látszik!
Mi is növögetünk, csak ezt a hasfájást tudnám feledni.Úgy sajnálom, amikor erőlködik, bár amióta adom neki a Sab Simplexet kicsit ritkultak a szélgörcsök.
Akkor majd írok megint a címedre, addig is minden jót!
Tulupán
tulipán
 
 


Sziasztok!

E hét péntekre vagyok kiírva, már nagyon izgulok, a baba az ultrahang szerint 3915 gramm már most...
Már eddig is elég sokat kérdeztelek Benneteket, és mindig válaszoltatok is, de most még egyet kérdeznék utoljára:
Polgár dokihoz járok, akivel megbeszéltük, hogy mennyi a tarifája. Csak azt nem tudom, ezt az összeget mikor kell neki átadni. Szülés után közvetlenül? Vagy amikor hazaenged?
Szülésznőt nem fogadtam, de annak, aki akkor lesz, mikor szülök, egy 10ezrest gondoltam, amit szülés után adnék át (úgy tudom, ezt így szokás). Vagy mi lenne, ha neki a szülés kezdetekor odaadnánk 5ezret és a végén is 5ezret? Csak hogy figyeljen rám maximálisan?
Csecsemősnek 1000 Ft-ot és egy doboz csokit gondoltam.
Mi a helyzet a védőnővel és a gyerekorvossal? Nekik kell adni? Mit és mennyit?

Na, ez már nem is egy kérdés... Légyszi, valaki válaszoljon.

Köszi Nektek!
Andi
39+3
Vendég
 


Sziasztok!

Az előbb jó sokat írtam, de nem ment el. Valamit elrontottam..........
Most újabb próba
kanita
 
 


Látom ez most sikerült. Szóval, én öt hónapja szültem a Bajcsiban. Van valakinek hasonló korú babája? Lenne egy kérdésem is. Szerencsére mi még csak szopizunk, de a védőnő sürgeti, hogy adjak neki alma- vagy barack lét. Viszont mindenhol azt olvastam, hogy hat hónapos korig teljesen elég a tejci. Szerintetek mit csináljak?

Trompipi: mi a szülésznőnek közvetlen szülés után adtuk oda a pénzt, az orvosnak reggel amikor bejött megnézni, hogy hogy vagyunk. A csecsemősöknek nem adtunk, mert nem igazán voltak segítőkészek. A kórházi gyerekorvosra gondolsz vagy a sajátra. A kórházinak sem adtunk, mert nem is láttuk, vagy talán egyszer. Visszaolvasva elég fukarok voltunk...
kanita
 
 


Sziasztok!

Andi, hát nagyon közeledsz a finishez.
Szerintem a szülésznőnek a 2x 5e nem túl jó ötlet, nehogy azt higgye csak annyit adsz neki.
Sajnos én szigorú fekvésre kerültem, nagyon rossz. Pont reggel hívtam fel a szülésznőmet, s egyre jobban érzem jó ötlet volt előre fölfogadni őt.

Drukkolok nektek, vigyázz magatokra!
Érzel már valami előjelet, vagy esetleg kicsit tovább szeretne a babóca még maradni?

Lehet, hogy 2 hét mulva megismerkedem a dokiddal, kontroll UH fog elvileg nálam csinálni mivel az elmult 2 hónapan nagyon sokat nőtt a baba, 3 héttel nagyobbnak néz ki a koránál, több mint 2kg most a 30. héten. A 29. en 2120g volt.


Sziasztok
Márti
márti05
 
 


Márti,
Úgy érted, hogy nehogy azt higyje, hogy csak azt az ötezrest adom? Lehet, hogy igazad van. Majd meglátjuk. Ha vmi kevésbé kedveset fogunk ki, akkor szerintem nem árt neki előre is adni vmennyit. Ha kedves, akkor majd csak a végén kap. 10-nél többet nem vagyok hajlandó adni. + 1 bonbon még belefér.
A dokim nagyon jó uh-s szakember, úgy tudom. Én hétfőn voltam nála uh-n és már akkor 3915 grammnak becsülték a babát. A magam részéről már nem hízlalnám tovább. Szülni szeretnék, de minél hamarabb!!!Kép
Vendég
 


Sziasztok! Akit erdekel egy uj babysense legzesfigyelo joval aron alul, kerem irjon a emduan@yahoo.com e-mail cimre.
Udv
Emduan
emduan
 
 


Kedves Kanita,

Nekem nemsokára 5 hónapos a kislányom tehát én lennék a Te embered... Most írok először, de remélem kapok Tőled választ. Én is meghallgattam az anyatejjel kapcsolatos információkat és ameddig volt elég tejecske, nem is adtam mást... de az én kis lányom közel 5 hónaposan 8 kg és imádja a hasát. Kénytelen voltam gyümölccsel kezdeni, de sajna az sem volt elég. Sokat sírdogált... Most a gyümölcs mellet kap egy kis saját készítésű főzeléket és így már a tejem is elég és a tápszert sem kellett kiváltani. Neked mikor született a babád? Nekem május3-án. Egyébként üdvözlök mindenkit és szorítok minden leendő anyukának.
Réka
rékuci
 
 


Szia Rékuci!

A kisfiam április 29-én született, lassan mi is 5 hónaposak leszünk. Hozzátok képest kicsit le vagyunk maradva, mert még "csak" 7,5 kg a picurunk. De azért eszik rendesen...Kép))))
Nálunk az alma nem igazán jött be, a barack csikarja a hasát, ugyhogy most a banán van a soron. Bár nem tudom tetszik e neki, mert néha mintha fájna a hasa, máskor meg semmi baja.
Gondoltam arra, hogy esetleg áttérek a krumplira, répára. Szerinted?

Üdv mindenkinek
kanita
 
 


Sziasztok!

jó régen jártam erre. Réka már 6 hónapos és 5 foga van, forog, és most már próbál mászni.

Én is gyümölccsel kezdtem a hozzátáplálást. én van a mikor keverem a gyümölcsöket, és pl az almát banánnal, vagy őszibarackkal adom, és nagyon ízlik neki.
először csak répát adj neki Kanita, és csak apránként, ha már megszokta akkor csak krumplit, és majd csak utána keverd.

Réka 7400 g volt a multhéten. jó kislány egyébként csak a fogzás nagyon megviseli.

itt vannak új képek róla :http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3245

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Kedves Kanita,

Akkor a Kisfiad csak néhány nappal idősebb Flóránál. Lehet, hogy találkoztunk a kórházban... Én is úgy kezdtem ahogy Gabi írta. Akkor még meggy szezon volt és először kapott egy mokkás kanálnyit, majd adtam egy kis répát stb. Ma megevett délelőtt egy banán-almát ebédre pedig egy kis saláta főzeléket (saláta-krumpli-sajt keverék). Nagyon imádja és így a tejcsi is bőven elég. Egyébként nekem pár hete szinte semmi tejem nem volt, de a doki ajánlott egy homeopátiás készítményt amitől pl. ma reggel majdnem "kidurrantak" a melleim!!!

Gabi a képek nagyon aranyosak. Mikor jöt ki az első foga? Megszenvedtetek vele?

Egyébként most szeretnék elmenni venni egy-két őszi ruhácskát Flórának de még nem voltam a Brendonba (nagyon messze van..) Esetleg volt már valaki az Üllői úton az üzletben?

Sziasztok
Réka
rékuci
 
 


Szia Réka!


Nem hinném hogy találkoztunk, mert mi 3-án mentünk haza.

Megírnád nekem annak a homeopata szernek a nevét?!
Köszi
kanita
 
 


Szia Kanita,

Persze! Remélem neked is segít.
A készítmény neve Urtica Urens 5CH. Napi 2x5 bogyót kell beszedni (semmi íze) FONTOS, hogy amennyiben érzed, hogy több a tejed, úgy abba kell hagyni az adagolást, mert ha utánna is szeded a bogyókat, akkor megfordíthatod a folyamatot és elapadhat a tej.
(nekem ezt mondta a gyerekorvos)

Szia,
Réka
rékuci
 
 


Szia Rékuci!


Köszi, kipróbálom. Neked homeopata beállítottságú a gyermekorvosod? Én épp ilyet keresek a közelünkben csak még nem találtam. Amúgy nincs semmi baj a miénkkel, csak nem szeretném feleslegesen gyógyszerezni a gyereket a későbbiekben.

Nagy sikereket értem el Norbival az almát illetően. Azon kívül hogy mindene tiszta alma, mostmár hajlandó enni is belőle!!

Szia
kanita
 
 


Szia Kanita,

Ez már valami Kép Norbi lassan megbarátkozik ezzel az ízzel is! Te pedig takaríthatsz Kép
Igen a dokim szerintem támogatja ezeket a szereket, de így konkrétan ezt még nem mondta nekem, csak rögtön ezt a homeopátiás dolgot említette ahelyett, hogy rögtön a tápszert ajánlotta volna. Nem tudom Neked milyen messze van Monor, mert Ő sajnos monori dokinéni...
Flórának ma saláta főzeléket adtam és nagyon imádta!!! Persze nekem is "jutott" a jóból, mert rájött, hogy ha ezt mondja, hogy "pppffff" akkor minden kaja rajtam landolKép Kép

Szia
rékuci
 
 


Szia Rékuci!

Monor sajna elég messzevan tőlünk, mert mi a Bajcsi közelében lakunk.
Jó nektek, hogy már ilyen ügyesek vagytok, mind a takarításban, mind az evésben Kép
Flóra miket csinál?
Norbi nálunk szerintem igazi lusta legény, mert nem igazán strapálja magát, pedig ha tudná hogy ezzel engem mennyire megnyugtatna...
Vagy még nincs itt az ideje a forgásoknak?
Van már fogacskátok?
Nálunk még nincs csak a rengeteg nyál Kép
Pont ma 5 hónapos nagylegény, ezért lehet kap még egy adag almátKép Kép

Szia
kanita
 
 


Szia Rékuci!

Te is monori vagy? Ha igen merre laksz? Mert én Monoron lakom.

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl
 
 


Szia Amaryl,

Eredetileg pesti, de 2 évig monoron laktam, majd a párommal elköltöztünk Gyömrőre mert it taléltunk lakást. Viszont Monorra járok dokihoz, mert it Gyömrőn csak olyan doki volt aki Tóalmásról jött volna... az meg egy picit messze van... Neked ki az orvosod Monoron? Lehet, hogy oltásoknál találkoztunk?
Szia
rékuci
 
 


Szia Kanita,

Boldog 5. hónapos szülinapot (utólag) Norbinak. Igazi nagylegény már a fiatalember.
Szerintem nem vagytok lemaradva, hanem Flóra egy kicsit türelmetlen és olyan bika ereje van, hogy alig bírok vele. Majdnem egyedül ül, a járókában pörög (de csak hátról hasra), és neki is ömlik a nyála. Fogacskák még nincsenek Kép
Már túl vagytok az 5 hónapos védőoltáson? Ha igen, hogy reagált Norbi?

Szia
rékuci
 
 


Szia Rékuci!

A mi dokink a Bükki doktornő. A tiétek ki?

Nem is tudom hogy mit írjak.
Mi már 10 hónaposak vagyunk, és két napja elkezdett egyedül menniKép

Na most megyek, mert felébredt

Szia

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl
 
 


Szia Amaryl,

Igen a mi dokink is a Bükki doktornő. Nagyon aranyos és segítőkész.
Mi pedig 5 hónaposak vagyunk éppen ma!!!
Nagyon rohan az idő!
Szia
rékuci
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre, jól van mindenki? mi jól vagyunk, Rékának kibújt a 6. foga, mostmár mászik, bár még igen lassan, és próbál ülni is.

Egyre több mindent eszik, de azért szeret válogatni.

Rékuci Rékának 4 hónaposan jött ki az első kettő, és sajna mindegyikkel nagyon sokat szenvedett. Általában lázas is volt.

Na megyek is

Sziasztok


Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok Mindenki!
Gabi:
olvastam egy korábbi hozzászólásodban ezt:
"Egyetértek Tulipánnal a dokikkal kapcsolatban, egyet kivéve, akinek a nevét most inkább nem említeném, de az itt elhangzottak között a neve nem szerepel."
A dokim neve dr. Mosonyi, lehet, hogy éppen rá gondoltál? Igaz, még nem beszéltük meg, hogy nála szülnék, mégcsak 12 hetesek vagyunk a Pincurkával. De ha ő szülész is (nemcsak nőgyógyász), akkor Őt szeretném, mert nekem az eddigiek alapján nagyon szimpinek tűnik. Ellenben, ha nem ajánlod leírnád nekem?
Nagyon szép a kislányod!
Előre is köszi,
üdv mindenkinek
Kriszta
gydkriszta
 
 


Sziasztok!

Jó rég jártam én is erre, de remélem mindenki jól van!

Rékuci: mi ma megyünk az 5 hós oltásra, de nem biztos, hogy megkapja, mert kicsit szürcsög az orra. Bár jó lenne már túl lenni és egy darabig akkor le is tudtuk az oltásokat. Továbbléptünk az evészetben.!! Már a banán is bejön, az alma-banán elegy pedig a nap fénypontjának számít Kép
Hétvégén belekostólt a sárgarépába ( magától érdeklődött) és egész barátságos arcot vágott.
Nálatok mi újság? Flóra egész izgő-mozgő picilány nem?

Gydkriszta:
Én Mosonyi doktornál szültem, szerintem nagyon jó. Ha kíváncsi vagy valamire, kérdezz nyugodtan.
Mire várod a babát?
kanita
 
 


Szia Anita!
Köszi gyors választ, akkor megnyugodtam, mert nagyon kedves embernek tűnik. Még nagyon az elején vagyok, de ezt írtam is, április 29-re vagyok kiírva. A Mosonyi doktornak van magánrendelése is? Mert én jelenleg a XVII. kerületi SZTK-ba járok sima rendelésre.
köszi,
Kriszta
gydkriszta
 
 


Szia Kriszta!

Nekem pont április 29-én lesz egy éves a kisfiam!! Kép
Nincs magánrendelése, én mindig a kórházba jártam hozzá, igaz a X. kerületi SZTK nem egy nagy durranás. Szerintem beszéld meg vele, hogy nála szeretnél szülni, mert akkor minden vizsgálatra be lehet hozzá menni a kórházba (legalábbis nálam ez volt), nem kell várni és sokkal kellemesebb. Amit még ajánlani tudok, hogy érdemes elmenni a felkészítő tanfolyamra.
kanita
 
 


Szia Anita!
Igen szupi, én is néztem korábbi hozzászólásodban, hogy április 29-én érkezett Norbi. Kép) Nekünk ez az április amúgy is klassz, mert Attilával, a férjemmel április 19-én ismerkedtünk össze, az esküvőnk az azt követő évben április 24-én volt, és jövőre pedig jön a Picikénk 29-én. Te adtál neki vizsgálatonként valamennyi manit? Vagy megmondja a "tarifáját", miután megmondtam neki, hogy nála szeretnék szülni?
Kriszta
gydkriszta
 
 


Szia Kriszta!

Jó sűrű az áprilisotok, de sebaj, ez mind nagyon jó dolog!!
Szóval a mani kérdés úgy nézett ki nálunk, hogy én minden alkalommal adtam neki. Aztán egyszer megkérdeztem, hogy a szülést mennyiért vállalja, de lehet, hogy én kérdeztem ügyetlenül (nagy zavaromban) és nem mondott semmit. Végül szülés előtt beszéltünk elről megint, akkor azt mondta, hogy ránk bízza. Persze ennél rosszabbat nem mondhatott volna. Végül utána jártam a dolgoknak. Van esetleg email címed, mert akkor oda megírnám, hogy mire jutottam.
kanita
 
 


Szia Anita!

Igen van: adventum@freemail.hu Nagyon köszi a segítségedet.
gydkriszta
 
 


Szia Anita,

Hát igen... Flóra nagyon aktív és kíváncsi természet Kép Egyébként most éppen az első fogacskával küszködünk. Tegnap 2x belázasodott és nagyon rágcsálja a kezét illetve a rágókát. Éjszaka nyugtalan... Jó lenne, ha már legalább az első fogacska kijönne.
Örülök, hogy sikert aratott a sárgarépa!!! Az nálunk is bejött, bár csinált egy kis "emberes" székletet amit nehezebben nyomott ki, de nagyon ízlett neki. Amúgy miket csinál már azóta amióta utoljára írtál?

Egyébként senki nem szült Dr. Kálmán Sándornál? Ha esetleg valaki hozzá járna és még szülés elött áll, akkor csak annyi, hogy Ő is egy rendkívűl jó orvos!!!!! Maximálisan megbízható és nagyon ügyes.
rékuci
 
 


Sziasztok!

Új vagyok még itt, és én is a Bajcsyban fogok szülni. Most vagyok 20hetes kismama. A Knelczer László dr. urat néztem ki magamnak, mert terhesgondozásra hozzá járok az sztk-ba. elég szimpatikus. Szeretnék tőletek infókat gyüjteni róla.
Van magánrendelése, vagy a kórházba is lehet járni hozzá? Kinek mi a tapasztalata, milyen nála szülni? Szóval minden érdekelne.
Nagyon- nagyon várom válaszaitokat.
Melcsi
melcsi_01
 
 


Szia Rékuci!

Már kezdtem azt hinni, hogy eltűntél. Nálunk a sárgarépa nem okozott ilyen problémát, inkább az volt a furcsa, hogy szinte ugyanúgy láttam viszont a pelusban. Arra gondoltam, hogy egy kicsit még nem kap répát, hanem egy hét múlva újra, hátha akkor fel is használja.
Jó, hogy nálatok már jönnek a fogacskák, mi még mindig csak nyáladzunk és persze rág mindent, de fog még sehol. Nemhiába lusta férfiak Kép
A mozgást sem viszi túlzásba. Nem mondok rá semmit, mert azért próbálgatja felhúzott lábakkal előretolni magát, ami gondolom a kúszás előzménye, de egyelőre inkább halad hátra, mint előre.Kép
És Flóra miket csinál? Ti hogy viselitek az oltásokat? Illetve viseltétek?
kanita
 
 


MelcsiKép
Én nála szültem júliusban és végig hozzá jártam, sőt még kismamaságom előtt is, mivel nekünk nehezen jött össze a baba, évekig próbálkoztunk és ő csinálta meg nekem azt a vizsgálatot, ami végülis rögtön meghozta a sikertKép
Szóval nagyon rendes, maximálisan odafigyel az emberre, jó szakember.
Van magánrendelése is, ha érdekel a profilomban van az e-mailcímem írj és megírom, az elérhetőségeit és hogy mikor rendel.
További jó pocakosodástKép
Üdv:
Melinda
Bnm
 


Sziasztok!
Tudna valaki,valami infót adni a Polgár doktorról?
Mennyit kér a terhesgondozásért,szülésért,stb.
Én egy E-mailt küldtem neki,tanácsot kértem tőle és nagyon meglepett,hogy válaszolt rá.
1984-ben és 1986-ban szültem a Bajcsyba,de azóta az az orvos elment onnan.
Segítsetek.
Köszi!
süni65
 
 


Sziasztok!
László Ádám prof-ról szeretnék érdeklődni. Ismeri valaki? Mi a véleményetek? Nemsokára egy műtétre kell jelentkeznem nála.
Próbálok visszaolvasni is, bár ahogy látom, itt is már jól ismeritek egymást ;-)
E-mail címem,ha esetleg hosszú: ribizli5@freemail.hu
Köszönöm!
Ribizli
ribizli5
 
 


bocs ez az e-mailem nem freemailes :-)))
tehát a jó cím
ribizli5@yahoo.com
ribizli5
 
 


Szia Gydkriszta!

Bocsi hogy írom a neved, de csak azért mert lehet hogy több bejelentkezett Kriszta is van. Azért írok mert kérdezted hogy a Mosonyi doktornak van-e magánrendelője és Anita írta hogy nincs. Ezt ő rosszul tudta, nyilván mert április végén szűlt. Nekem a nővérem szűlt 2 éve a doktor úrnál és mivel nagyon meg volt elégedve ezést én is hozzá járok. A babaprojekten mi még csak "dolgozunk" a párommal, de remélem lassan én is mint terhes szolhatok hozzá. Szóval van magánrendelése azt hiszem augusztus óta, én is oda járok. A szakrendelőben nagyon sokan vannak ennek megfelelően sokat kell várni. A kórházzal az a gond hogy ha megbeszélünk egy időpontot az még nem garancia arra hogy nem kell-e műtőbe vagy a szülőszábára rohannia éppen. Ezt sajnos ő sem tudja garantálni hiszen az ügyeletben bármikos beeshet vmi sűrgős. A mánrendelőben viszont a megbeszélt időpont fix (max 10 percet vártam egyszer). Szerencsére időpontra lehet csak menni így viszont nincs torlódás. Mivel csak néhány hónapja nyitotta szerencsére a bejutás és egyeztetés nem gond, sokan inkább sorban üllnek az sztk-ban. Helyileg a Ferenc krt-on van 22.szám 1em.4. Ha gondolod hívd fel telefonon és beszélj meg vele időpontot. Szerintem sokkal kénylmesebb, mint a szakrendelőben várakozni, ahol néh 60 feletti a létszám, s ennek megfelelő a várakozás is, mert nagyon lelkiismeretesen vizsgál.
Üdv, további panszmentes terhességet
mtami
 
 


Szia Mtami!

Köszi szépen aranyos vagy, már tudom, hogy van magánrendelője, az nekem messze van, nemrég adta ide a névjegykártyáját. Nála fogok szülni áprilisban, egy imádnivaló doki, nagyon szimpatikus nekem. Igen hát kell várni a kórházban, most voltam nála szerdán, fél5re beszéltük meg, negyed6ra jutottam be, de nem számított, mert láttam Babucikát Kép) Az SZTK-ban is már megszoktam a várást. Köszi szépen az infokat. Eredményes babaprojektet kívánok Kép
gydkriszta
 
 


Lányok senki sem ismeri dr László Ádámot? Nagyon várom ám, hogy írjatok. Visszaolvastam itt a fórumon, és úgy látom mindenki meg volt Vele elégedve, ez bíztató! Azért friss infóknak is nagyon örülnék.
Köszi
ribizli5
 
 


Sziasztok!

Lányok a segítségeteket szeretném kérni, nemsokára szeretnénk babát de nemrég költöztünk a kerületbe így kellene nekem egy új doki. Helyesebben dokinő a Bajcsyban.
Előre is köszi
Ági
géÁgi
 
 


Szia Süni!
Én is Polgár doktornál fogok szülni 2 héten belül, nagyon elégedett vagyok vele, egy rossz szavam nem lehet rá.
Kérdezted hogy miért mennyit kér. A terhesgondozásért ha az egészségházba mész hozzá nem kér semmit, a magánrendelőben egy vizit 3000 forint. Ha megvan a kiskönyved, szólj neki hogy nála szeretnél szülni, akkor elöl aláírja és lebélyegzi (különben állítólag be sem hívják a szüléshez) és megmondja azt is hogy mennyit kér - nálam legalábbis ez volt a helyzet, írt viszont itt valaki akinek állítólag nem szólt róla. Teljesen korrekt az ár szerintem.
szsuli
 
 


Köszi az infót,de hogy hoy nem hívják be a szüléshez?
süni65
 
 


Sziasztok!
Mivel még új vagyok itt és nemsokára szülni fogok a Bajcsyban, szeretném megkérdezni a véleményeteket a szülésznőkről!
Ki a legmegbízhatóbb!
Előre is köszönöm szépen!
Mariann
ligetimariann
 
 


Sziasztok,
Én Polgár dokinál szültem szeptember 24-én és borzasztóan meg voltam vele elégedve. Nem beszél sokat, ebből adódóan nem pánikol és te sem pánikolsz. Legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. Végtelenül nyugodt EMBER. Valóban külön meg kell beszélni, hogy akkor igenis, nála szeretnél szülni, és akkor tényleg nyom egy bélyegzőt a kiskönyvbe, valamint elmondja, mennyit kér a szülésért. Én lassan megyek hozzá 6 hetes kontrollra és nem félek, mert mindig nagyon óvatos és türelmes volt, sosem fájt a vizsgálat, és ez sem egy utolsó szempont.
Úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ami az anyagiakat illeti: én először magánrendelésre mentem, de aztán kiírt táppénzre és onnantól a Kőbányai útra jártam, ahol természetesen nem adtam pénzt. Viszont mikor a kórházba kellett menni a 12.hét után uh-ra, mindig adtam neki borítékot (kivéve az utolsó hetet, mikor majdnem minden nap voltam nála).

Üdv,
Andi
Vendég
 


Mariann, én nem emlékszem a szülésznők nevére, de akikkel találkoztam, mind nagyon-nagyon kedvesek voltak, egyikre sem panaszkodhatok. És a csecsemősök is aranyosak, mindegyik más, egyik kedvesebb, másik szigorúbb, de mindegyik segíteni akar (csak mindere rá kell kérdezni, maguktól nem nagyon mondanak semmit a babagondozással kapcsolatban). Azt hiszem, Babinak hívják azt a szülésznőt, aki akkor volt bent, mikor szülőszobára kerültem, aztán sajnos lejárt a munkaideje és elment, mert nem érezte valami jól magát. Őt tudom ajánlani (de lehet, hogy nem is Babinak hívták???). Javaslom, menj be és beszélgess el velük, talán a szüléselőkészítő keretében tudsz velük találkozni.
Andi
Vendég
 


Kedves Mariann!
A szülésznőkkel kapcsolatban azt tudom neked mondani, (örülök is hogy valaki felvetette ezt a kérdést, mert mindenki csak az orvosokról kérdez pedig a szülésznő virraszt melletted órákat is ha kell)hogy én a Zsuzsánál szültem, de jobbat még csak ajánlani sem tudnék!
Teljes magabiztossággal tette a dolgát, egy percig sem kételkedtem benne!
Pedig nagyon féltem, mert az első gyerekem volt!
De most már biztos, hogy szertnénk még gyereket, de csakis akkor ha a Zsuzsánál szülhetek!
Remélem segítettem!
Szia: Beba
beba
 
 


László doki? Közeleg a műtét. SOS
ribizli5
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?