Új privát üzeneted érkezett!

Babus!
Most már Én is így vagyok vele, hogy nem fogok semmivel sem foglalkozni(se hőmérő, se PG53) és hátha így összejön a kis babuci.
Amúgy is azt mondják sokan, hogy nem szabad annyira rákoncentrálni, de az a baj ha már eddig nem jött össze muszáj számolgatni, méregetni, pózolgatni, reménykedni....
Na de egyszer nekünk is összejön!!!

<font color="ff0000">Tündi!
Nézdd a kis maci hintáztatja a babucit....</font>
Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Kép

Ez bezzeg sír. Ezt régebben mentettem el.

Kép
babus2005
 
 


<!--attachment: hint_z_-116849.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*63.6**hint%e1z%f3%2egif --><center><pre>
Kép
hintázó.gif (63.6 k)</pre></center><!--/attachment-->

Na nesze neked, hintázó maciKép
Be is fejeztem, megyek fürödniKép

Babus

Kép
babus2005
 
 

 
 

Babus!
Azért, mert ez a sírós tényleg gif fájl.
A holdacskás pedig tényleg bmp.
Látod Tündinek is sikerült.
Elküldeném neked email-ben, ha fontos.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Babus!
A kis mappán ott van, hogy image/bmp, azért nem mozog.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Babus
Amikor mented másként, akkor alul a fájl típusa mezőben a GIF van? Mert tudomásom szerint attól hogy gif kiterjesztést kap, nem biztos hogy a formátuma is az. NE SÍRJ! Kép Sikerülni fog, mint Kristóf Kép

Judyt
Ez az egyik legaranyosabb kép, köszi! Kép Nagyon tetszik! Kép
Barátnőmék 1 éve próbálkoznak, és nem jön össze a baba. Neki is azt mondták, hoyg nem szabad görcsölni, ok. De hogy lehet ezen nem görcsölni? Szerintem én sem fogom tudni megállni ha most sem jön össze, hogy ne mérjek, gyertyázzak, számoljam a napokat. Amúgy is olyan kis türelmetlenke tudok lenni.

Tündi
Vendég
 


Tündi!
Én is kis türelmetlenke vagyok, főleg amikor azt mondják, hogy legyek türelmes.
De majd mi itt a topikban tartjuk egymásban a lelket.
Na én már megyek is haza.
Holnap ugyanitt.
Judyt

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Babus,
asszem igazad volt, hogy nem csinaltal semmi extrat. Valoszinuleg tenyleg ez is hozzajarult a sikerhez, akinek a neve Kristof... Mi azt hiszem a 8. naptol tartjuk magunkat a 2 naponta torteno akciozashoz, de a tegnapot kihagytuk. Az pont a 14. nap volt. Kicsit hulyek vagyunk, de egyreszt hanyingerem volt este, masreszt elkeseritett ez a hulye PG53, igy bosszubol nem csinaltunk semmit, csak egy jot aludtunk... De azt hiszem az a legjobb megoldas, ha nem figyel ra az ember. Kovetem a peldadat jovo honaptol...

KisO,
Koszonom neked is a hozzaszolast. Kozvetlenul a tippelheto teherbeesest kovetoen nem ereztel semmit nehany napon vagy 1-2 heten belul?

Tundi30,
akkor nem csak en vagyok viszonylag uj ebben a kerdesben. Te 30 eves vagy, ez a neved mogotti szam jelentese? Figyeled magad, csinaltok valami extrat azon kivul, hogy akcioztok?

Vanda
vanda72
 
 


Tündi

A kiterjesztéséhez beírom a gif-et, de alatta, a formátuma tényleg bmp. De hiába gördítem le, nincs más választás, csak a bmpKép Pedig én is tudom, hogy kellene ott lennie jpeg-nek, gif-nek, stb. De nincs.
Csúnya számítógép.Ezt érdemli. Kép Kép
Na, majd ha apuci hazaér, ráállítom a dologra.

Kép
babus2005
 
 


Bbus!Paint-ben csináld!
Vendég
 


azaz ne!!!!!!!!!!
Vendég
 


Lányok!
Az én gépemen minden kép állóképként jelenik meg, kivéve Judyt holdacskája, de a baba nem sír és nem is hintázik. Itt az én képemmel lehet gond?
Móni

Kép
móni23
 
 


Sziasztok!

Móni23
Köszönöm szépen a gratulációtKép

Vanda 72
Neked is köszönöm, a PG 53-ról csak annyit szeretnék mondani hogy,a múlt hónapba mutatta a páfrányokat de ebben a hónapban egyszer sem ,gondoltam nincs is Pém. és mégis lett baba.Kép ???????

Nicol
Én két tesztet csináltam az egyik ugyanaz mint a tiéd, nekem is ilyen halvány volt a csík.
Elhinni és megnyugodni én is csak akkor fogok ha már látott az orvos.

mindenkinek két csíkosat!!!!
nyanita
 
 


Kép
Vendég
 


Apuci se érti mi van a géppel. Pedig fél életét a gép előtt tölti, mégse tud vele mit kezdeni. Az összes kiterjesztés eltűnt, csak 'bmp' létezik. Majd ha egyszer ráér, akkor nekiül megszervízelniKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Nicol!

Gratulálok!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok!

Nicol!
Nagyon gratulálok!!

Tündi30!
3cn.36,4
4cn.36,7
5cn.37
6cn.37,1
7cn.36,9
Ezek a mostani eredmények és köszi a segitséget.
Zsófi
zsófi76
 
 


Sziasztok!

BabausKép
a tegnapi uh tényleg nem tartott sokáig. Igaz, hogy sorozatgyártásban boldog-boldogtalant meguh-zott a doki. Én is meglepődtem. Aztán végig kellett ülni a sort a rendelőjénél, és akkor beszéltük meg a további teendőket.
Szóval ott ültünk déltől 3/4 3-ig! Szeégny férjem teljesen készen volt. Meg én is a sok pocakos láttán. Hihetetlen, hogy milyen embereknek sikerül!

TündiKép
hüvelyi uh volt.
Igen, megnyugodtam és örülök neki, hogy elmentünk és lépegetünk szépen előre a baba felé!

Stella

Kép
stella9
 
 


Nicol!

Már nagyon kiváncsi vagyok.


Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Jó reggelt! Kép

Hogy aludtatok? Kép Én jól és ma is olyan jó a kedvem, mint tegnap Kép Ráadásul ma egy kicsit feljebb ment a hőm, 36,6 volt reggel, úgyhogy ma elkapom apát, mert a tegnap kimaradt, remélem, ezért nem késünk le semmiről Kép

Stella
Hőd? Én is örülök nektek! Kép Kitartás, minden rendben lesz! Kép Milyen pocakosokat láttál?

Vanda
Igen, 30 éves vagyok, hát az idő miatt egy picit én is aggódok Kép Mi akciózunk, hőmérőzünk és számoljuk a napokat, ja és gyertyázunk mint tegnap olvashattad, ha ez extrának számít Kép Semmi egyéb, nekem nincs ovulációs tesztem, csak terhességi, de azt még sajnos nem kellett felhasználnom Kép

Babus
Azért szét ne verd a gépet, hogy fogsz akkor velünk beszélgetni! Kép Hiányoznál ám Kristóffal együtt! Kép

Viki
Ez a kép megint rettentő drága Kép Csak tudnám, honnét szeditek ezeket a cuki képeket meg smilyekat Kép

Zsófi
A 7. cn a mai nap, ugye? Ilyen magas a hőd a ciklus elején? Küldöm e-mailben a grafikont, hogy lássad.

Tündi
Vendég
 


Szia Vanda!

Nem akarlak elkeseríteni, de én nem éreztem semmit. De ezt is embere válogatja. Ahogy kimaradt a mensim, megcsináltam a tesztet az pos volt. Utána volt a munkahelyen orvosi vizsgákat, hasi ultrahang és ott már látszott a bébi(kb. 5 hetes volt). Szóval azért nem olyan könnyű hamar megtudni.

Jó próbálkozást! Egyébként is az a legjobb.

Üdv: KisÓ
KisÓ
 


Babus!
Nézdd mit találtam.

Kristóf integet nekünk.

Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok!

Vanda!
Én már firtattam egyszer ezt a kérdést, sőt, külön topicot nyitottam neki a Várandósság-Legkorábbi terhességi jelek címen. Igaziból nagyon ritka, hogy valaki a fogantatás utáni napokban érezzen bármit is. Petinél én sem éreztem semmit, csak kb. a mensi kimaradása utáni egy héttel kezdett el az alhasam fájni, ami hasonlított a mensis fájdalomhoz, de valahogy mégis más volt.

Szép napot mindenkinek!

Timi
szabotimi
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Judyt, Tündi30, Babus és mindenki más!

Ma egy kicsit később értem be, mert reggel a dokinál kezdtem a kórházban.
Tegnap voltam a magánrendelőjében, megmutattam neki a tesztcsíkot, erre azt mondta, hogy ehez csak gratulálni tud, de mivel elég halványka a csík így reggel egy vizelet mintát kellett bevinnem neki. Ezt elküldte a laborba. Holnap reggel megint megyek a klinikára és kielemezzük. Ha nem lenne babó akkor csinálni akar még egy pár vizsgálatot, bár szerinte ennek kicsi az esélye. Az UH túl korai szerinte, várni kell még 2-3 hetet vele.
Látnotok kellett volna az apuci arcát amikor megtudta, hogy szinte biztos, hogy terhes vagyok. Fülig ért a szája és könnyes lett a szeme. Még sohasem láttam így. Olyan édi volt. Este azt mondta, növesszek futyikét is neki, de ha nem sikerül az se baj hiszen idézem: "lyukba lyukat csinálni az igazi művészet ".

Babus!
Hány hetes korban lehet már UH-n is látni?

Zsófi76, Ezvicc!
köszönöm a gratulációkat.

Nyanita!
Menj minél előbb dokihoz. Olyan jó amikor megnyugtat. Gratulálok a két csíkhoz.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Jo reggelt mindenkinek!

Nyanita, koszonom a "nyugtatast". Ezek szerint nem csak velem jaratja a bolondjat a teszt. Lehet, hogy nagy mazlim volt, amikor par honapja eletemben eloszor kiprobaltam es lattam pafranyokat is meg pottyoket is. Hat akkor varunk.

Szabotimi, Kiso
Csak azert kerdeztem, mert sokan azt mondjak, hogy azt is meg tudjak mondani, melyik akcio alkalmaval fogant a babajauk, annyira mas volt az az akcio, mint a tobbi.

Tundi30,
ne aggodjunk! Tartsuk egymasban a lelket, hogy van elet 30 folott is, jo? Persze, hogy engem is aggaszt kicsit a korom, de ez van. Igazibol nem is attol felek, hogy "oreg" szulo leszek, hanem inkabb azzal stuffolom magam neha, hogy ha nem sikerul nehany honapon belul, akkor nagyon hamar elszaladhat 2-3 ev puszta probalkozassal, es ehhez viszont mar tenyleg oreg vagyok.

Mit szoltok ehhez a szep oszi idohoz?

Vanda
vanda72
 
 


TündiKép
A hőm stagnál, nem megy se fel se le!
De a tegnapi tüszőméret alapján még nem is mehetne sehová. Még van pár napunk a tüszőrepiig, ugyhogy nyugodt vagyok!

Pocakosokból volt mindenféle, sokszor minden erőmet össze kellett szednem, hogy el ne bőgjem magam!
Volt 150 centis, kb 40 kg-os és saccra 17-18 éves cigánylány, volt hat kiló sminkkel kikent cicababa, volt viselkedni nem tudó hangoskodó 20-22 éves. És volt egy, aki a mozgása és külseje alapján (a hosszú hajat leszámítva) inkább fiúnak nézett ki, modortalan és büdös, de 8 hetes terhes!

És bíztatásként volt egy 40-42 éves nő a férjével, aki valamilyen vizsgálatra jött a dokihoz, de olyan sokat kellett várni, hogy egyszer kiment, majd megjelent egy kb. 1 hónapos kisfiúval (mondtam is aférjemnek, hogy "nézd ő meg lopott egyet valahonnan!") és megetette! Ezen a páron látszott, hogy életük legnagyobb vágya öltött testet abban a pici emberben.

Stella

Kép
stella9
 
 


Nikol!

Én 5 hetesen voltam, ott látszott.

Üdv: KisÓ
KisÓ
 


Judyt!

Bocsi hogy munkával zaklatlak, de lenne egy kérdésem. Nem tudsz olyan honlapot ahol szép hajókról vannak képek. Kéne egy demo weblapot készítenem az egyik ügyfelemnek és ők hajózási társaságot vezetnek, de sehol nem találok egy szebb képet.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Babus Kép
Kép
Vendég
 


Vanda
Persze, még nem aggódok, csak én is úgy érzem éveket nem tudok várni. Kép
És utálom a szép őszi időt, én a forró náyri időt szeretem Kép

Na, meló van.... olyan nyomasztó ezKép

Tündi
Vendég
 


Nicol!
Megnézem mit tehetek érted.
Jelentkezem ha van valami.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


NicolKép
Bocsi, hogy belekotyogok. Én sokáig a www.princess.com-ra jártam, mert a párom ennél a hajótársaságnál dolgozott. Ott vannak szép luxus óceánjárók, ha az kell.
Stella

Kép
stella9
 
 


Nicol!
Konkrétan nem tudom, hogy milyen jellegű képekre gondoltál.
Itt rengeteg linket találhatsz:
http://hajo.lap.hu/
De még nézelődöm.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Stella!

Tényleg nagyon szép oceán járók vannak ott, de nem nagyon illenek, egy sétahajózással foglalkozó céghez. Én inkább régebbi Dunán használt gőzősre vagy vitorlásszerűségre gondolok.

Jó lenne egy halvány háttérképnek. De ha egy szép kormánykereket találnék az is megtenné.
De azért köszi a tippet.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Judyt!

Jó volt a lap van egy dunai hajógyüjteményt bemutató lap. Nagyon klassz hajók vannak rajta.

Köszi. Kép

Nicol

Kép
nicol
 
 


Nicol!

Itt is találhatsz http://www.hatterkepek.hu a járművek/hajók menü alatt.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


NicolKép
Kép

Dokihoz honap mész? Azóta nincs barnázgatás?
Pusssz:
Stella

Kép
stella9
 
 


Nicol!
Találtam két oldalt, ahol van kormánykerekes kép.
Remélem tetszik majd.
http://www.multimania.hu/utazas/cuttysark.html
http://hajo.sailing.hu/hajok/top35.html

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok!

Na én is ideértem végreKép Kicsit el vagyok csúszva. Este még éjfélkor is kukorékolok, aztán pedig reggel nem tudok magamhoz térni. Sőt, manapság rászoktam a koradélutáni szunyókálásra is. Csoda így, ha estére nem vagyok álmosKép

Judyt, Tündi
Nagyon édik a képekKépKépKép

Nicol
Örülök, hogy minden rendbenKép
UH-on elvileg 5 hetesen már látszódik a petezsák, 6 hetesen pedig a szívműködés. De ez szerintem sokszor nem így van a valóságban. Nekem tuti félidőben jött össze Kristófom, mégse látszódott az 6.heti UH-on semmi, csak egy kis feltételezett terhességi gyűrű, ami még bármi lehetett volna a dokim szerint. A 7.héten lehetett biztosan megállapítani, hogy itt bizony van egy 13mm-es petezsák, de életjelenség még mindig nem volt látható. A 8.hétre lett csak látható a szívműködése. Úgyhogy jó sokat izgultam, mire biztos lett a dologKép

Vanda
Én abban egyáltalán nem hiszek, hogy az az akció, amelyikben összejött a baba, bármiben is más lenne, mint a többi. Mégis mit éreztek? Haladnak fel a kismatyik a petesejthez? Ezt akkor bármikor máskor is érezhette, mégha nem is következik be a megtermékenyülés akkor is. Más pedig még aligha történt akkor az akció alatt.
Szerintem ez már utólagos bemagyarázása a dolgoknak.

Szerintem sokan abból tudják, hogy mikor jött össze a baba, hogy pl. egyetlen alkalommal nem védekeztek(pl. az én unokatestvéremék), vagy Clostyt szedtek, mint én, és akkor nagy valószínűséggel lehet tudni, hogy mikor volt peteérés(nekünk tuti, hogy a 15. vagy 17.napon jött össze), vagy egyszerűen csak nem is voltak máskor együtt a párjukkal, így kizárásos alapon tudják, hogy csak azon az egy napon sikerülhetett.

Babus+Kristóf

Kép
babus2005
 
 


Stella!
Dokihoz az eredményekért megyek holnap. A barnázgatás 2 napja elmaradt. A doki azt mondta, hogy ne foglalkozzak egyenlőre vele, ha újra jelentkezik akkor mindenképp elküld hormonvizsgálatra. Állítólag normális a első mensi elmaradásakor. Holnap már többet tudok mondani.

Judyt!
Köszi a linkeket, ugynézem beválnak. Nagyon ari vagy! Kép

Nicol

Kép
nicol
 
 


Tündi

Küldtem neked egy babás-kutyás képet e-mail-benKép
Megnézed, hogy neked megnyitja-e, mert én elküldtem, de mikor utólag visszanéztem, sehol se volt a képKép Lehet, hogy már ez se működikKép

BabusékKép

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok lányok!

De jó, hogy véletlenül ide vetődtem:-) Gyakran csetelek itt a babaneten, de ebben a topikban még nem jártam:-(
Mi is benne vagyunk a baba-projekt kellős közepében. Már fél éve próbálkozunk, de hiába. Illetve két hónapja volt egy halvány reménysugár, ami felvillanyozott és reményekkel töltött el bennünket, de azóta sajnos kialudt a fény az út végén:-( Egyenlőre! Mert továbbra is dolgozunk a projekten gőzerővel:-)

Mivel nem jött meg harmadszorra sem a menzi és a doki kizárta, hogy a pocilakónk még ott van a pocakomban, ezért adott NOrcolut nevű gyógybogyót, amitől rendesen meg is jött a menzim. Most vagyok a 9. napon és holnap megyek UH-ra, hogy megtudjuk van-e érőben lévő petesejt. Remélem jó híreket mond a doki! Szorítsatok nekünk!:-)

Naivan azt hittem, hogy ha közösen úgy döntünk, hogy na akkor most már jöhetne a baba, akkor jönni is fog. Hát egyenlőre nem úgy néz ki:-( Pedig a 30-hoz már én is közelebb vagyok, mint a 20-hoz. És mivel 3 picúrt szeretnénk, ezért bele kéne most már húznunk:-) Csakhát ugye a természet dolgaiba nem lehet beleszólni.

Egyébként én is egyet értek Stella9-el. Sokszor elcsodálkozom azon, hogy milyen fazonoknak lehet gyereke. Másnak meg milyen nehezen jön össze vagy össze sem jön:-( A múltkor én is meglepődtem az UH-n, amikor egy kb. 40év körüli nő meg egy kb. 16-17 éves lány (nem voltak cigányok!) jött ki a vizsgálóból. Az idősebb meg egyfolytában csak annyit mondogatott a lánynak, amíg végig mentek a várótermen, hogy megmondtam, hogy védekezzetek most meg megvan a baj.... Nagyon irigy voltam, meg dühös is! Aki akar annak nem jön össze, más meg eggyet kettyint és már ott is a baba. Nem igazság ez!:-(

Na, örülök, hogy meghallgattatok!:-) Befogadtok közétek? Járhatok ide dumcsizni?

Van köztetek győri?

Vali

Kép
Kép
tacsifül
 
 


ValiKép

Üdv ittKépKépKép

Én is Norcoluttal kezdtem, meg Clostyval, meg folyamatos UH-gal, és hasonló érzésekkel, mint teKép És már egy 21 hetes Kristóf lakik a pocimbanKép
Drukkolok, hogy mihamarabb sikerüljön nektek isKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


BabusKép
Neked most amúgy is az a feladatod, hogy sokat pihenj és vigyázz Kristófra, úgyhogy ne legyen lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy többet alszol, mint régen, ez így természetes. Különben is ki kell pihenned magad addigra, mire karjaidban lesz Kristóf, mert akkor nem sokat fogsz tudni aludni.
Végre elhatározásra jutottam és keresek egy másik dokit itt Pesten. Hátha sikerül végre előrébb lépnünk, majd meglátjuk.

NicolKép
Nagyon aranyos lehetett a párod, ahogy így meghatódott. Olyan jó olvasni, hogy ilyen boldogok vagytok.

ValiKép
Üdv köztünk, és persze hogy befogadunk. És remélem holnap az Uh-n egy nagyon szép tüszőt fogtok látni, és akkor indulhat az akciózás.

Móni

Kép
móni23
 
 


Vali!

Üdv nálunk. Remélem hamarosan te is jó hírekkel szolgálsz.

Pilis!

Mi a helyzet? Jobban vagy már?

Nicol

Kép
nicol
 
 


ValiKép
naná, hogy befogadunk.
De nehogy még egyszer azt mondd, hogy már benne vagy a korban. Megnézten a profilodban. A 27 év még nem kor (már csak azért sem, mert én is annyi vagyok!)
Mi 8 hónapja próbálkozunk és mi is hármat szeretnénk, de kettőt minimumKép!
Szóval, elég sokban hasonlítunk, de Győr helyett, az ország másik felén, Pécsen dekkolunkKép.
Drukkolok egy szép tüszőért!
Stella

Kép
stella9
 
 


Vali
Üdv közöttünk.Kép Én is 27 vagyok, de nem érzem úgy, hogy benne vagyok a korban. Bár én nem sokat írok, de babanetfüggő lettem. Nem vagyok győri, de dokihoz Győrbe járok. Mi 3 hónapja próbálkozunk és kettő babót szeretnénk.

Szilvi
szilvi26
 
 


Vali
Érezd jól magad köztünk! Kép Győr nagyon szép város Kép Petesejthez szorítok!

Móni
Remélem, sikerül új, megfelelő dokit találnod!

Babus
Átjött a kép rendesen, köszi Kép
Ami az alvást illeti, szerintem nincs is jobb egy naaaagy délutáni alvásnál Kép Pihenj csak sokat Kép

Tündi
Vendég
 


Szia Vali!

Orulok, hogy ujabb versenyzo szol hozza a topichoz, bar a legjobb az volna, ha ez a topic nem is letezne es mindenkinek elso vagy masodik probalkozasra osszejonne a babo. Szoval isten hozott es ne fogd vissza magad, itt a lanyok nagyon nagy szakertok am!
En nem annyira, nekunk ez az elso honapunk, hogy probalkozunk (probagyartas van meg csak). De mivel en 1 honap mulva 32 eves leszek, ezert tartok tole, hogy sokaig leszek olvasoja/hozzaszoloja a topic-nak.

Vanda
vanda72
 
 


Vanda32!

Ne legyél ilyen pesszimista. Inkább arra gondolj, hogy 1-2 hónap és mutogatod nekünk a kétcsikos tesztedet. Mi szorítunk neked is.

Nicol

Kép
nicol
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?