Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát beletelt egy kis időbe, mire visszaolvastam az egyhetes termést. Én már kezdek egy kicsit megnyugodni, de a doki után egy kicsit felhúztam magam. Újra megvizsgált, és megnézte a hormoneredményeimet is, és azt mondta, hogy ugyan tele van mindkét petefészkem, de annyira picik a ciszták, hogy még nem érdemes megműteni, úgyhogy 3 hónapig várunk. A magas tesztoszteronnal nem is foglalkozott, csak a magas prolaktin izgatta, de azt mondta, hogy a ciszták miatt sem clostyt, sem bromot nem adhat, de fel írt egy homeopátiás készítményt, mastodynon cseppeket. Ezt is 3 hónapig szednem kell. Ja és közölte, hogy azért próbálkozzunk, erre én megkérdeztem, hogy tudomásom szerint a pco-s nők meddők, errő ő azt mondta, hogy ez valóban így van, de sohasem lehet tudni. Hát nem kedves. Most várhatok valami csodára, vagy beletörődöm, hogy egy darabig még nem lesz babám.KépKépKépKép

StellaKép
Örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz, ha van egy kis időd engem is felvidíthatnál, mert nincs valami jó kedvem.
Ugye jól emlékeztem, és a teát csak a 14. napig kell inni, ugye?

BabusKép
Gyönyörű a kisfiad, és igenis nagyon jók a képek. Most már nyugodj meg egy kicsit, hisz minden rendben van vele. Na és rugdalja már a pocidat?

TimiKép
Remélem már meggyógyultál és indulhat az akciózásKép

Tündi(30) Kép
Remélem, már felemelkedett a hőd, és időben akcióztatok. A hónap végén várjuk a zebrás tesztetKépKépKép

EzviccKép
Fel a fejjel, hidd el ebben a hónapban is ott lesz az a tökéletes petesejt és talán ez lesz az igaziKép Neked mit mondott a dokid a pco-ra? Csak a ciszták látszanak, vagy más tünetek is jelentkeztek nálad?

HritusKép
Igen valóban nekem is pco-m van és az előbb írtam le, hogy mit mondott a dokim. De valóban nem kell minden esetben műteni. Észrevettél már más tünetet is?

MacKép
Nagyon-nagyon gratulálok. Vigyázz magatokra nagyon. És ne izgulj, minden rendben van.

Lányok, bocsi, ha valakit kihagytam és üdv az újaknak.

Móni

Kép
móni23
 
 


MóniKép
próbálkozom a felvidítással.
Ha visszaolvasol láthatod, hogy egyáltalán nem ritka dolog a PCO és vanank, akiknek sikerült teherbe esniük!
Nagyon szorítok neked is, fel a fejjel és próbálkozzatok nyugodtan!

Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Hát vétek kihagyni 1 napot is, alig győztem a 3 napi levélforgalmat visszaolvasni Kép

Mac
Gratulálok, nagyon sok boldogságot a babához, vigyázzatok magatokra! Kép Tök jó, hoyg van ismét egy zebrásunk Kép És irigyllek Kép

Babus
Örülök, hogy jó volt az UH és hogy teljesen ép és egészséges a bébi Kép A képek a számomra még mindig csak érdekesek Kép De sokat fogom nézegetni Kép Ami a Dávidot és Bencét illeti: az a doki mégiscsak jól látta... Kép Te ugye jól vagy most már? Hideg van, allergiád elmúlt?!?!?!

Móni23
A hőm teljesen össze-vissza megy fel és le, most már aztán nagyon várom a hónap végét, hogy ebből mi lesz Kép
Remélem, csak becsúszik az a baba, és ha mégsem, akkor pedig kitartást neked ehhez a várakozáshoz! De tudod, NEM ADJUK FEL! Kép

Nicol
Nekem is barnásan jött meg a havim, de nem tartott ilyen sokáig, mint neked. Úgy tudom, hogy a ciklus első napját erős vérzéstől számítjuk, tehát ha pl. ma barnázol és holnpara rendes vérzésed van, akkor holnap az első cn. Semmi más jeled nincs, csak ez a 3 napig barnázás?

Hritus
Mielőbbi javulást kívánok!

Zsófi
Ha még nem kaptál és elküldöd az e-mail címed akkor küldök neked egy táblázatot a hőmérsékleti görbéhez.

Stella
Kipihented magad a hétvégén? Hogy haladtok az akciózással? Kép Már csak 2-t kell aludni szerdáig! Kép

Kellemes hetet kívánok mindnekinek, vigyázzatok magatokra! Kép

Tündi
Vendég
 

 
 

Tündi30!

Köszi a választ. Azota semmi jel nincs és a hőmérsékletem is folyamatosan fenn van. Tehát semmi jele, hogy a mensim megjönne. Kicsit nyugtalanít. Nem szokott így szórakozni velem.

De talán 1-2 nap és folytatódik.
Remélem neked jól telt a hétvégéd!

Nicol

Kép
nicol
 
 


Nicol
Akkor nem lehet hogy ez a menzi nem is fog és nem is akar megjönni? Kép Hányadik cn- is vagy ma? Köszi, a hétvégém jól telt, a nagy pakolászás közepette azért az akcióra is jutott idő Kép

Tündi
Vendég
 


Tündi(30)Kép
Pihengettünk is meg nem is!
Csatázunk rendesen, de a tüszőrepimnek még semmi jele, se a hőmön, se az ovulációs teszten. Az is lehet, hogy ebben a hónapban nem lesz. Bár végül is ez még "csak" a 13. cn!
A szerdai doki miatt már rendesen villig nálam a Para Jancsi, de túl fogom élni. Aztán ha nem segít, megyek a következő dokihoz.
A hőd miatt annyira ne aggódj. Kell egy-két hónap, amíg fel tudsz magadnak rajzolni egy átlagot. De kívánom, hogy most ne legyen vége a görbédnekKép!
Szép hetet neked!

NicolKép
várj pár napot és ha semmi nem változik, ccsinálj egy tesztet, aztán gyere olyan hírekkel, mint MacKép!

Kép
stella9
 
 


ILdi
Hogy sikerült a lagzi? Végül megtörtént a lényeg is akár reggel délben vagy este? Kép

Sisy
Nagyon sajnálom, ami veled, veletek történt! 3 babát elveszíteni észbontó lehet Kép További kitartást és sok sikert kívánok!!!!!!!!

Tündi
Vendég
 


Tündi30, Stella9
Ha jól számoltam akkor ma a 32-33cn. vagyok kb.
Tesztet pedig csináltam úgy a 23. cn. körül és negatív lett. Kép

Bár bizakodni kell hátha...

Nicol

Kép
nicol
 
 


Stella!
A 13. nap még biztos korai arra gondolnod, hogy esetleg ne lenne tüszőrepid. Pár nap, és feljebb megy az a hő! Kép A szerda miatt elhiszem, hogy izgulsz, de ha ez segít, akkor itt többen is fogunk neked szorítani!!!!!! Neked is szép hetet! Kép

Tündi
Vendég
 


TündiKép
köszi, a szorítás, mindenkire ráfér!

NicolKép
a 23. napi tesz nagyon-nagyon korai volt!
Általában hány naposak a ciklusaid?
Én úgy érzem, hogy itt naná, hogy bizakodni kellKépKépKépKépKép!
Stella

Kép
stella9
 
 


Nicol
Szerintem korán teszteltél. HA 28 napos ciklusaid vannak, akkor most már tesztelhetsz újra Kép Ha 32 napos körüliek a ciklusaid, akkor várj még pár napot és azután lenne érdemes megpróbálkozni a teszttel Kép

Tündi
Vendég
 


Tundi30!

Koszonom szepen, jol telt a lagzi, csak egy kicsit rossz volt, hogy legalabb ot "nagypocaku" lany volt jelen. Na de tultettem magam rajta.
Szegeny paromat azzal farasztottam, hogy en ugy erzem, hogy ma meg ferfi kell legyen a talpan. Szegeny furcsan nezett ram, amikor mar harmadik napja mondtam ezt. De legalabb mindent megtettunk a cel erdekeben.
Most varakozo modba tettem magam, csak az a baj, hogy ma ugy ereztem, hogy gorcsolget a hasam, probalok nem odafigyelni, de nem nagyon megy, mert idaig ez mindig rosszat jelentett. Tortenetesen, hogy meg fog jonni. Nem ertem, pedig csak a 17.napon vagyok.

Kesz, letettem a homerot vegleg. Jobban mondva osszetortem. Ravertem az oramat. Most azt mondtam, hogy nem is fogok ujat venni, legalabb nem olom magam vele. Kacagtuk a parommal, hogy ha most sikerult a baba, akkor szegeny fogatlanul es kopacon jon a vilagra.

Meg ezt kell meseljem. Vasarnap elmentunk vasarolni es az uzletben volt egy masfel eves totyogo baba. Nagyon aranyos volt, segitett nekem becsomagolni a kosarba, azutan megfogta a kezem es jott kifele velem az uzletbol. A parom kacagta, hogy ez nagyon jo uzlet, mert az asvanyviz melle adnak babat is, maskor is johetek ide vasarolni, csak ne sokszor.

Mac!
Gratulalok es sok sok sok boldogsagot a kisbabahoz.

Ildiko
etyike
 
 


Tundi30!, Stella9!

Most két napig még bizva bízok és ha a helyzet változatlan akkor veszek egy tesztet. Szerdán a dokim is rendel, lehet hogy a teszt után felhívom.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Köszi Etyike!
Nem akarlak hiú ábrándokba ringatni, de nálam is pont így kezdődött. Úgy a 16-17. napon el kezdett görcsölni a hasam és nem maradt el.
Úgyhogy ezerrel drukkolok, hogy Nálad is a baba miatt görcsölgessen!
mac8
 
 


Sziasztok!!
Tündi30
A profilomba beraktam az e-mail cimemet és köszönöm szépen!!!!!
Most már a harmadik napon vagyok érdemes most elkezdeni?????!

Évi!!!
Az én szerény véleményem hogy örülj neki hogy ilyen orvosod van!!!
Nekem kb:5 évembe került mire 2 olyan orvost találtam akik hajlandóak összedolgozni.
(nögyógyász és endokrinologus)
Van már endokrinológus orvosod???
Lányok nem tudjátok hogy melyik tea jó az erős vérzésre mert most jelenleg olyan mintha niagara ömlött volna ki.
Nem elég hogy nem sikerül a baba még ömlök is!!!!
Mac!!
Nagyon-nagyon gratulálok:-):-)
Zsófi
zsófi76
 
 


MacKép
Gratulálunk a zebracsíkoshozKépKépKép

NicolKép
Szerintem is van még itt reményKép Nem is kevésKép A magas hő is bíztatóKép A 23.napon pedig kár volt tesztelni, nagyon korai volt. Tesztelj újraKép DrukkolunkKép
Viszont én úgy tudom, a barnázgatás az alacsony progeszteronszint jele, amit baba esetén nem ártana mihamarabb egy kis gyógyszerrel helyrehozniKép Nem néztek neked mostanában hormonszintet? Csak azért, hogy eddig nem volt alacsony a progiszinted?

Móni
Én csak azt nem értem, hogyha nem csináltok semmit a cisztákkal, akkor mitől múlnának el? Mert igaz ugyan, hogy picik, de mint írtad, tele van velük mindkép petefészked. Egy homeopátiás bogyó ehhez már szerintem kevés. De akkor mi fog változni 3 hónap alatt? Csodára vár ez a doki? Én értem, ő az orvos, ő tudja, hogy lehet-e műteni, meg, hogy milyen gyógyszer nem javasolt ilyenkor, de azt azért nem hiszem el, hogy nincs megoldás, és ölbetett kézzel kell várni a csodára, ami aligha hiszem, hogy az elkövetkező 3 hónapban be fog következni.
Lehet, hogy én amolyan dokiról lebeszélőnek tűnök, de szerintem neked sem ártana egy másik dokit felkeresned.
Én a helyedben sem csodára nem várnék, és bele sem törődnék, hanem addig mennék orvostól orvosig, amíg valaki megoldással nem szolgál. Mert mindenre kell, hogy legyen megoldás. Az idő nem old meg semmit. Legalábbis jelen esetben.
De te tudodKép

Kristófom pedig talán rugdos már, de nem érzem olyan biztosra. Ez már kicsit aggaszt is. Bár doki is, védőnő is azt mondta, hogy nyugodjak meg, majd megérzem még jobban is. De az a legrosszabb, hogy nem tudom, mit kéne érezni, mert valamit néha érzek, de csak ritkán, és főleg este, nappal szinte semmit. És olyan irigykedve olvasom, akik már olyanokat írnak, hogy ennyi idősen, hogy ficánkol a babájuk. Akkor nekem miért nem? Úgyhogy eddig tartott az UH utáni nyugalom, most már megint aggódom, szeretném őt látni, hogy minden rendben-e vele, mindaddig, míg egész nap érezhetővé nem válik.

Ezvicc, Stella
Azért lett Kristóf, mert ez illik a legjobban a vezetéknevünkhöz. Igaz ugyan, hogy a Dávid nagyon szép név, de nem megy a nevünkhöz. A Bence pedig apucinak egyáltalán nem jön be. Így marad a KristófKépKépKép

Tündi
Sajnos, Kristófunk most sem volt olyan fotogén.
Segítségképpen: próbáld meg távolabbról nézni a képeket, és ne a részletekre koncentrálj, hanem az összhatásraKép A legelső képen telibe háttal ül a drága. Ott láthatod a szép deltás hátizmátKép, és még a tarkóját is látni, kétoldalt pedig felemeli a kezecskéit.
A második képen kicsit kezdett befordulni szembe, a fejecskéjén kívül láthatod a bordáit isKép
A többi képen oldalról látszódik, balra van befordulvaKép

És igen, a hideg már kezdi meghozni áldásos hatását, alig-alig tüsszentek, és az orrom is alakul, de még nem tökéletesKép

Na, kisregény befejezveKép

Babus+Kristóf

Kép
babus2005
 
 


Babus!

Sajnos hormonszintet még eddig nem néztek, de szerdán feltétlenül rákérdezek a dokimnál mi a helyzet. Talán megnézi a hormonszintemet.
Szerintem a Kristóf gyönyörű név. Nekem nagyon bejön. Kép Köszi a tanácsot!!!

Nicol

Kép
nicol
 
 


Kristófos Babus
LÁTOM! Kép Kép Kép A 3. képen olyan, mintha elöl a pociján összekulcsolná a kis kezét Kép Tök aranyos Kép Köszi! Mindjárt elbőgöm magam.......
Ne aggódj a mozgolódások miatt, minden rendben van odabent! Kép Örülök, hogy jobban vagy! Kép

Zsófi
Táblázatot elküldtem

Nicol
Erősen babagyanús vagy Kép

Bírom, Stellával felváltva egyik topikból a másikba buzdítjuk a lányokat tesztelésre Kép

Tündi
Vendég
 


BabusKép
biztosan nincs semmi gond a Pöttömmel, fog ő mocorogni, nem is keveset!
Megértem azt is ha aggódsz, hiszen én is mielöbb szeretnék már egy kics mocorgóst érezni a pocakomban!
Ez esetben viszont majd az idő megoldja!
Egyébként boldog 21. hetet!
Stella

Kép
stella9
 
 


Tündi(30)Kép
remélem hamarosan egymást fogjuk ilyesmire buzdítaniKép!
Stella

Kép
stella9
 
 


TündiKép
Örülök, hogy látod KristófomatKépKépKép

StellaKép
KösziKép Aranyos vagy, hogy így fejben tartod a heteink számátKép
Már túl vagyunk a felénKép

Babus+Kristóf

Kép
babus2005
 
 


Babus
Ne aggódj, biztosan nagyon nyugis baba, itt a hidegfront és alszik egész nap. Nincs semmi baj, lesz a Kristóf még virgoncabb is.
Megnéztem a képeket, nagyon csodálatosak. Boldog lehetsz, hogy ilyen kis formás babód van:-))
mac8
 
 


MacKép

Köszi a megnyugtatást, remélem igazad leszKép
Amúgy valóban nagyon-nagyon boldog vagyokKép, csak nagyon aggódós is.

Babus+Kép

Kép
babus2005
 
 


Tündi30!!
Köszi!!
Irtam vissza!!!!!!
ZSÓFI
zsófi76
 
 


BabusKép
Ne izgulj, azt mondják, hogy az első terhességnél mindenki később érzi csak a babót, hidd el lesz ő még nagyon virgonc.
Különben, én is szeretnék más dokit is megkérdezni, de a férjecském azt mondja, ha több doki csak összekuszálná a dolgokat és tartsunk ki mellette, mert ő nagyon bízik benne.
Különben tudtok arról valamit, hogy a BMC-be kell-e beutaló, vagy sem?

StellaKép
Jól emlékszem, hogy a teát csak a 14. napig kell inni?

Móni

Kép
móni23
 
 


Sziasztok!

Nicol!
Nekem most nézi a doki a hormonszintet, de még csak az első eredmény van meg.

Tünde30, Babus!
Légyszi segítsetek egy kicsit. A hormonvizsgálat első eredménye ez lett:
LH 7,94
FSH 6,39
Prolaktin: 493,84 (25.200-628.500 a normális)

Azt olvastam valahol, ha az LH magasabb, mint az FSH, akkor nagy a valószínűsége a PCO-nak.
Ez tényleg így van?
A második vérvétel (progeszterin szint) ma volt.
Egy hér múlva lesz eredmény.
Még ne izgulljak?

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Zsófi
Próbáltam válaszolni, de a freemail egyenlőre döglődik. Lehet, hoyg holnap megy csak a válasz, addig is kezdd el a hőmérést, és utólag beírjuk a táblázatba, oké? Kép

KristófosBabus
Egész ügyes kis smilye-kat tudsz már idevarázsolni KépEz a bababukfenc pl. állati édes Kép

Tündi
Vendég
 


Judyt
Na jótól kérdezed Kép Én még sosem voltam hormonvizsgálaton, nekem erről fogalmam sincs, persze szivesen segítenék ha tudnék, de azt hiszem, egyszemélyben Babusra rábízhatjuk a válaszadást Kép De azért még ne izgulj Kép

Tündi
Vendég
 


Judyt!
Te kérted az orvost a vizsgálatra, vagy volt valami problémád ami miatt ő rendelte el?

Nicol

Kép
nicol
 
 


Tündi!
Azért köszönöm a válaszodat. Megpróbálok nem izgulni.


Nicol!
Már egy éve próbálkozunk a babagyártással, és ezzel kezdte el a dokim a vizsgálódást.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Judyt

Azt az egyet előre meg kell cáfolnom, hogy ha az LH magasabb az FSH-nál, akkor az PCO-ra utal.
Előkerestem az én leleteimet, amik a doki szerint tökéletesek voltak és a következő hónapban babát is eredményeztekKép

6.napon:
FSH: 9.0
LH: 11.3

14.napon:
FSH: 5.9
LH: 10.7

23.napon:
FSH: 2.5
LH: 5.7

Mint látható, folyamatosan nagyobb volt az LH, és garantálom, nem volt PCO-mKép

A prolaktinod, ahogy írtad, elvileg benne van a határértékek között, de nekem ez is más mértékegységben volt megadva, nekem 11.0 ng/ml és 26.7 ng/ml közötti volt mindig. Igy csak feltételezem, hogy neked is jóKép

Egyébként a hormonértékek úgy adnak értékelhető eredményt, ha a ciklus megfelelő napjain végzik. Általában a ciklus elején (3-6.nap), a ciklus közepén, tüszőrepi tájékán(14-15.nap) és a ciklus második felében (23-24.nap) szoktak vért venni. Merthát ugyanaz a hormonérték a ciklus más-más napjain mást jelet.
Ezek hányadik napon készültek?

Nem tudom, segítettem-e ezzel. Sokat én se értek hozzáKép

Babus+KristófKép

Kép
babus2005
 
 


Móni

Szerintem nem több doki kellene, mert akkor tényleg összekuszálódnának a dolgok, hanem új doki kellene, aki előlről kezdené a vizsgálódásokat.
És szerintem fontosabb, hogy te bízz a dokidban, én ne a férjedKép
De tényleg te tudod. Remélem nem haragszol az őszinteségemért, de ez a véleményem.
A BMC-ről szerencsére semmit se tudokKép

Na, most már tényleg megyünk fürödni KristóffalKép

BabusékKép

Kép
babus2005
 
 


Babus!
Köszönöm szépen a tájékoztatást egy kicsit megnyugtattál.
Ezek az eredmények ciklus elején a 2. napon keletkeztek.
A mai nap amit csináltak az a 27. nap a 30-as ciklusomból.
Majd megírom a jövőhéten, hogy mit mondott a doki.


Köszike mégegyszer.Nézdd milyen édi képet találtam.

Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


JudytKép
Tündéri ez a képKépKépKép

És kérdezhetek én is: hogy csinálod ezeket a színes betűket? Nagyon érdekelneKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus!
Persze szívesen elárulom.

\szín angolul{szöveg}
Pl: "Babus!"

Bővebben olvashatsz a bal oldali frame-ben található Dokumentáció gomb Formázás menüpont alatt.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Babus!
Véletlenül rosszul küldtem el.
Itt van a példa
\ green {Szöveg}

Judyt
KépKép
judyt
 
 


green {Kristóf}

Kép
babus2005
 
 


Judyt

Nem sikerülKép

Kép
babus2005
 
 


Judyt
valahogy így kell?
Vendég
 


Babus
Babus lehet nem kell szóköz
Vendég
 


Judyt
Új színt vittél az életünkbe!!!!!!!!!!!ez nagyon tetszik
Vendég
 


Kép
Ezt mindenkinek küldöm
Rég írtam már,de olvastalak benneteket.Csütörtökön voltam a dokinál aki a hysteroszkópiai vizsgálatomra azt mondta,hogy 90%,hogy nincs elzáródva a petevezetékem.A férjem holnap megy vizsgálatra okosabbak leszünk.

Mindenkinek minden jót és babásodást.

Viki
Vendég
 


Sikerült!!!
Na jó, apuci segített!
Tényleg a szóköz nem kellett.
Köszi!

Kép
babus2005
 
 


Babus!

Kép


Viki!
Vendég
 


Tündi30!
Köszike megkaptam!
Ha véletlenül nem sikerülne akkor majd még kérek segitséget.
ZSÓFI
zsófi76
 
 


Lányok!
Nagyon jók ezek a színes szövegek.
Mindenkinek jó északát, na és persze jó akciózástKépKép
Móni

Kép
móni23
 
 


Sziasztok!

Ma délután csináltam két tesztet mindkettőn lett egy halvány második csík!!! El sem hiszem!!!!

Ugye a halvány csík is csík?
nyanita
 
 


Moni!
Szerintem is erdemes megnezetni magadat mas dokival is. Igaz nekem is azt mondtak a dokik, hogy nem kell muteni, mert olyan aprok, es annyira tele van, de a terhesseg lehet ettol, csak nem biztos, hogy olyan hamar osszejon, mint egeszseges noknel. De kulonben mar egy jo parszor irtam, hogy nem minden esetben mutik.
Babus! Ezek a cisztak nem maradnak meg. A dokik ugy magyaraztak, hogy felszivodnak, es helyettuk ujak termelodnek, ez egy korforgasszeru dolog. Erre irta fel nekem a doki a medrolt, ami megtette hatasat (+12kg, hajhullas) Ma mar nem szedem, de azt kell mondanom, hogy valamit azert segitett. Igaz nem lett baba, de ultrahangon kevesebb cisztat lattak. Akkor lattak a 16mm petesejtet. Szoval nem csak vervetelbol derul ki a PCO, hanem ultrahangon is. Azert nem nagyon ertem, hogy miert ne szedhetne Moni clostit, hisz nekem is felirtak (meg ket doki bolintott ra, es tudtak a PCO-rol), es a sogornomnek is, akinek 1 honap utan jott ossze a fia, most 9honapos. Erdekesek ezek a dokik. Mindegyik mast mond. Ezert szoktam elutazni Pecsre, ott mindig megnezetem magam, es elmondom mit mondtak itt Pesten. Igaz most en is dokit keresek. Mar irtam, hogy azert, mert nem vizsgalt a closti kura alatt.

Babus!
Ha megnyugtat a ferjem tesoja szinten Kristofot vart, es azt mondta a 9honap alatt olyan volt, mintha nem is lett volna terhes. Alig erezte, es inkabb csak este. Ez mar a harmadik terhessege volt. Nagyon izgult vegig, de semmi baj nem volt, sot ilyen eleven gyereket nem is lattam. Hat latod, a Kristofok mar csak ilyenek Kép Nyugodj meg kerlek, mert sokkal karosabb az, ha ennyit izgulsz.

Mac!
Gratulalok! El sem hiszed milyen jo olvasni, hogy megint sikerult valakinek! Mikor mesz dokihoz?

Nicol!
Kitartas, lehet, hogy ott az a baba, csak vard ki. Par nap mulva szerintem is tesztelj.

Csajok!
Most kicsit osszezuhantam. Lehet, hogy en egy even at rosszul irtam a mensi kezdetet? Valaki azt irta (bocs, mar nem emlekszem, hogy ki), hogy az az elso nap, amikor eroteljesebb? Ez igaz? En azt hittem, amikor jelentkezik (barnazgatas) az az elso nap. Hat ez jo, akkor mehet a kukaba a naptaram. Kulonben ilyen sokaig mar reg nem volt meg. Remelem nincs gond.

Tundi!
Orulok, hogy megint itt vagy!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Nyanyita!
Szerintem a halvanycsik is csik! Szivbol orulok! Hanyadik napon vagy?

Aviva!
Koszi a doki szamat, elteszem, es meggondolom meg. Nekem tetszik, hogy ilyen alapos.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ezvicc!

Köszike, 30.naponvagyok. Általában 32-33 naposak a ciklusaim,kivéve a múlt hónap 44 naposra sikerült az volt az első próbálkozós hónap. Ezért még nem is tudom elhinni hogy sikerült, holnap reggel tesztelek mégegyszer.
nyanita
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?