Új privát üzeneted érkezett!

Beszti!
Köszi a tippet, de nem tudom honnan induljak el. Te honnan gyűjtötted össze az andrológiai szakrendeléseket? Internetről? Eddig én csak 2 találtam. Az egyik a János Kórházban van, de ott nem fogadnak, a másik az Üllői úton.

Judyt!

Most olvastam a profilodban, hogy informatikus vagy. Tulajdonképpen mit csinálsz? Én is az vagyok. Egy cégnél vagyok rendszergazda.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Nicol!
Én is rendszergazda vagyok egy állami cégnél.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Judyt!

Ez hihetetlen. Magamon kívül még sosem halottam női rendszergazdáról. Sokszor hülyének is néznek miatta. De én szeretem. Kép

Nicol

Kép
nicol
 
 

 
 

Nicol, Timi
Nagyon szívesen Kép

Timi
Van még jó 4-5 napod hogy meggyógyulj és ti is elindítsátok a hadviselést Kép Apával sok tojást etetni addig is Kép

Stella
Háborúzzatok csak, de hétvégén is ám, nem lazsálunk, mi is ezt teszük Kép Kitartás! Kép

(hát nekem ma valahogy nem emelkedett egy század fokot se a hőm, úgyhogy ma nem érik az a petesejt sehogyse Kép Majd talán holnap Kép )

Tündi
Vendég
 


Nicol!
Nálunk 3 női rendszergazda van.
Én is nagyon szeretem.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Beszti
Gyönyörűek a kisfiaid Kép Nagyon édesen mosolyognak a képen Kép Neked meg széééééép naaaaaagy kerek pocid van Kép
Vendég
 


Tündi!

Besztinek a napokban megszületett a kislányaKép, Hanna.Kép

Timi
szabotimi
 
 


Beszti!
Gratulálok a lányodhoz, most hallom, hogy megszületett.
Sok boldogságot hozzájuk!
A fiúk hogy fogadták a hugit?
Tudtátok, hogy lány lesz?

Pusza: Stella

Kép
stella9
 
 


Beszti
Akkor a profilodban egy picit régebbi a kép, de ez nem szemrehányás Kép Akkor is szép nagy kerek pocid volt Kép ÉS gratulálok a kislányhoz! Kép

Timi
Kösz az infót Kép

Druszám
Minden rendben?

Pilis
Mesélj, milyen volt a söröcske tegnap? Jól esett? Kép

Tündi
Vendég
 


Nicol!

Innen:
http://www.organon.hu/organonhun/hrt_andrologia_szakrendelesek_pd.htm
Nem tudom, mennyire friss a lap, de mindenesetre kettőnél több van rajta.

Tündi!

Bocs, még nem frissítettem a képet.Kép A napokban megteszem, ha készül jó kép.

Stella!

Nagyon jól fogadták.Kép A kisebbtől kicsit óvni is kell, "túlságosan"KépKép szeretgeti időnként. Nem tudtuk, hogy kislány lesz...Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Tündi30!
Teljesen be voltam izgulva a sörre. Még azon is gondolkodtam, hogy korsót iszom, de megegyeztem magammal és maradtam a pohárnál! Na, nem tudjátok meg, mennyire rosszul esett az az egy pohárka búza! Szóval lemondtam a kávé után az alkoholról is. Egyszerűen nem bírja a szervezetem a káros dolgokat Kép
Jövő héten megyek dokihoz és kielemzi nekem a vérvétel eredményt. Addig is szorgalmasan szedem az elevitet.

Beszti! Gratulálok!!!

Rendszergazda lányok!
Én jövőre kapom az informatikus diplomát Kép Ennyi női szg zsenit egy helyen Kép))
pilis
 
 


Beszti!
Hálás köszi a linkért!!!! És gratulálok Hannához. Gyönyörű neve van.

Pilis!
Ne bánd a sört. Jövöre várunk az informatiusi csapatba. Ez tök szupi! Kép

Nicol

Kép
nicol
 
 


Pilis!

Ez az csak gyarapítsuk a női informatikusok számát.
Sok szerencsét és kitartást a diplomáig.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok Lányok!

Elköszönök a hétre tőletek, holnap szabin leszek, hétfőn ugyanitt találkozunk! Kép Vigyázzatok magatokra, jó hétvégét, pihenést, akciózást, egyebeket Kép

Puszi

Tündi
Vendég
 


Sziasztok!

Stella!
De azert latod valahol megis szamitunk ra, hogy talan majd most Kép

Judyt!
A clostit en is szedtem harom honapig. Mindenkinek maskepp allitjak be. A mensi 5.napjatol reggel es este kellett 5 napig szednem. Arra nagyon figyelj, hogy minimum 2szer behivjanak ultrahangra. Nalam elkovette a doki azt a hibat, hogy csak ket vervetelre kuldott. Ennyi edes keves. Sot hat honap alatt egyszer sem vizsgalt meg. Mindig azt mondta, majd ha itt a baba. A penzt azert mindig elkerte.
Meg annyi, hogy kb 3honap szedes utan szunetet kell tartani!

Vanda!
Nekem a mult honapban lattak egy 16mm petesejtet, tehat UH is lathato. Valoszinu ezt a Clostinak koszonhetem.

Tenyleg, ha elozo honapban a 11. cnapon 16mm, akkor ebben a honapban is igy lesz. Gondolom, sot tuti, hogy nem. Kulonben tul egyszeru lenne azt a babat osszehozni. Homerozni nem tudtam elkezdeni, nevetni fogtok, de nincs homeronk, idom meg nem volt patikaba menni Kép Most mar keso ugye? Most vagyok az 5.cnapon.

Timi!
Jobbulast!

Tundi!
Jo akciozast Kép

Beszti!
Nem nagyon ertem, hogy a napokban szultel, es maris netezel harom gyerek mellett? Ez igen!!!
Gratulalok Hannahoz, es persze a fiukhoz is!

Bocsanat, ha valakit esetleg kihagytam, nem volt szandekos!

Babus!
Mi ujsag? Fiu vagy lany? Olyan kivancsi vagyok. Kuldesz majd a baborol kepet?

Sziasztok!

Tundi28!
Mi ujsag, hogy vagytok. Gondolom otthon vagy a kicsikkel, vagy esetleg dolgozol? Mivel mulatod az idot itt Erzsebeten?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok!

MegjöttünkKép És KISFIÚnk leszKépKépKép És mindene szép és jóKép, alaposan megnézték a végtagjait, gerincét, agyát, gyomrát, húgyhólyagját, veséjét, szívének mind a 4 üregét, rekeszizmát, a főbb csontjait. És mindene tökéletesKép Már 246 grammKép Komoly nagyfiúKép (min. egy ilyen alapos vizsgálatot vártam volna a múltheti genetikai UH-on).
Eleinte megviccelt minket a kissrác, mert befordult háttal(ez látható a legelső képen), aztán ugyan kicsit befordult oldalra, de igazán jó képek nem sikerültek róla. Sajnos. A lába közét viszont jól megmutatta, szép nagy fütyije vanKép
Vettünk is neki egy szép kis ruhácskát a Megatoys-ban. Egy világoskék kapucnis plüssruhát (jó meleg, termoruhácska)és hozzá egy világoskék kissapkátKép TündériKép Meg az ára is az voltKép De nem érdekel. Ez élete első ruhácskája. Ebben jön majd haza a kórházból. Ennek meg kell adni a módját, nem?
Csak a néven nem tudunk megegyezni, nekem még mindig a Bence a menő, de apucinak nem jön be annyira. Lehet, hogy Dávid lesz belőle.

Majd este végigolvasom a nap történéseit, most megyek, megetetem lencsével a kissrácotKép Remélem szeretiKép Utána meg sétálok egyet a kutyussalKép

Ja, képek a profilombanKép. De tényleg nem lettek túl jók.

BabusKép

Kép
babus2005
 
 


Babus,
meghogy nem jok a kepek!!! Gyonyoruek! Minden latszik rajta, nagyon edes kis manod van! Altalaban semmit nem lehet latni ezeken az ultrahangos felveteleken, de ezen tenyleg jol latszanak a fontosabb reszletek!
Miert nem adtok neki 2 nevet?

Ezvicc,
nekem is a multkor 16 mm-est lattak, csakhogy en nem tudtam, hogy ez jot jelent vagy sem? ezek szerint ez akar jo is lehet? Kar, hogy nem mult honapban kezdtuk a gyartast...
Hatha ebben a honapban is valami hasonlo bujkal bennem.

Sziasztok holnapig!
vanda72
 
 


Nicol!
Az andrológiai vizsgálat magánrendelésen nálunk(Debrecen) 7000 Ft,de máshol 5000 Ft.Szerintem érdemes a párunk nyugalma érdekében is hiszen a magánrendelésen úgy kapnak időpontot,hogy akkor csak ő van ott nem sorozatgyártásban megy a dolog.Ja és eredmény azonnal mikroszkóp alatt.
Vendég
 


Vanda

A kissrác köszöni a dícsérő szavakatKép
Két nevet pedig nem szeretnénk, meg úgyis csak az egyiket használnánk, na de melyiket? Én Bencének hívnám, ő meg Dávidnak?
De már azt hiszem hajlok a Dávid feléKép Az is szép névKép Csak kicsit bizonytalan vagyok, hogy illik-e a vezetéknevéhez.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Sajnos nem jó hirrel szolgálhatok. Ma voltam orvosnál Aki megállapitotta, hogy PCO-m van.Hirtelen fel sem fogtam az egészet, csak hazafélé idéztem fel magamban azokat a cikkeket amelyek erről a betegségről szóltak. Semmi jó.Magam alatt vagyok, igazából azt sem tudom mivel kell szembenéznem. Puregon injekciót irtak fel.Hallott valaki erről a betegségről, vagy a Puregonról valamit? Bocsi a negativ hangvételért, de még nem dolgoztam fel ezt az egészet....
hritus
 
 


HritusKép
hallottam már róla és ha jól emlékszem kezelhető. Remélem nem keverem nagyon össze s dolgokat és az a cisztás petefészket jelenti. Azt mondják, hogy ez műtéttel kezelhető és utána 90% a teherbe esés valószínűsége. Idővel viszont kiújúlhatnak a ciszták. Ahogy a fórumokat olvasom ez egyáltalán nem ritka "betegség", de ez most biztosan nem nyugtatott meg. Szerintem keress rá a neten és semmi esetre se add fel, jó!

BabusKép
Gratula a fiatokhoz! A képek szépek, igaz nemolyanok, mint a korábbiak, de egy ekkora baba már nem fér el olyan jól a képen, de mindene látszik és tényleg nagyon szépKép!

EzviccKép
miért ne lehetne akák most is egy szép 16mm, sőt 20mm tüsződ a ciklus közepére?
Hőmérőzni még nem késő, mert ha most kezded, akkor is nagyjából látható lesz a leesés és az emelkedés!
Bízz egy picit magadban és azokban az x mm-esekben, akik benned vannak és kiskatonára várnak!

Tündi(30)
Jó pihit és egyebeket!

Hurrá péntek!!!
Stella

Kép
stella9
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Vikimi!
Igazad van. Tegnap én is erre a döntésre jutottam és barátomnak is szimpatikus volt a hely amit találtam. Igaz kicsit drágább mint Debrecenben, itt 8000 Ft-ot kérnek. Jővőhét kedden már mehetne is. Be is jelentettem, de ma reggel derült ki, hogy a munkája miatt a kedd nem jó. Ilyen vizsgálatot pedig csak kedden végeznek. A következő kedd meg nekem nem szimpi, mert akkor tájt lesz peteérésem és akciózni kellene.
Ígyhát várunk 2-3 hetet hátha csoda történik és nem kell mennie.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Sziasztok!

Mar regebb irtam ide, de most nagyon nagy szuksegem lenne a tanacsotokra.
Harmadik honapja iszom a cickafark-palastfu-zsalya teat es ugy latszik nekem bevalt, mert masodik honapja egy az egyben megegyezik a hogorbam. Na, ezzel kapcsolatos a kerdesem. Ha lennetek olyan kedvesek es megneznetek, hogy szerintetek melyik napon erdemes teljes erobedobassal akciozni. Ma vagyok a 14.napon ( a tablazat a mult honapi, de amint mondtam pontosan igy nez ki az ezhavi is) A tegnap este volt "esemeny", de sajnos en ugy ereztem, hogy nem nagyon volt sikeres. A reggel a huvelyvaladekombol ugy ereztem, hogy lehet, hogy ma kellene megint egyuttlenni (raadasnak ma ment fel a hom 2 tized fokot). Az az igazsag, hogy en nem nagyon vagyok tisztaban azzal, hogy az-e a jo nap, amikor eppen felmegy vagy amikor esik egy picit.
Azert vagyok ma ilyen dilemaban, mert delutan kell menjunk egy eskuvore. Nem tudom, hogy delutan akciozzunk-e (utana egy ora pihenes) vagy amikor ejjel hazajottunk vagy hagyjuk reggelre. (szegeny parom mindenben benne van, azt mondta, hogy mondjam es o jon).
Azert ulok a tukon, mert mar tobb, mint egy eve probalkozunk a picurral.

Nagyon-nagyon megkoszonnem, ha ma valaszolnatok ra es lenne valamilyen jo tippetek. Bocsi a hosszu levelert.

Ildiko
etyike
 
 


Segitseg, lemaradt a tablazat.
Remelem sikerul most elkuldeni<!--attachment: Book1-115784.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*16.9*Hogorbe*Book1%2exls --><center><pre>
KépHogorbe
Book1.xls (16.9 k)</pre></center><!--/attachment-->
etyike
 
 


Szia Ildikó!
Jó hallani rólad! A görbédet viszont nem látom sehol.
Szerintem akkor akciózzatok, amikor jól esik. Elvileg a "tegnapi" kiskatonák és életben vannak még ma is. Utolsó infoim szerint, akkor van tüszőrepi, amikor felmegy a hő. Nincs ebben semmi kényszer, bármikor vagytok egyött, lehet belöle akármi, mert a pete is 24 óráig megtermékenyíthető.
Azért szívesen megnézném a görbédet, nem mintha szakértő lennék, de több szem többet lát!
Örülök, hogy használt a tea!
Mielöbbi babásodást és jó mulatást a lagzin!
Pusza: Stella

Kép
stella9
 
 


Ok most már látom, szerintem az elöző hónapban a 16. napon esett le igazán a hőd!
Szerintem akciózzatok ma (mindegy melyik napszakban) és holnapután.
Én így gondolom!
Sok sikert!
Stella

Kép
stella9
 
 


IldikóKép

Ha tegnap este volt "esemény", akkor a ma reggeli hüvelyváladékodat nem érdemes értékelni. Szerintem. Elegendő 2 naponta együtt lenni, sőt nem is ajánlott a sűrűbb akciózás. Úgyhogy, ráértek holnap este szeretni egymást.

Henci
henci
 
 


Etyike!
Én maradnék a reggelinél és akkor az már majdnem két nap kiesés. Tudod, nekem is azt ajánlották... Érezzétek jól magatokat!

Babus 2005!
Gratula! Szerintem gyönyörű. Annyira jó lenne már nekünk is egy ilyen picurka. Szerintem fantasztikus, hogy mindent lehet látni!
Szerintem túl sok Bence van már, de a Dávid egy gyönyörű bibliai név. Bár a vezetéknevet apuka adja...

HRitus!
Nem lesz semmi gond, majd meglátod! Nekem is találtak 3 hete egy kialakulóban lévő cisztát és azóta már el is tűntették. Azaz Uh-n még nem voltam, de végre megjött, ami azt jelenti, hogy már rendben vagyok. Én biztos vagyok abban, hogy Te is ilyen hamar túlleszel a dolgon és utána indulhat az akció! Tehát csak egy kis türelem és kitartás kell. Addig pedig csupa egészséges dolog: no kávé és alkohol és sok-sok alma, szőlő és zöldség. Na meg a tea Kép
pilis
 
 


Nagyon koszonom, hogy ilyen sokan irtatok vissza. Azert is akarok mindent megtenni ebben a honapban, mert utolso eselykent adtam ezt a honapot, ha nem akkor megyunk dokihoz. Valami azt sugja, hogy lehet, hogy sikerulni fog most. Jo, tudom, hogy nem szabad gorcsolni, neha meg sikerul is.

Amiert nem irok, nem jelenti azt, hogy nem olvaslak titeket. Minden nap legalabb haromszor nyitom ki az oldalt, mindenkit elolvasok es szomorkodok, ha valakinek nem sikerul a baba-projekt.

Stella!Ezvicc!

A mult honapban nagyon szoritottam nektek, ti is eppen akkor ultetek tukon, amikor en. Rossz volt olvasni, hogy nektek sem sikerult.
Sokszor mar en is kezdek hinni az almokban. Stella, szerintem a koleganod rosszul emlekezett a novemberi honapra, biztos szeptembert akart mondani. Kulonben is, a horoszkop (amiben nem nagyon hiszek, de lehet, hogy mas igen) azt mondta, hogy szeptember 25-e nem a pesszimizmus, hanem az optimizmus lesz urra a hetkoznapjainkon, mert kozeledik a boldogsagot hozo Jupiter.
Biztato, nem?
Babus!


Gratulalok a nagyfiuhoz, orvendek, hogy egeszseges. Biztosan nagyon buszke lehetsz a picurra. Vigyazzatok magatokra.

Most megyek, mert meg van egy csomo dolgom es meg rendbe is kell pofozzam magam, hogy mutassak valahogyan.

Kellemes es eredmenyes hetveget!
Ildiko
etyike
 
 


Ezvicc!
Köszike a tanácsokat, majd ha szednem kell odafigyelek az UH-ra.

Babus!
Szerintem is nagyon jók a képek.Gratula!!!!

Hritus!
Itt találtam a PCO-val kapcsolatban valamit:
<a href="http://www.babanet.hu/faq/meddo01.php" target=_top>Babanet rendelő</a>

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Ildikó!

Szia! A lányok már egy csomó tanácsot adtak, úgyhogy hajrá!Kép És horoszkóp ide vagy oda, de fő az optimizmus! Azért örülünk, ha írsz is!

Babus!
Gyönyörű a gyermek! Szinte hihetetlen, hogy félidőben már ennyire fejlett, nem? Örültél, hogy fiú? És a párod mit szólt?

Hritus!
Ne aggódj, fel a fejjel! Sajnos segíteni nem tudok, de drukkolok, és biztos nem lesz semmi baj!

Lányok!
Most rohanok, hétfőn jövök, addig is mindenkinek akciódús és kellemes hétvégét kívánok! Úgyis hideg lesz, tessék összebújni!Kép

Timi
szabotimi
 
 


Hritus
Sajnálom, hogy nincsenek jó híreidKép Van itt egy (talán) Móni23 nevű lány, neki is PCO-ja van, őt már úgy tudom, régebben is kezelték ezzel, úgy tudom, a héten is volt dokinál újra, talán ő többet tud erről. A "ma megint megjött"-be is szokott írogatni, de most úgy tudom, hétfőig nem lesz.
Sajnálom, hogy én se segítettem. De fel a fejjelKép Lesz ez még így seKép

Ildikó
Reméljük bejön a megérzésed és ez a hónap lesz a nyerőKép

Timi

Nem gondoltam, hogy ennyire örülni fogok egy kisfiúnak. Régebben mindig is kislányt akartam, mégis, most teljesen be vagyok zsongva, úgy örülök neki. Tegnap óta itt gyönyörködöm a ruhácskában. Biztos tök jó pasi lesz majd. Apucinak meg nekem is dús fekete hajunk van, szerintem nagyon édi lesz a kissrác nagy fekete hajjal és ezekben az aranyos kis kék rucikban. Igazi álompasi leszKép Majd megfordulnak utána a lánybabák a babakocsibanKép
Hú, én már most el vagyok szállva tőle, és mi lesz még, ha majd megszületik?! Pedig kisfiút nem illik olyan nagyon elkényeztetni, de ez nekem nagyon nehéz leszKép
Na jól van már, befejezemKép

Ja, és köszönjük mindenkinek a dícsérő szavakatKépKépKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Remélem tudtok segiteni, már probálkozunk 1 éve de nem sikerül a baba!!
Az orvosom rögtön egy teljes kivizsgálást csinált!!
Ugyanugy mint oremának nekem is dupla méhem van (milyen kicsi a világ)
A prolaktin értékem 98 as tehát bromot is szedek 3 hónapig.
Szerintetek elég ha csak a hőmérőre hagyatkozom?
Vagy a teszteket is figyeljem(peteérés)
Zsófi
zsófi76
 
 


Babus!
Nyugodtan szállj el.Ez a természetes.
Biztosan Én is így fogok érezni, ha egyszer összejön.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok Sisy vagyok,átnéztem ide hozzátok hátha tudtok segiteni.volt egy 17 hetes elhalt terhességem meg két kissebb utána.6 illetve 8 hetes.kihagytunk másfél évet hogy rendbe jőjjőn bent minden ,dokit is cseréltem.most azon leszünk hogy ha teherbe esek ad kúpot ami a sárgatest hormonra hat.volt valakinek ilyennel dolga?és ha igen segitet?a ginevacot olvastam de az még a terhesség elött ajánlatos.köszi Sisy.
sisy
 
 


Zsófi

Megpróbálhatod az LH teszteket. Van akinek bevált, de sokaknak nem. Többek között nekem sem.
A hőmérőzést viszont csinálhatod, legalábbis egy pár hónapig, míg kitapasztalod, hogyan működik a testedKép

Sisy
Sajnálom, amiken átmentél, nem lehetett könnyű nekedKépKépKép
Nekem nem kellett ilyen kúp (gondolom az Utrogestanról van szó), így sokat nem is tudok róla. Csak annyit, hogy fenntartja a sárgatest progeszterontermelését addig, amíg a méhlepény át nem veszi a szerepét. Szerintem általában segít, de időben el kell kezdeni szedni, a ciklus második felétől egészen a terhesség 12.hetéig.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Etyike!
Jo lagzizast! Remelem ebben a honapban mindannyiunknak osszejon. Sok sikert!

Babus!
Orulok a fiadnak (GRATULALOK!), remelem nekem meg lanyom lesz, es vegul majd osszehozzuk oket Kép Naszasszony! Kép

Hritus!
En a PCO-hoz annyit tudok hozzaszolni, hogy nekem 18evesen mondtak eloszor, hogy a petefeszkem tele van apro cisztakkal (PCO), de nem tudnak vele mit kezdeni, mert olyan sok van. Inkabb hagyjuk. Aztan 2o evesen megvizsgaltak, es most is. Meg mindig van. Ezek allitolag nem ugyan azok, hanem ujak termelodnek, a regiek meg felszivodnak. Annyit fuznek hozza meg, hogy a sogornomnek is ugyanez a baja, es neki decemberben szuletett a masodik babaja. Igaz mind a kettonel kellett a closti. Ugy tudom, hogy a teherbeeses tenyleg nehezebb, de a lenyeg, hogy sikerulhet. Nem csak egy doki vizsgalt!!! Egyik sem javasolt mutetet.
Szerintem is, mint ahogy Babus irta, a Moni23-nak is PCO-ja van, de Ot nem most mutik? Nem tudom miert, talan az O PCO-ja sulyosabb volt. En a helyedbe tobb dokival is megnezetnem magam.

Judyt!
Nagyon szivesen a tanacsot! Megprobalok mindenkit figyelmeztetni. En nagyon sajnalom, hogy a closti szedese elott nem neztem itt korul, akkor meg kerdore vontam volna a dokit.

Most mar befejezem. Megint jo sokat irtam.

Mindenkinek jo akciozast! Remeljuk ez a honap is olyan termekeny lesz, mint az elozo Kép

Sziasztok!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok!
Tudnátok abban segiteni hogy én is olyan szép táblázatot készitsek magamnak!!!!!
Azt mondta az orvosom hogy 3-4 hónap hőmérőzés után kiértékeljük a táblázatot!!!!!
Csak a kiváncsiság miatt csinálni fogom a tesztet is .
Babus!!
Nagyon nagy gratula a fiadhoz!!!!
Olyan aranyos a képeken!!!!:-):-)
Nálunk a tesóm 16 hetes és olyan jó látni őt!!
Zsófi
zsófi76
 
 


Sziasztok már régen irtam de minden nap olvastalak titeketKép
Babus: Irtam Mailt ha tudsz válaszolj?!!
Nagyon szép a kisfiad nagy gratula még egyszer hozzáKép) És szerintem a Dávid név nagyon szép

Kép

Kép
edinka
 
 


Edina,
VálaszoltamKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni??? Kérdésem elsősorban azokhoz szól, akik bármilyen hormontablettát szednek. Tehát: mikor felírták nektek a gyógyszert, azt megelőzte bármilyen vizsgálat a vérvételen kívül? Pl. engem koponyaröntgenre is elküldtek, amikor kidrült a magas prolaktin szint. Ezenkívül a pajzsmirigyemmel is valami gond van, és elküldött a dokim egy belgyógyász-endokrinológushoz is, hogy majd ő hozza helyre a hormonértékeimet. Most akkor velem ilyen nagy a baj, vagy csak alapos a dokim??????????????????????????? (remélem, inkább ez utóbbi...)
Kimásolom ide az eredményeket is, hátha volt/van valakinek hasonló, és akkor megnyugodnék...
Tehát:
LH: 4.5 U/L
FSH: 9,3 U/L
prolaktin: 1282,6 mIU/L
hTSH: 6,450 mU/L
szabad T3: 2,65 pg/ml
szabad T4: 11,53 pmol/L

Segítseket, légyszi!!!
Köszi!
Évi
aviva
 
 


Évi

Szerintem alapos a dokidKép
A magas prolaktinszint miatt azért kell koponyaröntgen, mert ritkán ugyan, de előfordul, hogy egy pici kis (hormontermelő)daganat okozza az agyban. Ez gyógyszeresen is kezelhető.

A pajzsmirigy értéked pedig nem tudom, hogy magas-e vagy alacsony (nekem más mértékegységben van meg a határérték), de bármelyik is, a pajzsmirigy alul- illetve túlműködés egyaránt gátolja a teherbeesést, ezért nagyon fontos kezelni őket. Ezt is lehet gyógyszerekkel.

Szerintem olyan nagyon nem vészes a dolog, de mindkettőt okvetlenül kezelni kell. A prolaktinszintet a terhesség elősegítéséhez, a pajzsmirigyet pedig még a terhességtől függetlenül is, hisz ez komoly dolog.

Remélem segítettemKép

Babus+KristófKép

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Babus! (leendo naszasszonyom Kép)
Vegul Bence, David helyett Kristof lesz? Nagyon aranyos Kép

Evi!
Megadnad a dokid nevet, szamat. Tetszik, hogy ilyen alapos. Szeretnem en is kivizsgaltatni magam, es vegre talalni egy rendes dokit.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok!
A Kristóf lett a befutó? Szép név, nekem tetszik!

Judit (Ezvicc)Kép
ha rajtunk múlna a hónap termékenysége, megszünne a topik!

Drukkolok mindenkinek!
Pusza: Stella

ÉviKép
az alapos doki a jobbik véglet, ha bízol benne, akkor csináld, amit javasol. Ha nem bízol benne, akkor keress fel mást dokit!

Kép
stella9
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!
Hétvégén még mindig görcsölgetett a petefészkem, gondoltam, ez nem lehet gyulladás...és nem!!!!! szombaton és vasárnap is produkáltam zebrás tesztet!!!
Fura érzés nagyon, örültem is és meg is ijedtem egy kicsit.
Remélem minden rendben lesz, gyanús ez a néha előforduló erős görcsölgetés...
mac8
 
 


Mac8

Nagyon-nagyon gratulálok!!!KépKépKépKép
szilvi26
 
 


Mac8Kép
GRATULÁLOK!
Sok boldogságot és problámamentes babásodást nektek!
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Mac8!
Nagy-nagy gratula!!!

Lányok!
Most én kérnék tanácsot. A 28. napon elindult egy kis barnás vérzésem, ami 3 napig tartott is, de ez még nem az igazi. Utána abbamaradt és semmi jel a folytatásra. Eddig mindig 3 nap után felerősödött és tartott még 2 pnapig. Szerintetek valami bajom van, menjek orvoshoz? Van köztetek olyan akinek ilyen barnás folyással indul a havija? Régebben az orvos azt mondta semmi baj ezzel ha mindig így jön meg. így még azt sem tudom melyik nap az első ciklusnapom. Tudnátok valami tanácsot adni?

Nicol

Kép
nicol
 
 


Ezvicc!

Dr. Gasztonyi Zoltán az orvosom,és a Bolgárkerék utcai meddőségi centrumban találtam rá. Kicsit (illetve nem is olyan kicsit...) furcsa a stílusa, de szakmailag nagyon képzett!
A centrum telefonszámát tudom megadni: 363-2229, 363-5272, 383-8477.
A rendelési idejét fejből nem tudom, de otthon megnézem!
Remélem, minden renben lesz a kivizsgáláson, és nem talál nagy bajt nálatok!!!
Évi
aviva
 
 


Köszönöm szépen lányok a jó kívánságokat!
Remélem minden rendben lesz, remélem egy kicsit még maradhatok köztetek.
mac8
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?