Új privát üzeneted érkezett!

Szia Judiyt!

Valoszinu, hogy van benne valami. Az emberben szerintem termeszetesen van egy keves ketelkedes, mivel aki latott mar kozelebbrol gyerekes csaladot, tudja, hogy a gyereknevelesnek csak egy kis resze az, hogy mosolyogva setaltatod a gyonyoru kisbabadat a babakocsiban. Valojaban egy hihetetlenul nehez feladat ez, amit ugyis csak akkor tudsz realisan felmerni, ha mar ott van a kisbabad. Es az ember fel az ujtol, ami igy egy ordogi kor.

Nem tudom, hany eves vagy, szerintem igazan 30 korul erzi a no azt, hogy most mar mindent felre tud tenni, csak babaja lehessen!
Egyszer azt olvastam, hogy csak annak szabadna babat vallalnia, aki a nap 24 orajaban gondol erre. Hat lehet benne valami...

Vanda
vanda72
 
 


Babus Kép
Jó helyre fog születni a babátok, a nyuszi abszolút barátságos állat, a kutya pláne, a maci pedig ha nem természetes élőhelyén fordul elő, akkor ő is Kép Kedvelem az állatbarát embereket Kép (egyébként nekem kb. 60-70 db macim van, a legkisebb plüsstől a hűtőmágnesen keresztül a porcelánig, a legnagyobb pedig egy 50 centis barna plüss, ő csak 1,5 éves körül van Kép )
Ezek a félreérthetetlen helyzetben lévő smylie-k halálosan jók! Kép

De mielőtt teljesen kiakadnátok a maci-dolgon, elárulom, hogy ez egy tudományosan elfogadott dolog, a felnőttek igen magas százalékának megvan a gyerekkori plüssmackója Kép Rendszeres látogatója vagyok a macibolt honlapnak, ott olvastam, hogy arctofiliának hívják ezt - remélem, jól emlékszem a megnevezésreKép

Vanda
Sokmindenben egyetértek veled, de azért ha nagyon szeretnénk, akkor jó lenne, ha az égiek figyelembe vennék a kérésünket, igaz lányok? Kép

Timi
Ma 10. cn van. A hőmérőzés módszer szerint nekem holnap lesz tüszőrepedésem, azaz holnap lesz termékeny a petesejtem. Eddig ezt nem tudtam behatárolni, mert nem mértem a hőmet, csak a 28 napos ciklusomból következtettem, hogy a 14. nap körül lehet peteérésem. Talán már az elmúlt 2 hónapban is 14. nap előtt volt peteérésem, ezért nem estem teherbe. Vagy most rövidebb lesz a ciklusom - sokkal, ezt még nem tudni Kép Szóval nekem tegnap felment a hőm, ma le, és ha holap megint felmegy (ugrásszerűen, nem fokozatosan), akkor holnap lesz igen nagy esélye a babásodásnak Kép Ezért aztán ebben az időszakban 2 naponta ajánlott az akciózás, bő 1,5 héten keresztül (mi tegnap kezdtük)Kép A hőmérőzés módszerét hétfőn elküldtem ide, kérlek, olvasd vissza a leveleket, és pontosan megtalálod az egészet KépEzen kívül ha érdekel, szivesen elküldöm neked e-mailben (nem akarom a többieket untatni ezzel,már úgyis minden nap erről írok Kép)a jelenlegi saját görbémet (excel fájl) mintegy szemléltetésként Kép

Tündi
Vendég
 


Vanda!

28 éves vagyok.Már egy éve próbálkozunk a babával. Most már úgy érzem, hogy készen állok arra, hogy gyermekünk legyen. A nap 24 órájában gondolok rá, de tudod azt monják ha túl görcsösen akarod akkor biztos, hogy nem fog összejönni.
Az orvosom most kezdte el a vizsgálódást, megyek hormonszint vizsgálatra. Kíváncsi vagyok rá, hogy mi lesz az eredmény.

Judyt
KépKép
judyt
 
 

 
 

VandaKép
Én kb.16 éves koromtól arra vágytam, hogy gyerekeim legyenekKép Pár éve pedig már a nap 24 órája kevés volt ahhoz, hogy a babára gondoljakKép Az elmúlt 1 évben pedig pláneKép Alig 24 évesen megőrültem a vágytól, hogy kisbabám legyenKép
Mióta pedig végre van pocaklakóm, azóta Vele ébredek(nem csak fizikai értelemben), Vele álmodom, csak Róla beszélek, csak Rá gondolok. A rabja lettemKép

TündiKép
Küldeni akartam egy macis képet, de nem nyitja megKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Tündi 30!
Engem is nagyon-nagyon érdekelne a görbe. Megtennéd, hogy elküldöd?
kruppeva@freemail.hu
Gondolom, most már nálunk is kezdődhet a hőmérőzés Kép

Vanda!
Szerintem ezek gyönyörű gondolatok és én is hiszek benne, de azt hiszem, hogy azért valamennyire mi is be tudunk segíteni: egészséges életmód, semmi stressz és csupa-csupa harmónia.

Apropó harmónia: Ma megyek, iszom egy finom búzasört, mert a kb. fél éve nem ittam és remélhetőleg már a következő hónaptól 9 hónapig nem is fogok. Bár olvastam egy cikket, hogy a terhesség előtt három hónapig nem szabad alkoholt inni, de szerintem egy pohárka búzasör nem fog megártani. Sőt... Persze terhesség alatt kizárt és ezt nagyon szigorúan is veszem. Mi a véleményetek?
pilis
 
 


Pilis!
Maximalisan egyetertek veled abban, hogy a masik resze a babasodasnak a mi felelossegunk. De ezt sem szabad csak a baba-projectnek alarendelni. En sosem ittam alkoholot, a cigit meg ki sem probaltam, annyira gusztustalannak talalom, rengeteg zoldseget, gyumolcsot es fozeleket eszem (szinte csak ezeket), husbol pedig csak a csirket vagy pulykat, azt sem sokat. De en ezt evek ota igy csinalom, ha jobban utanaszamolok mar vagy 10-12 eve igy elek. Es teljesen igazat adok abban, hogy ezekre nagyon-nagyon oda kell figyelni!

Judyt!
Egy cipoben jarunk, en is vilag eletemben babat szerettem volna, es allandoan olyan kornyezetben probaltam mozogni, ahol van valami kisbaba a kozelben. Imadom oket, es rohejes, de szinte "felnezek" rajuk, hogy mennyire tokeletes kis lenyek, mukodnek maguktol, ha enni kapnak, utana pedig annyira edes gondolat vilaguk van evekig, romlatlanok, kedvesek es meg mernek szeretni. Kell ennel tobb? Ennek ellenere mindig ugy eltem az eletem, hogy volt "B-tervem". Probaltam magam lefoglalni ezzel-azzal. Mindig tanultam valamit, hogy ne ez legyen a kizarolagos gondolatmenetem. Titokban viszont mindig is erre vagytam...

Timi!
Tenyleg kell harcolni az egiekkel, pontosabban segiteni a munkajukat. Peldaul az egeszseges, nem gorcsos gondolkodassal, optimizmussal. Igaz, hogy rengeteg mas tenyezo befolyasolja a babavallalast, de olyan pillanat szerintem sosincs az ember eleteben, amikor minden stimmel. Sot, azert mert most minden rendben, nem garantalt, hogy 9 honap mulva is minden idealis, hogy a tovabbi 15-20 evet ne is emlitsem. Mindig lesz valahogy. Ha 2 ember szereti egymast es mindketten babat szeretnenek, talan at is segitik egymast a nehez pillanatokon...

Kicsit hosszu lett, bocs!
Vanda
vanda72
 
 


Sziasztok!

Én Nicol vagyok. Pár napja olvasom a fórumot. Párommal 2 hónapja kezdtünk el probálkozni a gyerekkel. Már nagyon várjuk, hogy összejöjjön, remélem nem hiába.

Tünde 30!
Szeretnénk mi is kiprobálni a hőmérőzést. Megtennéd, hogy nekem is elküldöd a görbét.
Előre is köszi

Nicol

Kép
nicol
 
 


Tünde 30!

Lemaradt az e-mail címem: fnikol@freestart.hu
Nicol

Kép
nicol
 
 


VandaKép JudytKép
nagyon szép gondolataitok vannak.
Amikor viszont hónapok, vagy évek óta hiába teszel meg mindent a babáért, akkor óhatatlanul is felteszed a kérdést, hogy miért pont nekem nem sikerül? Mit tettem én, amiért ezt kapom?
szeretném, ha minél kevesebb nőnek kéne eljutnia idáig. Ha mégis erre kerülne a sor, akkor lesz igazán szükség ezekre a gondolatokra és akkor lesz szükség mindenki támogatására.
Nagyon drukkolok nektek és mindenkinek a mielöbbi gyermekáldásért és azért, hogy valóra váljanak az álmaitok!

PilisKép
Ha most kezded a hőmérőzést és érdekelnek a görbék, akkor nézz át a "ma megint megjött... hasznos linkek" navű topikba. Én is itt találtam egy internetes címet, ahol csupa babás hőgörbét lehet találni.
Érdekességnek és tanulmányozni őket nagyon jó, de ne feledd, hogy nincs két egyforma ember és nincs két egyforma hőgörbe sem (még egyazon ember esetében sem).

Sok sikert és kitartást!
Pusza: Stella

Kép
stella9
 
 


Babus
E-mailen? Kép Olyan kis figyelmes vagy Kép

Pilis
Küldöm Kép

Judyt
Mikor mész vizsgálatra és mikorra lesz eredmény? Csak hoyg tudjunk intenzívebben gondolni rád és szorítani érted Kép

Tündi
Vendég
 


Jajj Lányok! Tessék már megnyugtatni, hogy nyugodtan ihatok egy pohár sört! Csak bólintsatok egyet, hogy ne legyen lelkiismeretfúrdalásom ;)

Tündi30! Nagyon köszi, annyira kíváncsi vagyok.

Stella9! Már megyek és keresem is. Köszi!

Nicol! Neked is szorítunk!!!
pilis
 
 


Igyal Pilis nyugodtan!

Bolint, bolint...
vanda72
 
 


Pilis!
Egészségedre! Kép Én egy pici pohár finom édes tokaji szamorodnit innék........ Kép De nem fogom megtenni Kép

Tündi
Vendég
 


Stella9!
Igazad van abban, hogy senki sem tudhatja előre, hogy pont Ő lesz-e az akinek éveket kell majd várnia arra, hogy babája legyen.
Anyukám azt mondta nekem: "kislányom apátok ha rámnézett teherbe estem.Miért ne lehetne neked babád?"
Hát egyébként ez egyáltalán nem biztos, hogy nálam is így lesz. Pláne, hogy ő 19 évesen szült engem, Én pedig már 28 vagyok.

Tünde30!
Köszi az érdeklődést. Hétfőn megyek a 2. vérvételre. Gondolom azután 1 hétre lesz valami, de majd beszámolok.

Pilis!
Szerintem nyugodtam ihatsz egy pohár sört.
Egészségedre!

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Pilis!
Egészségedre!Kép

Tündi!
Jó, köszi, ha elküldöd: szabotimi@vipmail.hu. A hétfői írásokat mindjárt megkeresem.

Nicol!
Szia, drukkolunk neked!Kép

Ja, jelentem kávéivás befejezve, kivéve a reggeli tejeskávét.Kép Az muszáj, anélkül nem indul a nap. De majd lehet, hogy átváltok Maci kávéra.Kép És tényleg nem is hiányzik annyira.

Timi
szabotimi
 
 


Szabotimi!
Na látod, nem is volt olyan nehéz! Majd meglátod, egy hét után már nem is fog hiányozni az a kávé. Na jó, halkan bevallom, hogy tegnap ittam egy felet, mert nem bírtam tovább. De utána rendesen kavargott is a gyomrom. Hiába, nem bírom én már az ilyen káros dolgokat Kép

De azért az egy pohár búzát akkor is megiszom és nagyon jól fog esni. És közben majd rátok gondolok Kép

Tündi!
Szuper a táblázát, használni fogom.
pilis
 
 


Pilis!
Egészségedre! és kösz a szúrkolást.

Lányok ti elmondtátok az Ősöknek, hogy próbálkoztok. Lassan anyósom az agyamra megy, annyira szeretné ha már babánk lenne. Lehet, hogy egy kicsit békénhagyna ha tudná, hogy legalább próbálkozunk vele.... bár lehet hogy rosszabb lenne?

Nicol

Kép
nicol
 
 


Pilis
IgyálKépEgy pohárka, ráadásul még a babavárás előtt, kizárt, hogy ártsonKép

Tündi
Itt akartam elküldeni, de most, hogy írtad, megpróbáltam email-en is, de nem nyitja meg. Valószínűleg rosszul mentettem el. Nem vagyok egy számítógépzseni, a mai napig nem értem, hogy egyes smiley-k, figurák miért nem működnek, mások meg igen. Egyiket gif-ben, másikat valami bmp(?)-ben menti el, mégse működnek. Pedig olyan édi képeim vannak. Van pl. kismama smiley-m, jó nagy pocakkal. Olyan édi, de ezt sem tudtam soha elküldeni.
De igyekszem bepótolni a macitKép

Holnap légyszi drukkoljatok a 4D UH-hoz! És ahhoz, hogy kiderüljön, kisfiú-e vagy kislány, mert ha most nem derül ki, két és fél hónapot várhatunk a következő UH-ra. Az rengeteg idő még.
Holnap este pedig érkeznek a képek a profilombaKép
ÚÚÚÚÚÚÚgy várom már a holnapotKépKépKépMár csak 22 óra van hátraKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Nicol!
Nem hiszem, hogy rosszabb lenne.
Nekem is tudja az anyósom és egyáltalán nem zaklat vele, sőt mindig érdeklődik, hogy mi volt az orvosnál.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Nicol

Mi senkinek se mondtuk el, hogy próbálkozunk. Anyósnak meg pláne nem, bár ez szerintem anyósfüggő. Az enyém nagy okoskodóKép, ezért nem vágytam a tanácsaira.
Meg mások sajnálkozására, jó tanácsaira sem. Ha valaki kérdezte is, azt mondtuk, majd nemsokára tervbe lesz véve, de még nem.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Judyt!
Remélem igazad lesz, egy alkalmas pillanatban beavatom. Most se rosszindulatuan zaklat, inkább csak mindig célózgat rá milyen jó lenne már egy unoka.

Babus!
Nagyon drukkolok neked. Fiút vagy lányt szretnél inkább?

Nicol

Kép
nicol
 
 


Nicol!

Babus-nak igaza van ez tényleg anyós függő.
Én nagyon jó viszonyban vagyok az anyósommal, mintha a barátnőm lenne.
Ezt neked kell eldönteni.
Tőlünk is mindenki kérdezi, hogy mikor lesz már trónörökös, és akkor mi is azt mondjuk, hogy tervben van.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Nicol!
Anyósom imádja, hogy tud arról, hogy számíthat a korai nagymamaságra. Egyszerűen imád arról tudni, mi van velünk, de szerencsére nem szól bele semmibe. Talán Te anyósodnak is jót tenne. És ha javasol valamit? Még az is lehet, hogy hasznodra lesz. Ki tudja? De jól fog neki esni a beavatás. Attól olyan fontosak lesznek!!! Legalábbis azt hiszik Kép
Apukám pl. állítja, hogy ez őt nem érdekli, de titkon megsúgta anyu, hogy már morgolódik az öreg, hogy mire is várunk még Kép

Tündi!
Bocs, de az első CN az ugye a menzi első napja? Jujj, nagyon kis butus vagyok Kép
pilis
 
 


Tündi!
Küldök neked egy macipár képet.
Remélem tetszeni fog.
Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Judyt és Pilis!
Köszi a tanácsokat! azt hiszem beavatom, végtére is jól kijövünk egymással. Majd megírom mit szólt hozzá.Kép

Kép
nicol
 
 


Nicol!
OK. Kiváncsi vagyok a reakcióra.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


BabusKép
én is nagyon várom már a képeket, drukkolok, hogy megmutassa a kis micsodáját!

NicolKép
tényleg anyósfüggő. az enyém mindig azt mondja, hogy nem akar semmibe beleszólni, azátn mégis azt teszi. Én nem avattam be abba, hogy próbálkozunk és nem is fogom.
Sőt, ha rákérdez, hogy mi van még mérges is leszek! Biztos az én hibám, de elég nekem az én anyukám, nem kell még egy! Felettem nem kell anyáskodni! Saját anyukám sem tud!
Önfejű vagyok nagyon! De ez az én hibám. Az csak jó, hogy nektek jó a kapcsolatotok és így meg tudsz bízni benne.

PilisKép
igen a menzi első napja = első ciklusnap!
Stella

Kép
stella9
 
 


De jo neked Babus, hogy mar ez a legnagyobb kerdes, rozsaszin vagy vilagoskek legyen a dekoracio? Mennyit probalkoztatok elotte?
Hol lehet majd a kepeidet megtekinteni?
vanda72
 
 


Anyóstémához: nálunk tudják a családban hogy akarunk törpét, de nem kérdezgetik, hogy mi a helyzet. Inkább a baráti körben érdeklődnek, meg mi is, hiszen több pár is van akik mostanság próbálkozunk. Úgymond forró dróton vagyunk mi, csajok Kép Hasonlóan, mint veletek Kép

Babus
Elméletileg a gif-et és bmp-t is meg tudom nézni. Te talán azért nem tudod megnyitni, mert nincs a gépeden ehhez szükséges program, bár ezek alapprogramok. Azért próbáld meg elküldeni, hátha mégiscsak meglátom azokat a macikat Kép
Holnap pedig gondolni fogok rád és szorítok, hogy kiderüljön végre kinek is lesz igaza: a dokibácsinak vagy a te Mackódnak Kép

Judyt
Ezek a macik rettentő édesek! KépKépKépKép Köszönöm szépen! Kép

Pilis
Örülök, hogy hasznát veszed a táblázatnak! Kép Kellemes töltögetést! Aztán csak precízen Kép

Nicol, Timi
Küldöm nektek is a táblázatot!

Tündi
Vendég
 


Nicol
Eleinte egy kis Kirának nagyon örültünk volna, de most már azt se bánom, ha Bence lesz vagy DávidKép Ugyanúgy fogunk örülni neki. A lényeg, hogy itt van a pocimban. És, hogy egészséges legyenKép

Vanda
Tavaly júniusban hagytam abba a fogigátlót, október végétől próbálkoztunk, és idén májusban sikerült csak, egy kis Closty-s rásegítésselKép
A képeket majd a profilomba teszem fölKép Ez bal oldalt a nevemre kattintva nyitható meg. (bár ezt biztos tudodKép)
Valóban nagyon érdekel, hogy milyen nemű lesz, de sajnos nem ez a legnagyobb kérdés számomra. Rendkívül aggódós vagyok, az eddigi hónapokat is végigizgultam, ez a továbbiakban se fog változni. Mindig kitalálok magamnak valamit, amin aztán pánikolhatok. Ezért várom annyira a februárt, végre majd a kezemben tarthatom a kisbabámatKép, persze tudom, akkor is aggódni fogok érte, sőt most már életem végéig.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Tündi

Most már a 'melléklet feltöltése' sem működik, semmilyen képet nem tudok betenniKép Döglődik a net.
Cserébe találtam egy oldalt neked: http://jatekmacko.lap.hu/
Vagy már ismered?

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus: Mennyi ido utan kertel "orvosi segitseget" a babadhoz? Ez a Closty azert kellett, hogy peteeresed legyen? Nem vagyok meg tul nagy asz a temaban...
A Closty utan mennyi idovel derult ki, hogy sikerult a csoda?

Az aggodast megertem, szerintem ez abszolut tipus kerdes. Van, aki mindenen tud aggodni, es van, aki meg azon sem, amin kellene. Valahol a kozepen lenne jo elni, de szerintem ezt nem igazan tudjuk befolyasolni. Nalam is "szuletesi rendellenesseg" a tulaggodasra valo hajlam, abszolut megertelek.

De februarban minden kiderul, es megnyugszol egy idore. Aztan tenyleg folytatodik az aggodas, de ez kotelezo tartozeka az anyasagnak, nem?

Egyebkent hany eves vagy es hol laksz? Itt Budapesten fogsz szulni?

Vanda
vanda72
 
 


Vanda
Idén februárban mentem dokihoz, vagyis 3 sikertelen próbálkozós hónap után. Kiderült, hogy nincs peteérésem, így nem is csoda, hogy addig nem jött össze a baba. Ekkor kaptam a Closty-t, az első hónapban nem nagyon működött a dolog, petesejt helyett szép kis cisztám lett tőle, de szerencsére magától felszívódott. A második hónapban már volt peteérésem, mégse jött össze. Mondanom se kell, ekkorra már milyen idegállapotban voltam. Aztán jött a 3. Closty-s hónap, teljes reménytelenségben. Elértem a bűvös 32.napot(előtte ekkorra jött meg), most viszont semmi. Két nap múlva teszteltem(pont aznap, amikor apuci ment volna az andrológiára kivizsgálásra) és ott volt a két erős csíkKép Abszolút semmilyen babás tünetem nem volt, így szinte hihetetlen volt. De megtörtént a csodaKép

Amúgy lassan 25 leszek, és igen, Pesten fogok szülniKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus!
Ha már említetted az andrológiát, barátom is menne, de nem tudjuk hova érdemes. Van ötleteted?

Tündi!
köszi a görbét.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Nicol
Az én férjem csak ide, a helyi SZTK -ba ment volna andrológiára. Pesti vagy, ugye? Én ott nem tudom, hová ajánlatos menni, de a 'ma megint megjött' topikban biztosan adnak neked tanácsot, ott nagyon tapasztalt lányok vannakKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Na latjatok, ezert mondom, hogy milyen rossz nekem, hogy en csak este tudok hozzaszolni a dolgokhoz. Most mar hiaba mondom Pilisnek, hogy igyon nyugodtan Kép

Babus!
Drukkolok az UH-hoz, remeljuk megmutatja magat! Megkaptam koszi a mailt Kép En vegig szedtem 3 honap Clostit, es semmi. Augusztus elejen szedtem be az utolsot, de allitolag 3honapig meg kihat. Hat nagyon remelem,mert akkor hiaba probalkozunk.

Tundi3o!
Homerozest mikor kezdted? Hanyadik naptol?

Hat csajok alig gyoztem visszaolvasni, pedig csak tegnap estetol kellet Kép Orulok, hogy ilyen nagy termes volt. Csak hat sajnalom, hogy ezekbol kimaradok.

Mondjak valamit, en mar feladtam (es ilyenkor mondja azt a kis ordog, hogy na tuti most jon ossze a baba, es hat persze, hogy ott tartok, hogy megint remenykedem Kép )

Mar 5.napja van meg, es meg mindig erosen. Ilyen mar nagyon reg volt. Reggel mar azt hittem vege, erre megint elorol, gorcsokkel kezdodott. Remelem semmi komoly Kép

Pusz mindenkinek!
Nektek jo reggel elore!

Holnap este jovok!
Sziasztok!

Az orok utolso Kép
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit(Ezvicc)

Azért is én leszek az utolsóKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Hat nem, mert en Kép

Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Babus!
Igen Budapesti vagyok. SZTK jellegű andrológián már jártunk de onnét elküldtek, mondván a kiváncsiságunkat elégítsük ki máshol, ne az állam pénzéből.Kép Megfogadom tanácsod belenézek a másik topicba.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Sziasztok!

Judit
A hőmérőzést a ciklus első napján kezdtem, bár csak este, mert aznap a délelőtti órákban jött meg, ezt reggel nem tudtam.

Timi
Téged már tegnap meg akartalak dícsérni a kávé-leszokás miatt, csak itt a nagy hőm.görbézésben elmaradt Kép Szóval nagyon ügyes vagy hogy ilyen gyorsan le tudtál mondani napi 2 kávédról Kép Remélem, elvonási tüneteid nincsenek, és jól érzted magad! Kép

Stella
Mi van veled? Jól vagy?

Tündi
Vendég
 


Jo reggelt mindenkinek!

Ezvicc Judit, nem baj ha kesobb szolsz hozza, ugyis elolvassuk! Engem legalabbis erdekel a velemenyed mindenrol, biztos vagyok benne, hogy a tobbieket is!

Babus, akkor neked jo orvosod lehet, mert ahogy olvasgattam a legtobbnek konyorogni kell, hogy legalabb kukkantson be vagy kezdjen el valami felderito akciot, hogy mi van (vagy mi nincs) odabent? Biztosan en is rohanni fogok a dokimhoz 1-2 honap mulva... En raadasul mar 32 leszek, tehat a koromnal fogva sem erunk ra "feleslegesen" szeretkezni...

Pocakosok: Ti mikor ereztetek eloszor, hogy van valaki odabent? Nem a felidos uszkalasra gondoltam, hanem a jelekre. Mellfeszules, hanyinger, altalanos massag erzet.

Vanda
vanda72
 
 


Tündi(30)
Köszi az érdeklődést, jól vagyok! HáborúzunkKép
Kicsit fáradok a hét végére, de tartom magam és az optimizmusom.

Judit (Ezvicc)
egy cipőben járunk. Most én is a beletörődés korszakát élem és próbálok nem erre koncentrálni. És az én fülemben is ott a kisördög, hogy hátha talán pont most, mikor nem számítok rá!

Ha a kolléganőm novemberi teherbe esést álmodott nekem, akkor legyen neki igaza! Most úgy érzem van türelmem kivárni még én kerülök sorra, de ez ciklus végére biztosan meg fog változni.

BabusKép
gondolok rátok és várom a híreket!

NicolKép
hát nem túl jófejek voltak az SZTK-ban. Nem is értem hogy mondhatnak ilyet!

A térerő legyen veletek és sok sikert mindenkinek!

Stella

Kép
stella9
 
 


Babus!
Az orvosom most küldött el hormonvizsgálatra, és azt mondta, hogy ha nem lesz peteérésem akkor gyógyszeresen fog kezelni.
Ez a Closty amint olvastam ezt segítí elő.
Ha nem nagy kérés leírnád, hogy kell szedni, mert én nem vagyok valami nagy gyógyszeres, mindig elfelejtem bevenni.
Köszike.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Judyt, hogyan allapitjak meg, hogy van vagy nincs peteeresed? Ultrahang vagy vervizsgalattal?

Vanda
vanda72
 
 


Judyt, Babus!Kép

Most beszéltem az urológiai klinika andrológusával. Ő már megértőbb volt. Az egyetlen egy bibi, hogy az első időpont amikor fogadni tudnak az decemberben van. Ha hamarabb szeretnénk eredményt marad a méregdrága magánrendelés... Sajna

Tündi!
Köszi a mail-t, megkaptam. Nagyon rendes vagy!

Nicol

Kép
nicol
 
 


Vanda!
Vérvizsgálattal.A mensi idején és a tüszőrepedés után vesznek vért. A vérben lévő progeszterin szint alapján, amelyet a sárgatest termel.
Ha megfelelő az érték akkor volt peteérés.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok!

Tündi!
Köszi a dícséretet és táblát!Kép

Babus!
Végre eljött a nagy nap!Kép Várjuk a képeket!

Judit!
Pihentetni lehet a dolgot, de feladni nem!!!!

Nekem sikerült megfáznom, igyekszem gyorsan kikúrálni magam, mert így nem vagyok alkalmas a háborúzásra.Kép Szerencsére még semmiről nem maradtunk le, még csak ma vagyok az 5. cn-on.

Timi
szabotimi
 
 


Judyt, akkor amit ultrahangon latnak, az semmire sem eleg? Mert nekem amikor ultrahangoznak, mindig mondjak, hogy ott van egy petesejt, nem tudom hany mm. Vagy lehet, hogy nem mm, de valami erteket mondanak. Vagy az mindenkinek van, csak nem biztos, hogy eleg erett?

Gyerekek, nagy para ez a babagyartas!
vanda72
 
 


Vanda!
Hát ezt nem tudom neked megmondani, mert nekem még nem nézte a dokim UH-on. De valószínű, hogy az UH és a vérvétel együtt biztosabb.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Nicol!

Bocs, hogy ismeretelnül beleszólok:
Amikor hasonló cipőben voltunk: előkerestem a budapesti andrológiai szakrendeléseket, és a párom felhívta őket sorban, hogy ez és ez a probléma, szükség lenne egy vizsgálatra, mikorra tudnak időpontot adni. Volt, ahol mint nálatok csak hónapokkal későbbre (ez nekünk nem lett volna jó, mert ettől függött, hogy elkezdem-e a peteérés-serkentőt, ami meg ugye menstruációs ciklushoz van kötve), de volt (IX. ker.-ben), ahol a következő hétfőre tudtak időpontot adni (aznap csütörtök volt), és meg is csinálták.
Szóval érdemes utánamenni és felhívni többet is...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?