Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lányok

Köszönjük a köszöntéseket :)

Sajnos a múlt csütörtöki vérvizsgálat eredménye nem volt valami kecsegtető. Kicsit ki is voltam bukva, mert már azért két hete tolom a gyerekbe a gyógyszereket, és egyedül a sárgaság eredménye lett egy picit jobb, a többi ugyanolyan szar. A laborban mondták, hogy a cmv eredményére lehet hogy 1 hónapot (már csak 1 hét) is kell várni, de a gyerekorvos doktornő azt mondta, hogy elképzelhető, hogy pozitív lesz.
Ráadásul a rossz kedvemet tetézte, hogy teljesen felborult a hormonháztartásom, mert szülés után, tehát jan 15-től feb 12-ig tartott a gyermekágyi vérzés, majd feb 14-én megjött a menszim (ami kiverte a biztosítékot, mert kizárolagos szopi mellett a lányokkal 6-8 hónapig nem volt) Ez tartott 22-ig, majd Márc 2 án újból megjött.
Pénteken el kellett mennem a nőgyógyászhoz, mert nem akart szünni, így felírta a Norcolut-ot 10 napig napi 2x1 tablettával és én meg nagyon féltem, hogy elmegy tőle a tejem, hisz apasztásra is ezt adják... Szerencse a szerencsétlenségben, hogy most már a 4 napot csinálom, tejcsi még van, reméljük így is marad.

szezso: de jól elkaptad a pillanatot, olyan tüneményes Bende

boni: neked is írni akartam, hogy Zsiga hatalmas a képeken, aranyos a tv macival, nekem különösen az utolsó képen nagyon tetszik. Annyira beszédes a tekintete, olyan lágyan, szeretettel öleli azt a macit :)

baba: Remélem sokat pihensz és minden rendben :)
stephie
 
 


Stephie, sajnálom a rossz híreket, remélem hamarosan csak egy rossz álom lesz ez az egész!! Megküldhetnék az eredményt!!! És mi van ha pozitív akkor h tovább?
Nekem 6,5 hétig volt meg szülés után, majd másfél 7 múlva megjött 8 hetesen, és azóta 28 naponként és én 5 hónapos koráig 1,5-2 óránként szoptattam kizárólagosan, ennyit arról h ha vki szoptat nem mensizik! Ja és mint akit ledöftek úgy dől belőlem a vér minden egyes alkalommal, és tart 7 napot! :evil: Viszont én falvakarósan görcsöltem, ez teljesen megszűnt a szüléssel!

Kép
kata05
 
 


nem tudom kata, bele se merek gondolni, állítólag elég komoly mellékhatásai vannak a gyógyszereknek amivel kezelik az ilyesmit

hát igen, kizárólagos szopi :) Gondolhatod, hogy ráadásul nekem a két lánynál tényleg nem volt menszi, igen csak meglepődtem Leventével amikor megjött :shock: Még szerencse, hogy nem utasította el a mellett.
stephie
 
 

 
 

Zsiginek és Zsigiapunak köszönet a nőnapi megemlékezésért :lol:

Stephie: Norcolut apasztásra? Ezt nem is tudtam...Azt hittem Bromocriptint szoktak. :roll: hát, nem épp a legjobbkor jött ez a vérzéses probléma...
És a pozitív CMV okozhatja, hogy nem javulnak az eredmények, vagy ez ettől független?

Nekem szerencsére mensim nincs, le is kopogom. Gyógyszert szedek, nem tudom, ez befolyásolja-e.

Kata: nem vagy rosszul ekkora vérveszteségtől, mikor mensizel? Durva lehet...

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


szezso: nekem nyilván a vérzészavarra írta fel a doki, de a betegtájékoztatóban benne van az apasztás is.
Sajnos az egyik barátnőmnek is kellett amikor elveszítette a babáját :(

Hát ez az, én se értem, hogy miért nem javulnak az eredmények. A maltofer adagját 2x4 cseppről 2x5 cseppre kellett emelni.

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... letta/1182
stephie
 
 


Stephie: barátnőd :cry:
Remélem Levi rendbejön hamar és elfelejthetitek ezt a sok mindent...

Babim, nem akartam betolakodni másik topikba gratulálni, úgyhogy itt teszem meg :lol: (ha nem jössz ide írni pár sort, akkor viszont én megyek oda :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezso :lol: :lol: , kösz. Még meg kell várni a magzatvízvétel eredményét.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Azt hiszem, ennek a tipicnak vége. A kaális babavárósba tettem tegnap este képeket (akit érdekel).

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babim azért te se nagyon írtál ide :roll: soha semmit magadról.... csak nagy ritkán.. én meg nem fogok mindenkit máshol keresgetni
való igaz, én eltűntem az utóbbi időben, mert magammal nem igazán beszélgetek. nem látom értelmét...

azt hiszem velem van a baj,mert én tudok időt szakítani egy jelentkezésre.. akár egy héten egyszer :roll:

Stephie hormonháztartásom nekem is felborult, nekem a barátcserje kapszula segített! már nem szedem, de ciklusom így is beállt 29-30 naposra

sajnálom a rossz eredményt :cry:

Kata ez a hirtelen nagy mennyiség ismerős...
Vendég
 


Boni, te haragszol rám????????????? :shock:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba nem..csak nem értem ide miért nem lehet írni..... :roll: :wink:
Vendég
 


Boni, mit írjak, ha senki nem ír semmit. Amikor a magzatvíz mintavétel volt, akkor egyébként akit érdekeltem jelentkezett sms-ben, priviben. Fel sem kelhettem 2 napig, így max.1 helyre fekve nyomtam pár sort, de aki akart megtalált.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


baba akkor ezek szerint engem nem érdekelt. hmm étem.
Vendég
 


Sziasztok!

Én nem akarom, hogy kihaljon a topik! Így írni fogok :-) ha valaki velem tart, megmenthetjük...

Babim: Boni szerintem nem arra gondolt, hogy a magzatvízvétel után nem rohantál rögtön ide is írni, nem is vártuk volna el...az viszont igaz, hogy azóta sem írtál, és én ugyan néha utánadolvastam, de szerintem ez nem így működik. (Csak azért írtam ezt így le, mert fontos vagy nekünk itt (is), remélem nem értettél félre...)

A másik, ami nekem kicsit rosszul esik, hogy rengetegen voltunk ebben a fórumban a fénykorban, aztán ahogy szép sorban babásak lettek az emberek, kezdtek elmaradozni. (Persze tisztelet a kivételnek!!!) Mi, akik a végére maradtunk ennek babásodós sornak, már alig van, akivel megoszthatjuk itt ezzel kapcsolatos örömeinket, aggodalmainkat...pedig anno mennyi mindenkinek drukkoltunk, mennyi mindenkiért izgultunk! De hol vannak már azok az emberek...

Ezt csak úgy leírtam, mert kijött, mert amúgy úgy vagyok vele, hogy azoknak kell örülni, akik maradtak és jönnek, írnak, nem azok miatt bánkódni, akik elmentek! :-)

Na, akkor be is fejezem ezt a részt :-)
-----------------------------------------------------------

Mi jól vagyunk, kicsit küzdünk a hozzátáplálással. Úgy tűnik megviseli Bendi pociját a szilárd kaja, így minden nap van egy kis sírás, amíg nem jön a kaki. De amúgy nincs székrekedése.
Nem tudom, hogy ha adnánk neki kaja előtt valami hasfájásra való szert (Espumisan v. édeskömény tea), az segítene-e? Szerintetek?

És egy kép:
Kép

Szép napot! És írjatok!!!! :D

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


jó reggelt!

nekem is fontos a topik, de tény, hogy én is kevesebbet jövök ide, mint a februári babásokhoz, de ennek nyilvánvaló oka, hogy ott most mindannyian hasonló problémákkal küzdünk, illetve hasonló fejlődési korszakokon mennek át a babáink.

Viszont vannak dolgok, amit csak itt tudok megkérdezni, lévén nem vagyok fiús anyukaként még túl tapasztalt :)
Szóval, ti elkezdtétek már mozgatni a fityma bőrét? Egyáltalán kell-e és mikor?

boni: ma veszem be az utolsó norcolutot- elvileg pár nap múlva kell jelentkeznie egy megvonásos menszinek és utána be kellene állnia a ciklusomnak. Ha mégse, akkor előszedem a barátcserjét, mert annak idején is amikor elkezdtem a topikot olvasva hőmérőzni, és palástfű teát inni, akkor jött össze a babó :)

baba: én nagyon kedvellek téged, ismeretlenül is, és bár igaz, hogy a 13 évnyi próbálkozásban nem voltam ott, de amióta itt vagyok, azóta szurkoltam, hogy sikerüljön a csodababa. Örülök, hogy pihentél és már izgatottan várom én is az eredményeket

szezso: Mi a lányoknál és Leventénél is ha fájt a pocija, gripe watert adtunk. Nekünk bevállt.
sajnos 2 barátnőm is érintett volt az elapasztásban, az egyik depis lett szülés után és a gyógyszerek miatt kellett, a másiknak még a 24 hét előtt levállt a méhlepény :(
stephie
 
 


Én pont amiatt bánkódtam, amiket te is írsz Szezso, erre Boni szinte nekemtámadt (legalábbis úgy éreztem), hogy én sem írok. De mégis mit írjak, ha senki nem ír??? Napokig nem írt senki. Magamról írjak???Hát az tök hülyén jön ki, érted??
Egyébként minden nap minden órában a vizsgálati eredmény miatt aggódok és nem nagyon tudok figyelni semmire, bárhogy is igyekszem.
Boni...nem is tudom, mit írjak.....nem akarom, hogy félreértés legyen....minden nap izgultam tesódért, figyeltem a híreket, más topikban is olvastalak, hátha van hír. Láttam,. hogy betegek voltatok, stb...vártam, hogy ha rendezősnek a Ti és mi dolgaink, akkor majd megbeszéljük, mikor jöttök át..erre etz van..hát nem is tudom...már nem is merem írni a gondolatokat, mert most sem jól sült el....ááá..mindegy......

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Szezso: a kaján nem lehet valamit variálni, ami segítene a kakilásban?

Stephie:köszi.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babim: jajj, elhiszem, hogy az eredményen jár az agyad állandóan. Itt is úgy van, hogy ha gond lenne, hívnának, mielőtt letelik a 3 hét? Az már lassan letelik, nem? Már nagyon jó lenne, ha fellélegezhetnétek, és élvezhetnéd végre a várandósságot. Drukkolok nagyon!
(Amúgy írj csak nyugodtan magadról, meg tegyél ide is pociképet, még ha kicsit csend is van itt, így indul be újra az élet :-)

Az baj a kajával, hogy nem tudom, melyik összetevő a ludas. Apa szerint az alma, de azt kapott korábban önmagában, és nem volt baja. Tegnap alma-krumpli volt, tegnapelőtt alma-barack.
Lehet, hogy úgy általában szoknia kell a szilárd kaját a bélrendszerének. Igazából tud kakilni, csak előtte fájogat a pocija, gondolom én... :roll:

Stephie: ezt a Gripe Watert később is adtátok? Úgy értem, Bendi már elmúlt 6 hónapos, szóval nem az a klasszikus hasfájása van :roll: Ti hogy vagytok?

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


BAba drága nem a magzatvízlevétel utáni írásra gondoltam. én akkor szombaton is igaz nem priviben de itt a fórumon kérdeztem,hogy minden rendben van? de arra sem válaszoltál.. hanem általában.. de ezt már milliószor megtárgyaltuk, hogy mivel szeretünk, jó lenne ha ide is többet írnál. mert jól esne látni a képeket jó lenne olvasni mi történik veled. én személy szerint egy darabig minden nap bejelentkeztem, aztán a végén meguntam hogy volt hogy csak csak én.. érted?erre írtam hogy te se írtál.. Szezsó is értette mire gondoltam...

nem támadtam, csak leírtam, hogy ahogy más se te se írtál többször.. másik fórumokba majdnem minden nap is írtál.. ide nem-.. ez az ami rosszul esett.. sajnálom ha támadásnak vetted, mint ahogy a válaszodból ki is derült, miszerint, mivel én nem zaklattalak smsben priviben már nem is számítasz nekünk.. tényleg sajnálom... mert nem így érzek irányotokban és én is várom már hogy tudjunk találkozni.. és biztos vagyok benne hogy az eredményed is jó lesz !


Szezsó nálunk banán ami igazán megfogta székletet.. a gripp Watert szokták dicsérni.. illetve igyatok kamillateát esetleg.. bár én infacolt szoktam használni, az jött be..


tényleg szomorú egyébként, hogy babásodás után mindenki lelép!
Vendég
 


szezso: a gripe-water 1 éves korig adható.
Én a régi emlékeimben az új kaját mindig úgy adtam, hogy anyatejbe kevertem (persze helyettesíthatő tápszerrel is.) Illetve épp a másik topikban írta valamelyik lány, hogy édeskömény teába keveri a tápit.
Mi lenne ha megpróbálnál egy kis édeskömény teát te is belekeverni és hátha az segít
Mi megint csütörtökön megyünk vérvételre és mivel már eltelt egy hónap, nagyon remélem, hogy meglesz végre a cmv eredmény, illetve hogy javulnak azok a nyavajás vérkép eredmények is, mert amióta levi is ezt a rengeteg szert kapja a szopik mellé, azóta neki is fájdogál a pocakja

baba: nincs mit :) borzasztó lehet a várakozás, de én is úgy gondolom, hogyha baj lett volna, akkor már szólnak.
Illetve remélem, hogy így működik. amíg a koraszülötten voltunk és volt hemokultúra vizsgálat, arra is azt mondta a doktornő, hogy ha nincs hír, az a jó hír, mert ha látnak velemit a vérben akkor 1-2 napon belül szólnak. Szóval a két kezem keresztbe teszem értetek :)
stephie
 
 


Sziasztok!

Na nehogy már tényleg kihaljunk! :twisted:
Igaz én máshova sem írogattam, mert ha jövök, akkor jövök ám ide is! :wink:

Nehezen megy, talán az időbeosztásom a nem jó! :oops: :roll:

És ha hiszitek, ha nem sokszor lelkiismeret furdalásom van, mert nekem is az jut eszembe, hogy aki babás lett már nem is ír ide, pedig mennyit drukkoltatok nekem is, meg milyen jó volt, hogy akkor naponta többször is segítettetek stb. És most viszonozni sem ártana!

Babim! De igen is írj magadról, csak magadról! Kíváncsian várjuk mi is az eredményeket, de tudod, hisz én is megkerestelek! :wink: De az anyatopikba azért legalább az eredményeket megírod majd ugye? Meg pocakképet is teszel még fel ugye?

Hasfájás - passz, nem is nagyon volt Máté hasfájós, infacolt adtam egy darabig tudom, de attól meg hasmenéses lett.

Fütyi - mi hiába húzogattuk, nem nagyon sikerül, de a dokinéni azt mondta, hogy addig amíg pelusos elég esti fürdésnél húzogatni, majd utána napközben is, de 3-4 éves koráig nem fognak hozzányúlni. És már nincs a feltépős módszer akkor sem. Így mi fürdésnél húzogatjuk amíg engedi és kész.

Stephie - már tényleg meglehetne az eredmény! Szorítunk, hogy okés legyen minden.

Szezso - Jesszus! Mekkora már a gyerkőcöd! Elrohant az idő mellettem! :shock: :shock: :shock:

Kata! Jelentkezz, hogy jók lettek-e a cuccok! :wink:

Boni! Mesélj! Tesódék? (mindkettő) Betegeskedés vége? Meg írj már, hogy miket tud a kis gesztenye szeműd?

Gaby! Régen írtál te is! Csak nem elindult Mátéd? :wink: :lol:

Szilcsi! Bölcsi? Meló?

Kispiskóta! Jól vagytok? Két gyerkőc? Tényleg egyre könnyebb kettővel, ahogy nőnek? Bocsika, de még mindig hihetetlen, hogy 2 gyerkőccel is lehet bírni! :oops:

Kép
bettike
Eger
 
 


Mátéról:

15 foga van, remélem a maradék is ilyen "láthatatlanul" jön majd ki!

Tényleg Szezso, Kata fogzás enyhült?

12,5 kg
85 cm

Túl vagyunk az összes kötelező oltáson 6 éves korig! A mostanival nem volt gondunk.

Kaja - Mindent megeszik a zöldbabfőzeléken kívül, imádja a pocakját, mennyiségileg is. Mostanság édesebb szájú lett. Kedvence: danonino, joghurt (mindegy), leves (mindegy), tejszelet, krémtúró, péksütik

És mit tud? Mostanság inkább azt kérdezem, hogy mit nem tud? :oops: :lol: Nem akarok ám olyan anyuka lenni, hogy figyi az én gyerekem zseni és el vagyok ájulva tőle, hogy milyen okos stb. De naponta lepődöm meg, hogy akikkel összejárunk hasonló korúak mennyivel kevesebbet tudnak! :shock: Azt hiszem, hogy a koraszülöttséggel együtt járt az, hogy az elején maximálisabbnál is maximálisabb figyelmet kapott és ez annyira rögzült a mindennapjainkra, hogy még most is, aminek ez lett az előnye, hogy nincs mit szépíteni rajta, de okos a gyerek! :oops: Azt még nem látom, hogy ennek a figyelemnek majd mi lesz a hátulütője!
:roll:

Beszéd - mindent amit akarsz, a mi beszélgetésünk is leutánozza simán, még ha a jelentését nem is érti, de a szavakat kimondja (félelmetes) :wink:

Kedven szövegeléseim:
- perse (persze)
- apák (apának)
- anyás (anyához)
- tébé (tv)
- labdázz
- másszá (mászik valamire)
- ke-ke (kell)
- babák (netezés)
- nénit (zene)

Az összes mondókát tudja és a legtöbbet már egyedül is elénekli magának játék közben, ha esetleg uncsi lenne.

Ügyesen megy, szalad, lépcsőzik, motorozik, mászik, hintázik egyedül

Napirend

6.00 -6.30 ébredés
6.30 - 8.00 pakolás, készülődés
8.00 - reggeli
8.30-10.00 játék vagy séta vagy takarítás
10.00 tízórai (villám)
10.00 - 12.00 játék vagy séta vagy takarítás folyt.
12.00 ebéd (lassú)
12.30 - 15.00 alvás
15.00 - 18.30 játék vagy séta vagy rokonlátogatás (közben 2-szer kaja, ha úgy adódik)
18.30 - 19.00 fürdés
19.00 vacsoracsata
19.30-20.00 alvás

Tisztára bölcsihez való napirend! :cry:

Alvás
délután a babakocsiban
este szigorúan az ágyában anyával haj és fül húzogatással :roll:

Ja és heti 2-szer játszóház!

Körömvágás szigorúan alvásközben! :lol:

Apával csak fürdeni vagyok hajlandó, mert csak anya létezik. A 1,5 éves szeparációs szorongás most teljesedett ki, talán már lassan túl is leszünk rajta!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bettike 2010.03.16 13:31-kor.

Kép
bettike
Eger
 
 


Magamról :oops:

Imádok itthon lenni. A múlt héten rokonokat vendégeltünk így takarítás, főzés stb.
A tavaszi nagytakarítást is beiktattam, bár még függöny, ablak, erkély és szortírozás azaz a nehezebbje még hátra van.

Munkahely -mostanság többször voltam, új főnök lett (végre), decemberben kezdek

Sokat nézem a Joe Frost féle gyerekneveléses műsorokat. SZerintem már most hasznosítható.

A jó alvásom eltűnt! :twisted:

Na remélem most ennyi írással kedvet csinálok ám mindenkinek, hogy írjon magukról! :wink:

Pusszantás!

Kép
bettike
Eger
 
 


BEttike de jó volt ezt olvasni! :lol: reagálni most nincs időm, mer tmindjárt megyünk ANgolra, utána apa itthon, de reggel... :wink: :lol:
Vendég
 


Várom! :wink:

Kép
bettike
Eger
 
 


NA, végre mindneki elkezdett írni! Bettike:külön dícséret! :lol: :lol: :lol: végre sokat írtál

Ír/nem ír sértődik/támad/nemtámad-téma EZENNEL LEZÁRVA!!!!!! :D

Bettike:15 fog?? :shock: :shock: Jesszus

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Mintavétel eredménye: 3 hét múlva kb. a levél, ha nincs gonbd. Akinél gond van, ott hamarabb van a tfon. A mintavételtől 2 hét, mire kitenyésznek a sejtek. Nekünk ma 2 hete volt a mintavétel, tehát -azt hiszem-ma nézik meg őket. Az a jó hír, ha 3 hétre a levél jön azzal, hogy semmi gond. ADdig meg aggódás van.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Bettike, jó, hogy új főnököd lesz. Tök a jó a napirend, bár gondolom nem mindegy, hogy takarítás vagy játék van 8.30-tól. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Akkor kezdődik az utolsó hét! (Legnehezebb!) :wink: Szurok! :lol:

Arról lehet beszélni, hogy mi van ha rossz a mintavétel? Már mint milyen betegségre utalhat? stb? :oops:

Kép
bettike
Eger
 
 


Ezt nektek akkor(ezen a héten még nem csináltam):
Kép
19+1

Már több hete érzem a mocorgását, néha icipici rúgásokat, de csak ha háton fekszem és csendben vagyok és koncentrálok. Ma viszont filmnézés közben rúgott olyat, hogy megijedtem. Kis Drágám! Imádom!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2010.03.16 13:50-kor.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Nehogy azt hidd! Imád "takarítani"! :wink: Neki ez játék! :lol: Valamelyik nap a játékait mostuk át! Azt a lelkesedést, hogy játékok fürdőkádba illetve mosógépbe! (ezt anya döntötte el, hogy melyiket hova)! Aztán vizeskedés! :lol: Egyedül a porszívózásért nem rajong olyankor arról a területről elvonul! :lol: Egyébként simán "portalanít"! Olyan helyeken, ahova anya el sem jut, nem fér be, illetve eszébe sem jutott volna! :wink:

Kép
bettike
Eger
 
 


Izgi volt a film! :wink:

Kép
bettike
Eger
 
 


Bettike, egy ilyen kis takarító-segéd jól jönne most nálunk is.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Bettike: minden oké volt, de a Down-kórra rossz magas kockázat jött ki több vizsgálaton is, de UH szerint egészséges. Azt mondta agenetikus, hogy UH-gal 80%-át szűrik ki a Downosoknak. Remélem, egészséges! Belehalnék, ha valami baja lenne!!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


El is hiszem! :wink: Kíváncsi vagyok mikor nevelődik ez ki egy gyerekből? :lol:

Egyébként a napirend fárasztó (nekem)! Mert ő alszik kb. este 8-tól reggel 6-ig (kb. 3-szor ébredés), meg délután 2-3 órát! De anya délután nem alszik, este nem tud korán aludni 10-ig min. ébren. És az ébredések nagyon nehezen mennek nekem. Nem neki! Aztán már reggel is van! Reggel aludhatna még tovább! Na majd ha bölcsi, ovi, suli lesz! :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Értem! Akkor elvileg most az derülhet ki, hogy Down vagy nem!

Kép
bettike
Eger
 
 


Bettike: remélem, hogy egészséges. A múlt héten UH-on voltunk a 18.heti genetikain és mondta a dr.nő, hogy kislány.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Mi pedig szorítunk, hogy az és bízunk is benne, hogy lesz egy kis nunis, akiért Máté versenybe szállhat! :wink:

Kép
bettike
Eger
 
 


Bettike, mondtam már hogy bírlak!!!! :wink: Én írtam neked előző oldalon hogy nagyon tutik a cuccok! Édesen állnak Lócuson és a sapka, na majd fényképezek neked!
És a lányok választanak!! 8) :wink:

Baba, utcsó izgi hét....tuti-tuti-tuti jó az eredmény! Ha van kedved talizhatunk valamikor valahol! Szép poci, most nosztalgiázom! Imádtam terhesnek lenni.

Szezso, jól +fogalmaztad az én érzéseimet!!! És BODÓG FÉLÉVET!!! :D Kép nagyon jó!!
Barack nálunk felejtős,ő enné, de sztem allergiás rá. Más gyümölcsöt meg nem eszik meg!

Stephie, hogy az annya, még nem küldték meg az eredményt.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kaptok egy képet a majdnem félévesemről:

Kép

Kép
kata05
 
 


Bocsika! Biztos átsiklottam felette!

Ja a sapka! Haláli lehet! Én is előkeresem majd a Mátésat!Izgi lesz összehasonlítani! :wink:

Fél év! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
bettike
Eger
 
 


Na most megnéztem! Én az előző oldalt kihagytam? Most láttam a nőnapi köszöntést! Milyen figyelmes Zsiga! :wink:

Kép
bettike
Eger
 
 


Eladó kiscipők nem érdekelnek valakit? :?: :?:

Nem az összeg a lényeg, mert olcsón adom hanem az, hogy nincs kinek adjam! Kidobni sajnálom! :roll:

Kép
bettike
Eger
 
 


Kedvcsinálónak képek a cipőkről:



Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger
 
 


Kép

Kép
bettike
Eger
 
 


Bettike, nagyon ari Máté! Annyit tudok segíteni cipőügyben, hogy megkérdezem a szeptemberi lányokat (elmentünk zártba) hátha valakinek kell?? Írj árat, melyik mennyibe kerül és méretet.

Szezso, a kis belüknek kell egy kis idő míg tejcsiről átállnak szilárd táplálkozásra. Lócinak is volt pár nap míg nyomott erősen és alig jött valami. El fog múlni.
Én eleinte adtam infacolt de mikor még megszületett, azóta sem soha nem volt hasfájós!

Kép
kata05
 
 


Köszi Kata!

Képek alapján:

1. 500 Ft - 19-es
2. 4000 Ft - 20-as
3. 1000 Ft - 21,5-es
4. 1000 Ft - 21-es

Ha kell szívesen megmérem a belső és külső cm! Valakinek így könnyebb!

Előre is köszi!

Kép
bettike
Eger
 
 


Nagyon cukik a babáitok! (Akik nem is anynira babák, mint nagy gyerkőcök :D :)

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Reggelt!
BEttike most én lopiztam! Máté nagyon helyes nagylegény!

nekünk 16 fogunk van, de mi megküzdöttünk értük éjjelente általában



12,5 kg
82 cm

Túl vagyunk az összes kötelező oltáson 6 éves korig! utóbbinál 2 hetes betegség lett az eredmény.. de most minden oké kopkopkop

Kaja - Mindent megeszik imádja a pocakját, mennyiségileg is. Mostanság édesebb szájú lett. Kedvence: túdó(túrórudi) amiért a hűtő ajtaját is képes verni amíg nem kap, joghurt (mindegy), leves (mindegy) krémtúró, a kockasajtok, párizsi, virsli...amiket én sütők inkább azokat kéri...

és megértetni azt megtudja magát maximálisan.olyan módon hogy néha csak kamillázok

És mit tud?
:roll: bizony sokat tud Máté, de ez nem csak a figyelemtől függ, hanem a gének is szerepet játszanak szerintem..

Beszéd - irtó ügyi Máté..az augusztusi fórumon is van egy kisfiú aki tisztán érthetően kimond már mondatot is.. Zsigabiga már mond szavakat, de még a tündenyelv a menő . nem sieti el de ráér.

Ügyesen megy, szalad, lépcsőzik, motorozik(ezt inkább itt fennt mivel, ott lennt nem , mászik, hintázni kb 3 percig szeret , imád építeni, képkereső játékokat játszani és az autóival elszöszmötölni, sütni főzni anyával, porszívózni ha nincs bekapcsolva ha bekapcsoljuk fülét farkát behúzva megy az ágyra

Napirend nálunk is hasonlóan alakul

6.00 -6.30 ébredés
6.30 - 8.00 játszás
8.00 - reggeli
8.30-9.30 játék vagy séta vagy takarítás
9.30 tízórai (villám) hasonlóképp
9.30-11 .00 lemegyünk
11.20 ebéd (lassú)
12.40 - 14,30 alvás
14,30- 18.30 játék vagy séta (közben 2-szer kaja, ha úgy adódik)
18.30 - 19.00 fürdés
19.00 vacsoracsata
19.30-20.00 alvás

Tisztára bölcsihez való napirend! :cry: én is emiatt alakítottam így :(

Alvás
mindig a saját ágyban.. tegnap már kivettünk két rácsot is, hadd közlekedjen drágám... és nem mászott ki belőle éjjel, csak reggel
:roll:

játszóház nekünk nincs, mert mindig összeszedünk valamit, de vannak barátok, akikkel összejár minden nap..

:lol:


Nálunk szerencsére apával is elvan, így elmehetek itthonról és a barátnőméknél is ottmaradhat.. holnap pl ott fogom letenni aludni délben, mert mennem kell nőgyógyászhoz.. remélem menni fog . bár Dorcit, GAbit imádja

Baba drága én valahogy nem tudom elképzelni, hogy bármi baja lenne a kis Fanninak!nem lehet! ő egy csodabéb.. ++++++++++++
elhiszem hogy kivagy! a taliajánlat ugye fennáll még?
:roll: mekkora a pocakod már! nadrág így jó már? vagy nagy még mindig? azok az icipici rugások annyira jók ..aztán majd a végén amikor már feljajdulsz a nagy rugásoktól..az lesz ám a csudijó!

Kata nagyon édes Lóci és mennyit változott.. velünk is talizhatnátok :lol: Pénteken nem értek rá? Zsuék jól?

Stephie sajnálom pocifájást... remélem az eredmények is javulnak!
mi már húzogatjuk, de sajna nem nagyon mocorog.. evvan..

Szezsó tényleg édeskömény is jó.. Zoénak az segített!
Bende is nagyon szép!

:lol:

és bár Puszi sem ir ide én most nagyon drukkolok nekik is!!!!+++++++++++++++
Vendég
 


Sziasztok!

Egy eltűnt bárányka ismét a fedélzeten :oops:

Baba, nagyon szép a pocakod. Jóóóó vékonyka lehetsz a kép alapján! És minden oké lesz!!!!

Szezso, pocakfájásban a barack lehet a ludas - az okozhat pocakfájást. Hogyan vezeted be ezeket az ételeket? Apróbb mennyiségekkel kezded és utána emeled? Mi infacolt adtunk Marcinak, de nem volt igazán pocakfájós. Nagyon helyes bendi!


Boni nőnapi köszöntést köszönjük, bár mi nem tartjuk-vagyis Apa nem tartja.

Bettike, te aztán jóóó kis összefoglalót írtál!:lol: Jó hosszú Máté, nem?
Két gyermekes lét: nagyon tuti, bár hazudnék, ha néha nem tudnék sírni az egyhangú léttől. Mostanában kezd hiányozni a nyüzsi. Amúgy tündériek. Marci dacol ezerrel, hiszitizik, felesel, de imádja Bendét. Bende szintén dacol, úgy kiosztja a bátyját, mint egy agresszív kacsa. De ő is imádja Marcit. Bendő 11300 gramm és 75 centi, Marci 14 kiló és 93 centi körül mozog.

És egy reggeli idill:

Kép

kispiskóta
 
 


Na sziasztok,
Én sem akarom hogy kihaljon a topik, ha ritkábban is jövünk, azért hetente egyszer mindenki adjon hírt magáról legalább :P

Tavasszal meg találkozhatnánk végre !!!!!!!!!!!!!!!!! :D Jó van akik többet is taliznak, csak hát most hogy nem dolgozoöm benn a városba, én kiesek ebből :?

Babim
rossz ez a várakozás, de biztos minden rendben lesz, mert egy csodabébi csak makk egészséges lehet +++++++++++++++++++

Boni
tény és való, hogy te irogattál itt a legtöbbet, és igyekszem sűrűbben jönni :oops:

Szezso
jaj de édes a kis zsivány, ilyen bodynk nekünk is van :P
hozzátáplálás szerintem minden babának igénybeveszi pocakot eleinte, nekünk nem is minden nap volt kaki elején. Mondjuk nem volt sírós addig míg nem kakilt

Bettike
na druszánk szépen fejlődik okosodik :D hát Máté csak is okos lehet :D :lol:

Stephie
hát több variáció is van, ki mit mond mikor kell kezdeni huzogatni, van aki azt mondja rögtön kell, mi dokink azt hogy fél éves kortól, de van aki azt mondja csak 1 évestől. Mi fél éves kortól kezdtük, de még nem jött fel, szomszéd is akkor kezdte, nekik már feljött, szerintem ez egyedi. Remélem hamarosan rendeződtök egészségügyileg

Kata
nagyon édes kép a majdnem félévesről :D


Máté már jön-megy, pakol, minden érdekesebb, mint a játékai :lol:
fogom a kezét már végigtotyog a szobán, van hogy csak egy kezemet fogja és úgy is tesz már jó pár lépést, SŐT 1-2 lépés kapaszkodás nélkül is megy néha egyik tárgytól másikig, de van hogy seggre ül közben :lol: bátor gyerek, próbálkozik ezerrel.
MOstanában alvás úgy megy, hogy cicizik, aztán vagy úgy elalszik, vagy abbahagyja és átfordul és hason elnyúlik rajtam, ez kb 20 perc, és beteszem ágyikóba, van hogy sírás van, de kijövök, és elég gyorsan abbahagyja és alszik. Előtte volt, hogy apa leváltott és még ő is sétált vele, aztán mondtam hogy ez így nem lesz jó, és végül bevált, ha nem hagyná abba az üvöltést akkor azért kivennénk :P
Várjuk a tavaszt és a napsütést mint a messiást, hogy végre teljesen tünjön el az ekcéma :? már nem csak az arcán van, kisebb foltok jöttek könyökén lábán is, derekán :cry: van olyan, hogy egyik nap alig látszik, és másnak tök piros az arca, és érdekes, hogy mondjuk csak az egyik folt, nem mindkettő :shock: pedig nem evett egyikünk sem olyat, amitől így fellángolhatott volna. Úgy néz ki megint jön foga, biztos amitt vannak ilyen pirosodó napok :?
darabosabbat úgy elkezdett kicsit enni, hogy nem kanállal, mert ha kanállal kap, akkor nyel mint kacsak a nokedlit, és akkor öklendezik. DOki mondta, hogy azért, mert a főzeléknél megszokta, és ha hozzá ér valami darabosabb a dotkához, akkor ingerli, és még hányhat is tőle. Tegnap evett kis répát meg krumplit kézből. Ja meg ettem almát, és odatartottam neki is, hogy harapjon, fintorgott, de utánozta anyát :lol:
megjött az új gyerekülés, szuper :D neki is tetszik, hogy több mindent lát

most ennyi :wink:

Kép
gaby25
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?