Új privát üzeneted érkezett!


dita: Kicsit még variáltam még a blogon, de ezzel a sablonnal csak forráskódban tudsz pl. betűtípust vagy színt változtatni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Szasztok

VICKY
Köszi nekem nagyon tecc így és még a nyuszik is ott maradtak a háttérben 8) Juhéjj. :)

Esetleg ha gondolod viszonzásul segítek Nektek is egy ilyen kisfilm elkészítésében mint a miénk. Abban az albumban amit feltettél van egy szám ami nagyon illene rátok (kicsi szív).
Bár nagy valószínűséggel nem lesz rám szükséged mert te százszor profibb vagy nálam, én nem vagyok valami nagy számítógépes guru.

Itt egy Miló puszi Barbusnak érte:

Kép

(Remélem Ádi nem lesz féltékeny a menyasszonyára :) )



Más:

Minden anyukának és kis csajszinak

Kép

Soxeretettel: Miló

dita75
 
 

 
 

VICKY
Most már csak egy problémám van, hogy lépek bele a saját blogomba???? :shock: :shock: :shock:
Nincs meg felül a szokásos sáv :? :? :?

dita75
 
 


ja megvan fel kell mennem a blogspot.com-ra és ott..... :)
eddig máshogy csináltam de így is ok. :)

dita75
 
 


Halihó!
Dita!
Köszi a virágot!!!
Remény!
Drukk Ádi-babának a gyógyuláshoz!
Blog.én majd elolvasom-megnézem a Tieiteket.Tőlem ennyire futja...
Férjem szerint én is butulok, amióta itthon vagyok.Pedig még van vagy évem.Mindegy.Szép lassan elhülyülök.
Kéne valami melo után néznem, amit itthon is tudnék csinálni.Csak nem egyszerű.Meg még talán megvárom a nyarat, hogy Léda legalább fél éves legyen.Bár, szerintem nem valószínű, hogy könnyen találok.
Az a baj, hogy a mérlegképesem meglett terhesség alatt, de nem sokat könyveltem, így nem igen tudom egyedül csinálni.Inkább a tb-bér lenne jó.Hát, majd meglátjuk...Olyan jó lenne valamit találni, amivel maradhatnék itthon a gyerek 3 éves koráig.
Különben nem tudom, mi lesz.Vagyis nagyjából tudom:mivel csak családi napközi van itt nálunk, az meg kb 60 ezer 1 hónapra, ennyiért szerintem találok valakit, aki vigyázna rá.Így inkább ebben gondolkodom egyenlőre.De ki fog nekem idejönni minden nap reggel 6-ra???!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Vicky!
Átkukkoltam a februáriakhoz, ahová Te is írogatsz.(remélem, nem veszik zokon, hogy nézegetem őket..)Láttam Barbus farmeres képét.Anyám!!!Tényleg olyan, mint az enyém....Szerintem a fejformájuk, meg a hajuk tuti egyforma...De érdekes.....
Tök ari különben.Én is tegnap adtam Lédára farmert, de aztán le is vettem, mert úgy volt, hogy megyünk Tesco-ba, csak nekiállt hisztizni, és maradtunk itthon, csak a férjem ment.Álmos volt a babó, én meg nem vállaltam a túrát vele így.Egyébként Barbus nagyobbnak tűnik, mint 3,5 kilo.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


BRIGI
Ne nekem köszönd Miló küldte :wink: :lol:

Én sztem felköltözöm anyuékhoz közel mire vissza kell mennem dolgozni. Már régóta töröm rajta a fejem.
Pl. ma is bajban voltam. Este nem vacsoráztam és éjfélig nyomtam ezt a k...a gépet. Miló fél 5-kor ébresztett. Felkeltem és majdnem bezuhantam a kiságyba. A vécéről is kishijján leborultam. Négykézláb betámolyogtam az ágyba, persze addigra Miló már eléggé hisztizett hogy hol a kaja. Képtelen voltam megmozdulni annyira ki voltam merülve és valszeg leesett a cukrom vagy a vérnyomásom. NA még az kell hogy megmaradt a terhességi diabétesz.
Párom már fent volt kértem csinálja meg Milónak a kajáját, na ilyenkor van az hogy fogalma sincs hogy kell egyfolytában kérdezte hogy mennyi kanál mennyi ideig melegíteni a vizet, stb... szóval mégiscsak felkeltem valahogy mert már Miló nagyon kezdett elégedetlenkedni.

Bevágtam magam félfekvő pózba hogy megetessem a gyereket. Szerencsére szép hamar megitta, na ja csakhogy azzal a lendülettel jött is ki belőle az egész.
Fasza ez is ilyenkor. Persze a párom mint aki jól végezte dolgát visszafeküdt az ágyba, igaz mit is tudna csinálni hisz még levetkőztetni sem tudja. Nagy nehezen átöltöztettem közben nyomtam magamba a tegnap nőnapra kapott cherry bonbonmeggyet. Szóval jól indult a napom.
Még jó hogy Milót nem kell altatgatni és nem hisztizett újabb adagért. Visszaaludt 8-ig úgy hogy majdnem üres volt a gyomra, hisz elég nagy adag visszajött.
Párom is kérdezi hogy áthívja az anyját hogy ilyen rosszul vagyok?
Gondoltam mi a frásznak ő sem tud vele mit kezdeni hisz amióta megszületett még csak nem is nagyon volt a karjában. KB. 3x vette fel.
Szóval épp azon gondolkoztam hogy ha valami történik velem egyszerűen nincs aki ellássa Milót. Még a szomszéd barátnőm aki számításba jöhet vagy egy másik aki itthon van gyesen de hát milyen ciki már és nekik is vannak gyerekeik nem tudnak még másikkal is foglalkozni, pláne a szomszéd minek után elég neki az egy is hisz egész nap csak sír szegényke.

Legszívesebben feltolnám ezt a házat anyáméké mellé.

Tényleg nem könnyű ..... de mi még hallgassunk, mert kint Amcsiban csak 6 hét a szülési szabi utána keményen mennek vissza dolgozni a nők és bébisintérek vigyáznak a porontyokra.
Más kérdés hogy ott meg tudják fizetni, én spec. nem keresnék annyit itt falun hogy a felvigyázó bérét kipengessem. :roll:

dita75
 
 


Hello!
Dita!
Én is szoktam szarul lenni néha-szerintem a vércukrom.Rengeteg édességet eszem most, hogy nem méregetek!Tényleg rengeteget.Szerintem a mérő kiakadna.Aztán, ha meg nem eszem , akkor jön ez a szédelgés-gyengeség.
Számolgattam én is, hogy k.drága a bébicsősz, de még mindig beljebb vagyok, mintha maradok 3 évig.De már az is megfordult a fejemben.Közösségbe nem szívesen adnám 2 évesen.A tesóm is sokat kínlódik az övével.Még olyan kicsik akkor...Persze, így is lemaradok sokmindenről, ha "bérbe adom" szegényt...Őrület.
A naggyal simán maradtam 3 évig.Igaz, a volt férjemet nem sokat láttam, mert állandóan dolgozott.(Nem is baj..)
Na, befejezem, mert ordééééét...Kaja van....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


dita: Köszi a kisfilmben a segítség felajánlását, ezekhez nem annyira értek. Majd utána nézek. És persze köszönjük a puszit Milónak és a virágokat is. A sávot megpróbálom vissza varázsolni a blog tetejére. Csak nyugodtan told azt a házat, várunk sétálni. :D Párod nem nagyon aktívkodik Miló körül. Én a múlt hétvégén buktam ki, hogy semmit nem próbál a gyerek körül segíteni, pedig ha itthon van, akkor minden mást megcsinál. De úgy éreztem, hogy fél a gyereket megfogni meg ilyesmi. Jól kiosztottam, utána bocsánatot kértem és most már Tamás fürdeti. ÉS NEKI NEM SÍR!!! Fel vagyok háborodva. Te meg azért vigyázz magadra! Nézesd meg a cukrodat meg a vérnyomidat, mert ez nem játék. Nehogy egyszer a gyerekkel a karodban szédülj meg. Én mindig attól rettegek hogy elejtem.

brigi: Nálunk Barbus 2011 szeptemberében megy bölcsibe. :( Remélem felveszik, mert akkor vissza kell mennem dolgozni. Még annyira pici lesz, de kénytelen vagyok ha nem akarom elveszíteni a munkámat. Megpróbálok 6 órásba visszamenni, így talán a bölcsiben is látnának néha nem csak az apját. A februáriak meg tuti nem sértődnek meg azon hogy olvasgatod őket. Köszi a dicséretet, a hasonlóság nekem is rögtön feltünt mikor te felraktad Léda képeit. Majd egyszer csinálunk egy talit és összehasonlítjuk őket közelebbről. De jó is lenne ha mindannyian olyan közel laknánk mint mi meg a fiúk.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hello!
Tali:de jó lenne!!!
Dita!Majd, ha tolod a házat, nálunk állj meg 1 percre, beszállok, és megyek én is 1 tali erejéig.
Jajj, ez a bölcsi-dolog idegesít!Nem is gondolok rá.Ráadásul nálunk apa 3 műszakos...A nagy meg középsulis lesz majdnem.Bár 1 évig azt hiszem még itthon lesz, amíg a kicsi menne bölcsibe.Oviba majd lehet, hogy ő viszi.De azt sem tudom a naggyal mi lesz.Hova megy tovább, Pesten hogy igazodik el, vagy Fehérvár?Esetleg Érd?Na, én sem vagyok gond nélkül.
Nálunk apa besegít, amiben tud.Léda meg úgy szereti, hogy csak na...Szerintem többet vigyorog neki, mint nekem.Meg "dumálnak" is időnként.Együtt fürdetünk, ha itthon van, ha nincs, akkor a naggyal, de már többször fürdettem egyedül is.
Nekem nagyon szar itt.Nincs senki, akivel sétálhatnék.Amikor ki szoktam menni, mindig látom, hogy már megvan a kialakult csapat, 3-an, 4-en sétálnak együtt, én meg nem csapódok oda bunkó módon senkihez.
Amikor Lia volt kicsi, panelban laktunk, és 2 csajjal együtt szoktunk sétálni minden nap.Tök jó volt.Most meg senki...Jó nektek, hogy így összejöttetek ott egy kupacon...
Tanácsadásra is ritkán megyek, ott sem "jöttem össze" senkivel.Úgyhogy szinte ki sem megyek az utcára, csak, ha boltba megyek.Léda most is a teraszon alszik.Így legalább még felöltöznöm sem kell.Úgyis olyan a fejem, mint egy leharcolt tollseprű.
Na, de bejelentkezek fodrászhoz a hétre, az tuti...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


brigi: Nekem sem ártana már fodrászhoz mennem. Az anyukákhoz meg majd odacsapódsz ha már játszóterezni fogtok. De azért én nagyon örülök a lányoknak, hogy olyan jókat lehet dumcsizni séta közben.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Colin!
Léda már sajnos elkelt! :)
Doni lecsapott rá! :) :) :)

Brigi!

Nekem sincs a környyéken senki ismerős, akivel tudnék beszélgetni. Én is tiszta depi vagyok lassan.
Én pont arra gondoltam, hogy indítok egy családi napközit. Itt csak 1 bölcsi van meg egy családi napközi, és az nagyon kevés. Kellene még. Csak nem tudom, hogy fogjak bele.
Így meg lenne oldva Doni sorsa is, mert nem kellene bérbeadni.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Én meghülyülnék már a két fickótól ha nem lennének barátnőim.
Amúgy nem volt egy sem míg dolgoztam. Nem volt rá időm és nem is nagyon volt senki aki számításba jöhetett volna. Mióta itthon vagyok egyre többen vannak, igazándiból Miló hozott össze bennünket.
Ma is másfél órát sétáltunk a szomszéd csajszival. A múlt héten is voltunk kint vele is meg egy ikreket váró barátnőmmel. Bementem a postára meg a boltba addig ő vigyázott rá, de amúgy is ő tologatta, általában átveszik tőlem az irányítást. A másik barátnőm is itthon van gyesen de a kislánya oviban van délelőtt, ő is sokat lejön vagy találkozunk a városba. Sokszor már azt sem tudom kinek mit meséltem el annyian vannak. :) Lenne még más is csak ők dolgoznak, némelyik elég sokat délután amikor végeznek én már nem megyek sehová Milóval. Ha nincs más dolgunk akkor 13-15 óra között szoktunk sétálni Milóval mindennap.

Én még nem tok nyilatkozni a melóhelyről mert állítólag nem vesznek vissza. Akkor viszont kapnom kell végkielégítést. 7 év után járna (+amit még itthon vagyok gyesen ugye Brigi? javits ki ha tévedek) de a köcsög cégem ki-be jelentgetett úgyhogy kevesebb lesz. :(

fodrász: már nagyon elkélne, de most nem megyek míg csomóban hullik. 18-ra kaptam vv-re beutalót, vv után már szedem is a vasat.
Addig nem szabad mert módosítja a vv eredményét.
Ha már nem hullik én is megyek mert már undorító ahogy kinézek, az msn-hez oda sem merek ülni... megijedne és elfutna a másik fél.

VICKY
Jajj hagyd csak nem fontos, csak hirtelen megijedtem hogy hogy is fogok belépni de aztán rájöttem (nagggyon fog az agyam, kellett hozzá vagy egy óra) Mondom hogy hülyül az ember itthon. :)
Szeptemberben indul megint suli. Tavaly lett volna tb-ügyintéző, de mivel nov-ben szültem ki kellett hagynom. Remélem idén is lesz mert jó lenne letenni, az agysejtjeimet is megmozgatná már ami van. Még a jogsit gondoltam ha lenne valami jó részletfizetési lehetőség.

Nem is tudtam hogy TAmás a párod, ha tegnap ünnepelt akkor utólag is boldog névnapot kívánok neki.

Ha szeretnél kisfilmet küldj át képeket és a zenét újból mert csak egy számot mentettem el. kb. fél óra alatt megvan de lehet hogy kevesebb mert most már rájöttem a technikára.

dita75
 
 


dita: Tamásom nevében köszönjük. Tegnap ünnepelte a névnapját. Képeket majd válogatok és küldök egy párat. Jogsit nekem is jó lenne megcsinálni, csak nekem nincs mit vezetni. Nekem diplomamunkát kéne írni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hahó!
Nem tudom, Dita a végkielégítés tuti, de mennyi, azt nem tudom.Utánajárjak?(Én is hülyülök, de ezt alapból sem tudtam...) :oops:
Vevik-Nászasszony!
Hát mondanám, hogy sétáljunk együtt, de max. egyszerre tudnánk, együtt nem -sajnos.Hozzánk Trix van közel, dehát ő is másik városban.
Csézjang-ra ha emlékeztek, ő itt lakik valahol, de eddig nem fedte fel magát.
Biztosan neki már megvan a kialakult baráti köre a nagyobbik gyermek által.
Képzeljétek, Léda ujjszopós lett-lesz.Gratula magamnak.Én a cuminak jobban örülnék.
Van még valaki hasonló cipőben?
Az a gáz, hogy nem talál bele még a szájába, meg, hogy ökölbe szorított kézzel akar ujjat szopni, aztán ezen jól felhuzza magát, egyre dilisebb, és annál inkább nem sikerül neki, amin még jobban felhuzza magát és így tovább...
Szegény tegnap este kb 45625-ször próbálta, de nem sikerült neki.Mutogattuk, feszegettük a kezét (10 év múlva biztos átkozni fogom a percet, amikor majd nem tudom leszoktatni...), és nem hagyja, hogy segítsünk.Persze, cumi nem kell...Aztán este végül adtam neki cicit, azon elaludt, gyorsan lekapcsoltam a villanyt, aztán hallottam, hogy még kicsit próbálkozott utána, de végül a sötétben már nem mert nyikkanni, elaludt...
Reggel, amikor nyugis , simán bekapja az ujját, mert nem ökölben van a keze, cuppogott is rajta, azt hittem, ma már fel sem kelünk.Most, mielőtt leültem, akkor adtam rá rugit (éjjel hálózsákban van).
Most itt kotyol a hordozóban.
Na, szép napot nektek!!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!!

vicky nagyon sajnálom,hogy ma sem tudtunk összefutni,de most alszik a fiam délelöttönként ami eddig nem volt rá jellemző. :cry: :cry: Tegnap is 7kor evett 9 kor elaludt és 14 órakor kelt fel. Na Anyós pajti szerint ezért vagyok rossz anya mert nem ébresztem fel ha tul sokat alszik. Most már befejezem az Anyós témát mert gondolom már unjátok.
dita köszönjük Milónak a puszikát és a virágot. Tényleg ti kaptatok valakitől virágot?? Az én uramnak este jutott eszébe mikor a tv-ben mondták,hogy nő nap van. Szépen vagyunk.
Ákos mostanában nem az ujját hanem az egész öklét szopizza,hogy csak úgy cuppog hangosan.
Hiányoztok csajok találkozunk már!!! :cry: :cry: :cry:

puszi ZS




www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 


Hello, Colin!
Te is hiányzol :lol: :lol: :lol:
Micsoda vallomás...
Csokit kaptam, meg a nagy is, meg egy csokor tulipánt vett a vázába.Szóval:kaptam virágot.A csokit én jobban díjazom.
Hát, tényleg egy szörny az anyósod.Ahelyett, hogy értékelné, hogy ilyen szép unokát szültél, nem kis utánjárással (bár, bevallom, annyira nem ismerem az előzményeket itt senkinél, de nem véletlenül kerültünk a BMC-be), meg a problémád is...Szóval :fura egy alak...Mondhattad volna azt is, hogy köszi, elég nekem a saját gondom, nem "veszek a nyakamba" egy gyereket, kockáztatva az egészséged.Akkor se szólhatna semmit.Egy bunkó, na, mit szépítsük...
Ja, és a szoptatás:hát, akárhogy is nézzük, azért a tápinak is van előnye:nem kell állandóan alkalmazkodni, az ember a lábát nem teheti ki a városhatáron.Amire elindultunk volna nagybevásárlásra, a gyerek már üvöltött, mert lassan letelt a 3 óra.Ha meg nem 3 óra, akkor elönt a tej+üvöltés...Na, jó, ez nem felhándálás, tudom, sokan örülnének, ha lenne kit szoptatni, de Anyós-pajti díjazhatná ezt is...
Na, szétfő a tésztám, addig "pofázok"...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


colin: Sajnos holnap meg vinnem kell Barbust uh-ra a mávba, szóval max. csütörtökön, de akkor meg be kell néznünk az ortopédushoz a csobánkán. Nekünk is hiányoztok. Én apától kaptam orchideát, hátha ez már megmaradna. Barbus puszit kapott tőle. :)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Ja!
Én hiába ébresztem fel szopni, ha álmos, úgysem szopik rendesen, és ráadásul, ha túlfárasztja magát, utána még nehezebben alszik el, és a nap végére az egész családnak égnek áll a haja, olyan dilinyós a reggel örökmosolygó gyerekem.
Szerintem, ha éhes, úgyis felkel enni.Már nem újszülött, hogy ébresztgessük. (Ez csak az én véleményem...)

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


sziasztok,a babásból jövök,akit érdekel gyönyörű nem bálás,márkás babaruha irjon nekem és küldök albumot amiből választhattok!!
200-800 ft-ig!!
izelitő:
http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 010_02_27#

bocsi a zavarásért :oops: :oops:

bibar
 
 


Sziasztok!

Én Donitól és apától is kaptam virágot. :) Ja... meg tesómtól is.
Apától szálas orchideát, mert a cserepes úgysem maradna meg nálunk. Donitól pedig egy örökzöld valamit (nem tom a nevét), de a kaspó a lényeg, amiben van. Olyan aranyos. Egy teknőc van rajta és a kísérő kártyán meg egy fa katica.

Szegény Doni egész nap csak ajándékozott, mert apának meg névnapja volt, plussz a virágok a női családtagoknak. :)

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!

Ma voltam szívpulzálás nézésen a BMC-ben minden rendben volt, van egy 5 mm-es embrikénk. Úgyhogy hivatalosan is elbocsátottak a BMC-ből.

Köszönöm a tanácsokat az orvosválasztással kapcsolatban, azt hiszem Pálmai lesz a befutó.

Vicky nagyon édes a kis párocska, látszik, hogy már most oda vannak egymásért :D

Lukácsné kiváncsi vagyok kisfiú vagy kislány lesz :)

Colin nem lehet egyszerű az anyósod. Köszi a laptetőt :) inszem előtt is kaptam 1,5-et a másik topikon és bejött :D

Dita, ahogy számoltam az én babám is skorpió lesz, és neki is van egy nagytestvére (féltesó), nem lesz sok nap közöttük. Ráadásul én is skorpió vagyok, megáldotta velünk a férjemet a sors (bár én a jobbik fajtából való vagyok :D)

Remény szegény Ádi de biztos minden rendben lesz. MOst olvasom, hogy nem kell műteni örülök. Remélem megoldódik magától ez a dolog.

Lányok, mikor kell a választott dokimhoz terhesgondozásra menni? Dokinő azt mondta, hogy mikor elfogy az utro, de hát az még nagyon soká lesz.

Még egy kérdésem lenne, mi a véleményetek a Niplette bimbókiemelőről? Használta valaki?

Kép
vayacon
 
 


vayacon: Üdv itt is, gratula a szívhanghoz. Én nem használtam bimbókiemelőt és ennek még a neve sem ismerős sajnos. Én azt hiszem 10 hetesen mentem először a dokimhoz.

Meg volt a 6 hetes vizsgálat, vett le a doki rákszűrést. 2 hét múlva telefonálok. Még mindig imádom ezt az ürgét, annyit röhögtünk.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok

VAYACON
Gratulálok az 5 milis bébihez! :lol: :lol: :lol:
Épp mostanában nosztalgiáztam a blogomon, fura hogy itt egy több mint 6 és fél kilós gyerök aki egy éve ilyenkor még egy kis porszem volt most meg a derekam leszakad alatta! :lol: :lol: :lol:

Miló nov. 23-ra volt kiírva, de úgy döntött hogy két nappal előbb jön ki így lett skorpió. Hajszál választott el a nyilastól.

Én 10. héten mentem először terhesgondozásra, és kb. 7 héten védőnőhöz.

BRIGI
Nem muszáj még ráérek ezzel sztem. De sztem min. 2 hónapot kell fizetniük és a szabikat.
Colin előzménye HIHETETLEN MÁZLISTA :)
Bár sokak szerint én is az vagyok hogy elsőre sikerült a lombik.
Azért kihagytam volna azt a sok-sok sikertelen próbálkozást és sok-sok évet előtte....

COLIN
Azt hittem az én fiamnál nincs jobb alvó de úgy látszik hogy a te fiad kenterbe veri. :)
Ha éhes a gyerek akármilyen álmos a pocakja felébreszti. Én is amondó vagyok, de előfordult hogy keltegettem kicsit még régebben hogy a napirendünk ne csússzon el annyira. Most már teljesen beállt a napirend szinte percről - percre betart mindent, kajálás, alvás, stb.... kicsit monoton de ezt ő alakította ki magának és ha neki jó hát nekem még jobb, főleg hogy nappal is még 3x alszik. Addig tudom csinálni a dolgomat.

Én 3 tábla Milka csokit kaptam. Reggel Milóval üzentünk a telefonjára hogy boldog névnapot kívánunk és felhívott hogy köszöni és viszont kíván boldog nőnapot nekem de gazt nem tud venni. Még mondtam is magamban hogy gondoltam, de legalább szakítana egyet az út széléről, vagy úgyis jár boltba tudja hogy szeretem a raffaelot 130 ft egy ilyen négyes csomag nem nagy kunszt, de gondoltam biztos nem lesz ilyen figyelmes. Hát most kellemesen kellett csalódnom mert hazafelé képes volt még 10 méterrel odébb menni hogy hozzon nőnapra csokit. :shock: :shock: :shock: Vettem is elő a lázmérőt!!! :)

VICKY
Oké várom a képeket meg a dalt.
Kár hogy nem jutott előbb eszembe ajándékba adhattátok volna apa névnapjára. Nálunk is azt kapta apa ajándékba mert pont hétfőre lett kész a névnapján.

Ujjszopás: Miló cumizik és ujjat is szopiz bár ő inkább rágja, sokszor az egész öklét mert már régebben elkezdett viszketni az ínye és a nyáladzik.

Anyósomék olyan gyakran jönnek hogy lassan lediplomázik a gyerek. Amióta nyáladzik Miló és tömködi a kezét azóta ráadtam a borostyán nyakláncot. Persze ők még csak most látták először pedig már elég rég rajta van. Mindjárt meg is jegyezték hogy leányt csinálok a gyerekből hogy nyaklánc van rajta? Persze papának volt csak mersze előhozakodni vele és ha már kimondta a mama is megszólalt hogy igen ő is azt nézte hogy ki van-e már fúrva a gyerek füle. Szerencsére mire megszólalhattam volna a férjem a kis kedves stílusában előadta magát úgyhogy nekem már nem kellett magyarázkodnom hogy ez a lánc mire jó.
Amúgy ha Milónak segít akkor magamnak is veszek, azt írják hogy egy csomó mindenre jó. Korpásodás, fogínygulladás, stressz és még sorolhatnám, kb. a 3/4 része nekem fenn is áll úgyhogy már nézegettem hogy van a teszen csináld magad csomag, hát fűzök egyet magamnak. :)

dita75
 
 


Na, hello!
Nekem meg most jutott eszembe, hogy a nevem i már örökre 33-marad.Tök jó.Még 60 évesen is brigi33 leszek... :lol: :lol:
Akkor majd az unokákról írunk, meg Ti a menyeitekről, én meg a vőimről...
Hú,Milo a kis ínyenc:cumi is, ujj is, ökle is...
Nálunk ez az ujjszopás nagyon bejött.Azóta kevesebb a dili, és jobban elalszik.Már a navigálás is jól megy.Tegnap este fáradtan is 6-odszorra beletalált a szájába.
Azóta meg elsőre, mert nem nyávogott még miatta.Szóval:fejlődünk.
Most 6 óta szunya, de lassan szopi, mert el kéne ballagnom valami kajáért magamnak. (Fornettire vágyom, és szerintem veszk is...).
Na, lassan lépek, majd jövök még, addig tessék sokat írni!!!
Vayacon!!
Én is gratulálok a "kisemberkédhez".

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!

Doni is szopja a kezét + cumi, egyébként mindent a szájába vesz, amit megfog. Még az én kezem is.
Általában tökig nyálas a lelkem.

Ma egy dög voltam délelőtt... :(
Szegénykém 1/2 8-tól sírt 1/2 11-ig kisebb megszakításokkal. Nem tom miért.
Próbáltam vígasztalni, aztán feladtam. Beraktam a járókába, és ott végül 10 perc alatt álomba sírta magát.
Már mindent csináltam vele: etettem, pelenkáztam, altattam, játszottam (volna), de semmi nem vígasztalta meg igazán. Kaja közben nem sírt, de egyébként igen.

Most alszik szegénykém. Olyan dühítő, hogy nme tudok vele mit csinálni amikor nagyon hisztizik.

Ugye egy dög vagyok? :(

Kép

Kép
vevikk
 
 


Vevikk!
Aha, az vagy :lol: :lol:
Én is.Most is sír, és gyűri a játékját a szájába...Én meg itt kajálok, meg írok.Én már régebben is írtam , hogy időnként nem tudok vele mit kezdeni,mert bőg-bőg-bőg...Hát, ez van.Mi már csak ilyenek vagyunk....
Szerintem mi is sírtunk annak idején.Főleg, ahol több kisgyerek is van egyszerre.Nem hiszem, hogy anyáink minden percben bennünket szórakoztattak volna.A tesóm 1 évvel fiatalabb.Gondolom, én sem voltam állandóan vigasztalva, ha bőgtem.
Nálunk egyébként esténként mindig van dili.Mert nagyon fáradt, és 1 órát végigbőg kb.Hiába ölben, játék, bármi.Ahogy Te is írod.Aztán fürdés és kaja után lenyugszik és alvás.
Szóval, szerintem semmi baja nem lesz.Ha semmit sem tudsz vele kezdeni, akkor nincs megoldás..
Nálunk a nagyobbik kb 7 hónaposan volt olyan hisztis, hogy néhányszor megígértem neki, hogy kilógatom az erkélyről.Nem tudott mászni még, hordozó akkor nem volt (nekünk legalábbis), és, ha kimentem a konyhába, úgy üvöltött, hogy az 1. emeleten hallotta a barátnőm (mi a 3.-on laktunk).Mindig mondta is délutánonként, amikor sétáltunk, hogy hallotta a műsort.Ült a gyerekem a seggén a szoba közepén, és üvöltött.De úgy, mintha ütném...Hát tele volt a tököm vele....
De ez is elmúlik egyszer....Most már nem üvölt (a nagy), viszont visszapofázik...Minden kornak megvan a maga "szépsége".
Na, akkor nyugisabb napot!!!Üdv!!!
Vevikk, ne lelkizz!!!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok Kismamik!!!Mar regen irtam,de olvasok mindig!!!Vicky!! nagyon edi Barbus fulbevaloja!!!Mar mi is beszereztuk,de meg nem rakattuk be.Mondjuk nekunk a vedono nem szurja ki,majd belovetjuk.Ugylatom,a legtobb helyen az asszonypajtas ossza az eszt....ez alol mi sem vagyunk annyira kivetelek,de ez mar csak ilyen.Ha majd tervezitek a talit,annak orulnek,de mar ettol arossz idotol kivagyok.....Brigi!!En sem orulok,ha sir Polli(normalis anya nem orul,nyilvan) de sajnos vannak helyzetek,amikor nem tudjuk oket megvigasztalni,es sajnos ok meg nem tudjak elmondani mi is a bajuk.Ja a kaki dolog minket sem kerult el,de azert mar tulvagyunk rajta 3 nap utan.Ha valakit erdekel,a glicerines kup helyett,ami orvosunk egy oldatot ajanlott,ami szerinte sokkal kimeletesebb,es termeszetes alapu.A neve;Laevolac Mondjuk mi meg nem probaltuk,de beszerezzuk.En is a kamilla teat proballtam ki,amit Trix is irt.Puszi Mindenkinek majd probalok kepet felrekni,mert mar mi is 1 honaposak vagyunk!!!
zoe33
 
 


vevikk: Én úgy szoktam csinálni főleg éjszaka, hogy amikor már mindent megtettem hogy a drágám kényelmét biztosítsam és még mindig nem kerek a világ, akkor 5 percig hagyom sírni, utána bemegyek megsimizni és visszaadni a cumiját. És kijövök. Ha még mindig sír, akkor megint 5 perc. Max átfordítom közben a hasára, hátha az a baja. Ez elég jól be szokott válni, egy idő után feladja és alszik. De persze hogy egy dög vagy. :D

zoe: Ezt az oldatot nekünk is mondta a védőnő, de nem tudom milyen mert még én sem vettem. Colinéknak nem vált be, majd kipróbáljuk azt ami náluk megmaradt és ha jó akkor veszünk. Nálunk a kamilla tea eddig jó volt, csak a fosás után mindig éhen akar a drágám halni. Másnap mindig halálra zabálja magát és csodálkozik hogy hány. Ma éjszaka is dobott egy adagot mögém, csak úgy placcsant a paldón. Nem szeretem, mikor ilyeneket csinál, de ma megnézték mindenét ultrahangon és nincs baja. Még a terhesség alatt észlelt vesemedence tágulata is megszűnt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hello!
Engem itt esz a fene most is!
Hello, Zoe!Jól eltűntél...Jöhetnek a képek!!!!
Na, ugye, Vvikk, én is mondtam :lol: :lol: :lol:
Fosató-szirup:én azt kaptam-kértem szülés után.A kevés nem használt (azt csak a szobatárstól kértem), aztán többet kértem a "pultos nénitől", na, az már használt.Nagyon is... :lol: :lol:
Szerintem gyenge, biztos adható a babyk-nek...Más fórumon is olvastam, hogy adják a babáknak.
Állítólag nem lehet rászokni.
Nálunk érdekes módon a kakával nincs gond eddig.
ABukás néha van, de a nagynál (már sokszor írtam) rengeteg volt, ezért nem nagyon ijedek meg.A nagynál egyébként aggasztott engem is, mert a mennyisége elég sok volt.Volt, hogy folyt végig rajtam a derekamig...És szinte minden evés után.Ezért fura, hogy Lédánál alig van.Aztán a nagyobbik mégis jobban gyarapodott emlékeim szerint.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Vevikk, szerintem is ey dög vagy:) ahogy bármelyikünk ebben a helyzetben. Nálam mikor már semmi nem használ, kapja a cicit. Egyik alkalommal meglógattam lábánál fogva, fejjel lefelé, meglepődött, mostanában hisztizik, ha nem teszem :)
Sokszor van, hogy pl. vmi miatt nem lehetek vele, és ébren van, elkezd hisztizni, s addig lovalja magát míg keservesen sír. Ezt jó hallgatni mondjuk toaletten nagydolog mellett.
Vagy éjjel bealszik és felébred vagy valami felriasztja, és felsír majd egyre jobban üvölt, s akkor már csak a cici segített. Nyugtat és táplál, mert valahogy az üresben is talál kaját. Tudom lassan erről is le kell szoktatni, de mivel nem értem mi a baja nehéz segítenem megnyugtatni. Tegnap is ugyanazt panaszolta a mondókájával, de hiába morzsolgatta mellé a kezét fogalmam sincs mit szeretett volna.

Szerencsére szorulás nála nem érint, mert napi 4 kakink biztos van, nálam időnként a színe és állaga zavar.

Ujjszopással időnként Ádi is próbálkozik, de mivel a nagyujja sokszor be van hajlítva az öklét cuclázza leginkább. Meg persze a ruháját, és a plüss tárgyakat. Ha álmos, fáradt, nyűgös azokat falja be:)

remény73
 
 


sziasztok

ma megvolt a 16 hetes AFP-m két hét az eredmény remélem megjön mire megyek uh-ra.

mindenkinek jó babázást csajok .

Kép


Kép

Kép
lukacsne
Fót
 
 
 
 
 


lukacsne: Hová mész uh-ra? Nekünk a 18 hetes uh-ra nagyon bejött az istenhegyi központ, de csak Hajdú Krisztinát vagy Bátorfi Józsefet (azt hiszem) ajánlotta a dokim. És nekünk ez volt a 4d-s uh is. Mi Bátorfi dokinál voltunk és nagyon alapos volt és kedves. Mi itt tudtuk meg a babó nemét.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


csajok egy kérdés miatt jöttem akiknek van fagyibabája mikor megy vissza nyilatkozni? Mindketten kellünk ehhez gondolom.
A további tárolás már pénzbe kerül? Nem nagyon figyeltem oda, abban az állapotban (boldogságtól) képtelen voltam másra koncentrálni.

közben olvastam amiket írtatok, hát sorry de szétröhögtem magam. Tudom hogy nem illik főleg más kárán és pláne hogy nálunk egyáltalán nincsenek ilyen sírás-rívás storyk. Miló egy álombaba.
Továbbra is csak akkor sír ha visszanyeli a gyomorsavat de akkor is nagyon hamar meg tudom nyugtatni, van hogy egy perc sem kell hozzá. Egész nap vigyorog, játszik, és nagyon sokat alszik.
Ma több mint egy órát énekeltem neki és mereven figyelte az arcomat közben, még pislogni is elfelejtett. Annyira aranyos volt. Máskor is szoktam neki kornyikálni legtöbbször be is alszik rajta. :lol:

Egyszer volt amikor megráztam mert nem tudtam mi baja volt ezt írtam is nektek, de végül kiderült hogy csak álmos én hülye meg mindenféle bábokkal meg zenélős játékokkal zaklattam ahelyett hogy hagytam volna aludni. Akkor még nem tudtam igazán a jeleket hogy mikor mit szeretne most már nyitott könyv számomra. Olyan összhang van köztünk. Mintha beszélne hozzám annyira tudom hogy mikor mire vágyik. Mindig is ilyen babára vágytam és az álmom teljesült, mégha a lába között nem is teljesen az van amit megálmodtam de a többi minden bejött. Azt hiszem marha nagy mázlista vagyok.
Az imént felhívott a szomszéd, hallottam a háttérben a kisfiukat rekedtre bömbölte már magát. Az én fiam akkor már vígan horkolt.
Akkor is belegondoltam hogy bakker milyen szerencsém van és hálát is adok a sorsnak ezért mindennap hogy ő van nekem.
A blogomat is neki készítem. Remélem értékelni fogja ha nagy lesz mennyire vártam és szerettem őt és tetszeni fog neki amit alkottam. Apropó megnéztétek az új kisfilmünket? csak mert nem reagált rá senki, persze nem kötelező megnézni csak ha már ennyit dolgoztam vele gondoltam megosztom veletek is.

Amúgy a szomszéd barátnőm miatt már több szakembert megkérdeztem hogy szerinte miért sírhat ennyit a gyerek és mindegyik azt mondta hogy sok baba sokszor teljesen ok nélkül sír.

dita75
 
 


Dita, elméletileg a fagyasztási nyilatkozatot évente kell aláírni, mindkét személynek. Mi akkor írtuk alá mikor a 6 hetes kontrollon voltunk. Ha tudsz faxolni próbáljátok meg így lekérni és visszaküldeni, nem tudom lehet-e. Szerintem mihamarabb meg kellene tennetek, hiszen 1 év eltelt a fagyasztás kezdete óta, nem? Nekem novemberben kell újra nyilatkozni.

Szerencséd van Miló babával, hogy ennyire tündér. Néha irigykedem, de Ádit nem adnám semmi pénzért, olyan, amilyen, de az enyém, és imádom minden hisztijével együtt.:)

remény73
 
 


Na, hali!
Dita!
Én szoktam nézni a blogokat.Majd megnézem a filmeteket is. A korábbit láttam, és írtam is akkor.Bevallom, a mostanit még nem néztem.
Hát, szerencséd is van Milo-val.Szerintem Milonak pont jó a lábaköze. :lol: :lol: Majd a hugicának másmilyen lesz.
Nálunk is egész jó a hiszti-helyzet.Persze, azért nem vagyunk nélküle, ahogy már írtam tegnap.
Remélem, Vevikk-nászasszony nem sértődött meg , hogy itt egyöntetűen ledögöztük. :oops: :lol:
Nem gondoltuk komolyan, gyere ám , Vevikk!!!!!
Ez a fejjel lefelé lógatás nagyon tetszett...Még nem mertem megcsinálni, félek, hogy darabjaira hullik.Még nagyon kicsi.A nagynál meg már nem bírom alkalmazni .Akkor kellett volna 7 hónaposan, amikor beígértem neki.
Dita!
Szegény hugom az tudna mesélni az üvöltős-hisztis gyerekekről.Azóta is...Pedig 3 éves lesz a fia.
Hát, az egy rettenetesen hisztis kisgyerek volt.Apámék azóta is emlegetik.Az enyémek hozzá képest angyalok.Milo-ról nem is beszélve...
Hát, ez a telefonos üvöltős náluk is így volt-van.Az volt a gáz, hogy a tesóm nagyon engedékeny vele (ez inkább a mostani időszakra vonatkozik, nem a csecsemőkorra), a gyerek meg kihasználja, aztán utána meg odacsapnak neki.Anyám sérelmezte is a múltkor telefonon nekem, hogy a tesómék egyszer túl engedékenyek, aztán meg faszul (így kell ezt írni????) szegény gyerek... (Ha tudná, hogy én a lányomat hányszor csapom meg mostanában... :lol: :lol: ...)
Nagyon ari egyébként a tesóm fia (Ádám ő is, ahogy mondtam már Reménynek), kis törékeny, vékonyka.Nem is olyan rossz ám, inkább csak eleven.De egy fiú legyen is eleven, különben mindenki őt csépeli, nem?!
Jajj, ma jó napom van, megjött egy Teszveszes rugi, és olyan gyönyörűséges állapotban, meg a színe...Majd lefotózom benne nagys'asszonyt, és feldobom a képet, ha nem felejtem el.Be is vágtam a mosógépbe egy könnyű programra a többi rucikával, hogy mielőbb feladhassam rá.(Mármint a ruhát dobtam be, nem a Mancit...) :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, csajok, megjött a tavasz!!!!Hogy a rossebb enné meg...Esik ez a tetves...Ma megint nem sétálunk.Még szerencse, hogy mióta Léda rátalált a hüvelykujjára, tök hamar elalszik.
Tessék sokat írni, mert ma bizti sokat leszek itt....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Ja, a fagyis nyilatkozatot tényleg évente kell, ahogy emlékszem.Majd írja meg legyen szíves, aki utánajárt...Köszi.(Gondolom, Dita, Te leszel a következő, aki aláírja...)Én majd a Te "hátszeleden"elevickélek...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Mi kénytelenek voltunk ma is kimenni, mert elvittem a közelben lévő csípőszűrésre. Arra számítottunk, hogy majd ugyanazt mondja a doki, mint legutóbb a másik és kapunk beutalót ultrahangra. Ehelyett azt mondta hogy a gyerekkel semmi gond és 3 hónaposan találkozunk legközelebb. Nem bánom hogy nem kell vinni. Barbus aranyos volt, megint jól viselkedett, a doki meg is dicsérte. Szerintem a tornáztatás és a kenguru miatt nem kötött már a csípője, de azért még tornáztatjuk.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Természetesen nem sértődtem meg.

Tegnap valószínűleg a szél lehetett az oka a nagy hisztinek. Kedden volt a védőnő, és ő mondta, hogy a szél megzavarja baromira a babákat. Estére már az én fejem is fájt.
Szerintem Doninak is a feje fájt, mert este, amikor tornáztunk és a fejét kezdtem masszírozni, akkor nagyon tetszett neki, majd' elaludt.

Egyébként valószínűleg én is azért "borultam ki" ezen a hisztin, mert Doni sem szokott ilyet csinálni, és most hirtelen nem tudtam vele mit kezdeni. Valószínűleg , ha minden nap ezt csinálná, akkor hozzá lennék szokva és nem idegesítene annyira a tehetetlenség.
HÁL' ISTENNEK NEM KELL HOZZÁSZOKNOM!!!

Ez a rohadék hó az agyamra megy. Már megint nem tudunk miatta sétálni. Egy csomó dolog lenne, amit intéznem kellene, erre esik ez a trágya!!! :evil:

Ja!!! lógatás!
Én szoktam Donit lógatni, nagyon szereti. Vigyorog mint a tótrózsa. :)
A hátán fekszik, amikor felhúzom, és a hsára teszem le, mert úgy kifordítja a fejét, hogy csak így lehet letenni. De tetszik neki, hogy hátról indul és hasra érkezik. (Egyébként ez a babajóga része is. )

Kép

Kép
vevikk
 
 


Na, hali, Nászasszony!
Örülök, hogy újra körünkben...
Vicky!
Nekünk is ez volt a csípőn:UH-ról elküldtek, hogy nézessük meg, aztán ott minden ok. volt, de UH-ra vissza kell vinni pont most (3 hósan) 17-én.De minden ok. egyébként.
Hát esik nálunk is, meg olvad is közben szerencsére....A fene vigye el..
Örülök, hogy Doni jobban van.Én is megfigyeltem,hogy a szeles idő kikészíti Lédát is.Nugtalanabb éjszaka is.
Bár mostanában nem volt semmi gáz éjjel. (kopp-kopp)
Most is alszik, fél 6 és fél 10 után.Kicsit volt fent, aztán kezdte a nyüszit, betettem a kiságyba, mert ilyenkor szinte mindig álmos. Én nem is értem: az egész délelőttöt végigalussza szinte.Aztán este már nem alszik annyit (vagyis délután).Most majd fél 1 körül kéne ennie, de nem biztos, hogy felkel.Kivárom.
Tegnap mértem , még mindig csak 4,95 volt. (4-szer tojt tegnap).Ma reggel meg megint csak 10 percet szopizott (ezen úgy kiakadok mindig, azért is kérdeztem, hogy Ti hány percig szoptattok), aztán lemértem:5,14 volt.Mondjuk ebből levonok 4 dkg-ot a bodyt, meg némi csalás, amit produkál a mérleg, de akkor is:úgy tűnik, elég volt a 10 perc neki.
Most meg az ujját csócsálja, hangosan cuppog....Áldás ez az ujjszopás :oops: :lol:
Na, majd 10 év múlva....akkor micsoda áldás lesz, amikor nem tudom leszoktatni.Az én fogsorom is olyan szép lett tőle...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Nászasszony!

Úgy tűnik egymásnak valók a törpék. :) Doni most elaltatta magát az ujjával. (Ez elég perverz mondat lett így visszaolvasva:) )
De a lényeg, hogy játszott a csörgőjével, közben szopizta a másik kezén az ujját, nagy hangzavar volt, aztán egyszercsak azt veszem észre, hogy csend lett.
Elaludt a lelkem. :) Ilyenkor olyan édes. (Mondjuk mindig az, de ilyenor még édesebb, ha lehet.:)

Kép

Kép
vevikk
 
 


Ja és mostanában Doni is 10 perc alatt elintézi a kaját.
Most nincs mérlegünk, mert vissza kellett adnunk, de jobb is, mert legalább nem idegsítem magam.
de biztos eszik eleget. Egyébként meg a következő orvosi mérlegelés 6 hónaposan lesz, az meg még nagyon messze van. :)

Kép

Kép
vevikk
 
 


Egyébként van még rajtunk kívül valaki, aki csak és kizárólag szoptat, és nem ad pótlást sem üvegből? Vagy csak mi ketten?

Kép

Kép
vevikk
 
 


Vevikk, volt pár hét mikor csak szopizott, de újra nőtt a kajaigény, így kap pótlást, sógornőm tejét, ha ki tudom cselezni, különben óránként ehetne. Kb. 600-650 ml van a ciciben/nap nálam. Ma pl. 550-et evett, de csak anyatejet eszik...

remény73
 
 


Remélem jót jelent a laptető, holnap sebészet újra.

remény73
 
 


Sziasztok!

Köszi a gratukat :D

Még elég aktív vagyok a másik fórumban, de majd szerintem fokozatosan átszokok, illetve szeretnék ide is oda is írni, ahogy időm engedi.

Dita gondolom gyorsan megy az idő és már ott is van egy sózsák a karodban.. Szerintem a nyilas sem egyszerű csillagjegy, ők is nehéz emberek. De persze embere válogatja.

Védőnénivel kapcsolatban kérdés: én még anyukámékhoz vagyok bejelentve Újpestre, ami elég messze van. Szerintetek mehetek oda attól függetlenül, hogy nem ott lakom? Vagy át kell jelentkeznem az itteni lakcímre és itt elmenni?

Illetve még egy kérdés: lehet hogy én már most kénytelen leszek elmenni táppénzre, ha nem dolgozhatom itthon (messze van a melóhely, nincs vmi nagy tisztaság). Ilyenkor simán kiírnak akkor is ha nincs rá különösebb okom?

Nem semmik ezek a hisztik hát néha tényleg nem lehet mit kezdeni velük, ezt tapasztalom a keresztfiamon is ő is ki tudja verni a balhét. Még jó hogy később megtanulják megmondani hogy mi bajuk.

Mindenkinek jó babázást, babavárást igyekszem gyakrabban jönni.
vayacon
 
 


hahó,jó reggelt!!
Vevikk!
Azt hiszem, Colin is csak szoptat, bár tervezte a tápit, de szerintem nem adott.Meg is kapta a magáét az anyóstól, hogy éhen halasztja szegény gyerekét... :lol: :lol: :lol:
Az újabbaknál nem tudom, bevallom, hogy Erika és Zoe pótol-e.
Vayacon!
Tp:Nekem a dokim(nőgyógyi) írt egy papírt a házidokinak, hogy alhasi grcsök, aztán otthon voltam végig.Ezt havonta írogatta, én meg vittem a házidokinak.Szerintem simán kiírnak!
Üdv.itt, gyertek sokan!!!
A védőnős kérdést nem tudom.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziaszok!!

vayacon én sem vagyok még ide ahol lakom bejelentve és simán ment a védőnővel. Csak azt kell megmondani,hogy melyik utcában laksz és ennyi. A táppénzzel kapcsolatban nekem csak annyit kért a körzeti,hogy a nőgyógyász irjon 1 papirt,hogy táppénzt javasol és ennyi,pláne ha mesterséges uton jött össze a baba.
remény majd irj,hogy mi volt a sebészeten. Ma ismét nincs séta. :evil: :evil: :evil: Mikor jön már a tavasz?????




www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 


Szia majdnem szobatárs!! Jól tudod csak szoptatok és igen éhezik és fázik a gyerekem és különbenis ilyenek mint én nem való gyerek.

Kép
Kép
colin
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?