Új privát üzeneted érkezett!

Megjött nálunk megint a kaki, rögtön két nagy adagban. Mégis csak bevált a kamilla tea. Vagy egyszerűen csak kakálni volt kedve. :)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!!

Jelentem nálunk is megjött a giga-mega 1 hetes kaki. Köldökétől a háta közepéig kakis volt. Úgyhogy mentünk popsit zuhizni. Nem is nagyon értette,hogy mi van. Se Apa se kis kád csak 1 szerencsétlen Anya. Miért nem születem sivának???? Nagyon megkönnyebbült mert utána elmentünk 1 nagyot sétálni Ádámmal és Balázzsal és bealudt. Tegnap 21 órakor már aludt reggel 6-ig. Most 20 órakor aludt el és kiváncsi leszek,hogy meddig sikerül.
Én is kérek tiramiszut. :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnálom vicky,hogy ma nem jöttél.
Jó éjt!!!


www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 


colin: A végén mi is voltunk lent, de csak annyit amíg bevásároltunk. De a ti oldalatokon voltunk csak már nem akartalak titeket hívni, mert utána már elkezdett esni és jöttünk haza. Majd talán ma valamikor.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 

 
 

Sziasztok!

Szerintetek az normális, hogy egy 3 hónapos baba 12 órát kibír kaja nélkül?
Mert Doni általában este 8 körül eszik, aztán csak reggel 8-kor.
Nem sír, hogy éhes. Ha fel is ébred éjszaka, akkor is csak a cumi kell neki és kb. 2 másodpercen belül alszik.


Utálom ezt a sz..r időt. Már megint esik. Tegnap tök jó volt, mert sütött a nap és végre ki tudtunk menni. Erre ma megint szakad. :evil: :evil:

Kép

Kép
vevikk
 
 


vevikk: Hát nem tudom, de 5 órát már Barbus is kibír éhen. Lehet hogy elég neki, amit nap közben eszik. Nem is kell neki a tejcsi, vagy még nem próbáltál neki olyankor adni mikor felébred éjszaka?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vevikk, párom biztos örülne, ha aludna annyit éjjel Ádám. Mondjuk ma én ébresztettem 8 óra alvás után, mert hallottam eszi megint a ruháját, de szemei csukva voltak. Nem várom meg soha, hogy reggel sírjon kaja után. Van, hogy 4 óra múlva felébred és kéri a kaját, van, hogy bír 8-at is ugyanannyival.

Remélem itt is lesz sétálós idő, mert 12 után tervezem kivinni.

remény73
 
 


remény: Ha kicsit szebb idő lesz akkor mi is megyünk.

Teszek fel a fülbevalóról képet, mert ígértem a másik fórumban, de nem szeretném tovább borzolni a kedélyeket azzal hogy oda teszem fel. Meg hát nektek is megmutatom.

Kép

Kép
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Találtam egy oldalt, amin a szoptatáshoz alkalmazható homeopátiás szerek vannak.
Ha érdekel valakit.

http://www.homeopatia.eoldal.hu/oldal/szoptatas

Vicky!

Nekem pont ilyen volt a babafülbevalóm. :)

Egyébként nem ordít reggel sem Doni kaja után, sőt, sokszor én ébresztem. Szóval nem hiszem, hogy farkas éhes lenne.
Álmában szokta a kezét cuppogni, meg cumizik is néha, de ezt kajálás után is csinálja.

Kép

Kép
vevikk
 
 


vevikk: Ez nagyon jó oldal, még nem is láttam. Tök jól le vannak írva a dolgok. Köszi.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Vevik!
Szerintem nem baj a 12 óra.Biztos nem hal éhen, meg már Doni nem is olyan picike.
Vicky!
Nagyon szép a fülcsi.Hogy viselte a kiscsaj a berakást?És azóta?
Colin!
Gratula a "terméshez".El tudom képzelni a mennyiséget, mert Léda 1 nap után is akkorát bír, hgy ihaj....
Nálunk is szar az idő.Esős.Léda megkapta az oltást, kicsit sírt (én kicsit sem), mert közben beszélgettem a dokinénivel, meg az asszisztenssel, elvonták a figyelmemet biztos...
Apa meg gyorsan ölbekapta utána, és már nem is sírt.Adtam neki kúpot, most alszik.Délután lehet, hogy mi is kimegyünk, ha nem szakad, mert nincs hideg.
Tegnap 1 órával korábban fürdettük, és raktam le, de felébredt negyed 11-kor, és "leüvöltötte" a "megspórolt" 1 órát, amit máskor fürcsi előtt szokott.
Na, nem egészen 1 órát azért, de maradunk a korábbi fektetésnél, mert így is csak 5-kor kelt a 9-es szopi után, ugyanúgy, mint a későbbi fürdetésnél.A felébredés meg szerintem amiatt van, hogy állandóan tortyog az orra.
Dokinő szerint adottság, megvizsgálta, torka, füle ok.Szívom azért a nózit, van is benne némi mennyiség, de nem vészes.Most megemelt fejjel alszik, lehet, hogy kipróbáljuk éjjelre is.
Dokinő kérdzte, hogy szert-e hason lenni (de nem), úgyhogy szerintem a hason altatók megnyugodhatnak.VBiztos nem történhet semmi.Szerintem nekünk is azt akarta javasolni a dokinéni...
Tigris!
Tegnap megnéztem a Lánycsapatodat!Gyönyörűek, és sokat nőttek.Nem csodálom, ha nincs ránk időd.
A tegnap esti megébredéskor gondoltam Rátok...Hajjajj, én nem tudom, hogy bírnám.Néha ezzel az eggyel is olyan türelmetlen vagyok.Főleg, ha én aludnék, ő meg nem.A cumi segítene, de úgy tiltakozik ellene, hogy nem kínzom vele.Pedig megpróbáltam tegnap is, de olyan öklendezést rendez, meg felháborodva üvlt, hogy na.....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Jajj, megindult a pillangó a vonimon...Már kibjt a kép mögül... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


brigi: Akkor volt nagy sírás, amikor beszúrta a védőnéni, de utána elég hamar megnyugodott. Azóta is jól el van vele, nem piszkálja. Csak persze az annyira nem tetszik neki, mikor alkoholozom. De szerintem szépen gyógyul és az nem is zavarja amikor mozgatom.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok
Na ide már nincs erőm megírni a mai utunkat.
Majd holnap jövök beszámolni. Bár másolhatnék is.
dE még ahoz sincs erőm úgyhogy most csak olvasó üzemmódban voltam és holnap jövök addig meg pussz elteszem magam mert hulla vagyok

dita75
 
 


Lányok megint beparáztam. Ádi végbélnyílása előtt jobb oldalon vmi dudort tapintottunk ki. Délután van rendelés, majd hívom a dokit, és remélem holnap vihetem megmutatni. Annyira féltem, ha bármit észlelek. Remélem elmúlik, s nem lesz nagy baj. Ha nem hajlandó megnézni, s Colin dokija átvesz kikérem a kartonunkat.

remény73
 
 


Remény!

Remélem nem lesz baj!!! Lehet, hogy csak egy duzzadt mirigy.

Én is para vagyok most. Nekem fáj a torkom, Doni meg nem akar rendesen enni. Remélem neki nem fáj semmije.
Hétfőn, mikor a doki megvizgálta, tuti rendben volt.
Akkor csinált ilyet, amikor beteg volt utoljára.
Láza nincs.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Hello, Csajok!
jajj, micsoda hírek!
Remény és Vevik!
Drukkolok Nektek, hogy ne legyen semmi komoly.
Vevik!
Múltkor én is beteg voltam, 1 napos takony-kór, meg előtte torokfájás.Maszkban voltam, de Léda így is elkapta.Szerencsére csak a szokásos orrszívás-csepegtetés terápia kellett.Talán Ti megússzátok, hogy még ennyi se lesz.Nagylányom amikor kicsi volt sosem kapott el semmit, amíg szopizott.Nem törvényszerű, hogy elkapja....
Végre itt kisütött a Nap.De reggel akkora köd volt, hogy ihaj...
Tegnapi oltástól nem lett semmi gáz, gyerek aludt rendesen, csak a korábbi fektetés miatt már 4-kor jelentkezett a reggeliért, fél 5-ig húztam az időt, aztán amire sírni kezdett volna, felvettem.Ilyenkor kb 10 perc alatt befejezi a szopit, aztán a büfit elblicceli rendszeresen, én meg tartom vagy fél óráig, de semmi, aztán leteszem,mert olyan, mint aki bemákolt.Reggel fél 9-kor kelt újra, de most is alszik.Megjavult (kopp-kopp), bár eddig sem volt vészes.
Délután séta, vagy terasz...
Dita!
Én várom a beszámolót!!!!
Remény!
Kíváncsi vagyok, mit mond a doki, de lehet, hogy valami erölködés miatt van, nem?
A babásba nem írtál?Hátha volt valakinek hasonló....
Többieknek is üdv!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


remény: Babáknál még nem lehet aranyér? Erőlködéstől vagy ilyesmi? Fáj is neki? Szegény ti, az egyik dolog megy a másik jön. A tejcsivel kapcsolatban majd hétfőn beszélünk, remélem addig még nem lesz baja.

A kiscsaj megkezdte a 6 hetes ugrását 5 hetesen. Ma éjszaka semmi kaja nem volt neki elég. 90 ml tápra 3 órával később ráevett 30 ml tejet (ennyi maradt) és még 60 ml tápot. Szopizni nem akart természetesen. Aztán rá 4 órára megint 90 ml táp. Most megint 3 órára 80 ml tej. A tehénke kezd kimerülni, pedig ma reggel a kajálása után le tudtam fejni 160 ml-t. De már alig elég a tejem nappalra. :( Pedig azt hittem hogy legalább 3 hónapos koráig tudok neki annyi tejet termelni, hogy több tejet egyen mint tápot. De most már nem vagyok biztos benne.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Nem hívom fel, mindenki a környezetemben mondta várjak hétfőig. Akkor meglesz az oltás, és megmutatom. Ha nem nézi meg másik dokihoz viszem. Még nem hiszem, hogy fáj neki, mert mikor piszkálom nem sír. Nem aranyér, mert előtte van és ovális kidudorodás.

remény73
 
 


Megérkezett a hinta és nekem tetszik. :D Még ugyan a dallamokat nem tudom változtatni, de úgyis elemet kell benne cserélni, mert ha zenél is és ringat is, akkor a zenélés inkább nyekergés lesz. :) Kíváncsi leszek a gyereknek hogy tetszik majd. Most szunyál a hasán. Eddig meg sem maradt rajta! Mondom én hogy ma teljesen megkergült. :)

remény: Az jó, ha nem fáj neki. Nem tudom akkor hogy mi lehet.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok

Na szóval mEgjártuk pestet vonattal. Este már kocsival jöttünk haza. Fél 7-kor apa érkezése előtt estünk be az ajtón. NEm is tudta hogy ellógtunk itthonról, nem mertem elmondani mert egyrészt nem engedte volna hogy elmenjünk másrészt ha mégis elmegyünk kb. 50x hívott volna hogy minden rendben van-e. Így jobb volt mert amúgy is kicsit feszült voltam hogy minden oké legyen, pláne hogy reggel kétszer úgy visított mint a vadsakál mert ahogy összeráztam kajálás után visszanyelte a feljött kajcsit szegénykém. Vagy a könnye csorog vissza és azt nyeli. Most már jó lenne ha kiderülne mi ez nála, mert sosem sír csak ha ez törénik vele de olyankor szó szerint visít annyira rossz neki. Alig bírom megvígasztalni. Na így indultunk el, már majdnem úgy voltam vele hgoy nem megyünk sehová. Az úton semmi baja nem volt. Ahogy kitettük a lábunkat megnyugodott. A taxiba egy hangja nem volt, utána a vonaton be is aludt. A barátnőm kislánya felébresztette az állandó zörégésével. Gyorsan meg is etettem. Mire leszálltunk kibüfizte magát.
Ahogy leszálltunk Kelenföldön jött a másik vonat amivel kb. csak 10 percet mentünk azon már le sem vetkőztettem csak kigomboltam a kiskabátot és levettem a sapkát. A vonat a tesómék utcája végén áll meg onnan kb. 3 perc gyalog a ház.
Szóval szerencsések voltunk. A vonat késett mondjuk de így legalább nem kellett várni a csatlakozásra mert szó szerint egyikről szálltunk át a másikra pont úgy ért be. Az új környezet és a sok ember miatt sokszor eltört a mécses de azért vigyorgott is.
Próbálom többször kizökkenteni itthonról majd megyünk barátnőzni meg ide oda ha már ilyen jó idők lesznek 15 fokok.
Hazafelé a kocsiban is végig aludt. Itthon meg már olyan boldog volt. Fülig ért a szája az új pihiszékben Smile
A babák is úgy vannak vele: Mindenhol jó de legjobb otthon. Smile
A vonaton csajozott mert egy egész iskola utazott. Az összes kislány kb. 14-16 évesek az ajtónk előtt állt és Milócit csodálták.
Mondtam neki hogy ne ilyen vén luvnyákkal kezdjen hanem valami fiatalabb tyúkot nézzen magának. :)

A család is el volt ájulva tőle. Főleg a legnagyobb unokatesója. Szinte el sem mozdult mellőle. Smile Még a kutya is össze akarta nyalogatni. Smile

Mindjárt jövök vissza csak két nap után bekakilt a drágám.

dita75
 
 


Hali!
Na, Dita, ez aztán a kirándulás!
Irigyellek kicsit.Ma , ahogy kijött a jóidő, én is olyan szívesen lettem volna kicsit anyuékkal, de nekünk 180 km-es a távolság.Vonattal esélytelen.Kocsival is egyenlőre.Nyárra tervezem a kiruccanást, addig meg vagy ők jönnek, vagy nem találkozunk.
Miló nagyon jó baba akkor, ha ezt ilyen szuperül végigcsinálta, és Te is nagyon ügyi vagy.
Lányomék is vonatoztak, de ők kedden.Szóvaor nem ők voltak.Egyébként ők a Fehérvár-Bp vonalon jártak.
Hirtelen egyből az ugrott be, nem ők voltak-e...Jót röhögtem a kifejezésen.
Egyébként tényleg ezek a csajok igaz, hogy csak 12 múltak, d túltesz itt a bekötő úton álló "szexmunkásokon" (ahogy férjemék hívják őket)Ki is vagyok akadva, mert ugye ragadós a példa.Múltkor is fürdik este a lányom (nagy) aztán vastagon folyik le a képén a szemfesték.Én meg persze mentem a fürdőbe, takargatja a képét, dehát...Mondtam, hogy legalább ne vízzel mosogassa, hanem valami lemosóval....Na, de annyi eszük már nincs ugye....Fax kivan vele.Mi lett az én aranyos, szófogadó kislányomból...Ma is, ahogy felöltözött, ahogy jó idő lett....Mint egy csöves...
Kváncsi vagyok, a kicsiből mi lesz, ha így "fejlődik" ez a világ...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Dita!
Jól bekakált, ha még mindig nem jöttél... :lol: :lol:

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


VICKY
Biztos bejön a hinta Barbusnak majd meséld el hogy tetszett neki és hogy mennyire hintáztatja meg.

REMÉNY
Mindig történik vele valami. Remélem semmi komoly. Esetleg internetes dokin keresztül rá tudsz kérdezni, hátha meg tudnak nyugtatni.

VEVIKK
Nektek is jobbulást!

BRIGI
ÖRülök hogy az oltás nem viselte meg Lédikét!

Ma 48 fok volt a napon és 15 árnyékban a hüvös oldalon a terasz árnyékában 18 fok.
Lekapcsoltam a fűtést és egy szál pólóban teregettem kint a teraszon, Miló meg aludt kint 2,5 órát. Aludt volna többet is csak az ebéd alatt bealudt és 80 ml tápival 3 órát bírta. Most megint bealudt. Kérdeze a védőnő ma hogy aluszékony? Mondom igen, de miért baj ez? Elfárad mert sokat szoktunk levegőzni és az elnyomja hamar és a jácci is kifárasztja, meg az új tudomány a hasrafordulás. Igaz ma nem engedtem mert ma sokat volt a pihiszékben meg a nagyi ölében :) babakocsiban ill. a hordozóban mert voltunk védőnőnél meg a tescoba.

dita75
 
 


BRIGI
Közben mást is csináltunk! :)

Nővérem is ki van akadva a lányán meg az egész család, totál idióta lett. Nem is részletezem mert tele lenne vele az oldal.
Ilyet ritkán mondok de néha a Ricsi normálisabb nála. :roll:

Amúgy extra pisis pelusban, vastag zokniban és body-ban 6400 grammok vagyunk. Ja és ekkor még a két napi kaki adag is benne volt ami most délután jött csak ki. Itthon lemértem a hosszát is: 65 cm. A védőnőnél is annyi úgyhogy jól mérek. :lol:

dita75
 
 


dita: Tetszik neki a hinta, de ez is elég durván hintáztat, úgyhogy inkább lökdösöm. Majd később nem lesz neki ilyen szédülős gondolom. A zenei része tetszik neki, meg úgy látom szeret benne ülni. Szépen megnőtt Milóka.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


colin: Ákosnak boldog 3. hófordulót és boldog névnapot kívánunk!

Ma nem nagyon leszek, mert megyünk a csípőszűrésre. De ha átszűrték a gyerek csípőjét, akkor majd jövök este felé. :D
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!!

Köszi vicky a köszöntést. Úgy látom ma nem lesz séta. :cry: :cry:
brigi korán örültél a tavasznak. Undoritó idő van ma. :x :x :x
Tegnap tulestünk a 3 hónapos oltáson. Szerencsére nem lett lázas. De nagyon sirt elötte mert álmos volt és be is aludt amig odaértünk. Ahogy kijöttünk egyből elaludt. Ma reggel nagyon hisztis a picim. Ja és megtört az átaluszuk a éjszakát varázsa mert 2.45-kor felébredt de aztán már 3.20-kor aludt reggel 6-ig. Azota meg csak sírt és most egy picit elcsöndesedet mert gondolom elfáradt. 5100 grammok vagyunk és 58 cm-ek. Fura,hogy csak 1 centit nött 1 hónap alatt.
remény Dr.Godor Gizella 06209346965 azt mondta hivhatod bármikor.
dita ügyes vagy,hogy már vállalkozol ilyen hosszú útra. Belevaló Anyuci vagy.



www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 


Colin, köszi. Hétfőn megyünk oltásra, s utána keresem a dokinénit.
Ákosnak boldog névnapot. Szépen fejlődik, gratulálok.

Ma nagyon szar idő lett. Tegnap nagyon élveztem a jó időt, mára hiába van plusz fok, ha esik és nem tudunk kimenni.

Nálunk is van valami mostanában, mert hajnali elalvások vannak és 6 körül újra kel enni. Ma megpróbáljuk előbbre hozni a fürdést, hátha 11-re már alszik, mert lassan zombisodok...:)
Ma mondjuk tudnék vele aludni mert nem tudom levinni sétálni, de ténykedni is kell a lakásban...

Ditus nagyon ügyes vagy, belevaló anyuka vagy, elismerésem.

Vicky majd engem is érdekel a hinta mennyire válik be. Én simán gondolkoztam, még nem mondtam le róla, még fontolgatom.

remény73
 
 


Hello!
Colin!
Gratu a 3 hóhoz!
Ja, jól elkiabáltam a tavaszt.Itt is esik...Holnapra meg viharps szél....Mi is bentrekedtünk.
Gyerek alszik, de délelőtt már lenyomott egy hisztit, mert fáradt volt, és nem aludt el.(Hogy miért, azt nem tudom...)
Szerintem hamarosan kel.Fogalmam sincs, mihez kezdünk délután.Apa alszik, mert éjszakás.
A mi éjszakánk jó volt.Fél 10-fél 6-ig aludt.Aztán meg valamikor fél7-7-től 9 utánig.Nekünk bevált a fél 10-es fürcsi helyett a fél 9-es.
És még a BK-tet is meg tudom nézni így+az esti hiszti is rövidebb.
Szebb napot mindenkinek!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


SZiasztok

Voltunk oltáson. Még sosem voltunk ennél a dokinál azon kívül amikor átjelentkeztünk hozzá de akkor csak ránézett nem volt semmi vizsgálat hisz nem volt beteg.
Még jó hogy van GPS-ünk mert oda se találtunk volna anyuval.
De a ketyere elvitt szépen minket. 11-re volt időpontunk és délre jutottunk be annyian voltak. Megkérdeztük hogy aki oltásra jött időpontra annak is ki kell várni a sorát. Mindenki bólogatott. A dögök. Bementünk amikor sorra kerültünk és mondta a doki hogy nem így van és már várt minket azt hitte mi késünk.
Na mindegy végülis szerencsénk volt mert kibírta kaja nélkül a drágám pedig én már lelki szemeim előtt láttam hogy ordítás lesz ha megkapja a szurit, mert egyrészt gondolom nem lehet kellemes másrészt 7.45-kor evett utoljára és dél volt mire bekerültünk. Onnan még mire haza hát kb. 5 órán át nem evett szegényke.
Reggel fél 8-ig aludt, evett majd kis játék után elaludt fél 10-ig utána rögtön indultunk. Az utat végigaludta, majd a vissza utat is. Itthon megint evett és kis játék után megint horkol.
Az oltás alatt épp hogy megnyikkant. Ott áltam a cumival a kezemben ahogy megkapta és görbült a szája már nyomtam be neki, vadul elkezdte szívni azt hitte hogy jön belőle kaja de át lett verve szegényke. Megyek ki a váróba anyám kérdezi hogy nem is kapott oltást? Mondom de. Anyám a szülők is elkerekedett szemmel néztek mint tegnap a védőnő hogy már hasrafordul.
A nővérke is csodálkozott hogy még nem igazán volt rá példa hogy nem sírt gyerek az oltástól, pláne ilyen kicsi baba.
Nagyon büszke vagyok rá.
Olyan kis drága baba, utazni lehet vele, idegenekre vigyorog mint a vadalma, szuritól sem sír és sorolhatnám.... én meg lányt akartam..... most már el nem cserélném még ha fizetnének érte akkor sem. Édes kicsi szerelmem. Most is édesen alszik, meg tudnám zabálni.

dita75
 
 


Na vissza is olvastam közben, nem volt nagyon sok olvasnivaló.

COLIN
Boldog névnapot Ákosnak ha most tartjátok!
Örülök hogy ő is jól viselte az oltást!
Én is nézem a homlokát folyamatosan míg alszik remélem nem lesz lázat. A lábát nem borogattam a múltkor szerencsére nem csomósodott be de most lehet hogy teszek rá egy kis borogatást biztos ami biztos.

BRIGI
Mindig ilyen későn alszotok ti is?
Én nem tudom meddig fog ez tartani nálunk hogy ilyen sokat alszik Miló. Tiszta mormota, ebben is az apjára ütött! :)

Most már majdnem minden szombaton szélvihar van. Faxom kivan hogy a szavaiddal éljek. Már hetek óta ez megy. De szerencsére vasárnapra már jó idő volt így végre kivitte apa babakocsival Milót. Remélem most is kiviszi egy órára akkor most a fürdőszobát nagytakarítanám ki. Úgy tervezem hogy minden héten másik helységet csinálok meg és pár hét alatt kész a tavaszi nagytakarítás.

VICKY
Érdekes hogy mindenki korábban viszi a babát csipőszűrésre. Itt amikor telefonáltam az ortopédiára március elejére adtak időpontot mert hogy 3 hónapos kor után kell vinni.
Pedig az összes doki kérdezte hogy mikor viszem már mert elég kötött a csípője. Én nem értem most már ezt az egészet, de ki vagyok akadva néha ezen a városon olyan hülyén mennek a dolgok.

REMÉNY
Remélem nektek is beválik az új doki, nekünk biztosan. Már csak az oltás beadását nézem már akkor is. Az a nő még ahhoz is pancser volt. :twisted:

dita75
 
 


Colin!

Ákosnak boldog névnapot így előre, mert nem tudom, hogy holnap tudok-e jönni.

Én nem is írtam, hogy hétfőn mi is oltáson voltunk.
Megkaptuk a Rota első adagját.
Láza nem volt tőle, de kedden és szerdán sokszor volt kakis, de úgy hátközépig. Szerintem a Rota miatt, mert azóta nem gáz, sőt tegnap reggel óta nincs is kaki.

Doni is megkergült kicsit ettől a hülye időtől. Alig akar enni. 60 grammokat szopizik, aztán elsobja a cicit. Nem tom mi lesz így. Mondjuk fogyni nem fogy. De sokat sírdogál ő is. Éjszaka 2-kor etettem én is, mert mivel nappal nem eszik, gondoltam, ha már felébredt adok neki, nehogy baj legyen. Bár már nem szoktunk éjszaka enni, de most kivételt tettem.
Tegnap csoda jó idő volt. Kigombolt kabáttal toltam fel a városba verőfényes napsütésben.
Ma meg... :evil: Esik, fúj... UTÁLOM EZT AZ IDŐT!!!

Kép

Kép
vevikk
 
 


Na, hali!
Dita!
Fekvés:kb 10-re alszunk el mi ketten, férjem az meg képes 3-ig is fent lenni, és aztán 11-ig aludni.Én inkább korábban fekszem, és az 5 órai kelés nem gáz.Főleg, ha utána még alszunk 9-ig.Amikor dolgozni jártam, 4,40-kor keltem.
Most délelőtt nem aludt fél 10 után, aztán kissé dilo volt (mármint Léda), és 3/4 1-től 4-ig aludt (Milo-val együtt).Most szopi után játszik az ívvel a nagyobbik ágyán, mert az meg nincs itthon.Ma nem volt tanítás nekik, úgyhogy már tegnap este elment az apjához, vasárnapig.
Tegnap egyedül fürdettem.Mindketten túléltük.
ARota-oltásról beszéltem a doktornénivel, aki azt mondta, hogy az unokájának is most adta be.4 hónapos kora körülre javasolja.Szerintem beadatjuk neki.Addig is olvasom majd itt a tapasztalatokat.
Az idő továbbra is fos.A holnapi napban viszont bízok.Most jó időt jósoltak a Duna-n.Majd meglátjuk....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Ma tényleg nagyon car idő volt és ki kellett mennünk. Minden oké, egy kicsit le van tapadva a combja, azt tornáztatni kell. És mikor megyünk uh-ra, akkor a csípőjét is meg kell nézetnünk és márc. 26-án vissza kell vinni a dokibácsihoz. Nagyon aranyos volt, olyan szeretettel beszélt a gyerekkel. Mint egy igazi nagypapa. :D A gyerek nem is sírt, hiába tekergette. Megkérdeztem a hordozót is és azt mondta, hogyha már tartja a fejét akkor lehet benne vinni. Jó is mert ma leszakadt a karom. Rohadt nehéz ez a hordozó+gyerek kombináció. És még a munkahelyemre is bevittem, mert mennem kellett papírokat aláírni a tgyáshoz. Mindenkinek nagyon tetszett.

colin: Örülök hogy nem volt gond az oltással, de annak nem hogy nem volt jó az éjszakátok. Tegnap nekünk is másképp aludt, mint szokott. Éjfélig fent volt, utána meg reggel 5-ig aludt. Biztos valami front van.

remény: Tetszik Barbusnak a hinta, most is abban alszik. A figurák még nem érdeklik, de a ringatást szereti. Mondjuk mi is kézzel ringatjuk, mert a motoros olyan gyors, hogy már mi szédülünk tőle.

brigi: Én is a párod-féle éjszakai bagoly vagyok. Csak korán kelni ne kelljen, azzal a világból ki lehetne üldözni.

vevikk: Kaki szünet van nálunk is megint. Már 2 napja megint semmi.

A rotát kérdeztük a védőnőtől, de ő nem javasolja. Azt mondta, hogy nagyon sok fosós-hányós vírus van és a rota csak az egyik. Csak ez ellen van oltás a többi ellen meg nincs. Hát én ennél maradok akkor.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Ma én is kenguruban vittem Ádit sebészetre a dudor miatt. Nem tudja mi lehet s mitől, figyeljem s ha nem múlik gyereksebészetre vigyem. De szerinte aggódnom nem kell, szerinte el fog múlni. Megdicsért milyen gondos anya vagyok, hogy ilyenekért is orvoshoz viszem, s aggódok.

Vicky nálunk napi 4 pelusban biztos van kaki, szívesen átadok napi 1-et :)

remény73
 
 


remény: Kakis pelust küldheted fény-post, csak szólj hogy nyissak ablakot hogy ne kelljen lemosni. :D Örülök hogy nincs nagyobb gond a dudorral. Mit mondott, mitől lehet?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, mi ma már az 5. kakis pelusnál járunk és még nincs vége a napnak.

remény73
 
 


[quote="vevikk"]
írta:
vevikkÉn Adamo hintát szeretnék szerezni,


Mindent visszaolvasni esélyem sincs, de Vevikk, nekünk van ADAMO hintánk, MINDEN PÉNZT megér! Általában délután abban alszik Nimcsi és imádja (majd teszek fel róla képet).
Én is sokáig gondolkodtam, hogy megvegyem-e, de nagyon megérte!!!!
Csak ajánlani tudom, mert nem kell lökdösni, ahogy álmában mocorog, úgy hintáztatja önmagát.

Kép
akire79
 
 


remény: A kakis pelusokból kettő megérkezett tegnap estére. Mind a kétszer át kellett öltöztetnem, mert még a púpja is szaros volt. Jó volt ez az éjszaka közepén.

akire: Erre az adamo hintára én is kíváncsi vagyok, bár nem hiszem hogy vennék még egyet. De mindenképpen rakjál fel képet a csöppről benne. Most délelőtt Barbus is a hintában aludt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Íme a kép:

Alvás az ADAMO hintában:
Kép
Kép

Kép
akire79
 
 


akire: Ez a hinta tök jó és látom a pici fiadnak is tetszik.

Nekünk megint elég car éjszakánk volt. A kisasszony tegnap úgy bezabált, hogy délután is hányt és éjszaka is. Nem sokat, de hajnalban 2 óra kellett hozzá hogy kijöjjön belőle. És addig nyekergett és nem tudtam mi baja lehet. Miután kijött belőle már bealudt. Most is szunyál. Azt hiszem én basom el az étkezését, mert amikor megörülök hogy hajlandó szopizni, akkor nem tudom hogy mennyit evett és addig adok még neki plusz tejcsit, amíg kér. (amíg meg nem nyugszik) És ilyenkor mindig valami gond lesz a gyomrával. Azt hiszem mellőzni fogom a szoptatást, mert amikor üvegből megeszi a 80 ml-t, akkor nincs semmi gond.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Halihó!
Kérdésem lenne a szopizósokhoz:Nálatok mennyi ideig tart egy-egy szopi?
Én 20 percet szoktam szoptatni korábban, de úgy látom, hogy néha kevesebbel is beérné.Milyen időközönként szoptattok napközben?
Köszi!
Most tök jó az idő.Ma tuti kimegyünk, mert a héten megint hűvösebb és esősebb lesz az előrejelzések szerint.
2 dilós nap után vagyunk.Szerencsére éjjel alvás volt azért.Most pótolja be a hétvégi nem-alvásokat.Ma 6-kor kelt, aztán 10-kor, és azóta is alszik.
Bezzeg tegnap, meg szombaton:összesen talán 3 órát aludt napközben.
Tegnap kitettem a teraszra, ott aludt azért 2,5-öt, úgyhogy a 3 óra talán túlzás...De nem sokat aludt, az tuti.És egyre nyűgösebb is lett a fáradtságtól (gondolom).
Na,meglátjuk, ma mi lesz....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Vevik!
Nimród-baby nagyon aranyos, szép, nagy...Egy ilyen hintát magamnak is elfogadnék....Nincs nagyobban?Igaz, nem tudom, mi tartaná meg? :oops:

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Jajj, bocsi, összevissza kevertelek Titeket ezzel a hintával!!!!
Szóval:Erika! (Nimród az ok.)Még jó, hogy nem csereberéltem őket is össze....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Brigi!

Én 3 óránként szopiztatom Donit.
Néha, amikor nagyon alszik és nincs szívem felébreszteni, akkor 4 is van két szopi között.
Egyébként változó, hogy mennyi ideig.
Van, hogy fél óra sem elég neki, hogy jóllakjon, mert lustább és lassabban szopizik, de van (pl. ma reggel), hogy 10 perc alatt megette a 110-et és most alszik.
Általában ő határozza meg a szopik hosszát, mert amikor jóllakik, elengedi a cicit. Vagy el is alszik.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!

Tudtok nekem segíteni? Hosszú idő után nálunk is összejött a baba a BMC-nek köszönhetően, és most orvost keresek. Elsősorban a Szent János és a Szent Imre kórházak érdekelnének, de ha valakinek van jó tapasztalata, akkor más is. Leírnátok a tapasztalatotokat ki hol és kinél szült? Illetve az is érdekelne, hogy adott orvosnál kb mekkora költségre számítsak (magánrendelések, hálapénz stb). Előre is köszi!

Jöhet priviben is.

Kép
vayacon
 
 


vayacon: Én nem ezekben a kórházakban szültem, de azért leírom. A többiek közül sokan szültek a Jánosban, majd jönnek ők is segíteni. Én az ÁEK-ban szültem Dr. Szabó Györgynél. Végig a magánrendelésére jártam, de kaptam számlát és el tudtam számolni egészségpénztárra. Most 10.000 lett egy magánrendelés és havonta jártam hozzá. Amikor már sűrűbben kellett volna mennem akkor már szültem. A ctg olcsóbb, de legalább sosem kell nála 15 percnél többet várni. A vizsgálatoknál sem. A hálapénzzel kapcsolatban: még most akarok neki adni a szülésért a 6 hetes vizsgálaton. Én az anyaságimat szántam neki, bár a magánrendelés 1x-esét szokták adni a dokinak. Mi nem beszéltünk pénzrő egyáltalán. Én nagyon meg voltam elégedve vele, ha lesz következő babám akkor megint nála szeretnék szülni. Bár a szülőszobán még azt mondtam hogy soha többet nem akarok szülni. De ez már 2 hét után megváltozott, amikor már eléggé begyógyult a gátsebem és visszahúzódott az aranyerem. Sok sikert a terhességhez és itt is gratulálok nektek. Gyere nyugodtan, már nagyon várjuk a friss kismamikat. Jó lenne nosztalgiázni egy kicsit.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok

VAYACON
Gratulálok!!!

Ha már az emlékezésről esett szó:

Tavaly pont ezen a csodás napon fogant meg az én kis törpém. Milyen kis picuri volt, a légy nagyobbat kakil.
Hihetetlen hogy most már több mint 6 kiló és 65 cm. Itt fekszik mellettem a pihenőszékében és édesdeden horkol. :lol:

Kép

dita75
 
 


Vayacon!
Gratulálok. Üdv. köztünk. Én a Jánosban szültem. Dokim maradt a Szűcs. Ő magánrendelésére jártam, 10000/alkalom. Szülés az ennek tízszerese szokott lenni. Én mikor szültem a doki külföldön volt, így ügyeletesnél szültem. Egy fiatal dokinál, Kostic Andrásnál szültem. Gondolom neki is van magánrendelése, s talán olcsóbb, nem tudom.

Dita, nagyon édes Miló baba. Mi tegnap voltunk oltáson, de belázasodott este is és délelőtt is, sajnos. 6210 g a súlya és 61 cm már.

remény73
 
 


Hello!
Vevik!
Köszi a szopis választ.Kb mi is így vagyunk.Éjjel alszik 8 órát, és ezért napközben 3 óránként szoptatom én is.A reggeli kaja nálunk is rövid, az esti hosszabb, meg olyankor "torlódás" is van.Mert ma is pl. 7-kor fog kajálni, meg 9 előtt újra (a lefekvéshez).Akkor ezek szerint így fent tudtad tartani a tejmennyiséget, és szépen is gyarapodik Doni.
Dita!
Pont tegnap zuhanyzás közben jutott eszembe nekem is a tavalyi év.A "produktum" (ahogy írtátok múltkor) most itt kajabál és követeli a 4 órás kaját.Gondolom, mindenki nosztalgiázik időnként.Nagy mázlisták vagyunk...
Vayacon!
Írtam pü.-t.Gratu a babához.
Talán akkor jönnnek újak át.Eddig nagy szünet volt.Max. átköltözünk a másikba.Bár én kíváncsi vagyok az újakra.Mindig átnézek az akciósokhoz.
Tegnap mindneki el volt tűnve.Gondolom a jó idő miatt.
Dita!
Gondoltam Rád, hogy Ti talán már kék-túráztok a múltkori után.
Mi majd kb 5-kor megyünk ki.A mai nap aludt sokat itt bent, valahogy almaradt a kimenetel.Nem baj, este úgyis bolondéria van.Jó lesz az az 5-ös séta.
Na, befejezem, mert kezd nagyon berágni a kiscsaj...(Tiszta apja ilyenkor)

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?