Új privát üzeneted érkezett!

Babus
Várjál csak, hamarosan elindul az a kis gőzmozdony a pocidban, mint aranyhal az akváriumban Kép És akkor majd jól megrugdos, meg egy picit a könyökét is kidugja, aztán boxolni is fog Kép Képzeld, szombaton voltam a menyasszonyiruha szalonban, ahonnét a ruhámat kölcsönöztük, vittem a képeket megmutatni. És jött egy menyasszony ruhapróbára, 5 hónapos terhes volt, pont mint te Kép Illetve 20 hetes. Hát mit mondjak, elég nehéz volt a ruhát hozzá igazítani, annyira szép nagy kerek pocija volt Kép Eszembe is jutottál, hogy a tiéd is most már biztos ekkora Kép Aztán próbált a csaj menyecskeruhát, egy bővebb fazon ment csak rá, és ott sopánkodott a tükör előtt, hogy milyen kövér. Hát kiakadtam! Mondtam neki, hogy ez szép "kövérség", és hogy örüljön neki, mert szép a pocija, legyen rá büszke, és mert másnak nem megy ez ilyen könnyen, mint valószínüleg neki. Azt sem értem, hogy ekkora hassal már mért kell lagzit tartani, de mindegy, ez az ő dolga.
Szóval csak jó volt látni ezt a szép nagy 20 hetes pocit Kép A tiédet nem lehetne látni képről, kivülről? Kép Szivesen megnéznélek Kép

Tündi
Vendég
 


Sziasztok!

Mi nagyon kezdők vagyunk, igazán csak a nyáron döntöttük el, hogy kisbabát szeretnénk.

Sajna hetek óta nem jött meg, ezért dokihoz mentem, aki UH-nál kiderítette, hogy alakuló cisztám van. Rögtön meg is nyugtatott, hogy most kapok egy gyógyszert, 10 napig szedem és utána szépen meg fog jönni. 3 napja fogyott el a gyógyszer, gondolom hamarosan meg is fog jönni.

Ez is jó időszak volt arra, hogy egy picit testileg is felkészüljek: voltam természetgyógyásznál, aki azt mondta, nagyon jó állapotban vagyok, csak a kávét kell elhagynom. Megtörtént Kép És persze Elevitet is elkezdtem szedni. Van esetleg más tippetek, hogy minél eredményesebb legyen a projekt?

Előre is köszi minden infot, nagy segítség vagytok, ha olvaslak Benneteket!

És mindenkinek nagyon-nagyon szorítok!!!
pilis
 
 


Szia Pilis!

Remélem minden a legjobban alakul! Mennyi kávét ittál naponta, hogy a természetgyógyász elhagyatta veled? Egyre több helyen olvasom, hogy javasolják az elhagyását annál, aki babát szeretne. Én háromszor iszom egy nap, abból az első tejeskávé, a másik kettő rendes kávé. Ezek szerint ez sok?

Babus!
Tényleg fog még eleget mocorogni! A végén - bár tudom, nehéz elhinni - még kellemetlen is lesz. Nekem Peti néha annyira beindult, hogy külső szemlélő is látta, hogy mozog a pocim.

Timi
szabotimi
 
 

 
 

Stella!

Te hogy iszod a teát? A mensi első napjától, vagy megvárod, míg vége a mensinek?

Timi
szabotimi
 
 


Szia Szabotimi!

Én csak egy kávét ittam, de volt, hogy többet is. Doki azt mondta, hogy teljesen el kell hagyni. Elég érthetően fogalmazott: a kávé egy méreg, amit ha megiszol a szervezeted elkezd dolgozni, hogy azonnal kiürítse.
Ha pedig nem iszol, akkor folyamatosan normál állapotban lesz a szervezeted és nem lesz szükség tuningolásra. Persze ha hozzászoksz, akkor kell egy kis idő: először én is csak felet ittam és most már kamilla és gyümölcsteát iszom. Nem is volt olyan nehéz!

Nem csak magadért teszed Kép
pilis
 
 


PilisKép
Szerintem első körben mindent megtettél a siker érdekében.
Én csak egyet tudok javasolni. Ne ess abba a hibába, mint én. Ne kezdj el túlzottan foglalkozni a témával, mert ha nagyon rákattansz és stresszeled magad, azzal többet ártasz, mint használsz.

Próbálkozzatok egy két hónapig így, aztán ha nem megy (bár ne így lenne), elkezdhetsz hőmérőzni, hogy kb. tudd mikor kell akciózni.

Nagyon sok sikert kívánok neked és csak lazán, menni fog!

TimiKép
Én a ciklus első napjától iszom a teát kb. félidőig! Zsályát csak naponta egyszer teszek bele, mert azt nagyon nem szeretemKép.
Futni ma kezdek el, mert eddig kicsit rosszul voltam a menzitől.

Az egyik otthon babázós kolléganőm azt álmodta, hogy novemberben leszek terhesKép. Bár úgy lenne!

Kitartás és sok sikert mindenkinek!
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella9!
Köszi a bíztatás, nagyon fogunk igyekezni. Persze nincs okom aggodalomra, csak szeretnék mindent megtenni, hogy egészséges, szép babánk legyen.
Ti milyen teát isztok? És pontosan mire is jó?
Nincs is messze az a november Kép
pilis
 
 


PilisKép
gyógytea: cickafark-palástfű-zsálya keverék. Ez arra jó, hogy beállítsa a ciklust normálisra.
Nekem 34 naposak voltak és folyton hiába reménykedtem.
Múlt hónapban ittam a teát és 30 napra jött meg, ugyhogy használ. Azt nem tudom, hogy pontosan milyen hatóanyaggal és mit "orvosol", de lényeg, hogy nem árt.

A november tényleg nincs messze, ha mostantól számolunk, de ha februártól (azóta nem jön össze), akkor kicsit sok. De ne legyünk telhetetlenek! Majd meglátjuk! Gondolhatod, hogy mi mindent megteszünkKép!
Szurkolok nektek is!

Stella

Kép
stella9
 
 


Stella
Álmodhatott volna a kolleganőd arról is, hogy szeptemberben, illetve ebben a ciklusban leszel babás Kép

Pilis
Üdv itt! Szedtél gyógyszert? Mármint fogamzásgátlót? Ha igen, mikor hagytad abba? Azóta helyreállt a ciklusod? Én már most javasoltam volna a hőmérőzést, de rád van bízva Kép Hányadik ciklusnapon vagy ma?

Timi
Szerintem sok az a napi 3 kávé. Na most nekem persze nagy a szám, mert 1,5 hete nem iszom kávét, és tök jó így Kép Na de tényleg, szóval én is azt gondolom, hogy a kávé nem annyira jó dolog a babaprojectben. Vagy inkább akkor nem jó, ha már babás az ember lánya, nem?

Tündi
Vendég
 


Tündi
Remélem tényleg mihahamarabb megboxol a drágaKép
És igen, nekem is van már jókora pocim. Ma a védőnő 90cm-es haskörfogatot mért. És a súlyom is szépen emelkedik, 57kg körülről indultunk, most 61-62kg körül járunk. Aminek én rettentően örülökKép, és véletlenül se sopánkodnék a súlyom miatt, mint az a menyasszony. Ez is része a babavárásnak. Egyébként meg nem is tartom magam ducinak. Még a "drága jó" anyósomKép is beismerte, hogy valóban nem híztam semmit, csak a pocim nő. Pedig az elején váltig állította, hogy majd én is jól elfogok hízni, mint ő annoKép

Majd a fényképet megpróbálom valahogy megoldani. A fényképezővel készült képekkel az a baj, hogy mire előhívatjuk őket, akkora már nem is aktuális a pociméretem. Most is még benne van a gépben egy tekercs film, amin nyári pocis képek vannak, de hát az már mikor volt.
Apuci telefonjával majd csinálunk egy képet, bár nem tudom, mennyire lesz látható, és majd azt felrakom. A fejemet kivágjuk belőleKép (Érted ugye?!Kép)Max. e-mail-ben elküldöm azt isKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Tündi
Köszi, majd igyekszem én is okosakat hozzászólni, de még tényleg kezdő vagyok. Nagyon sokáig szedtem gyógyszert, közel 8 évig, szinte semmi szünettel. Egy éve már nem szedem, gondoltam hagyunk időt a tisztulásra. A doki szerint, fölösleges ennyi idő, de én tutira tiszta akartam lenni.
A ciklusom az egy év alatt teljesen normális volt, 28 napos. Aztán egyszer csak nem jött kb. két hónapig, pedig védekeztünk. Na, akkor már kezdtem beadagolni a páromnak és magamnak is, hogy talán picivel előbb, de valószínűleg kismama vagyok, teszt is ezt mutatta. Aztán nagyon picit megjött, de akkora görcsökkel, hogy mentőt hívtak. Akkor megvizsgáltak és a doki azt mondta, semmi bajom, csak a stressz. Pedig biztosan nem stressz volt, de mindegy. Következő vérzés is kimaradt, akkor ismét dokihoz mentem, gondoltam most már talán tényleg babát várok, bár még mindig védekeztünk. Rögtön UH és akkor mondta, hogy kialakuló ciszta, 10 nap gyógyszer és most három napja várok, hogy megjöjjön. Utána pedig komolyan indul az akció.
pilis
pilis
 
 


Timi

Én mondjuk könnyen beszélek, mert világéletemben utáltam a kávét, sose ittam, de ettől függetlenül én is azt mondom, hogy a kávé nem túl jó dolog a babavárás idején. Én még teát se nagyon merek inni, pedig azt imádom, meg kólát se. Szerintem ezek az élénkítő, főleg koffeines italok nem túl előnyösek.
De ez csak magánvélemény volt. Én amúgyis mindenre (kórosan) túlzottan odafigyelek, ez biztos azért van.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Pilis

Jó fej dokid van. Semmi bajod sincsKép Kicsit gyanús ez a mensikésés, pozitív tesz, aztán erős görccsel vérzés. Ez stressz helyett inkább másra utalKép, még egy laikus számára is, nemhogy egy orvos számára.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus

Hát, nekem is úgy tűnt Kép , de azt mondta, hogy semmi gond, ne foglalkozzak vele. Úgy tűnt, alaposan megvizsgál. De amikor másodszor mentem, akkor még alaposabb volt és azonnal kért tesztet és teljes labort, UH-ot. Lényeg, hogy most ez az alakuló valami eltűnjön és minden szépen visszaálljon a helyére és addig a lehető legegészségesebben éljek, azaz éljünk Kép
Mellesleg én is "(kórosan) túlzottan odafigyelő" vagyok.
pilis
pilis
 
 


Babus
Értem a képet Kép Egy fej nélküli babás Babus is jó lesz, vagy tényleg e-mailen a fejes babás Babus Kép Ez az 5 kg hízás tényleg nem sok! Ez biztos a sok zöldségnek, gyümölcsnek köszönhető Kép

Pilis
Köszi a "kórképet" Kép Mielőbbi gyógyulást kívánok, illetve hogy rendbejöjj teljesen ezután a ciszta után! Aztán háborúra fel! Kép

ÉN IS AKAROK MÁR UH-ra MEEENNIIIIIII KépÉS akarok látni a képen 2 pici petezsákocskát........... :o Vagy ha ikrek lennének, akkor 1 petezsákban vannak? Kép

Tündi
Vendég
 


TündiKép

Nagyon tetszik ez a mondatKépfej nélküli babás Babus vagy fejes babás BabusKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Ma sajnos nem volt időm olvasni titeket, mert egésznapos zh-t írtam az egyetemen, de holnap megyek haza és végre megyek a dokihoz. Végre kiderül, hogy mikor lesz a műtét, és hogy mikortól próbálkozhatunk újra. Szurkoljatok, hogy minden rendben menjen. A héten már nem tudok jönni, mert otthon nincs net, remélem hétfőig sok új babás lesz köztünk.

BabusKép
Nagyon jó fej lehet a babád, ahogy így elmászkál a műszer elől. Hidd el, fogod még eleget érezni, bár már én is érezhetném....

Móni

Kép
móni23
 
 


Tündi

Csináltunk rólam pocis képet KépSzerintem nagyon hülyén nézek ki rajta, de azért elküldtem neked e-mail-ben. Előre figyelmeztetlek, meglepően fiatalnak tűnök, nyoma sincs a 25 évemnek, max. 18 évesnek látszódom.

Móni
Drukkolok, hogy a dokinál minden rendben legyenKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Ezvicc! Nagyon sajnálom, de ne hagyd, hogy úrrá legyen rajtad a depi! Csak optimistán!

Mac! Az antibiotikumokról és az egyéb káros hatásokról most olvastam, hogy ilyenkor még a természet a "mindent vagy semmit" alapon szelektál. Tehát, ha ártott volna a babának a gyógyszer, akkor véget vetne a terhességnekKépKépKép, de ha nem, akkor megmaradKépKépKép. Így, ha kiderül, hogy tényleg babás vagy, felesleges emiatt aggódnod!

Tündi(30)! Azt hiszem a petezsákok száma attól függ, hogy 1 vagy 2 petéjű ikrek-e a babák. De nem biztos. Van valami oka annak, hogy ennyire ikreket szeretnél? Te is 30 körül vagy, ha jól emlékszem (bocsi, ha nem, és öregítelekKép), talán ezért?

Ma megyek ultrahangra, szorítsatok!!!!!! Éjjel ráfeküdtem a cicimre, és nem éreztem őrjítő fájdalmat. Erre elkezdtem nyomkodni, hogy érzékeny-e még. Olyan hülye vagyok! Ráadásul bekaptam valami orrfolyós, köhögős nyavalyát. Először azt hittem, az allergia, de az már lecsengőben kell, hogy legye, nem? Ráadásul mindkét gyerekem hasonló tüneteket kezdett produkálni, igaz, Rékánál csak egy napig tartott.(Ő márciusban, 2 évesen és egy hónaposan még megkapta a napi betevő anyatejét, nem az a beteges fajta, talán ezért zajlott le nála ilyen gyorsan). Gyógyszert persze nem merek szedni, mézes teát és limonádét iszom felváltva, az összes citromtermelő hálás nekemKép
Tünde(28)

Tünde
tünde28
 
 


Tünde(28)
Remélem, hogy semmi komoly bajod nincs és minden rendben lesz a Csöppséggel a uh-nKép!

MóniKép
természetesen megy a drukk!

Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Móni
Nagyon vigyázz magadra, és szorítok, hogy rendben legyen minden! Hétfőn várunk!

Druszám
Azért szeretnék nagyon ikreket, mert így nem gondolkodhatnánk később, hogy tudunk-e vállalni még egy babát vagy nem Kép Sajnos mint sok már párnál, az anyagi része befolyásolja ezt Kép Én mindenképpen 2-t szeretnék, ha nem lesznek ikrek akkor is, mert azt gondolom, hogy a szocializáció szempontjából fontos a testvér, valamint olyan sokat hallani arról, hogy történik valami a kisgyerekkel. És ha később nem lenne már lehetőségem szülni pl. kor miatt, akkor azt hiszem azt a fájdalmat minden szülő nehezen éli át. Tudom, hogy ezt most talán nagyon meglepve olvassátok, de ha belegondoltok, akkor lehet ebben valami. Igen, 30 éves vagyok, ez is számít. Apukámnak volt egy iker testvárpárja, de ők csecsemőkorban meghaltak (nem tudom az okát), ezért talán van némi esély az ikrekre. Bár hallottam olyat, hogy ez anyai ágon örökölhető, apai ágon nem, de ennek még nem jártam utána. Ti tudtok erről valamit?
Druszám
UH eredményt várunk Kép

Képzeljétek, ma reggel a hőm 36,9 volt. A 9. cn! Ha a hőmérős dolog bejön, és ezután lejjebb megy majd újra feljebb a tényleges peteéréskor, akkor nekem korábban van a peteérésem, mint én azt eddig gondoltam, és akkor talán ezért nem jött eddig össze, mert mi inkább a 14. napra koncentráltunk. Ha ez a hőingadozás lezajlik 2 napon belül Kép Vagy csak ebben a ciklusban van így, mert eddig nem hőmérőztem, de ezen már felesleges gondolkodni Kép Szerintem el kell indítanunk a háborút ma! Kép Mi a véleményetek? Kép

Tündi
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon szeretem olvasni a "rovatotokat", igazan jo latni, hogy milyen osszetarto kis csapat vagytok!

Mivel latom, hogy van egy-ket komoly szakertoje a temanak, fel merem tenni azt a kerdest, ami engem foglalkoztat, hatha valaki tud valami okos tippel hozzajarulni a szerencses babazodashoz.

Mi meg csak a napokban kezdjuk a projectet, csakhogy van egy kis bibi a dologban, amitol tartok erosen. Ugyanis mar sajnos tul vagyok egy mehenkivuli terhessegen, ami egy elo terhesseggel parosult. Az a baba azonban feladta a kuzdelmet, a mutet utan 1 honappal elment.

Es mivel sajnos ugy tudom, hogy a mehenkivuli terhesseg egy hajlam, igy nagyon felek, nehogy ismet ebbe a szomoru helyzetbe keruljunk. Van valami tulelo tippetek, hogyan lehetne legalabb vigyazni erre?

Elore is koszonom az epito jellegu velemenyeket!
Vanda
vanda72
 
 


Tünde(28),
Drukkolok az UH-hozKép Biztos minden rendben leszKép És kúráld ki magad mihamarabbKép

Tündi,
Szerintem is induljon a háború, ma vagy talán holnap. Egészen a 18-20.napig, kétnaponta. Akció után pedig gyertyázgass.

Én csak azért nem vagyok ikerpárti, mert folyamatosan attól rettegnék, hogy koraszülöttek lesznek. (még egy babától is ezen aggódom)Persze, tudom, rengeteg nagyjából időre született ikerpár van, de sajnos nagyon sok születik jóval, 1-2 hónappal korábban és szörnyű látni őket a pici kis súlyukkal. Bár biztos ez is az én túlzott aggodalmam, de sajnos volt "szerencsém" látni 400-500gr-os ikreket isKép, hát nem kívánom senkinek a látványt. Hozzájuk képest az 1500-1800gr-os ikrek kifejezetten nagyok. A 2 kiló fölöttiek pedig egyszerűen tökéletesekKépSzerencsére sok ilyen van. Neked is ilyet kívánok:
Kép

Vanda
Sajnos fogalmam sincs, mit lehet a méhenkívüli terhesség ellen tenni. Van itt egy lány(Ági, jól eltűntKép), akinek több méhenkívüli után most sikerült a baba, jó helyen beágyazódva. Talán ő többet tudna a dologról. Én személy szerint azt gondolom, nem sokat lehet tenni ellene. Max. nagyon időben észrevenni, nehogy még nagyobb bajt okozzon. De tényleg nem tudom. Bocsi, ezzel most nem igazán segítettem.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Szia Vanda!

Üdv köztünk! Sok sikert a babaprojecthez! Mit jelent az, hogy "mehenkivuli terhessegen, ami egy elo terhesseggel parosult"? Van köztünk egy Ági nevű leányzó, aki már babát vár, de ezt megelőzte 2 méhenkívüli terhesség. Remélem, olvassa a leveled, ő hátha tud neked segíteni! Kép

Tündi
Vendég
 


Szia Vanda!
Én nem számítok szakértőnek, csak egy projekt előtt álló leendő kismamának, de azért remélem nem haragszol, ha válaszolok:
Biztos vagyok abban, hogy ez NEM hajlam!!!
Az a fontos, hogy arra gondolj, tökéletes kis babátok lesz és nem kell görcsösen másra gondolni.
Szóval projektre fel és csak semmi görcs!!!
Tudom, hogy előtted is egy tökéletes és gyönyörű 9 hónap áll, ahogyan mindannyiunk előtt!
U.i.: cisztám eltűnőben, megjött Kép
Tehát projektre fel és hidd el, mindannyian nagyon szorítunk Nektek!
pilis
 
 


Babus
Szóval akkor szerinted is ez a hő-dolog bejöhet, ha korábban foglalkozunk intenzívebbed a projecttel Kép Tök jó Kép
Egy leendő szülésznő ismerősöm azt mondta, hogy az ilyen 4-500g súlyú babák valószínüleg nem lesznek egészségesek, mert nem fejlődtek ki rendesen létfontosságú szerveik. Meg ez talán 3-4-es ikreknél van, a kettes ikreknél azért gyakoribb a nagyobb súly, nem? Persze a koraszüléstől én is tartok Kép
Babus, már csak 2-t kell aludni Kép Számolod a napokat? Kép

Tündi
Vendég
 


Pilis
Ez tök jó!!!!! Kép Elkezdesz hőmérőzni? Azt szerettem volna még tegnap kérdezni tőled, hogy hány éves is vagy és a térképen merre felé kell téged elképzelni? Kép
Köszi!

Tündi
Vendég
 


Sziasztok, lányok!
Voltam ultrahangon, minden rendben!!! Kis petezsákocskám jó helyen tapad, épp középen. Druszám, megkérdeztem az ikrek és petezsákok számát, úgy van, ahogy gondoltam (vállon is veregettem magam gondolatban):kétpetéjű ikreknél van 2 petezsák, egypetéjűeknél egy, de nagyobb, mint szimpla baba esetén. Sejtettem, hogy ilyesmi áll nálad a háttérben, és igen, kell a gyereknek a testvér! Nálunk mindkét gyerkőc várja már a kicsit!
Szívhang majd csak 2 hét múlva lesz érzékelhető, de a petezsákban a szikhólyag már látszott.
Ráadásul épp ma 9 éve született a kisfiam, ez a nap már csak ilyen!
Mindenkinek további (hasonlóan) szép napot kívánok! Kép

Tünde(28)

Tünde
tünde28
 
 


Tündi
Persze, 3-4-es ikreknél szerintem szinte biztos a koraszülés, de én láttam már nem is egy 2-es ikret is ilyen súllyal. Iszonyú dolgokon mennek át ezek a pici babák(pl. agyvérzés tutira), de nagyon tudnak ám küzdeni, persze legtöbbször hiába.
Egy barátnőm PIC osztályon (koraszülött intenzív) dolgozik, hát, hetente több ilyen picit veszítenek el.
De nem is gondolok ilyenre, még szép, hogy Ő februárban és makkegészségesen fog megszületniKép (kopp-kopp-kopp milliószorKép)

Babus

Kép
babus2005
 
 


Tünde,
gratulaKépKépKép

Tündi
Elfelejtettem, persze, számolom a napokat, mint egy kisgyerekKép Iszonyúan várom az UH-tKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Tündi(28)
Örülök, hogy minden rendben!

PilisKép
ha megjött az nálad (most) jó hírnek számít, ugye?
Nem gondoltál arra, hogy teszel egy próbát a gyógyteával? Csak hogy kicsit rendszeresebb legyen a ciklusod? Vagy csak a ciszta miatt volt ez a nagy összevisszaság?

VandaKép
Kár, hogy Ági eltűnt és nem tud neked tanácsot adni (és mi sem tudjuk mi van velük!), de ha visszaolvasol aug. vége-szept elejére talán választ kaphatsz néhány kérdésedre.
Ha félsz az újabb méhen kívüli terhességtől, akkor az lenne a legjobb, ha a dokiddal megkonzultálnád az ügyet.
Áginak is írtam, hogy láttam egy keresztmetszeti rajzot az ilyen terhességek egyik okáról. Ezen egy pici szűkület volt a petevezetőn, ahol a spermiumok még simán átjutottak, de a megtermékenyült és osztódásnak indult "emberpalánta" már nem tudott átjutni, így ott ágyazódott be. Vannak erre speciális vizsgálatok, amikkel ki lehet deríteni, hogy nálad is ez a helyzet, vagy teljesen más volt az ok.
Remélem nem írtam nagy hülyeségeket, nem vagyok szakértő, csak érdeklődő!
Tényleg keresd vissza Ági történetét, sokat segíthet és nem kevés reményre adhat okot, hogy ő most már babát vár!

Tündi(30)Kép
Ti még nem kezdtetek háborútKép? Nálunk már zajalank a nagy összecsapások! Nem kifejezetten babairányosan, mert most nem is akarok nagyon erre gondolni.
Mindjárt hívhatom a doki-jelöltemet időpontért!
Nekem ebben a hónapban ez a dolgom, de nem fogok tiltakozni ha jön a babó, sőtKépKépKépKép!

BabusKép
minden rendben? Pollenek ritkultak? Várjuk a képeket!

Bocsi, ha hosszú voltam!
Stella

Kép
stella9
 
 


StellaKép
Ritkultak a pollenek, ma még csak egyet tüsszentettemKép

Csütörtök este érkeznek a képekKép És jó lenne, ha kiderülne, hogy rózsaszín vagy kék ruhácskára lesz szüksége. Már úgy vásárolnék nekiKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Koszonom mindenkinek a kedves fogadtatast!

Agi,
Ha esetleg olvasol, megtenned, hogy hozza(m)szolsz?

Tundi30
Tulajdonkeppen az tortent, hogy 2-en lettek volna a babak, de az egyik nem jutott be a kuckoba, ott maradt megtermekenyitett formaban a petefeszkemen. Hogy hogy kerult kivulre, ne kerdezd! Es mivel begorcsoltem, mikor meg kellett volna jonnie, ezt vettek meg csak eszre, a rendes terhesseget a mutet alatt "talaltak" csak meg. Elvenni nem szabad, mert ahhoz kellett volna a hozzajarulasom, de azt is mondtak, hogy valoszinuleg nem fog tudni megtapadni a mutet miatt. Es igy is lett.

Pilis,
Koszonom neked is a biztatast, es igyekszem gorcs nelkul neki vagni a nagy kalandnak!

Sok sikert mindenkinek tovabbra is!
Vanda
vanda72
 
 


Tündi30!
Igen, most jöhet a hőmérő. Ezek szerint, ha hőmérsékelt magasabb, akkor érdemes már próbálkozni?
25 és Pilisvörösvár

Stella9!
Csak az alakuló ciszta miatt zavarodott össze, ezért gondolom, hogy most ismét minden a legnagyobb rendben lesz. Azért a teát kipróbálom, ártani biztosan nem fog!

Pilis
pilis
 
 


Próbálkozom újra elküldeni a válaszomat...

Vanda
Még sosem hallottam ilyen problémáról, mint ami neked volt. Szívből sjanálom, és remélem, hogy a következő teljesen rendben lesz. Spontán volt a két baba? Ha igen, akkor van esély újra az ikerterhességre, ugye?

Stella
Igen, ma kezdjük a háborút, tudod, az elmúlt néhány napban alig találkoztunk, úgy meg nehéz összehözni bármit is Kép Tök jó, hogy te ennyire át tudtál állni a gondolkodásodban, ahogy most látod! Kép

Pilis
Igen, ha magasabb a hőmérséklet, akkor érdemes elkezdeni az akciózást, és 2 naponta, ahogy Babus írta Kép

Tündi
Vendég
 


Sziasztok!
Elkaptam a dokitKép!
Jövő szerdára kaptam tőle időpontot.
A megadott telefonszámon a terhesgondozó jelentkezett be és engem is az uh-ba hívtak először. Meg se kérdezték, hogy miért akarok a dokival beszélni, de nem baj. Nem is akarom én mindenkinek az orrára kötni.
Már előre kimulatom magam a szitun. De Ő lesz a szememben a leges-legjobb doki a világon, ha meg tudja állapítani hány hetes terhes vagyok Kép!
Addig még van egy egész hetünk, hogy megváltsuk a világot!

Tündi(30)
hát beletelt jópár napomba mire elértem ezt a totálisan optimista hangulatot és az el nem vehető jókedvet.
Ha most bátorításra és jó szóra van szükségetek, forduljatok hozzám. Most még azt is el tudnám veletek hitetni, hogy tavasz van!

Mindent bele a zebrákért!

Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!
Nagy ma a pangás:-(

Pilis és Tündi30
Hajrá:-))!!! és szerintem is tarsátok be a 2 napot, az andrológus ismerősünk nyomatékosan kijelentette.

Vanda
Nagyon sajnálom a történteket, de kívánom Neked is, hogy minél előbb sikerüljön egy egészséges kisbabát a szíved alatt hordani.

Nálam még semmi, tegnap azt hittem, hogy megjött, de még szórakozik az idegeimmel egy kicsit.
továbbra is görcsölget a petefészkem, a 27 cn-on vagyok és a hőm ma reggel még fennt volt.
holnap megyek vissza a dokihoz, remélem ez már nem a gyulladás jele
mac8
 
 


Stella
Jövő szerdáig mindent bele!!!! Kép Igenis meg tudjátok váltani a világot, legfeljebb nem fog még látszani az Uh-n Kép Nagyon örülök, hogy ennyire jól vagy! Kép Most én is jól vagyok ,de azért nagyon szeretném elhinni, hogy tavasz van és a nyár jön, nem a tél Kép

Mac
A pangás köszönhető szerintem annak, hogy nem működött a Babanet.
Ne idegeskedj! Holnap a doki biztos meg tud majd nyugtatni és jó hírekkel szolgál, pl. hogy nincs gyulladás! Kép

Babus
Azt hiszem ma megkaptad az összes levelem, ami eddig nem ment el a céges címemről Kép Persze már nem aktuálisak Kép

Nagyon sietnék már haza, mert valami meglepivel vár a férjem, de még nem tudok elmenni KépA fenébe...... Kép

Tündi
Vendég
 


Tudnatok egy rovid osszefoglalot nyujtani arrol, hogy ki az, aki mar pocakos es ki az aki a probalkozok listajat boviti, mint en?

Igen, en is ugy vettem eszre, hogy mas napokon tobb a hozzaszolas. Nekem fel sem tunt a rengeteg munka miatt, hogy ma nem volt tokeletes a babanet.

Talan holnap!
Sziasztok!
vanda72
 
 


Moni23!
Drukkolok!

Babus!
Kuldesz nekem is egy pocakos kepet? A mail cimem: juci@myrealbox.com Legyszi-legyszi-legyszi

Tundi28!
Koszi a biztatast, meg persze mindenkinek. Remelem, majd nemsokara egyutt tologatjuk a babokat itt Erzsebeten Kép

Tuni3o!
Mi volt a meglepi, amivel a ferjed vart?

Vanda!
Nagyon drukkolok Neked is, hogy osszejojjon a baba, es minden rendben legyen vele.

Nagyon el vagyok ma keseredve. Az jar az eszembe, ha ott volt az a 16mm petesejt, akkor most hova lett, miert nem sikerult osszehozni a babat? Azt sem tudom ebben a honapban mikor probalkozzunk.
Stella! Kerek egy kis biztatast. Tolem lehet osz is, en csak egy kis jo kedvet szeretnek.

Ugy sajnalom, hogy nem tudok napkozben irni. Igy mindig lemaradok mindenrol, hiaba olvasom vissza a hozzaszolasokat Kép

Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Stella
Örülök, hogy ilyen jó kedved vanKép

Tündi
Én amúgy imádom a telet, meg a havat is, de most kivételesen nem bánnám, ha jönne már a tavasz. Akkor itt lenne már a kezemben BabuciKép

Rögtön megnézem az email-jeimetKép
És írd meg, hogy mi volt a meglepiKép

Vanda
Én pocakos vagyokKépKépKép 20 hetesKépKépKép

Ezvicc
Én olvastam egy 2 oldalas(!)cikket, mikor még próbálkoztunk a babával, ami arról szólt, hogy milyen akadályok lehetnek a megtermékenyülés útjában, még egészséges egyéneknél is. Miután elolvastam, azt mondtam, kész csoda, hogyha ez sikerülhet. Mégis sikerültKép
Tudom, könnyű mondani, de ne rágódj ezen. Volt egy jó kis petesejted, de majd most jön egy másik, talán egy még jobb, és neki nagyobb szerencséje lesz.
Hőmérőzz, ebből sok minden kiderül, de ettől függetlenül is, akciózzatok a 10. és 20.nap között minden másnap (de ne kényszerből), és neked is azt tudom tanácsolni, hogy akció után fejenállás, lábak föl, ne vesszen kárba semmiKép Előbb vagy utóbb sikerülni fogKép Tuti biztosKép De ne keseredj elKép A lelki hozzáállás legalább olyan fontos, mint a testi. Hidd el, tudom mit beszélek, én is jártam ilyen cipőben, sajnos.

Rögtön küldöm a képetKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Tündi

Tényleg megkaptam. Kettőt isKép

Ezvicc
ElküldtemKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Stella! Csak nem maradtam le valamiről??? Azt írta, hogy "ő lesz a világ legjobb dokija számodra, ha megállapítja, hány hetes vagy". Vagy ez 2 hét múlva esedékes?

Pilis! Szerintem is érdemes inni a cickafark-palástfű-zsálya keveréked, ártani nem árthat, és lehet, hogy a ciszta ellenére is beállítja a ciklusodat.

Vanda! Én is pocakos vagyok elvileg, csak még nem látszik: ez a 6. hetünkKép.

Ezvicc! Benne vagyok a közös babakocsi-tologatásbanKép.

Babus! Ne siettesd az időt, élvezd ki ezeknek a hónapoknak minden percétKép! A mai napig olyan nosztalgiával tekintek vissza a 2 várandósságomra, hogy belesajdul a szívem! Sőt, a gyerekeim megszületése után mindkét alkalommal éreztem még hetekig "fantommozgásokat" a pocakomban, pedig már a karomban tartottam őket!

Tünde(28)

Tünde
tünde28
 
 


JuditKép
szerintem nem maradsz le semmiről!
Azon most nem érdemes rágódni, hogy mi történt azzal a szép kis 16mm-essel, gondolj inkább arra, hogy minek kell történnie, és mi fog történni a most növekvő petesejttel. Pozitív gondolkodásKép!
Tényleg csoda kell hozzá és sok türelem. Én biztos vagyok benne, hogy bármit gondolunk is most, amikor kezünkben lesz egy kétcsíkos teszt, azt fogjuk mondani, hogy nem is jöhetett volna jobbkorKép!
Vedd úgy, hogy most türelemből és kitartásból kapsz leckéket az élettől. Mindkettő szükséges egy Csöppség felneveléséhez! Most ne gondolj semmi rosszra, csak egyszerűen élvezd az életet, amennyire csak tudod, hidd el, hogy könnyebb lesz és a napok is gyorsabban telnek majd!

Tünde(28)
nem maradtál le semmiről. Még nincs babó nálunk, de lehet, hogy a dokibácsi asszisztense azt gondolta, mikor bejelentkeztem hozzá, pedig nem is ismer! Majd kiderül jövő szerdánKép, hogy ki mit értett félre!

Tündi(30)
mi volt a meglepiKép?

VandaKép
babások: Babus, Tünde(28), Edinka, Ági, Psandi
leendő babások: Judit(=Ezvicc), Tündi(30), Pilis, Móni, Mac, Timi, én
Remélem nem hagytam ki senkit!

Szép napot mindenkinek!
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Hogy vagytok ma? Kép Én jól, csak megint ez az idő kezd lehangolni.
Köszönöm az érdeklődést a meglepiről Kép Aranyosak vagytok! Kép Kaptam a telefonomra másik elő-és hátlapot Kép Na nem mintha az eredeti nem tetszett volna, csak ezen macik vannak, én meg macimániás vagyok. Szenved más is rajtam kívül maci-imádatban? Kép (a legöregebb macim 26 éves, de jól tartja magát Kép)

Ma reggel a hőm leesett 5 tized fokot, eszerint ha holnap felmegy, akkor holnap lesz tüszőrepi Kép Teljesen fel vagyok lelkesülve, ez egy nagyon izgi dolog szerintem Kép

Tündi
Vendég
 


Tündi

Én nagyon szeretem a macikat. Az én macim 25 éves leszKép A férjem azKép Én már évek óta így hívom, illetve ennek különböző változataiban, Medvi, Mackó, ha rosszat csinál, akkor pedig MedvefalviKép Ő pedig Nyuszinak hív engemKép Plussz ugye van a kutya. Tiszta állatkertKép
Már évek óta nem hívtuk egymást a 'normál' keresztnevünkön, pedig lassan vissza kéne szokni, mert szegény gyerkőcünktől majd megkérdezik az oviban, hogy, hogy hívják a szüleit, és majd rávágja, hogy Nyuszi és MaciKép, merthát állandóan ezt hallja itthon.

Ja, és mindent beleKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok pocakosok es leendo pocakosok!

Koszonom a suritett osszefoglalokat az "allapotaitokrol".

Nekem van egy olyan elmeletem, hogy egy baba ugyis akkor jon, amikor o szeretne, nem lehet igazan befolyasolni.
En elegge horoszkop es asztrologia fuggo vagyok, de csak teljesen alapfokon, amit a megerzeseim es hosszas elmelkedeseim diktalnak, es ez alapjan 100%-ig biztos vagyok abban, hogy fent dontik el, hogy kihez milyen baba es mikor koltozik. Egyszeruen kivalasztjak helyettunk azt a picit, aki a mi csaladunkba, a mi eletunkbe belepasszol, es akivel kolcsonosen ki tudjuk elegiteni majd azt az igenyt, ami miatt mi ebben a formaban es pont ekkor szulettunk.
Lehet, hogy egy elvarazsolt gondolkodasra vall, akkor bocs, de en ebben probalom megtalalni a nyugalmat, es igy konnyebb lesz azt is elfogadnom, ha esetleg honapokig, ne adj isten evekig nem jon hozzank a golya.
Majd ha kesz az az emberke, akit nekunk szantak, akkor kopogtat...

Vanda
vanda72
 
 


Vanda72!

Valamilyen szinten én is hiszek az asztrológiában.
Képzeld anyukámnak van egy asztrológus barátnője és azt mondta, hogy nekünk azért nem jött még össze a baba, mert kettős érzések vannak bennem, mert egyrészt nagyon szeretném, másrészt pedig még szabadságra vágyok.
És az valóban így van, mert valamikor nagyon szeretném, hogy már legyen, valamikor meg úgy vagyok vele, hogy majd összejön amikor akar.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok!

Tündi(30)!
És holnap hányadik napon leszel? És hogy is van ez, a tüszőrepi napján, vagy előtte való nap, vagy utána való napon kell együtt lenni? Látszik, hogy nem nagyon foglalkoztam eddig tudományosan a dologgal. De lehet, hogy a következő hónapban én is belevágok, ha a mostani nem sikerül.

Vanda!
Szép gondolatok. És valóban általában - ha normális családba kopogtat a baba - azt mondják, a legjobbkor jött. Csak tudod, annyi minden van még, amihez igazítani kell a gyermekvállalást: a kor, az anyagi háttér, a munkahelyi lehetőségek stb., ami miatt elég nehéz türelmesen várni hónapokig, évekig. És azt még nehezebb elfogadni, hogy van, akinek az életébe a fentiek szerint egyáltalán nem passzol a gyermek.
Szóval nem elvarázsolt gondolkodás, csak nagyon nehéz alkalmazni.Kép Egyébként abban maximálisan egyetértek, hogy az égiek döntik el. Csakhát mióta ember az ember, szeretett vitatkozni a "feljebbvalóival".Kép

Ja, egyébként erről jut eszembe, hogy a mikor jön a baba kérdésre az "amikor az égiek (kinek-kinek hite szerint) megadják" is jó válasz.Kép Én a tesó-kérdésre mindig ezt alkalmazom.Kép

Stella!
Futás?

Timi
szabotimi
 
 


TimiKép
torna és izomláz!

Kép
stella9
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?