Új privát üzeneted érkezett!

Mátének boldog szülnapot, Botondnak boldog hófordulót!

Minden illetékest Isten éltessen! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!!!!!!
köszönjük a szülinapi köszöntéseket!!!!!:))))))))
majd hozok képeket is:)))
szupi lett az ovis bulija:)

Etelka remélem hamar meghozzák azt a szekrénysort!!!!!

Botinak boldog 2. hónapot!!!!!!!! :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!

Nitácska: Én is sok boldog szülinapot kívánok Máténak :P :P

Morca: Olyan jó olvasni amiket írsz , le a kalappal,hogy ekkora türelmed van hozzájuk :P :P Annyira látszik rajtuk,hogy kiegyensúlyozott gyerekek :lol: :lol:

Etelka: Nem költöztél el a múltkor? Vagy lehet valami félre olvastam :roll:

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 

 
 

Sziasztok!

Mi is köszönjük a köszöntéseket!! :)

Nitácska, örülök, hogy jól sikerült a bulitok!!! :) és várjuk a képeket!

Ma már hozták a szekrényt :) csak még az üvegajtó nem lett átfúrva, így azt még később hozzák!

puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Nitacska: Máténak sok puszi a szülinapjára.. :wink: :lol:

Etelka: hihetetlen, hogy Boti baba már ilyen nagy fiú.. :wink: :lol: neki is sok puszika.. :wink:

Csicsuka: azért nálam is el szokott szakadni a cérna, de szerencsére nem túl sűrűn.. :wink: :lol: bár mostanában Matyi kifejezetten arra utazik, hogy minél többször elszakadjon.. :lol: :lol:

puszi

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, Boti megint tök jól aludt éjszaka :)

Csicsuka, még csak szó volt a költözésről, de most zajlik... most megint az az állapot van, amit utálok, hgoy fele itt-fele ott.... ettől megőrülök... remélem, azért sikerül hamar összepakolnunk, és ott már nyugodtabban tudok kipakolni.... :)

Morca, Matyinak boldog névnapot!!!

(bocsi a többiektől, a Dóriktól, a Zsuzsiktól, de iszonyú a memóm, és most reggel hallottam, hogy Mátyás nap van... kivételesen erre még emlékszem...)

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!!!!!!
köszöntéseket köszönöm Máté nevében is:)))))

Etelka ügyes vagy hamar rendezed a dolgokat:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

nagyon úgy néz ki, hogy Ákos bárányhimlős lett.. :cry: :cry: holnap tudunk menni a dokinéninkhez, és akkor majd okosabbak leszünk, de a pöttyei alapján szinte 100%.. :(

Etelka: nagyon erős csajszi vagy, hatalmas méltósággal viseled ezt a nehéz helyzetet.. 8) Boti nagyon szerencsés, hogy ilyen anyucija van.. :wink: :lol: és köszönöm Matyi nevében is a köszöntést.. :D

majd még igyekszem jönni..

puszi

Kép

Kép
morca
 
 


Morca Matyinak Boldog Névnapot :P :P Ákosnak meg sok gyógy simogatást :P

Szerintetek ez normális,hogy Ricskóm nem aludt végig még egy éjszakát sem jövőhéten már 7 hónaposak leszünk :shock:
Nappal is alszik kb. 2 x 20-30 percet, nem egy álommanó :(

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Szióka!

Csicsuka: szerintem normális.. 8) minden gyerek más és sok minden meg is zavarhatja az alvásukat (pl fogacskák, a fejlődési ugrások).. 8) Matyi is nagyon sokáig felébredt éjszakánként, de aztán egyik pillanatról a másikra átaludta.. 8) Ákos is minimum egyszer felébred inni, bár egyre többször előfordul, hogy alszik végig.. 8) én egy kezemen megtudom számolni, hogy az elmúlt 3,5 évben hány éjszakát aludtam végig, de már hozzászoktam.. 8)

és köszönöm a köszöntést, meg a gyógy simiket.. :wink: :lol:

pussz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morca 2010.02.24 21:56-kor.

Kép

Kép
morca
 
 


Morca Matyinak Boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kissé lemaradtam, de boldog névnapot Matyinak!

És tényleg, Dórijainknak is, meg Zsuzsinak is, meg egyáltalán mindenkinek, akit illet! :) Isten éltessen minden illetékest! :) A titkos szülinaposokat is! :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Isten éltesse a szüli- és névnaposokat! :)

Morca, jobbulást Ákosnak! Kiderült, mi az konkrétan?
És mi lett a Te övsömöröddel?
Hogy van ez pontosan, annak lehet övsömöre, aki már volt bárányhímlős korábban?

Etelka, kitartás a költözéshez! Nem irigyellek, én utálok pakolni, dobozolni, rovancsolni, hogy minden megvan-e, ki lehet-e dobni vagy inkább tartsuk meg és újabb 5-10 évig őrizzük a pincében...

Csicsuka, szerintem is teljesen normális. Az én Dórim kb. 1 éves koráig egyetlen éjszakát sem aludt át. Min. 1x, de inkább 2x fel kellett kelni hozzá és megvígasztalni (szopi, később itatás). De tudok olyan babáról, aki 3 éves koráig tette ugyanezt, ill. olyanról is, aki 2-3 hónaposan már durmolt egész éjjel. A lányok a tanúim, mit össze sopánkodtam tavaly emiatt. :) De nyugi, normálisnak teljesen normális a jelenség, csak hát strapás, tudom én...:)

Kép
anhel
 
 


a szomszédom fia már elmult 3 éves és még mindíg felkel éjjel többször is.....ééééééés a szüli közt alszik a mai napig!!!!!!!! :shock: :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

na, voltunk tegnap doki néninél, és azt mondta, hogy szerinte nem bárányhimlő, mert ennyi idő után nem így kellene kinéznie a pöttyöknek, meg nincs is túl sok rajta.. 8) ha még is az, akkor meg nagyon enyhe lefolyású a dolog, úgyhogy a biztonság kedvéért még nem megyünk senki közelébe.. 8) szerinte inkább valamilyen más vírus okozta.. :roll:

Anhel: az övsömöröm köszöni jól van.. :lol: még vannak rajtam sebek, de már nem fáj semmim, újra a régi vagyok.. :lol: ez úgy van, hogy aki átesett a bárányhimlőn, annak az idegdúcaiban megpihennek ezek a kis fránya vírusok, és amikor legyengül a szervezet, vagy erős stressz ér, akkor övsömör formájában újra támadhatnak.. :? az övsömört mástól nem lehet elkapni, de aki még nem volt bárányhimlős, az a bárányhimlőt elkaphatja attól akinek övsömöre van, mert ugyanaz a vírus.. :? undok egy nyavalya mindkettő.. :evil: remélem érthető voltam..:lol:
amúgy jó, hogy jöttél, már hiányoltalak.. :wink: nálatok mi újság, kisasszony jól van?? :lol: :lol:

Csicsuka: Matyi éjjel zokogva, kiabálva ébredt, én meg frászt kaptam úgy megijedtem.. :shock: :lol: kérdeztem tőle, hogy mi a baj, erre szívszaggatóan zokogva válaszolt, hogy "az autó elütötte a biciklimet".. :lol: egyem a szívét annyira zaklatott volt.. :lol: mondtam neki, hogy ne sírj, a bicajod itt van kint és Borisz meg Niki vigyázz rá, semmi baja.. :lol: :lol: erre Matyi: "hurrá, hurrá" és visszafeküdt aludni.. :lol: :lol: és néha ő is fel szokott ébredni éjjel, mert pisilnie kell, vagy éppen rosszat álmodik, vagy szomjas..:lol: ma éjjel oda is hívott maga mellé, gondolom szintén valami rossz álom miatt (jó szorosan össze is bújtunk és már aludt is tovább).. 8) mire elaludt Ákos indult imbolyogva a keresésemre, mert ő meg szomjas volt, úgyhogy akkor meg őhozzá kellett pattannom.. 8) ezek ellen nem lehet mit tenni, csak segíteni őket, aztán egyszer majd több lesz az átaludt éjszaka, mint a felkelős.. :wink:

puszi

Kép

Kép
morca
 
 


Nitacska? hogy sikerült Máté szülinapi zsúrja?? 8)

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenlinek a vigasztalást :D Csak olyan sok helyen olvasom,hogy 3-4 hetesen átaluszák az éjszakát. Védőnő javasolta,hogy etesem meg főzelékkel és utána szoptasam még meg, biztos aludni fog, hát nem igy lett :( 3-4 óránként fen van, nem sír csak nem akar aludni ugy gondolja ennyi elég volt :D És nehezen alszik vissza, sajnos csak szopi közben tud elaludni.
De csak lesz ez még igy se :P :P Akkor is az én nagy szerelmem!!!

Morca: Nem lehet valami kajcsira allergiás Ákos?

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Sziasztok!

Csicsuka, én is hallom sokmindenkitől, meg én is olyan voltam, hogy már 3 hetesen végig aludtam, de én tápszeres gyerek vagyok :D szóval én nem anyatejjel aludtam végig. Botondkám két éjszaka is este 10-től aludt reggel 5-6-ig. Már azt hittem, így marad, örültem is.. aztán minden csoda három napig tart, előző éjszaka 3,15-5,30-ig ébren voltunk, mert ő is úgy gondolta, eleget aludt... miközben előtte csak 2 órákat durmolt... szóval... még én is várom, mikor alusszuk végig az éjszakákat... attól tartok, mi még olyan holdnyi távolságra vagyunk tőle :lol: :lol: :lol: :lol:

Morca, örülök, hogy nem túl vészes a himlő... és szegény Matyi... milyen rossz érzés rémálomból kelni..... sok-sok gyógy és sima puszit küldünk nektek!!!! neked is!!! :)

Nitácska, milyen volt a buli? jönnek a képek???

Anhel, én is utálok pakolni.... azért vettünk lakást itt pesten, hogy ne kelljen minden nyáron haza-vissza pakolni, mert már gyűlöltem állandóan albiból ki- albiba be, koliból ki-be... errefel most szeptemberben ide, most vissza... hát már kezdem unni.... de reméljük, ez most hosszabb távú lesz :)

Nah, megyek lassan szunyálni, bébikém alszik egy ideje, csak kivártam, hogy felkel-e 10-kor... mert néha szokott... :D ez valami nagyon jelentős időpont nála... :D ha el is alszik előtte, 10-kor megébred... :D

Jó éjt Mindenkinek, és sok puszi!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Csicsuka: nem evet semmi újat mostanában semmit, csak a megszokott dolgokat.. 8) de én is gondoltam már allergiára, konkrétan mostanában fürdésnél a wu2 samponból szoktak buborékot fújni és valamelyik este Matyin nagy vörös foltok éktelenkedtek ott ahova ráfolyt.. :roll: szerencsére hamar el is múltak, de emiatt jutott eszembe, hogy lehet, hogy Ákos is erre lett érzékeny.. :roll: amúgy úgy tűnik visszavonulóban vannak a pöttyök, de azért még figyeljük.. 8) ha nem lett volna most az övsömöröm, nem is a bárányhimlő jutott volna először az eszembe, de annyira egybevágott minden.. :roll:


Etelka: köszönjük a puszikat.. :wink: mi is küldünk Nektek párat.. :wink: :lol: :lol:

puszi

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Jajj, ez a Matyi-szomorúság! :) Édes kismanó. :)

Megyek, mert enyimek igénylenek, csak azért jöttem, hogy mondjam, megvagyunk, csak Samu még mindig lázas volt tegnap, ma még nem tudom, mindjárt mérem...

Üdv mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Az átnemalváshoz kitartás mindenkinek, itthon úgy tűnik, csak én nem alszom át az éjszakát, mert éjjel van nyugi, amikor tudok készülni az érettségire... :) (Eddig is éjjel csináltam sokmindent, most ezt is. :) ) A fiúk szépen alszanak. Mind. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!!!!
nemsokára hozom a képeket csak még fel kell tölteni...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ok, Nitácska, várjuk! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


sziasztok,........sehol senki??

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitácska, de vagyunk, várjuk a képeket!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

de amúgy tényleg jól eltűnt mindenki....

Kép
Kép
etelka
 
 


Szia Etelka!!!!!!!!!
képpel most lógok még mert a gépet api csinálja...lehet újjat kell veni......de én nagyon hisztizek egy laptopért!!!!!!!!!!! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ééééérdekes, én írtam, hogy én is vagyok, csak nem olyan vidám magammal levelezgetni, de elnyelődött az üzenetem...

Szóval vagyunk. :)

Hajrá a laptopért!

Szia, Etelka! Mi van veletek?

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri köszi!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Hogy vagytok?
Én is néztem hogy irtatok-e de gondoltam nem értek rá.

Mi már jól vagyunk kisfiam elkapott egy hányásos virust csütörtök hajnalba kezdtük a hányást 2-kor 3volt mire kimostam 3:15-kor ismét rohanás a wc-re megint mosás aztán 5-kor,7,8,11-kor :twisted:
Közben voltunk az orvosnál kaptunk kupott szegénykém nagyon rosszul volt már a végén epét hányt ugy sírt szegény drága.Teljesen kész voltam .Már 12-ben hívtam a kórházat mi tévőek legyünk bevigyük-e de aztán mondták 15 percenként adjak neki egy kanál jeges vízet ha 1 óra múlva sem lesz jobban menjünk be .Hálistenek sikerült kávéskanálal kezdtük aztán teáskanál aztán evőkanál már nem mertem bemeni a szobába mert folyton azt kérdezte ihat-e már .Olyan szomjas volt este ugy örült annak az egy szem fött krumplinak amit készítettem neki .Napi 1/5 2 liter folyadékot is megiszik a fiam .

De 1 nap alatt elmúlt a hányás .
Ma már ment oviba remélem szép napja lesz és nem szed össze semmit .
Tegnap váratlan vendégeink voltak telefonáltak 1 óra múlva itt vannak .marha jó megmondtuk mindenkinek nem fogadunk senki vendéget mig nem kapjuk meg a 2 hónapot oltást erre tessék .Ráadásul elhozták a gyereket is magukkal aki úgy köhögött majd megfulladt .Aztán mentegetőztek hogy nem beteg idáig nem köhögött .Mindenesetre szóvá tettem nem érdekel ha megharagudnak .Azért lehetnének tekintettel.Nagyon mérges leszek ha betegek leszünk.
Hozni akartam képet de megint nem engedi feltölteni pedig pont ugy csinálok mindent mint a múltkori feltöltésnél .szerelték megint a gépet és szerintem azért nem oké valami .
Van egy másik átméretező program a pix resizer ismeritek ?nem sikerült még vele méreteznem

KépKép
manojoco
 
 


Sziasztok!!!
Manojoco elég bunkók hogy ilyen váratlanul állítottak be.......a helyedbe magasról leszarnám ha megsértődnek!!!!!!!!!!!!

Nagyfiadnak meg örülök hogy már jól van!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Tegnap én is írtam, és semmi, eltűnt az éterben... most meg már nincs kedvem megint megírni mindent....

Na mindegy :)

Nitácska, vagyunk, voltunk, csak várjuk a képeket :lol: :lol: :lol:

Manojoco, szerintem igazad van, illetlenség is egyébként egy kisgyerekes családhoz így beállítani, hogy egy óra múlva ott vagyunk... és nyugodtan mondhatod, hogy nem alkalmas... elvégre most nekik kell hozzátok igazodni.. sőt, mindig annak kell, aki megy látogatóba, én úgy gondolom, és ha ezt nem tudják megérteni, akkor haragudjanak is az ilyenek. Pláne, hogy még beteg is a gyerekük.. nem hiszem, hogy egy óra alatt kapta így el.... Remélem, nem kaptátok el Ti is.....

Zdori, jól vagyunk, köszi, csak most nekem kicsit rossz lelkileg, de a munkahelyem ma feldobott :D képzeljétek, a kisgyerekeseknek, illetve, ahol születik egy bébi, körbe megy egy cumisüveg, és mindenki annyit ad bele, amennyit akar :) és aláírak egy képeslapot is, és még egy orchideát is mellé tettek :) ma hozta egy futár.. hát majd kiugrottam a bőrömből :) képzelhetitek!!! :) Tök jó kedvem lett tőle!!!! :) :) :)

Többiek??? Beagle, Anhel, Pancsika, Boeszter? Merre jártok???

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka A páromat hívták én elküldtem volna őket.
Hát látták rajtam hogy nem tetszik mert mondtam is hogy nem fogadunk senki látogatott , meg aztán ha valami nem tetszik egyből kiül a fejemre és nem tudom letagadni hogy jaj de örülők.

Amúgy össze is kaptunk a párommal emiatt hogy nem igaz miért nem tud nemet mondani.Ja a másik rokona is üzent az iwiwen hogy jönének 9-én pestre és ha itt vannak bejönének .A fiamat sem nézték meg nem értem miért erölködnek.
Az alattunk lévő lakást megvették és 2 napja hallgatjuk az iszonyú furást kopácsolást nem ecsetelem nagyon mérges vagyok :twisted:


Nitacska én is igy vagyok ezzel.

hozni akartam képeket de valamiért nem engedi feltölteni .ez nem az én napom

KépKép
manojoco
 
 


Etelka szép dolog ez a munkatársaidtól!!!!!!!!!!!!!!!
Manojocó mond a vendégeknek hogy ne jöjjenek!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hajaj! Mennyi méreg egyszerre!!! Hiába, vannak udvariatlan és önző emberek. Ne mérgelődjetek, ilyen a világ. Mit szólna az ilyen látogató, ha csöngetéskor kinyitnád az ajtót: Bocsánat, éppen 39 fokos lázam van, nem szeretném, ha elkapnátok, nem tudklak beengedni Titeket, viszlát! Gyertek legközelebb! :P :P :P
Amúgy nálunk szombaton 9, kedden 6, szerdán 6, csütörtökön 8 pindurság született (természetesen csak 12 óra alatt amíg én dolgoztam). Szóljon már valaki: eléééééééég! Zombi lettem!!!!! Mi van itt???? Mindenki 3 év gyesre akar menni, és április 30-ig megszületik az éves termés???????? Brrrrr!!!!!
Tudatom a világgal: holnap reggel alszom!!!!!!!
Sziasztok!
bábaildi
 
 


szegénykém...volt meló ezerrel akkor!!!!!!!!!!!
nővérkéknek megint van bőven mit csinálni!!!!!!!!!!!!!!Ildi mikor leszel bennt?vinnék be a gyermekágyra üvegeket tejci gyüjtőnek...szeptemberbe meg igértem...azóta szépen összegyűlt!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska! Milyen üvegeket?? Bébiételeseket? Van, ahol kellenek a bébiételes üvegek??? Én már pont azon gondolkoztam, hogy mi a csudáért vannak ezek a jó kis üvegek, ha értelmesen nem lehet őket felhasználni később... Pont egy extravagáns pohárkészletre gondoltam, arra esetleg jók lennének. :) Mert most még használom, ha vmiből többet csinálok, tárolni-fagyasztani, de aztán...???

Etelka, ez nagyon kedves dolog! :) Hallottam már más helyről is, ahol megtámogatták ilyen módon a babásokat. :)

Ildi, azta! Mekkora számok! :) Hát, biztos van, aki ilyen megfontolásból vállalt néhány hónappal korábban babát, mint eredetileg tervezte. Ha ebben a cipőben jártem volna, én is így tettem volna sztem... nem is csak a GYES miatt, de a GYED is csak 1,5 év, nem 2... De azért, remélem, csak lesznek még szülések a későbbiekben is! PIHENJ!!! Aludj jól!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Ildi Igazán kedves vagy mosolyt csaltál az arcomra sajnos ilyenek az emberek.De valóban nem éri meg bosszankodni csak olyan rosszul esik.Főleg mikor elég kaotikus napom van és alig bírom magam is összeszedni és még a nyakamra jönnek. :evil:

Jó sok baba született megint múltkor voltam a 6 hetes vizsgálaton hát akkor is sorban álltak a kismamák a felvételinél.
Minden rendben a pocakommal 1/5 év múlva akár jöhet a következő bébi a doktornő szerint ennyit jó várni.

Igen sokan azért vállaltak babát korábban a rendszer átalakulása miatt .

Etelka ez nagyon aranyos tőluk hogy igy támogattak .
Nálunk ez nem divat sőt megtudták hogy babám lesz és az igazgató volt hogy arra sem méltatott hogy köszönjön a szerződésem pedig nem véglegesítették .Á hosszú leirni is hogy miket csináltak még a papírjaimat sem akarták kitölteni még jó hogy beszéltem a tb- ügyintézőnkkel és ő mindent elintézett nekem majd a baba 2 éves korában mikor lejár a gyedem akkor adja ki az összes papiromat.
Grétike szépen nő igaz éppen határeseten van a hízásban de haladunk a magunk ütemében .Már olyan ügyesen tartja a fejét mikor felveszem és megfogja az arcomat kis drága most a babahordozoba beleraktam és közvetlen az ablakon keresztül süti a nap az arcocskáját és alszik :D

KépKép
manojoco
 
 


Sziasztok!

Manojoco: anno, mikor Matyi megszületett, két héten keresztül minden nap meleg váltásban jöttek vendégek, babanézőbe.. :roll: minden nap, délelőtt és délután is jött valaki.. :roll: ráadásul akkor még csak egy helységben laktunk, gondolhatod milyen jó volt szoptatni pl.. :? ráadásul mindenki nézni akarta.. :shock: arról nem beszélve, hogy mindenki osztogatta az észt, jól összezavarva engem mint kezdő anyucit.. :? beleszóltak, hogy hányszor teszem cicire, miért "kapkodom" fel, meg ilyesmi.. :evil: (na ezt sem hagytam sokáig és a mai napig nem viselem el, hogy kéretlenül beleszóljanak a dolgainkba..) ja, és két óránként szoptattam éjjel- nappal, így fél óráknál nem aludtam többet.. a vendégek miatt a nappali alvás ki is esett, de egyiknek sem jutott eszébe, hogy besegítsen egy kicsit a háztartásba, csak letelepedtek kényelmesen és társalogtak egész nap, na meg engem "okítottak".. :evil: most már tudom, hogy nem kellett volna hagynom, de mivel nagyon büszke újdonsült anyuci voltam, persze, hogy mindenkinek megakartam mutatni a babámat, de azért azt feltételeztem, hogy szorult mindenkibe annyi intelligencia, jóérzés, meg segítő szándék, hogy felmérik, miben hol a határ.. :evil: de tévedtem, nagyon nagyot.. :? bár Ákosnál sem voltam kevésbé büszke, de a szülés előtt két hónappal közhírré tettem, hogy a kórházban minden látogatót nagy szeretettel várok, de hozzánk, majd csak akkor jöjjenek, ha szólunk, hogy lehet.. 8) persze volt sértődés, de nem érdekelt, mert senki szeszélyét, nem vagyok hajlandó a fiaim érdeke elé engedni.. 8) azt azért megjegyzem, hogy a kórházba, csak a nagynéném jött, aki hozott nekem tiszta törölközőt, meg hálóinget, a lelkes látogatóknak híre-hamva sem volt.. :lol: :lol:

többiek: most ennyire volt időm, de később vissza jövök.. :wink:

puszika

Kép

Kép
morca
 
 


Dóri a korházba ilyenekbe gyüjtik az anyukák a tejet amit este oda adnak a babóknak!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hétfőn megyünk a Heim Pál-kórházba csipőszűrésre nem tudjátok sokan szoktak lenni?????????
MERT NEM KELL IDŐPONTOT KÉRNI

Babó reklamál megyek majd este még vissza nézek

KépKép
manojoco
 
 


szerintem sokan lesznek!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nitacska ezt szomorúan hallom :cry:

De hát nem tudunk mit tenni a hétfőt rászánjuk .
Kitudja a csepeli sztk-ba mikkor lesz legközelebb rendelés.
Múltkor azt mondták 1 hónap most hogy megkérdeztük megint 1 hónapot mondtak .
Jó napom lesz este még fogorvoshoz megyek azt hiszem csak töméscsere az hamar megvan remélem.

Olyan szépen süt a nap be az ablakon és kint olyan hideg van :evil:

de remélem letudunk menni majd egy kicsit sétálni .

Hogy vagytok amúgy gondolom mindenkinek sok a dolga

szép napot mindenkinek

KépKép
manojoco
 
 


Jaj ezt a képfeltöltést szeretem volna megkérdezni tőled te milyen programmal kicsinyited le a képeket?


Én a jobb egérgomb paint kicsinyités 30% -ra kicsinyitettem le múltkor is akkor elfogadta de most hiába kicsinyitem egyszerűen nem engedi feltölteni :twisted: Még probálkozom

KépKép
manojoco
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép


Sikerült jaj olyan béna vagyok néha :oops: [/img]

KépKép
manojoco
 
 


ManóJocó! Csodaszép képek! :) De pici ez a kislány! És milyen bájos! :)

Nitácska, köszi a választ! :) Ildi, akkor, ha már nem kellenek nekünk az üvegek, én is szívesen odaadom! (Bár, gondolom, végtelen számban nektek sem kell..., nálunk mondjuk nincs túl sok, mert többnyire saját kreálmányokat esznek a fiúk, akkorról vannak ilyen üvegek, amikor elutaztunk vhova.)

Más: nagy szeretettel várunk mindenkit holnap délután 5kor a Fasori Református Teplomba (VII. kerület, Városligeti fasor 7.) a kórusunk önálló koncertjére zenés áhítat keretében. Nagyon remélem, hogy jól fog sikerülni, elvileg már mindent szépen tudunk, csak mivel a társaság amatőr, ezért nem lehet 100%ig biztos benne az ember, hogy úgy sikerül, ahogy sikerülhetne. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri szivesen:)
elmennék de sajna eléggé fáj a torkom....nem lenne jó ha megfertőzném az énekeseket:)

de SOK SIKERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, jobbulást! Amúgy kevéssé valószínű, hogy fertőzni tudnál, elég nagy a tér... De neked nem jó, ha jössz, ha beteg vagy. Szóval gyógyulj meg hamar!

Jó éjt mindenkinke!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


dóri köszi....ÜGYESEK LEGYETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hahó Mindenki! Lassan vége ennek a szép tavaszi vasárnapnak is! Dóri, remélem jól sikerült a koncert. Az amatőrök olyan lelkesek, ha becsúszik is egy kis hiba, biztosan elnézik nekik, és nem is vár senki annyit, mint egy hivatásostól. És biztosan nem lesz rutinból éneklő, unalmas senki sem. Te tanítottad Őket, vagy Te is előadó voltál? :?: :?: :?:
bábaildi
 
 


Sziasztok!

Manojoco: Nagyon szép Gréta baba :P Én is szeretnék majd egy ilyen szép kislányt :P :P

Nitácska: Gyógyulj meg hamar :P Neked szóltak a csecsemősők,hogy odadják a tejet ha lefejed??? Nekünk nem szóltak :?

Rólunk: Ricskom már elmúlt 7 hónapos :P :P és alakul az alvásunk már csak egy vagy két alkalommal kell fel de valamikor vissza alszik magától olyan ügyes :P :P

Ildi Jól tudom,hogy a következő találkozó márc. 30.-án lesz?

Ricskom!!! Kép Kép

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?