Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, csajok a drukkot!KépKép Szükségem van rá nagyon! Na nem mintha izgulnék, csak így jobb!Kép

Terika!Kép

Végre előkerültél!!!Kép - mondom énKép
Tudod, bízhatsz bennem, ha van valami, úgyis megírom! Remélem Te is!!!!Kép
Szépek vagytok a képeken! Bobó már nagyon nagy fiú!Kép

Vera!Kép

Örülök, hogy Te is írtál!KépRemélem jobban vagy már!!
A lazítás mostanában nekem nagyon megy!Kép

Dodó!Kép

Mesélsz majd egy kicsit a talpmasszázsodról? Érdekelnek a Te tapasztalataid is!Kép

Viki!Kép

Még ne add fel!! Ha jól értelmezem, akkor még nem jött meg, igaz? Drukkolok!

És persze mindenkinek drukkolok! Vigyázzatok magatokra, hétvégén jelentkezem!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Szép jó reggelt! Kép

Zita, gondolok rád ebben a két napban. Ha közelebb lennék, akkor meg is látogatnálak. Kép

Dodo, Judit, Judit Kép, egyezik a véleményünk lazítás, tisztító kúra, természetes gyógymódok tekintetében. (Nálam is bevált. Az eredmény most mellékes.) Az inszemmel én is úgy vagyok, ha muszáj, akkor legyen, de túl sok reményt nem fűzök hozzá.

Terka, tetszik a protokollod. Kép Majd számolj be a bioenergetikusról. Mit csinált, hogy csinált... Karácsonyra pedig írunk a Jézuskának, hogy babát kér mindenki. Úgy is jó lesz, ha lombikkal érkezik. Kép

Móni, nagyon szépek az eredmények. Kép Biztos vagyok benne, hogy hamarosan érezni fogod a nagy mocorgásokat. Te annyira figyelsz erre a babára, hogy nem kell sokat várnod. Kép Néha, azért írd meg, hogy mi a helyzet.

Lara, üdv. itt. A clostitól nekem is hőhullámaim voltak, főleg éjszaka. A Dokim szerint ez nem mellékhatás. Persze, nem ő érzi. Kép Ezt csak el kell viselni, de nem kell vele foglalkozni. Az pedig jó, hogy akkor rendben volt a progid. Most is kellene egy hormonpanel.
Az Uh-s peteérés-figyelés általában a closti mellett van. Szerintem orvosa válogatja, hogy sima ciklusban néze-e vagy sem. Magánrendelőben v.szeg van erre mód.
Azt pedig, hogy hány ciklusnyi próbálkozás van még előttetek, nem lehet előre megmondani. Soha nem lehet tudni. Kép Erre itt is vagyunk néhány példák.

Terika, sajnos nem vettek fel az iskolába. Kép Mégsem ment nyugdíjba az a nő, akinek a státusza üres lett volna. Ez az én formám. Ezzel a macerával telt a nyaram. Azóta van más, bár nem szakmába vágó. Egyelőre elvagyok vele. Úgyis nemsokára terhes leszek, és akkor teljesen mindegy, hogy honnan megyek el GYED-re. Kép Addig pedig majd élvezem a köztisztviselők "aranyéletét". Ha sikerül, akkor vállalok gyermekfelügyeletet. Így kiélhetem magam.
Kicsi fiad már nem is olyan kicsi. Kép Gondolom, hogy ne kíméli az anyukáját. Tudod, addig jó. Kép
Ja, és nem kell szünetet tartanunk. Legalábbis a Dokim nem mondta. Viszont saját elhatározásból mégis szünetelünk egy kicsit. De csak tényleg egy kicsit. Majd a HSG után akarunk belendülni. Ameddig nincs gyógyszeres támogatás, igazából nem merek újra belefogni. Hiába termékenyül meg, ha nincs elég progeszteron. (És most itt igazat adok a Babanet bejelentkező oldalán lévő cikknek. Olvastátok?) Nem szeretném újra átélni a korábbiakat. Megvárom szépen a clostit, progipótlást, és akkor hajrá! Kép

Tegnap én is voltam kontroll UH-n. Volt nagy meglepetés. 13. cn-on voltam, és spontán peteérést produkálok. Kép TUDTAM ÉN! Persze, szokás szerint most is néhány nappal lemaradva az átlagosnál, de van egy 14 mm-es tüszőcském a bal petefészekben. A jobb most sem igazán aktivizálja magát. Még a méhnyálkahártya is szép (7 mm). Megjön, és akkor megcsináljuk a HSG-t is. Továbbra is várom, bár szerintem nem lesz probléma. Most már a Dokim is azt mondja. Kép Ha sikerül jól eltalálnunk a progipótlást, akkor sínen leszünk. Bár írtam itt a neten egy dokinak, és szerinte más hormonproblémák is lehetnek. Hát, ne legyenek! Kép

Szép napot! V.
vera77
 
 


Sziasztok!

Nagyon kedves tőletek hogy ilyen segítőkészek vagytok.
A closti-t az idén először szedem. Ez az első ciklus (illetve januárban hagytam abba az előzőt). Eddig pihentettem. Még júliusban mikor konzultáción voltam az orvosnál, akkor minden rendben volt az ultrahangon (szép üres méh, sajna). Ilyenkor még lelkesek vagyunk, hisz ez még csak az első. A dokik meg naná hogy könnyen beszélnek, nem ők szenvednek a hőhullámoktól. Sajnos múlt héten, pont a ciklus potenciális napjain jól megfáztam (láz nem, csak nátha + torokfájás),ilyenkor milyenek az esélyek?
Ez a nap a 23. ciklusnapom.

Kellemes napot mindenkinek!
Lara

Kép
lara26
 
 

 
 

Zituas!
örülök,hogy van hír rólad!Nagyon szorítok a HSG-hez.Bitos minden oké lesz.
Nekem ma reggel megjött még nem tudom hányadán állok,mert egyszer megvisel a másik pillanatban meg semmi érzelem.

Terika!
A tanév nehezen indult,az igi miatt,de a gyerekekkel nincs gond csüngnek a nyakamon és azt hiszem most nekem ez kell.
Vendég
 


Viki Kép

Zita, továbbra is meg a drukk. Kép

Lara, egy kis megfázás még nem jelent semmit. Kicsit talán rontja az esélyeket, mert arra is koncentrál a szervezeted. De tudod, ha az a baba jönni akar, akkor megfázás ide v. oda, jönni is fog. Soha nem lehet tudni. Kép
Ne izgulj. Most már nem sokat kell várnod, és kiderül mit sikerült összehozni. Kép

V.
vera77
 
 


Sziasztik Csajszik!Kép

Hazaengedtek éjszakára, csak holnap reggel kell visszamennem!Kép Így azért ki lehet bírni!Kép
Tehát elméletileg most is a klinika vendégszeretetét élvezem, gyakorlatilag pedig a saját ágyikómban alszom - hál'istennek!Kép

VikiKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok!

A talpmasszázsra én is esküszöm. Nekem és a barátnőmnek is rögtön megjött időre a mensim , minden gyógyszeres kezelés nélkül(ami ritka). Sőt egy cisztát is kimaszírozott belőlem. Arról nem beszélve hogy jobban alszom tőle, nyugodtabb és frissebb vagyok! Próbálja ki mindenki!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok!

SEGÍTSEN nekem valaki, aki érti a dolgokat.
Tegnap elküldött az orvosom B-HCG és progeszteron vizsgálatra: eredmény: jó sok sárgatest hormon (ami nagyon jó, mondta az orvos) és alacsony B-HCG szint (ami szerinte terhesség volt, de már nincs)
A 24. napon volt a vizsgálat. A B-HCG nem a beágyazódáskor kezd el termelődni? Ami kb nekem pont most lenne. Lehet, hogy csak azért alacsony, mert most indult el a termelődése? Vagy rosszul tudom az egészet?????
Hogy van ez???
Nagyon nem akarok reménykedni, mert tegnap eléggé kiütött az is, hogy 5-6 nappal a mensi előtt megmondták, hogy nincs semmi. Legalább pár napig még jól érezhettem volna magamKép
Tina
vtina
 
 


Kedves Tina!

Egyetértek veled! Bár nem tudom, hogy milyen hosszú a ciklusod, de végül is ha 16. napon volt peteérés, akkor a beágyazódás a 23. napra tehető.
De a dokinak kellene ezt igazából tudnia.

Üdv. Lara

Kép
lara26
 
 


Tina, ezt én sem értem. A 24. napi BHcg nem jelent semmit. Éppen csak akkor kezd el termelődni. Mi az, hogy lehet, hogy volt terhesség, de már nincs? Ezzel nem segítettem, tudom. Bocsi!
Vedd úgy, hogy nem sikerült, és kész! Majd fog legközelebb. Kép Ha pedig mégis van valami, akkor lehet örülni. Annak viszont nagyon örülj, hogy jó magas a progid. Kép
V.
vera77
 
 


Sziasztok!Kép

Megérkeztem a klinikáról!Kép
Háát, kicsit fájt, de ki lehet bírni!Kép

Begépelem az eredményemet:
Kissé jobbra hajló normális nagyságú uterus. A jobb oldali petevezeték szabályos lefutású és tágasságú, átjárható. A bal oldali tuba ampullaris vége kissé tágabb és rögzült, a kontrasztanyag csak nehezen a nyomásemelkedés hatására lépett ki.
Vélemény: Bal oldalon feltehetően gyulladás utáni állapot.

Hétfőn megyek a dokimhoz, hogy elmagyarázza, hogy ez mit is jelent.
Ja, és azt mondta a dokim, hogy a köv. mensiig védekeznünk kell, mert a röntgensugár károsíthatja az érésben lévő petesejtet.Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Zitus!

Itt is gratula, hogy tul vagy rajta!!!
Es azert jo az eredmeny is!!!

Talpmasszazs nagyon jo, es mar nem faj annyira, mint az elejen, vegigmegy a testen, azaz minden ponton, minden szerven... Gondolom tied is ilyen.

Terka!

Koszi, megkaptam a mailt, majd gondolkodom rajta!!!
Hajra a lombikkal lehet azert elotte spontan is, kitartas!!!!

Viki, sajnalom most, de beleegyezem, oktober a mi honapunk lesz!!!!!

Terika!

hat igen, mindent kiprobalok a cel erdekeben, es nagyon remenykedem!!!
Neked is megy a drukk, es lehet hogy egyszer csak csoda tortenik veled!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Zita, Kép Kép Kép Kép
Most rohanok.
V.
vera77
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak most nem nagyon volt mit írnom, mert ugye még most várakozunk... Gondoltam, mérem a hőmet, de abba egy vírusos megfázás tenyerelt bele (ugye lázasan szerintetek is nehéz eldönteni, hogy van e peteérése az embernek Kép )

Mindenkinek drukkolok, Lara üdv közöttünk, Zita: nagyon örülök!!! Kép
B.
baba76
 
 


Lányok!
tudtok olyan vizsgálatról ami a petevezető átjárhatóságát mutatja ki és nem HSG és nem laparoszkópia.A dokim mondott valamit de elfelejtettem a nevét azaz nem is értettem.Azt mondta,hogy elöbb azt végzi el felesleges most felvágni,ha nincs semmi.
Vendég
 


Sziasztok!

Van egy dilemmám: ma enyhén megjött a havim, de csak nagyon minimális. Az a probléma, hogy nem tudom, hogy ez az előző ciklus vége, vagy az új első napja, így azt sem tudom pontosan, hogy a következő adag Closti-t mikortól kezdjem el szedni. Szerintetek várjak még egy napot? Nektek volt hasonló tapasztalatotok?
Lara

Kép
lara26
 
 


Lara!

En azt mondanam, hogy meg varjal. Ha csak nagyon kicsit jott meg, akkor azert nem tudni hogy mi lesz belole, ugyis csak a 3. naptol kell szedned, nem?

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Dodo!

Igen, így van. Azt hiszem várnom kell, talán addigra elválik, hogy akar-e jobban vagy nem. Aztán akkor már talán eldönthető, hogy mihez képest számoljam a harmadik napot! Csak nehogy túl későn kezdjem el.

Lara

Kép
lara26
 
 


Lara!

A ciklusod első napja amikor erőteljesen beindul. Nem kell hogy ömöljön belőled , de ne csak barnázgatás legyen. Ezt a dokim mondta. Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Kedves Zsu!

Köszönöm a tanácsod. Akkor most nyugodtan várom a további eseményeket.
Lara

Kép
lara26
 
 


Böbe!

Ne hagyjuk haldokolni a topicot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan jo volt, mikor annyian itt irogattunk, mindenkivel mi tortent! Remelem lesz meg olyan, amikor megint nagy levelezes lesz itt az esemenyekrol!!!!!
Remelem hamar jo hirekkel jonnek vissza a lanyok!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


én is itt vagyok!
Miért nem írnak ide?Pedig én is itt kezdtem.Nem leszek hűtlen!
Vendég
 


Itt vagyok én is! Kép
Most lendültem bele az új munkámba, és most még olvasni sem volt időm a héten.
Lassan esedékes a HSG. Még kb. 2 hét. A jövő héten megjön, és az utána való héten elintézzük. Majd jövök beszámolni. Utána 1 ciklus pihi, és jön újra a closti.
Addigra Ti már simán babások lesztek. Kép Kép Kép Kép
Csatlakozom a "Ne hagyjuk kihalni a topikot!" c. mozgalomhoz. Aztán majd jön a "Nevezzük át a topikot!" c. fejezet. Kép Jajj, de várom már!
Addig is húzzatok bele! Kép
Kép
V.
vera77
 
 


Sziasztok!Kép

Itt vagyok én is!Kép
Én most nem szedem a gyogyit, és a HSG óta nem igazán történt velem semmi!
Azért én is be szoktam kukkantani ide is!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Na véééééééégre.... Sziasztok!!!! Gondoltam, benézek ide, mielőtt elteszem magam holnapra és lám, mennyi üzi.... Kép Legközelebb is felháborodok majd...

Dodo, nekem a jövő héten kell megjönnie, aztán kezdem megint a bogyószedést, úgyhogy szerintem kb. egy időben látunk neki a dolgoknak újra... Már alig várom....

Zita, nagyon örülök, hogy ennyire sikerült helyrerázódnod, annyiban szomorú vagyok miatta, hogy ezért kevesebbet írsz - de végülis az a legfontosabb, hogy kiegyensúlyozott legyél...

Vera, nagyon drukkolok majd, és megfogadom a tanácsod, belehúzok: most csak az élvezetért.... Kép

Puszi
Böbe
baba76
 
 


Sziasztok!
Végre itt is van élet!

Vera sok sikert a HSG-hez!

És mindenkinek minden jót!Szerintetek lehet próbálkoznom ebben a hónapban,egy mellkasröntgen és hysteroszkópia után?Lesz peteérésem a beavatkozástól függetlenül?


Kép
Vendég
 


Vera!Kép

Drukkolok a HSG-hez, de hátha mégsem lesz szükség rá!Kép
Tetszik az illusztráció!Kép

Böbe!Kép

Megpróbálok kicsit többet jönni, OK!?Kép
Örülök, hogy újra próbálkozhattok, reméem gyorsan meglesz az eredménye!Kép

Viki!Kép

A mellkasröntgennél kaptál ólomkötényt, nem? A hystero miatt pedig sztem nem kell védekeznetek!

Én meg mostanában azon agyalok, hogy a dokim a lelkemre kötötte, hogy NE most legyek terhes, védekezzünk. Na hát mi ezt nem fogadtuk meg, mert utána néztem a dolognak, és mindenhol az mndták, ill. azt olvastam, hogy nem kell védekezni.
Most azon izgulok, hogyha véletlen pont most leszek terhes, milyen dumával álljak oda a doki elé! "nem értem, pedig mi védekeztünk!?!?"Kép " kiszakadt a gumi"Kép vagy mi????
Van valami ötletetek???

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Zitus!
Nem kaptam ólomkötényt!Kép
Vendég
 


Zitus!
Nem kaptam ólomkötényt!Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Már régóta olvasgatlak Titeket, mivel én is hasonló dolgokkal küszködöm. De most elsősorban Vikihez intézem kérdésem: a mellkasröntgen hogy jön ide? Mert nekem is szerdán kell mennem röntgenre, illetve október elején méhtükrözésre.És nem tudom az összefüggést, hátha Te felvilágositanál....
Különben mindenkinek sok szerencsét, tudom mit jelent a várakozás, remények majd a koppanás. Kb 3.éve csinálom...

Ági
agidomi
 
 


Ági!
Engen altattak,valószínű a szívre a és tüdőre voltak kíváncsiak,hogy egészségesek.Szerintem.
A méhtükrözés miért kell?
Remélem te is én is meg mindenki itt hamarosan reménykedünk koppanás nélkül.
Neked milyen okra vezetik vissza a 3 év próbálkozást?Lehet tudni miért nem sikerül?
Viki
Vendég
 


Juj, de jo, hogy ennyien vagyunk itt megint!!!

Mi is rosszalkodtunk a hetvegen 2-szer is!!!!
Nem szabadna, dehat igy sikerult, na meg olyan jo volt!!!!!

Igazabol csak jovo honapban szabadna, de mar mindegyKép

pusz nektek

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Sziasztok!

Én sem tűntem el, csak kicsit el kell terelni a figyelmemet.
Szerintetek hogy lehet azt elérni, hogy az ember elfelejtse mikor kell megjönnie. Aztán 10 nap múlva rájön, hogy már rég kellett volna akkor a stresszre fogja majd egy hónap elteltével elkezd gyanakodni. Annyi ilyet hallottam már!
Én semmi olyan elfoglaltságot nem találtam, ami képes ennyire elterelni a figyelmemet. Így, hogy megfogatdtam nem foglalkozom a dologgal csak 10x gondolok rá egy nap.
Bocs a negatív gondolkodásért. Remélem az öniróniát azért kiéreztétek belőle.

Ági!
Mi kb 1 éve szertenénk, és nagyon ki vagyok már. Amikor hallok olyanokról, akik 2-3 éve próbálkoznak hááááááát minden tiszteletem az Övéké a kitartásukért.

Tina
vtina
 
 


Dodo, mi is betyárkodtunk!!!! Kép Aztán nyugtatgattuk magunkat, ááááááá, úgysem lesz semmi baj... most meg izgulunk - de meg fog jönni Kép érzem...

Tina, ne borulj ki nagyon!!!! nem lehet elfelejteni - soha nem vártam annyira, hogy teljenek a hetek, mint mostanában--- Egyébként mindig meg tudtam mondani (babaprojekttól függetlenül is), hogy mikorra kell megjönnie - volt, hogy nem napra, de hétre pontosan... Kép Sose értettem, hogy lehet ezt elfelejteni...

Böbe
baba76
 
 


Böbe és Dodó!Kép
Hááááááááát milyen rossz csajok vagytok!jól tettétek így az igazi!Jó hallani rólatok!

Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Senkire nem akarom a frászt hozni, ezért csak érintőlegesen mesélek: szóval nálam nem a teherbeesés a probléma-az még megtörténik-,hanem a megtartása. Mint kiderült, progeszteron problémám van,túl kevés a progi.
Emiatt idén 2 vetélés van mögöttem,egyik Closti után. Egyszer már majdnem sikerült, ugyanis 2002-ben 27. hétig ki tudtam hordani a babát.Akkor toxémiás lettem, SOS császár, a baba meghalt, amig az intenziven próbáltak életet lehelni belém.. Nem is láthattam,csak eltemethettem.
De ez már elmúlt, most a jövővel kell foglalkozni.
Most probáljuk beállitani a hormonszintemet (valamilyen stimuláció következik), különféle vizsgálatokat irt elő a dokim.És nem értettem hogy jön a mellkasröntgen a hormonszint beállitáshoz, azt hittem viccel velem a dokim, de ezek szerint komolyan gondolja.
Csak azt tudom mondani, hogy bármi történt bárkivel, nem szabad feladni amig szikrányi remény is van. Ha valamit igazán szeretnénk, azért harcolunk, nem? Bár van akinek harc nélkül is megy....
Szóval kitartás és bátoritsuk egymást, mert van úgy, hogy a saját erő nem elég...
Ugye néha jöhetek hozzátok a topicra beszélgetni?


Üdv mindenkinek. Ági
agidomi
 
 


Ági!Kép

Hát hozzád sem volt kegyes a sors eddig!Kép
De reméljük ezután már az lesz, és kárpótol ezért a sok szörnyűségért!!!
És természetesen gyere máskor is!!!KépKép

BöbeKép, DodoKép

Betyárkodós leányzók!!!Kép De nagyon helyes!!!
Elméletileg nekünk is védekezni kellett volna ebben a hónapban! Szerintetek?!?!?!KépKép Védekezett a fene!!Kép

Tina!Kép

Hidd el, eljön az az idő, amikor már csak kb. 5x jut eszedbe a téma egy nap!Kép Kevesebbszer biztos nem fog, ebben ne is reménykedj!Kép
Aztán eljön az az idő, amikor a hasadban lévő baba juttatja eszedbe erőteljes rúgásokkal, hogy "hahó mami, itt vagyok!Kép"
Kitarás!!!!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Ági!

Na erről a tiszteletről beszéltem! Szörnyű, ami veled történt. Nekem is 2 vetélésem volt az elmúlt évben, de azt el sem tudom képzelni, milyen lehet elveszíteni egy babát később. Sőt, nem is akarom tudni!!!!!
Nem is nyavajgok többet, hogy lassan telnek a napok, biztos sokan vannak, akinek még lassabban.
Tetszik az "optimizmusod", csak így lehet csinálni!

Böbe, Dodó, Zita!
Én is ezt tenném! Olyan hosszú az a három hónap!

Tina
vtina
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltüntem én is, de azért ha van időm olvasgatlak Titeket! Nálunk lakásfelújítás folyik októberig, ritkán jutok gép közelbe. Túl vagyok a HSG-n (Tina által ajánlott doki csinálta)és egy kis rásegítéssel, de sikerült a még ép petevezetőn a kontrasztanyagot áttuszkolni. Háromszor próbálták átnyomni, mire sikerült átjárhatóvá tenni. E nélkül gondolom hiába próbálkozhattunk volna. Nem volt kellemes a vizsgálat, de simán ki lehet bírni. Ráadásul a vizsgálat után 2 órával belázasodtam, ezért csak másnap, mikorra lement a lázam engedtek haza.

Tina! Még egyszer köszönöm, hogy ajánlottad a dokit, a SOTE-n nem tudom mikor jutottam volna el idáig, ez a doki meg az első találkozástól számított 3 héten belül megcsinálta. Most majd nézik, hogy van-e az ép oldalon peteérés. Jövő hónaptól lehet próbálkozni.
Majd én is írok, hogy mi van, a próbálkozóknak meg sok sikert.

Ági!
Borzasztóan sajnálom amin átmentél, én igazán át tudom érezni. Mi a 32-dik héten vesztettük el a babát, halva kellett megszülnöm. Azóta volt többek között egy méhenkívüli terhességem is, és ki kellett venni az egyik petevezetőmet. De mi sem adjuk fel, amíg van remény próbálkozunk, mi is több mint 3 éve.

Matchi
matchi
 
 


Matchi!Kép

Neked is azt mondták, hogy a HSG után védekezni kell??

Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok!

Eszembe jutott még valami. A doki gynevac-ot is felírt, hetente egy ampullával kell beadatnom magamnak a szurit. Ugy tudom, ezt szintén a meddőség esetén ajánlják. Kapott valaki ilyet? Van az eredményességről valami tapasztalatotok?

Tina!
Veled azóta szedetik a clostilbegytet? Eltüntek a ciszták? Nekem 2 hete már csak az egyik oldalon volt, és egész kicsik lettek. Clostit jelenleg nem szedek.

Matchi
matchi
 
 


Zita!

Nekem azt mondták, hogy ezt a hónapot hagyjuk ki, de volt egy másik lány, akinek ugyanekkor, ugyanez a doki szintén HSG-t csinált, és neki azt mondták, hogy nem kell védekezniük a vizsgálat után, már másnap próbálkozhatnak. Neki nem volt semmi gondja, simán átfolyt a kontraszt anyag. Nálam többször próbálták, és emiatt háromszor rákapcsolták a röntgent. Utána lázas lettem, és 1 hétig kellett augmentin duo-t szednem, most szombaton hagytam abba. Lehet, hogy nekem azért mondták, hogy nem lehet.

Matchi
matchi
 
 


Szia Matchi!

Emeseanyu vagyok. Nekem is felírták a gynevacot. Ez egy immunerősítő, és a rejtett nőgyógyászati gyulladásokon segít. Bővebben: www.gynevac.hu.
Én most tartok a negyedik ampullánál (5 db van a dobozban, 10 naponta kell beadatni). Az első kettőnél elég fura tünetek voltak, felfázás szerű tűnteteket éreztem pár óráig.
A harmadiknál semmi, a negyedik most jön.

Nem tudom, hogy segít e, a TV2-n volt egy műsor, egy öreg doki beszélt, ő találta fel. Ő persze nagyon dícsérte.

Hát ennyi.

Szia, sok sikert.

emeseanyu
 
 


Emeseanyu!

Köszi, megnézem a honlapot. Nekem hetente kell 1 ampullát beadatni, már kettőt megkaptam. Nálam nincs semmi tünete.
matchi
 
 


Matchi!

A 2. vérzéssel eltűntek a ciszták. Addig nem szedtem clostit. Most napi 1 bogyót írt fel az orvos, és megyek UH-ra, hogy hogyan reagálok rá. Nem értem miért kell még mindig szednem mert az összes hormonális eredméynem nagyon jó lett. Utálom ezt a gyogyit, eléggé bezavar a látásomba. Nem tudom Ti ezzel, hogy vagytok!
+ vettem mindenféle teát: cickafark, palástfű. Gránátalma és egy rakás vitamin stb.És elterelő hadműveletek.

Tina
vtina
 
 


Tina!

Nekem még csak egyszer jött meg azóta, hogy leállították a gyógyszert, és a menzesz után az egyik oldalról teljesen eltűntek, a másikon pedig egész kicsik lettek a ciszták. A doki azt mondat, hogy a következő menzesszel valószínüleg eltűnnek.
Ha megint megjön nekem is kell hormonvizsgálatra menni.
Azt írod, hogy jók lettek a hormoneredmények. Ez azt jelenti, hogy már nem alacsony a progeszteron szinted? Mert a SOTE-n gondolom korábban Neked is a normálisnál alacsonyabb értéket mértek.
A napi 1 gyógyszert szintén 5 napon keresztül kell szedned?
Nem csodálom, hogy utálod, nekem is elegem van már az állandó orvoshoz járásból, gyógyszerekből. Nálam egyébként a closti nem okozott semmi problémát, a cisztát sem éreztem.
Remélem beválik a + vitamin, tea pótlás.

Matchi
matchi
 
 


sziasztok lányok,
lenne 1 kérdésem. 2 hónapja szedem a clostit és a mostani uh-n kiderült, hogy vszínűleg a closti miatt elvékonyodott a méhnyálkahártyám. így hiába is vannak érett petéim, nem tudna beágyazodni egyik sem. azt mondja a dokim, hogy ez nagyon ritka esetekben előfordulhat és hát ezek szerint én az vagyok. van vagy volt vkinek hasonló tapasztalata ezzel a gyógyszerrel, és ha igen, akkor mi volt a következő lépés?
köszi
sz
szuszi
 
 


Matchi!

5 napig szedtem az 1 szemet is. Nekem a SOTE-n, mikor gyógyszer nélkül mérték a normál alatt volt egy picivel a prog. szintem. Az első gyógyszeres hónap után felment a duplájára. Hétfőn megyek orvoshoz, megkérdezem miért is kell még szedni.
Örülök, hogy jóval lelkiismeretesebb kezekbe kerültünk. Ha nem jövünk rá erre a gubancra ki tudja meddig növesztettük volna hónapról hónapra a cisztákat. És csak vártunk volna feleslegesen.
Tina
vtina
 
 


Ez a gynevac nincs tablettában vagy bármi más formában,ami nem szúr?

Tina
vtina
 
 


Matchi!Kép

Így már értem!
Nekem elsőre átment a kontrasztanyag, csak a baloldalon nehezebben kicsit!

Szuszi!Kép

Amikor szedtem a gyógyszert, nekem is vékonyabb volt a mnyh-ám. Sajnos a Clostynak kissé nyhsorvasztó hatása vanKép
Én -többek között - ezért nem szedem már 2 hónapja, és azóta szép vastag mnyhát produkálok! Ja, és van pé-m bogyó nélkül is!Kép

Puszi, zita

Kép
Kép
zituska28
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?