Új privát üzeneted érkezett!

Megjött a kaki! :) Kicsit büdös kicsit zöld, de a miénk. Egyébként nem is volt kicsi, tele lett vele fél óra alatt a pelus.

twist: Níveás mappát mi sem kaptunk.

colin: Boldog névnapot!
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, örülök, hogy van kaki. Látod miknek nem tudunk örülni mi anyák?:)

remény73
 
 


Csatlakozom Vicky-hez, nálunk is volt ma kaki! Juhhééé!

Tubikriszta!
Ne butáskodj, minden ötletnek, tanácsnak örülök és szívesen veszem. 2 tápit próbáltunk BEBA és HUMANA, de nem tudom melyik a jobb.

Én is teszek egy friss képet (önző módon), aztán próbálok visszaolvasni:
Kép

Kép
akire79
 
 

 
 

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák! Igazából nem találok megfelelő szavakat, nagyon szépek!

Mindenkinek jó egészséget kívánok!!!!
szöszi1977
 
 


Colin!
Akkor Isten éltessen, látom, névnapod van (bár én nem is nagyon tudom a neveteket) :oops: :oops: :oops:

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Egy képet én is teszek, de lehet 2 lesz belőle:) Kép

Kép

Tettem fel új képeket az albumba.

remény73
 
 


Akire,
Mi is BEBA-val kezdtünk, attól nem volt kaki és utána Milupát kapott azzal minden okés volt, most meg éjszakai mildibébet is szoktam neki adni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta
 
 


sziasztok

SZÖSZI
Köszönjük a dícséreteket! :)

AKIRE
Cukor a manóka! Miben alszik?

REMÉNY
Látom bejön az új játék! :)

VICKY
Éljen a kaki! :lol: :lol: :lol:

Milyen szűkszavú voltam! :wink: De most csak erre futtya! :)

Apa dolgozik, Miló most alszik úgyhogy takarítok egy kicsit. :)

dita75
 
 


Időjárásjelentés:
Nálunk a Dunántúlon iszonyat idő van. Orkán erejű szél és esik az eső. De legalább már csak foltokban van hó, és a sarat is kezdi a böszme szél felszárítani annak ellenére hogy esik.

Ki is teszem apa munkásruháját a szélbe, sztem 5 perc alatt kifújja a maradék vizet belőle a szél és nem kell két napig a lakásban szárogatnom.

dita75
 
 


Sziasztok itt van par kep ,majd meg teszek fel ,de mostanaban egy kicsit "elfoglaltak" vagyunk de igrem visszaolvasok es jelentkezem Kép Babaszoba Kép Babaszoba
zoe33
 
 


Sziasztok megerkeztem ilyen vagyok
Polli Kép Pollika Kép Pollika
zoe33
 
 


zoe: Nagyon szép a babaszoba. A falvédő és a rácsvédő kimondottan tetszik, pláne hogy rajta van a neve. Ti csináltátok? Vagy hol lehet ilyet csináltatni? Szőnyegből én is ilyet néztem, de még nem vettem. A mi szobánk hosszú és keskeny. És persze a babaszoba lakója is gyönyörű. :D Gratulálok hozzá. És hogy vagytok? Hogy telnek a napok otthon?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Most olvastam vissza,es latom,raktatok fel friss babkepeket!!!!Dita!!Nagyon ugyes Milo baba az atfordulassal!!!Vicky! Latom,mar megoldodott a nagy-dolog...amugy amit Trix irt,en is ezeket hallottam,tobb nap is eltelhet,nagy dolog nelkul.Ja a falvedot csinaltattam,sajnos en nem vagyok ilyen ugyes.Ja en is csak egy kis csomagot kaptam,es semmilyen mappat,vagy polot,vagy hippes dolgot,kanalat nem tartalmazott. A tapszerekrol,mi a babe startot hasznaljuk,de a korhazban azt a mildebabet,vagy mit adtak a babaknak.Colin! Boldog nevnapot.Egyebkent tegnap voltunk 2 hetesek,de meg nem voltunk kint,mert pocxsek,nyirkos ido van,varom,hogy jobb legyen.Szerintetek jovo hettel,mar kimehetunk,ha egy fokkal jobb ido lesz?? puszi mindenkinek
zoe33
 
 


Most nezem,a vonalzom meg nem ok....korrigalok alkalom adtan.
zoe33
 
 


Sziasztok!

Sajna engem is teljesen lefoglalnak a csajok, de azért igyekszem olvasni. 2 napig nem bírtam felállni, mert teljesen beállt a derekam, végül valami csodainfúzióval talpra állítottak, de nem tudtam szoptatni és hiába fejek, úgy tűnik nekem sem lesz túl sok tejem.
A képek nagyon édesek, mindenki milyen sokat nőtt.
Gratulálok az átfordulásokhoz.

Heni drága! Akkor nem írom, de tudod mit érzek. Ha bármit tudok segíteni csak szólj.

Csomag téma: A domestosos csomagot külön megállapodás alapján osztják és a János kórháznak nincs még ilyen megállapodása.

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a köszöntést. :lol: :lol: :lol:
zoe én nagyon irigylem Polli szobáját szívesen elfogadnám. Nagyon szép Polli lányka Gratula és csóközön.
Na majd még írok csak most jelenésem van pukikirálynál.



www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 


zoe: Mi most már szitáló esőben is sétáltunk valamelyik nap, de ha olyan idő lett volna amikor először kimentünk, akkor nem vittem volna még ki. Próbáld meg felöltöztetni és fokozatosan emelve a perceket a kiságyában hagyni és rányitni az ablakot.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Zoe, nagyon szép Polli szobája. Azt hittem te csináltad mindet. De ezen nem változtat az sem, hogy nem.

remény73
 
 


ZOÉ

Gyönyörű a kislányod, és milyen nagy baba.
Látom nem éhezik! :)

Na ebbe a szobába én is beköltöznék .... ennek a leánynak aztán megvan minden luxus! :wink:
Gyönyörű a szoba és nagyon csajos!
Na lehet hogy mégis kedvet kapok egy kistesóhoz, mert imádok rendezetni és most még ötletet is adtál :) :lol: :P

Szerintem még ne vidd ki Pollit. Sajnos még tél van.
Én is azt javaslom hogy nyisd rá az ablakot overálba és minden nappal fokozatosan egyre hosszabb ideig. Majd ha már 15 percnél jártok akkor szerintem kiviheted. De még várjatok legalább addíg míg 3 hetes lesz.
A védőnők 4 hetes korig nem igazán ajánlják a kivitelt. A múltkor a reggeli műsorban is ez hangzott el.

TIGRINCS
Remélem már jobban vagy!

dita75
 
 


dita: Szép lett a vonalzód. A kengurura akarok visszatérni: Ti mióta használjátok és melyiket is vetted? Szerinted ha veszek 0+osat, akkor azt használhatnám már? Barbus szépen tartja már a fejét. Csak mert könnyebb lenne ebben cipelgetni, mint a hordozóban.

Többiektől is kérdezem, akik tervezik használni a kengurut. Mikortól lehet használni igazából? Kendőt nem vettem és nem is akarok venni, mert nekem macerásnak tűnik és nem is tudnám jól megkötni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Colin!

Boldog névnapot így utólag!!!

Dita!

Nekem azt mondta a védőnő, hogy ne altassam éjszaka hason Donit (pedig ő is imád hason aludni), mert megfulladhat, ha nem fordítja át álmában teljesen a fejét, csak befúrja a matracba.
Úgyhogy é nnem is merem csak háton altatni, bár így ő is fel-fel ébred.

Mindenki!
Nagyon szépek a babók!

Trix!

Doninak is olyan kék Hugs-os rugija van, mint Nándikának!

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!!

Nálunk a kaki még mindig próblémás. Ma kapot glicerines kupot bár azt mondta a védőnő,hogy nem gáz ha nincs pár napig kaki,de látom a szenvedést a pici arcán a manónak. Most nagyon sirt amig próbáltam tartani,hogy ne nyomja ki aztán jött vele a kaki úgy ,hogy nem ment be a kup. Kérdés: miért nem találnak ki szájon át beadható enyhe hashajtót a babáknak?? Pedig az oltás után jól türte a kupot. :roll: :roll: :roll:
Én csak csodálkozó szemmel nézem a gyönyörű babócákat és meg kell állapitanom,hogy nagyon rohan az idő és egyre nagyobbak babócák. Jó lenne valahol nyáron találkozni. Csak megszervezni lesz nehéz.




www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 


Nyári találkában én is benne vagyok. A kakival kapcsolatban nálunk az az érdekes, hogy nem is kell neki. Az elején amikor a teától fájt a hasa, akkor láttam hogy szenved. De most esze ágában sincs kakálni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Dita! Köszi, már egész jól vagyok!

Kép
tigriske1978
 
 


VICkY
Nekünk Chicco kengurunk van amit újszülött kortól is lehet használni pontosabban 3 kilótól 9 kilóig.
Merevített a háta és a nyakrésze is. Jól tartja a fejét Milónak.
Biztos írtam hogy a baby björnös kengurura fájt a fogam de beelőztek pár mp-el. Annál nincs jobb, de nagyon drága még így használtan is.

Köszi a vonalzó dicséretet. A kép és a szöveg az enyém az összes többit a hoxa készítette. Hát én valami más hátteret képzeltem el de most már mindegy.

Én is benne vagyok a taliban nyáron vagy tavasszal.
Most is megyünk fel jövő héten a Délibe Milóval mert onnan nem messze laknak tesómék, de csak jövünk és megyünk.

VEVIKK
A BMC-s szülésfelkészítőn is mondták hogy ne altassuk hason a babákat éjszaka de nappal egyszerűen nem tudom rávenni a hason alvásra. Éjjel meg szinte mozdulatlanul durmol hason.
Amúgy légzésfigyelőnk extra érzékenyre van beállítva, egyszer még attól is becsippant hogy hosszan ásított Miló és addig nem vett levegőt. Pont ott áltam az ágy mellett mert lestem hogy ébredezik-e vagy mi lesz, csináljam-e a kaját vagy se :)

dita75
 
 


VEVIKK
Amúgy a bukizás miatt muszáj hasra tennem.

dita75
 
 


dita: 6000-ért van ez a chicco-s kenguru. Az jó ár érte? Ez is a 0+-os. Sokkal mobilabb lennék, ha egy ilyenben tudnám vinni Barbust.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok Kismamik!! Koszonjuk a bokokat,a butort egyebkent a ferjem csinalta,meg amikor panelban laktunk,ez volt a nappali butorunk.A ferjem nem asztalos,de nagyon ugyes!!!Mar akkor tudtuk,hogy ez majd jo lesz baby butornak!!!!A hason alvasrol annyit,hogy amikor Polli manot inkubatorba raktak 3 naposan,minden legzesfigyelo,meg minden nelkul,mert neki csak a kkor a kek-feny ment,ott is hason volt,en meg panikoltam,es nyugtattak a noverkek,hogy ne aggodjak,a babak nagyon ugyesek,nem fulladnak meg....persze en azert aggodtam,mert ott aztan nem volt erzekelo,ami jelezte volna,ha nem vesz levegot.Amugy itthon,nekunk is az Angel care figyelo,extra erzekeny,ugyhogy igy sokkal nyugodtabb vagyok......A kenguru,szerintem is jo otlet,meg en nem vettem,de jo lenne.Puszi mindenkinek!!!
zoe33
 
 


Sziasztok

VICKY
Használtan sok érte újonnan jó ár.
A miénk ilyen:

http://www.teszvesz.hu/item928047305_ch ... szinu.html

én is ennyiért vettem. Nem látszik rajta hogy használt. Egyedül a nyálkendőn volt egy kisebb folt amit folt tiszitóval kétszer kimostam és eltűnt belőle. Viszont az újhoz két original jár én csak egyet kaptam.


ZOÉ
Nagyon ügyes a férjed, meg nem mondtam volna hogy házi készítésű a szekrény. Csodálatos lett a szoba, biztos a lakója is értékeli ha most még nem is majd későbbiek folyamán. :wink:

dita75
 
 


Nekünk Pierre Cardin hordozónk van, amiben lehet felénk is meg kifelé is a baba. Most még ugye jobb, ha felém van, de később, mikor már minden érdekli, akkor kifelé fog nézni.
Azt nem tudom, hogy pontosan mikortól asználható, de ha tartja a fejét a bab, szeritem mindegyik használható, mert a többi testrészét tartja a kenguru elég jól.

Dita!

Nekünk nincs légzésfigyelőnk, úgyhogy csak nappal és hajnalban fektetem Donit hasra. Bár, ha lehete, akkor ő mindig hason aludna. :)

Kép

Kép
vevikk
 
 


Zoe!
Nagyon édes a kiscsaj, és a birodalma is szuper.
Nekünk van kenguru, de azt sem tudom, milyen...
Én nem vagyok oda érte-ahogy már korábban is írtam...
Léda háton-oldalt alszik, légzésfigyelőnk nincs.Mellettem alszik a nagyágyban.Most meg a fater mellett, mert én már felkeltem, de ők álomszuszékok.
Az idő szerencsére jó, úgyhogy manó megy a teraszra délután, de az is lehet, hogy sétálunk.Tegnap is a teraszon pihizett, meg a nagyobbik elvitte egy körre sétálni itt a lakóparkban.Nem nagyon alszik a kocsiban.Vagyis nem mélyen, mert a sok ruha zavarja, meg aztán nem is sokat volt benne eddig.Talán majd kialakul ez is.Én nem bánnám, ha jobban elaludna benne, ha kijön a jóidő.
Semmi extra nem történt amúgy.
Mindenkinek szép napot!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!!

Vettem a teszveszen 1 kengurut és még mindig nem kaptam meg. Mult hét pénteken(02.12.) átutaltam és még semmi. Írtam az embernek,de még válasz se jött. Mit tegyek?? :roll: :roll: :roll:
Most hétvégén nem voltunk sétálni mert nagy volt a szél.
Ákos csak hason tud jól aludni.Van légzésfigyelönk és ezért nem aggodóm. Már nálunk is megy a forgás ide-oda.
Csajszik láttam Barbust és gyönyörű. :lol: :lol: :lol: .



www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 


COLIN
Hívd fel. Biztos adott meg a teszen telefonszámot is.

BRIGI
Miló nagyokat alszik a babakocsiban és a kenguruban is :)

Ahogy kimegyünk a levegőre szem becsuk és paff. Még akkor is hogy ha előtte aludt.

Jelengleg is a kocsiban horkol pedig dél óta nem evett, de most már hallom lassan ébredezik.

Pár Zsebis kép:



Kép
Kép

ez pedig Reménynek ígértem :)
nálunk a hordozóra költségkimélő játék került mert nem sokat használjuk :)

Kép Kép Kép

dita75
 
 


colin: Köszi Barbus nevében.

dita: Ilyen kengurut néztem én is, de akkor 6000-ért nem veszem meg. Majd nézek újat legfeljebb.

Vettem Barbusnak egy hintát. Nagyon hipi-szupi, kívánság leszek fog-e neki tetszeni. Remélem holnap után maximum megérkezik, nem úgy mint Colin kenguruja. Szerencsére mi még nem jártunk így, nem tudom mit csinálnék.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


colin: A homeopátiás bogyó utrica urens 5ch és én a tejszaporításra úgy szedtem, hogy 2 napig 3x5 golyó, 2 napig 2x5 és 2 napig 1x5 golyó. Állítólag utána 7 nap szünet. Én most akarok majd 2x5 golyót szedni naponta.

Ilyen hintát vettem:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


VICKY
Mennyiért lőtted a palintát. Biztos szeretni fogja Barbus, Miló is elvan benne sokáig. Az estek többségében el is szokott benne aludni. :)

dita75
 
 


dita: 14-ért és nincs postaköltség. Volt ugyan 16 ezerért új, de azt már tényleg sokallottam és csak 3 hónap garanciát adott volna rá. Egy másikban meg 30.000-ért volt ennek a pihenőszékes verziója. Mondjuk lehet hogy az újat kellett volna megvenni, remélem ennek sincs baja.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hello!
Dita!Nagyon helyesek vagytok így együtt!!!
Vicky!
Nekünk is van hintánk,én is TV-eltem.Nem rossz,de nem mondhatnám, hogy egész nap abban van.Inkább a hordozóban ücsörög.Most is abban van, és tombol, szokásához híven.Mindjárt fürcsi és szunya.Holnap szerintem a BK előtt fürdetünk.
Férjem éjszakás, fél 8-kor lelépett, a naggyal fürdetünk.Nagyon profi ő is már.
Kíváncsi vagyok, Vicky, Nálatok hogy szuperál majd a hinta.Én úgy látom, hogy kell még kis idő, hogy élvezni tudja, mert a lelógó plüss-micsodákat nem éri el, és kimondottan idegesíti.Nálunk most a játszóív a menő.
Na, jó éjt Csajok és a Babáknak is, hogy mindenki tudjon aludni!
Erika!
Nektek külön is!!!!
Ja!Léda "mellettem ragadt" a nagyágyban természetesen...Elrontottam :lol: :lol:
De nem bánom, én is jobban alszom, meg ő is egyelőre.Apjuk meg a héten úgysincs itthon....De elférünk akkor is, ha itthon van...
Majd pár hónap múlva....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


brigi: Én is kíváncsi leszek a hintára. Azért vettem neki most meg, mert úgy látom hogy érdeklik a színes dolgok. Az ágyrácsra feltettem egy új védőt, ami színesebb és tetszik neki. Szóval remélem ez is jó lesz. Ha meg másra nem, hát hintáztatni benne. A hordozót Barus is szereti, de a védőnő azt mondta hogy nem a legjobb neki benne ülni naphosszat. Pedig annak a fogantyújára kicsit olcsóbb lett volna a játék. :)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Elbúcsúzom egy időre, mert be kell látnom, hogy nem tudok napi szinten visszaolvasni és internetezni. Igyekszem néha benézni és ha bárkinek tudok segíteni valami, akkor írjon privit.

Képek a csajokról:

http://www.harmasikrek.tigriske.fotoalbum.hu/

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!!!

Csajszik ma 14.50-re megyek a doktor nénihez mert már 1 hete nincs kakink csak pici volt mikor kupoltam.. Úgyhogy nem tudom,hogy elötte vagy utána sétálunk. Ákos függő. Bár tegnap se hivtatok na mindegy. :cry: :cry: :cry:
tigriske megértem azért ahogy tudsz gyere és töltsél fel képeket a csajszikról.
Tegnap jót tett a séta nagyon. 21-kor elaludt és 6-kor ébredt fel.
Ma egész nap fúrnak.kalapálnak a házban. Mindjárt megörülök. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ja tegnap költöztek a házban és igénybe vették mindkét liftet. És még nekik állt feljebb mikor mondtuk,hogy legalább a kicsit hagyják szabadom mert nincs kedvem a gyereket+kocsit felcipelni a 10.-re.
Válaszolt a teszveszes pasi,hogy bocsi de nem nézte a számláját.
Puszi




www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 


Colin, mivel délutánra esőt mondott szerintem mi dél körül megyünk ki, mert 10-kor kel, mire eszik, mire elkészülünk, lesz biztos fél 12. Ha jó neked, akkor jelezd, s ha indulok csörgetlek.
Remélem meglesz a kengurud hamarosan. Remélem a kaki is megoldódik.


Én is élveztem a sétát. Lökiblöki már csak ti hiányoztatok a bandázásból :) Akkor 3 fiú 2 lány lett volna az arány, most egálban voltunk.

Tigriske megértelek, ha néha mégis jössz, jelezz 1-2 mondatban hogy vagytok.

remény73
 
 


sziasztok
itt falun már reggel 9kor pólóban teregettem a teraszon :)
Juhéjj itt a tavasz :) 8)

VICKY
Mit tud a hintapalinta?

Az enyémmel nem vagyok megelégedve. Olyan gyorsan hintáztatja a gyereket alapjáraton is hogy majd kiesik belőle. Úgyhogy amíg nagyobb nem lesz addig csak kézzel-lábbal löködjük. Öregem ezért adtam ki egy valag lóvét.
Mondjuk így is el van benne Miló, nagyon szereti. A hordozót nem nagyon, folyton fel akar ülni benne, nem szereti azt a testhelyzetet.
Én is úgy tudom hogy hosszú távon nem jó a kis gerincének abban ülni, ezért kap egy pihiszéket. Holnap megyünk fel pestre akkor átveszem a régi tulajdonostól. Egyszer láttam egy videot a másik topicban amin a kislány (Évi Esztije ha jól emléxem) vadul hadonászott a pihiszékben ami ennek hatására hintázott alatta és annyira élvezte hogy hangosan kacagott. Remélem Milónak is be fog jönni a cucc igaz már nem sokáig tudja használni, de még erre a pár hónapra is megéri azt a 2 db ezrest. :)

A hinta egyébként nem rossz árban volt ha nem kell kézzel löködni. Én 17-ért vettem + pk.
Egyelőre csak ringatónak használtuk, tehát oldalra hintáztatva, de meg lehet fordítani és akkor előre - hátra hintázik:

Ő az: http://www.jatsszvelem.hu/termekek/fish ... olcso.html

A tiétek ezen az oldalon egy huszas újonnan.

dita75
 
 


tigriske: Gyönyörűek ezek a lányok. Megértem hogy nem fér bele 3 baba mellé még az internet. De azért majd jelentkezz néha ha lesz időd. Ja, és nekünk is van olyan rugink, aminek a fenekén a virág van. :) Manócsomagos.

colin: Én sem tudom még a sétát, mert Barbus nem nagyon akar most aludni. Lehet hogy ma csak apa elé lemegyünk 5 körülre. Bocsi a tegnapiért, csak mikor hívtál már Remény menni akart haza mert Ádám nem igazán akart sétálni. De most már msn-en majd beszélünk mindig, ha séta lesz. A kakira én is kíváncsi leszek, mert nálunk sincs még mindig. Mondjuk éjszaka nyugodtan aludt, de eddig nem hozott sikert a kamilla tea.

dita: A hinta 7 zenés és 5 sebességben hintáztat. Holnapra remélem itt lesz és akkor ki is tudjuk próbálni. Mondjuk 4 góliát elem kell hozzá, enni fogja az elemeket. Ez is hintázik oldalra s előre-hátra is. Nagyon kíváncsi leszek rá.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hahó!
Nálunk is Juhéjj!!!!!Itt is tavasz van (és falu is).Léda a teraszon alszik ár 1,5 órája, előtte védőnéni:4,68kg és 61 cm!
8 centit nőtt, a súlya viszont nem túl nagy, de a védőnő szerint elég, úgyhogy marad a tej.
Nagyon jóó az idő, bár a Nap néha bújkál.Most hamarosan szopi.Kajabál, megyek....Folyt délután..

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


BRIGI
Holnap délelőtt intek a vonatról majd figyeld :wink:
Megállni nem fog mert gyorsvonat :)
Nagyot nőtt a manókád. :)

TIGRIS
Végignéztem a képeket hatalmas mosollyal az arcomon. Nem is tudom szavakkal kifejezni milyen idilli kis család vagytok a 3 csajszival. Nagyon cukik. Tök jók a képek.
Megértem hogy nem tudod követni a fórumot ilyen nagyüzem mellet, azért ha van kis időd és energiád nézzél be néha. Puszi.

VICKY
Én amikor megvettem akkor cseréltem benne elemet és még mindig az van benne. Napi 1-2 óránál úgysem fogod többet beletenni.
De át is lehet alakítani adapteresre, ügyes kezű apuka már megtette. Mi nem láttuk értelmét. Aztán lehet hogy később már jobban fogja élvezni és többet benne lesz, de most speciel majdnem mindig bealszik a hintában. NAgyon sokat alszik. Kis mormota.
Ma pl. alig láttam nyitott szemmel. :)

Pedig úgy olvasom hogy a kortársai fele ennyit sem alszanak, de végülis én nem ellenkezem addig legalább tudom nyugodtan csinálni a dolgomat, na nem mintha amúgy nem tudnám hisz olyan jó baba :P

Megyek is csinálom a tiramisut. Már régóta fáj rá a fogam. :)

dita75
 
 


dita: Tiramisu nyami. Bár karácsonykor mire a dupla adag elfogyott addigra eléggé megcsömörlöttünk tőle. :D

brigi: Itt is szép idő volt, de most egy kicsit elborult. Mi ma maximum apa elé megyünk le, tegnap jó nagyot sétáltunk.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Itt is jó idő volt kb. 1 óráig. De addigra mi is hazaértünk a sétából.
Ma kenguruban voltunk, mert olyan hülye helyen lakom, hogy egy réten kell átmennem, hogy eljussak az első járdáig a háztól (kb. 50 méter). És annak most saras az útja, csak füvön lehet menni, ott meg nem tudom tolni a kocsit.
De Donó jót aludt a kengiben is.

A mi kengink tök más, mint a Ditáéké. Teljesen tartja a fejét. Lehet, hogy újszülött kortól lehetett volna használni. Bár szerintem akkor még ez a pozíció nem túl jó a gyerekeknek.

Majd megpróbálok valami képet keresni róla.

Én Adamo hintát szeretnék szerezni, de az a baj, hogy az a TV-n és a Vaterán is drága. Ugyanannyi mintha boltban venném.
Vannak utánzatok, de azokban meg nem bízok.
3 éves koráig tudnám használni és nem csak most, amíg kicsi.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Meg is van! Még a színe is stimmel.
Ja és megnéztem, 2 hónapos kortól lehet haználni. Két irányban lehet benne a baba. 10kg-ig bírja.

Kép

Kép

Kép
vevikk
 
 


Hát ez nem lett túl nagy kép.
Hátha ez nagyobb... :oops:

Kép

Kép

Kép
vevikk
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?