Új privát üzeneted érkezett!

Heni, ha bármi van számíthatsz ránk, és várunk vissza. Keress minket, ha tudsz jönni. Együtt érzek veled.
Mondanám, hogy van egy alapítvány amelyik anyagilag segíthetne, de csak olvastam róla, nem próbáltam.

remény73
 
 


Heni!
Akkor én nem is írok semmit, úgyis visszajössz egyszer, mi megvárunk...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Dita!
Na, akkor majd elmondod mindig, mi volt a BK-ben.Tegnap is csak képben néztük.Szerintem Léda is fáradt olyankor már.Lehet, hogy korábban kéne leraknom????
Onnan is gondolom ezt, hogy a reggeli szopi után (ma 6,30-kor volt) elalszik, ha nem is azonnal, de kb 1 óra múlva, és most is alszik.Majd lehet, hogy előrébb hozom a fürdetést.
Vagy tegyék 10-re a BK-t!!! :lol: Írok majd kérelmet, mert így csak a téli olimpiát látom....
Na, meg még mi a fenét nem akarunk, mi?!
Ma is jött a postásnéni 9 után, én meg megértem magamra kapkodni vaalamit, mert nagyban durmoltam a gyerekkel még.Múltkor is ugyanígy volt, csak akkor a férjem is itthon volt.Mondta is, hogy biztos gondolják, hogy micsoda egy lusta dögék ezek: a kicsi gyerek mellett alszanak egész nap...
Anyám meg tegnap keltett fél 10-kor telefonon, aztán hallotta, hogy milyen álomkóros vagyok,kérdezi: mi van, nem aludtatok az éjjel? Mondom, de igen...Meg most is...
Szóval:egy szavunk sem lehet azt hiszem...Itt mindenkinek tök jó a babája.A másik fórumon szoktam olvasni, ott az ugyanekkora körüli babák egy csomót éjszakáznak.Vagy legalábbis többször felkelnek éjjel...
Lehet, hogy a BMC-be beszereltek valami alvókát nekik??? :o

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 

 
 

Hát csajszik nincs igazság a földön!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x Már ahhoz is mekkora erő kellett heninek,hogy itt legyen velünk anyukákkal.



www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 


heni: Én azért drukkolok neked, hogy egyszer megélhesd amit mi. Jó érzésem van veled kapcsolatban, de og ez következni egyszer. És tényleg igaz, hogy mi várunk és nagyon hiányozni fogsz, amíg nem jössz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Nem tudom mit írjak. Potyognak a könnyeim.
Heni, Te akkor is ide tartozol és bármikor számíthatsz ránk!

Brigi!

Miért nem nézed meg az rtlmost.hu-n a BK-t másnap, amikor alszik Lédike?
Én mindig ott nézem, amit nem látok (pl. Cobra11, Vacsoracsata...stb.)

Kép

Kép
vevikk
 
 


HENI

Én... én... én nem is tudom...... :(

Annyira átérzem hogy milyen lehet most neked és teljesen megértelek. Remélem minden megoldódik minél hamarabb.
Ha nyerek a lottón felezünk! :)

Addig pedig küldök neked egy nagy ölelést és egy vigasztaló Miló mosolyt. (remélem nem az ellenkezőjét érem el és csak fájdítom vele a szívedet)

Kép

Kép

ha bármire szükséged van csak gyere mi melletted vagyunk. sajnos ha anyagi értelemben nem is de lelkileg támaszt biztosan találhatsz köreinkben.

Fel a fejjel! Kívánom hogy minél hamarabb rád mosolyogjon a szerencse csillaga.

dita75
 
 


Vevik!
Erre nem is gondoltam.Annyira nem érdekel a BK ám...
Inkább itt a Babanetet nézegetem,meg a Teszveszt (62-es ruhákat vadászok).
Milo-mosoly cuki...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Lányok! Séta délután? Nincs ugyan verőfényes napsütés, de úgy látom nincs olyan nagyon hideg. (Innen bentről :) ) Barbusnak fél 3 körül kell ennie és utána lemegyünk. Ha már itt nem válaszolnék, akkor nyugodtan hívjatok.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, igaz nincs minusz, de fúj a szél, így mi nem megyünk még. Ki kell várnom a nem szeles, nem nyirkos, nem mínuszos napot.

remény73
 
 


Heni!
Akkor ahogy kérted nem írom le mit gondolok. Hiszem, hogy neked is lesz egyszer (nagyon hamarosan) egy kis csodád és akkor már mosolyogni fogsz ezeken az időszakokon.
Csak kitartást tudok kívánni, nemegyszer történt már meg, hogy egy ilyen elkeseredett időszakban, amikor csőstül jött a baj, akkor sikerült spontán a baba.
(csak zárójelben: egy kedves ismerősömnek - BMC-s - 3. sikertelen lombik után spontán sikerült teherbe esnie, pont amikor már majdnem feladta, most 21 hetes terhes, ja és csak 1 petevezetéke van és elvileg az is el van záródva).
Úgyhogy hajrá, és amint tudsz, akkor gyere közénk.

Brigi!
Mi vagyunk a kivételek, akik erősítik a szabályt. Nimcsi nem túl jó alvó, este 9-kor fürdetjük, fél 10-kor eszik, 11-ig szórakozat minket, éjfélkor kel enni (akkor általában hamar visszaalszik), majd 4-5 körül kel, 7-ig fennt van, aztán 9-kor kel enni újra, délelőtt nincs nagyon alvás, kb 1 körül kidől, akkor alszik 4-ig, majd újra kaja, alszik 7-ig és újra fennt van a fürdésig.
Mondjuk elég sokat szenved a kakival, hashajtót kap minden nap, mert a tápis kakit nem tudja kinyomni.

Tejem továbbra sincs nagyon (naponta 3x fejek és így jön össze összesen kb. 60-80 ml), de nem adom fel.

Remélem pár hét múlva már jobb lesz a helyzet, mert eléggé ki vagyok készülve a kialvatlanságtól. Mivel dolgozom itthonról (és nem kevés munkával látnak el), így amikor alszik, akkor sem tudok pihenni.

Vicky!
Megkaptátok már az anyakönyvi kivonatot? Mi tegnap mentünk el érte, így végre beadhatom a Tgyás-hoz és a többihez. Már igazán rámfér, hiszen december eleje óta sehonnan sem kaptam egy fillért sem.

Kép
akire79
 
 


akire: Mi egész hamar el tudtuk intézni az anyakönyvit. A közjegyzős nyilatkozat utáni napon apa át tudta venni és két napra rá megérkezett a taj-kártyája is a picúrnak. Már adókártyát is kaptunk. Kíváncsi leszek én is mikorra lesz ebből pénz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Mi nem csináltattunk közjegyzővel papírt, az Önkormányzatnál nyilatkoztam.
Nálunk az volt a vicces, hogy az adókártya már a múlt héten megérkezett, holott elvileg akkor még nem is "létezett" Nimcsi, mivel anyakönyvezve csak tegnaptól van.

Kép
akire79
 
 


A Tgyás elszámolására elvileg 22 napjuk van, amit az igénylés beadásától számítanak és utána következő hónap elején utalnak.
Én még nem tudtam leadni, így április előtt nem számítok pénzre.

Kép
akire79
 
 


Akire ne aggódj, Nimi is eljut pár hét múlva az éjszakai átalvásra és több időd lesz éjjel. Nekünk is kellett 3 hónap hozzá, van akinek 5-6 hét elég. Még kicsik vagytok, lesz jobb is.

remény73
 
 


Akire,
Bocsánat, hogy belecsacsogok! Lehet, hogy tápot kéne váltani. Először tápszerváltás nélkül tejcukrot kapott, de az sem hozott sok eredményt. A kisfiamnál nem volt kaki, ha meg volt, akkor szegény már remegett, mert annyira nem tudta kinyomni. Tápszert váltottunk és utána megoldódott minden. Amióta normál kaját eszik, már mindent, azóta ilyen gondunk nincs, de ahhoz még Ti nagyon kicsik vagytok :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta
 
 


vicky dugonic@msn.com.
Jó volt kicsikét dumálni séta közben. Reméljük most már hamarosan itt a tavasz. Ma különösen pocsék idő volt.


www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 



colin: Tényleg jó volt sétálni, de azért lassan lehetne egy kicsit melegebb. Remélem legközelebb már Ádi baba is jön velünk bandázni. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, naná, mennék én. Ma nem tetszett az idő, kinéztem, és valahogy nem volt kedvem hozzá. És most melegebbet mutat a hőmérce, mint akkor. Ádinak is nyűge volt 3 körül, cicin bealudt, s aludtunk 5-ig kettesben. Már nekem is hiányzik a társaságotok.

remény73
 
 


Remény miénk vegyél.

Kép
Kép
colin
 
 


Colin megtörtént, de azt írta nem vagytok még ti benne az msn-ben, nem is értettem hiszen a mail cím is az :) Fent vagyok jelenleg.

remény73
 
 


Átvettem a 4 hós Hipp csomagot, s kiderült más van benne, mint a tesómék által vidéken átvettbe. Enyémbe volt 2 bébiital, 1 kiskanál, 1 kis fehér póló, meg ismertető. Tesómékéban meg 1 babavíz, 1 bébiétel, 1 bébiital, 2 kiskanál, 1 fehér kis póló és ismertető. Nem szép a Hipptől, hogy nem azonos a csomagok tartalma...

remény73
 
 


remény: Nem azért mondtam, biztos nagyon jólesett az alvás is. Én sem mentem volna, de holnap hiába mondtak melegebbet ha esni fog még jobban az eső. Állítólag. Jó tudni ezt a 4 hós csomagos dolgot, akkor majd Miskolcon veszem át. Ez a felicitasos? Vagy a hipp is küld majd valamit? Mert a kórházban 3 csomagot is kaptunk.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, 3 csomagot? Én csak 1-et kaptam a kórházban...
A felicitasos az nem sok mindent tartalmaz, 1 kiskanál, 1 sudocrem minta, 1 johnsonos minta. Volt 2 kártya: felicitas, rossmannos. A kórházi csomagban volt a 2 kártya.

remény73
 
 


remény: Mi kaptunk egy papír dobozt, egy felicitasos csomagot és még egy félét. Így volt benne egy csomó minta, 2 liter domestos, hippes dolgok, pelenkák, eldobható alátét minta. És mind a háromhoz kellett leadni kártyát, lehet hogy majd küldenek dolgokat. Egyenlőre a felicitasos van 4 hónapos korában.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Mi csak egy felicitasos zacsit kaptuk. Lehet ezévtől több mindent adnak?

remény73
 
 


remény: Ez ott is attól függött, hogy hétköznap szültél vagy hétvégén. Akik utánam szültek ők pl. csak kettőt kaptak.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Jó reggelt!!

Mik ezek az új vonalzók??

Kép
Kép
colin
 
 


sziasztok

Jelentem MILÓ HASRAFORDULT a játszószőnyegen!
Kétszer egymás után. Igaz nem volt teljesen sík a terep de akkor is olyan büszke vagyok rá. Már régóta sejtettem hogy meg fog történni mert már nagyon küszködött vele.

COLIN
én is felvennélek ha szabad, Remény téged is ha küldesz címet.

Mi is kaptunk a kórházban asszem két csomagot. Pelusminta, domestos, sudocreme, neogranormon minta volt benne meg hipp teák. a hippnek egy kis tartókája amibe az orvosi papírokat lehet tenni. Tök szupi nekünk abban van a kiskönyve, oltási könyve és a leletek, receptek. :)

dita75
 
 


Hello!
Dita!
Gratula Milónak!!!!Ez igen!!!!Nagyon ügyes szerintem.Fogalmam sincs, ezt mikorra "kell tudniuk", de szerintem beelőzte az idejét az tuti!!!!
Itt továbbra is szar az idő.Tejfehér köd van tegnap reggel óta.Ki se dugtam az orrom.Vagyis a kukáig meg a postaládáig kimentem.Nincs hideg, de tiszta novemberi a hangulat....
Más semmi nem történik felénk.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Éjszaka a gyerek megint nem nagyon akart aludni 3-tól. Előtte 20:30-tól 2:30-ig aludt megint. És már több mint egy napja nem kakált! Szerintetek mit csináljak vele? Hőmérővel megpiszkáljam? Nem kemény a pocakja és nem fáj a hasa, nem azért volt fent. Csak unatkozott. Vélemények? Ma én sem tudom hogy kidugjuk-e az orrunkat, mert itt is nagy köd van.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Gratula Milónak!
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky!
Én nem bántanám a kakit még.Főleg, ha nem szenved miatta.Olvastam már többeknél, hogy napokig (hetekig )sincs kaki.Türelem-kakit terem szerintem.Ma várhatod a megatrottyot...
Colin is hasonlókkal küzd.Persze, idősebb a babója, de egy nap még nem gáz nálatok szerintem.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!

Vicky: a kakival kapcsolatban. Főzzél neki kamillateát és itasd meg szopi előtt, általában reggel ajánlják, úgymond éhgyomorra, amúgy szerintem bármikor itathatsz vele evés előtt. Nálunk sokszor bevált.
Ha nem használ, akkor lázmérőzz csak, legvégső esetben a glicerines kúp segíthet, de az csak max. a 3. kakimentes nap után. 1 nap kaki nélkül még nem a világ vége, nálunk nagyon sűrűn előfordul. Amikor hazajöttünk a kórházból még minden nap volt nekik is, többször egy nap, pár hétig, aztán jöttek a kakimentes napok.
Volt egyszer, hogy egy hétig nem volt, kamillatea és hőmérőzés ellenére sem. Egyébként 3-4 napnál tovább ne várj vele, de szerintem nem olyan nagy a gond nálatok. Nálunk sűrűn előfordul a teáztatás, hőmérőzés sajnos, mind a kettejüknél. Ha majd mást is esznek, tejen, meg tápin kívül helyrejön a kaki is. Illetve én most észlelek változást már, szerintem talán a fogzás miatt.

Dita: Miló baba nagyon ügyes! Gratula!
Nálunk a két kis Picúr is megfordult már, de ők hasról hátra. Fordítva, azaz hátról hasra is próbálkoznak már sokszor az oldalukig eljutnak, de az átfordulás még nem megy. Ja és nálunk a Tamika a kis mozékony, Ő a kis lábaval állandóan pedálozik, kis kezeit is állandóan használja. A játékokat megfogja, sőt már tartja is. Nándika lustibb, Ő csak nagyon rövid ideig tart meg dolgokat és
általában elterülve fekszik, miközben Tamika teper.
Ezen mondjuk nem csodálkozom, Tamika képes volt fejvégből harántba fordulni és vissza még a terhességem 33. hete körül.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Köszi lányok, akkor még várok a kakival. A legutóbbi jó nagy adag volt és olyan hasmenéses. De ez tegnap előtt éjszaka volt, azóta semmi. Csak nagy pisis pelusok. Még akkor várok, mert a hasa nem fáj.

trix: Örülök hogy jelentkezel. Ügyesek már a törpök. :)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Dita, nagyon ügyes Miló. Nálunk nem szeret hason, és eddig csak a mellkasán feküdt, de ma már a kis kezeit is letette. Imád felülni, így tegnap a lábamon feküdt 45 fokos szögben, s onnan addig tornázott, míg felült. Ezt most imádja és az ugra-bugrát. Mondtam beállhatna tigrishez bugrálni :)

Kakihoz én is azt olvastam, hogy anyatejes babáknál gyakori, hogy több napig nincs kaki. Nálunk mindig volt eddig, de a szomszédtól is hallottam, hogy napokig nem volt. Nálunk csak a cici megy, hiába próbáltam már vizet, kamilla teát, és egyebet.

Nálunk a domestosos csomag kimaradt. Kíváncsi lennék János kórházasok csak felicitas csomagot kaptatok ti is?

remény73
 
 


Colin, tegnap késő este vettem észre én is a vonalzót. Megnéztem, hogy fényképeset csinálnak, ha küldesz képet és szöveget. Sajnos ami szövegem volt azt nem találtam, így most ez lesz még nálam.

remény73
 
 


Én is Jánosos vagyok, 1-et kaptam, Domestos nuku, Hipp-es cucc van, én is úgy használom a mappát, mint Dita!!
Visszamegyek a csomimért a Jánosba....Valaki lenyúlja őket biztos....Vagy ekkora eltérések vannak?
A szomszéd csajszi is kapott Domestosos cuccot a Sote-n 1 éve szült....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Lehet hogy ezek a csomagok kórház függőek. Én két liter domestost is kaptam két külön csomagban. A mappát én is használom, de lassan ki kell ürítenem a várandós mappámat, mert kevés lesz ez a mappa.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Én csak Felicitas csomit kaptam, de abból kettőt. :lol:
Domestosról most hallok először.
A mappátok nektek is nivea-s, nem?

Egyébként jönnék én sűrűbben is, ha hagynának. Sajnos, Nándika nem nagyon szeret egyedül lenni, bár most már elértem, hogy önállóan elalszik a kiságyában egy kis simivel megsegítve. Tamóca viszont elszórakoztatja magát.
Nemsokára teszek képeket is, most töltöm le a gépről. :wink: :lol:

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Akkor a fotók:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

puszi mindenkinek

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Akkor megnyugodtam részben, hogy nem csak én nem kaptam, s én is most hallottam csak róla. Nem szép ez akkor sem...Nem irigykedem, aki kapta szerencsés, de akkor is ez pofátlanság attól a kórháztól vagy ki tudja kitől, aki lenyúlta azoktól, akiknek lehet járt volna.

remény73
 
 


TRIX
Hát ......... valami zabálnivaló a két törp.
Annyira aranyosak és nagyon csini mind a kettő! :)

Lenyúltátok a játszószőnyegünket. :)

Kép

Nagyon ügyesek az átfordulásokkal. Én bajban leszek ha hasról fordul majd vissza mert egyelőre hason alussza át az éjszakát.
Ha hanyatt teszem le akkor szigorúan felkelt éjszaka és van hogy nem is egyszer. De hason 10 órát is képes elaludni egy huzamban.
De reggel már nagyon kepeszt hogy fordítsam meg és hálás mosoly a jutalom ha megtörténik. :)

REMÉNY és TRIX
Sajnálom hogy nem kaptátok meg a csomit.
Tényleg pofátlanság

VICKY
Még Linácskától is kérdezhetsz ő is nagy kaki-szakértő mert Levinek is ritkán van széklete.

dita75
 
 


trix: Nekem a mappám hippes.

remény: Olyan sok minden nem volt benne, bár domestosban fürdethetnénk is. :D

dita: Linácska jó ötlet, majd megkérdezem.

Szépek a babócák.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Ja, most hogy mondod Vicky, nekem is vannak hippes mappáim, de én nem azokat használom a Babák irataihoz.
Amiről én beszélek az egy patentos kis kék alapon, apró fehér pöttyös niveás kis tartó, de ez nem papírból van...

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Hali!
Nekem is Hipp-es, Nivea-st nem kaptam.Mindegy.
Trix!
Nagyon édik a babák!És milyen vagány szereléseik vannak.Ma én sem rugit adtam rá, hanem gatyót, meg polo-t.
Léda is elszórakoztatja magát:most épp üvöltéssel...
Mindjárt kihozom a hordozóba, bár aludnia kéne, csak nem bír.Majd 4-kor szopi, aztán talán utána.Ha nem, kimegyek vele, mert estig behülyülünk, ha nem alszik...
Na, megérkezett, de itt is rinyál, pedig ezerrel rugdosom a hordozót...Így van, ha nem alszik eleget....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Colin: Sok Boldog Névnapot! :lol:

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Tényleg ma Colin nap van :wink:

Kép


BRIGI
Ha Miló nem akar magától elaludni én azt szoktam csinálni hogy az orrnyerge felett a homlokánál simizem neki. Most is ezt csináltam neki kb. 1 percig és elájult. Itt horkol. PEdig előtte két perccel még püfölte a játékokat a játszószőnyegen, visongott és kézzel-lábbal hadonászott. Igaz napközben nem szokott sokáig aludni inkább sokszor kicsit de úgy látszik neki így jobb.
Viszont tegnap elaludt 9 körül és reggel 5 kor ébresztett. csak lestem mert még azt hittem éjszaka van! :)

dita75
 
 


Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?