Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még mindig köszönjük a sok bíztató szót :) és Blueboxnak igaza van, inkább külön, mint a gyerek miatt együtt-elvet alkalmazzuk. Lehetséges, hogy ez a kis "szünet" jót fog tenni nekünk, és megint ránk talál apa :) én ebben bízom, és egyáltalán nem vagyok már emiatt szomorú, vagy bármi, csak magamra dühös.... de az már saját probléma :) majd túljutok rajta :) az összeszokás meg azért elég jól megy, úgy érzem, mert apa is segít sokmindenben, és szeretne is, én meg nem állok ellen neki :D jön fürcsire, segít vetkőzni, segít hozni, vinni, szóval azért csinál ő sokmindent :) és ezért is bízom benne, hogy jobb lesz minden, és igazából nem haraggal válunk szét... de inkább még most, mint 4-5 hónap múlva, vagy 1 év múlva, amikor már kígyót-békát kiabálunk egymásra.... most még van esélye, hogy legalább emberi kapcsolatunk maradjon :) és nyilván megvan ennek is a maga oka, hogy miért történik mindez... kíváncsian várom, mikor jövünk rá, hogy miért is :)

bocsássatok meg önzőségemért, hogy nem írkálok most, csak magunkról.... de megint csak ideszaladtam... huncut a bébi, mert füröszteni akartuk, és nyilván alszik, apa meg ment most meccsre :) napközben fél óránál tovább nem aludt, és nyüszögött, meg fáradt volt, meg éhes, stb...stb... erre most, mikor kéne kelnie, alszik :lol: :lol: :lol: :lol: kis huncutJani :D

Na szép estét Mindenkinek, murphy törvényei alapján, mielőtt megnyomnám a küldés gombot, ordítani fog :) így inkább most elköszönök!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka, dehogy vagy Te önző:):):) Hisz ez a topic, pontosan azért van, hogy mindenki elmondja búját-baját, szomorúságát, boldogságát.........
Azért mert babás topic, attól mi még emberek vagyunk, legfőképp NŐK, és szeretünk locsogni erről-arról:) És bevallom sokszor jol esik elmondani Nektek, vagy épp a másik topic tagjainak,hogy mi van velem, velünk:):) tapasztalatcserék:):):) Vagy épp okoskodunk:):) De semmiképp nem akarunk ártani, inkább segíteni szeretnénk egymásnak és ez így van jól:):):) Hisz ezért vannak a barátok, ha még csak virtuálisak is:) Bár már láttuk egymást:):):) Szóval, érted:):):):) Ha akarsz beszélsz, ha pedig hallgatni szeretnél, hát akkor hallgatsz, majd jössz amikor jónak látod:):):) Azért képeket dobjál:):):):) A kis "Táltos-ról" Tudtad, hogy aki 6 ujjal születik az Táltos??????? Szóval nem véletlen az a 6 ujjacska:):):):)
bluebox
 
 


Etelka, én nagyon megdöbbentem... ??? Nem is látszott ez eddig... Pedig együtt vártátok ezt a gyönyörű babót... Jajj... Nagyon-nagyon remélem, hogy mégiscsak jóa fordul ismét a dolog... :roll: :roll: :roll: Apa részéről van a gond ezek szerint leginkább??? Merthogy azt írtad, hogy talán visszatalál hozzátok...??? Na jó, hagylak, csak anniyra megszomorodtam...

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

 
 

Sziasztok!!!!!!!
Ma voltunk oltáson...a rendes 4 hósat meg kapta.....a prevenar második felét szegény majd 2 hét mulva mert elfogott......
a súlya 6310 gramm

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: szép méretek:):):):)
bluebox
 
 


Sziasztok!

Etelka, szóhoz se jutok... nem tudom mit is írhatnék, ami nem sablonos ilyenkor... drukkolok, hogy minden úgy alakuljon ahogyan szeretnéd.

Anhel: mi is leadjuk lassan a jelentkezési lapot a bölibe, bár nagyon szeretném ha nem kellene januártól vinnem, mert mi tervezzük a tesót. De azért én is intézkedek a helyről, nekem is azt mondták elég fél évvel előtte jelentkezni.

Nitácska: Barninak szép súlya van :D

Bluebox: engem is érdekelnek a bölcsis tapasztalatok. ti jövő hétfőn már kezditek, hu de izgalmas időszak lesz ez is, bár megértem, hogy nehezen adod őt ki a kezedből, de ahogy írtad, biztos sok élménye és barátja lesz majd.
Vendég
 


Sziasztok!!!!
Barni több mint 1 kilót hízott 1 hónap alatt....... :shock: :shock: érzem is a kis picsáját...... :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!
Nitácska: Nem semmi teljesítmény :P Mi csak 70gr. hiztunk :P
Máté szereti még a thomas-t???

Nem akar aludni Ricskom napközben max. 2* 20 percet :x elég lenne neki ennyi??? Valaki???

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Csicsuka igen imádj....én már a hátam közepére kívánom........minden nap mikor hozom az oviból Thomast meg barátait kell hallgatnom hogy mi történik velük......brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

lehet Ricsinek most ennyi az alvás igénye........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nem tüntem el de valahogy nem sikerült irni vagy a babó megébredt ,vagy jött a védőnő.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá
Már kezdünk berázodni a mindennapokba kisfiam is örül Grétának igaz nagyon hiányolja hogy esténként oda feküdjek mellé aludni .Ezt ugy oldjuk meg apa megy Grétihez én elaltatom kisfiam és mikor már alszik megyek babóhoz .Hát ha elalszom nagyon rossz felkelni de mindent a cél érdekében.Pár napja kicsit siros azt hiszem fáj a pocikája vettem is neki espumisant a fiamnál bevált.
Igyekszem leirni a következőben mi történt velünk szüléskor mert már ébredezik és jaj anyának ha nem kap időben cicit .
Holnap megyünk védőnőhőz mérésre kiváncsi vagyok hízott-e már.

Nem sikerül képet feltöltenem folyton azt irja ki nagy a méret max 600X600 lehet feltölteni azt hiszem.
Újra lett telepitve minden a gépen és aki csinálta valamit máshogy rakott fel és hiába probálom átméretezni nem sikerül :twisted: :twisted: megörülők



Bábaildi:

Köszönöm a segítséget aranyos vagy hamar végeztünk.
Örülők hogy megismerhetelek remélem még találkozunk.

Etelka : Olvastam mi történt veletek .Hát nagyon sajnálom kitartás nálunk is voltak holtpontok amikor már én is ugy éreztem nem mehet ez igy tovább de aztán tuletünk rajta .

Szép napot mindenkinek igyekszem jönni újra.


Ui:Nem tudjátok véletlenül ha az apa intézi az anyaságit meg a családit akkor kell hozzá meghatalmazást vinni-e vagy csak elég a nyomtatványt?Néztem a mák oldalán hogy mit hány példányban kell leadni meg a nyitvatartást de nem igazán találtam meg .meg mig nincs meg a baba taj-száma addig nem is tudunk semmit sem intézni ,és az adókártya az mikor lesz meg?
manojoco
 
 


Manojoco: nekem is mindent apa intézett úgy, hogy én mindnen papírt bevittem, Ő pedig leadta:) Nem kértek meghatalmazást:) Mondjuk az összes irataimat odaadtam apának, hogy legyenek nála:) Apa is elmehet a TAJ-kártyáért:) és akkor hamarabb intézhettek mindent:) Adókártyája nem lesz, csak ha Te külön igényelsz, viszont a babakötvénnyel együtt, amit ki fognak postázni, azon már rajta lesz az adóazonosító száma is:) De kártyát nem kaptok:) Legalábbis eddig így volt:)
Örülök, hogy minden rendben van nálatok:)
Ha küldesz az e-mail címemre képet, szívesen átalakítom és feltötltöm neked ide:) Én is kíváncsi vagyok ám Rátok:)

Szóval ha gondolod: bluebox@postafiok.hu ide küldd el a képeket:)
bluebox
 
 


Sziasztok!!!!!!
csajok mikor lesz már tavasz és kicsit melegebb????? :roll: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! Tavasz még a hétvégén NE legyen, megyek a Balatonra pihenni, és nagy sétákat tervezek a gyönyörű, havas, téli tóparton. Szerintem most egy hónappal van elcsúszva az időjárás, ha visszagondolok rá, milyen hosszú, és meleg ősz volt. Meg önzésből is maradjon még kicsit a tél, én úgy szeretem, és még szánkózni is akarok, és olyan régen volt már igazi tél!!!! Szóval még két-három hét belefér, nem?
bábaildi
 
 


Sziasztok! :)

Ismét jelentkezem! :):):)
Gratulálok az újdonsült anyukáknak! :)

Etelka,nálunk is volt már holtpont,még baba előtt,én haza is költöztem,4 nap után jött utánam apa,nálunk anyós problémák vannak! :(:(:( Nagyon drukkolok nektek! :)

Mi egyébként jól vagyunk,vagyis Laura nagyon jól, hétfőn megyünk szurira,tegnap voltunk 4 hónaposak! Tündér egy gyerek! Már egy foggal büszkélkedünk! :) Lassan elérjük a 7 kg-ot! Nő mint a gomba! :)
Én viszont nem vagyok a legjobb állapotban! :( Múlt hét pénteken voltam vissza a Tarcheh dokimhoz,mert 2 hetet késett a menszim, meg ilyedtünk hogy terhes vagyok,még korai lenne! Megnézett és van egy 44 mm-es jobb petefészek cisztám,ettől nem tudott megjönni! Írt fel Norcolutot,ma hagytam abba,5 napig szedtem,azt mondta a következő 3 napban meg kell hogy jöjjön,és reménykedjünk hogy ezzel távozik a ciszta is,1 hónap múlva kell vissza mennem!
Vittük Laurát is,doki bácsi és Zita oda-vissza voltak tőle,hogy milyen nagy.........Lau meg dumált nekik ezerrel!

Kicsit szarul vagyok a gyógyszertől,görcsölök...........meg hánytam egy párszor,de az tuti a görcsöktől volt! :( Így nehezen telnek a napok,mert doki mondta hogy pihenjek sokat...........egy 4hós baba mellett,milyen sokat is lehet pihenni!
De nem panaszkodom,mert az élet csodája egy gyerkőc,ha ki is dőlök,tudom hogy érte teszem! :)

Mindenkit puszilunk! :)
Néhány kép Lauráról:

Kép Kép Kép Kép Kép

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Ildi még 2 hétig leet tél....utána áágyőőőőőőőő.....nálunk életveszélyes gyalog...szó szerint jégpáncél az út és járda is mert a köcsög Halásztelki polgármester baszik feltakaríttatni az utakat járdákat.....de majd ha eltörik valamim vagy a gyerek sérűl .....laposra verem az tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laurának olyan gyönyörű a mosolya.........na és a szemei....meseszépek:)))))))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Manojoco: Mi a tb. kártyát postán kaptuk 2 hét volt mire megjött, elmentünk a Teve utcába és ott mondták ,hogy fölösleges ott várni mert automatikusan ki küldik :P Az apeh kártyát 1 hónap múlva küldték. Nem kell meghatalmazás de azért ad oda apának az összes papirjadat és ne felejsd el az igazolást 4 alkalomról sem az anyasági miatt . Probáld meg a családinet.hu oladalon azt hiszem ott mindent leirnak és ki is tudod nyomtatni :lol: :lol:
Apámak 1 napi hideg élelmet csomagolj :wink:
Nitácska: Ha legközelebb lesz találkozó viszek Máténak valamit :P

Elég volt a télből szerintem is nagyon-nagyon hideg van :cry:

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Laura nagyon szép!

Mindenki manója szépen fejlődik! :)

BábaIldi, én megszavazok neked még egy kis telet. :) Én is szeretem, mert a hideg ellen lehet öltözni, de a meleg...!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!
Csicsuka de ari vagy!!!!!!!!!!!!!!!!köszönjük előre is:)))) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csicsuka, Ti kaptatok adoazonosító kártyát??????????????? Ez hogy lehet?? Érdekes:) Vagy mostmár automatikusan mindenki megkapja????? Mi csak számot kaptunk anno:)
Pancsika, a Lányotok csodaszép:):):):):)
bluebox
 
 


Szasztok!

Bluebox: Igen rendes adókártyát kaptunk :P de,hogy mire kell azt nem tudom :?

Nitácska: Nody is érdekli?

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Csicsuka őt nem ismeri......
mimár Máténál is kaptunk adókártyát..... :roll: :idea:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!

Laura csodaszép Manó!!!! Már egész kis hölgy!!! :) :) :)

Bábaildi, ma esett még hó :) kérésed az időjárás számára parancs :) de én is örülök neki :)

Mi is megvagyunk még, csak elég nyüszi tud lenni Boti, és holnap megyünk családipótlékot meg anyaságit intézni.... és délután meg nagy útra kelünk, mert hazamegyünk a szüleimhez Nyíregyházára. Így a jövő héten még kevesebbet leszek itt, de próbálok jönni :)

Addig is Mindenki vigyázzon Magára, meg a Bébikre, és puszilunk Mindenkit!!!

Nyuszikámról egy kép :) elfáradt a nagy sétában, és kidőlt:
Kép :lol: :lol:

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka, nagyon édes ez a pinduri! Ügyesek legyetek holnap! Kettesben mentek tehát? Nyíregyházára költöztök? Várunk szeretettel!

Mindnekinek jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!!!!
Etelka jó utat nagyon vigyázz az úton!!!!!!!
Boti egy tünemény!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kép
az új székünk:)))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!

Etelka: Vigyázzatok magatokra :P és jeletkezz ha tudsz!!!

Nitácska: Milyen kis cuki Barni :D Pont most én is etetőszéket keresek, nagyon drága akárhol nézem :evil:

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Sziasztok!

Barni nagyon aranyos! :)

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


csicsuka ez a brendonba 9990 ft
Dóri köszi:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!

:) Hazaértünk tegnap épségben, ügyesen, egy barátnőmmel jöttünk hárman. Ők is itt laknak nem messze tőlünk :) így együtt tudtunk autózni :) Fürcsi időre haza is értünk :) Délelőtt elintéztük az anyaságit, meg a családi pótlékot, és megérkezett a babi adókártyája is :) úgyhogy minden szuper :) Itthon meg ma vásárolni voltunk :) kapott itthoni babakocsit a bébi, hogy ne foglalja az autómban a helyet, ha jövünk haza :) meg vettünk kisruhákat, és képzeljétek, a pelusból már a 3-as méretet kell vennünk :D Jaaa, és a védőnéninél csütörtökön a méricskélésen az alábbi adatokkal rendelkezett Botondkám: 58 cm hosszú, 4460 gramm, feje 37 cm, mellkasa 38 cm volt :) úgyhogy növögetünk, és a tescoban a bodykból a 3-6 hónaposat kellett neki vennem, mert a 0-3 már kicsi :))))))))
Nem, nem Nyíregyházára költözünk, csak Zuglóba :) de még előbb szekrényt kell találnom a nappaliba, és utána tudunk menni :)

Barni annyira édespofi az új székében, használjátok egészséggel!!!!

Puszilunk Mindenkit, és ha lesznek új képek itthonról, akkor teszek fel :)

Szép estét!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka tudtam volna adni babakocsit...van 3 is..... :roll: :D
szép méretekkel rendelkezik Boti:)))))))))))))))))))IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hahó! Etelka, tényleg gyorsan nő Botond! :) Ügyesek vagytok! :)

No, itt akkora a hó, hogy a kocsit már ki kellett ásni... :shock: :shock: :shock: Ma már építettünk hóembert és szánkóztunk is. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Elnézést a zavarásért, de hátha ha valakit érint, vagy érdeklődne a munkám iránt.
Szakvizsgázott gyermekpszichológus vagyok. Segítséget tudok nyújtani az alábbi gyermekekkel kapcsolatos nehézségek megoldásában (Budapesten):
- nevelési nehézségek
- szobatisztasági gondok
- alvási nehézségek
- evési problémák
- testvérféltékenység
- beilleszkedései nehézségek óvodába, bölcsődébe
- lelki problémák gyermekeknél, de akár a szülőknél is.
Lehetőség van baba-mama konzultációra, valamint a kismamák szorongásainak (várandósággal, gyermekszüléssel, ápolással, szoptatással stb. kapcsolatos) feloldására is.
Elérhetőségem: gyerekpszicho@yahoo.com
gyerekpszicho
 
 


CSAJOK EBBE A PILLANATBA ÁTFORDULT HASRÓL HÁTRA BARNIKÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitácska, GRATULÁLUNK!!!! Nagyon ügyes nagyfiad van!!! :) hamarosan már kúszni-mászni fog!!! :D A babakocsival nagyon aranyos vagy, de pont az volt a lényeg, hogy ne kelljen hazahozni a csomagtartóban, mert láttad, elfoglalja egy kocsi az egészet :) és hát azért volt még elég rendesen cuccunk :) szóval azért vettünk itthon, hogy ne kelljen hurcolni :)
Többiek, hová lettetek??? :) Mindenki szánkózik, meg síel ebben a jó időben? :) :) Én kicsit sajnálom, hogy még nem tudja Botondkám élvezni... de hátha lesz jövőre is ilyen szép hó :)

Puszi mindenkinek, megyünk a Mamáért, és meglátogatjuk a Dédit :) este ha tudok jönni, megpróbálok képet is hozni :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka közbe nekünk is lett esernyő kocsink.....ha valamikor megyünk veletek az már tuti be fér majd...az ülés alá.....
várjuk Botiról a képet:))))))))))))))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!
Nitácska: megnéztem az etetőt ennyiért tényleg megéri :lol:
Ügyesek vagytok,hogy már forogtok :lol: :lol: Az Ricsim olyan lusti :? pedig szerdán már 6 hónapos lesz :P :P és nem nagyon akar forgolódni :(

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Csicsuka ráér.....minden gyerek más......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Azért nem jöttem ma, csak most, mert eléggé nehéz lett a napom... Röviden: az egyik nagyimat az autó csomagtartójában szállítottam sürgősen urológushoz (mert kiszakadt a katétere belőle, és vérzett), a másik nagyim meghalt. Szívelégtelenségben, légzési nehézségekben, keringésösszeomlásban. Leállt a szíve, újaélesztették, ismét leállt a szíve és másodszor már nem sikerült.

Hosszabban majd esetleg vmikor.

Így aztán már csak 8an vagyunk. És kevesebb lesz a dolgom. De nem így szerettem volna ezt... Meg alán nem is szerettem volna annyira...

Jó éjszakát mindenkinek!



Ügyes Barni! :)

Etelka, remélem jó volt a családlátogatás!

Csicsuka, tényleg van még időtök! Keresztfiam is meggondolt típus. :) De nagyon kommunikatív. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Dóri, fogadd részvétünket, igazán sajnáljuk, ami a nagyiddal történt.... :( Ha tudunk bármiben segíteni, igaz, messziről, vagy akár közelebbről is, szólj nyugodtan! Ha csak egy váll kell, vagy tényleg bármi más, szólj!!! Tudom, nem vígasz, de fel a fejjel... a többiek miatt.

Csicsuka, nyugi, meglátod, Ricsid is hamarosan úgy fog forogni, mint a ringlispír!!! :)

Nitácska, jól van, remélem, hamarosan jobb idő lesz!! és mehetünk mindenfelé!! :)

Mi még családlátogatunk, majd csak szombaton megyünk haza :) addig még megyünk a dédikéhez :) meg jönnek nagybátyámék, szóval az itteni rokonság jön látogatóba :)

Jön majd a kép is, csak most annyira hasfájós szegénykém... úgy tűnik, nem bírja a csokit és a sült krumplit a bébikém..... de most elaltatta magát :D olyan büszke vagyok rá, hogy nem csak rajtam hajlandó elaludni... :) kicsit nyüszögött, de én pont reggeliztem, és míg kihoztam a tálcát, elaludt a kis drágám :) :)

Szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Dóri: részvétem a történtek miatt. :(

Csicsuka: oldalra már forog Ricsi, csak nem tud átfordulni? Mert ha igen akkor van egy jó kis játék amit a babák is élveznek, és segít a forgásban, mi is csináltuk a védőnő javaslatára.
Letettem a mi ágyunkra egy törölközőt, és a szélére fektettem Dórít, majd a törölköző 2 csücskét megfogtam és megemeltem a törcsit, ettől a gyerek már fordul is oldalra, aztán mint mikor a rétes tésztát konyharuha segítségével tekered föl, úgy csináld a törcsivel, csak itt a baba a töltelék, oda vissza játszátok, fog neki tetszeni biztos.
Vendég
 


Sziasztok!

Dóri: részvétem.. :(

Kép

Kép
morca
 
 


Dóri őszinte részvétem :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


sziasztok!!!!!!

MERRE VAGYTOK???? :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Barni új járgánya: :oops: :oops: :oops:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztokt

Beagle: Most már forog Ricsi :P :P Tegnap volt 6 hónapos :P

Dóri: Részvétem!!! Másik mamának jobbulást!!!

Nitácska: Klassz a járgány :D

Képzeljétek a barátnőm megszült ma méretek: 5 kg és 62cm bakker te jó ég :roll:

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


"Képzeljétek a barátnőm megszült ma méretek: 5 kg és 62cm bakker te jó ég " :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: nem semmi méretei vannak a babának!!!!!!!
gratula nekik!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csicsuka, te jó ég! Normál szülés volt? Gratulálok!

Barni járgánya király! :)

Sziasztok! Megvagyunk.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Kép Gréta Kép Én még pocaklakóval Kép Gréta Kép Gréta


Sziasztok!

Sikerült feltöltenem pár képet ő az én gyönyörűségem :P
Közben szaladgálok mert Grétike aludna de kiesett a cumikája és keresi kicsit mocorog néha a pocikája és a cumi megnyugtatja.
Beraktam a babhordozóba és közben mozgatom.
Raktam fel egy pocakos képet is ez még január 1-én készült.
manojoco
 
 


Sziasztok!!!!
engem valaki elátkozott fogorvos terén...letört az egyik rágófogamból egy jókora darab...elegem van....mért van ez.eddig soha semmi baja nem volt fogaimnak.......ég csak 23 éves vagyok és tönkre mennek a fogaim??????!!!!!!!


jaj csajok.....most kaptam a hírt hogy egy bartnőmék hétfőn autóbalesetet szenvedtek...beléjük mentek és a 3 éves kislányuk kedd reggelre meghalt:(((((((((((
nagyon sírok most...........


Manojocó gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!!!!
olyan ismerős vagy........ugyan úgy nézel ki mint akik megvették tegnap a babakocsit......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?