Új privát üzeneted érkezett!

Beszti Kép

Nagyon köszönöm, olyan klassz kimerítő válaszokat tudsz adni szopi ügyben, ez szuper Kép

Igen, cicit Garmastan kenőccsel kenem, baba szája belsejét pedig Glycerin borax oldattal kenegetem. Természetesen a cicit szopi előtt és után vizzel lemosom és a picinek is adok szopi után egy kiskanál vizet, hogy valamennyire kiöblítse a tejcit, hiszen állítólag ez a legjobb táptalaj.

Tanácsadó ügyben várok 1-2 napot, mert ha javul a kezeléstől, akkor lehet hogy nem is lesz szükség rá.
Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Edit!

A Garmastan nem gombaölő, bár sokszor nagyon jó tesz a mellnek. A Glycerin bóraxszal töröld le a melledet is akár szopi előtt közvetlenül (nem kell lemosni), ill. a szája belsejét alaposan ki kell törölni: a legegyszerűbb, ha steril gézt tekersz a mutatóujjadra, azt glycerinezed, és így az ujjaddal jól áttörlőd a száját. Ezt többször megismételheted (mindig új gézdarabbal). Fontos, hogy a törlésnél nem csak bekenni kell a penészes részeket, hanem határozott mozdulattal letörölni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Alena!
Várandósan én is olyan ügyetlen lettem hogy még egy bögre teát sem tudtam meginni anélkül hogy le ne ittam volna magam. mindent leejtettem, és ógyetlen meg türelmetlen voltam, a végén már csak mosolyogtunk a férjemmel.

Hurki!
Tényleg ne aggódjál, mert biztos hogy nincs nagy baj, eddig is tudtál szoptatni ezután is fogsz. hívd a szoptatási tanácsadót fel.

Beszti!
tényleg ha bármi kétségem van (eddig 2-szer) hívom a szoptatási tanácsadót. nem értem mások miért nem teszik ezt. a rokonunk 10 napja szült az istvánban nem akarták hazaengedni mert nem indult be a teje,hazament hátha beindul otthon. pár gramm van neki és kétségbe vannak esve. nem tudom hogy felhívták-e bármelyik szoptatási tanácsadót, most mondtam nekik kérjenek időpontot az istvánban nem tudom mennek-e.
Mi az az LLL? Az IBCLC azt nagyjából tudom.

Doris jössz a talira!?

az oltást elég jól átvészeltük eddig. a szúrásnál nem is sírt csak du. egy kicsit. a nagy szerencsém hogy a babakocsiban könnyen megnyugszik. reméljük a holnapi nap már lecseng az egész.
marcsiria
 
 

 
 

Hurki!

A képek szuper jók, hazahozta végre a zuram.
holnap hivj fel egy tanácsadót, addig is egyél igyál, pihenj és szopi szopi szopi. Nekem már csak reggel van tele a mellem, napközben már nem kell melltartóbetét.
marcsiria
 
 


Marcsi!Kép

La Leche Liga. Ezt írták magukról: A La Leche Ligát olyan édesanyák alkotják, akik fontosnak tartják, hogy gyermekeik a szoptatás révén is a legjobb indítást kapják az életben.
Nézd meg a www.lll.hu honlapot. A cikkek-írások részben egész sok hasznos és érdekes infó van.

Leone

KépKép
leone
 
 


Beszti Kép
Ismét csak köszi.
A patikában én is mondtam a nőnek, hogy úgy tudom a Garmastan emlőgyulladásra jó, de nem gombaölő, de ő határozottan állította, hogy ezt szokták adni, ezért hittem neki.
De akkor boraxozom ezentúl.

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


ReditkeKép
Bazsonak is volt szajpenesze vagy mi a szosz. Tenyleg a glicerines borax a jo ra, es azzal kell a melledet is kezelni (a Garmastan jo kenocs, csak sebesedesre,gyulladasra).Nekem mondta a doki neni,hogy ugy is lehet a gyerek szajat kezelni,hogy a mellbimbot kened be vele kaja elott es leszopogatja, bar igy a nagyja agyomorba jut es nem ez a cel.Ha steril gezlapot tekersz az ujjadra es atitatva bedugod a szajaba,akkor szepen leszopizza es olyan pici a szaja,hogy gyakorlatilag ki is torolted ha megforgatod picit...
Nekunk hamar elmult.
szoszi
szoszi
 
 


Sziasztok!

Ma voltam dokinal, szerinte meg vagy 2 hetig nem szulok....Kép Szal elvileg tali okKép

orsoly
orsoly
 
 


Én holnap indulok a talira. Kép
Mivelhogy péntek este már Pesten alszunk. elvileg talán onnan is tudlak titeket olvasni.

Leone

KépKép
leone
 
 


Sziasztok!

Beszti,
ha gondolod nagyon szívesen elviszünk Benneteket a talira, ha nem akarsz már vezetni!

Lányok, segítenétek egy kis hőgörbe elemzésben (mi már megint itt tartunk)!
6.
Hovirág
 


SziasztokKép
Még utoljára bekukkantok, mert pár óra múlva indulunk hazaKép
MarcsiKép
Igen, megyünk a taliraKép
HóvirágKép
Én semmi okosat nem tudok irni erre a görbére mert kicsit furi. Elvileg a 11. napon lehetett pé-ed de nem jó, hogy ennyire lassan emelkedik és utána van egy visszaesés a 18. nap tájékán. Talán BEszti okosabb leszKépKép

Puszi Mindenkinek és Vigyázzatok Magatokra meg a Babákra meg a PapákraKép

Doris
doris
 
 


Sziasztok!

Nálunk mostanában zajlik az élet, így már megint elég rég jártam erre. Pár napja jöttünk haza a nyaralásból. Nagyon jó volt és kisangyalt varázsolt Kristófból. Úgy tünik jót tett neki, hogy sokan nyüzsögtünk körülötte, mert azóta egy mosolygós kisangyal nappal és 12 órát alszik át éjszaka. Ha ezt tudom sokkal korábban megyünk nyaralni. Kép
Feltettem nyaralós képeket (cím a profilomban.)

Egyetlen rossz dolog történt velünk nyaralás alatt, mégpedig az, hogy összetörtük egy kissé az autónkat. Szegény Kristóf úgy megijedt a csattanástól, hogy alíg lehetett megvigasztalni és másnap sokszor felsírt álmában. Szerencsére azóta ez nem fordult elő. Nem vészes a kár, de pont most javítják a kocsit, így nem tudunk menni a talira. Kép

Szopi kérdésben szerintem is érdemes felhívni valamelyik tanácsadót. Én is megtettem párszor. Nálunk is voltak mélypontok a tejtermelésben: először Kristóf 1 hónapos korában, majd 3 hónaposan. Nekem bejött az, hogy amikor csökkent a tej, akkor este teljesen kifejtem mindkét mellem és 2 nap pihikúrát tartottam, rendszeres evéssel, ivással, sok pihenéssel (persze ez csak hétvégén ment, mikor volt segítségem) és sok-sok szoptatással. A 2. mélypontnál ráadásul még a menzim is megjött (azóta sem) és akkor meg voltam győződve róla, hogy eddig tudtam szoptatni. Aztán mégis sikerült visszahozni a tejcit, pedig akkor már elkezdtem hozzáetetni Kristófot, de azóta újra csak tejecskén él. A nagyfiam pedig 9 hónapig szoptattam és rengeteg tejem volt; viszont az akkori divat szerint minden szopi után fejtem. Na azért az is túlzás volt, mert nagyon pocsékul éreztem magam a bőrömben az egyfolytában csordogáló melleimmel. Most viszont az lepett meg, hogy mennyit számít a pihenés. Soha nem hittem volna, hogy csupán rendszeres evés és pihenés hatására erőteljesen nő a tejmennyiség.
A lényeg, hogy nem feladni! A nagyfiam anno 6 hónaposan kórházba került és akkor már 2 hete nem szopizott. Csak a szoptató anyukákat engedték be, a többieknek maradt az üvegfalon való gyereknézés. Bármilyen hihetetlen 24 óra alatt sikerült visszahozni a fenti módon a régi tejmennyiséget, még úgy is, hogy aggódtam közben a kis törpéért.

Jó talizást nektek!

Puszi,
Humi
humi
 
 


HapciHurki Kép
Mi van Veled? Hogy van az allergiád. A hidegfront látod ideért Kép Remélem holnap találkozunk Kép

Már nagyon-nagyon várom a holnapi talit, kíváncsi vagyok a babókra.... meg persze a mamájukra is. Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
29+2

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Holnap várok mindenkit!KépKépKép

Pusz, Edi
edi
 
 


Hanytol mehet a menet Edi?Kép
orsoly
 
 


Sziasztok!

Doris,
azért köszi!

Edi,
én is azt akartam kérdezni, hogy hánytól lehet menni?
Ugyan nem biztos, hogy megyünk, mert a Milinek egy kicsit folyik a nózija. Meglátom éjjel hogyan alszik, ha nem jön ki jobban, akkor megyünk. Nem szeretném, ha elkapnák a csöppségek!!!

Üdv.
Hóvirág
Hovirág
 


Hóvirág!

Akkor menjek a házatokhoz? Ha igen, mikor (8 és 9 között a páromnak kell a kocsi, utána lehetne, bár gondolom előbb úgysem mennélKép).
Egyébként köszi a felajánlást, de szerintem nem lesz gond a vezetéssel, és így te is, én is tudunk külön mozogni, ami (ha szülésre kerülne sorKépKép) nem is lenne gond.

Edi!

Jól drukkoltál, még egybenKép. Tegnap már azt hittem, talán nem megyünkKép, de mégsem történt semmi, így ha éjszaka sem lesz semmi, akkor megyünk!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Csajok!KépKépKép

Gyermekeim 1/2 8-kor ébresztőt fújnak, indul az élet, szóval jöhettek bátran, holnap egész nap tali-nap!!!KépKépKép

Párom tegnap eszmélt: lehet, hogy valakit még szülni is visz???
Azóta ezzel hülyéskedik, hogy elvállalta a szombati szülész-nőgyógyász ügyeletet.Kép Szóval BesztiKép OrsolyKép éjszaka nem megszülni, ráértek innen menni!Kép

Na süssetek, főzzetek, készülődjetek, aztán holnap GYERTEK!!!KépKépKép

Edi
edi
 
 


Edi Kép
Mi szerintem olyan 10 körül érünk ki. Apa is jön, de nem marad Kép csak bekukkant, és elmegy Pécelre valami munka miatt. Délután meg jön értem majd.

Előtte be kell mennünk a Megatoysba (9kor nyit), mert mai nagybevásárlás során egy 50e-s tételt kétszer számláztak ki, és csak itthon vettem észre (már ott is soknak tűnt, de nem volt erőm végignézni a blokkot 2 órányi vásárlás után).

Minden nagy tételt megvettünk ma a fiúknak!!! Kép Kép Kép Jövő héten megjönnek a bútorok is, és a hétvégén összerakunk mindent!

Orsi + 2 Kismaczkó
29+2

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Beszti,
megköszönöm,ha felénk jössz! 9 körül jó lesz? Ha fél tízig nem jössz, akkor elindulok!

Még én is most sütök!
Puszi lányok!!
Hóvirág
Hovirág
 


Hóvirág!

Ok, 9-1/2 10 között ott leszek.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Ja, viszont tésztasali most elmaradKépKép. Nincs itthon minden hozzá a párom meg nem tudott bevásárolni (megígértük a gyerekeknek, hogy elmegyünk velük este biciklizni (mármint Beni biciklizik, Nátánt a párom tolta a 3 kerekűjén, mi meg sétáltunk), és persze ezt meg kellett tartani).
Úgyhogy (ha valami csoda nem történikKépKép) most csak innivalót viszek.
Nem gond?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


A tésztasalit nagyon fogjuk sajnálniKép, de az indoklást elfogadjuk!Kép

Már begombócoltam a fasírtot, reggel csak ki kell sütni.

Edi
edi
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Már sül a fasírt!

Készülődjetek, induljatok!Kép

Edi
edi
 
 


Edi!

A "csoda" megtörténtKép, úgyhogy a tésztasali mégis itt pihen már a szatyorban indulásra készen.
Viszont készítheted a párodat isKépKép, mert reggel sikeresen megszabadultam a nyákdugómtólKép. (Na, jó, bíztatásképpen: csak egy-két kósza méhösszehúzódásom van, szülésnél asszisztálnia nem kell.KépKép)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Hurrá, tésztasali!!!KépKépKép
Na akkor most már elárulom, Zoli tegnap este teljesen odavolt, hogy a múltkori talin neki a tésztasali volt az egyetlen jó dolog,ami kárpótolta az egész napi szenvedésért, úgyhogy tésztasali nélkül ő ma nem is marad itthon.
Mindjárt felébresztem a jó hírrel, meg hogy lehet tényleg szülni visz.Kép
Mondtam én, hogy 10 perces fájásokkal te még simán jössz talizni.Kép

Edi
edi
 
 


Sziasztok Csajok!

látom más inkább már az ágyában pihenget

szóval szerencsésen hazaértünk. Edi apuci köszi a turbózást és Orsoly, aki nélkül nem is ment volna. danke!! és még meg is tudtam állni vásárolni és képzeljétek újraindultKép)

nagyon jól éreztük magunkat, nagyon édik a kistörpik, az össsssssszesKép

Edi+apukaKép
Remélem lesz elég időtök kipihenni minket, mert azért le a kalappal előttetek ilyen vendéglátást nyújtani és nagyon köszi a lehetőséget, mert ha Ti nem lettetek volna....

na most már, hogy ily értelmesen és összeszedetten leírtam, ami úgy hirtelen a fejembe ötlött, mének pihizni, mert lassan már csak a gépelésből adódó helyesírási hibákat javítom...

puszka csajok és jó éjt
Bogár & Eszter

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Taliról ugye lesznek fent valahol képek? Irjátok meg majd.

Nekem Orsi megharapta a cicimet, be is gyulladt a helye. Szerencsére a tejcsire ez nincs hatással csak kissé fájdalmas ott a szopi.

Tegnap Szanazugban voltunk, szerencsére nagyon szép idö volt.

Itt egy kép indulás elött csináltuk tegnap:Kép
Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok Lányok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat! Tündériek a lurkók!

Edi,
köszönjük szépen a vedéglátást!
Tegnap még a +2 bulitól teljesen kifáradtam, este alig vártam, hogy letegyem a fejem.
Képzeld, hogy jártam hazafelé. Maglódon kifogtam egy fesztivált. Elterelték az utat, de a terelőút járhatatlan volt (le volt zárva a vége), ott barangoltam a gyerekemmel egyedül egy idegen városba. Már szinte féltem. Aztán találtam egy utat, ahol még várnom kellett egy húsz percet és átengedtem.
A vezetésbe is jól elfáradtam!
Mára kipehentem magam szinte teljesen!
Ha vannak még kérdéseid, szívesen válaszolok rá, ha tudok!!

Beszti,
mi újság? Egyben vagy még???

Puszi mindenkinek
Hóvirág
Hovirág
 


Edi + teljes család Kép
Mi nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a szíves fogadtatást, és sok szervezést.
A fasírt is nagyon finom volt Kép

Lányok Kép
A pocim elérte a 100 cm-es körfogatot Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
29+4

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szia Edi!

Nagyon jól éreztem magam nálatok, pláne hogy már volt egy ilyen kis kisérőpartnerem mint Levike!

Remélem nem amortizáltunk le nagyon senkit és semmit. Lesz jovőre is?

Lányok!
nagyon örülök hogy újre láttalak benneteket, 20 év múlva már unokákat is viszünk?

Beszti?????????

Puszi
marcsiria
 
 


Sziasztok!

Edi, koszi a vendeglatast, szerintem legkozelebbre fontoljuk meg telleg az eldobhato tanyerkoat, poharakatKép

Bogar: orulok hogy epsegben hazaertetek, apanak el is ujsagoltam, mi jot tett a bikazojaKép

Mi meg egyben, pont azon gondolkodtam hogy augusztusban en ugy gondoltam, mara mar tuti nem leszek egybenKép

orsoly
orsoly
 
 


csak néhány fotó erejéig jöttemKép)

és remélem nem haragszanak meg az anyukák, hogy közhírré teszem a gyerkőcök fotóit, de annyira édesek voltak együtt:

Levi
Kép

Dana
Kép

Nátán
Kép

Lili, Gergő, Eszter, hátulról Sára
Kép

Sára, Lackó, Milán
Kép

Sára álmosan
Kép

Lackó, Eszter
Kép

és bocsi Hurki, de Balázs valahogy kimaradt a szórásból, valszeg, mert később jöttetekKép

jó éjt
bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Sziasztok!

TAliért még mindig irigy. Képeket kapunk? Már nagyon kiváncsi vagyok a nagypocisokra. Kép na, meg persze a babócákra is! Kép Legközelebb most már mi is! Nagyon-nagyon szeretnék. Kép

Rékacs! NAgyon szép vagy a képen! Kép Gratula!

Azért nekünk is jó volt a szombat du. Az esküvőn találkoztam egy csomó volt kollégával, akiket már több, mint egy éve nem láttam. Igazi kikapcsolódás volt! Kép Kép Kép

puszi!
Andi
andi28
 
 


Sziasztok!

Ha valaki tud használtan, megkímélt állapotban lévő, a képen látható színű, CAM márkájú orkán mózeskosarat olcsón eladót, azt kérem, hogy szóljon feltétlenül. Előre is nagyon köszi a segítséget. Babóca
Íme a kép:

Kép
babóca
 
 


Sziasztok Kép

Irigykedem a tali miatt, legközelebb már mi is szeretnénk benevezni egy ilyenre, ha nem baj.

Lányok Kép Ismét kérdésem lenne. én teljesen kivagyok a pelenkáktól. Éjszakánként 4x öltözünk, ugyanis a pelusból állandóan kifolyik valahol a pisi és totálisan szétázik Bálint oldala vagy a háta. Az egy dolog, hogy az éjszakai pelenkázást nem annyira csípi, főleg, ha már éhes, de hogy minden pelusozás még komplett ruha cserével is jár, az már engem is kikészít.
Fiús anyukák Kép nektek mi jött be?
Én próbáltam már a Huggiest, pamperst, liberot és Helen Harpert. Segítség!!!!
Egyébként a drágám tegnap este fürdés előtt pucéran már 4.330 gramm volt (emlékeztetésképpen aug. 21-én engedtek haza a kórházból 3020-szal).
Puszi, Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Edit!

Milyen méretű pelussal próbálkozol? Tudom, hogy elvileg belefér a "mini" méretbe súly alapján bőven, de hátha... Egy kis csomag eggyel nagyobbat vegyél és próbáld ki, hátha. A Pampers vagy a Liberó ált. mindenkinél beválik... Akinél a Pampers nem, annál a Liberó igen, mert egy kicsit másképp vannak kialakítva.
Másik: rendesen meghúzod neki a derekánál? (Mivel gumis, ill. nyúlik valamennyire, nyugodtan meg lehet.) És arra is figyelj, hogy eléggé fel legyen rajta húzva a hátánál a derékrészen és elől is, alul nem kell maradnia helynek..
Bocs, nem hülyének akarlak nézni!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Edit!

Nálunk is hasonló volt a helyzet kaka ügyben. A Beszti által adott tippek,hogy a pelus jól meg legyen húzva általában bevált.... általában. Én úgy néztem meg, hogy nem szorítja-e, hogy az ujjam bedugtam a pelushoz és ha kényelmesen befért akkor jó, de garancia nincs, hogy ne follyon szanaszét. Idővel a helyzet oldódikKép

puszi
sasha

Kép
sasha
 
 


Beszti Kép
Ne kérj bocsánatot, ezek jó tanácsok egy kezdő anyának Kép
Eddig is próbáltam ezekre figyelni, de majd akkor jobban fogok ezután.

Ezek szerint még egyben?

Sasha Kép Én is bedugom az ujjam, ezt még a csecsemősök mutatták a kórházban. Idővel ??!! Kép

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Sziasztok!

Én is irigykedem ám a tali miatt. Kép Ugye legközelebb mi is mehetünk? Remélem végre tényleg nem jön semmi közbe.

Edit Kép
Nekünk is ilyen gondunk volt. Aztán rátaláltam a Pampers Sensitiv pelusára és az megoldotta a problémánkat. Annak olyan az anyaga, hogy nemcsak a gumis hátrész rugalmas, hanem a pelenka teljes anyaga, így az oldala is; ezért szerintem jobban zár. Fehér a csomagolása és csak a Tesco-kban árulják. Ja, és már nem emlékszem pontosan, de Kristóf 4,5 - 5 kg között volt súlyban és már azt használtuk, pedig a ráért méret szerint még nagy lett volna neki. De ki látta ezt éjszaka. Kép Én azóta éjszaka egyetlen egyszer sem öltöztettem át a gyereket.

Puszi:
Humi
humi
 
 


Sziasztok Csajok !

Nagyon sajnálom, hogy a talira nem tudtunk menni, de sajnos vidékről rokonok jöttek, és nem tudtuk lemondani Őket.KépKép Legközelebb már remélem mi is megyünk, de gyerkőcökkel.

Velünk minden OK, ma voltam dokinál. Betöltöttem a 35. hetet, és a jövőhét kedden elkezdhetek CTG-re járni. A varrásom tart szépen, semmi panaszom nincs szerencsére. Remélem még 2-3 hétig bírják a fiúk.KépKép
Otthon még mindig nincs net, a Matávot már elátkoztuk párszor. Tuti, hogy akkorra lesz amikor már megszülök.Kép

Mindenkit puszilok, és vigyázzatok a kis ördögfiókákra!

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Lanyok, en is felteszem ide a kepeket, ok? elnezest a modemesektol, megprobaltam eleg jol lekicsinyiteni oketKép

Ja es Beszti, felmerult a Prince Oliver nagyker a talin, nem emlekszel a hazszamra? a helyet mar elmondtam a lanyoknak, de azert jo lenne a hazszam isKép

Orsi, Hurki es a kis Balazs
Kép

Marcsi Levije
Kép

Edi es Sara, hatterben Hurki
Kép
orsoly
 
 


Edi es Sara
Kép

Hovirag Milanja
Kép

Lacko es Eszter
Kép

Lacko
Kép

Hurki es Balazs
Kép

Lacko es Milan
Kép
orsoly
 
 


Mamik Kép

Lenne egy kérdésem. Vizesedés. Ki mikor kezdett ill. jelentkezett-e mindenkinél.
A napokban kezdtem észrevenni, hogy kényelmetlenek a gyűrűjeim. Ezeket direkt indikátornak raktam fel, hogy jelezzék, ha elindult.
Kell ezzel valamit kezdeni? hívjam a dokim, vagy várhat az ügy jövő hét szerdáig?
Tudom, hogy a sóbevitelre kell figyelni. Valami ezen kívül?

Köszi.

Orsi + 2 Kismaczkó

ps. hízni azóta sem híztam (lassan 7 hete egy gramm sem jött rám), így bízom benne, hogy nem lehet akkora gond.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsoly!

1133 Bp.Váci út 114.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Edi nagyon köszia talit, olyan jó volt kimozdulni, külön köszönet a gyomírtásért, jó hogy ekkora házatok van Kép
Orsi, ne izgulj a gyűrűd vizesedése még semmi. Nézd a vádlid, a sípcsontnál nyomd be az ujjaddal és ha nyomva marad akkor már tartja kicsit a vizet. ekkor még mindig nem kell izgulni mert este még ez is megengedett, ha reggelre sem múlik el akkor már kicsit rosszabb a helyzet.
Betszi, remélem hamarosan kibújik az újabb topikbaba Kép
Reditke, nézd meg hogy áll a fütyije, ha fölfelé áll vagy nagyon oldalt akkor arrafelé már nincs annyi anyag hogy befogadja a sok pisit. Illetve jól huzigáld meg a pelus gumizását a lábikójánál.
Lányok a talin megbeszéltük mivel mindenkinek lassan van egy-két hurkimurkija, ezért időszerű a névváltoztatásom így áttérek Erikára.
Puszka Erika (Hurki)
hurki
 
 


Drága Erika!
megkaptam a képeket, most várom haza a párom hogy megbeszéljük. köszi szépen.

lányok nagyon jók lettek a fotók és örülök hogy itt is viszontláthatom a babámat.

Beszti! milyen hatással lesz a 7 kilós levike tejadagjára ha naponta fejek és 2-2,4 dl tejet sikerül naponta küldenem egy 2 hetes rokon babának. tudom hogy ettől jobban beindul a tejem, de késő este és korán reggel fejek, elég fárasztó, és nem szeretném ha hosszútávon levike rövidülne meg emiatt. jó lenne ha még 1 évesen is szopna.

a prince oliver nagykerbe magánszemély is bemehet?

marcsi
marcsiria
 
 


Marcsi: igen, bemehet, pont ezert jott fel a talin, kishibas (en nem latok rajtuk hibatKép) bodyk 450-ert kaphatokKép
orsoly
 
 


Hurki! én is Erika vagyok Kép

Lányok, nagyon jok a talis képek, biztos szuper lehetett.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


EditKép

IdővelKép Nálunk ténylegesen ez a probléma a hozzátáplálás megkezdésével, illetve a "más" étel mennyiségének a növekedésével szünt megKép Olyan 6-8 hónapos koráraKép
Ez olyan mint amikor a tejcit visszabukta. Erőltetni akarták, hogy kezdjem korán a hozzátápit, hogy az majd megszünteti. Na mondanom se kell, milyen jó, hogy nem kezdtem előbb, mert nem szüntetett meg semmiféle bukást, csak éppen színes volt. mikor mit evett... piros-sárga-zöldKép Volt ott mindenKép

Aranyosak a babák a talifotókon!Kép

puszi
sasha

Kép
sasha
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?