Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

VICKY
Nekem teljesen zárt volt a méhszáj. Rajta voltam az nst-n és ott ült mellettem a szomszéd szülésznő. Azt mondta hogy ezek még nem igazi fájások mert akkor jobban kilengene a mutató ezért inkább hazajöttem és bíztam benne hogy vagy felerősödik vagy elmúlik de nem szűnt meg sőt nem is erősödött ez ment így két éjszakán keresztül és a második nappal már azt mondtam nem érdekel menjünk be és csináljanak valamit mert már hulla vagyok.
Aznap este meglett Miló és kaptam oxit is amikor 4 ujjnyi volt a méhszáj.

TIGRISKE
Haláliak a lányok! Megnéztem a képeket, nekem is a cumis jön be a legjobban. Bele sem merek gondolni mennyi meló lehet 3 babával. Én sokszor az egyel kibukok, mint pl. most hogy egész nap aludt éjjel meg sehogy sem akart. Ott feküdt mellettem és járt a keze-lába a sötétben. Épp hogy elaludtam volna beleboxolt egyet az arcomba, de ha betettem a kiságyba akkor hisztizett.
Pedig abban bíztam hogy este jól teletömte magát és nem fog felébredni éjjel.... :roll:

ZOE
Mi is beadatjuk a Rotát bár még nem tudom miből állítólag elég drága, de viszont ha beteg lesz a picúr akkor ugyanannyi elmegy a gyógyszerekre és mellette még ott a szenvedés.
Mi 7-én megyünk be az új dokibácsihoz akit választottunk és akkor érdeklődöm meg a dolgokat.

Teszek én is egy két-képet, csak negyhogy Tigriske lányai itt felettem megirigyeljék :wink: :lol:

Kép
Kép

dita75
 
 


dita: Lehet hogy a ctg-vel úgy jártál mint én. Még a tolófájások előtt is 0-t mutatott! Nekem nem fent keményedett, ahol mérte volna. Lehet hogy nálad is ez lehetett.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


VICKY
Passz! Végülis most már mindegy! Amúgy nem tudtam hogy mikortól kezdjem el szedni a homeos bogyókat így amikor olyan 8 és 6 perc körüli fájások voltak úgy gondoltam hogy elkezdem szedni majd hirtelen 5 percesek lettek, ekkor indultam a szülőszobára és mire előkészítetettek addigra már 3 percesek voltak. Szóval tök hülye vagyok hogy nem kezdtem el előbb szedni fél óránként felváltva a caullot és a cimicifugát mert állítom hogy ezek indították be jobban az eseményeket hisz mielőtt a beöntést kaptam (6 óra után készítettek elő) akkor még 4 cm voltam majd 9-kor meg is lett Miló.

Az első tolófájások elfújása tényleg baromi rossz volt, de még mindig a legrosszabb mind közül a méhszáj-vizsgálat volt, álmomban is kísérteni fog sztem örök életemre annyira megviselt. A gyerek fejét és vállát kitolni nem volt olyan kellemetlen mint az a vizsgálat, hisz azt hang nélkül csináltam de amikor vizsgáltak szó szerint sikítottam a fájdalomtól. :roll:

dita75
 
 

 
 

Nekem nem rémlik ilyen méhszáj vizsgálat. Ezt mikor csinálták nálad? Lehet hogy én az edától nem éreztem? Olyan volt, hogy megvizsgált és ez olyan volt, mintha elindított volna egy következő fájást, de egyébre nem emlékszem. Nekem az volt a legrosszabb, mikor Barbus feje nyomta a méhszájat, de az még nem simult el. És emiatt el kellett lihegni a tolófájást. Meg a másik, ami miatt nem tudtam nyomni, hogy az első tolónál még nem volt ott a dokim és nem szerettük volna ha lemarad róla.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Még nem olvastam mindent vissza, mert enyim gyerek 2 napja elromlott. A mai nap már jó volt, de tegnap egyhuzamban csak 1-1,5 órákat aludt, estére eléggé kiborultam a fáradságtól.

Dita!
Hogy Miló mekkorát nőtt! Zabálnivaló....

Tigriske!
Nagyon szépek a lányaid, nem is látszik, hogy korababák.
Minden elismerésem a tiéd, hogy egyedül ellátod őket, én ezzel az egyel is el vagyok havazva.

Zoé!
Megértem, hogy félsz egy kicsit, de hidd el, ha eljön az idő, akkor megnyugszol és teszed, amit kell. Legalábbis nálam ez volt, amikor éjszaka kezdődött, akkor tudtam mit kell csinálni nem féltem, csak azt akartam, hogy minél hamarabb túllegyünk rajta.

Na most rohanok megint, majd megpróbálok még visszaolvasni.
Legyetek jók.

Kép
akire79
 
 


Sziasztok Kismamik!

Már napok óta akartam irni, hogy az Auchan-ban most nagy babaholmi, pelenka, ápolószer, sterilizáló, kiságy stb.stb akció van. Egy egész ujság erről szól.

Ha másütt nem, honlapjukon biztos meg tudjátok nézni.

üdv

kispatak
Vendég
 


KISPATAK
Köszi az infot, hozzánk csüt-ön bedobták az újságot és ki is néztem egy autósülést Milónak. A pelenkákat osztottam szoroztam és rájöttem hogy nem olcsóbbak a szokásosnál. A sleep & play pelus a legolcsóbb mind közül (na persze a márkátlanokat leszámítva).

AKIRE
Sajnálom hogy rossz alvó Nimó. Van valaki segítséged legalább így az elején hogy egy kicsit tudjál néha pihenni?

VICKY
Biztos neked is volt, valszeg nem érezted annyira intenzíven az érzéstelenítő hatása miatt.

COLIN
Jelentem nálunk megtört a jég. Ma félretettem minden félelmemet és megtörtént a dolog. Egyáltalán nem fájt viszont továbbra is keményen edzeni kell az intim tornára magamat mert elég lazák még az izmaim.
Én is érzékelem nem csak apa. Állítólag 2-3 hónap alatt rendbe lehet tőle jönni ... hát nagyon remélem mert én minden este csinálom lelkiismeretesen.

Egy hete nem voltunk sétálni. Ma végre kimehetnénk! a neten olvasom minden nap hogy milyen a levegő szennyezettsége. Ma kiválónak titulálták de viszont olyan szélvihar van hogy a fejemet letépi. :twisted: Remélem most már holnap semmilyen akadály nem gördül elénk ilyen téren. :roll:

dita75
 
 


Sziasztok!!

Hü,de csönd van itt. Kint meg tombol a szél rendesen. Mi is rég voltunk sétálni a hó miatt. Ja most én lettem beteg. Orrom folyik,tüszögök+nagyon fáj a fejem.
tigriske fantasztikusan szépek a csajszikák. Hogy birod egyszerre 3 babócával?? Teljes csodálatom a tiéd!!! :D :D :D :D
dita köszi az infót. Most Apa egész héten sokat dolgozott és igy mindig elöbb aludt el mint én igy még nem próbálkoztunk.
Tegnap nagyon nyügösek voltunk valószínű a front+szél miatt. De este már 22.45-től reggel 6.30-ig aludtunk. Tényleg elmulik a hasfájás 3 hónapos kora után??? Remélem.


www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 


Sziasztok!

Úgy látszik, hogy nálunk akkor van jó idő, amikor máshol rossz!
Ugyanis nlunk tegnap gyönyörűen sütött nap, csak lengedezett a szél. Doni aludt is a jó levegőn 1,5 órát.

Teszek fel pár képet az én kis szívtiprómról. :oops:
(Áááá, nem vagyok elfogult...) :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!

Megvolt az első mosolyunk:
Kép

Úgy érzem vége a frontnak, mert mi nagyon jól aludtunk éjszaka.

Vicky!
Mi is ugyanígy jártunk a születési anyakönyvi kivonattal, de mi nem megyünk közjegyzőhöz, hivatalból elindították a kérelmet, így csak február közepén lesz valami a kivonatból. Addig a gyerek nem is létezik. NEVETSÉGES, de én már nem lepődök meg semmin.
És mi van azokkal, akik egyik hónapról a másikra élnek, vagy egyedül neveli a gyereket??????????
Mivel nincs Születési Ak. kivonat, így semmilyen járandósságot nem tudok intézni, tehát leghamarabb április környékén fogok pénzt kapni :cry:

Kép
akire79
 
 


Sziasztok!

Tyúúú, gyönyörűek vagytok mindannyian!!!!

Nemsokára remélem én is tudok ilyen képeket feltenni!!!

Zoé????????
Merre vagy???

Rólunk:

Tegnap rengeteget vártam . Végre bejutottam, mondja a dr nő, JUJJ..........( na menten beszartam, hogy valami rossz hír ) JUJJ ......................DE SZÉP NYÁLKAHÁRTYA!!!! 13mm a 10 napon!! Azt hittem leugrok az ágyról. 7 db tüszőm van, 6 db 17-18 mm, és 1 db 14 mm. Kérdeztem, hogy van e esélye megnőnie a kicsikének is annyira, hogy legyen benne petesejt, azt mondta, hogy van!!!

Úgyhogy nagyon boldogok vagyunk!!!!
Holnap is mennem kell még, azt mondta a drnő, hogy valószínű pénteken punkció, de majd holnap reggel kiderül!
Köszi Dita a pempős tippet, úgy látszik használ!!!!

Puszi mindenkinek!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Annyira csodaszepek a babak!!!!!!!!!!!!!!Mindegyik egy kis Csodamano!!!!!!!!heni!!!!Tenyleg nagyon jol haladtok,szoritok!!!!!nekem beultikor is csak 11 volt a nyalkahartyam,a tied nagyon szep!!!!!!!Nalam meg semmi,tegnap voltam nst,meg flowmetrian,ma nagytakaritok,porgok,tegnapelott is havatlapatoltam,meg semmi,de csutortokon,ha addig semmi,a doki aztmondta,maradjak ott,mert az a biztos.Dita! Milon milyen meretu az a tigriskes tipi??nekem olyan nagynak tunik!!!!Puszi Mindenkinek!!!!
zoe33
 
 


Sziasztok Lányok!

Jó régen voltam, de most van egy lopott fél órám, ezért tudok írni végre!

Tigriske: gyönyörűek a csajok megnéztem az összes fotót! Nagyon ügyes vagy! Mennek a drukkok a legkisebbnek!
Ha lesz időd és végre otthon leszel, írj magatokról, hogy bírod a 3 Babóval, hogyan telnek a napjaitok!

Vevikk: nagyon helyes a kisfiad, ari ahogy vigyorog! Jók a képek! Tegnap nálunk is jó idő volt, és ma is ezidáig. Viszont most megint esik a hó. Hihetetlen!


Akire: gyönyörű a kisfiad, szép nagy Baba! Minden elismerésem a szülésedhez!
A tejcsid szerintem be fog indulni rendesen, csak kitartónak kell lenned.
Én 1,5 hónapig fejtem a tejet, volt hogy egy evéshez 1 óráig, hogy a két Picúrnak legyen mit ennie. Így tartottam fent a "tejszintet". Mióta szopizni tudnak, már egyszerűbb a dolog. Viszont most már átalusszák az éjszakát, ezért szerintem kevesebb a tejem. Délutánra már adok tápit is, mert nagyon nagy az igényük... ha nem lesz tejed, az sem baj, tápin is felnő a kis Nimi!
Gratula a mosolyhoz!

Vicky: ügyi vagy Te is és Barbus is gyönyörű! Olvastam, hogy jó sok tejcsid van. Csak így tovább!
Szopizásba belejöttök majd. Kitartást!
Fene egye azt a hülye papírt, remélem hamarosan megoldódik a probléma.

Dita: örülök, hogy Miló popsija már jobban van és hogy ilyen jó kisfiad van! Egyszerűen ennivaló!
A hányás sajnos nálunk is ismerős. Nándikának nem zár a gyomorszája és én minden nap küzdök a hányásokkal. Szegénykém, szinte már mindent összehányt a lakásban. Nem egyszerű tudom, de nálunk is ez van, szinte minden evésnél. Evés után kb. 2 órás szenvedés után tudom letenni Őt aludni, van hogy így is felébred egy büfi miatt. Küzdök Vele rendesen.
Gondolhatod, két Babóval nem semmi, nem csoda, hogy nem tudok jönni... örülök, hogy élek

Remény: Ádi is nagyon szépen cseperedik, helyes kis pasi. Szoktam néha nézegetni a fényképeket!
Mi még nem adattuk be a rota ellenit, de nagyon valószínű, hogy beadatjuk. 1-2 héten belül, amíg még lehetséges.
Nemrégen voltunk oltatni, szerencsére nem lázasodtak be.
Tamika már 4,7, Nándika pedig 5,6 kiló.
Hogy áll Ádi köldöksérve? Tamikáé kezd visszahúzódni, szerencsére. Már csak feleakkora, mint volt. Amúgy eléggé kiállt szegénykémnek. Remélem, nem fáj neki.

Colin: baromi ügyes vagy a szopiztatással. Csak így tovább!
A Te kis pasid is nagyon helyes, szoktam nézegetni az iwiwen a feltöltött képeket. Apa kezében is jól áll!
Nálunk mindkét Babó hasfájós volt. Nándika szerintem már kinőtte, Tamikánál még néha előfordul, úgyhogy reménykedhetsz a 3 hónapban! De ha mégsem a 4. hónapra biztos megszűnik majd.

Zoé: már nincs sok hátra! Nemsokára Te is túl leszel rajta és kezedben tarthatod a Babódat. Kitartást, mindenben nagyon ügyes leszel! Problémentes és könnyű szülést kívánok!

Henikém: gratula a szupi eredményekhez! Kezem lábam csuriban van értetek!
puszikállak és várlak nagyon!

Sex: hát, nálunk sem volt könnyű. Igazából én nem hüvelyi úton szültem mégis fájt az elején, nem tudnám megmondani, hogy miért. De azóta már jobb a helyzet, lassan olyan mint korábban...

Rólunk: nagyon szupi a helyzet nálunk alvás terén, hogy lekopogjam. Mindkét Babó végigalussza az éjszakát és fel sem kelnek.
Este 8-9 körül tesszük le Őket, másnap 7-8-9-ig képesek aludni.
Már nagyon sokat fejlődtek, állandóan mosolyognak, Tamika hangosan is tud már nevetni.
Fürdetést imádják, már szinte várják, minden este.
A csörgőt már mindketten tudják tartani, a kis lelógó játékokat pedig ütögetik. Mindent követnek a "kis" szemeikkel.
Tegnap nagy dolog történt nálunk. Tamika hasról átfordult a kis hátára, aztán nagy szemekkel nézett, hogy most mi is van. Azóta is csinálta már, nagyon ráérzett az ízére, minden átmenet nélkül egyszer csak átfodult.
Szerintem Nándika is lassan megteszi, mivel Ő már régebbóta kinyomja magát, azt hittük Ő lesz az első. Tévedtünk.
Szóval nagy élmény, baromi büszke vagyok Rájuk! Nagyon jó Babák amúgy, így a 4. hónap környékén!

Na most mennem kell, mert felsírt az én arany drága Kislányom!

puszi Mindenkinek, remélem nem maradt ki senki!

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Azért egy valakit csak sikerült kihagynom :oops:

Bocsi Brigi: a Te kislányod is nagyon helyes, bár már régen raktál róla fotót!
Mi újság van Lédussal? Voltatok dokinál a szörcsögés miatt? Nem lehet, hogy túl sokat eszik egyszerre, azért van nála ez a szörcsi?
Amúgy minden ok?

Velünk még annyi: mindkét Picúr vérszegény, kicsit sápadtnak tűntek a dokinőnek, ezért elküldött minket vérvételre. És a gyanúja beigazolódott. Ma fog kiderülni, mit fog felírni a Prüntyiknek.
Egyébként a hányások elkerülése érdekében, kellett anyatejsűrítőt ill. antireflux tápit adni Nándítónak, mivel kiegészítésként már megy a tápi. Sok előnyét még nem tapasztaltam, de azért kapja szorgalmasan a felírt dolgokat.

Jelenleg mindkét Babó ébren, Nándika a hátán fekve nézelődik, rúg-kapál, Tamika pedig evés után most a hordozóban kuksol.

BMC: mi valószínű pénteken megyünk, lejelentjük a Pindúrkákat és nyilatkozunk, a 3 fagyasztott embrikénkről. Még kérjük a hosszabbítást! :wink: :lol:

pusza

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Sziasztok!!!

Ugy veszem észre,hogy a kispasik nagyon belelendültek mosolygás téren. Nimród,Doni helyesek nagyon. Én mindig elolvadok ha mosolyogni látom a pici fiamat,de gondolom minden Anyuka igy van vele.Nálunk is vannak nagy vigyorgások reggelente mikor Apa oda megy a babócához. Ja és fürcsi alatt.
trix én is szoktam leselkedni iwiw-en és picit irigykedni a lánykád miatt. Nekem valószínű több baba nem lesz. Na de nem baj!!!
Tegnap este 17.45-től 20.15 aludt Ákos az ölemben.Kérdezte Apa mikor hazajött,hogy miért nem raktam le azt válaszoltam,hogy nem akartam mert olyan jó volt nézni és hallgatni a szuszogását.
Hát nagyon remélem,hogy a hasfájás elmulik majd valamikor a közeljövöben. Mi beadatjuk a rota ellen a védőoltást a családban található 1,5 orvos tanácsára.
Nálunk az éjszakák már elég csendesen telnek. Mi olyan 22-23 között tudjuk lerakni és olyan 5-6-7 körül kell fel.
Kérdés ki milyen tápit használ???




www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 


Trix!

Örültem, hogy olyan is ír az együttlétről, aki császáros, mert nem akartam a rendesen szülőknek kontárkodni. :oops:
Nekem is ilyen problémám volt. Olyan volt, mintha életem első együttléte lenne. És még most is. Teljesen beszűkültem alul (pedig tuti nem varták kisebbre, hisz nem használtam szülésre) :oops: :D
Úgy látszik egy év túl sok volt... De majd belejövünk. :oops:

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!
Heni!
Nagyon jók ezek a paraméterek, drukkolok....
Trix!
Nagyon ügyi vagy: 2 babával mindez...szuper!
Erika!
Tündéri a mosoly, nekem is van itt a kisképen egy elkapott.
Azóta van már rendes mosoly is időnként...
Kicsit kimaradtam.
Pénteken elvittük Lédát az orr-füleshez.Azt mondta, hogy ez (szörcsögés) még a múltkori nátha maradványa.(Vevikk, igazad volt, nincs nagy baj...), az orrmandulája nagyobb, még 15 nap kell, hogy visszaálljon, és fogzáskor is ugyanez lsz.Esetleg tegyünk Neogranormonból kicsit az orrlyukába este, mert az kámforos, és könnyebben kap levegőt, meg szívogassam kaja előtt, hogy könnyebben szopizzon.
Közben anyu volt itt hétvégén, meg apu+tesóm is vasárnap.ASztán most már mindenki hazament.Úgy volt, hogy anyu marad pár napig, de nagy hó esett, és nem mer egyedül közlekedni, átszállni vonattal, ezért ő is elment.
Kissé kizökkentett a napi ritmusból, mert Léda sokat volt ölben, aztán tegnap csak nyüglődött, egész nap semmit nem aludt, csak félórákat.Estére azt hittem, megint, hogy beteg, de nem, éjjel sokat aludt, meg reggel is.Most is alszik.Bevallom: én kicsit hagytam most sírni (máskor is szoktam), mert láttam , hogy nagyon álmos, és sem az ölemben, sem a hordozóban nem akart elaludni, aztán kb 15 perces kiabáláa után elaludt.Nagyon kegyetlen vagyok?TI szoktatok ilyent csinálni?Néha olyan lelkifurim van, de egyszerűen tudom, ha kiveszem, akkor is sír.Tegnap szinte egész nap ölben volt, mégsem aludt.
Anyu meg itt összeparáztatott, hogy éhes, vagy valami baja van.De meg mértem este:4,35, 4 nap alatt 17 dkg-ot hízott, mindig kaks most is a pelenkája, meg pisis is, ennyi hízás elég szerintem, úgyhogy nem éhes.
Őszinte leszeK. anyu kicsit kizökkentett mindnyájunkat.Mondtam is a férjemnek, ha mi tartósan együtt lennénk, sok vitánk lenne a gyerekről.
Egy sztori ehhez: fent volt a férjemmel a bab, és nem akart aludni sehogy sem, ölben, kiságyban, sehogy.Én meg lementem, hogy amíg itt a család, kicsit beszélgessünk.Anyu meg folyamatosan fülelt fölfelé, és percenként jelezte:sír-sír-sír...Faxom kivolt már....
Mondtam is neki, jobb, hogy messze van, mert én ebbe megőrülnék.Tudom, hogy sír, máskor is volt már ilyen csoda, hogy 20 percet sírt, főleg, hogy előtte körbeugrálta a család, kézről kézre járt, nem aludt...stb.
Ő bezzeg a tesómfiával (8 hetes koráig náluk laktak) még éjszaka is kint körözött az udvaron, ha bőgött.Márpedig bőgött annyit, mint 10 másik...Na, köszi, ebből én nem kérnék, ha lehet.Eddig nálunk nagyjábólminden ok. volt.Léda evett, aludt, persze sírt is időnként, de én nem őrülök azért meg.Tesóm fia miatt az egész család tiszta zombi lett.Vagyis apám nem, mert ő éjszakára "kimenekült" a telken lévő házba aludni.
Hát, ennyi röviden.
Amúgy jó volt a megérzése is a hazamenetellel, mert tesóm fia megint beteg, úgyhogy rá kell vigyáznia most, nem mehet bölcsibe...
Dobok pár képet, amíg alszik még...
Kép Kép Kép

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Veviket kihagytam: Doni jó lenne nekem vőnek, mit szólsz???
Már én is várom, hogy Léda ilyen aranyosan és sokat nevessen...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Babácskák nagyon édesek.

Mi megint elég carul aludtunk, most kivételesen be volt dugulva az orra. Volt itt a védőnéni és megmutatta hogy is kellene leszívni az orrát, majd este kipróbáljuk.

akire: Az a baj az anyakönyvivel, hogy az egyiknek kellenének a rendszerből az adatok de nem látja, a másikat meg nem érdekli, de le tudja kérni. Nálunk így holnap már lehet anyakönyvi, legalábbis remélem. Csak te arra vigyázz, hogy nehogy ezzel a hosszú ügyintézéssel kifussatok a 6 hétből, amíg az apanap, meg azt hiszem az anyasági igényelhető (ebben nem vagyok biztos). Így gyorsabb,de kényelmetlenebb és drágább (2200 Ft). Egyébként mivel mindenhez taj kártya is kell, ezért szerintem mi sem kapunk sokkal hamarabb pénzt. Pedig a dokimnak még nem adtam és az anyaságit a 6 hetes vizsgálaton akarom majd odaadni neki. Remélem addig csak lesz belőle valami.

heni: Nagyon szép! Nagyon drukkolunk neked.

trix: Nagyon ügyes már akkor Tamika. Gratula neki. Biztos Nándika is nem sokára követi. Aztán meg majd csak győzz rohanni utánuk. :D

szex téma: Én már nem bánnám ha lehetne bármi, de még nem lehet. Meg hát utána meg kell várni még felold a pókháló. :D
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky!
Elfelejtettem az előbb:
Nálunk úgy van a dugulás-nem alvás, hogy egy darabig hörög, aztán amikor mélyen elalszik olyan simán veszi a levegőt, hogy nem is hallom.
Doki azt mondta erre, hogy, ha elér az alvással egy szintet, akkor valami izom ellazul a szájukban (valahol a lágyszájpadlásnál) és megnyílik jobban a levegő útja, és akkor már kap levegőt.Igenám, de addig el kell jutni.Nálunk is van, hogy 5-6-szor is felriad a saját hörgésére....
Az orrszívást meg már rutinból nyomom szinte.Én a nagyon gyakoroltam , igaz az 1 éves volt már az elsőnél, de így, kisebbnél könnyebb, a nagyobbat 3-an fogtuk le közben...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


brigi: Hát kíváncsi leszek este hogy fog neki tetszeni az orrszívás. Bár most nap közben nem hallom, hogy szörcsögne.

remény: Kipróbáltam az elektromos mellszívót, de nekem nagyon hangos. Még a szomszéd is felébred tőle. Lehet hogy este orrszívásra kipróbáljuk, ha nem lesz jó, akkor meg eladom. Hátha valakinek ez jön inkább be.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky!
Nekem se jó a mellszívó. Néha szoktam használni, ha úgy érzem, kevesebb lett a tej. Azt olvastam, hogy ez annak jó, aki az elejétől kezdve használja, mert nem mindenkinek indul be tőle a tejleadó reflex, vagy mi a szösz, azért nem jön semmi.Nekem is max 2 csepp jön, a gyerek meg úgy nyeli, majd' megfullad.
Én a fürdőben szoktam használni.Gondoltam is, hogy lehet, hogy azt hiszik a szomszédban, hogy vibrátor....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


brigi: Csak azért furcsa, mert a kórházban már használtam elektromosat és ott elég hamar kiszívta. Most a kézi aventem van, azzal is jól jön a tejem, csak lassan. Azt hittem egy kicsit meggyorsíthatom a fejést.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


csak gyors helyzetjelentés: a dokinéni azt mondta, hogy végül is nem olyan rosszak a laboratóriumi eredmények, mint számított rá.
Folsavat kell adnom a Babóknak és D-vitaminból 2 cseppet.
Azért ez megnyugtató! :) Most nagyon boldog vagyok, hogy nincs nagyobb baj! :lol:

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Vicky, én tettem alá rongyot úgy halkabb volt, nekem inkább a brutál szívóerő miatt nem jött be. Szívott, de mivel nem volt csak pár csepp, így visszatértem a kézire. Na azzal se sok.
Most 1-2 napja csökkent a mennyiség, gyerek is keveseket eszik, de vettem utricát. Próbálok bízni benne, meg ma brutál fejést is csináltam. Sajna alig volt vmi.

Vevikk, te mennyi idő múlva érezted a tejserkentő hatást? Hogy szeded amiket szedsz?

Trix nagyon ügyesek a babók, mi nem szeretünk hason, így nem is megy a fordulás.

remény73
 
 


remény: Nekem most 140 ml le szokott jönni a kézi szívóval. Ez két adagra elég. Szerinted ez jó még?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, szerintem az nagyon jó. Általában úgy számolnak, hogy a súlyt beszorozzák 120 (minimum)-150 (maximum) számmal és elosztják annyival amennyi étkezése van. Ennyit kéne megennie minden gyereknek, de minden gyerek más...Mekkora most Barbus?

Az előbb nem sikerült folytatnom, mert Ádi lefoglalt.
Trix nekünk kezdetektől kell folsav és vas is, D-ből csak 1 csepp.
A babák nagyon ügyesek, nálunk még csak a felülés és állás tetszene, de csak próbálkozik, a hason fekvés annyira nem tetszik, de próbálkozunk.

Minden baba nagyon szép, Doni mosolya egyszerűen csodálatos.

Colin, mi beba ha start aktív tápszert használunk, azt írta fel a doki. Ádi szerette, mikor adtam neki, miért csak nem venni akarsz? Milyet használtál eddig? Jobbulást...

Dita kijutottatok sétálni? Ma mi voltunk, és jó volt.

Heny nagyon ügyesen csinálod.Nagyon jó a nyálkahártya drukkolok...

remény73
 
 


Vicky, még egyszer végigolvastam, nem tudom mire értetted jó-e még, hűtőben 24 óráig jó, utána le kell fagyasztani. Én reggeltől estig gyűjtöm, s ha megmarad lefagyasztom.

remény73
 
 


remény: Az adagjára kérdeztem. A következő két étkezésre mindig elfogy a tejcsink, fagyasztani még nincs mit. 2,5 kiló most Barbus. 375 ml-t kellene ennie és ehelyett 6-szor kap 70 ml-t. A védőnő azt mondta, hogy nem baj hogyha többet eszik, mert átmossa a szervezetét. Hamarabb lemegy róla a sárgaság (mondjuk már sokkal jobb).
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky az nagyon jó, meg anyatejből többet nyugodtan ehet nem fog elhízni tőle, mintha több tápszert enne, mint az adagja. Tesómék lánya 200-akat eszik, de volt hogy 340-et benyomott egyszerre.

remény73
 
 


remény: 340?!! Az szép adag, nálunk a napi mennyiség annyi. Nem semmi teje van a sógornődnek.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Brigi!

Megstíröltük Lédát és megállapítottuk, hogy semmi akadálya a násznak!!! :D :D :D

Egyébként amikor anyum nálunk van, nekünk is borul a napirend. És én is idegesebb vagyok, mert mindent jobban tud.
Arról nem is beszélve, hogy olyan nehezen áll vissza Doni a rendes kerékvágásba.


Remény!

Nekem 3 nap alatt rendbejött a tejem. Napi 3-4 csésze teát iszom, és 3*5 golyót szedek. de én Phytolacca-t is szedek.

Egyébként nem a mennyiség a lényeg. Mindenkinek más a teje.
Most pl. az enyém olyan sűrű, hogy alig folyik. Legalábbis ami a végén jön az utolsó 5 percben. Úgyhogy Doni nem is eszik sokat, viszont legalább tudom, hogy tápláló, amit eszik, mert van, hogy 100 grammot hízik naponta!!!
Az a hátránya, hogy nem igazán tud büfizni, mert a sűrű szmetyün nem tudnak a légbuborékok áttörni, és így vissza is jön kaja.
De nem túl sok.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Hello!
Vevik!
Akkor ezt a nászságot meg is beszéltük.Rajtunk nem fog múlni.
Jó huzatja lehet a fiadnak, ha így növekszik.Mi még talán csak most értük el az ő születési súlyát.De, ha abból indulok ki, hogy a nagyobbik is 3 kiloval született, és most meg akkora nagydarab...Hát, nem tudom.De a fiúk csak nőjjenek (így kell írni???) mert ekkora csajszikhoz kellenek is a derék legények.
Épp elnézem a lányom iskolatársait, némelyik 8-os csaj akkora, hogy úgy nézek fel rájuk, meg súlyban is lepipálnak azt hiszem.Pláne mellbőségben...
Szerintem ez tendencia.Egyre nagyobbak a mai gyerekek.Hiába:jólét, tv, számítógép...Hú, de ennék én is valami jó mekis kaját...
Nálunk esik a hó...K...-ra hiányzik a meglévő 30 centire....Megint nem sétálunk...De hideg is van, úgyhogy mindegy.
Előző 2 nap Léda tiszta diló volt.Egész nap szinte semmit nem aludt, sírt még az ölemben is. Szerencsére éjjel csak egyszer kel.De ma egész délelőtt szunya volt, eddig nyugisabb, mint tegnap, meg tegnapelőtt.Most itt a hordozóban ül mellettem, és nagyokat ásít...
Colin!
Mi is a Ti napirendetek szerint vagyunk kb.Én nem adok tápit (válaszolva a kérdésedre).Te gondolkodsz rajta????Vagy csak úgy kérdezted?...
Vicky!
Hogy sikerült a porszívózás???Vagy csk sima orrszívás?

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


vevikk: Nálunk az infacoltól jobban büfizik Barbus.

brigi: A pesztonka orrszívójával próbálkoztunk. Nem igazán tudtunk leszívni trutyit, de a sterimar után jött ki belőle visszabukott tej.

Ma éjszaka megint jobban aludtunk egy kicsit. Csak egyszer volt kitartó sírás, de akkor kiderült hogy nyomta a büfi a pocakját, mert vissza is bukott a kajcsiból. Utána evett még egy kis tejet és ment is aludni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, mi csak akkor szívunk, ha látom van a nózijában. Én gyógyszertári sóoldatot vettem, mert a Fluminar kifogyott, és ez negyed annyiba került. Vettem cseppentőt is pár 10 forintért, s porszívózom. A mélyéről nekem sem sikerült kiszedni semmit, de néha 1-1 tüsszentés hoz fel belőle. Annyira már nem szörcsög, de időnként elég zajos.

Ma e zord időben nem jutottunk ki, sajnos. Remélem jön jobb idő is.

Lányok, akiknek cumis a babája, vagy Laktoherbet isztok javaslom a DM babás regisztrálását bababónusz programba, s kuponba ezek ingyen vannak. Nem kell más csak a születésije a gyereknek bemutatni, meg egy papírt kitölteni.

remény73
 
 


Sziasztok Kismamik!!!Egy idore elkoszonok,mert holnaptol a dokim mar benntart,ugyhogy nemtudom,mikor jovunk haza.....amint tudok,mindenkeppen jelentkezem,mertmeg semmi jele,hogy Polli mano kiakarna bujni,de mivel nem a kozeli korhazt valasztottuk,igy a dokim igy latja jonak,hogy maradjak ott,es ne naponta,vagy 2 naponta menjunk.....na puszi mindenkinek,szoritsatok nagyon!!!!!!!!
zoe33
 
 


Sziasztok!

Zoe!
Nagyon drukkolok, minél gyorsabb, fájdalommentesebb és problémamentes szülést kívánok neked!!!!

Én éjjel 2 re :shock: megyek az ügyeletre beadatni a Pregnylt. Izomba kell azt mondta a drnő, pedig még anno W. dokinal hasba szúrtam azt is, na mindegy.
Sajna hiába fogytam annyit a saját seggem még mindig nem érem el :) na meg nem is merném izombaszúrni magam :shock:

Pénteken punkció!!! :) :) :)

Puszi mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Heni drukkolok.

Zoe gyors, és lehető legkevesebb fájdalommal járó szülést kívánok neked. Várunk vissza, és ha tudsz valakin keresztül üzenj, hogy Polli mikor s milyen paraméterekkel született.

remény73
 
 


bakker elszállt a levelem na újra.

nagyon sokat írtatok

ZOE
Szoríjjok nagyon ++++++++++++++ ÜGyes légy!

REMÉNY
Mennyi idős az unokahúgod? Ma Miló is evett 200-at és még kért volna, soha még ennyit nem húzott le egyszerre. Csak lestem.

Én már kiváltottam a cumit meg a teát. Világítós MAM cumit kapott Miló zöld színben! :) Így most már két aventosunk és két MAM cumink van (igaz amit ajándékba kaptunk a csomagban az pink úgyhogy általában csak itthon használjuk) :)

Nálunk jó idő volt sétáltunk is másfél órát míg feladtam az adóbevallásom és bevásároltunk. Vendégségben is voltunk a cégemnél ezen a héten másodszor.

Orrszívás: Nekünk még nem volt rá szükség. Fikusz szokott lenni amit meg kitüsszent.

VEVIKK
Doni nagyon édes kisbaba, ő is aranyosan mosolyog már.
Olyan kis huncutok, olyankor még a szemük is vigyorog nem?

Hát nem is tudom melyik rosszabb... én adok a tágulatomból ha adsz a szűkületedből......

AKIRE
Nimród mosoly is csodaszép.
Sztem is volt valami a levegőben mert Miló is elég rosszul aludt de most pár napja egyik álomból a másikba merül.

HENI
Ezek baromi jó eredmények, de azért ne feledd ha a béjbi be akar költözni hozzád a legszarabb eredményekkel is sikerül. Ez ki van találva odafent. Szurkolok nagyon és nagyon sok pozitív energiát küldök neked. ++++++++++++++++++ Remélem még az idén gyönyörködhetünk a kis csemetédben!

TRIX
nem csodálom hogy el vagy havalva de nagyon jól csinálod.
A barátnőmnél nemrég derült ki hogy ikreket vár. ÉVekig próbálkoztak aztán most kettő lesz de eléggé ki van tőle mert nem tudja hogy fogja megoldani a dolgokat.
Azért így utólag be kell ismernem hogy valahol örülök neki hogy csak Miló maradt nekem mert vele is estére hulla szoktam lenni pedig aztán nála jobb babát kitalálni sem tudtam volna mégis rengeteg a tennivaló körülötte.
A hányás nálunk csak akkor szokott előfordulni ha nagyon gyorsan eszik. Általában reggel amikor sokáig nem kapott és nagyon mohón rácsap az üvegre majd meg fullad.
Amúgy bukni szokott néha kicsi adagokat de ilyen piciknél úgy tudom ez még természetes hogy nem zár jól a gyomorszáj. Majd kialakul.

Jó alvókájuk van az ikreknek.
Gratula az átforduláshoz.
Tegnap csak olvastam de írni nem volt már erőm és mondtam a páromnak hogy két héttel idősebb baba átfordult úgyhogy lassan Miló is alkot hasonlókat hisz ha nem lenne a keze útban már simán hasrafordulna. Aztán néztem a vonalzódat hogy 4 hónaposak már a babók amihez egyébként gratulálok és eszembe jutott hogy de hülye vagyok hisz a terhességi hetünk között volt két hét és nem a babák születései között. :oops:

COLIN
Mi is szoktunk reggel ilyen alvást rendezni pontosabban én nem alszom hanem nézem a tévét és az uraság rajtam durmol.
Én is imádom amikor ott szuszog az ölemben. Ha már egész éjjel a kiságyában alszik egyedül legalább ennyi adasson meg szegénykéknek nem?

Oltás: Mi is beadatjuk a rotát mert a kolléganőm amikor odakerült hozzánk dolgozni 3 hetet volt kórházban a kisfiával. Nagyon durva volt én kimaradnék belőle ha lehet. Amint megkaptam az adómat már megyünk is oltatni.

Meg tudja valaki mondani hogy mennyibe kerül pontosan és hogy ez két vagy három alkalmas dolog?

BRIGI
NAgyon cukor Léda. Sztem te lazább vagy mert már van egy lányod. Én egy kisebb nyöszörgésre már pattanok hozzá pedig csak álmában csinálja. Sosem hagyom sírni mert ő eleve csak okkal sír úgyhogy mindig kiderítem hogy mi a baj és abba is hagyja hamar. Te ismered a lányod biztos tudod hogy csak hisztizik és hiába csinálsz is vele bármit akkor is tovább bömbizik.

Idén szült anyukáknak remélem hamar megoldódik ez a hülyeség amit megint kitaláltak az okosok!

Eletromos mellszívó: Én is próbáltam egyet kölcsönkaptunk de egy alkalom elég is volt köszi. A kézivel jobban kijött. Lehet hogy egy drágább gép hatékonyabb nem tudom de én maradtam a kézi aventesnél ami most a teszveszen figyel, nem sokat tudtam sajnos használni.

Anyu-téma: Én meg alig várom hogy jöjjön anyukám. Tök szeretem ha itt van sokat segít, tudok kicsit pihenni. Még párom is szereti ha itt van észrevenném ha nem így lenne. Igaz múltkor kicsit mufurc volt de rájöttem hogy miért. Ugyanis lecseszte az anyósomat hogy az én anyukám 200 km-ről jön a 30 cm hóban és minusz 10 fokban hogy láthassa az unokáját ők meg 5 km-ről nem tolják át a képüket. Egyből jött is mama szombaton hozott egy kis gombócot meg halászlevet így nem kellett főznöm de talán fél órát ha volt és már ment is. Mondtam a páromnak ne erőltesse hisz valakiben kialakul a szeretet valakiben nem ezt nem lehet senkire rákényszeríteni hisz a Ricsivel sem törődnek soha csak okoskodnak mindig vele kapcsolatban is.

Mi egyébként tök jól vagyunk végre sétálhatunk mert elvitte a szél a szmogot. Azóta nem is fáj a fejem. Kicsit hulla szoktam lenni estére mert mindennapra bőven jut házimunka. Kb. kétnaponta főzök, bevásárolok, mosok és takarítok, vasalok stb..... de mindig tiszta és rendes otthonba jön haza a párom és meleg vacsi várja.
Most úgy látszik szent a béke is mert egy hete nagyon fasírtba kerültünk és már ő is úgy volt hogy elege van a Ricsi témából ő ezt nem hallgatja tovább és megegyeztünk hogy elválnak útjaink.
Aztán mégis lemondta a hétvégi láthatást és meg tudtam neki mutatni hogy mennyivel kevesebb dolgom volt hogy nem volt itt a gyerek a lakás is csillogott tiszta nyugi volt a hangulat. Mondtam neki hogy engedek egy hétvégét és engedjen ő is így arra jutottunk hogy egy hónapban egyszer otthon marad az anyjánál. Valamint nyertem még egy fél napot mert a mama is bevállalt egy hónapban egyszer egy ebédet náluk vasárnap és akkor ők viszik haza délután vagy felrakják a buszra. Talán így nem lesz olyan parázs a hangulat mert mindenkinek lesz egy kis ideje pihenni.
Párom is el tudott menni egy kicsit haverozni nem is szóltam érte, csak akkor nem bírom ha elmegy ha itthagyja rám a gyerekét, valamint ilyenkor másnap használhatatlan és átalussza a napot a gyerek meg halálra idegesít mert unatkozik.
Szóval ha betartják a megállapodást sztem így működhet a dolog ha nem akkor mindenki megy a maga útján mert megfogadtam hogy nem engedek a 21-ből hisz ez egy nagyon baráti ajánlat.

dita75
 
 


dita: Gondoltam, hogy Ricsi láthatásából lesznek még gondok. Tényleg nem sok, amit kértél. Ennyit engednie kell. Én azt mondtam volna, hogy egy hétvége otthon, egy itt nálatok. Szóval 1 hétvégét már csak kibír vele az anyja.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Először is:
Heni, Zoé!Hajrá!Drukkolok ezerrel mindkettőtöknek!
Dita!
Ügyi vagy!Örülök, hogy sikerült kicsikarnod némi engedményt, és a kapcsolatotok is megúszta.
Hát igen, én kicsit szigorúbb vagyok Lédával.Szegénykém...
Bár éjjel most fordítva teszem le a kiságyban, hogy ne jöjjön a tetőablakból a hideg a fejére, aztán én is fordulok vele az ágyamban, így mindig látom az arcát, ha felébredek éjjel, hogy éppen mit csinál.Aztán, ha túl sokáig nem kel éjjel, nézegetem az órát, hogy mi van már...
Jajj, de jó lenne már egy kis jóidő, de nálunk ma is szar volt.
Na, megyek, ébredezik nagysága, lassan kajaidő.
Jó éjt mindenkinek!!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Dita, Ádi és unokatesója közt van 8 nap, de valójában 5 hét a mi korai jövetelünk miatt.
Nagyon jó baba Miló, biztos anyukája jól nevelte első naptól fogva.

Örülök, hogy nálatok helyreállt a béke. Nálunk még nem, ennek oka a párom munkahelye, mert későig dolgozik, szarnak fizetni ezért, ő meg ha nincs kész a munka nem jön haza mert másnap akkor még több lesz és ezt utálja. Én meg azt, hogy 7 előtt nem ér haza.

Az én anyósomék is hasonlóak. Anyukámék havonta 1-2 alkalommal jönnek és néha mi is ott vagyunk 1-2 napot, pedig több, mint 100 km, anyósék a kerületben laknak, de hébe-hóba se jönnek, ha igen max. 1 órát vannak itt.

Nálunk is ma alvónap van, kajál, picit elvan büfiig, majd alszik, kb. 2-3 órát, majd pici játék, tisztába tétel és ez ismétlődik. Napokkal ezelőtt meg 20 percek voltak. Akkor nem tudtam csinálni semmit, max. enni azalatt az idő alatt, ma több időm volt, de ma pihentem a korábbi napokat.

remény73
 
 


A másikban van pár újdonsült kismama, friss és pár hetes, invitáltam őket, majd kiderül jönnek-e. Reméljük igen...de a nagy csapat továbbra is megmarad erős magnak.

remény73
 
 


Rota ára majdnem 18 ezer, és ebből 2x kell beadatni, így közel 36 ezer a rota.

remény73
 
 


Trix, köldöksérvünk úgy tűnik visszahúzódik, már szerintem szép, egy síkban van a hasijával. Nem csináltunk vele semmit, igaz dokinéni mondta ragasszuk, de mivel visszament így hagytuk. Nagyon kiállt nálunk is.

Ádi már túllépte az 5,5 kg-ot, péntek este mérünk. 3 hónaposan 5,3 volt.

Mennyit esznek a gyerekek? Nálunk változó. Ügyesek, ha ennyit alszanak éjjel ébredés nélkül. Nálunk 11-től 6-7-ig alszanak. Ritka a 8 óráig, mint ma pl.

remény73
 
 


Dita!

Küldöm a szűkületet!!!
Doni már majdnem átfordul hasra. Oldalra már simán fordul. Este ha leteszem a hátára, akkor mire felébred, már az oldalán van.

Remény!

Kicsit megijedtem, hogy Ádi 4 hónaposan akkora súlyú, mint Doni 2 hónaposan. Akkor Doni 4 hónaposan már olyan nehéz lesz, hogy alig fogom elbírni. :oops:

Heni!

Megy a drukk ezerrel!!! Itt a helyed!!! +++++

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sógornőmék hétfőn kezdték a stimut a BMC-ben.
Furi, hogy ha sikerül, akkor ő is kb. novemberben szül.
Szegény Doni első szüinapja, akkor egy kicsit háttérbe fog szorulni az új baba miatt.
Persze azért szeretném, ha sikerülne tesóméknak is babásodni.
Csak furcsa, hogy most Doni a világ közepe a családban, és ez majd megoszlik.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok csajok!

Köszi mindenkinek, ígérem mindent megteszek, hogy jöhessek ide!!!
:wink: Annyira szeretlek titeket!!!!

Puszi
szombat reggel jövök a hírekkel!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok!!

Hol is kezdjem.
Azért kérdeztem a tápit mert nagyon úgy néz ki,hogy apad a tejem a régebben emlitett betegségem miatt. Általában csak reggel elég neki a tejci,gondolom azért mert éjszaka termelödik. Mostanában már jó sokat alszunk éjszakánként csak az elalvás megy még nehezen. Apuci vállán tud igazán bealudni. Kezdjük kinöni a 60*120 ágyat mert minden reggel keresztben fekszik a kiságyba úgy,hogy már szinte kilog a lába. Mi 25.-én megyünk a 3 hónapos oltásra és akkor kapjuk meg az első rota védőoltást. Ti is kaptatok levelet a gyermekorvosok szövetségétől a rota virussal kapcsolatban??? Én igen.
heni nagyon drukkolok neked!!És csak pozitivan++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
zoe várjuk a híreket. Ügyi legyél!! Poli várunk sok szeretettel!!!
Az elején még nagyon lelkes volt anyós pajti,de most már csökkent. Múltkor Após felhivott,hogy mi újsi van velünk és kérdezte anyóst,hogy akar-e velem beszélni és hallottam a háttérben a jó hangos NEM-et. Mondjuk mikor terhes voltam akkor sem hivott soha. Szegény Anyum meg másfél óra mig hazaér tölünk és még dolgozik mig anyós már nyugdijas. Anyu meg jön ahogy tud. Mondjuk nem is baj,hogy nem jön anyós mert félóránként jár ki az erkényre cigizni aztán meg babázik. De most,hogy mondjam meg neki,hogy ne nyuljon a gyerekhez cigis kézzel????Pedig egyszer nagyon össszefogok vele ugrani úgy érzem. Na jó ennyi.





www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 


Vevikk ne aggódj, mi mivel kicsik voltunk roham léptekben fejlődtünk, de ez most lelassult. Pár napja kicsi napközben a kajaigénye, este megeszi a 200-at, igaz ennek csak fele mellből.
Nem tudom fog-e használni a serkentő, mert ma is csak 80-akat szív ki, s fejővel kevesebb jön ki utána, mintha ő szívná ki. Korábban sem volt több, de reggel anno kiszívta a 160-190-et is, most meg csak 120-akat.
Ma is alig evett, szüleim jöttek, kifárasztották, míg én dokinál voltam receptért, mégsem szívott sokat, kellett adnom cumisüvegből is neki.
Eszem az utricát és félbrutál fejek (5-5-3-3-1-1) naponta 1-2-szer, mégsem...Most több pótlást kell így adnom neki, hogy meglegyen a napi adagja, de ha nem adnék is ellenne vele, csak az kevés, mivel 5x eszik, s még 600g se lenne meg.
Próbálkozom mindennel, alkoholmentes sör, sok szénhidrát, sok folyadék, utrica, eddig kevés sikerrel.Jó lenne fél éves korig kihúzni csak anyatejjel. Igaz ha más nem a sógornőmét adom neki, de jobb lenne a saját.

remény73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?