Új privát üzeneted érkezett!

Azért vagyok ilyen darabos, mert kisasszony a kezemben volt.Most a nagy átvette, és bevitte a szobájába.Ahogy átadtam büfizett egy jó nagyot.Meg is lepődött a másik.
Vevikk!
Sajna a betegség miatt.Az én férjeméknél is állandóan beteg valaki.Tartok én is tőle, hogy hazahoz valamit.Meg persze a nagyobbik gyerek is a suliból...
Nálunk múltkor olyan sztorik voltak, nem is írtam!
Tegnap pl nálunk is volt fosis-átöltöztetés, és hátközép-mosás is.Múltkor meg miután telekakálta a kezemet, elindultam lemosni, akkor meg az ajtót fosta le...Csurgott lefelé rajta...Nem akartam disznó lenni, de nem tudom másképp leírni.Azt sem tudtam, sírjak, vagy nevessek...
Nagylányom is alakított:képzeljétek, a popsitörlős (álló henger alakú) dobozba visszagyömöszölte a törlőt, az ujja meg beleszorult a "fogak "közé.Megéerték a férjemmel szétfeszegetni a műanyak fogacskákat, nem bírta kkihúzni visszafelé az ujját.
Teljesen megnyomta neki,majdnem bőgött, annyira fájt az ujja.Csak azt nem tudom, mi a francnak nyomkodta a törlőkendőt annyira vissza...
Szóval: zajlik az élet itt is....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


dita: Ne fogd fel a tejallergiát ennyire drasztikusan. A barátnőm fia 2 éves korára kinőtte és a tojásról nem volt letiltva. Valahogy megoldották még a bölcsiben is. Tápit meg kaphat tejcsi helyett. Miló is kinőheti, nem lesz semmi gond.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Tigriske én is szívből gratulálok. A múltkor nem volt időm reagálni rá, de teljesen igazad van, ha nálam ugyanez lett volna, s azt mondja a doki ki lehet hordani én sem vetettem volna el belőlük. Nálam mondjuk 2 nehezen jöhet később is szóba, ha újra belevágunk a méhem miatt. Kívánom, hogy mind a négyen egészségesek legyetek, a lányok gyarapodjanak, legyen mindnek elég tejcsi, s mihamarabb otthon lehessetek. Várom én is a képeket majd, s ha tudsz majd gyere, s mesélj. Nagyon érdekel mi van veletek, hogy bírod, van-e segítség, minden...

Dita, én is remélem, hogy Miló kinövi ezt a fránya allergiát, s nem lesz később belőle gondja. Neked is és neki is ez lenne a legjobb. 1-2 éves koráig meg valahogy átvészelitek...úgyis csak utána ihatnak tejet.

Brigi, nálunk is volt sztori a kakikkal, főleg mióta a rotát megkapta gyakrabban kakil, s egyszerre többet, s így minden nap nekem is van kakis élményem...de 1,5 hét és rendeződik, legalábbis múltkor ennyi kellett neki.

remény73
 
 

 
 

Tigris!

Millió puszi és nagy nagy gratula! Gyarapodjatok gyorsan, hogy mihamarabb hazamehessetek! :) Sok boldogságot a csajszikákhoz!
(majdnem sikerült 20-áig bírnotok! :wink: )


Huhh, Akire!

Jelentkezz majd, hogy mi van! Drukkolok, hogy ünnepelhessetek! Bár ilyen ajándékkal, mint egy babó, a legszebb az ünneplés! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


tigriske
gratula a 3 lányhoz. sok örömöt kívánok bennük és egyenek ügyesen hogy hamar hazamehessetek.

mi jól vagyunk, ma már a saját nőgyogyómnál voltam, és kiírta a vérvételt meg a többi vizsgálatokat.

Kép


Kép

Kép
lukacsne
Fót
 
 
 
 
 


Hatalmas Gratula Tigriske!!!!!!Nagyon ugyi voltal!!!Sok boldogsagot kivanok a csajszikhoz!!!!!!puszika
zoe33
 
 


Tigriske!

ÓRIÁSI gratula a lányokhoz!
Nagyon gyors fejlődést, hízást, egészséget és boldogságot kívánok Nektek!


Mi megjöttünk a dokitól, ugyanúgy nyitva vagyok, de feljebb ment a baba feje :shock: A mostani állapot szerint azt mondta még a jövő héten sem szülünk :cry:
Apuci eléggé el van keseredve, azt hitte ma már láthatja a kisfiát.
Hát úgy néz ki nem nagyon kíváncsi ránk a gyerek.

Mindjárt teszek fel táblázatot!

Kép
akire79
 
 


Kép

Kép
akire79
 
 


Nálatok is lemarad a táblázat utolsó oszlopának fele?

Nem tudom mi a gond, már próbáltam kijavítani, de ameddig felteszem, addig rendesen látszik :shock: [/img]

Kép
akire79
 
 


Sziasztok

AKIRE
de jó volt anno látni a táblában magamat (mármint a kismamis részben) most még szebb hogy ott virít a kisfiam neve és a születési adatai. Nagyon ügyes vagy hogy mindezt ilyen precízen vezeted, le a kalappal. Egy bibi van sajnos csak nálam hogy egy évvel idősebb lettem hogy a fene vinné el, de hát evvan! Öregszünk!

Sajnálom hogy kitolódik a szülés de talán még nincs minden veszve. A kisfiad dönthet másképp is. Elvégre még van pár nap a hivatalos terminusig. Kitartás! Élvezd még ki az utolsó napokat. Pihenj jó sokat!

Köszi csajok, bízom benne hogy kinövi mert anyája szeretne neki sok finomságot csinálni addig meg isszuk ezt a szar tápit meg majd eszünk sok finom gyümit meg főzit. Amíg bébi addig ki lehet küszöbölni + ezt a tápit lehet használni tejpótléknak ha valami olyasmit akarok neki csinálni. Pl. beleáztathatom a piskótát.

Teszek pár képet a kis vigyorimról:

Kép
Kép
Kép
Kép

dita75
 
 


Úgy látom az én fiam a "legmagasabb" :lol: :lol: :lol:
Súlyát is alig-alig verik páran!
Épp most raktam el egy csomó 56-os ruhát mert hosszában már nem jó rá. A kezénél is már épp hogy a könyökét eltakarta úgy nyúlik ez a gyerök. Épp itt volt a barátnőm és mondja ő is hogy a képeken milyen kis ducusnak látszik életben meg teljesen más, olyan kis arányos még tokája sincs. Tegnap a szemészeten találkoztam a volt szomszédommal akivel egy napon szültünk, nem tudom hogy mekkora súllyal született a kisfia de egy igazi humbelebumm. Aranyos de valami veszettül kövér kisfiú, anyuval meg is állapítottuk hogy Milóka mennyivel szebb, attól függetlenül hogy mindenkinek a saját sarja a leggyönyörűbb.
Órákig el tudom nézegetni főleg mikor teli szájjal mosolyog hát meg tudnám zabálni. Sok időm nincs mostánában írogatni és ahogy elnézem más sem bővelkedik, úgyhogy majd igyekszem képekkel jönni ha van kis lukas órám amíg alszik. Ti is tegyetek sok képet, mi sok mindent megéltünk már együtt jó érzés ezek után a gyerekeitekben gyönyörködni. Megvívtuk többszörösen is a nagy harcunkat, de minden jó ha a vége jó! :)

dita75
 
 


Csak én vagyok ilyen ráérős....És itt esz a fene megint.
De , látom, megérte jönnöm...Miló egyre édibb.Nálunk még nincs mosoly sajnos, de lesem a pillanatot.Azt hiszem, még pár hétig várnom kell.Hát, méretekben sem tudunk versenyezni szerintem...Mi most kezdtük el az igazi 56-os cuccokat.
Mindjárt rakok képeket is.
Szerintem, Miló kinövi a tejallergiát.Írtam már, hogy nálunk a nagynál 1 éves kora után volt ilyen fosi a tejtől, és pár hónap alatt rendbejött.A laktózmentes tápszer után simát kellett adnom neki.
Nem is értem, miért gyártanak ilyen piciknek tejes tápszert.Ráérnénk később is adni nekik tejalapút, nem?!Nem is gondoltam, hogy ezekben is van tej.Amikor minden azzal van tele, hogy mnnyire nem egészséges korán adni.Hogy mi a fenének gyártanak ilyent??!!Na, az meg külön "jó", hogy a dokik nem gondoltak erre...
Mindegy, lényeg, hogy "sinen vagytok" Milóval.
Nálunk a gyógyszertári (dokinő által írt) popókenőcs vált be igazán.Ez a doktornő ezek szerint ért a seggekhez...
Majd jövő héten megyünk tanácsadásra 2 nap is (19,20-án), mert külön van a védőnőnél a méretkezés, meg a dokinő általi vizsgálat.
Majd kiderül minden..
Na, akkor pár kép.
(Jajj, Tigris képeit de várom én is...)
Csajok , kitartás, hamarosan babázhattok!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Dita!

Annyira szép a kis Milód!
menten becarok a farmernacis képtől, olyan nagyfiús!!!!!

Brigi!
Léda is egy tünemény. Milyen szép barna bőre van, csak csodálkozom!!!!

Tényleg jöhetne már Tigrisapuka egy pár, de min 3 fotóval :wink:

Akire!
Most már Nimród képe is lassan aktuális lesz itt!!!
Nagyon drukkolok nektek, hogy minél hamarabb, fájdalommentesebben a végére érjetek!!!

Puszi mindenkinek!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok!
bár még a másik bmc-be járunk topicban vagyok remélem én is lassan csatlakozhatok hozzátok!

Dita:valami tünemény a kisfiad! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tigriském:Gratula a kislányaidhoz!!!!!!!
kérlek majd tegyél fel képet mert erőt merítenénk belőle... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vigyázz magadra és gyerekeidre
puszi!

Kaktikám:Szia!remélem jól vagytok!!!!!!!!
drukkolj hétfőre!!!!!!!!inszem egyben utolsó!!!

Kép
sting1982
 
 


Dita,Brigi!!!!Irto cukik a Babyk...Milo es Leda baby!!!!irigy-mirigy vagyok,hogy mar ti itt tartotok!!!!!Mar azt hiszem,kezdek parazni!!!!Ma voltam dokinal,meg nem vizsgalt,csak nst,es uh,minden ok,es 3 kg-ra becsultek!!!Hat nem is tudom,nincsen hatalmas pocakom,de azt mondtak,az nem jelent semmit,ne abbol induljak ki.Akire!!!Elhiszem,hogy mar varjatok nagyon!!!Szurkolok!!!Elobb attol parazunk,hogy ne jojjenek korabban,utana meg mar alig varjuk,hogy kibujjanak!!!Remeny,Rilla,Trix,Vevikk,Colin..raktok majd fel kepe???annyira jo csodalni a Csodababakat!!!!Vicky! Sokat kell fekudnod,vagy setalhatsz,fozhetsz???Puszika Mindenkinek!!!Tigriske!!!Megegyszer gratula,es varjuk az infot,es a kepeket!!!!
zoe33
 
 


Nagyon szépek a babák! Olyan jó a képeket nézegetni.

Tigris: millió gratuláció, remélem, mindannyian jól vagytok és egészségesek. A hideg is kiráz, ha a 3 csöpp, rugizó kislányodra gondolok. Hihetetlen, hogy egycsapásra 3 gyermekes kismami lettél!

Sziasztok!

detti_10
 
 


TIGRISKE!!!!
NAGY-NAGY GRATULA! NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK MINDANNYIOTOKNAK!

Lányok!
Gyönyörűek a babák!!!!
szöszi1977
 
 


zoe: Nem fekszem azért állandóan. Itthon megcsináltam mindent amit kellett. Babaruhák kimosva, ágyneműje kimosva és kivasalva. Sétálni csak annyit szoktam, hogy lemegyek a hévig apa elé, mikor jön haza. Utána bevásárolunk és jövünk haza. Hétfőn kell legközelebb menni a dokihoz. Akkor lesz uh és ctg. Remélem sikerül probléma mentesen bejutnom a nyugatihoz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Ha valahol már (a Babanet egy másik fórumán) olvastátok esetleg az alábbi - szerintem - nagyon frappáns és felettébb jópofa szöveget, az nem véletlen. Az okot maga a szöveg rejti, de máris túlmisztifikáltam a dolgot!

Én most nem én vagyok, hanem a saját férjem, aki itt ülök a gép előtt, mert közben én még a kórházban fekszem. De hát valakinek csak fel kell tennie pár képet...

Én majd jövök, addig is érjétek be velem! Kép Dreamgirls Kép Zita - a legnagyobb óriástörpe Kép Kata - a szépszájú Kép Lilla - a legkisebb tündérke

Kép
tigriske1978
 
 


A képek fent vannak az alábbi linken, de 2 képet azért teszek én is.
Kép



Tigriske aranyosak a lányok. Gratulálok. Kép

remény73
 
 


Lökiblöki, sikerült sapit nézned? Jó volt ma sétálni, remélem hasonló idők lesznek, mint ma és sétálhatunk együtt...

remény73
 
 


tigriske férje: Nagyon szépek a lányok. Gratulálok. Majd kergetheted a fiúkat. :D

remény: Ádi még mindig nagyon aranyos. Kezd teljesen pasis pofija lenni. Még kb. 1-1,5 hónap és megyünk mi is veletek sétálni. Viszem pasizni a lányom. :) Jó korán kezdjük majd. Bárcsak már itt lenne, de azért jövő hét csütörtökig még bent szeretném tartani.

lökiblöki: Itt a csarnoknál a piacon van egy tök jó babás stand. Nem olyan rég óta van meg, nagyon jó sapkáik vannak.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Tigriske és Tigriske férje!

Mégegyszer nagyon gratulálok a lányokhoz, GYÖNYÖRŰEK!
Azt hittem sokkal kisebbnek fognak látszani....
Nem is értem, hogy hogyan fértek el együtt, egy pocakban!
És hogy milyen kisimultak mindhárman! HIHETETLEN!

Kép
akire79
 
 


tigriske és tigris "papa"

nagy gratula nektek mégegyszer és csoda szépek a lányok.


dita, remény, brigi
ti is nagyon édesek vagytok, az én kicsi fiam is már minden nap kérdezi hogy mikor bújik már ki a pici baba a hasamból, már nagyon várja, de ez még odébb lesz.

Kép


Kép

Kép
lukacsne
Fót
 
 
 
 
 


Tigris papa!

Én is mégegyszer gratulálok, csodaszépek, én is azt hittem, hogy kisebbnek látszanak majd. Hihetetlen. Mesélhetnél is ha van kedved és időd. Hogy zajlottak a dolgok, meddig lesznek a csajok kórházban?

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok!!

tigriske(és férje) nagyon helyesek a csajszik. Gratulálok!!!!!
dita Miló nagyon édes!!!Micsoda mosoly!!!Vaditó!!!
Lédának milyen szép nagy szeme van. Kis kócoska olyan édi.
Ádámot ma láttam élőben és még mindig nagy vetélytárs Barbus ügyben. Jót sétáltunk csak úgy spontán.
Majd ha Apa segit akkor én is teszek fel képeket!!

Kép
Kép
colin
 
 


TIGRISCSALÁD
Gyönyörűek a lányok én is csak ámulok-bámulok hogy fértek el és nem is látszanak koraszülöttnek, nagyon szép kis pofijuk van.
Mégegyszer gratulálok, szép, boldog hosszú életet kívánok.

BRIGI
Lédának nagyon szép barna bőre és szeme van!
Irigylem. Milókám mindkét nagyanyjától örökölt egy kis rosszat. Anyumtól a tejérzékenységet másik mamától a fehér és érzékeny bőrét. Majd kenhetem őt nyáron ezerrel naptejjel. Anyósom ki sem megy a napra már évek óta.

REMÉNY
Nagyon édes Ádi. Jól megnőtt. Alig lehet ráismerni.
Átalussza az éjszakát? Most már van kialakult napirendetek ugye?

Mindenkinek nagyon köszönöm a dicséreteket Miló nevében is.
A még nem babásoknak kívánok mielőbbi gyermekáldást.
Érdemes küzdeni hisz tapasztalatból mondhatom: borzasztóan jó anyukának lenni. Személy szerint imádom a kisfiamat és annak ellenére hogy mindig is kislányról álmodtam most úgy érzem hogy száz lányért sem adnám oda mert ő úgy tökéletes ahogy van. :)

dita75
 
 


colin: Ma is nagyon jó idő volt, de én ma inkább csak főzőcskéztem. Gofrit sütöttem, ki tudja mikor fogok legközelebb. Egyébként majd ha hozok már én is képeket a kislányomról lehet hogy olyan csúnya lesz, hogy egy fiúnak sem fog kelleni. :D Na jó, csak vicceltem, gyönyörű lesz.

dita: Milóka tényleg úgy jó, ahogy van. Olyan kis édes. Szoktam nézegetni a képeiteket. Úgy irigyellek már titeket, hogy a babátok már a kezetekben lehet, de megpróbálom nem sürgetni az időt. De max. 3 hét és már nálunk is itt lesz kint. (De ha pesszimista vagyok a méretei miatt, akkor már akár a jövő hét végén. Olyan izgi.)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Colin én is örültem a spontán sétának, megbeszélés nélküli talinak.

Dita, próbálkozunk napirenddel, valamennyire sikerül. Este 11-től fél 7-ig átalussza az éjszakát. Utána eszik, s alszik. Evés után kimegyünk sétálni, majd kaja. Délután alvás-kaja-játék a menetrend. Fél 10-kor fürdés, majd kaja...
Még nem sokszor mosolyog, de van mikor igen. Néha gagyarászik édesen. 5x eszik 1 nap.100-170 közt alkalmanként.

remény73
 
 


Sziasztok!

Tigriske nagyon szépek a lányok:-))))

Köszönöm a sapis tippeket, hétfőn megyek felderítésre. Nagyon növekszik az amúgy se kicsi kuglija:-)))
lökiblöki
 
 


lökiblöki: Ez a bódé, amiről én beszélek, ott van ahol már vége a piacnak és már csak ez az ivó van. Persze nem az ivóban lévő sapkák tetszenek. :) Nem is belül van a piacon, hanem kifelé a parkoló felé. Remélem jól le tudtam írni, hogy merre van, de a piacon is van ilyen sapis.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Tigriske és Párja!

Gratula a három gráciához!!! Nagyon édesek!
Minden elismerésem előre a tiétek. Nekem néha ez az egy fiúcska is rengeteg melót csinál. Akkor három lány?! :)

Csajok!
Kezdünk meggyógyulni. Doni már kezd rendesen enni. Tegnap alig tudtam belegyömöszölni egy kis kaját. Gondolom fájhatott a torka.
Szegénykém köhög is. Jó lenne már túl lenni ezen az egészen.
Tegnapelőtt már együtt bőgtem vele, annyira sajnáltam. Olyan szívszorongatóan tud sírni.

Remény!
Olyan későn fürdettek? Mi már 6:45-kor fürdünk. 10-kor általában már alszik Doni. Hajnai 1/2 4 és 5 között ébred általában.

Teszek fel friss képet:
Kép A cumit nem adom

Kép Mosoly

Kép

Kép
vevikk
 
 


Dita!

Azért súlyban mi vezetünk! :)
Azt hiszem nehéz is lesz überelni. :)

Kép

Kép
vevikk
 
 


Hello!
Tigrisék!
Gyönyörűek vagytok!!!!Mégegyszer gratula!!!
Vevik!
Ti is nagyon helyesek vagytok!
Jobbulást!
Holnap mi is megyünk dokinénihez, viszem az egész pereputtyot:nagyobbik taknyos-köhög, kisebbik éjszakánként szörcsög.Lédánál nem tudom eldönteni beteg-e, mert az orrán szépen veszi a levegőt, nem lázas, orrszívóval semmi nem jött, éjszaka mégis szörcsög-hörög, attól alszik azért, meg szopik is, de meg akarom nézetni a dokinénivel, leht, hogy a nagyobbik ráragasztotta a bacilusait.Hát, így vagyunk.
Vevik!, ha ráérsz válaszolni:Tinálatok milyen tünetek voltak?Hogy vetted észre, hogy lázas?Meleg a homloka?Nyugtalan?Hülye kérdés, lehet, de ilyen piciknél nehéz...Szerintem.
Na, üdv, mindenkinek.
Ja!
Léda szerintem a képeken barnább, mint a valóságban, lehet, hogy a vaku miatt :lol: :lol: (Vagy a Koncék félrenyúltak, és rossz lombikot vettek elő a beültinél... :o :o :o )

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!!

Nálunk az történt tegnap amilyen még soha. Tegnap jó nagyott sétáltunk. 18 órakor nagyon bealudt az én picike fiam. 0.30-kor ott tanakodtunk felette Apucival,hogy mi legyen mert 17-kor evett utoljára. Azt mondta a védőnő,hogy 5 óránál több idő ne legyen 2 etettés között. Felébresztetük,hogy egyen és aztán 2.45-kor aludt vissza. Jól tettem,hogy felébresztetem szerintetek???
Mi mindig 8 kor fürcsizünk ami tegnap kimaradt.
Nem semmi mosolya van Doninak.

Kép
Kép
colin
 
 


Hello!
Colin!
Én is fel szoktam venni, főleg nappal.Ma éjjel végigaludta az éjszakát, 11-től 1/2 7-ig.Mi későn fürtünk:1/2 10 és 10 között, aztán szopi, és amíg bírja, alszik.Olyan 4 körül szokott kelni, ha 11-kor teszem le.Néha van, hogy nem alszik el egyből, és sírdogál.1-szer 2-szer volt olyan, hogy éjjel 1-ig bírta sírással, nyüglődéssel.
Nem tudom, hogy jól tetted-e, én is felvettem volna....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Tigriske család, gatulálok és jó egészséget kívánok nektek!

Lányok, gyönyörűek a babáitok egytől-egyig!
lugi
 
 


Kép Anyával

Kép Anyával 2

Kép Mi a helyzet?

Kép Úristen anya,tejfoltos a pólód !

Kép Így alszom

Kép Meg így

Kép Apával fürcsi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára colin 2010.01.17 17:41-kor.

Kép
Kép
colin
 
 


Kép Fürcsi apával

Kép
Kép
colin
 
 


Hello!
Colin!
Hú, Ti is milyen szépek vagytok!!!
Mi betegek vagyunk, majd írok részleteket, Vevik!
Tegnapi láz-kéés már nem kérdés...Észrevettem a hőemelkedést....
Na, üdv!!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Colin!

Szépek vagytok!
Régebben én is költöttem Donit, ha éjszaka 5 óránál többet akart aludni evés nélkül.
De a védőnő azt mondta, hogy éjszaka nem muszály zargatni.
Mostmár nem veszem fel. És aki végigaludja az éjszakát? Az sem eszik közben...
Ma mondjuk engem is furdalt a lelkiismeret, mert 10:30-kor feléredt és adtam neki enni. Aztán fél háromkor megint felvolt, de nem adtam és elaludt. De csak 6:15-kor ébredt fel újra.
Ilyenkor én sem tudom, hogy jól cselekszem-e.
Ráadásul tegnapra fogyott is Doni. Most jön ki rajta a betegség miatti étvágytalanság eredménye. Pedig tegnap sokkal többet evett, mint máskor.
Ma már megint nem nagyon akar enni. Nem tudom mit csináljak. Azt hittem, hogy kezd a tejem kevés lenni. De van olyan hogy egy ciciből kivesz 120 grammot, máskor meg csak 20-at.
Remélem nem fogy tovább!
És így nem tudom, hogy elég-e neki a tejem. Bár lehet, hogy nem kellene minden etetéskor mérni, mert megbolondulok.

Brigi!
Sajnálom, hogy ti is betegek lettetek. Én nem vettem észre, de mivel mi már betegek voltunk, így mértem neki mindig.
Meg volt a kórházi csomagban egy szív lakú tapasz, amit ráragasztottunk a mellkasára, és mutatta, hogy láza van.

Egyébként ez a láz is misztikus dolog nekem. A doki azt mondta ,hogy annyi a láza, amennyit végbélben mérek.
A védőnő azt, hogy vonjak le 0,5 °C-ot. A dokira hallgattam, de akkor állandóan nyomhatnám a Panadolt, mert a végbelében 36,9 és 37,4 között van a hője, ami már hőemelkedés lenne.
Úgyhogy 37,5-ig nem csinálok semmit.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Hello!
Vevik!
Ja, a levonás után volt 37,6, a tényleges 38,1 volt, ezért én is nyomtam a kúpot.Te Panadolt adsz?Én is azon agyaltam, mi van még, ami adható ilyen kicsinek.A lányom először 14 hónaposan volt taknyos, úgyhogy nagy gyakorlatom nincs ebben sem...Bár az orrszíváshoz nem is kell nagy gyakorlat.
Igyál sokat, talán több lesz a tejci!!!!Én is most erőltetem magamba a vizet, mert nagyon lattyadtnak érzem a ciciimet....
Tisztán, mint a tevék....Púp tele-púp üres...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!

Minden baba gyönyörű!

Tigris és családja Gratulálok a 3 kilányhoz. Jó egészséget, sok tejcsit kívánok.

Babás topikba szoktam irogatni.

Vevik Miatad irok. A védőnő mondta jól a lázmérést. A fiam orvosa is azt mondta, hogy végbél hője minusz 0,5 fok. Az a valódi hőmérséklete a gyereknek. Én sem csinálok 37,5 alatt semit, ha felette van akkor adom a nurofent oldatban vagy a fél lázkupot vagy együtt a ketőt, attól függően mennyi a láz. Később, ha jön a foga akkor 37 körül mozog a hője elég gyakran. Legalább is nálunk így van.

Elnézést, hogy közbe kotyogtam. Szoktam olvasni beneteket. Jöhetnétek a babás topkiba is. Szeretettel várunk benneteket!
(Tudom irtátok már az indokokat, hogy miért nem.)

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika
 
 


Jajj, azt elfelejtettem, hogy én a fenekében mértem a lázat, máskor nem tudom, le kell-e vonni 0,5-öt...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Megjöttem a dokitól meg a munkahelyemről. A baba jól van, ctg rendben még 30-as fájásom sincs. Barbus nőtt 30 dekát 1 hét alatt (BPD: 91mm, AC:278 mm, FL: 69 mm, becsült súly: 2400 gr.), de a vizem megint kicsit kevesebb és a lepényen is láttunk már kis meszesedést. A mai nappal minden gyógyszeremet leállította. Úgyhogy a hír, hogy csütörtökön a kórházi motyómmal be kell reggel mennem a kórházba és ha úgy látja a doki, akkor megrepeszti a burkot és szülünk. Aznap töltöm a 37. hetet, szóval már nem koraszülött. Ha szerinte még bírja a baba odabent, akkor befekszem és várunk.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Szia Vicky!!Jo sokat nott Barbus a heten!!! En ma is voltam nst,nekem is mondta a doki,hogy mar ha most szuletne,akkor mar ok!!!Bar meg nem mutat hajlandosagot.Szerintem jobb,hogy befektet,es figyel,es ha szulni kell,akkor szultok.En azon izgulok,hogy mikor indul a szules.Akire-t is,jol megtrefalja a manocska.Szoritok nagyon!!!!puszi Mindenkinek Imadom az osszes baba-kepet!!!Colin ti is nagyon edik vagytok!!!
zoe33
 
 


Sziasztok!

Én még mindig 2in1 !
Ha így haladunk, akkor én leszek az utolsó a sorban, úgy látom Vicky is beelőz.
Remélem azért ZOE még kitart és ő nem előz be :lol:

A babák továbbra is gyönyörűek (írigykedem rendesen), remélem a havazás nem lesz hatással a mai éjszakátokra!

Vicky!
Neked kitartást, reméljük azért még bennt marad egy picit Barbi.

Kép
akire79
 
 


Sziasztok!!

vicky ez már kezd izgis lenni. Kivárja Barbus a jövöhetet az bizti. Aztán megyünk babanézöbe Krisztával na meg a pasikkal.
akire úgy néz ki a te babád nagyon jól érzi ott magát ahol van.Kitartás!! :lol: :lol: :lol: :lol:
zoe te is már a finisben vagy,de rohan az idő. Várjuk majd ám a képeket a friss anyukáktól.
Mi ma éjszaka aludtunk 7 órát egyben. Már nagyon ránkfért a pihike. Ákos nagyon pukis mostanában. Pont Krisztának mondtam szombaton,hogy már nem annyira hasfájos aztán most mégis.

Kép
Kép
colin
 
 


vicky de hülyeséget irtam. Azt olvastam,hogy jövöhéten mész be a kórházba nem most. Bocsi.

Kép
Kép
colin
 
 


Hello!
Na, javulunk mi is...Már újra a régi a csajszi.Eddig szinte 2 napot végigaludt, de már éjszakára elege lett az alvásból, úgyhogy etto úgy jártam, mint Colin a múltkor.
8-kor szopott, aztán fürdés után bealudt, 10 előtt, én meg tanakodtam, felvegyem-e 11 körül, de hagytam.Aludt 3/4 1-ig, aztán kaja, és 1/2 3-ig nem aludt vissza.Reggel sm aludt vissza 1/2 7-ko, úgyhogy most betettem a hordozóba, hogy velem legyen, amíg a konyhában voltam.Ott bealudt, d ma megpróbálom visszaállítani a napirendet, úgyhogy legkésőbb 10 után ébresztő!!!!Így akkor az este úgy jön ki, hogy 1/2 11-11 körül eszik utoljára, és alszik, amíg bírja.
Annak azért örülök, hogy élénkebb, és nem volt hőemelkedése sem este már.3 féle orrcseppet adok neki (vagyis az egyik csak tengervizes), és szopi előtt porszívózom a nóziját.
2:1- csajok! Még egy kis kitartás!Már várom a képeiteket.
Erika!Engem is azzal vigasztalt a doki, hogy még senkiben nem maradt benne a bébi...Hát, én sem tudok mást írni Neked...Talán hamarosan meggondolja magát, és kíváncsi lesz a külvilágra...
Vicky!
Na, ugye, milyen szépen nőtt Barbus..Drukkolok Nektek, hogy legelább olyan könnyen túless a szülésen, mint én.
Na, nem kell keltenem...Kajabál...Megyek!!!
Üdv!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?