Új privát üzeneted érkezett!

heni: Lehet mind a kettő 2 is, csak legyenek közel egyformák. De ez attól is függ, hogy mikor veszik le. majd megnézem, de azt hiszem a 3. naposnak kell ilyen arányban lennie, mert akkor még nem érik tüsző és nincs is megrepedt. De ehhez annyira nem értek. Vigyázok magunkra, de ez a tegnapi olyan hirtelen jött. 5 perc alatt begörcsölt a jobb oldalam. Egyébként már nem lenne gond, de a legjobb az lenne, ha kibírnánk 20-ig. Legalább. Tegnap még azt mondtam, hogy akármeddig egyben maradhatunk olyan jól érzem magam. Hát azért nem mindig.

dita: Én garázdálkodtam a Gyermekek/magzatok kor szerinti mappában. Csináltam egy friss babás fórumot. Ott megtalálod. Sajnálom ezeket a kajás dolgokat. A barátnőméknél a fia az anyatejre nem volt allergiás, csak a tápszerben lévő valamire. Neki is másik tápszer kellett.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Pregomint kaptunk és a gyerekorvostól nem csak a gasztroenterológus ajánlásával kaphatjuk meg támogatással.

Én már anyatejet nem is merek neki adni igaz nem is nagyon van hisz tegnap is csak 20 ml tudtam lefejni kínkeservesen. :roll:

dita75
 
 


Vicky!

Lehet, hogy jóslófájás volt, de az is lehet, hogy Barbi ráfeküdt egy idegre. Nekem mostanában sokat csinálják a lányok. És esetleg a nyakdugó lett volna? Mikor mész dokihoz?

Kép
tigriske1978
 
 

 
 

tigriske: Végülis ahogy összeraktam, Barbus ráfeküdhetett a vesevezetékemre, mert az anyós azt mondta, hogy a jósló az nem csak az egyik oldalon fáj. De nagyon car volt. Állítólag azt mondja Tamás, hogy neki mondta legutóbb a dokim, hogy már nincs meg a nyákdugóm, mert az még védhetné a burkot a fertőzéstől, de sajna már nincs meg. De hogy mikor ment el?!
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, a szemem megvan, kicsit javult, már nem annyira vizes, de félő nem fakad ki. Akkor pedig, ha már majd nem szoptatok lehet műteni.

Nagyon vigyázz magatokra még Barbus várjon pár napot...

Tigriske nem semmi ezt a terhet cipelni ennyi ideig, de amíg bent vannak fejlődnek, s ha elférnek, s tudnak nőni, akkor jobb nekik bent. Drukkolok nektek. Belegondolok 1 baba is mennyi törődést igényel, és mennyire lefáraszt néha, akkor majd 3 téged...hát felnézek rád, hogy bevállaltad ezt a feladatot. Pár év nehéz lesz de majd utána talán könnyebb.

Dita remélem minden ok lesz most már Milóval...

remény73
 
 


Vicky! Jobb hogy nem jóslófájás volt. Még ráérsz szülni!

Remény! Hát nem sok választásom volt, a gép ezt dobta és biztos megvan az oka. Nálunk szóba sem került, hogy ne vállalnám be. Szerintem egyikünknél sem. Te sem mondtad volna a helyembe, hogy ezt akkor így mégsem szeretnéd. :lol:

Kép
tigriske1978
 
 


tigriske: Szerintem nem jósló volt mégsem, mert azóta semmi. Ráfeküdhetett a vesevezetékemre a gyerek, vagy megint egy vesekő vándorolt. De azért eléggé megijesztett.

Megcsináltuk a dekorációt a szobába. Zelefánték kerültek fel és a tündérke. Akirének a képéből egy A4-es képet csináltam. Rakok fel képeket. Ez a faltetoválás tök jó (tündér). 10 perc alatt fent van és le lehet majd szedni.

KépKép
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!!

Tegnap jött a család felköszönteni. És az én pici fiam majdnem végig aludta az egész bulit. Tegnap nagyon aranyos volt a picikém. 23 órától 3.40-ig alukált és aztán 4.45-től 9-15-ig. Aztán szopi és séta a friss levegőn. Feljöttünk szopika és 13.45-től megint alszik. Ez volt az ő szülinapi ajándéka nekem.
vicky nagyon szép Barbus szobája. Na mi még idáig nem jutottunk el,hogy kicsit feldiszitsük Ákos szobáját,de most már kéne valami hasonló csak nekem egyáltalán nincs kézügyeségem.
tigriske én is beállok a csodáloid körébe. 3 kicsi lány nem lesz semmi. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
colin
 
 


colin: Ez a faltetoválás azért jó, mert nem kell nagyon hozzá kézügyesség. Nézd meg, tök egyszerű felrakni. Úgy kell, mint az öntapadós tapétát.

http://www.faltetovalas.hu/
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok Kismamik!!! Ahogy olvasom a beszamolokat a "friss" anyuaktol,azon toprengek,hogy milyen jol "csinaljatok",hisz tudjatok,hogy most a pelus nem jo,vagy a tejcsi nem eleg,vagy a tapszer,most a hasa fajhat......hogy vajon en fogom tudni? Szoval csak megegyszer gratulalok az anyukaknak,nagyon ugyik vagytok!!!!Vicky! Klassz Barbus szobaja!!!A nyakdugorol annyit,hogy azt hiszem,egy hete mar nekem sincs,de a doki szerint,nincs jelentosege!!!Azt mondta,van akinek mar 2 honappal szules elott elmegy,van akinek szuleskor,szoval ez valtozo,van aki eszre se veszi...meg ilyenek.Ha meg joslofajasod van,ha veszel egy meleg,de nem forro furdot,az elmulassza,ha rendes a fajas,azon mar nem segit.Colin! Latod milyen ugyi vagy? puszi mindenkinek
zoe33
 
 


Sziasztok! ELnézést, hogy ismeretlenül írok, a segítségeteket szeretném kérni. Ha esetleg tudja valaki Skriba Eszter doktornő magánrendelésének pontos címét (tudom, hogy valahol a Moszkva térnél van), az tudna nekem segíteni. Holnap délutánra van időpontom hozzá és sajnos elhagytam azt a papírkát, ahová a a magánrendelő címét írtam fel :cry: Köszönöm szépen a segítséget!!

Kép

Kép
bébike4
 
 


Megjöttem a dokitól. Nem eddig voltam, csak még a munkahelyemre is be kellett mennem.

Szóval a baba méretei:
BPD: 88mm, OFD:108mm, HC:308mm, AC:265mm, FL:65mm
Súly: 2100 gr.
Érettségi fok: I., Fekvés: fejvégű, Magzatvíz:átlagos

A méhszájam tovább nyílt, most már végig 2 ujjnyira nyitva vagyok. A baba egy kicsit kisebb, mert az uh szerint 33 hetesnek felel meg (+4-6 napos). A doki azt mondta, hogy vissza kellene feküdnöm, hogy nézegessék két naponta a méretét. A végén abban maradtunk, hogy a jövő heti ctg-kor is megnézi a méreteket és ha nem nő megfelelően, akkor visszafekszem a kórházba és akkor már csak a szülés után enged haza. Azt mondta, hogy 20-a után már szülhetünk, ami jövő hét szerda. Csütörtökön töltjük a 37.hetet. A cukrom méhlepényre gyakorolt hatása miatt nem biztos hogy ő kivárná a 40 hetet. Lehet hogy megindítja a 38 héten, de ezt így nem mondta ki. Nem biztos hogy bánnám. Legalább nem kéne rohanni, ez a faktor nem idegesítené az embert.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky!

A doki tudja mit csinál!!!
Amúgy "roncsolódik" így is a méhlepény, hogy kordában tartod a cukrodat? :shock:

Drukkolok, hogy minden rendben menjen, de ezért felesleges is aggódnod, minden okés lesz!!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Tigrincs?

Ti hogy álltok a csajokkal, minden rendben?

Zoe!
Neked is megy a drukk!!!

Ja többiek!!!
Mensikor kezdünk!!!!!!! :lol:
ha addigra apa is bacimentes cuccot produkál!!
Odaát leírtam részletesen, de a lényeg ugyanaz!!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


heni: A méhlepény mindenképpen öregszik és meszesedik. Szülés idejére kell azt hiszem II vagy III stádiumba lennie. De ha hamarabb meszesedik, akkor nem látja el a babát. De nálam nem erről van szó, a lepény szép homogén még. Nem igazán tudom hogy miért nem nő a csajszi.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Kislány!!!!!! Hát azért......nem olyan pici az már szerintem!!!! Még mindig jobb, mintha valami MARLA NDK sportoló alkat lenne. Bizti minden rendben van, ha valaki figyel magára, akkor TE tuti, főleg ennyi kálvária után!!!! Nem törvényszerű, hogy mindenki 3-4 kilós babát szül!!!!!
Egy a lényeg, az orvosodnál tuti biztos kezekben vagy!!!! Ő tudja mi a teendő!!!

Ne izgulj!!!! ( annyira )

Jó okoska vagyok mi??? Na majd meglátom nálam mi lesz!!! :wink: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Heni! Szuper, hogy már kezdhettek. Mennek a +++ apa jó eredményeihez. Köszi, mi jól vagyunk, nálunk holnap lesz az orvosi vizsgálat. Sajna a vérnyomásom az egekben és emiatt van egy kis aggodalom, de majd meglátjuk mit mond az orvos.

Vicky! Szerintem sincs gond a 20.-i szüléssel. Vannak olyan esetek mikor jobb a babának idekint és Te már kaptál tüdőérlelőt, tehát tuti nem lesz semmi gond. Ha 2 kg felett van, akkor nem is viszik a koraszülöttek közé.

Kép
tigriske1978
 
 


Köszi lányok! Inkább azért izgulok a jövő hét miatt, mert olyan hihetetlen, hogy lassan itt lesz köztünk. Mintha még csak most lett volna az inszemináció. Olyan hihetetlen. Aggódni nem igazán aggódom, mert a doki szerint is lehet hogy egyszerűen csak kisebb baba. De hát mit várjunk, mikor én 156 cm vagyok, apa meg 172 cm. Inkább csak azért zavar a dolog, mert volt már egy héttel nagyobb is a koránál. A 32 hetesen a korának megfelelő volt. Ehhez képest most lemaradt 2 héttel. Nem tudom miért lehet, de ha a jövő héten megszülöm akkor sem lenne már szerintem semmi baja.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Halihó!
Vicky!
Jövő hétig még nőhet a kiscsaj.Biztos minden ok. lesz.Valahogy én is így voltam a végén, hogy beijedtem kicsit, hogy mindjárt itt lesz köztünk, Úristen!!!!Persze, vártam is már nagyon. Lehet, hogy Te nem is így vagy, ez csak eszembe jutott.Kicsit pánikoltam azért.
De jó lesz, újabb baba!!!Tigris!
Nahát, előtted meg aztán tényleg le a kalappal!!!!!Nem is gondoltam, hogy ilyen jól fogod bírni.Magas vérnyomi meg valakinél alapból is van.Hú, de várom már a Te képeidet is.
3 kiscsajszi... :lol: :lol: :lol: Szuper.
Pihend azért ki magad előtte amennyire tudod.Én még 2-t sem tudok elképzelni egyszerre, nemhogy 3-at, de a helyedben én is így döntöttem volna.Ha 3, akkor 3!
És már meg is van az utódod itt a fórumon, ahogy néztem....
Ha ilyen jó babák lesznek, mint Léda, semmi gondod nem lesz.
Éjjel egyszer kel, aztán alszik 8 utánig. Utána szopi, és most is szunyál.Már megfőztem a gulyást, és még palacsintát is tudtam sütni.Sőt!Most meg itt írogatok.Szóval: lehet, hogy nem is lesz olyan zűrzavaros három babával sem...
Jajj, kíváncsi vagyok...
Na, befejezem, mindig csak én kotyolok itt a gép előtt...Többiek nem írnak oda sem, ide is ritkán...Azért mindig benézek, kivel-mi van...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!!

Nálunk minden rendben van. Sok a trotyi,puki.
Képzeljétek,hogy az én párom milyen rendi volt tegnap este. 22-kor szopizot az én picim utána Apuci felvette büfiztetni és én közben elaludtam. Bevitte a kiságyába és 23.45-ig ott volt vele és elaltatta és 5.30 ébredtünk mindhárman. Nagyon jól eset,hogy ez eszébe jutott,hogy ne ébreszen fel. Ma reggel meg 6 órakor szopizot és utána 7.30-tól 9.45-ig ismét aludtunk. :lol: :lol: :lol:
tigriske gondoltam rád mikor láttam a Tv-be,hogy valahol hatos ikrek születtek. Izgulok érted már nagyon.
vicky,tigriske végre jönnek a kiscsajszik!!! :P :P :P :P
akire tud valaki valamit??
remény az Anyum húga szemorvos a János kórházban ha gondolod segit neked.

Kép
Kép
colin
 
 


brigi: Pont ugyanígy vagyok én is. Várom már hogy itt legyen, de ÚRISTEN!!!Mindjárt itt a szülés és fel vagyok én készülve erre az egészre??? :D Remélem a mi babáink is ilyen kis nyugodtak lesznek, mint Léda.

Akire tényleg nagyon eltűnt. Mi lehet vele?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Colin!
Ügyik vagytok!!!
Nálunk is így van a rend kb., és ezzel azért ki lehet bírni.Jut kis idő alvásra.
Én férjem most ment először éjszakára, és túléltük!!Fürdetésnél a nagylányom teljes értékű segítség volt.Könnyű nekem...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Helló!

Tigrincs!
Nagyon drukkolok, jelentkezz, hogy mit mondott a dokker. A húgom vérnyomija is magas volt terhessége alatt. Kapott is olyan 24 órás mérőt a nyakába! De semmi extra!!! De azért vigyázz magadra! És jelentkezz!!!!
Ja, nekem is eszembejutottál a hatosikrek kapcsán!!!! :wink:

Lehet valamelyik este benneleszel majd a híradóban? :) Integess ám ezerrel!!!!! :)

Brigi!
De jó, hogy Léda ilyen jó kislány! Szerencséd van, egy tündérke lehet.

Colin!
Nem tudom jól olvastam? Szülinapod volt? Nagyon sok boldogságot kívánok nektek, ha most volt a szülinapod, ha nem, akkor is.
Remélem a Pregnyl amit tőled kaptam tavaly szerencsét fog hozni!!!!! Merionalból már csak sajna 3 van versenyben a többiek lejártak, de szeretnélek követni téged!!
Látod Ákoska kezd belejönni a mindennapokba, és igazi jó kisfiú lesz! Azt amúgy hallottam már, hogy az első 2-3 hónap a leggázosabb nemalvás szempontjából!!!
A barátnőm babája is 3 hónapig sírt éjjel nappal, azt mondta a csaj, hogy neki soha többet gyerek, de aztán egyszer csak mintha elvágták volna a sírást, és elkezdte végigaludni az éjszakákat!! Ja most 26hetes terhes, persze egy jól sikerült éjszaka keretében, és nem így!!!!
De rendi Apa, én is nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz Attila a babával!

Akire!
Tényleg, hova lettél???

Na eldugulok!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok én is, csak vizsgaidőszak van, a hétvégén lenyomtam egymás után 3 vizsgát, amúgy meg még itthon rendezgetem a dolgaimat + dolgozok, szóval van teendőm elég.

Ma voltam dokinál, már 2 ujjnyira nyitva vagyok, azt mondta, hogy ha akarok akkor bennt is maradhatok, mert megrepeszti a burkot, hát ebből nem kértem, mondtam, hogy jobban szeretném ha beavatkozás nélkül menne a dolog.
A doki meg van róla győződve, hogy mivel hidegfront jön, így ma vagy holnap szülünk!
Én örülnék, ha csak a hétvégén, mert határidős munkám van + még csütörtökön szeretnék menni körmöshöz is :shock: .
Szóval pénteken megyek újra, de akkor már cuccal együtt, mert ha tovább tágulok, akkor már nem engednek haza.

Hát kíváncsi vagyok. Eddig semmit nem érzek, csak tegnap este volt egy-két jóslóm.
Ja és a jó hír, hogy feloldották a látogatási tilalmat, úgyhogy tud jönni a párom és anyukám is látogatni!

Heni!
Nekem van Merionalom, írj ha kell, megegyezünk!
Drukkolok nagyon hogy mostmár minden menjen a maga útján!

Vicky!
Nekem eddig mindig nagyobbra becsülték a babát, az eredeti dátum jan.23 volt, azt előre hozták jan. 19-re, erre a múlt héten (már majdnem beléptünk a 39. hétbe) 37. hetesre minősítették le :shock: Szóval ezen ne parázz, nem fejlődnek egységesen minden héten. Biztosan minden rendben van!

Brigi!
Én is ilyen jó babában reménykedem :lol:
De azt vettem észre, hogy az itteni babák mind jók és persze gyönyörűek, itt nem olvasok olyan rémtörténeteket, mint némelyik másik fórumon!

Kép
akire79
 
 


akire: Már azt hittük babázol. Még egyszer köszi a képet, ott lóg bekeretezve a falon. Nagyon jól mutat. Nem semmi vagy, hogy még vizsgázol meg dolgozol. Drukk a szüléshez.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Brigi! Szuper, hogy Léda ilyen jó baba.

Akire! Mennek a drukkok, hogy minden simán menjen.

Heni! Majd írok, hogy mi volt. Nem biztos, hogy holnap, mivel ilyenkor teljesen kimerülök, de jelentkezem.

Kép
tigriske1978
 
 


Akire, Tigrincs és Vicky rajtatok a szemünk, és csupa pozitív energiát küldök felétek. Minden úgy legyen és az legyen amit szeretnétek...Jelezzétek valahogy, ha esemény lenne:) Mennek a drukkok.

Tigrincs vigyázz a vérnyomásodra, pihenj sokat mert az első 2 hónap biztos nagyon kifáraszt majd, még ha lesz is segítséged. Én még mindig nem tudtam kialudni magam pedig már éjjel 6 órákat alszik...

remény73
 
 


Rólunk majd hozza a hírt a párom (már megmutattam neki mindent :lol: )

Vicky, Tigriske!
Azért beelőzni nem ér!!!!! :lol:
Tartsuk a sorrendet, zárjátok össze a lábatokat :lol:

Kép
akire79
 
 


sziasztok

nagyon izgi hogy nemsokára újabb kisbaba képeket fogunk majd látni.

Akire
örülök hogy felőled is lehet hallani. minden tiszteletem a tiéd hogy ennyi mindent tudsz bevállalni egyszerre a szülés előtt nem sokkal. Én ilyenkor már csak nyögni tudtam és nem túlzok.

Brigi
Azért még ne bízd el magad mert Milóka is órák hosszat aludt ilyen korban mint Léda. Gyakorlatilag csak evett és aludt de most hogy már lassan két hónapos egyre többet van fent. Igaz én sem tudok vele kapcsolatban panaszkodni még így sem mert képes eljátszani egyedül a kiságyában nézegeti a játékait és jár a keze lába. Ül a hintában és mosolyog a lelógó játékoknak. Nekem csak egy rémálmom van mostanában vele kapcsolatban: ez a tejérzékenység. Nagyon büdös és rossz szagú, ízű ez a tejmentes tápi. Szinte mindig bukik és olyanokat böfizik tőle hogy szörnyű. Sokszor mikor már úgy gondolom hogy kiböfizte, kibukizta magát akkor leteszem és még egy óra múlva is képes bukni. Sőt álmában riad fel arra hogy böfizni kell neki és kikapom az ágyból és szinte fulladozik a gyerek mert addigra már visszanyelt belőle.
Majd ezeket is el kell mondanom az orvosnak mert sztem ez sem teljesen normális dolog. Lehet hogy refluxos nem tudom.
Ma reggel telefonáltam az időpont végett a gasztrora és február végére akartak adni én meg mondtam hogy ezt nem hiszem el hogy egy 7 hetes törpével még addig a bizonytalanságban legyünk elmondtam hogy már véreset kakilt és nagyon rosszul volt.
Egyből lett jövő hét szerdára időpont.
Úgy örültem neki mint majom a farkának hogy remélhetőleg pontot tudunk tenni ennek az ügynek a végére. PErsze enyhe túlzással mert ha kiderül hogy valóban tejérzékeny márpedig minden jel erre utal akkor bajban leszünk. :roll:

Amúgy nagyon ki vagyok akadva a dokikra mert anyu utánanézett az interneten ennek a dolognak és ott olvasta hogy napi 10-15 székletnél több már halálos is lehet mert kiszáradáshoz vezet.
Egyértelműen ott volt az arcán az ekcémás kiütések is + a véres széklet. Az összes tejallergiás tünetet produkálta és nem esett le ezeknek a köcsög dokiknak. Úgy látszik ezek nem egy egyetemre jártak. Amúgy meg megfigyeltem hogy azt hiszik hogy te vagy paramami mert első kérdésük hogy ugye első gyerek? Ha azt mondod hogy első akkor egyből legyintenek hogy nem kell túlaggódni mert ...... és megmagyarázzák. Na ja! Még jó hogy nem hagytam magam, nem ezért szenvedtem 7 évig hgoy a dokik miatt meg baja legyen a béjbimnek.
Megfogadtam hogy ha ezután valamelyik orvos megkérdezi hgoy első gyerekem-e megmondom hogy nem vagy simán nem válaszolok a kérdésre.

Most is majdnem benyomtam a köcsög doktornőnek mert mondtam neki mikor mentünk tengap a beutalóért hogy az arcbőréről is elmúltak a kiütések és szinte lehurrogva mondta hogy a csecsemők bőrén folyton van valami. Öcsém nem tűnt fel neki hogy ami Miló arcán volt nem egy egyszerű tejkiütés vagy melegkiütés volt hisz nagyon csúnya volt tapintásra is mintha apró kis sebek lettek volna.

Még most is felrobbanok hogy így írok róla és áldom az eszem hogy nem hallgattam senkire és addig panaszkodtam és jártam orvosról-orvosra vele míg végre valakinek leesett hogy mi lehet a baja. Ezek után is ezt fogom tenni. Egy anyaoroszlánnak mint én ez a minimum, hisz ha kell ölök érte.

A minap látom a híradóban hogy már lányok is milyen vadállatok mert a társaik fejét verik a padlóba és ököllel csapkodják egymást, hát nem tudom hová lett a világ, de egyből az jutott eszembe hogy ha az én gyerekemmel valaki ilyet művel, de még ha csak egy haja szála is meggörbül én még ha sittre kerülök is miatt de kinyúvasztom az hót szentség. :twisted:

dita75
 
 


Hello!
Dita!
Na, jó, kiegyezek azzal is, ha olyan lesz, mint a Tiéd később.Nálunk is vannak ám zűrös esték.Mindig, amikor írok, hogy milyen jó, estére levág egy műsort azért. Tegnap is....Már bealudtam a kiságy mellett, közben meg sírt.Kivettem, akkor is sírt, betettem, de olyan közel van a kiságy a helyhiány miatt, hogy az orrunk majdnem összeér, aztán egyszercsak elhallgatott...Én már addigra aludtam egyet, arra ébredtem, hogy csend van....
Na, a gondos anyuka...
Kialussza magát napközben, aztán este indul a buli...Szóval, tényleg nem tökéletes...De azért tűrhető.
Igen, én is gondoltam rá, hogy az idő haladtával többet lesz fent, és akkor nem biztos, hogy csendben ellesz.A hinta nálunk is úton van (Teszvesz), kíváncsi vagyok.Pihiszéken is gondolkodtam, aztán ezt sikerült jó áron lőnöm, meglátjuk...
Majd írom úgyis, ha romlik a helyzet, vagyis észreveszitek, mert ritkábban jövök...
Na, jó éjt.Most a nagyobbik ringatja, aztán később fürdetünk megint a naggyal...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!!

Tegnap voltam a 6 hetes kontrolon és mindent rendben talált a doktor bácsi. Mehet a menet,de én nagyon félek a dologtol,komolyan mint egy szüz lány. Na mindegy bocsi!!!

Kép
Kép
colin
 
 


Colin, és a többiek!
Én már holnap leszek 4 hetes, de még mindig vérzek...Kezd aggasztani, mert beállt egy állandó mennyiségre, és nem csökken.Nem vészes, de aggaszt.Valaki???Volt így???
Colin!
Épp most röhögtünk egyet a férjemmel, hogy hozzám max a doki nyúlhat egyelőre...Szerinte már rég szólnom kellett volna neki, hogy nem javulok...Nem tudom.Még várok, talán változik.
Tegnap este kisasszony megint bulizott egyet kb 1 órát, aztán a cicvin elaludt, és 4-ig bírtuk, utána 8-ig.Most megint készül végigszunyálni a napot,hogy este legyen ereje kiabálni 11-ig :lol: :lol: :lol:
Kénytelen leszek napközben aludni én is , mert este olyen türelmetlen voltam szegénnyel...
Olyan aranyosan-keservesen sírt, amikor elvettem tőle a cicit és le akartam tenni, pedig nem szopizott, csak cumizott rajtam...Jajj, úgy sajnáltam...Aztán bealudt, leraktam gyorsan, és már nem volt ereje sírni, fel sem nézett.Este próbáltam ébren tartani, de majd' leesett a feje még 8-kor is, úgy bealudt...
Vicky!
Én komolyan küldök, ha gondolod.Postán, dobozban odaérne...Ha kell, írj!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


colin: És milyen volt a vizsgálat? Nem fájt nagyon? Neked van gátsebed, ugye? Hogy gyógyul? Végül is Ákos is szeplőtelen fogantatással készült, nem tudhatjuk nem vagy-e még szűz. :D

brigi: Köszi a felajánlást, de megoldjuk. Csak legfeljebb apát kell ugrasztanom pici rucikért. Meg egy ideig majd kifolyik a pelusból a cucc, ami Reményéknél is volt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de nem olvastam vissza. Most jöttem meg a dokitól és csak a táskámért, mert be kell feküdnöm magas vérnyomás miatt. Lehet, hogy holnap vagy holnapután meglesz a császár is, de az is lehet, hogy csak 25-én (mivel Ő jövő héten síelni megy).
Jelentkezem ha kint vannak a csajok.

Kép
tigriske1978
 
 


tigriske: Nagyon drukkolunk nektek. Remélem minden rendben lesz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Tigrincs!

Drukkolok nagyon, ne izgulj!!!!!
Puszi

Te jó ég, mi az a nagyon magas vérnyomás? Előtte is voltak vele gondjaid? Vagy ez a terhesség egyik "mellékhatása" lehet?

puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


heni: Lehet az embernek a terhességtől magasabb a vérnyomása. Ezért mérik minden alkalommal, mikor csak lehet. Sajnos ez elég veszélyes is lehet, mert toxémiára utal és akkor minél előbb szülni kell. Szerintem Tigriskénél a 3 baba ellátására lett magas a vérnyomása, mert a vért forgatni kell rendesen.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Tigriske!

Akkor most mégiscsak beelőzől?
Nagyon drukkolok, kitartást, nemsokára kezedben tarthatod a leányzókat!
Ha tudsz, azért értesíts minket, hogy mi van Veletek!

Kép
akire79
 
 


Sziasztok

TIGRIS
Hűha nagyon izgulok! ++++++++++
Kívánom hogy minden úgy alakuljon ahogy elképzelted!

AKIRE
Lassan itt az időd. No para!

Csajok nekem egy kissé szétmentek az izmaim a szülésnél mert el-el cseppen a vizelet néha ha nagyon kell. :(
Anyu elhozta a kaziját (video) és csinálom a Kriston Andrea hüvelytornát de egyrészt szar a videonk másrészt nem tudom átmásolni ha jó lenne akkor sem.
Találtam egy blogot ahonnan le lehet tölteni de nem boldogulok vele, esetleg valakinek ha van ideje elmondaná hogy kell innen letölteni mert nekem mindig kiírja hogy error. :(

mi ez a pangás mostanában? mindenki babázik? Tegyétek is én is azt teszem. Holnap este teszek fel vigyori képeket most már egész nap fülig ér a szája az én kis törpimnek! 8)

dita75
 
 


Sziasztok!!

brigi nekem csak a múlt hét elején tünt el teljesen a vérzés. Úgyhogy szerintem nyugi.
vicky egyáltalán nem fájt a vizsgálat,de még kellemetlen sem volt+a rákszürést is megcsinálta és azt is teljesen fájdalom mentesen tudja csinálni a doktorbácsim. Van vagyis már nincs gátsebem. Az első pár napban volt érzékeny a gát környéke. Én kentem Betadin-nal ami szerintem sokat segitet. Na jó most kiugrott a szög a zsákból,hogy még szüz vagyok. :lol: :lol: :oops:
tigriske nagyon drukkolok,hogy minden rendben menjen.
heni már gyüjtöm neked a ruhákat amiket Ákos kinött. Tehát tessék bekehuzni mert sokáig nem tudom tárolni öket.
akire izgulok érted is nagyon. Aztán várjuk a híreket nagyon.
dita mindenki babázik teljes gözzel. Nálam néha tüsszentésnél és köhögésnél csöppen el egy pici pisi.
Mi jól vagyunk. Ma este elindultunk sétálni. De elötte még úgy összekakilta magát az én kisfiam,hogy még a háta közepén is csurgot. Most már próbáljuk kicsusztatni az időt,hogy csak 4 óránként egyen. Nagyából sikerül is.

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


Sziasztok!

Colin!
Olyan ari vagy, ez nagyon jól esett :)
Remélem már tényleg hamarosan jöhetek hozzátok :wink:

Dita!
Tudod mi jutott tegnap eszembe? Tegnap ahogy néztem a TV t. Nem lehet, hogy szegény Miló elkapta ezt a ROTA vírust? Az jár erős hasmenéssel.Bocs, nem akarok rádijeszteni, csak egy lehetőség.

Tigriske!
Vajon még 3in1 be vagy, mint a Nescafe?? Drukkolok.....

Akire!
És te?

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Én is itt vagyok még 2in1, iszonyatos derékfájással.
Szerintem bebetonozták a gyereket!
Úgy beszéltem meg vele, hogy szombaton jöjjön, mert apával holnap van az évfordulónk és jó lenne ünnepelni egy kicsit!

Holnap reggel megyek dokihoz, lehet már nem jövök haza, csak a kisfiammal.
De mindenképpen jelentkezem!

Tigriske!
Óriási drukk!

Kép
akire79
 
 


Akire!

Tényleg jelentkezz mindenféleképpen!!!

Ja a szurik lehet nem lesznek jók szombaton. Majd ha járok UH ra a stimu alatt megbeszélünk egy napot!!! Okés? Majd üzenek a telódra.

De el ne add, kell mindenféleképpen!!!!

Köszi
Heni

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit eltűntem, mert sajnos betegek lettünk!
Apa hazahozott valami influenza szerű vírust, és sajnos én és Doni is elkaptuk.
Nagyon aggódtam, hogy valami baja lesz szegénykémnek, hisz olyan kicsi még.
A doki is azt mondta először, hogy lehet, hogy életvezélyben van.
Bőgtem vagy 3 napig, nagyon magam alatt voltam.
Lázas volt Doni kedden, elvittem dokihoz. Kapott antibiotikumot, és most már jobban van. Piros volt a torka. Holnap visszük vissza, remélem javul sokat.
Szegénykémne még a hanja is elment, alig tudott sírni, mert annyira fájhatott a torka.
Hál' Istennek, ő nem köhögött és nem folyt az orra, mint nekünk.

Szóval tiszta para volt az életem. Anyum itt volt (van ) segíteni, de ő is csak szemrehányást tett, hogy nem vigyáztunk Donira rendesen.
Pedig amikor hideg volt, ki sem vittük soha.
Arról meg nem tehetek, hogy a pármnak dolgozni kell, és mindenki beteg volt a környezetében.
Még azok is , akik be vannak oltva.
De jövő héten mi is megyünk oltásokért. (Hagyományos és H1N1 ellen is.)

Most mennem kell, majd még jelentkezem. és próbálok visszaolvasni.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!

MEGSZÜLETTEK TIGRISKE KISLÁNYAI:

Zita 2100g és 49cm
Kata 1900g és 44cm
Lilla 1500g és 43cm

GRATULÁLOK ITT IS NEKIK

:D :D :D

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Tigriske,

Szívből gratulálok! Remélem, hogy mindenki jól van! Sok tejcit kívánok és gyarapodást a leányzóknak!

Üdv
Kriszta

ui: ha valaki tudja, írja meg, hogy minden rendben velük?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta
 
 


TIGRISKE
Gratula! Istenkém milyen kis picurik lehetnek! Alig várom a képeket.
Sok-sok egészséget, boldogságot és tejcikét a babáknak!

HENI
Milónak már szinte semmi baja mióta tejmentes tápit kap. Tehát egyértelműen a tejallergia okozta a dolgokat nála mert eltűnt az ekcéma a pofija a popókája teljesen tiszta minden rendbejött.
Felvette velem egy anyuka a kapcsolatot akinek a gyereke szintén tejallergiás, és az összes tünet a véres kakilás is pl. erre utalt és nem is értette hogy a hülye dokik nem jöttek rá ennyi jelből hisz már ordított a gyerekről szinte hogy mi baja van.
A veszprémi doktornéni csak ránézett és már mondta hogy szerinte tejallergiás de persze gasztrora el kell vinni hogy bizonyítsuk. Igaz ilyen piciknél a vérvétellel nme lehet 100 % igazolni, viszont az hogy az új tápitól kicserélődött a gyerek már sztem bizonyítja hogy ez volt a baja egyértelműen. Remélem kinövi mert épp gondolkoztunk anyuval hogy kurva sok kajában van tej és tojás. A tejallergiásokat ugyanis a tojásról is letiltják. Nagy bajban leszek vele ha nem növi ki szegénykém szinte semmit nem fog tudni enni. Majd zöldségen élhet meg gyömin mint a kecskék.
Még itthon ha vért is izzadok de csinálom neki a dolgokat de mi lesz ha oviba suliba kerül???

dita75
 
 


Juhéjjjj!!!!

Gratulálok Tigriském teljes szívemből!!!! Minden jót nektek!!!!!! Jajj annyira várom már a képeket!!!!!

Dita!
Na, de legalább már jobban van szegénykém!!!
Tuti kinövi, ne aggódj!!!!! Barátnőméknél is kinőtte.
Puszillak kitartás!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok!
Tigris!!
Nagy-nagy gratula!!!Minden jót Nektek!!!!
Dita!
Ez szuper!!Mármint, hogy Miló így rendbe jött: A többi majd eldől, de szerintem is kinőheti.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Ja!
Jó lett az ismételt pku-nk! Ma telefonáltam az eredmény miatt.
Köszi a megnyugtató szavakat és drukkokat.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?