Új privát üzeneted érkezett!

Legutóbb előtted nem én írtam, Nitácska, hanem Anhel! :)

Etelka, hajrá!!!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Zdori bocsi...kicsit szétszórt vagyok :) :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hahó Eti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mizu??????????? Ma még nem jelentkeztél be???????????????,,
bluebox
 
 

 
 

Sziasztok!

Még mindig egyben. A mi kisfiúnkat nem hatja meg a hideg front... akármilyen hidegnek mondják..... jövő hétre megint meleg frontot mondanak... talán az.... meglátjuk. Egyelőre semmi, de semmi jele, hogy ki akarna jönni...... Nekem meg ma fáj kicsit a mellkasom, meg a torkom, így ágyban maradtam, és csak néha nézek rá a netre.... igyekszem kiizzadni, sok teát inni, kifeküdni, és kialudni magam :) hátha.... :) lázam nincs :) :) :)

Többieknél mi a helyzet? Úgy eltűnt megint mindenki. Mindenki készül a karácsonyra???? Én bevallom őszintén, egy ajándék nincs még meg, de így sincs karácsonyi hangulatom...... semennyi sem.... :S

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka neked most meg is értem hogy nincs karácsonyi hangulatod!!!!!!
készülj a babóra!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Eti: szerintem közülünk Te tudod a legszebb ajándékot adni idén a szeretteidnek:):):):) Ezt nehéz lenne, illetve képtelenség überelni:):):):):)
bluebox
 
 


SZiasztok!

Tényleg jól el van tűnve mindenki, de azért én mindig idenézek, van-e vmi/vki. :)

Etelka, látod, nem akarta a kismanó elsietni ezt a dolgot, jól érzi magát odabent. :) De mostmár tuti kibújik! Nagyon várjuk a hírt! :)

Pusz mindnekinek, jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


én is minden nap benézek van e valami esemény vagy fejlemény. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Még mindig semmi.... semmi új hírrel nem szolgálhatok... így aztán holnapra meg holnaputánra is sütisütés van betervezve :) ma is itt volt a párom nagyobbik unokahúga, mézeskalácsot csinált :) de a végére én fáradtam el... igaz közben én isteni karfiollevest kreáltam, meg krumplit pucoltam, meg pakoltam ki-be a sütőt :) Meg megy a mosógép is :) szóval azért én is ténykedtem, és most már elfáradtam :) megyek is aludni egyet :)

többiek? Minden ok? :)

Puszi mindenkinek! (bacimentesen!) :) :) :)

Kép
Kép
etelka
 
 


lányok itt szakad a hó....már legalább 25 cm-es!!!!!!!!!!!és még szakad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Etelka tevékenykedj....hátha kibújik a kis manó!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nálunk is hatalmas már a hóóóóóóóóóóóóóóóó:9 Holnap viszem ki Kristófot szánkózni:):):)
bluebox
 
 


Sziasztok! Fantasztikus ez a hóesés, engem egészen feldobott. Itt a karácsonyi hangulatom! Persze már eddig is készültem, de a hó nagyot lendített a lelkemen! Olyan széééép! Bánja fene, hogy kicsit nem lehet közlekedni, hogy kicsit leáll a város. Legalább van időnk egy kis tűnődésre, lelki életre. Nekem már meg vanak az ajándékok, kész a takarítás, valamennyi kismamám akit decemberre vállaltam, megszült, igazán jó a hangualatom. Holnap-holnapután sütés-főzés, kedden, szerdán dolgozom. Etelka, hallod???? Amúgy ne izgad magad, Botond tudja, mikor lesz kész, akkor kibújik. Persze, hogy Te most nem karácsony várásra vagy berendezkedve, hanem gyerekvárásra. Bújj csak be a meleg ágyikóba, nézd a hóesést, és élvezd ki minden percét ennek a babavárásnak! Hidd el, jó lesz visszagondolni rá.
Rengeteg szülés volt az elmúlt napokban, ne bánd, hogy kiaradtál a tumultusból. :lol: :lol: :lol:
bábaildi
 
 


Ildi de jó hogy jöttél...már hiányoltalak!!!!!!!!!
Ildi két ünnep között dolgozol?Barnival meglátogatnánk:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hahó!

Etelka, köszi a jelentgetést, mi megvárjuk a kisfiatokat! ;)
Tényleg élvezd, amíg még élvezheted a babavárást, mert aztán a babázást lehet élvezni, és az már teljesen más. :) Nem kevésbé szép-jó, csak más. Gyönyörű. :) De a babavárás is. :)

Ildi!!!! De jó! Ügyes kismamáid voltak! :) Szép karácsonyt!

Meg mindenkinek áldott ünnepeket, bár biztos jövök még addig.

Puszi.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Igen, jelentgetek.... még mindig semmi.... a mi kisfiúnkat két hideg front sem hatotta meg.... :( jó, tudom, ne legyek türelmetlen, nem vagyok.... és már szóltam a családnak is, hogy ők is nyugodtan készüljenek úgy, hogy karácsonykor tuti bent leszünk..... a férjem azt mondta, majd pótkarácsonyozunk :) Győziék hamarabb, mi később.... :)
Bábaildi, bebújtam az ágyba, mert kicsit beteg vagyok... de úgy meg pont háttal vagyok az ablaknak, így nem láttam a szép hóesést... na meg hamar be is sötétedik :) de azért néha kimentem megnézni :) :) :)

Szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka lehet a kis prüntyi megvárja a 40.hetet:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Etelka, jobbulást! És még mindig gondolunk rátok! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Etelka: mit beszéltetek meg az orvosoddal?? Megvárjátok az ünnepet, vagy előbb megindítja a szülést??? Sztem nyugodtan karácsonyozhatnál otthon, ha nem indul meg a vajúdás, egy hetet lehet várni....
Nitácska: két ünnep között 27-én nappal dolgozom, 29-én éjszaka. Azután elsején nappal...Szívesen látlak, ha tudtok jönni....
Lányok: hogy álltok a karácsonyi készülődéssel??? Meséljetek! Mindenkinek lesz karácsonyfája???? Ki hova megy-ki marad? :lol: :lol: :lol: :lol: Ünnepeljünk egy kicsit előlegbe.....
bábaildi
 
 


Bábaildi, nem beszéltünk erről vele.... mert úgy engedett el csütörtökön, hogy bármikor megindulhat a szülés.... és én reménykedtem, hogy még aznap, vagy pénteken, vagy tegnap... de hát mindegy, amikor jön, akkor jön.... mivel úgysincs karácsonyi hangulatunk (a férjemnek sem...), így nagyon nem hat meg most ez a dolog, hogy karácsonykor leszünk-e bent, vagy sem... a család így is úgy is oda fog járni..... ajándékot később is tudunk adni... szóval... majd meglátjuk. Lehet, a meleg majd előcsalogatja... :) ettől függetlenül, állítunk fát, amennyiben aznap még itthon leszünk :) igaz, csak kicsi műfenyőt... mivel minden évben karácsony második napján hazamentünk a szüleimhez vidékre több napra, így nem szoktunk "élő" fát venni. Majd jövőre, ha már Boti is élvezi :) de azért sütöttünk mézeskalácsot, meg holnap tervezek sütni sajtos rudat :) meg már tervezem a vacsit, hogy mi legyen, de még nem jutottam dűlőre vele :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Etelka: nem volt netem egy hétig, agyon izgultam magam, hogy lemaradtam a nagy napról, de örömmel látom, hogy nem.. :wink: :lol: :lol: most már akár indulhat is a buli.. :wink: :lol: :lol:

most többet nem tudok írni, de igyekszem hamar jönni és mindenkire reagálok.. :wink: 8)

puszi mindenkinek.. :lol:

ja, és Etelka jobbulást.. 8)

Kép

Kép
morca
 
 


Ildi akkor 27-én Barnival beugrunk:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Mindig jövök nézegetni, mivan-mivan... :) Na, akkor jól megvártátok Morcát, Etelka! Nademostaztán tényleg hajrá! :)

Ildi, mi megyünk anyósomékhoz, meg leszünk itthon, de itt ugye együtt a csaléd nagy része, szóval nem nagyon kell külön utakkal bajlódni. :)
A gyerekek betegsége miatt még sehol sem állunk a készülődéssel, de remélem szerdán, amikor már Apa is itthon lesz, akkor mindent sikerül megcsinálni, és a betegek is jobban lesznek... Samunak több mint 1 hete 38,5 a láza...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Etelka, Anyukám jut Rólatok eszembe..:) igaz, amikor én születtem, nem volt 4d-s uh, sőt, a 'hagyományos' uh is csak indokolt esetben, pl ikerterheségnél, szóval azt sem tudták, lány leszek-e vagy fiú, és születési dátumnak a dec. 13-t lőtték be, méricskélni nem nagyon tudtak.
Jut eszembe: Ildi, akkoriban hogy számolgattak, mármint nyilván a menzeszhez igazították a dátumot, de méreteket nem nagyon tudtak így mérni..?
Szegény anyu még karácsonykor is otthon pihegett, én meg sem moccantam, mármint kifelé. :) Aztán szilveszter délután mégis.
Na, ezzel nem akartam rádijeszteni, csak anyu elbeszéléseiből indultam ki én is, mikor vártam Dórit...ólomlábakon járt az idő és mindenkit irigyeltem, aki már túlvolt a nagy napon.
Szerintem is próbáljátok meg kiélvezni a karácsonyi időszakot, akár otthon töltitek, akár a kórházban, így is, úgy is szép lesz, tele izgalommal!

Lányok, én idén vettem egy műfát. Eddig mindig gyökeres fenyőnk volt (utálom a fa kaszabolást), de idén Dóri miatt már nem mertem olyat venni. Akármilyen fajta, valamennyi levelet csak elhullat, az én lányom meg bekap ezt-azt, gyakorlatilag bármit, amit talál. Tavaly még jó volt, mert csak a pihiszékben feküdt, így akkor még igazi fánk volt. Egyébként nagyon pofás a műfenyő, csak illata nincs és a tapintása árulja el, hogy nem igazi. Lehet, hogy beválik.
Én sütni nem szoktam, mivel nem tudok, de idén megpróbálkozom a gyömbéres-mézessel. Lesz mákos guba, sütök pecsenyehusit, egyébként minden megy a maga útján, mint máskor. Szenteste anyuéknál leszünk, másik napon a férjem családjánál, harmadik napon pedig az egész brigád megy anyuékhoz.
A süteményekről nagymamám és az anyu gondoskodnak (szerencsére, mert ők ezelnek nagymesterei :)

Kép
anhel
 
 


Ja, és még a hóról: egy zsákutcában lakunk Budán, errefelé a postás is csak elvétve jár, hát még a hókotró. :))
Térdigérő hó áll az udvaron, az utcában, kint az erkélyen a korláton 10 centis a hótakaró.
Tegnap kivittük Dórit, először nagyon élevezte, sikongatott a boldogságtól, aztán lelépett az út szélére (ahol kb. 20 centis szűz hó volt), és jól megijedt. Gyakorlatilag belefejelt a hóba, volt üvöltés. :)

Kép
anhel
 
 


Zdóri jobbulást a betegeknek!!!!!!!Máténak is sokáig magas láza volt....még Barninak kell szívni az orrát...már jó 2 hete........meg gyógyulhatna már!!!!!
Anhe nekünk évek óta műfenyőnk van..pont azért mrt én miatta ne vágjanak ki fát ami kb 2 hétig áll....lehet kapni illatos gyertyákat....én olyat használok és teljes így a hangulat.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Etelka: csodaszép karácsonyotok lesz az biztos, akár otthon töltitek, akár a kórházban, úgyhogy tényleg semmi dolgod, csak lustálkodni, és kiélvezni minden pillanatot.. :wink: :lol: de én már úúúúúgy izgulok érted.... :wink: :D :D

Dóri: jobbulást és sok gyógypuszit a kis betegeknek, remélem karácsonyra már mindenki egészséges lesz, és minden el is készül időre.. :lol: nálunk is volt egy "kis" nátha, Ákos is panaszkodott a fülére, de nálunk már jól van mindenki.. 8) 8)

Anhel: anno Matyi egyáltalán nem volt hajlandó bele menni a hóba, csak az tetszett neki, ha a Borisz húzta.. :lol: most meg az összes hókupacot végig ugrálja, hempereg, ugrál a hóval teli árokba, szóval borzasztóan élvezi.. :D :D Ákos is nagyon élvezi, ő mindent csinál Matyi után, úgyhogy ő is hempereg, meg dobál minket hógolyóval, ja és úgy szánkózik mint a nagyok, simán kapaszkodás nélkül ül a szánkón, és nagyon büszke magára.. :D :D

Nitacska: örülök, hogy jobban vagytok.. :wink: :lol:

Bábaildi: mi is nagyon készülünk az ünnepekre a fiúkkal.. :lol: csináltam nekik egy adventin naptárt, amiből minden reggel kihámozzák a csokijukat, ezt nagyon élvezik és Matyi már pontosan látja, hogy milyen közel van a karácsony.. :lol: már csináltunk karácsonyfa díszeket sóliszt gyurmából, meg tobozokból, ma pedig csinálunk házi készítésű karácsonyi dekorációt, és délután feldíszítjük az egész lakást.. :lol: :lol: már két adag mézeskalácsot sütöttünk Matyival, szerdán jön a harmadik, meg még valami egyszerűt csinálunk, amit Matyi is könnyen ki tud keverni.. :lol: komolyan mondom, nekem azóta van újra igazi karácsonyi hangulatom, amióta a fiaimmal készülünk és látom, hogy mennyire élvezik a készülődést, várják a nagy napot, annyira jó látni, ahogy be vannak zsongva, alig várom, hogy lássam a kis arcukat, mikor megjön a Jézuska.. :D :D és Ákos is annyira képben van, pl minden este elmutogatja, hogy a télapó hozott nekik finomságokat, és dobálja neki a puszikat..:lol: ja, és még csinálunk a barátainknak is (Matyi korabeli) apró ajándékokat.. :lol:
szenteste mi itthon leszünk négyesben, másnap megyünk a nagynénémhez anyukámékkal együtt, utána pedig anyósomék jönnek hozzánk, úgyhogy mi sem fogunk unatkozni.. 8) :lol:


puszi

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Morca én is ezért várom igazából a karácsonyt....látni Máté arcát ahogy bontogatja az ajándékait.meg ahogy készülődünk......fát díszítünk...jövőre már Barni is segíteni fog!!!!!!! :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszi a sok aggódást, és izgulást :) :) :) még mindig egyben vagyunk... a méhszáj puhul, de még mindig zárt... ma ctg-n meg is kérdezték, hogy én 24-én akarok szülni??? Mondtam, hogy akar a fene, de a gyerek Murphy törvényei alapján tuti akkor fog jönni.....

Anhel, nem ijesztettél rám... már beletörődtem, de jövő hétfőtől tovább nincs kecmec... ha addig nem akar jönni ez a kis kölke, akkor megindítják :) már nem maradhat tovább :D Nekünk is műfenyőnk van.... :) praktikusságból :) meg hát azt legalább nem vágják ki, ahogy Nitácska is írta :)

Olyan jó, hogy már így tudtok készülni a Manókkal... sütni, fát díszíteni.... :) jövőre már mi is majdnem... :D:D:D :wink:

Nah, holnap késői időpontot kaptam ctg-re, de utána jövök még. Sajtos rudat készülünk holnap sütni, de megírom, mi a helyzet :)

Szép estét Mindenkinek!!!

Beagle, nagyon el vagytok tűnve.....

Gyógyuljatok is meg az ünnepekre, mindenki!!! :) :) :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Kár, hogy azt igéri a meteorológia, hogy nem lesz fehér karácsony! Csodaszép most minden a hótakarótól. Valahogy az emberek is türelmesebbek, persze nem is lehet rohanni ilyen utakon, de mégis, mindenki kisimultabb egy kicsit :wink: :wink: :wink: Most csomagoltam az ajándékokat, ez a legjobb érzés a világon, hogy adhatok másoknak. Persze csak a szüleim, és a gyerekek-unokák, met a nagy családban már évek óta nem ajándékozunk. Ki győzné???? Nem is ez a lényeg. Szenteste mi is szűk családi körban ünneplünk, 25-én viszont 20-n ülünk az asztal körül :lol: :lol: :lol: Ez is nagyon jó, kalákában összhordjuk az enni-innivalót, és egész nap csak beszélgetünk, beszélgetünk...26-án pihennő, nem jön senki, nem megyünk senkihez...ez is finom tud lenni....Huhh! Szeretem a karácsonyt!!!!!!
bábaildi
 
 


Sziasztok!

Etelka: ti még egyben :) szép karácsonyi ajándék lesz Botond baba, szerintem nem szenteste fogsz szülni, valamiért így érzem. Köszi a hiányolást, jól esett :) Pihenj sokat, remélem már kigyógyultál a megfázásból.Ja és jelentkezz minden nap ha tudsz.

MI is nagyon készülünk a karácsonyra. Nálunk csak Dóri kap nagyobb ajándékot, a család többi tagjai csak apróságot kapnak, de nem is az ajándék a fontos. A nagyszülők fotóalbumot kapnak 50 képpel Dóriról. A születésétől mostanáig vannak a képek sorba rendezve, biztos nagyon fognak örülni.

Ma sütöttünk mi is karácsonyfa és csillag formájú sütit. Idén nem lesz szaloncukor, majd azt teszem a fára. Nekünk igazi fenyőnk lesz, még sose volt műfenyőnk, bár sajnálom, hogy kivágják de valahogy nekem úgy karácsony a karácsony.
Nálunk is nagy jövés menés lesz. Suenteste itthon félig, utána anyuméknál, másnap anyósoméknál, utána anyuéknál ebéd, jönnek a dédik és a nagynénémék is, utána pihi, de apa már megy is dolgozni :(
Tényleg olyan jó érzés ajándékot csoamgolni, nagyon szeretem mikor örülnek annak amit adok.

KI milyen édeset süt? Jó lenne ha adnátok jó ötletet, és receptet.

Velünk egyébként minden rendben. KIjött a 7.fog, és útban van a 8. is, ezért ma is csak 20 perc alvás sikerült napkzben, de most már alszik is. Ja és beoltattuk Dórit is, így már mindenki megkapta. Dórinak holnap jár le a 14 nap, úgyhogy már nem izgulok hogy az ünnepek alatt mindenki összepuszilgatja, de már a vírusok is alszanak ebben a hidegben.

Mprca: holnap írokm ígérem, de most mennem kell.
Vendég
 


Sziasztok!!

Beagle: már nagyon várom.. :wink: :lol: én küldök neked egy nagyon egyszerű és finom süti receptet, ha akarod.. :wink: :lol:

ajándékot nálunk is csak a gyerekek kapnak, meg a nagyszülők, mert nekik készítünk a fiúkkal.. 8)

nekünk gyökeres fenyőnk van minden évben.. 8)

a havat én is nagyon sajnálom, kár, hogy pont karácsonyra olvad el.. :( de majd lesz belőle még elegünk is.. :wink: :lol: :lol:

Etelka: lehet Boti is a hóeséstől lassult így le és azért nem akarózik kijönni neki.. :wink: :wink: :D

pussz

Kép

Kép
morca
 
 


Ildi kicsit irigyellek hogy olyan sokan ülhettek egy asztalnál.eg a hangulat...jaj az olyan jó lehet:))
a havat én is sajnálom..........:(((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Amikor leesett a hó, én is úgy örültem, hogy akkor fehér lez majd minden karácsonyra... Na, de sebaj, lesz ünnep így is. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jöttem, Etelka, mert most aztán már nagyon izgulok... :) Puszi nektek!

Meg mindenkinek puszi!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Jöttem még én is gyors helyzetjelentésre... nem tudom még, lesz-e belőle valami, de nagyon-nagyon fáj a derekam..... és reggel 15 percenként fájt a hasam alja..... (de volt már ilyen.. szóval nem tudom...) ha lesz, Nitácska jön a jó hírrel... ha nem, akkor én jövök délután is :D ctg után :)

Szép napot!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka, Beagle is azt érzi, és valahogy' nekem is az ugrott be, mikor visszaolvastam a tegnapi hozzászólásokat (de akkor még nem is láttam a ma reggeli, utolsó bejegyzést Tőled), hogy jóeséllyel nem fogsz Te ma már semmilyen sajtosrudat sütni...:D :D :D

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!

Nos, a helyzet változatlan.... és jön a sütögetés :) :) :) pedig én is azt hittem, hogy ma már nem.... ezért jól be is csomagoltam majdnem minden ajándékot, meg elmosogattam... de hát.... még csak jóslófájások, azt mondta a doki. Holnap meg reggel 7-re kell mennem.... :(
Megfázásügyileg már jobban vagyok egyébként, remélem, Mindenki más is!!! :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka én is igy kezdtem.......először kis jóslók majd ahogy Ildi mondta vihar előtti csend volt......és utána jött Barnika!!!!! :) :)
szóval..hajrá!!!!!!!!!!!!!!
27-ig szülj meg...........akkor megyünk Barnival Ildi látogatóba meg akkor hozzátok is!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Etelka, azért ez a reggeli már a gyanús kategóra... :) Szóval az tuti, hogy bent nem marad a kislegény! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Örülök, hogy megfázásügyileg jobban!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Etelka szerintem te már mindenórás vagy!!!!!!!!!!!! :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Etelka:):):):):):)
Mindent bele:):):):)::):):):)
Egy ismerősöm januárra volt kiírva, ma mégis megszűlt:):):):)

Remélem Te is így fogsz járni:):):):):):) Nagyon szorítok Értetek:)

Mindenkinek szép jó éjszakát:)
bluebox
 
 


Sziasztok!

Köszi a sok hajrát, úgy tűnik, meghozták a gyümölcsüket.... ugyanis 3,50-kor arra keltem, hogy szétszakad a hasam alja... kiszaladtam pisilni.... aztán 4,15-kor, aztán 4,30-kor, aztán 4,43-kor, aztán 5,53-kor, aztán 5,07-kor, most 5,17... szóval vannak, vannak fájások, és ezek már valójában fájnak, nem kicsit... ezek nem keményedések..... ez az utolsó nagyon fájt....úgyhogy úgy tűnik, úton van a kicsi fiúnk.....
Nitácska, megy az sms hamarosan, és én meg lassan ébresztem apát.. hogy induljunk.... szorítsatok nagyon.......

Szép napot!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka: JUHHHHÉÉÉÉÉ!!!!! NAGYON SZORÍTOK NEKED!! MINDENT BELE!!!! :P :P :P :P :P :P :P

Várjuk az sms-t.. :!: :!:

millió puszika :P

Kép

Kép
morca
 
 


óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ETELKAAAAAAAAAAAAAAAAAa:):):):)

Mindent bele:):):):) Kívánom, hogy nagyon szép szülésed legyen és természetesen könnyű:):):)
Várom én is a fejleményeket:)
bluebox
 
 


Hajró Etelka!!!
Szorítunk Nektek!!!

Kép
anhel
 
 


Látod Etelka, milyen ügyes vagy, hogy minden ajándékot becsomagoltál és el is mosogattál?! :D
Aztán majd meséld el, sütöttél-e sajtos rudat...;) :D

Gyakrabban fogok benézni ide ma, mert én is nagyon várom Nitácska közvetítésével az örömhírt.

Kép
anhel
 
 


Etelka mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon ügyes leszel!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!
ÍRT ETELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


"Megérkezett Bata Botond 9:40-kor,3400gr-mal és 51 cm-rel!!!!!!!!!!!!!!!
megdicsértek,pedig ordítottam mint a sakál:)De a bébi is rendben van,és gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Sok boldogságot kívánok ezúton is:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Etelka:

GRATULÁLOK A KISFIADHOZ!!!!!!!!!!!!!!! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS PERSZE RENGETEG TEJCSIT !!!!!!!!! :D :D :D

Nagyon boldog karácsonyt és várjuk a beszámolót és a képeket Botond babáról.. :D :D :D

millió puszi nektek.. :P :P

Kép

Kép
morca
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?