Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Hű Evetke ez nagyon klassz! Most irígy vagyok, hogy felénk nincs ilyen csuda játszó Kép
Gyerkőceid birtokba vették? Kép

A lakást csak szépen lassan tedd rendbe, nem hajt a tatár! Pihi is jár az embernek Kép

Tűzijátékot néztétek? Kép
Mi az ablakból, mind a hárman! Alexának tetszett, igaz lecicázta a fényeket is. Nálunk minden cica mostanában Kép

Fáj a fejem ettől a lüke széltől! Megyek is.Kép
Pussz
Hajni
tigribigri
 
 


Sziasztok!
Újra itt! Kép
Jobbulást a betegeknek, és kitartást a kismamáknak! Kép
Apum szobafestő, tudom ajánlani bárkinek! Igaz, amikor újítottuk fel a lakásunkat, a barátnőmmel szedtük le az összes tapétát, mert annyi munkája volt Kép de persze az érdemi munkát ő végezte!
Az új játszó minket is érdekel, persze csak ha van hinta, mert azt nagyon imádjuk!
És most jöjjön a dicsekvés! Hihetetlen, hogy milyen helyek vannak itthon! (Mo) Kipróbáltuk a Kolping családi nyaralót, hát valami brutál! Ha Lili nagyobb lett volna, még jobban ki tudtuk volna használni a lehetőségeket. Tudom ajánlani mindenkinek, akinek van felesleg 100-200 ezer forintja! Mielőtt azt hinnétek nekünk sincs Kép, de mint már írtam, 2 másik családdal mentünk, és így "gazdaságosabb"! Ja és a kolpingosok is nagyon rugalmasak, felhasználhattuk a tavalyi utazási csekket foglalónak, és az ideivel fizettük a "végét"! Szóval egész jól telt az idei nyár! Most csütürtökig pesten leszünk, ha addig lesz valami tali, szívesen csatlakoznánk!
Puszás mindenkinek Kép)
betty77
 
 


Sziasztok lányok!! -én is rohanok csak éppen BENCÉNEKKép kivánnék egy boldog névnapocskát!!!! KépPuszi mindenkinek később megpróbálok bővebb lenniKép Ildikó
evetke
 
 

 
 

Hali!

Betty éljen-éljen! KépÖrülök, hogy jól éreztétek magatokat! Képeket!!!! Kép

Bence sok boldog névnapot kívánunk mi is neked!Kép

Pusz
Hajni
tigribigri
 
 


Sziasztok!

A pocaklakó remekül van, elég régóta és elég sokat mocorog. A meleggel nem volt gondom, de azért már vártam ezt az őszies időt. Kép

A Pestújhelyi Közösségi Házról írtam. Azt újítgatják.

Érdekes, hogy Bátor életéből a kúszás-mászás szinte teljesen kimaradt. ...ha jól emlékszem. Viszont a borulások és esések nagy részére csak hangosan legyintettünk. Talán ennek is köszönhető, hogy Bátor sem veszi, vette zokon őket.

Az a kép a pocakról, amit Tigri berakott... kisérteties. Valamelyik nap azt álmodtam, hogy a kislányom feje kinéz ugyanígy a pocakomból, én meg boldogan simogatom az arcocskáját. Horrorisztikus. Na ezek után meg látom ezt a fotót...

Evetke! Hol is van ez a bizonyos hajós játszi?
borcsa
 
 


Sziasztok!

Borcsa ne haragudj, hogy rád hoztam a frászt! Szerintem egy kedves kis kép, annyira helyes az a babaláb!

Mi is igyekszünk nem nagy feneket keríteni a "jajdemegijedtemhogyvigasztaljalak" dolognak, de amikor a gyerek visít, igenis vigasztalok ezerrel! Mert még egy 8 hós baba nem érti mi történt. Majd ha nagyobbacska lesz jöhet a "mirekatonaleszelbegyógyul" szöveg.
Egyébként még az a jó, hogy hamar megnyugszik! Viszont csak azaz 1 nap volt totál sz.. az esések szempontjából, akkor gyakorolt Kép

Betty mit sütöttél ma?

Többiek?

Puszi
Hajni
tigribigri
 
 


Sziasztok!
Kicsit megkésve, és persze sajna még mindig gif nélkül, kívánunk Bencének boldog névnapot. Kép

Bocsi Tigri, de a mai nap megint nagyon elszállt! Megint itt volt a barátosném lánya, mostam, vasaltam, és hajtogattam. Délután pedig sütöttem nekik muffint!
betty77
 
 


Sziasztok!
Tegnapelőtt voltunk mi is a hajós játszón (Borcsa, ott van a bolhapiacnál, a vasúti felüljáró mellett), a gyerekeknek tulképp tetszett, nekem kevésbé. Maga a játszó nagyon pici, klausztrofóbiásan kicsi, a hajó, két hinta és kész, pedig a téren bőven lett volna több hely, viszont rengetegen voltak. Janka felment a hajóra, én utána, de alig bírtam a nyomában maradni a sok gyerek miatt. Viszont a hajó kétségkívül impozáns.
Tigri, persze, hogy meg kell vigasztalni az ilyen picikéket, ha elesnek és sírnak fájdalmukban, ijedtségükben. Viszont pl anyukám a legkisebb esésre is képes odarohanni sápítozva a 4 évesemhez is, és a saját viselkedésével kelt benne olyan érzést, hogy most baj van, most sírni kell, pedig ha nem ugrott volna oda, a gyerkőc simán feláll és továbbmegy. Janka is elég nagyokat bír esni, eleinte nagyon csámpás volt, ahogy írtam is. Csak akkor szaladok oda vigasztalni, ha magától kezd sírni, de akkor persze azonnal. Kép De nem ragozom ezt tovább, hiszen azt hiszem, ugyanarról beszélünk.
Ezen a héten Gellért nem megy oviba, minden napra próbálok valami érdekes programot kitalálni, mert itthon csak marakodnak, nyavalyognak. Ha elmegyünk, akkor szinte semmi gond nincs velük. Kép
Janka megint fogakat növeszt, persze egyszerre 4-et, ha lúd, legyen kövér ugyebár. És továbbra is igen lelkesen szopizik. Berakok egy képet, csak mert ezer éve nem találkoztunk egyikőtökkel sem, remélem, sikerül.
Borcsa, hányadik héten is tartasz? És micsoda álmaid vannak! Bátor folytatja a bölcsit ősszel?
Kati, Ti pedig ovisok lesztek? Babád? Pocakod? Ritkán "látlak" mostanában.
Evikém, olvastalak a mogyoródi kismamiknál. Látom, már felderíted a terepet! Kép Láz elmúlt? Jól vagytok? Niki készül a suliba?
Puszi mindenkinek, Klára
(Hú, mennyit írtam!!!)
Kép
klara
 
 


Sziasztok lányok!!!
Hát igen,ha egyszer oda kerülök muszály barátokat szereznemKép/Mogyoród/
Tényleng jó lenne már összefutni de hát semmire nincs időm. Csajok Niki 1 hét múlva túl lesz az első sulis napjánKép-holnap megyünk bevásárolni neki.HIHETETLENKépMost született!!!!Gergővel 13.-án kezdünk a bölcsibe beszokni. Megpróbáljuk aztán ki tudja!?Klárus hun a kép???? Tigrikém jó az egybefüggő szövegedKépteccik!!Betty!- Olyan muffint egyszer én is ettem Katinál!!Nagyon fincsi voltKép
Borcsa baba!!-micsoda élmények??Azért ne aggódj ALien csak a filmeken vanKépVigyázz magatokra!!
Képzeljétek a hugom papiron hétfőre volt kiirva,szegény már nagyon nehezen birja!! Ma mi is voltunk lenn a játszón.Szerintem az a helyzet hogy még nagyon uj és nem tud ennyi gyereket befogadni.Az viszont teccik hogy este 8-kor bezárják,igy talán nehezebben"lakódik "le.
Na mentem csicsizni.Legyetek jók!! puszika Ildikó
evetke
 
 


Evetke! Ilyet biztos, hogy nem! Az első adag győnyőrű lett, csak az alja maradt a sütőben!
A másodiknál állítottam a sütőn, és kértem, hogy csak az alját süsse, de magas hőfokon hagytam. Itt egy kicsit -a barátosnőm szerint- karamellás lett az alja. Szerintem szimplán leégett. A harmadiknál visszaállítottam az egyenletes sütésre, de maradt a hőfok erőssége, ez egy kicsit kiszáradt. A negyediknél pedig belekapartuk az összes maradék masszát, ami persze nem akart megsülni, csak kidagadni sütőből. Tehát melyiket is edted?! Kép
betty77
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm a névnapi köszöntéseket Bence nevében, aranyosak vagytok!Kép
Majd jövök.

Kati
kfk
 
 


Evi, nálam látszik. Mármint a kép. Nálatok nem?
K.
klara
 
 


Sziasztok!

Most hívott Evetkénk, sajnos nem lesz egy darabig, mert a szerda éjjeli vihar miatt tönkrement a gépük. Kép Kép Kép Úgy tűnik, hogy belecsapott a modemen keresztül a villám. Most egyelőre dokinál van, reméljük meggyógyítják!

Klárus bejön a kép, gyönyörűek a gyerekek! De hol a nagy haja Jankának? Kép

Majd még leszek, de most mennem kell!
Puszi
Hajni
tigribigri
 
 


Na hali!

Hát azt kell mondjam, hogy ez a pocakból kinézős álom semmi ahhoz képest, hogy Bátorral miket álmodtam össze. Példát már nem tudnék mondani, de már magam előtt is szégyelltem magam, hogy az agyam hogyan tud ilyeneket kombinálni. Azok aztán tényleg horror álmok voltak. Ámomban nem volt zavaró, minden természetesnek tűnt, de mikor felébredtem pánikba estem magamtól. De már nem emlékszem rájuk szerencsére.
Ha minden igaz, akkor a 24. héten vagyunk.
Bátor megkezdte a bölcsit, én meg egy hét múlva kezdem a sulit. Pontosabban majd 6-án. Most hétfőn lesz a beiratkozásom. Olyan izgi...
borcsa
 
 


Hali!

Lányok életet a topiknak!!!

Borcsa minden elismerésem a tiéd! 2 gyerkőc mellett még suli is, sőt a többi ténykedésed... Nem semmi csaj vagy!
Pontosan milyen suli is? Bocs ha már említetted, de olyan lyukas az agyam mostanában Kép
Mentek 4D-s ultrahangra?
Milyen neveken gondolkodtok?

Megyek, mert Alexa épp most igyekszik felborítani a ruhaszárítót Kép
H
tigribigri
 
 


Kép
tigribigri
 
 


Sziasztok!

Holnap kezdjük az ovit. Már 1 hete szoktatás van, de úgy érzem hogy ma igazán jól érezte magát.
Múlt héten voltunk 4D-s uh.-on és KISFIÚ lesz a drágám.Kép A nevében még nem egyeztünk meg, de ami késik nem múlik. Kalácsképű fiacskám lesz. Tiszta apja.Kép Elég nagy baba. Most 2354 gramm. A doki szerint születéskor elérheti a 4 kg-ot vagy még annál is többet.

Nem tudjátok Evetke húgával mi újság? Evi mikor jön?

Klárus: Nagyon aranyosak a gyerkőcök. Jankát alíg ismertem meg.

Tigri: Aranyos a kép nagyon. Hogy vagytok?

Betty: Még mindig nyaraltok?

Borcsa: Hogy megy a bölcsi? Szereti Bátor?

Puszi mindenkinek!

Kati
kfk
 
 


Sziasztok!
Nem, már nem nyaralunk. Kép
Lili múlthét kedd óta magától felül, és most természetesnek veszi, hogy ha valami nagyobb (magasabb) mint Ő, az azért, van, hogy ő bele tudjon kapaszkodni és annak a segítségével fel tudjon állni. Persze az lehet, az ágyról lelógó ruhadarab, vagy a játékos doboza stb stb. Csak szegénnyel azt nem tudjuk megértetni, hogy ő még kicsi ehhez, és minden egyes atrakciója sírással végződik.
Én anno nem mertem 4D-s uh-ot csináltatni. Majd talán a következőnél Kép
Képzeld Kati, voltunk babaúszáson, és Lili nagyon élvezte. Lehet, hogy ő többet strandolt az idén, mint én Kép
betty77
 
 


A hossszúúú bevezetés után, elfelejtettem a lényeget, hogy állandóan Lili nyomában kell lenni, ezért nem tudtam mostanában írni.
Kicsit mintha tényleg haldokolna a dolog.
A friss kismamák is eltüntek, pedig mintha kettő is lett volna, vagy rosszul emlékszem?
betty77
 
 


Halihó!

Kati: Kép
Kép

Jól vagyunk, tegnap Alexa felállt!

Rendesek voltak ugye a Praxisban?

Közérzeted?
Aztaaa, tényleg jó nagy babó lesz!
Bence mennyivel született?
Ez is császár lesz? Vagy még ilyenekről nem beszéltetek a dokiddal? Van amelyik orvos nem "ragaszkodik" császár után császárhoz. De persze ezt biztos ők tudják mérlegelni, gondolom a heg alapján. Na most úgy írtam, mint egy nagy császárszakértő, pedig nem vagyok az, csak a 10 cm műtéti hegem "jogosít fel" okoskodni Kép Kép

Betty, ügyik vagytok! Kép
Miért nem mertél elmenni 4Dsre?
Emilt megkaptad?

Evetkéről még nincs hír, majd üzenek neki.

Borcsa beiratkoztál?

Puszi
Hajni
tigribigri
 
 


HalihÓÓÓÓ!!
A Niki régi gépével fél napos küszködés árán végre betöltöttem a babanetetKép Rendesen net hiányom vanKép
Ha minden igaz!!!!!!- holnap ujra lesz gépünk!!!! de a héten mindenképpen!! Megusztuk garanciában az alaplap cserét!!!!HURRÁ!!! A rúter az ami húzós mert az zsebből mentKépHát ennyi!! Hiányoztok!!!!Kép Mindenkit puszilok,és gratula mindenhez!!-ovizás,felülés,rosszalkodás...... Klárus nagyok vagytok!!!!-és szépekKép
Ma iskolás lett a lányom!!!!!!-Valami isteni büszke érzés!!!! És nagyon teccik neki,persze mit mondjon első nap után!! Csajok léptem mert 5-től szülőim van!!!Kép Mindenkinek puszika!! Legközelebb már csak akkor irok ha jó lesz a gépem mert ez igy rémálomKép
puszi Ildikó
evetke
 
 


Sziasztok!

Sehol senki? Kép

Betty citromsav, amit vettél? Végül is voltatok vásárolni a Mária nagykerben? Miket vettél?

Hali
Hajni
tigribigri
 
 


Kép

Még mindig sehol senki?!
tigribigri
 
 


Tigri, ezeknek a szemeknek nem tudok ellenállni (mert annyira csúnyák Kép), inkább bejelentkezem Kép
Mi egyformán vagyunk, mászkálunk mindenfelé, játszókra, ismerősökhöz, vidáman telnek a napok. Az oviért Gellért valahogy kevésbé lelkesedik, mint eddig, de azért szereti. Már középsős Kép
A Mária nagyker olcsó és jó, tényleg? Harisnyák pl mennyiért vannak vajon?
Evetke, sajnos Bálintom nem konyít a routerekhez Kép Borcsának küldtem emilt, de látom, már megoldódott a gond. Niki tantónénije aranyos? És van olyan ovistársa, akivel egy osztályba kerültek?
Kismamijaink, remélem, jól vagytok! Kati, akkor már oviztok rendesen? Amíg Bence távol van, tudsz pihenni picit?
Ülő-álló-mászó babák mamijainak sok erőt! Most kezdődik az a korszak, amikor fél méteres magasságig ki kell üríteni minden polcot és egyebet a lakásban? Kép
Puszi, Klára
klara
 
 


Sziasztok!
Nem, nem voltunk, hisz azt beszéltük meg, hogy együtt megyünk a nagykerbe. Tegnap a Bergonba voltam etetőszéket és babakocsit nézni, de egyikkel sem jártam sikerrel.
Igen, citromsavat vettem, és gyönyörűen kihozta a vízkövet. Gondoltam is rá, hogy leviszem a nőcinek megmutatni Kép
betty77
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ám én is!Kép
Már járunk oviba!Kép Hála az égnek szereti (eddig) és minden rendben van vele. Még azért alíg várom a 4 órát, hogy mehessek érte. Nekem szerintem nehezebb. De majd hozzászokunk.

Betty: Lili jár babaúszásra?Kép Hol voltatok? Élvezte?
Miért nem mertél 4D-s ultrahangot csináltatni?

Én citromsavat tettem mindig a vízbe amibe kifőztem a cumikat és nem lettek vízkövesek.

Tigribigri: Nagyon ügyes Alexa!!!Kép Gratulálok neki!
Rendesek voltak a Praxisban nagyon, dehát mindennek megvan az ára ugyi!Kép
Bence 3200 grammal született. A dokim szerint 80%-ban császár lesz, de gondolom a maradék 20% is sok mindentől függ. Majd meglátjuk.
Mi az a Mária nagyker? Mit lehet ott venni és hol van?

Evetke: Remélem minnél hamarabb meggyógyul a géped!Kép A húgoddal mi újság? Már biztosan megszült.
Nikinek gratulálok az iskolához! Hogy érzi magát?
Tetszik neki?

Klárus: Köszi jól vagyok. Már egy kicsit nehezemre esik a mozgás, de minden okés.
A pihenés azért nem annyira megy, mert rengeteg dolgot kell csinálnom. Szeretnék mindent rendben hagyni mielőtt bevonulok a kórházba.
Azért Jankával egyedül csak könnyebb, nem? Gellért nem szeret annyira oviba járni?

Na puszi nektek, jó hétvégét!

Kati


Kép
kfk
 
 


Hali!

Lám-lám elő kellett venni a ronda szemeimet, hogy írjatok! Kép

Kati, Kép
hogy én hogy irigyellek a pocakodért! Az ovi miatt már kevésbé, de ha szereti az szuper!

<font color="ff0000">Mária Bababolt Gyermekruha Kis- és Nagykereskedés
1132 Budapest, Visegrádi u. 25.
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 9-19 h
Szombat - Vasárnap: 10-18 h</font>

Amúgy www.babakocsi.hu

Neten ne rendeljetek tőlük, mert tapasztalatból mondom elég macerás. Én csak 3X vesztem össze az ügyfeles csajjal a járóka miatt Kép Autó hiányában sajna ilyen megoldást választottunk, kár volt... Ráadásul már nem is használjuk! Kép
Vannak jó cuccaik, ár elég vegyes, de ki lehet fogni jókat jó áron.
Van nekik gyerekmegörző is az üzletben, olyan játszóházféle.

Klárus
örülök, hogy vidámak a napjaitok! A pap ismerősöd a Pestújhelyi templomban fiatal és hosszú hajú? Szombaton arra sétáltunk és láttunk egy esküvőtKép, kicsit meglepődtem milyen fiatal a pap.

Betty,
akkor félreértettem amit mondtál, mert mintha azt értettem volna, hogy a Máriában láttad a fogkefét amiről beszéltünk. Sorry!
A Bergonnak szerintem túl szélesek a babakocsijai, egy vidéki otthonban csudaklassz lenne, de itt... A Minimanót és a Megatoys-ot már nézted? Mindig van valami szupi kis akciós babakocsijuk!Kép

Citromsav-gyógyszertáros bige Kép

Na kellemes hétvégét, jók legyetek!
Hajni
tigribigri
 
 


Halihóóó!!-itt a Ti EvetkétekKép
Talán már gond nélkülKép A multkor még elkiabáltamKép Igaz most sem a régi a rendszer de alakul.) Tigri köszi az sMS-t akkor nem tudtam válaszolni,utána meg elfelejtettemKépHát túl vagyunk ezen az egész kalamajkánKép az biztos nálunk ezentúl vihar esetén totális áramtalanitás a gépek körül,a tanulópénzt megfizettükKép
Csajok a lányom valami tüncsi-büncsi lelkes igazi kis elsősKép Az első héten még el van ájulva mindentőlKépReggel 6-kor kelt,hogy el ne aludjunkKépImádja a két tanitónénijét,és különben is ő már iskolásKépLátnotok kellene micsoda büszkeséggel viszi a kis táskájátKépkomolyan mondom olyan boldogság van a lelkemben hogy nem tudom szavakba önteni!!Pedig elég negativ vagyok mostanában,megint minden összejött,de nem kezdek el panaszkodniKép
Tigrikém a "szemeid" SZÖRNYÜEKKép igaza van Klárusnak irásra sarkallKépMi ez a citromsavas mizéria??-és a fogkefe már Alexának kell.)Kép
Klárus köszi hogy akartál segiteni gondoltam hogy nem tudtok mert nem szóltál vissza,de rendicsek vagy!!Nem jársz itt a játszón mostanság?? Igy hogy suli lett kevesebben vannak.Igaz a hét elején sajna nem kolbászolok mert pénteken kaptam melót és amig nincs kész addig nem vagyok nyugodt,de esetleg szerdán???de.???Ti csajok????
Kati te nagyon vigyázz magadra,és azért azt mondom jár az a kis pihenés neked Bence nélkülKép hidd el lesz idő amikor visszasirod ezt az időtKép
Ráadásul ne legyen igazam,de ha bejön ez a " takony idő" ki tudja mennyire szedi össze a többi gyerektől a kórságotKép
A hugom még nem szült megKép Már tökre kivanKép Először kiszámolták aug.23 aztán aug.28 most meg hogy szept.10.Lényeg hogy most magzatviz vizsgálatra jár azt hiszem két naponta,és minden rendben van,hétfőtől már vissza jön az orvosa ugyhogy megy verni az asztaltKép
Betty én azért megkóstoltam volna a sütikétKép legalább megismerhettelek volna!!
Na azt hiszem irtam mindenrőlKép Most megyek teszek fel pár képet az albumba,nézzétek majd meg!!!! Puszi Kellemes hétvégét!! Ildikó
evetke
 
 


Helló!

Evetke olyan klassz olvasni a soraidat! Egész átvettem a kisiskolás hangulatod!
Tesódnak üzenem: nyugalom, még egy babó sem maradt bent Kép

Fogkefe, dehogy Alexának! Szegénykém már hónapok óta fogzik a dokinéni szerint, meg szerintünk is, de még sehol semmi. Viszont látnád Betty Lilijének a fogacskáit! Nagyooon édesek!

Citomsav: bocsi a sztori Bettyé, okoskodott neki a gyógyszertáros, hogy azzal nem jön le a vízkő, menjen inkább háztartási boltba Cillit-ért...

SMS: megbocsájtva, hogy nem válaszoltál! Kép

Megnézem a képeiteket aztán megyek alukálni, talán...

Pussz
Hajni
tigribigri
 
 


Sziasztok!

Most csak Evetkének: szuperek a képek! 2 kedvencem van, a fürdőruhás és az évnyitós!
Én is tettem be frisseket.
Puszi
H
tigribigri
 
 


Kép
tigribigri
 
 


Lassan kinevezhetem a topikot saját fórumomnak is Kép
tigribigri
 
 


Sziasztok saját fórumosok!
Tigri, igen, a hosszú hajú pap a gimis haverom, de annyira azért nem fiatal (hiszen én is vén nyanya vagyok már), 30 biztos elmúlt. Kép Viszont nagyon jó fej. Kép
Evetke, tényleg egészen beleéltem magam az elsős élethelyzetbe, nagyon izgi! Remélem, sokáig megmarad Niki lelkesedése. És Gergő nem megy oviba? Hugodról valami újság???
Evetkém, szerda de semmiképp nem jó, Pesterzsébeten leszek egy barátnőmnél. Egyébként meg arra a játszóra csak Gellérttel mennék, mert neki igazán buli, ő meg de úgyis oviban van. Szóval du a jó.
Kati, ha ráérős vagy délután, akkor szívesen elugranánk hozzád is megint, kíváncsi vagyok a pocakodra Kép
Képzeljétek, tegnap mindkét gyerekünk éjjel 1/2 12 után aludt el. Azért ez már nagyon durva. Ha Gellért alszik az oviban, egyszerűen nem tud hamarabb elaludni, Janka meg teljesen össze van keveredve. Rémes.
Betty, milyen etetőszéket keresel? Nekünk kettő van, egy asztallá-székké szedhető, meg egy ikeás fehér, az a 3ezer forintos. Mindkettővel meg vagyunk elégedve. És Evetkének van egy nagyon régi, jópofa etetőszéke, ha jól emlékszem!
Na megyek, töltött cukkinit főzök. Hátha valaki meg is eszi. Kép
Pussz, Klára
klara
 
 


Sziasztok!!! Klárus a szerda nekem is csak "feltételes" volt!! De bármelyik nap jó igaz a játszó képzeljétek 18.-kor bezár!!Kép Gondolom igy próbálják megovni!! Igen van etetőszékemmKépAri vagy a sógornőmmel egyidősKép 19 évesKép és Gergő volt az 5. gyerek akit kiszolgált!! Kicsit viharvert,de ha nem akarsz erre költeni Betty szivesen kölcsön adomKép
Drága Tigrikém!!-köszönöm a dicsérő szavakat,sokszor hiszitek nem majd nem leveszem a tükröt a falról Niki annyit van előtteKép
Suli jelentésKép Tegna Niki anyu hozta a formájátKép Egyedül az én lányomnak nem voltak benn a könyveiKépMert hogy egyszer már bevittem akkor vissza küldték velem hogy majdKép Aztán ennek a majdnakKépa napbeli megjelőlése nem ragadt meg a fejembenKép Nem győztem a pici lányomtól bocsánatot kérni!!Kép A tanitó néni meg csak mosolygott hogy "majd belerázódik az anyuka" Ma reggel mire beértünk ,ill minden reggel jó kedvvel megyünkKép a folytatás attól függ hány gyerek sir az osztályban és Nikinek mennyire van tartásaKép Na ma nem voltKép A fél osztály haza akart menniKép mindenki pityirizettKép ugy hogy kukac is beállt a sorba.Kép
Hétfőtől kezdjük a bölcsit 1 órás beszoktatással,kiváncsi leszek,Gergő már most kijelentette"nem akarom szeretni a dadust" Hát nem tom mi vár rámKép
Csajok van melóm is a héten ugyhogy ritkább látogatásom oka ez!!-nem pedig a lustaságKép Mindig szivesen olvaslak titeket! A képeket később megnézem Tigri most nagyon lassú a gépKép
Pocakosok hogy vagytok???Néhány mondatot tessék irni!!
Rohanok tovább!! Puszi Ildikó
evetke
 
 


Na tessék előkerülök ti meg seholKép Akkor majd holnap!! puszi Jó éjt!! Ildikó:'(
evetke
 
 


Halihó!

Klárus te vén nyanya! Kép Hogy sikerült a cukkini? Fordítgatsz mostanában?

Evetke, annyira husi lehet a pityergős elsős banda! Kép Nem izgi, hogy egészen más életformátok lesz?

Betty hova tűntél? Aranyos az albumotok! Kép

Most csak íly' rövid voltam, mert leszakad a karom a bébitől.
Ja pár napja azt mondogatja, hogy: "ottt,ittt,öttt" majd: "ött cica" Kép

Pussz
H
tigribigri
 
 


Halihó!! Micsoda szókincsKép Ezt nevezem!!!!Tündér lehet Alexa!! Tényleng Betty hová lett??
Kezdek besokallni a lányom ma is pityirizett,de a változatosság kedvéért egész uton. Próbálok higgadt maradniKép érvelni,magyarázniKép aztán besokalltam és ma nem is megyek érteKép Legalább érzi a súlyát.- mondtam is a tanitónéninek hogy nehogy azt higgyje ilyen gonosz vagyok ám,de ő is mondta ha másképp nem műkszik legyek igy következetesKépMa majd az apukája mossa a fejét hazafelé utonKép
Folyamatosan van melóm ugyhogy nem tervezek semmilyen talikát,sajna nem jön össze!!-pedig ugy szeretnélek kicsit látni titeket!!
Mindenkit puszilokkk Ildikó
evetke
 
 


Evi, dehát az oviban tök jól elvolt Niki, nem? Akkor most miért érzi magát ilyen anyátlannak?
Tigri, á, nem csinálok semmi értelmeset. Járom a várost, látogatom a gyerekes barátnőimet, tegnap pl íErzsébeten aludtunk a gyerekekkel. Jól elvolt mindenki. Kép
Na szaladok, pussz, K.
klara
 
 


Hali csajokKép A munka behavazottKép a gyerekeim tiszta takonykórosak Kép mi kell még??-ja k...ra fázommmmKép.
Nem tom mi a gáz,az ovit megszokta 3 év alattKép majd belerázódik a suliba isKépPénteken fülig érő szájjal ment be mert a névnapját ünnepeltékKépaztán egy halom nasit bevittünk,buliztak egész nap!! A tanitó néni azt kérte mindenki rajzoljon neki valamit,ugyhogy van 14 gyönyörű rajza amit eltettünk emlékbeKépHát ennyi!! Remélem jól vagytok!!-irjatok sokat sokat!!
Képzeljétek a hugom még mindig nem szültKépHétfőn asszem be kell feküdnieKép
Na pusza Ildikó
evetke
 
 


Szia csajok!

Evetke Nikolettedet Isten éltesse sokáig!!! Ez a gif neki szól:
Kép

Hajni és Alexa
tigribigri
 
 


Sziasztok!
Újpalotai kismama vagyok, és kb. 2 hét múlva lesz meg a babám. Nem régen, 2 éve költöztünk ide, Újpalotára.
Segítséget kérnék tőletek. Tudtok ajánlani gyerekorvost a Zsókavár utcában? Páskomliget u.-ban lakok, bár Rákos úthoz tartozom, de gyerekorvost a Zsókavár u.-ból szeretnék választani, mert közelebb van, és jobb a közlekedésem is.

Előre is kösz a segítséget.

MosziKép

KépKép
Kép
moszmota
 
 


Szia Moszmota!Kép

Először is gratulálok, de lennék most a helyedben! Kép Nem is biztos, hogy az már 2 hét, lehet akármelyik pillanat is Kép

Sajna nem tudok neked segíteni, mert mi a Mézeskalács téren lakunk, és a Rákos úthoz tartozunk. Ráadásul egy szuper doktornénink van.
Talán ha Borcsa bekukkant ide, tud neked majd segíteni!

Jó éjt!
Hajni
tigribigri
 
 


Sziasztok!!!Üdv Moszmota!!!Én lehet hogy tudok segiteni de pár napot kérek))) Itt nálunk most egy DR néni segit ki a Rákos utrólKép TÜNDÉR!! Komolyan mondom nagyon szupi!!Csak oda tartozik állitólag!! Vigyázz magadra!! De jó megint van egy csomó kismamánk!!!!!KépTi hogy vagytok Borcsa,KAti!!!!
Klárusom te csavizol erre arra,miért nem ejtessz utbaKép))
CSajokkkkk!! Ma reggel megszült a hugom!! Gyönyörü 3400 g 50 cm Balázska a drágaKépKönnyen szült .de utána kisebb gond voltKépSajna nem tudta megszülni a méhlepényt és altatásban kikapartákKépSzegény már jobban van,de reggel nagyon megijesztett minket!!!
Tigrikém köszke a kis hableányt!! Holnap megmutatom neki!!Odáig lesz meg vissza!!Kép Na húzok csicsizni!! Legyetek jók puszi Ildikó
evetke
 
 


Helló!

Evetke! Gratulálok és jó egészséget kívánok a tesódnak és családjának! Milyen szép neve van!
Puszi
Hajni
tigribigri
 
 


Helló csajok!

Evetke tegnap Bettyékkel megnéztük milyen helyes kis játszó van felétek (piacon voltunk), nagyon tuti! Mindenhova ilyen játszót építenének az szuper lenne, és nem is voltak sokan.

Klárus ha még keresel harisnyát a piacon lehet kapni nagyobbacska méretet is láttam, én 450-ért vettem darabját.

Kati, mintha említetted volna, hogy lesznek fotók a keresztelőről... légyszi-légyszi!

Nektek is beteszem a mostani kedvenc képemet a modern lánykámról, amint épp a füléhez teszi a játékmobilját Kép
Kép

Puszi
Hajni
tigribigri
 
 


Sziasztok!Kép

Ne haragudjatok, hogy megint elmaradtam de nem voltunk itthon.
Nálunk minden rendben van. Tegnap voltunk dokinál már 2800 gramm a baba súlya!Kép Október 8-án programozott császárral fogok szülni. Legalábbis idáig így van. Béci tegnap lement Hajdúböszörménybe majd pénteken jön. Remélem addig minden rendben lesz. Bence zökkenőmentesen veszi az akadályokat az ovival. Ma különösen boldog volt mert ma van a szülinapja és közösen fogják megünnepelni.
Evetke gratulálok a tesódnak és sok-sok boldogságot kívánok neki!!!!!!!!
Nikit Isten életesse sokáig!Kép
Nagyon aranyos Tigri a lánykád!Kép
(Keresztelőről még mindig nincsenek lekicsínyített képek)
Moszmota: Nem tudok sajna segíteni, mert nekünk Káposztásmegyeren van a doktornénink. Az ittenieket nem is ismerem.
KépKép
kfk
 
 


Sziasztok!
Kati, de jó, hogy előkerültél! Hú, már ilyen közel a nap, hogy találkozz a babáddal! Röpül az idő. Akkor már lassan CTG-re is jársz? Név már megvan?
Tigri, köszi az infót harisnya-ügyben! De melyik piacon? És olyan egyszínű, bordás, avagy mintás?
Modern lánynak pusszancs!
Az a hajós játszó inkább nagyobbacskáknak jó, az a baj, amint a villamosvégállomásnál levő is. Pl kicsi csúszda elvétve van csak némelyiken. Janka vasárnap le is potyogott egyről (egy nagyról), az eredményt láthatjátok a Zuglói anyukák topikban, oda tettem egy képet a kis betegről. Amúgy annyira nem szörnyű, mint amennyire ijesztően néz ki, a nénik össze is csapják a kezüket, ha szembejönnek az utcán... Kép
Evetke, hugodnak hatalmas gratula!!! (Amúgy nekem is volt egy ilyen kis műtétem altatásban Janka születése után, beszakadt méhlepény miatt. Semmiség, de anyukám is nagyon megijedt. Kép)
Nikid hogy van a sulival?
Evetkém útbaejtelek én bármikor, de mindig be vagy havazva melóval, nem? Mi elég rugalmasok vagyunk, bárkihez szívesen elszaladunk, vagy játszóra is, Tigriékhez is a térre. Nos? Kép
Moszmota, sajnos én sem ismerek dokit onnét. Borcsa vagy Süti ismerhetne, ha erre járna. Kép
Puszi mindenkinek, Klára
klara
 
 


Helló Kati!

Húha növöget a babóca rendesen, már most több, mint amennyivel Alexa született! Kép
Akkor most már mindjárt itt a nagy nap! Kép

Bencének nagyon boldog születésnapot kívánunk!Kép
Puszi
Hajni
tigribigri
 
 


Szia Klárus, itt vagy még?
A szupi új játszó melletti piacra gondoltam. Az Apolló utcai bizományiban is vannak harisnyák, egyszínű bordásak. A piacon mintás volt.
tigribigri
 
 


Időközben meglestem a lányodat is! Hát elég rémisztő az a nagy bibi a fején! Volt gondolom sírás rendesen. De ugye csak felületi a sérülés?
tigribigri
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?