Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :P

Dóri: hűű, ez kemény menet lehetett, hát vigyáz jobban ezekkel a harcias tányérokkal.. :wink: 8) de persze a lényeg, hogy nem lett nagyobb baj.. 8)

mi köszönjük jól vagyunk.. :lol: Matyi folyamatosan edzésben tartja a rekesz izmainkat a beszólásai által.. :D :D

íme egy pár:

valamelyik reggel készültünk ki sétálni és kértem Matyit, hogy vegye le a nadrágját, erre közölte velem, huncut vigyorral az arcán, hogy "majd én szabályozom, hogy mit csinálok magamnak.. :D "

egyik este meg boksz edzést tartott a család, ami leginkább a mi püfölésünkből áll, mikor az apjuk fejbe kólintott az egyik boksz kesztyűvel, erre Matyi odalépett az apjához, behúzott neki egyet és azt mondta: "apa, mit bántod az anyámat??.. :D "

reggel éppen az előszobában mostam fel, miközben bekukkantottam az éppen reggeliző fiaimra, mire megkérdezte Matyi kedvesen, hogy "
- mi van anya?
- szép idő, úgyhogy iparkodjatok, aztán húzzunk kifelé.. (válaszoltam én)
erre a válasz
- jó anya iparkodunk, csak nagyon lassan.. :D :D

valamelyik nap Ákos próbáltam éppen tisztába tenni, ami nem kis kihívást jelent, mert mindent megtesz azért, hogy belenyúlhasson a kicsit sem tisztának mondható pelusába.. 8) a legnagyobb harc közepette, mondom neki, hogy "mindjárt lekaratézlak" erre Matyi: "akkor majd én jól lekaratézlak téged.. :D " erre én: "na majd téged is lekaratézlak mindjárt" Matyi válasza: "nem bírsz, kemény vagyok mint a Jolling Stones.. :D :D "

na, most hirtelen ennyi, mert apa magának követeli a gépet.. :wink:

később még jövök.. :wink:

puszi Mindenkinek :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


ja, még egy lemaradt.. :oops:

valamelyik este alvás előtt Matyi kérte, hogy énekelje el az apja, a "vigyázzz delfin" (ezt olyan kis egér hangon adta elő:D :D ) című dalt.. 8) nem kis nyomozó munka után sikerült kiderítenünk, hogy a Republic együttes "Repül a bálna" című számát kéri eléneklésre.. :D :D

Kép

Kép
morca
 
 


Matyi roppnat vicces... :) :) :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

 
 

Zdori: jobbulást, még jó, hogy nem esett nagyobb baj. Háááát igen, a háztartás veszélyes üzem. Jön a virsli, és győz! Szerintem mindenkivel előfordul ilyesmi. Mekem egyszer a fritőz esett ki a kezemből, már nem volt forró, csak jó meleg, kicsit piros lett a lábamon a bőr, de méltó büntetésként kb. egy hétig mostam naponta 5x a konyhát, és még mindig csúszott az olajtól....:oops: :oops: :oops:
Morca: a legjobb dumájuk ebben a korban van a kölköknek, még nem köti Őket a megszokás, a közhely, a logikájuk hihetetlen..imádnivalóak.
Nitácska: mi újság bepisilés ügyben?
bábaildi
 
 


Morca olyan jót nevettem.nem semmi beszólások :) :) :) :)
Ildi ma reggel felkelt és a bilibe pisilt.........meg látjuk ezután is ezt teszi e.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ildi! Győz a virsli! :lol: :lol: :lol:

Nitácska, akkor ez már jó! Haladtok újra. :)

Samu ordított egy csomó ideig, aztán rájöttem, lehet, hogy nem bosszantani akr, hanem vmi baja van. Kérdeztem, fáj vmi? Mondta, eggen. Mi fáj? Poci. Most akkor tényleg a hasa fájt? Vagy csak válaszolt vmit? Ha fájt, miért nem mondta sokkal korábban, hogy fáj a pocija? Mindig szokta mondani, ha fáj vmi... ??? :oops: :oops: :oops: Azért lett gyanús, mert nem szokott kiabálni, ha semmi baja... Szegénykém... Most legalább mindenki alszik, én is fejek és megyek.

Pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Dóri: háát, velem is előfordult már, hogy nem jöttem rá egyből a fiaim bánatára.. :oops: :wink: nem egyszerű mindig kitalálni.. :wink: 8)

Nita: szorítok, hogy Máté visszaálljon pisi ügyben.. :wink:

én meg ma elvittem a két gyereket, meg a két kutyát sétálni.. :D esőben... :D :D ma debütáltunk, de nagyon jól sikerült végül az utunk.. :D mikor elindultunk, kész káosz alakult ki pillanatok alatt körülöttünk, és amíg próbáltam össze szedni a bandát, nem tudtam Matyira annyira figyelni és minden pocsolyába beleugrált, ami az útjába került.. :shock: :D tiszta sár volt a kis pofija, meg a ruhája, de nagyon élvezte a kis piszok.. :D :D én egy picit (nagyon) aggódtam, hogy átázott a cipője, de szerencsére megúszta.. :D :D végül vissza felé már nagyon fegyelmezett brigáddá sikerült összekovácsolódnunk.. :D :D fog ez menni, csak kellő mennyiségű nyugtatót kell magammal vinnem.. :D :D

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Bábaildi: hát ami a 3-4 évesek szövegelését illet, tényleg szenzációs.. :D :D mindig eszembe jut valamelyik beszólása Matyinak, plusz még az újakat is gyártja, így gyakorlatilag végig röhögöm a napot.. :D :D

Kép

Kép
morca
 
 


Morca, azért megnéztelelk volna benneteket így csapatostul! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


sziasztok!!!!!!
reggel Barni is lázas volt már.....este nekem nagyon magas lázam volt.most már jobb......
Morca neked mindig izgalmasak a napjaid:))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: naaaaa, nem ér betegnek lenni.. :( jobbulást nektek.. :!: :!: ja, hát igyekszem izgalmassá tenni, különben nem bírnánk a bezártságot.. :P

Dóri: a szemben lévő házon dolgozó munkások, remekül szórakoztak, míg elindultunk.. :D úgy néztünk ki, hogy ugye Matyi megcélozta a pocsolyákat, Niki folyamatosan rátekerte valamelyikünkre a pórázt, Borisz próbált tőlünk haladni, Ákos meg jókat röhögött rajtunk.. :lol: :lol: ja, és az még hab a tortán, hogy mivel földmunkát csinálnak előttünk, meg pár hete csőtörés volt az házunk előtt, most nyakig ér a sár.. :? 8)

Kép

Kép
morca
 
 


Nitácska!!!! Azonnal orvost hívni!!! Most ez nem vicc!!!!!!!
bábaildi
 
 


Ildi voltunk orvosnál..azt mondta sima nátha...semmi piros torok meg ilyenek csak orr folyás van már........
Morca köszi!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


És neked, Nitácska? Te is csak orrfolytál? Azért a magas lázzal most eléggé óvatosnak kell lenni... Ildi biztos nem viccből írta, hogy nem viccből írja... :roll:
JOBBULÁST!

Na, Morca, most már még jobban szerettem volna látni ezt az indulást!!!! Kackackac. :) Legalább volt a munkásoknak 1 jó napjuk... :)

Megyek, mert még van tenivaló, holnap kontroll a kórházban. Ildi, nem vagy bent merő véletlenségből??? Meglátogatnánk... :?:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri "csak" 1 este volt a magas lázam.......azóta kutya bajom..már csak az orrom folyik...iszom a neo citrant!!!!!!
beoltva meg be vagyok..api ma kapta meg....már csak a Mátét kell!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Zdori: sajnos nem vok holnap... :cry: :cry: :cry: Öleld meg helyettem a kisjószágot! Magadat is temészetesn....Te mindig ilyen későn fekszel??? és reggel mikor kelsz????
bábaildi
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, ma voltunk ctg-n, és kicsit huncutkodott a Manó, mert a gép nem nagyon tudta jól befogni a szívhangját, de aztán átmentünk uh-ra, és minden oké. Már legalább három kiló, és 92 a bpd.... :) :) :) aztán vártam a dokimra megint, mert műtött, és utána megvizsgált. Hümmögött, majd közölte, hogy szinte teljesen elsimult a méhszáj... de még zárt. Úgyhogy hamarabb jön a bébi, de nem tudja mikor. Ha jönnek a fájások, vagy elfolyik a víz fájások nélkül, menjünk be :) most meg keményedik a pocak megint, meg olyan, mintha a fejével valahogy lejjebb lenne (jó, persze, lejjebb van.. tudom én) de most már tud fájni, ahogy helyezkedik.... :) :) :)

Most mennem kell, puszi mindenkinek, még jövkö majd!!!

Szép estét!

Kép
Kép
etelka
 
 


Hajráááááá Etelka!! :D :D :D :D

Kép

Kép
morca
 
 


Húúúha, Etelka!

Akkor karácsonyra már otthon is lesztek az új kis jövevénnyel! :P
Nagyon drukkolunk és küldj híreket!!!

Puszi nektek!

És mindenkinek boldog Mikulást!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Etelka micsoda hírek!!!!!!!!!!!!!!!!!HAJRÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Etelka, hajrá!!! :)

Puszi mindenkinek, még élünk, csak sok a dolog, nincs semmire sem időm...

BábaIldi, igen, én mindig későn fekszem, és 6-7 között kelek. :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a sok hajrát, és drukkot :) :) :) amint beindulnak a folyamatok, jelentkezünk Nitácskánál sms-ben :) :) :) (a kolléganőm szerint kedden hajnalban esedékes a dolog...... a párom szerint majd csak 15-én :) )

Most megyek, mert már nagyon fáradt vagyok, nagyon sűrű napom volt, Ildit is elfelejtettem hívni..... :oops: :oops: :oops: :oops:

Jó éjt Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Jó éjt! :) Pihend ki magd, és tartalékolj most 1-2 olyan napot, amikor nem csinálsz szinte SEMMIt, mert ilyen nem lesz egy jó darabig... :) Élvezd ki! Ráadásul a szülés fárasztó munka, szóval kell az energiád! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Itt mindenki eltűnt???? Én tegnap egész nap nézegettem ide, de mindig a saját nevemmel találkoztam, hát gondoltam, magammal nem diskurálok...

Remélem, jól vagytok!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!
Etelka már helyetted is izgulok!!!!!!!!!!!!:)))))))
nagyon várom az sms-t!!!!!!

Mi már egész jól vagyunk.....már szinte teljesen kint vagyunk a náthából.......api is meg kapta az oltást....most viszont ő lett náthás:((((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy Nitácskáék már jobban. Apátoknak is jobbulást!

Többiek????

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Máté megint Lázas......köhög.......a tököm ki van........gyűlölöm a telet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nálunk minden ok, mi jól vagyunk :) még egyben :) :) :)

Nitácska, még csak most jön a tél :) a hét végére mondtak hideget, esőt, havat, fagyot :) lehet, hogy a hideg fronttal a Bébike is előbújik.... remélem, nem lesz "teltház" a szülészeten :lol: :lol: :lol: de majd meglátjuk :) ma már keményedget elég rendesen... és volt egy, ami elég sokáig tartott... de a többi nem, meg nem rendszeres... :) :) :)

Jó éjt Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka! Gondolunk rátok nagyon! :) Várjuk mi is azt a kismanót! Pihenj, ne betegedj meg!!!

Nitácska, jobbulást Máténak! Mostmár elég volt a betegeskedésekből! Tessék szépen meggyógyulni!!! Orvos?

Jó éjt, puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri ne is emlegessük az orvost....kurvára elegem van belőle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tegnap 38 ma reggel 39.5 volt a Máté láza....adtam láz csillapítót és elvittük a dokihoz.....addigra csillapodott a láza...ilyet szól minek vittük ha nem is lázas........ :x ......mondom neki de az csak kapott csillapítót.....meg nem kel rögtön rohanni elég ha 2-3 nap mulva megyünk láz esetén........a jó édes anyját azt!!!!!!!!!!!1. kis baba van..2. influenza járvány van...de ne rohanjak!!!!!!!!! :x :x :x :shock:

Etelka amikor én szültem akkor telt ház volt........vagy 10-en szültünk.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, te jó ég, milyen orvos az ilyen?????? atyavilág!!!!!! Remélem azért Máté már jobban van..... szegény kis Manó, hogy megviselheti a láz... :( :( :( sok-sok gyógypuszit küldünk neki!!!!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Köszi Etelka!!!
ez egy tetű..gyűlölöm...de gyerekorvos itt halásztelken 1 db van!!!!!!! :shock: :x bezzeg a felnőtteknek 3 is van!!!!!!!.....de minek :?:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska: Nyugalom!!!! Ha már egyszer voltatok orvosnál, és sima megfázást állapított meg, nincs más dolgod, mint a tüneti kezelés...lázcsillapítás, és vitamin, sok folyadék és szobafogság. A nátha vírusos kórság, és vírus ellen nincs orvosság, tudod jól. Amúgy pont az a baj, hogy nincs tél. Ha lenne minusz 3-5 fok, akkor nem lenne nátha, és influenza.
És ne dühöngj, az nem segít. :) :) :) Nyilván ki lehet hívni házhoz az orvost, tedd inkább azt, én mindig azzal vagyok a legudvariasabb, akire a legjobban haragszom, már csak azért is, hogy ne adjak támadási felületet. Egyébként meg ha csak az az egy orvos van, és dúlnak a járványok, lehet, hogy csak hajszolt volt a nyomorult.
Gyógyuljatok, ne engedd Mátét Barni közelébe, és minden rendben lesz. :wink: :wink: :wink:
Etelka: Várunk a jó hírre! :roll: :roll: :roll:
bábaildi
 
 


Ildi nyugodt vagyok.... :oops: :) de akkor is mért mond olyat hogy ne rohanjak ha lázas a gyerek......influenza járvány van....féltem a gyerekem......neki meg az a dolga hogy meg nézze.....
egyébként megint felment a láza...hónaljba mérve 40.2 a láza.....a lázcsillapító leviszi de ahogy elmúlik a hatása újra felszökik a láza......most csináltam hűtőfürdőt neki...meglátjuk ilyen lesz az éjjel!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: én a helyedben szerintem az ügyeletet kihívnám....

Egyébként olvaslak Benneteket mindennap. Izgulok Etiért nagyon:):)
A gyerekek már hatalmasak és gyönyörűek:):):)
Kristóf eddigi kis mozgalmas életében másodszor beteg lett:( Folyik az orra, és köhög, de nagyon jó kedve van, az étvágyával sincs gond hála:):):)
Én is megfáztam. (szerintem egymást fertőztük oda-vissza)
Úgy néz ki a dolog, hogy februártól indul a bölcsi:(:(:(:(:( Próbálom a megmaradt közös időnket minnél hasznosabban eltölteni:):) Nagyon sajnálom, hogy már be kell, hogy adjam a bölibe:(:(:(:(

További szép napot mindenkinek:)
Holnap hozok Nektek képet is, ígérem:)
bluebox
 
 


...
bluebox
 
 


Nitacska: azért ez már nagyon durva.. :shock: na, nem akarlak sokkolni, de nagyon aggódom értetek.. :roll: :(

Bluebox: nini, ki van itt.. :wink: :lol: de rég jártál már erre, de nagyon jó, hogy jöttél.. :lol: Kristófot meglestem az iwiw-en nem rég, nagyon cuki pasi továbbra is és a csibész mosolya még mindig a régi.. :lol:

Etelka: nagyon szurkolok, hogy minden simán menjen, és hogy szuper élmény legyen a babád születése..:wink: :lol: hihetetlen, hogy itt tartasz.. 8)

puszi

Kép

Kép
morca
 
 


Helló, Bluebox! Örülök, hogy életjelet adtál! :) Kristófod biztos nagyon szép nagy legény már, sajnálom, hogy már nem lehetsz vele otthon sokáig, de azért biztos jü dolga lesz a böliben is. :) Mit dolgozol? Dolgozni mész vissza? Szereted a munkádat? Mert ha igen, akkor azért az is jó lesz. ;)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Helló, Morca! Azért te is írj magatokról! Mi küszködtünk egy kis megfázásos üggyel, de asszem hamarosan túl leszünk rajta. Dani nem volt hajlandó enni-inni. Semmit szinte... De ma este már azért jóllakott. :)

Etelka, szorítok. :)

Nitácska, jaj. Sajnálom... Valóban vannak fura orvosok, ahogy annyi fura ember van általában... Próbáljatok hamar meggyógyulni! Gondolok rátok, kis betegek.

Minden betegeskedőnek amúgy is jobbulást!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nitacska: mi van veletek?? :roll: Barnus jobban van?? :roll:

Kép

Kép
morca
 
 


Dóri: jövök majd ám, legkésőbb este.. :wink: :lol:

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!!!!!!!!
voltak ma ismét dokinál..api elvitte mert éjjel is lázas volt reggel meg sírva kelt hogy nagyon fáj a gyomra........össze szedett valami vírusos szart....a gyomra tele van levegővel.......este hányhat is a doki szerint...... :cry:
Bluebox istenem de jó hogy jöttél...olyan rég voltál!!!!!!!!!.......várjuk nagyon a képeket!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kép

Kép

És az ígért képek..... tudom, nagyon karcsú:):):) Azt is ígérem, hogy jönni fogok és írogatok is:):):) Nem csak olvasok. És nagyon jól esett, hogy így fogadtatok, köszönöm:)[/img]
bluebox
 
 


istene de nagy fiú lett Kristóf!!!!!!!...gyönyörű!!!!!!!!!!!!

lányok engem mért ver a sors?????????????????????????
Barninak olyan meleg a feje.megmértem és 38.9 a láza.............adtam kúpot neki..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Én is gyakrabban olvasok, mint írok...
Dóri már jól van, köszönjük a múltkori jókívánságokat!

Nitácska, elhiszem, hogy felhúztad magad, csak sajnos az a kicsin nem segít. :( Remélem, már jobban van és kutyabaja akár holnapra!
Nem ver a sors, csak próbálj meg nyugodt maradni, már azzal is sokat segítesz neki. És gyógypuszik, gyógypuszik, tudod! :)

Üdv Bluebox, nagyon cuki a kicsifiad! Milyen nagy már! Visszamész dolgozni?

Etelka, minden nap gondolunk Rád/Rátok!

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!

Anhel, milyen rég jártál Te is erre :) :) :)

Nitácska, nyugi, (bár biztos nem könnyű) hamarosan jobb lesz!!!

Bluebox, gyönyörű gyerekeid vannak!!!! :) :) :)

Morca, semmi sztori??? :D:D:D:D:D

Zdori, már jobban vagytok???

Nálunk az újságok vannak, hogy most már a kezem-lábam meg van dagadva... igaz, sokat ülök, és lehet, rátesz egy lapáttal, de valszeg már nagyon-nagyon-nagyon a végét járjuk... :D:D:D:D:D:D
Holnap megyek ctg-re, meglátom, mit mond a doki, hogy állunk :) :) :) de azért remélem, nem mondja még most sem azt, hogy akkor kapok egy ágyat..... :) :) :)
Utána még jelentkezem holnap :) :) :)
Szép estét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok! :P

Dóri: mi újság veletek?? fiúk jól vannak??

Nitacska: remélem már jobban van Barni.. :roll:

Anhel: de jó, hogy jöttél.. 8) örülök, hogy meggyógyult Dóri.. :)

Eszty: hogy sikerült Orsi műsora??

Etelka: annyira izgi várni veled a nagy napot.. :wink: :P kíváncsi vagyok, mi lesz holnap a ctg-n.. :roll: :lol:

sztori.. :?: de vaaaan.. :lol: :lol: volt nálunk a Télapó szombat este.. :lol: Matyi hatalmas kíváncsisággal és izgalommal várta.. :lol: amikor megérkezett és apa kiment beengedni, izgalmában össze vissza rohangált a lakásban és mondogatta, hogy "elbújok, mert nem láttam még télapót".. :D :D
aztán, mikor bejött, annyira zavarban volt, hogy hátra szaladt a hálószobába és ott kérdezte tőlem, hogy mikor adja oda az ajándékot.. :P :P mondtam, neki, hogy ahhoz előbb ki kellene menni hozzá.. :D a végén már énekelt is neki, úgyhogy nagy barátunk lett a Mikulás.. :D :D Ákos mikor meglátta, egy picit megijedt és a mamához menekült, de a végére ő is feloldódott, és búcsúzásnál kezet is fogott vele.. :lol:
még aznap este, Matyi Télapóvá változott, és hatalmas lelkesedéssel az összes játékával "megajándékozta" a mamát meg a papát.. :D
Ákos is folyamatosan mutogat az ajtóra, meg a polcra, ahol az ajándékok vannak, és lelkesen "magyarázza", hogy itt volt a télapó és hozott nekik ajándékot.. :D :D

nagy örömükre másnap reggel pedig tele lettek a csizmácskák csokival.. 8) miközben éppen egy fehér csokit ettek, Matyi egyszer csak megszólal: "anya, ez majonézes csoki.. fehér.." :D :D

egy picit megreformáltam az elalvásukat, mert kezdett egyre hosszadalmasabbá és bonyolultabbá válni.. :roll:
most úgy néz ki, hogy összebújunk mesélni, énekelni, mondókázni, míg Ákos cicizik, aztán mikor már alvásra kerül a sor, mindenkit külön megölelgetek, megpuszilgatok és leülök a Matyi ágya végére még pár percre, aztán mikor Ákos elalszik kijövök.. 8) teljesen jól működik, azóta nincs nyafogás, meg alkudozás mióta így alszanak el.. 8) de előfordul, hogy hamarabb ki kell szaladnom pár pillanatra, még mielőtt elaludnának, és ilyenkor mikor megyek vissza, hallom, hogy ott hallgatóznak az ajtóban, és mikor észre veszik, hogy közeledek, mindenki rohan vissza a helyére és úgy tesznek, mintha mélyen aludnának.. :D :D :D akkora kópék.. :D :D valamelyik nap, meg még mindketten ébren voltak mikor kijöttem és nem mentem el az ajtóból azonnal, hanem hallgatóztam egy kicsit.. :oops: 8) egyszer csak hallom, hogy Matyi suttog: Ákos... cupp-cupp.. és dobálta neki a puszikat.. :D :D :D

Ákos meg Süsü rajongó lett, folyamatosan keresi Süsüt, este pedig dobálja neki a puszikat mielőtt elalszik.. :D :D ha meg berakom neki dvd-n annyira boldog.. :D :D kap is karácsonyra egy plüss Süsüt.. :D :D nagy lesz az öröm.. :D

ja, valamelyik nap reggeliztek a fiúk, és Ákos szokásához híven dobálózott a kajával evés helyett, mire Matyi szigorúan: "miért nem eszel?? egyél!! na, ügyes vagy".. :D :D

na, most elárasztalak benneteket képekkel is:

Kép

Matyi mézeskalácsot készít a Télapónak.. :D


Kép

a Télapóval.. :D


Kép

a zsákmány.. :D


Kép

jééé, hát itt meg mi történt?? :D


Kép

nyamiiii.. :D


Kép

fincsi ez a majonézes csoki.. :D


Kép

a két zsivány.. :D :D

amúgy olyan rendes gyerkőcök, mert két napi csokizabálás után mondtam nekik, hogy most egy kicsit szüneteltetjük a csokievést, mert nem tudnak tőle sem enni, sem aludni, és azóta sem követelik, pedig ott van előttük folyamatosan.. :D :D ma este kérdezte Matyi, hogy "anya szabad enni, most csokit?" :D :D naná, hogy szabad volt.. :wink: :D :D


puszi mindenkinek.. :D

Kép

Kép
morca
 
 


upsssz.. ezek lemaradtak.. :oops: :lol: :lol:

Kép

így nézik a pacis mesét.. :D :D


Kép

állandóan birkóznak.. :D :D


Kép


megy a harc.. :D :D


Kép

a kis kung-fu betyár.. :D :D


Kép

a mester.. :D :D

puszi..:P

Kép

Kép
morca
 
 


Morca, dejó, hogy írtál! Épp nagyon nem jó passzban vagyok, de felvidítottál! :) Na, meg a kispasijaid... :)

Etelka, hajráááá!

Nitácska, kicsi fiaidnak jobbulást! Átérzem pici, mert Dani volt beteg a napokban, most már jobban van, de mára meg Samu lett beteg. Szóval nincs 1 nyugodt perc sem...

Megyek is, mert őrködnöm kell...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri: naaaa, mi történt, hogy rossz passzban vagy?? vagy csak fáradt vagy??

sajnálom Samut, jobbulást neki is, de annak örülök, hogy Danó már jobban van.. :roll:

minket is elkapott valamilyen kórság, éjjel alig aludtunk, mert állandóan eldugult a fiúk orra, nem tudtak rendesen aludni.. :? reggelre már én is jó sz@rul éreztem magam.. :?

most egy picit mindenki jobban van, remélem hamar kilábalunk belőle.. :roll: 8)

puszi

Kép

Kép
morca
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?