Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Annamari, Kriszta és Maszat! Nagyon szépen köszönjük a jókívánságot! Kép

Maszat! Apa és lánya... Nagyon-nagyon aranyosak!

Annamari! Juhhéjjj! Mindent bele! Kép
Értem ezt a hétvégétekre, na meg legfőképpen a kistesó-projektre. Kép
Tudtam én, hogy Shine Ádija is egy Tündér! Kép
A "bokszolós" kép Nándiról, a főkedvencem. Kép

Ági! Ezek a nagyszülők már csak ilyenek. Bűnbe viszik a gyerekeket. Kép

Hát hagy' pletykáljak én is egy kicsit. Múlthéten Nándival elmentünk Solyáékhoz. Mennyire tuti két kis lurkója van! Sára kész kisasszony. Nagyon szép és borzasztóan okos, Máté meg igazi nagylegény. Folyton az erejét próbálgatta. Nagyon kellemes látvány volt az, ahogy a három különböző korosztály egymással játszott, egész nap. Kép

Benő
beno
 
 


NA, egy picit próbálok jönni....

Bocsi, de csapkodnak a fejem fölött a hullámok, Annus egyszer max kétszer alszik egy nap, és nem lehet előre kiszámítani, hogy öt percet, vagy két órát. Így úszik a lakás, semminek nem érek a végére, de már nem is zavar, mert valahogy mókuskeréknek érzem. Pakolok egyész nap, másnap reggel ugyanaz....észrevettem, csak egy bizonyos fokig nő a kupi, utánna megáll....Kép

Szegény Annus megcsípte valami (talán darázs). Piros nagy kör lett a karján, középen egy sebbel....kifertőtlenítettem, bekötöttem ecetesvizes ruhával, akpott fenistil cseppet, most szunyál...már egy ideje írom ezt, - mindjárt felkel - mert közben a nagy: - anyucika, milyen a kezem??? - megmossuk - anyucika pisilnem kell - pisilünk - anyucika kaka - elkísérem (ezt nem értem, minek a díszkiséret - odarakja a dobogót, az ülőkét, nagy körülményesen leveszi a gatyát, felül, majd közli: újságot. (autósat, de nem ezt, az új számot, aminek az elején a mittudomén melyik kocsi van ). Aztán: csukd be az ajtót. Most itt tart, majd kiabál, hogy végzett. valaki dünnyög, pill.
na, végeztünk. itt vagyok.

Legújabb őrület az autóknál: először az volt: megyünk az utcán, és egyesével minden egyes parkoló kocsinál: - Anyucika, néééééézd. Ez milyen autó????? Mondom: - ezt opel (szuzuki, stb). Második lépcső, az elmúlt egy - két hónapban: egyesével, iszonyú lelkesen: - anyucika, néééééééz ez ooopel. Végig minden kocsinálKép
Na, múlt csütörtök óta: - Anya, ez miiilyen szürke opel?????
Én a nagy autószakértő körbejárom, és leolvasom a hátulját: ez corsa.
Azóta: Anyucika!!!!! Néééézd ez szürke opel corsa,.........

folyt köv, meert üvölr annus

pusz

maszat
maszat
 
 


Maszat! Haláli!!! KépKépKép
beno
 
 

 
 

Sziasztok!
Nagyon régen jártam erre, de lelkiismeretesen végigolvastam mindent.
Gratulálok PP-nek, meg a növekvő bébikhez, minden képet megnéztem, minden újoncnak üzenem, hogy itt csak gyönyörű babák születnek, ezt a statisztika alapján 100% garantálni lehet. Azért az enyémek a legszebbek, persze KépKép
Igazából kind of elköszönni jöttem, mert nem nagyon fogok tudni netelni a továbbiakban sem, meg ősztől indul az ovi meg a bölcsi, és én is megyek dolgozni. Harmadik bébi egyhamar nem valószínű, szóval sajna kiöregedtünk a topikból. Azért majd időről időre olvasgatlak titeket.
Puszi mindenkinek, a.
angi
 
 


Sziasztok!

Maszat! Így írásban is szuper az autós sztori! Nem is meséltem: egy barátnőm fia, négy éves korára a hangjukról is meg tudta őket különböztetni! Anyja nem hitte el, folyton rohant az ablakhoz, de a gyerek csak nagyon ritkán tévedett... Szóval még jöhet a következő lépcső...
Csípés: szegény Anna-baba... Ez olyasmi, mint az enyém volt...

Benő! Tényleg klassz ez az ilyen volt-ilyen lett dolog... Már csak három hónap és mi is... (Ja, kilenchós nagyfiam 9600 gramm és 76-77 cm. Még mindig hatszor szopik, és négyszer szilárdat eszik...)
Fulescsacsi
 


Allo, allo, sziasztok! Immaron itthonrol, meg egeszben. PP-nek gratula!
Ma volt az elso ctg, be is ajultam mert a babacska rafekudt az aortamra, dehat en tapasztalatlan nem tudtam, hogy oldalra is lehet fekudni..
Sajnos internetet csak sporadikusan tudok hasznalni, remelem azert tudlak Titeket ertesiteni, ha nekunk is lehet majd vegre gratulalni.. ;-)))

Tovabbi szep nyarat mindenkinek,

Panzej

Kép
Kép
panzej
 
 


Sziasztok!

Maszat,
Csípés Kép

Angi,
kár, hogy nem jössz már, de azért néha adj hírt magatokról.

Ági,
milyen volt az állatkert???

Mi is megvagyunk, csak mostanában nagyon nyűgösen. Beni két hete nappal alig alszik valamit, mire tegnap nagy nehezen rájöttem, hogy miért. Szegénykém állandóan szopizni akar valamit, most már akkor is ha alszik. Nagy nehezen rátalált a kis kezecskéjére, azt rágcsálja mohón, de mivel még irányítani nem tudja, és állandóan izeg-mozog, így a kezét is kiveszi a szájából. Aztán persze mérgelődik, hogy ki az aki állandóan elveszi a "játékát".
Ez még nem lenne akkora tragédia, de mióta a kezét szopizza, azóta minden etetésnél harc van, hogy elfogadja a cicit. Előfordult ilyen valakinél? Ezt nevezik "cumi zavarnak"? Mit csináljak, mert cumit nem akarok neki adni.
De, hogy ne csak panaszkodjak: átléptük a 6kg-ot, és elértük a 60cm-t. Az éjszakát most már tartósan végigalusszuk, és csak hajnal négykor kelünk szopizni. Kép

Raktam fel egy-két "kosza" képet. Kép

http://babanet.hu/album/main.php?album=1608

Pussz,
Gabi
k_gabi
 
 


LYÁNYOK!!!

STRANDOLTOK??? Kép Kép

Gabi
k_gabi
 
 


Fülescsacsi! Köszi az elismerő szavakat. Gratulálok a szép fejlődésetekhez! Kép

Angi! Sok sikert mindannyiótoknak, mind a hármótoknak jó beszokást, ill. visszaszokást kívánok!

Gabi! Nálunk is volt cumizavar. Nándi 1,5 hónapos koráig altatócumival aludt el, mígnem besokalltam. Egyszer csak Ő sem akarta elfogadni a cicit. 2-3 napig küzdöttünk egymással, amikor is azt mondtam: A gyerek szájába soha többet cumi! Másnap gyönyörűen szopizott, azóta sincs ezzel problémánk. Lehet, hogy jobb lenne Benivel "megismertetni" a cumit, s majd arról ügyesen leszoktatni? Fontos, hogy sűrűn tedd mellre, hogy kielégítsd a szopizási igényét, Te pedig nehogy apadjál.
Remélem hasznos voltam számodra! Sok sikert!

Benő
beno
 
 


csak egy szóra:

lehet, hogy rosszul, de úgy tudom, ujjszopástól nem lehet cumizavart kapni......
azért cumizavar, mert cumi nem??

én nem adnék neki cumit....

de ez csak magánvélemény. Ugy tudom, ha 6 hetes koráig megússza a cumit, utánna már nem kéri. Annus mindenesetre sose fogadta el. az ujját szopta, de leszokott róla. az jó időszak volt, amikor már profin megtalálta, és visszaaludt vele.

na megen mennem kell....

maszat
maszat
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan bejelentkezem. Kép
Mindenkinek köszönjük a gratulációkat! Jól vagyunk, ismerkedünk egymással. Szerencsére van tejem, és Flóra viszonylag nyugis kiscsaj, éjszaka is csak egyszer kelünk kajálni.
Lesz majd szüléstörténet is, ígérem, csak ahhoz több idő kéne... Kép
Addig is megnézhettek minket a Pöttöm Flóra nevű albumban.
puszi mindenkinek
PP
pöttöm_panna
 
 


Panna!

Gyönyörű Flórád van, egyszerűen tökéletes! Én is akarok egy kislányt is.....
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

PP,
nagyon szép kislány Flóra. Kép Mégegyszer gratula.

FCS,
kislány: hajrááá! Kép Kép Nagyon szép nagy legény Szabolcs. Kép

Ági-Ági!!
Hol vagy??? Elmaradt az állatkerti beszámoló!!!

Benő, Maszat,
köszi a hsz-kat.
Úgy néz ki ma már helyreállt a rend, már nincs ellenállás cici ügyben, pedig a kezét továbbra is hamizza. Lehet, hogy valami mást, vagy újdonságot vélt felfedezni a kezecskéjében, és ez tetszett neki. Szerencsére pár nap alatt belátta, hogy attól bizony nem lakik jól. Kép Cumit soha nem kapott, épp a cumizavar elkerülése végett, de azt nem gondoltam volna, hogy a keze szopogatása is kiválthat ilyen reakciót.

Pussz,
Gabi
k_gabi
 
 


Sziasztok lányok!

Tudnátok esetleg segíteni, hogy a II. női klinikán tudnak adni a dokik EDÁ-t, ha rászorulnék? Vagy csak altatóorvos adhat ott ilyet.
andi70
 
 


SziasztokKép

Nah előkerültünkKép
Nagyinál voltunk vagy három napig, nekem nagyon jó volt, legalább fellélegeztem egy kicsit. A nagyi teljesen elmerült az unokájában, igy volt időm egy kicsit pihenni isKép Nem kellett főznöm, mosogatnom, takaritanom, már ez is királyi helyzet voltKép
Állatkert: Jó sokan voltunk kint, elég tömeg nyomi volt és nagyon meleg járult hozzá. Dani még nem élvezte annyira a dolgot, folyton kiakart jönni a kocsiból, és kézben kellett vinni, vagy mászni szeretett volna a földön, ami ugye ott nem éppen előnyös... Amugy majd egész nap kint voltunk, a végére jól elfáradt és aludt egy nagyot, addig mi megnézegettük az állatokat, találkoztunk kint Fülesékkel és Maszatékkal is.
Összegzésként: legközelebb csak akkor megyek ha Dani már nagyobb és jobban élvezi...

PPKép
Nagyon édi a jányKép Várjuk a szüli történetet is ámKép

AngiKép
Sok sok jót kivánunk nektek, azért néha irjál és ha teheted less be hozzánk, mindig szivesen látunk és hallunk felőletek.

Andi70Kép
EDA csak altatós orvos add be, ha jól tudom ketten adhatnak be, az egyik doki a Fontányi ha jól irom a nevét, egy magas vékony doki. Nagyon jó fej, baromi szimpatikus és lelkiismeretes doki.

GabiKép
Nagyon édik a "kosza" képek, meglestem őketKép
Dani is csinálta egy időben mikor felfedzte az ujját, hogy a cici mellé azt is beakarta, meg be is dugta az ujját. Mikor rájött hogy ugy nehezebben jön a tejcsi akkor szépen leszokott a ciciközbeni ujjszopiról, győzőtt a hasaKépKép

Ma annyira édes volt Dani, sikerült megtanitani neki a pá pát, mondja is meg mutatja is, persze csak akkor ha kedve van hozzá, de akkor elég kitartó, bár van amikor a pá az át csak háp háp ba, de olyan zabálni való ahogy mondjaKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok, Anikó vagyok Budapestről.Szeretném megkérdezni, hogy valaki szült már a II-es nőin a dr.Tóth Péternél?
Üdv Anikó
vikianiko
 


Sziasztok!
Először írok ebbe a fórumba, de sajnos nincs lehetőségem végigolvasni az előzményeket, így csak egy rövidke kérdéssel fordulok hozzátok.
Várbíró Szabolcs?????? Vélemények???

Köszönöm:Anna
anna76
 
 


Sziasztok!

Sajna nincs sok időm, mert mindjárt vendégeink érkeznek!

Annának üzenem gyorsan, hogy dr Várbíróról csakis a legjobbakat mondhatom! Bár nem Ő volt a dokim, de ügyeletesként sokat segédkezett a szülésemnél és a gyermekágyon is rengetegszer meglátogatott, nagyon lelkiismeretes, korrekt, felkészült orvos! Szerintem elsőosztályú választás! Ezt már korábban többen is megjegyeztük, hiszen jópárunk szülését asszisztálta végig ügyeleteskéntKép

Na megyek! Puszi mindenkinek!!!!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


SziasztokKép

AnnaKép
V.B. főnyereményKép erről Fcsacsi tudna regélni, ő az orvosa, nála szülte a kisfiát. Jó doki, válaszd őt nyugodtan.

PirusKép
Ejj ejj, azért a vendégek után egy kis beszámolót adhatnálKép Tényleg Mogyoródon végül voltatok?


Megyek mert ezerrel megy a páááápáááá, és a hhhhhaaaaaaaaaam mert éhesek vagyunkKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Anna! Válaszd csak nyugodtan, itt szinte mindenki nagy rajongója, még azok is, akiknek nem az orvosa... Kérdések? Akár priviben is jöhet, mélcímem a profilomban. (Ha a nevemre kattintasz oldalt, akkor előjön).
Fulescsacsi
 


Hali!

Grat. az összes frissen pocakosodónak és azoknak is, akik frissen pocaktalanok! Kép

Most, hogy van némi netféleségünk, gondoltam bekukk, bár nem hiszem, hogy túlnagyon hiányoztunk vón.

pussz

Ja, az újaknak Üdv! Kép
Solya
solya
 
 


Sziasztok!

PP! Nagyon-nagyon-nagyon szépek vagytok a képeken! Még egyszer hatalmas gratuláció! Fent a szülőágyon meg sem látszik rajtad a szülés okozta gyűrődés. Kép

Gabi! Beni is egy kis Tündér! A 30+3 heti 4D-s kép nagyon jól sikerült, teljesen felismerhető rajta a kisfiatok. Kép

Shine! Megnéztelek Titeket is, Ádám gyönyörűűű!

Ági! Aranyos lehet Dani pápázás közben. Kép
Mi a babatali óta 2* voltunk az aquaparkban. Nagyon szuper hely. Nándi a gyermekmedencén kívül csak a füvön való mászkálást, ill. a kisautó ide-oda tologatását tudta kiélvezni, de mi szülők aztán kiszórakoztuk magunkat mindkétszer. Vannak lightosabb csúszdák is, és vannak igen merész kivitelezésűek is. Minden játékos kedvűnek csak ajánlani tudom a parkot! Viszont napozósátrat, vagy napernyőt vigyetek, mert a helyieket hamar elkapkodják.

Üdv: Benő
beno
 
 


Solya! Hali újra! Kép
beno
 
 


SziasztokKép

SolyaKép
Végre végre, jajj de jóóóóóó, és mi az hogy nem hiányoztatok, ez merő rágalom, igenis hiányoztatok!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép
Kérünk szépen beszámolót a kimaradt időről, meg fotókat, fotókat, fotókatKép

BenőKép
De édi lehetett Nándi a kisautóval, meg el tudom képzelni a fűvön való lightos kis mászkálást, főleg ha abból indulok ki hogy hogy skerázott a játszóházbanKépKép


puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Ági,
most eltűnök még kb. 3 hétre, aztán számolok! Kép
Képek is majd akkor.

pussz
solya
 
 


SolyaKép

Ez népizgatásnak számit ámKépKépKép Megjelensz és bejelented hogy máris eltünsz, ejj ejjKépKépKép Teljeskörű beszámolóval kiengesztelhetsz majd minket. Gondolom nyaralni mentek, vagy ahogy most kinézek az ablakon telelni, de a lényeg hogy nagyon jó pihenést hozzáKép

puszi

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Nahát, Solya!! Kép Na végre, hogy újra itt vagy! Kép Kép
Ágit csak megerősíteni tudom: nem igaz, hogy nem hiányoztatok, igenis nagyon sokan hiányoltunk. Kép
Várjuk mielőbb a fotókat, és a beszámolókat. Kép

Benő,
köszi a dícséretet. A 4D-s felvétel szerintem is jó, csoda ez a mai technika. Kép

Mi is eltűnünk egy hétre. Az időjárás nem épp a legkedvezőbb, ezért azt nem merem mondani, hogy nyaralni, de majd meglátjuk, mi kerekedik ki belőle.

Pussz mindenkinek

Gabi
k_gabi
 
 


Solya! De jó!!!!!!! Persze, hogy hiányoztál! Gyere hamar, várjuk a kimerítő beszámolókat és képeket!
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Gyors bekukk, aztán rohanok aludni, mert fél négy óta fenn vagyok, és most lecsukodtak a kicsim pillái. Kép De mindenképpen el akartam dicsekedni, hogy Ádám ma a saját szemem (és anyukám, így tanú is van) láttára hasról hátra fordult! Nem esett, nem a feje vagy a feneke húzta, hanem szabályosan átfordult!!! Kép Már több napja háton ébred, pedig hason alszik el, de eddig a véletlennek tudtam be, és a dokinéni sem hitt nekem, mondta, hogy erre térjünk vissza 5-6 hónapos korban. De ma végre láttam! Kép Olyan ügyes, hogy az hihetetlen! Iszonyú erő van benne: pl. az egész felsőtestést tartja 10-15 percen keresztül, mikor lerakom aludni, és nem akar. Körömszakadtáig küzd! Kép

Na jó, megyek, mert kifolyik a szemem az álmosságtól.
pusz, shine
shine
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk!!!
Egészben, épségben, kicsit fáradtan, de egy szuper nyaralással a hátunk mögött!!!
Az odaút egy iszony volt, én ilyen fáradt még az életben nem voltam.
Most töltöm a fényképezőgép aksiját, amint sikerül bele életet lehelnem, jön a képes beszámoló! Kép

Annamari
muter
 
 


SziasztokKép

ShineKép
Hatalmas gratula a hátraforduláshoz, jó korán kezdi Ádi, majd mikor megunja a felfelé nézést jön a vissza hasraKép

AnnamariKép
Várjuk a képes beszámolót ám, szerintem ne csak a fényképezőgép aksiját töltsd felKépKép

Képzeljétek, mostmár egyre többször mondja és mutatja Dani a pápát, olyan édes olyankor. Van amikor annyira elmerül a játékban, hogy az csak na, hangosan dumál mindennek és a végén meg integet és pápázik isKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Akkor hát íme a szül(et)éstörténetünk:

Talán emlékeztek, hogy egy pénteki napra behívott minket reggel a doki vizsgálatra, de már cuccal, én meg azon izgultam, hogy nehogy megindítsa valahogy a szülést. Nem indította meg, szépen hazajöttünk. Viszont addigra már mégis eléggé beleéltük magunkat, hogy itt a hétvégén baba lesz, hogy egy kicsit még csalódottak is voltunk, amikor mégsem.Kép Így aztán vártunk két napot, és megpróbálkoztunk házilag a szülésindítással. Kép Kép Aminek az eredménye annyi volt, hogy szinte rögtön utána nagyon elkezdett fájni a derekam. Mondtam is a páromnak, hogy erről ennyit, fájások sehol, csak a derekamban. A derékfájások éjjel is folytatódtak. Poénból elkezdtük mérni, néhány percenként jöttek, de úgy voltunk vele, hogy mégsem mehetünk be a kórházba azzal, hogy háromperces derékfájásaim vannak... Kép Alhasi fájdalom még mindig sehol. Este 11 körül elment valami folyadék, de nem sok. Telefonáltam a szülsznőnek, aki a leírásom alapján mondta, hogy ez nem a magzatvíz. Hajnali 4 körül ez megismétlődött, akkor már bementünk, hogy hátha mégis a magzatvíz szivárog.
Bent az ügyeletes doki megvizsgált, közölte, hogy a méhszáj szűk egyujjnyi (már egy hete is annyi volt), és a magzatburok teljesen ép. A szülésznőm, aki szintén bejött, mondta, hogy akkor valószínűleg téves riasztás volt, még azért nézzünk egy CTG-t, aztán hazamehetünk.
A CTG viszont rendszeres fájásokat mutatott, a szülésznő kérdezte nem érzek-e fájdalmat, mondtam, hogy továbbra is csak a derekamban. Kép Ennek ellenére közölte, hogy márpedig ebből szülés lesz, úgyhogy mégis maradunk...
Ismét megvizsgált, félóra alatt a méhszáj már kétujjnyira nyílt. Fájdalmat még mindig alig éreztem. Így vajúdgattam 6-ig, akkor behívták a dokimat (aki szegény éppen szabin volt), mert úgy tűnt, hogy elég gyorsan nyílik a méhszáj. Ekkor még mindig nagyon vidám voltam, csak kicsit álmos. Hogy felgyorsítsák a folyamatot, megrepesztették a burkot, onnantól azért már kezdtek bedurvulni a fájdalmak, de még mindig elviselhető volt. Párom folyamatosan masszírozta a derekamat, az nagyon sokat segített. Sétálgattam a folyosón, zuhanyoztam (bár ez viccesen rövidre sikerült, ugyanis a lefolyó el vol dugulva, és abba kellett hagynom, amikor már állt a víz az egész fürdőszobában). Közben persze rendszeresen vizsgáltak, és próbálták kézzel is tágítani a méhszájat. Ekkorra már félperces fájásaim voltak. Viszont a végére elkezdtek ritkulni a fájdalmak. Oxitocin infúziót kaptam, és lassan elérkeztünk a kitolási szakaszhoz. Eddigre már azért eléggé elfáradtam, a lábamat már nem tudtam rendesen tartani. A doki és a szülésznő nagyon kedvesek voltak, iszonyatosan sokat segítettek, párom a fejemet tartotta. Így közös erővel reggel 9 előtt kb. az ötödik kitolásra, 10/10-es Apgarral megszületett a kislányunk, Flóra. Sajnos kellett gátmetszést végezni, és szakadtam is, persze mindebből akkor semmit nem éreztem. A köldökzsinór túl rövid volt, így nem tudták a hasamra tenni, csak megmutatták. Aztán bebugyolálták és megkaptuk a kis csomagot. Amíg engem a doki összevarrt, a párom babusgathatta őt.
Nem állítom, hogy amikor megláttam, rögtön elöntötek az anyai érzelmek és a túláradó szeretet. Inkább csak azt éreztem, hogy mostantól felelősséggel tartozunk ez iránt a hihetetlenül pici lény iránt és nagyon kell rá vigyáznunk. Még csak szépnek sem láttam... Kép Azóta ez persze már megváltozott - de ez már egy másik történet. Kép

Összességében nagyon jó élmény maradt számomra a szülés, azt hiszem, szerencsés vagyok, hogy ennyire gyorsan és viszonylag könnyen sikerült. Sokat jelentett az orvosom, dr. Bánhidy Ferenc, és a szülésznőm, Berényi Gyöngyi kedvessége és profizmusa.

PP
pöttöm_panna
 
 


PPKép

Sikerült megkönnyeznem a szülitöridetKép Mégegyszer nagy nagy gratula nektek és sokáig tartó boldogságotKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

PP, gyönyörűűűűűűűűek vagytok, és nagyon szép a történeted... Úgy látom, jó szülésznőt választottál...

Gabi!
Megnéztem ám a "kósza" képeket is, Benjámin is gyönyörűűűűűűűűűűűű.

Puszi - Kriszta

mohácska
 
 


Kriszta,
igen, bevált a szülésznő, nagyon szimpatikus volt, hogy fiatal volt és jó fej. Még egyszer köszi az infókat! Kép
PP
pöttöm_panna
 
 



SziasztokKép

Jelentem kibujt a jobb felső egyes fogunkKép igy nem kell gondolkodnom az esetleges protkonKépKépKép

AnnamariKép
Milyen gépetek van, hogy ilyen sokáig kell tölteni?KépKép

PPKép
hogy vagytok? Csajszi eszik rendesen?Kép Mennyit tudtál eddig egyfolytában aludni?Kép

ShineKép
forgolódás továbbra is tart?Kép Ádi hogy birja ezt a nagy meleget, utána meg hideget?

GabiKép
irhatnál te is egy két kósza sortKépKép Milyen volt a nyaralás, ami ahogy elnézem az időjárást elég változatos, a megfagyástól a megfőlésig terjedhetKép


TerikaKép
Jól eltüntél azért Te isKép Bobó? nem indult be a Forma1től?Kép

KrizsiKép
Veletek mi a nagy helyzet, te is régen irtál ámKép

BenőKép
voltál mostanság a csepeli auchanban? egy csomo jó dolog volt leértékelve náluk. Mi a jövőhéten pár napot csepelezni fogunk, valahogy egyre jobban szeretek ott lenni, még a végén visszaköltözünkKép

FcsacsiKép
hogy állsz a tanulással? nagyon eltüntél, hogy van Szabolcs, hogy megy a hozzátápi?

PirusKép
Hm a vendégek óta te is jól eltüntél? mi van veletek? Voltatok az aquaparkban akkor?

PicusKép
Andika? és ti?

CsillaKép
ti is jól eltüntetek, néhány sorral megdobhatnál minket, hogy mi van a lányokkal és hogy tetszett nekik itthon?Kép

MohácskaKép
Milyen volt a lagzi? Hogy tetszett az ajándékod? egy kis élménybeszámolót kérnénkKép

Nah most a teljesigénye nélkül abbahagyom a leltározást, mert Dani közölte hogy ham ham ham...

mindenkinek puszi és várjuk a szép hosszú beszámolókat ám, mert aki igazolatlanul hallgat az fizetni fog ámKépKépKépKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Mielőtt még fizetnem kellene, jelentem:
a lagzi jó volt, a kaja finom, a somlói nem annyira, a menyasszonyi tortát nem kóstoltam.
A mennyasszony egyszerű, de szép volt. Volt ám meglepi is: mivel a fiú diszpécser egy betonüzemben, az üzemvezető kitalálta, hogy 8 betonmixer adjon az esküvőre díszkiséretet. Erről az ifjú vőlegény nem tudott. Képzelhetitek, amikor a 8 csili-vili (előző este lesavazták az autókat, másnap nem is dolgozott csak 2-3!) autó beállt a Fő térre, még a kürtöket is megszólaltatták, volt kis meglepetés. Az előző pár lovaskocsin érkezett, a lovak kissé megijedtek KépKépKép. Aztán ment a 8 mixer a limuzin mögött egészen az Üllői útig! Végig le lett kamerázva! Nagyon tuti volt!
Nem tudták, hogy az ajándékot én készítettem sk, csak utólag mondtam meg. Tetszési indexet nem mértem. Mivel sajna nem volt lehetőségem lefotózni őket, majd, ha kapok róluk képet (megkértem őket, fotózzák le az első ilyen munkám), felrakom, meg lehet kukkolni.
Sajna a lábam nem nagyon bírta a magassarkú cipőt, az asztal alatt ki is bújtam belőle, aminek az lett az eredménye, hogy duplájára dagadt lábujjaimat és lábfejemet alig bírtam belesajtolni a cipőbe, majd hazabotorkálni. (Kocsiig és kocsitól).
Hát röviden ennyi.

Puszi
Kriszta

mohácska
 
 


Sziasztok!

Agiboszi, én is itt vagyok, jelentkezek.
Ez a levél hosszú lesz és nagyon OFF.

Mióta itthon vagyunk olvaslak Titeket, és olyan jó hallani felöletek, csak az írás marad el.

Mo-on végülis két hónapot maradtam a lányokkal. Két nappal visszaindulás elött gondoltuk meg magunkat, mert itt Svédo-ban rossz idö volt.

Férjem repülövel hazajött, mert az Ö szabija véget ért, majd egy hónap múlva visszajött értünk, hogy ne egyedül jöjjek a kocsival vissza.

A lányokkal keresztül-kasul bejártuk az országot, föleg az autópályák körzetében, mert ott gyorsan és jó úton lehetett haladni.

Most már sajnálom, hogy a júniusi talira nem vittem fel Krisztit, félve attól, hogy hosszú lesz Neki az utazás. Azt is sajnálom, hogy nem néztem a postaládámat, mert akkor az állatkerti talira is mentünk volna. Voltunk mi is ott háromszor.

Barátainkkal összepakoltuk a gyerekeinket és irány az ország. De volt olyan is, hogy egyedül vagy a szüleimmel mentem. Eger, Debrecen, Szeged, Pécs, Veszprém, Zalaegerszeg, Baja, Györ, Budapest és ezek környéke meg sem kottyant Krisztinek és a többi gyereknek sem. Csodálatos nyarunk volt. Sokat bolondoztunk és sokszor céltalanul bolyongtunk, nem tudtuk elöre, hogy mi lesz az aznapi cél.

Férjem meg is jegyezte, hogy egy hónap alatt 4700 km-t mentem a kocsival Mo-on. De azt megköszönte, hogy olajat is cseréltettem benne és vettem négy gumit is rá, mert kopottak voltak a régiek.

VW szervízbe is elvittem a kocsit, kerékbeállítást és lengéscsillapítókat megnézni. Ui. azt gondoltam, hogy mivel már 3 éves a kocsi biztos azok is rosszak. Meg véletlen több kátyúba is belementem vele és azok nem használnak éppen.

Amikor ezt megtelefonáltam a férjemnek, a plafonon volt, mert be fognak csapni, elrontják az autót, meghúzzák a lakkot stb. El ne vidd! A kocsihoz nem nyúlhat senki!!! kiabálta a telefonba. Különben az otthoni fiúbarátok is azt mondták, hogy ne vigyem márkaszervízbe, mert becsapnak.

Persze, hogy elvittem, a gumis sem csapott be, bíztam a szervízben is. Elöször felhívtam öket, és mondtam, hogy lehet, hogy lengéscsillapítót kell az autón cserélni.

Mondta, hogy rögtön vigyem a kocsit, majd megnézik, de szerinte nem kell, mert még fiatal. Átnézték, bemérték, mondták, hogy semmi baja. És semmit nem kértek érte! Söt, soron kívül bevitték a kocsit a mühelybe és én végig mellette voltam. Fél órán belül kész volt minden. Utána büszkén újságoltam a pesszimista barátoknak, hogy a VW szervízben lehet bízni. Férjem sem tépte a haját tovább itthon.

Daniellának sok kis barátja akadt, második hónapban már csak magyarul beszélt, még akkor is ha én svédül szóltam hozzá. Az oviban is magyarul beszél most. Az ovónök kérdezik és ö magyarul válaszol. Kriszti vegyesen beszél.

Betegek szerencsére nem lettek, ettöl féltem leginkább.

Hétfön elkezdtük az ovit. Krisztit most szoktatom be, ezen a héten kb 2-3 órát leszünk naponta. Lehet, hogy emlékeztek, hogy írtam, hogy Krisztinek egy külön ovónöje lesz amíg felzárkózik.

Szabi alatt felhívott a fönököm és kérdezte, h. mit szólnék hozzá, ha én lennék Kriszti mellett, mert én ismerem a legjobban, és majd K-töl függ, h. mikor váltunk másra. Rögtön igent mondtam.

Tegnap voltunk Krisztivel orvosnál, az a doki akarta utoljára hivatalosan látni, aki átvette amikor hazaszállítottuk Mo-ról és az orvosunk lett. Én persze pityeregtem amikor a kétéves emlékeket emlegette.

Csak ült és játszott Krisztivel és nem tudott betelni vele. Mondta, hogy olyan jó látni, hogy Krisztiböl egy ilyen eleven, beszédes kislány lett. Menni még nem tud önállóan, de próbálkozik, 2-3 lépés után leül, de a doki szerint már nincs sok hátra.

Az ö esete is példa, hogy sose szabad feladni a reményt, se orvosnak, se szülönek, mert a gyerekek szervezete, agya sok mindenre képes. Persze alakulhatott volna másképp is.

Két ismerösnek, akik együtt voltak velünk a NIC-en a klinikán Pesten, mozgássérült lett a gyereke, csak a fejüket tudják egy kicsit emelni. Pedig ök jóval idösebbek voltak Krisztinél amikor születtek.

Másfél órát beszélgettünk a dokival. Annyira jó volt, nagyon kellett ez a lelkemnek. Ö volt az, aki örökké új témába kezdett, mert én már elöbb mentem volna, mert Daniella is velünk volt és már kezdte felfordítani a szobát a hugával együtt. De a doki le nem vette a szemeit Krisztiröl.

Aztán a folyosón még kicsit megtoldottuk a beszélgetést, mert ott nagyobb volt a hely és a két lány négykézláb kergetözött. Az ö kacagásuktól volt hangos a folyosó. Ez a doki örökké a szívem csücskében marad és az ápolónök is.

Most már dugulok. Írjatok Ti is sokat magatokról és a gyerköcökröl és mindenféléröl, mert szeretem olvasni, ha az írást mellözöm is.

Puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


SziasztokKép

CsillaKép
Jajj, de jó volt hallani végre újra felőletek. Nem voltál hosszú, még olvastam volnaKép
Bátor csajszi vagy, le a kalappal elöttedKép Azért a szervizzel baromi szerencséd volt, mert sajnos nem mindegyik ilyen, a legtöbbször negativ tapasztalattal végződnek az ilyen bevitelek.

Jó látni, hogy a kitartás, a hit, az odaadás mennyi mindenre képes, hogy Krisztike ilyen szépen fejlődik. Jó tudni, hogy ilyen rendes és lelkiismeretes orvosok kezelték és kisérik figyelemmel a fejlődését.

Amit küldeni szerettél volna emailban, az lemaradt... lehet hogy elfelejtetted csatolni.

Tegnap megvolt az első balesetünk, beverte Dani a buksiját az asztalba, igy megyünk ma sarokvédőt venni, hála csak egy ilyen hely van a lakásban. Ma meg addig ugrált a kiságyában, amig beverte az állát és a két kisegér foga felsértette a felső inyét, ugy panaszkodott, én meg jól megijedtem amikor megláttam a vért a szája szélénélKép Nah ennyi rosszat, remélem több nem lesz.
Egy kis jó is, Dani rájött hogy ha a nagyágyon játszunk és ő leakar menni a földre, akkor a legegyszerűbb és legbiztonságosabb ha odakuszik hozzám, belémcsimpaszkodik és szépen lefarol. Annyira édes ahogy csüng rajtam és boldog hogy földetér a lábaKép

mentem és dugultam, mert apa vár rám, megyünk bevásárolni.

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Ági!
Nem tűntem el, csak mostanság kevesebb időt töltök a gép előtt. Esténként olyan fáradt vagyok, hogy már nincs is erőm netezni.... Pedig ti is hiányoztok ám nekünk.Kép
Bobót már nem érdekli különösebben a motorozás - de még nincs új hobbija Kép. Rengeteget beszél (néha már mondatokban), már mindent mond - csak még nem mindig értem. Olyan kifejezéseket használ! Vmelyik nap mesélt vmiről, majd a történet végég, a nyomaték kedvéért hozzátette: "komolyan beszélek".
Ja, és persze tud hisztizni is....

Hogy viselte Dani a 3. fogacska kibújását?
Aranyos lehet, ahogy próbálkozik a közlekedéssel!Kép Képzeld, ha mindezt majd a segítséged nélkül teszi!
Én úgy szerettem, mikor Bobó vmi újdonságot produkált - úgy lehet örülni ezeknek!

Csilla!
De jó, hogy jelentkeztél!Kép Különösen, hogy ilyen jó híreket írtál.Kép

PP!
Nagyon szép baba Flóra!Kép

Hétvégén vidékre utazunk, a jövő héten pedig nyaralni, szóval most tényleg eltűnök....

Terika
terika
 
 


Sziasztok!

Jaj, bocsi-bocsi, itt vagyok!
Csak mostanában elég eseménydúsak az éjszakáink! Ne gondoljatok semmi jóra, Balázs ébredezik fel sokszor és képes órákig sírni, pedig ott vagyunk, simogatjuk, vigasztaljuk. Nem tudom, mi ütött bele, 2 napja csinálja ezt, de én már zombi vagyok Kép
A képek fent vannak a http://kep.tar.hu/pocakpeti/index.phtml?aid=27666956 oldalon, ezek csak a Balázsról készült fotók, a többihez még nem volt idegem hozzányúlni.

Légyszi szorítsatok, holnap lesz Balázs kontrollja a Sváb-hegyen és jó eséllyel gyógyultnak nyilvánítják. Annyira örülnék neki!!! KépKép

Csilla, jó "hallani" felőletek!

Annamari
muter
 
 


SziasztokKép

AnnamariKép
NAgyon jók lettek a képek, PocekPEti tündéri mindegyikenKép Azért a többit is feltehetnéd majd, ne csak azt lássuk rólatok, hogy ott az apa, vagy az anya, csak éppen a kamera túloldalánKépKép
Remélem már gyógyultnak nyilvánitottak TiteketKép
MEgy a nagy drukk értetekKép
NEm lehet hogy ez az összevissza front viseli meg Balázst és azért ébred?? Nálunk most a fog a fő ludas, már kibujt a felső két egyes, de gondolom jön a folytatása is..

Ma voltunk 8 és fél hós mérésen: 9 kilot elértük, és 70 centik vagyunk. Doki néni meg volt elégedve, kaptunk beutalot futószemölcs ügyben. Jelenleg ugy nézünk ki hogy tele vagyunk szunyi csipéssel amik jó nagy foltok, meg apró kicsi szemölcsökkel a kezünkönKép

MEgyek mert Dani felébredt és már huncutkodik a nagyágyonKép

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Pusszantlak benneteket!
Picit itthon!

Örülök, hogy nem felejtettetek el. Kép

És annak is örülök, hogy ennyi új és gyönyörű baba született. Bár mostanában hallottam nem túl szép és kecsegtető történetet is a klinikáról. Kép

Velünk egyébként minden rendben. Máté már egy jó ideje szobatiszta éjjel is és a fejébe vette, hogy ha Sára oviba megy, akkor ő bölcsis lesz. Én örülnék neki, ha ő is akarja. Melóm igaz nincs, de legalább lenne időm vmi tanfolyamra, vagy talán másoddiplomára, vagy...

szóval ennyi. most pihi ezerrel. aztán mókuskerék újra. pusszantás
solya
 
 


mit jelent az Solya, hogy nem túl kecsegtető??
Nagyon jó hallani felőletek is!!!
Mi vagyunk csak mindig van valami ma színházba voltunk az Andi imádja ezzel elment a délelőtt aztán du. apa vitte bicizni meg játszótérre. Addig anya pihizettKép
A tüzijátékot meg nem néztük meg, a tévében sem. Andi meg elfáradt, mert tegnap meg elmentünk sétálni a Ferenciek terére és bicivel -ezzel a kis gagyi műanyaggal - imád menni és metrozni is nagyon szeret.


Puszi Picus
picus
 
 


SziasztokKép

SolyaKép
Mit jelent hogy nem túl kecsegtetőek, mesélj már egy kicsit bővebben légysziKép

Tök jó hogy Máté már szobatiszta, és milyen rendi kölök, hogy bölcsis akar lenniKép

PicusKép
Kép? ugye készült a biciglizésről? a kisautóval és tök édi volt a játszóbanKép

Tettem fel végre képeket a topicunkba, egy jó másfél hónap termését probáltam bepotólniKép

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!
Ha nem sértődtök meg, majd én elmesélem azokat a nem túl kecsegtető híreket, amikre Solya utalt. Ugyanis velem történtek meg. De azért előbb megkérdem, mesélhetem-e, hátha nem örülnétek nekem...
Habár szerintem mindenképpen el kellene mesélnem a történteket mindazonak, akik még szülés előtt állnak, hogy ne kerüljenek váratlan helyzet elé... Mi a véleményetek?
kíváncsi
 
 


KiváncsiKép

Hm miből gondolod, hogy nem örülnénk neked?? Ejj ejj, mi mindenkinek nagyon örülünk ám, tehát Neked isKépKép
Mesélj csak nyugodtan, legalább okulunk a dologból.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Ismét itt!

Picus: de jó, hogy már lehet Andival színházba menni meg bicizni. Klassz lehet! Kép

Ági: Dani még mindig gyönyörű! Szemölcsök, remélem, gyógyulnak!

Solya: Máté nem semmi! Gratula az éjjeli szobatisztasághoz!

Gabi: kósza képeket megkukkoltam, gyönyörű Benike. Kép

Muti: szia! Kép Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. balázsnál lehet, hogy a frontok jönnek. Mi volt a Sváb-hegyen?
Jó is volt, hogy itt jártatok, mert legalább felmértem, mi az, amit sűrgősen el kell tüntetni. Balázs mellett sem könnyű az élet, az bizti, mert nagy gazfickó a kiskölök, de legalább nem is lehet mellette hízni. Kép Meg unatkozni sem. Kép Egyébként én imádom a rekedtes hanját, szerintem ezzel fogja hódítani a csajokat! Kép

Kiváncsi: én szeretném, ha közzétennéd!

Velünk minden rendben: ádám napról napra egyre ügyesebb. És tényleg nincs már nyaka! Kép Most bezzeg a rokonok szerint rám hasonlít. Amíg szép kis soványka volt, addig mindenki a férjemre mutogatott. KépKépKépHatalmasakat kacag, nagyokat beszélgetünk, és iszonyúan ügyesen átfordul 8dokinéni előtt is) hasról hátra. A rendelőt utálja viszont, amint belépünk, üvölt. Múltkor kiszaladta adokinéni és a védőnő is, hogy mi van, ölnek valakit. Á nem is volt ciki! Kép De most már ők is tudják, hogyha nagy cirkusz van, akkor csak mi jöttünk Ádámmal. Kép Képzeljétek, 68-as cuccokat hordunk, 61 cm és 6080 g vagyunk. Kép Egy dagimanó. Kép
Ja, és hasfájás múlóban. KépKép Most már "csak" a frontokra érzékeny, és az esti cirkusz maradt. De hasfájásra már egy hete nem volt példa. Kép

puszi, shineKép
shine
 
 


Ágiboszi,
volt itt egy rosszabbul sikerült bejelentkezésem még tavaly...Kép
Shine, Ágiboszi,
jövök majd, de most itt hárman nyaggatnak egyidejűleg! Kép
kíváncsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?