Új privát üzeneted érkezett!

Csak még egy kérdés:
Niki!!!! Mi van veletek? Valaki tud valamit róla? Ugye milyen rég nem jelentkezett?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


lányok!
sajnos csak írni tudok, olvasni nem, na jól hangzik. szóval ma mentünk vissza a dokihoz, mert tegnap bealudt boti. már 10ezernél tartunk ,mert ma venni kellett infrát sos-ben, meg homeos orcsepp+fenistil csepp. milyen árak vannak gyerekgyógyszer ügyben, ki a fax engedheti ezt meg magának simán? a milliomosok, de leszarnám, ha már jobban lenne boti. ha jövőt hétig nem múlik gégészeti konzílium. jól meginfráztam szegényt, piros lett az arca, állítólag koraszülötteknél előfordlul. olíva olajat kell rá kenni. hólyagosra égetem szegény kölköt.

ma beoltottam saját magam h1n1 ellen, én, aki tök oltás ellenes voltam ,de a gyógyszertárban zokogott egy anyuka, botival egyidős kisfiú intenzíven, 2. hete lázgörcs miatt, most derült ki h1n1. engem nem érdekel a politika a média de a gyerekem érdekében oltom magam. az alap oltás védettséget ad a h1n1 ellen a mutáns vírus nem okoz halált. legalább én nem adom át a gyereknek, csak a gyengített formát. szóval petrám adassátok be, mert borzalmas volt az az összetört anya, aki a mellkasát verte fájdalmában, hogy miért nem oltotta be magát, most nem lenne élet halál között a kisfia. még az oltás ellenes gyerekorvosom és a háziorvosom is ajánlotta. szóval oltott mész vagyok, holnap oltom az uramat, jó az eüs háttér és a lombikos múlt. a lényeg, hogy ne a kezetekbe adassátok be, mert akkor napokig nem tudjátok felemelni, az meg nem jó. én fenékbe adtam, volt hova :lol:

na rohanok, holnap visszaolvaslak titeket. drukkoljatok, hogy ne kelljen gégészetre vinnem botit, nem akarok orrfelszúrást és semmi egyebet. apja ilyen típus, neki is állandóan folyi kaz orra.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Enis, csak nagyon gyorsan bejelentkezem. NE haragudjatok, hogy eddig nem jottem, de anyukam pentek ota korhazban van, es e;eg nehez igy, minden nap ebedet fozni, vinni. Mert nallunk a korhazi kajat meg az ehenkorasz kutyank sem enne meg. Szoval, kicsit el vagyok havazva, de szivesen csinallom, csak latnam, hogy jobban, de hiaba vizsgalljak, nem tudnak semmit mondani me pentekre lesznek meg valami eredmenyek bizunk benne hogy akkor mondanak majd valamit.
KOzben nekem is keszen lettek a ver es vizelet eredmenyeim. Eleg jok lettek. Szoval nincs most semmi baci a vizeletemben, de meg a nogyogyaszom is meg kell nezze. JOvohet penteken megyek. Azota is van torleskor nemi barna, mar megis szoktam.
Kiralylanyom hala Istennek jol van. Szinte mindig itthon vagyunk, ugyhogy gondolom ezert kimelnek a bacik.

Eleg ennyi belolem egyenlore. Puszi nektek es oleles!

SUzy, anyukad jol van?
Gondolok ratok sokat. Puszi mindenkinek! JO ejt!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 

 
 

Bibocska, meg neked akarom irni, hogy orulok, hogy minden renbden van, es vege a buzvos 12hetnek. Tudom hogy nehez elhinni, de mostmar mindne rendben lesz draga. PIhizz tovabbra is. Simi nektek!

Kiru, koszi, hogy igy erdeklodsz aranyos vagy, hat ez a gyakori barnazas torleskor kicsit aggadsz, de hatha ez csak igy van most. AZtan jovohet penteken meglatjuk hogy vagyunk. Puszi a nagyfiunak! Ugye ti sem vagytok betegek?

Etnam, gyogyulast nektek! Vigyazz magadra igy szuri utan. Kicsit aggodom. De biztos mindne rendbe lesz. NAllunk is van panik egyesekben. EN igazabol nem igen jarok el itthonrol, csak most beszaladok a korhazba, ahol karanten van, de hat nem igazan tartjak. Amugy meg ez ideggyogyaszat szoval nem olyan veszes. Puszika

Daniellam, m eg nem gondolok nevekre. Varom enis a buvos 12-ot, aztan meglatjuk. Hanyingerem nincs. CSak nagyon gyenge vagyok. Orulok, hogy a vegen mindne rendben lett Lexivel, mar ugy megijedtem, hat szoktak ok ilyet csinallni. A rossz csak az, hogy nem szegenyek nem tudjak mi tortenik es alig birnak levegot vanni. Nekunk 2szer volt hanyas amikor tapit kapott, de ugy hgoy az orran is jott. es meg ugy kigulult a kis szeme. HAt az biztos hogy eletemben nem jart meg at ugy olyan felelem.

VAsikane, orulok a derulatasodnak, es akkor egggyutt varom a januart. De akkor most megsem lombik lesz. Megproballjatok ezt eloszor? En drukolok mindenkepp!

Petram, hogy vannak a gyerkocok olyan reg beszeltunk.

Laar, klasszak a kepek, nekem tetszik, persze teljes egeszeben maskepp fog kinezni!

ARte, sajnallom a munkahelyed, de biztos lesz meg egy alkalom, te tudod mennyire volt terhes, ugyhogy biztos jobb igy.

BOcsi azoktol akik kimaradtak, de mar nagyon hulla vagyok! Es a most kisult sutibol beettem es fujj de kremes volt, de ugy megkivantam, es megis csinalltam, csak nem kellett volna ennyit enni.

JO ejt!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok!

Igyekszem gyakrabban jönni, de majd meglátjuk hogy sikerül. Mindenkinek köszönöm a bókokat.

Etna: Igen szopizik szerencsére. Lenne hozzád egy kérésem. Átküldenéd nekem g-mail-re a Két kéz két szív és az Édes kisfiam számokat? ElQre is köszi.

Puszi mindekinek

Kép


Kép
tina84
 
 


Sziasztok!
Már akartam írni, csak nem engedett be a rendszer.
Ákosomat orvoshoz kellett vinni. Egész este alig aludt, úgy tele volt a nózikája. A doktornéni írt fel kalciumot, és vettünk orrcseppet és cebiont is.
Etna! Nagyon sajnálom, hogy így megkínlódtok Boti betegségével :( Remélem már jobban van!
Angyalka! Nagyon sajnálom anyukádat :( Remélem kiderül mi baja, és meg tudják gyógyítani! Örülök, hogy jól vagytok!

kiru84
 
 


Sziasztok Lányok...

Bagoly mondja...., de nagyon eltűntetek... :-)

Vasi-Zsuzsi, én is arra adtam a fejem, hogy magam csinálok sok apró kiegészítőt karira. :-) Adventi koszorút fogok csinálni, ikebanákat szerte a lakásban, valahonnan szerzek majd fagyöngyöt, felaggatom mindenfelé piros masnival, fényfűzérekkel világítom majd ki az egész kuckót. Beszerzek fahéjas, fenyős, almás illatú illóolajakat, és a vízpárologtatóba rakom, hogy fincsi illat legyen...ilyenekre gondoltam. Ikeában lehet kapni mindenféle csuda jópofa világító cuccokat (fűzéreket), majd mazsizom belőlük. :-) Lehet, hogy festek egy-két üveget, és azokat az ablakba rakom. Igazi meleg, mézeskalács házikó feelinget szeretnék, ahol, ha hazaérünk, vár a forró tea, sütemény, ahol karácsony illat van a levegőben.
Tiszta dili vagyok. :-)

Kép

Csajok, nálam most annyi van, hogy próbálok előre nézni, már 7 napja magas a hőm. 36,9-37,1. Tegnap volt egy kis rózsaszínes valami estefelé, ma reggelre elmúlt.

Most mennem kell masszázsra, majd ha tudok, jövök még.

Puszilok mindenkit: Nofi :-)

nofertiri
 
 



Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!

Bibócka örülök, hogy minden rendben és milyen nagy már a babúci!!

Angyalka imátkozok Anyukádért. Remélem, hogy a barna elmúlik most már.

Luca jó a link de nem pontos 3. dik próbára már mást mutatott :lol:
Tamás nagyon aranyos!

Nofi ez már lehet beágyazódási vérzés is Petrának is volt ilyen. Drukk!

Kiru Etna jobbulást a babáknak!!

Zsuzsa nekem már nagyon karácsonyi hangulatom van. Akarok csinálni fűszeres gyertyát!!
Köszi a drukkot!!

Petra, Daniella többiek merre vagytok!

Megvolt a teszt írás elég könyű volt igaz elég sok mindent tudok az egészégügyről. Ilyen kérdések voltak, hogy mit termel a melékvese meg hány üregű a szív stb...
20 fő-vel indul 1 éves lesz . És már dec. 8-án indul is! Jaj de jó lenne ha sikerülne!!

Remélem mindenki jól van!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok!
Etna, gratulálok. Nagyon bátor vagy. Beadattad magadnak az oltásokat hogy megvédd a fiadat? Nem semmi.
Angyal, nagyon örülök hogy végre jelentkeztél. Sajnálom hogy anyukád kórházban van és nagyon remélem hogy nagyon hamar kiderül hogy nincs semmi komoly baja. Jobbulást neki és kitartást neked.
Kiru, sajnálom hogy Ákoska beteg lett. Nem hiszem el hogy most minden kisbaba megbetegszik. Épp ma mondtam Vasinak hogy örülünk mi ennek a jó időnek de nem természetes. Ilyenkor már hidegnek kéne lennie és meg kéne ölje a bacikat.
Nofikám, meghoztad a karácsonyi hangulatom. Ez fantasztikus. Nem semmi egy csaj vagy. Ez a magas hő és a rózsaszínezés nekem gyanús. Szorítok ezerrel hogy végre pozitív tesztet rakhass fel nekünk ide a fórumra.
Luca, én már ismertem ezt a kis érdekességet de szívesen eljátszadoztam most is vele. Már megfejtettük de most inkább nem gondolok erre. Vannak dolgok amiket jobb nem tudni mert jobban élvezhetőek.
Grácus, nagyon örülök hogy sikerült. Mondtam én hogy ügyes leszel. Persze hogy sikerülni fog.
Mindenkit pusszantok és megpróbálok holnap is jönni ha tudok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok lányok!

Bocsánat hogy ennyire eltüntem, de sajnos vannak problémáink és nagyon nincs semmihez semmi kedvem!

Angyal és bíbócska!
Nagyon örülök hogy minden rendben a babákkal, és kivánom hogy mindegyikötöknek problémamentes terhessége legyen!
Angyalka remélem hamar elmulik a barnázás és nem lesz miért aggódni, anyudnak jobbulást kivánok és remélem minnél elöbb rájönnek hogy mi a baja!
Bíbócska nagyon gratulálok a 12. hét eltöltéséhez, csak igy tovább!!!

Etna!
Csakis jobbulást tudok nektek kivánni és remélem hamar meggyógyul Botika és minden rendben lesz! Remélem mostmár minél elöbb el tudjátok adni a lakásotokat is , én nagyon szoritok érte!

Nofi
Nagyon sajnálom ami történt, de remélem hamarosan jó hirekkel jössz közénk!! Nekem is van már karácsonyi hangulatom, minden évben kivilágitjuk kivülről a lakást fényfüzérrel, este nagyon szép. Én is szoktam saját kezüleg dolgokat csinálni és nagyon élvezem.

Zsuzsa.
Nagyon drukkolok nektek és remélem januárban nagyon jó hireket kaptok, megérdemelnétek már!!

Petra!
Nagyon ügyes anyuka vagy hogy igy tudod végig csinálni a napokat két gyerek mellett! Flóra nagyon ügyes baba hogy igy tud ülni már, és Kornélka is szép nagy fiú lett már. Szépek együtt!

Kiru
Nagyon sajnálom hogy Ákos ennyire lefáraszt, de szerintem majd idővel jobb lesz. Majd elkezd önállósulni akkor megy majd minden fele, sajnos ezt még át kell vészelni ilyenkor. Jó nagy fiú lett már.

Tina.
Nagyon szép Danika, és hogy meg nőtt ez alatt a két hónap alatt.

Laar
Szerintem is nagyon klassz lesz az otthonotok, majd küldjél képet ha tudsz mert nagyon kiváncsi vagyok rá hogy áltok! Míra nagyon ügyes kisbaba ahogy elnézem a képeket. Melyikötökre hasonlit jobban??

Daniella
Nagyon sajnálom ami Alexával történt, és örülök neki hogy hamar rendbe jött. Olvasom hogy szépen megy a hozzátápi. Amélia is kap ilyen tejpépeket, eleinte ő sem akarta enni de töbször próbáltam adni neki és mostmár szereti.

Nálunk semmi különös nem történt az utóbbi időben. Amélia mostmár csak reggel és este kap tépszert, napközben pedig rendes fött kaját eszik, túrórudit is szereti, meg a babánt, de mindent megeszik amit fözünk.
Múlt héten beadattam neki a H1N1 elleni oltást nem lett semmi mellékhatása, ma megkapta a sima influenza ellenit is. Még menni nem megy egyedül de ahol csak megtud kapaszkodni ott fel áll, minden bútor mellett végigmegy, egyik helyről a másikra átkapaszkodik, és mászik ezerrel alig lehet utolérni. Beszélni sem kezdett el, de remélem hamar bepotolja! Mostmár nagyon sokszor hozzánk bújik, régen ilyet nem csinált mert ugye önála nem alakult ki a kötödés és szerintem most kezdödött el. Esténként mindig kell hallgatni a neten zenéket és ugy táncol rá hogy el sem képzelitek, szinte követeli mindig. Most karácsonyi dalokat hallgatunk vele és nagyon élvezi. Már netezni is akar, mindig ide áll és nézi a monitort, meg nyomkodja az egeret.
Na most jó hosszú lettem, remélem nem untattam senkit!
Teszek fel képeket is majd.

Puszilok mindenkit, remélem nem hagytam ki senkit, ha igen akkor bocsika érte!!

Ja Etna neked irom még hogy Ami lányként nagyon rossz, mert pakol mindent le amit elér, ha szólunk neki mintha nem is hallja, ránk néz de a keze ott jár továbbra is! Olyan kupit csinál a szobában mintha bomba robbant volna!!! Szóval pakolhatok én is utánna naponta többször!!

Puszika!!

Niki

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Az utolsó két kép most készült este.

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Sziasztok Lányok!

Remélem, hogy nem haragszotok nagyon, hogy nem írok, de itthon van a Kornélka és ilyenkor aztán pörögnek az események ezerrel. Nagyon hamar elmennek a napjaink. A 7 végén disznót vágtunk 2-t és még mindig volt mit miatta csinálni.
Én is készülödök karácsonyra, persze, hogy nyögvenyelősen, mert, a drága kicsifiam, mindig ott van és hátráltat. Ha a Flóra véletlenül bealszik tutira felkiabálja. Már alig van hajam. Most is van és nyaggat, hogy mutassak neki halat!! KÉSZ VAGYOK TELJESEN!! Jövő 7en már viszem az oviba. Hát kiváncsi vagyok, mi lesz, ha ott hagyom. Már 2 hete van itthon. Az oviba is csináltam az adventi vásárra sógyurma figurákat. Először mézeskalács házikót akartam csinálni kettőt, de aztán az elsőnél rájöttem, hogy ez annyira nem is egyszerű mutatvány és akkor gyorsan neki láttam gyurmázni! Na az legalább sikerült szépen.

A gyermekeim kicsit náthásak. Velem együtt. Ez a takonykór az agyamra megy. A Flórát minden nap 4x félórát gőzőlöm kamillával, tegnap már csak egyszer sikerült, mert mire elaludt és felforrt a cucc, a kisfiam felkiabálta. Kétszer kapott körömvirágos dunszt kötést a mellkasára, így már nem köhög olyan csunyán. Adom, neki a Hustensaftot is, a béres és cebion cseppek mellé. A Kornélkának csak az orra folyik. Én köhögök és tüsszögök is. Szóval nyomatjuk családi szinten a cseppeket!!

Örülök, hogy mindenki a körülményekhez képest jól van. Remélem, karácsonyig mindenkinek elmúlik a próblémája és az élet visszaterelődik a rendes kerékvágásba.


Niki! Szerintem Ami hamarosan majd annyit fog csacsogni, hogy alig várod majd, hogy félpercre csöndbe maradjon. Én a Kornélkával már így vagyok sokszor állítom, hogy többet beszél mint egy vénasszony!!
Örülök, hogy jelentkeztél!!

Nofi! Sajnálom a történteket, de most is biztató dolgokat tapasztalsz magadon. Remélem, hogy karácsonyig lesz egy pozitív teszted... A karácsonyi hangulatodat nagyon irigylem. Nekem sajnos évek óta lapos ilyenkor a hangulaton, és erre sokszor az időjárás is rátesz!! HAVAT AKAROK!!!! Azért persze megjön valamennyire, de közel sem olyan mint régen (LEhet, hogy már nem vagyok gyerek?!?!)

Daniella! Örülök, hogy meggyógyultatok!! FLóra is művel valami kuszás félét, vagyis addig forgolodik jobbra balra amig el nem éri amit kiszemelt magának. Tegnap sikerült megörökítenem, ahogy betámadja a távírányítót.

Etna! Sajnálom, hogy Botit ennyire elkapta!! ha elalszik nem tudod kicsit a kiságyba tenni és meggőzőlni?? Remélem, hogy nem fordul komolyabbra és használ majd a mostani kezelés. Én végül nem oltattam be magam. Remélem, hogy nem is lesz következménye.

Kiru! Kitartás Drága!! Az én drága fiacskám is félévesen "romlott" el!! Onnantól nem aludta át az éjszakákat, és ezt csinálta jó 3 éves koráig. Lesz időd majd pihenni, csak sajnos ez nem ez az időszak. Remélem, hogy nincs igazam és csak a foga miatt nem alszik. A betegséget sajnálom! Remélem, hogy hamar meggyógyultok.

Angyalom! Sajnálom, anyud!! Remélem, hogy ma már okosabbak vagytok!! A barnázást is sajnálom, és remélem, hogy nem lesz olyan stresszes ez a kismamaság mit az előző és hamarosan megnyugodhattok. Mikor mész dokihoz?? Örülök, hogy Esztered jól van. Tudja már hogy jön a tesóka?? Vagy még nem mondogatjátok neki, hogy nem sokára lesz egy pici baba, aki nem játék?? (remélem, érted, hogy hogyan értem... Mert asszem kicsit faramucin fogalmaztam! :D)

LAAR! A kandalló mögötti követek nekem is nagyon tetszik! Mutattam is apának, mert mi még most vagyunk a kandalló burkolat keresési fázisban. Sajnos, kicsit drágálja, de remélem, hogy sikerül majd rávennem valahogy, vagy valami hasonlóra. Hogy vagytok? Míra ügyeskedik már?? A házatok is szuper lesz!! Várjuk a képeket!!

Lesza! Hogy vagytok?? Sikerült valami munkát találni?? Bölcsi megyeget?? Mit tud Ákos??

Lucám! Örülök, hogy tesód is jobban van már! Reméljük, hogy most már nem kell hasonló dolgokat átélnie!! Tamás nagyon édes azzal a felmosóvödörrel!! Biztosan könnyebb most, hogy már nem megy állandóan a nyomodban.

Arte! Sajnálom a munka dolgot, de örülök, hogy van másik, mégha lentről is kell kezdeni!! Jön a baba is hamarosan a sok himihumitól!!

Szilvi!! GYere amikor tudsz!! NEm irigyellek, hogy ennyi a munka, de legalább van!! Baba fronton is lesz hamarosan lesz fejlemény! Kitartás!!

Tina! Szép nagy már Danika!! Gratulálok!! A cocivágáshoz sok erőt kívánok.... Én még most is hulla vagyok a szombati miatt!!

Remélem, hogy nem felejtettem ki senkit sem, ha igen akkor ezer bocs és száz anyamedve, de most mennem kell, mert a Kornélka a hütöt rámolja!!

Jaj, Zsuzsám! Az előbb még a fejembe voltál! Ne haragudj, majdnem kimaradtál!! Drukkolok, hogy januárban összejöjjön minden. Még jó, hogy Kiruval meg tudtunk szülni fehérváron... Szöryű ami az egészségügyben megy!!

Grácusom! Bocsi!! Te is majdnem lemaradtál!! Drukkolok, hogy sikerüljön a tanfolyam!! ÉS a baba persze!!

Most léptem! Ha tudok jövök! Jók legyetek! Puszi mindenkinek pocin kívül és belül!!!

SziASZTOK!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Jó reggelt lányok!

Talán Tamás engedi, és tudok írni Nektek.

Petrám!
elhiszem, hogy a disznóvágás lefárasztott. ÉN gyerekként mindig imádtam, állandóan ott fagyoskodtam a hentes mellett, kóstolgattam mindent. Most már kb. 10 éve nem voltam, úgyhogy nem tudom milyen lenne felnőtt fejjel :) De biztosan ezer munka van vele, mamikám is napokig elvolt vele. Ügyes vagy, hogy így megbírkózol a két gyerkőccel. Sajnálom a betegséget, remélem hamarosan kilábaltok belőle. Puszi

NIki!
Annyira örülök, hogy írtál végre! A képeknek még jobban. HIhetetlen mekkora már Ami. Ha belegondolok, hogy egy évvel ezelőtt mennyit imádkoztunk értetek, hát még mindig futkos a hideg rajtam. Most is csak azt tudom írni: Ő egy igazi CSODA. Nagyon ügyes, hogy már egyedül elmegy a bútorok mellett. Tamás kb. 14 hósan kezdte ezt. Annyira tetszik ez a nagy haja Aminak, nagyon dús neki. Helyes kiscsaj :) Puszi Nektek is!

Vasi!
Látom Te is el vagy havazva munka terén, de ahogy írod, ez a jó, mert legalább szükség van Rátok. Nagyon drukkolok, hogy meg tudják csinálni a műtétet és jöhessen a Manóka!

Grácus, Szilvi, Arte!
Nektek is folyamatosan megy a drukk!

Nofikám!
Téged nagyon sajnállak, pont most kellett jönni ennek a rohadt vírusnak :( de még talán jobb az elején, mint később. Viszont ahogy írod, most is bizakodó vagy! Szuper lenne tényleg karácsonyi ajándéknak egy +++ teszt :)

Kiru!
Kitartás, csak ezt tudom írni. Sajna van ilyen, mikor nem alszanak, Tamás 10 hós koráig volt ilyen! Minden éjjel kb. 3-4-szer kelt. A foga is lehet zavarja, a tejci is lehet kevés neki... nem tudom. Mindig elcsodálkozom milyen nagy Ákos. Tamás 8 hósan volt 8 kg körül, Ákosra meg már múltkor írtad, hogy 8 kg. Nem semmi. Az inhüvely gyulladásod rendbe jött? Puszi és kitartás csajszi!!!

Tina!
Dani baba gyönyörű! Ő is nagy már és mennyire mosolygós. Édes nagyon, vigyázz rá és gyere többet, ha tudsz!

Angyalkám!
anyukádért nagyon szorítok, remélem most már jobb a helyzet és tudják mi a baja. Eszterkéről most írod először, hogy rossz :) Mosolyogtam rajta, azt hiszem ezt egypáran elmondjuk, pedig nem is gondoljuk komolyan. :)

Etnám!
Mi újság Veletek? Igaz lehet hiába írunk, mert nem tudod olvasni. Sokat gondolok rátok, hogy minden rendben legyen! MAjd írok sms-t is, azt tutira elolvasod :wink:

Bibócska!
szuper, hogy már itt jártok, látod, minden rendben van! most már nem kell annyira aggódni, beléptél a 2. trimeszterbe!!! Pihizz sokat továbbra is, minden rendben lesz!!!


Nálunk sem túl rózsás a helyzet, mamikámat jövő héten műtik újra... igen, még mindig a kezével! Ami ugye márciusban törött el neki. SAjnos nem javul, állandóan fáj, nem forrt össze. 3. műtik, csontpótló műtét lesz, a medence csontból faragnak le (vagy hogy írjam...) és azt ültetik be a könyökébe. hát kész vagyunk tőle teljesen. :( Örül is neki, hogy megcsinálják, mert talán nem fog fájni utána, de fél is tőle, mi lesz, ha menni se tud, meg a kezét se tudja használni? Holnap viszem győrbe, megcsinálnak minden vizsgálatot, hétfőn reggel megy, és 11 körül műtik.
Tamásommal minden okés. Annyit beszél, hogy el sem hiszitek. akárki kérdi mennyi idős, el vannak ájulva, hogy 15,5 hósan ennyit dumál. Amúgy most éppen nagyon könnyű vele, tök jól elvan, nem kell mindig ott lenni vele, nem annyira anyás, ha anyunál vagyunk pl. és ott vannak tesómék is, én meg bemegyek a géphez, akkor nem fut egyszerre utánam, hanem elvan velük is. (pár hete ez még sajna nem volt így)
Tesóm is jól van, tegnap voltunk dokinál (én rákszűrésen, ő gondozáson), minden rendben a picurral, 85 mm... múltkor jól elmérték, 90 mm-nek, aztán utána Győrben mindenki 73 körülinek, most 85 mm. Tök jó kép lett róla, nagy pocakos baba lesz, akárcsak Tamás (neki 18 hetesen volt egy nagy pocakos képe)
Na mennem kell, eddig bírta a Törpém, azért a számítógépre még mindig allergiás :)
Puszi Nektek és szép napot!

Kép

Kép
luca81
 
 


Néhány kép: Kép mézeskalács kreálmányom
Kép megint
Kép gyertyatartó(Vagy vmi olyasmi)
Kép angyalka
Kép hóemberke
Kép fenyő
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!

Niki Amélia nagyon szép kiscsaj és milyen szép dús haja van!!

Petra jobbulást remélem ti is hamar meggyógyultok!

Luca örülök, hogy Tesód jól van!

Zsuzsa most olvastam a Bata honlapján, hogy 2010 febuár 1. tól a Siófoki kórházban fog dolgozni elmegy a Székesfehérvári kórházból :cry: de a magánrendelése az marad és a siófoki kórházban is elláthatja a területen kivüli betegeket!

Remélem mindenki jól van!!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok!

Fozes kozben gyorsan irok nektek! Eszter apaval durmol egyet remelem sokaig.
Olyan bosszantu, hogy nem latom a kepeket, amiket felraktatok. De hatha kesobb sikerul megneznem.

NIki, orulok, hogy jol vagytok! MEglasd Amelia is behozza a jarkalast es beszedet, es akkor meginkabb kupit fog csinallni.

LLucam, Eszter minid nagyon eleven volt, dehat mit csinalljunk. MEg az edenyeket is kiszedi a konyhaszekrenyekbol. Az osszes ruhajat szethordja a lakasban aztan a jatekokat. Szoval egesz nap hajbokolok, hogy osszeszedjem a kupit. MI is sok mindent mondunk most van valami uj ty betus szo, amire meg nem jottem ra hogy micsoda, de majd csak sikerul. Olyan edes hangja van, hogy megeszem mikor dumal, olyan kis vekony csajos. Es persze segit hajtogatni teregetni, sepregetni.

Petra, a fo, hogy nem unatkozol. Kornelka mit szolt, hogy Duda es Pocsolya a fazekban vegeztek? Remelem hamar meggyogyultok. Vigyazzatok magatokra. EEn mar mondtam Eszternek, hogy ott a pocakomban van egy baba, az o testverkeje, akit mAJD MEGfog latni, erre o felhuzta a ruhamat es keresni kezdte, es aztan elkezdett simogatni, anelkul, hogy mondjam neki, hat enni valo volt. De ennek ellenere ugy erzem lesz egy kis irigyseg. Hat addigis proballom edzeni azzal, hogy tobbet olelem meg a kis uncsijat, hatha akkor latja, hogy anya szereti otis es masik babat is. Nehez eset. JOvohet penteken megyek dokihoz.

Gracus, koszonom az imaidat. Drukkolok, hogy a teszted sikeruljon.

MEgyek laSSan, hogy kesz legyen az ebed anyukamnak. Csak holnapra lesznek meg az eredmenyek. ES remeljuk, hogy egy kis baci okozzA csak ezt a rosszulletet, es nem a fejecskejeben van valami.

Pusiz mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


sziasztok!

csak gyorsan írok sajna nincs időm vissza olvasni, csak átfutottam.

Daniella!
Lexi nagyon ügyesen mászik:)

Angyal!
Hogy vagy? Holnap mész dokihoz?Miért nem ír fel sárgatesthormont a barnázásra, ha nem mondja kérdezd meg..Remélem jobban van már anyukád.

Tina!
Nagyon szép a kisfiad, és már milyen nagy..iszonyat gyorsan nőnek Míra is hétvégén már fél éves lesz.


Zsuzsa, Nofi, Szilvi, Arte!
Szorítok nagyon nektek..

Csajszik!
Apukám megbetegedett, ő aki sosem volt beteg, ma derül ki, h influenza vagy más, remélem nem kaptuk el..mindenesetre, ha vasárnap estig nem lesz lázam hétfőn beadatom én is az oltást, nagyon ellene voltam, de féltem a kicsit.Remélem a páromék is mihamarabb megkapják a melóhelyen..


Kiru!
Kitartás...lesz ez még rosszabb is, tod:)

Mírácska táncikál mozgatja a biuksiját meg a felső testét zenére, és átfordul a hasáról a hátára, és elég ügyesen ül már egyedül.

puszika nektek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Etnám várom :) ittvagyok én is, csak sms- írtam... pussz!

Kép

Kép
luca81
 
 


szaisztok lányok!

önző módon csak magunkról írok, mert azt hiszem kijött rajtam a védőoltás mellékhatása. én még ilyen fáradt az életben nem voltam. fájnak a lábaim, de ezt mondták, hogy kb 3 nap múlva, mikor az immunrendszer kezdi a válaszreakciót, ez lesz. innentől védett vagyok, eddig csak fertőztem. hát én még mindig nem vagyok meggyőzve erről a védőoltásról. fő élharcosa voltam az ellenzőknek és tuti nem adattam volna be, ha nincs boti. a torkom úgy fáj lányok, hogy majd besz..ok. mióta megvan boti most feküdtem le előszőr a gyerekkel együtt, de ha nem aludt volna el, én tuti elaludtam volna, aztán szegény csinálhatott volna bármit. kb 20 percet aludtam, de nem vagyok jobban. karom is kezd fájni. remélem tényleg jót tettem magunkkal, hogy végigoltottam a családot. hívtam anyut, hogy kéne botira vigyázni egy kicsit, erre ő is pont ezeket mondta, hogy szarul vannak apuval együtt. na jó, hogy egy napon oltattunk.

lányok tudtok valami jó helyet, ahol szép műfenyőt lehet kapni? anyuéknak kéne, de a tesco és egyéb szuper helyeken olyan szar van horror áron. nekem azok tetszenek, amik a bevásárlóközpontokban vannak, olyan szép dúsak és nem két águk van, mint amiket árulnak. olyanokat hol lehet kapni? eddig nekünk igazi fenyőnk volt, de az már megfizetethetetlen számunkra, mivel ezüst fenyőt vagy normand fenyő bírja a gázfűtést. a sima kislevelő nem vicc két nap után lehullik, bár az csak ágban volt nekünk, olyat soha nem vettünk. mi világítósat vettünk, változik a fa színe, marha jó, boti tuti lerántja.

laar!
szerintem is adassátok be mira miatt, de számoljatok a mellékhatásokkal, remélhetőleg nem lesznek, de ha igen, akkor azok elég húzósak.nagyon szép lesz a lakás, szerinem leutánozlak majd egy-két dologban, mert a tapétátok rohadtul tetszik, csak már végre költözhetnénk el.

niki!
anyukám, nem semmi a kiscsaj. a szemén látszik, hogy vetekedni fog csibészségben a pasikkal. szerinetm jó eleven kiscsaj lesz. majd írjuk egymásnak, hogy ki miért ült a szégyenpadban az iskolában a gyerek miatt.

lucám!
a mamidnak jobbulást kívánok, sebészeink egész jók, azok még nem vándoroltak ki külföldre, szóval csak nyugi, minden rendben lesz. tesódnak nagy gratula, nem tudom, hogy írtad-e, hogy kisfiú vagy kislány lesz?

botikám sajnos az anyás korszakát éli, szóval lucám tudom miről beszélsz, mikor írod, hogy örülsz egy kis légvételnek.

na megyek, mert felébredt. csók lányok

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Jajj lányok nagyon durva ez a pécsi egyetemi lövöldözés :o Laar, nem tudsz többet?

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!

Küldtem nektek valamit!! Ha nem kapott valaki akkor szóljon.
wpetra
Pusztavám
 
 


Mégsem! A FAX kivan!!! nem tudom elég kicsire tömöríteni!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!
Niki, annyira jó hogy végre jelentkeztél. És nagyon szépen köszönjük a fotókat. Amélia gyönyörű és annyira hihetetlen hogy ilyen ügyes. Csak így tovább és jelentkezz sűrűbben.
Petra, nem irigyellek a nátha miatt. Van dolgod bőven. Hát, igen, kicsit nehéz amikor már ketten vannak. Mondjuk nekem ennyi problémám nem volt. Csak két és fél év kor különbség van köztük és lányok mindketten. Gondolom ezért. Néha pihenj is egy kicsit mert ki készülsz. Egyébként nagyon ügyes vagy. Hogy tudtad összeállítani a mézeskalács házikót? Cukros tojáshabbal? Nagyon szép lett. Én is akarok ilyet csinálni.
Luca, nagyon sajnálom hogy anyukádat műtik ismét. Hétfőn gondolok rátok. Szorítok hogy sikerüljön ez a műtét és mihamarabb meggyógyuljon. Hugid jól van, ez a lényeg. Tamás kicsit hagyja hogy létezz, ez is tuti.
Grácus, köszönöm az infót. Nem lepődtem meg mert nem igazán ide való. Na, most majdnem írtam olyat ami nem ide való. Szóval, hugim Siófokra járt terhes gondozásra és ott szült. Igaz hogy orvos, velük kicsit másképp bánnak, de akkor is sokkal másabb az ottani kórház és az orvosok mint itt Fehérváron. Legalábbis mindenki ezt mondja. Hát, remélem hogy megcsinálja. Azt nem bánom hogy hol. Január 20-a kaptam időpontot hozzá, majd akkor megyek megbeszélem vele.
Daniella, köszönöm a videókat. Nagyon ügyes Lexi. Hát persze hogy a csokipapír a telefon meg a távirányító a cél.
Laar, köszönöm hogy szorítasz, aranyos vagy. Nagyon ügyesek vagytok hogy már átfordul és táncol. Ezek szerint szereti a zenét. Sajnálom hogy apukád megbetegedett. Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Most annyira fel van fújva ez a hini járvány hogy az már borzasztó. Jobbulást kívánok neki.
Etna, én mondtam hogy nagyon bátor voltál. Remélem hamar rendbe jössz. Műfenyőt nem tudom hol lehet venni. Amit én láttam eddig nem tetszett. Az nagyon mű. Tudom hogy nagyon sokba kerül a normand vagy az ezüst de egyszer egy évben megtehetem hogy marhaságra költekezek. Egy hétig élvezem hogy milyen gyönyörű és illatozza a lakást. Én megveszem. Igaz, majd bele hasad a szívem amikor megveszem de amikor haza érek vele megnyugszom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!


Még nem tudtam vissza olvasni, csak gyorsan bekukkantottam. Remélem mindenki jól van!!!

Dolgozom ezerrel, és baromi fáradt vagyok. Semmire nincs időm, kész káosz minden.

Szorítsatok nekem továbbra is!!!

Puszika mindenkinek!!!

Vigyázzatok magatokra.
szilvi09
 
 


Sziasztok!

Páromék ma tapétázzák a gyerekszobát, eljött ennek is az ideje, hurrá, remélem szép lesz..

Luca!
Nem tok én sem többet csak amit a hírekben mondtak..de elég durva..eddig azt hittem ilyen csak külföldön lehet..

Szilvi szorítunk..

Iszonyat fáj a jobb karom tegnap óta, a gyerek nem aludt az éjjel, másfél 2 óránként felébredt ilyen még nem volt mióta megszületett, fáradt is vok..Késik is pár napja..nem tom mi van...na megyek muszáj takarítanom, mert írtó poros minden..

puszika mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!

Szeretnék karira a nagyszülőknek és dédszülőknek egyedi naptárat készíteni a saját fotóinkkal, de olyan brutál drágák, nincsen véletlenül,vkinek vmilyen ötlete, hogy hol, vagy hogyan olcsóbb?

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok Lányok...

Etnám, Baumaxban vannak szép műfenyők, egy 150 cm-es 11.000- ft és eléggé élethű. Nézzétek meg.
Sajnálom, hogy kiüt a védőoltás, de nézd a jó oldalát, védett vagy, és óvod a pici fiadat.

Laar, szívem, örülök, hogy jó lesz az a naptár. :-)

Lányok, most nem tudok többet írni, mert rengeteg dolgom van.
Nálam annyi, hogy a hőm 37. Még egy hét és talán kiderül valami. :-)

Most puszika, majd írok: Nofi :-)

nofertiri
 
 


Sziasztok!

Ezen a linken próbáljátok meg megnézni: http://www.videoplayer.hu/videos/play/433484
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok megint!
Ha megnéztétek szóljatok mert le akarom majd szedni. Köszi!
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!

Petra: megnéztem :D csúcs a kiscsaj! :D
Ilyen kandallót szeretnénk:

Kép

A konyhába meg ilyen csempét, de sajnos sehol nem találunk, légyszi segítsetek:

Kép

Tudom nem építkezős az "oldal" :D

Dolgozom ezerrel, szerdán kiderül lett e erdeménye a himihumiknak... Nem igazán bízok benne, semmi különöst nem érzek, igaz ma görcsölgettem, de semmi komoly.

Most megyek, mert be kell zárni a házba az ablakokat, ja mert 7főn berakták őket, most a víz-és gázszerelő dolgozik...


Puszka

Kép
Kép
arte
 
 


sziasztok lányok!

39 fokos lázam van, jól megszivat ez az oltás. + az aksinak annyi lett a kocsiban, leállt, se kép, se hang, még jó, hogy anyuék előtt így apu addig be tudott bikázni, míg elértem venni egy újat. potom 18ezer, ez mondjuk varta, de már biztosra megyek, erre van 3 év garancia.

köszi nofikám a tippeket, közben én is találtam az obiban gyönyörűeket, de anyuéknak ez kicsit sok, kb ugyanannyi, mint amit te írtál, de már ettől elborzadtak, tehát marad a kis műfenyő, amit két éve vettünk ázsiában, az is szép, változtatja a színét az üvegszál, ami fut benne, de kb 50 cm, tehát nem valami nagy. boti miatt akartam, mert ott lesz a nagy hajcihő,de azért így is jó lesz.

lucám!
mamid jól van? eredmények meglettek?

petrám!
a mézeskalács süti nagyon tuti lett, a csomagoltak is abból vannak. a vieot a megosztón tudtam csak megnézni, de biztos velem van a gond. sajnos danielláét sem tudtam megnézni, biztos valami hiányzik a gépemről. de ott megnéztem, milyen nagylány már flóra. ügyes nagyon, gondolj bele, boti ennyi idős korában már állt. nagyon vicces volt, kis csimasz és áll. most meg már bebarangolja az egész szobát. sőt, már felfedezte, hogy fel és le is tud lépni dolgokról. a lépcsőt imádja. azért jó, hogy már nem kell annyit cipelni.

jaj lányok szétszakad a fejem, ég a szemem, én eddig soha nem voltam lázas. felhívtam a háziorvost, mert mindenről kell tájékoztatni, ami az oltás után 30 nappal történik, ez egy erős immunreakció, nagyon örülök, mit ne mondjak. anyuék már jól vannak, csak én szívtam meg, norbinak semmi baja, hála istennek.

nofi, milyen naptárat tudsz? nekem jövőre kéne valami tuti fényképes könyv, de az is rohadt drága, anyukám 70 éves lesz, kéne valami összefoglaló könyv. megölne, ha tudná, hogy elárultam a korát :lol: hála istennek nem látszik rajta.

megyek lepihizek, mert hulla vagyok. csók nektek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Laar! Most csak neked írok gyorsan, ha elmegy, mert nagyon sz.. a net! Valahol van naptár készítő progim, ha megtalálom elküldöm, és akkor csak nyomtatnotok kell, ha összeállítottad!
Puszika mindenkinek!

kiru84
 
 


Sziasztok!
Petra, megnéztem a videót. Nagyon édes a kiscsaj. Tud ám hisztizni ha akar valamit, de ha nem kapja meg megszerzi. Kemény csaj lesz. Hogy sikongat. Nagyon aranyos. Köszönjük.
Szilvi, sajnálom hogy ilyen sokat dolgozol. Szorítok ezerrel. Rám számíthatsz.
Nofi, neked is szorítok. Egy hét... +++++++
Laar, sajnálom hogy megfájdult a karod és Míra nem aludt éjjel. Nem tudom mi lehet mert én is olyan álmos voltam egész nap hogy majd elaludtam a melóban is. A nagyszülőknek szép ajándékot terveztetek. Melinda lányom kapott a barátjától naptárat és én úgy tudom hogy ő nyomtatta ki és csak spirálosan oldották meg. Azt nem tudom hogyan csinálta de majd megkérdezem.
Arte, segíteni nem tudok. A kandalló gyönyörű. Nagyon tetszik. Szerdára nagyon szorítok. Most már jöhetnél jó hírekkel.
Etna, borzasztóan sajnálom hogy ennyire belázasodtál. Nagyon remélem hogy hamar elmúlik. Tényleg megszívtad. Pihenj egy kicsit ha tudsz és igyál sokat ha kell ha nem.
Többieket is puszilom és ölelem. Nagyon fáradt vagyok és holnap megint dolgozok. Hmmm, ez van.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Laar: van egy csomó naptárkészítő progi a neten és nem nehéz őket használni. Én is így csináltam még tavaly azuramnak naptárt :D

Kép
Kép
arte
 
 


Arte! erre gondoltál? http://www.praktikerwebshop.hu/termekek ... ?id=227419 vagy vmi hasonlóra?? A kandalló nagy szép, ilyen íves is lesz??

Etnám! Sajnálom, hogy ennyire beteg lettél! És az aksit is! Mielőbbi jobbulást!

Köszi a bókot mindenkinek!

És jó éjszakát! Pusza!
wpetra
Pusztavám
 
 


Csajok csak pár sor: beoltattam magam én is... Etnával egy véleményen vagyok, hatalmas ellenzője voltam (vagyok is) ennek a rohadt oltásnak, de a gyerek miatt.... namindegy... majd kiderül mi lesz. Most még semmi nincs, nem is éreztem a szurit, azt hittem még be sem bökte, és már kész volt :o de komolyan. Nagy megyek Barátokat nézni, majd holnap írok többet, ma egész nap megint Győrben jártunk, mamit vittük. Etnám ez hosszú sztori megint mi volt, majd leírom holnap... PUszi Nektek

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok lányok!

jobban vagyok! erre kiscsávóm nem aludt éjjel, 2-4 ig játszott! tökre ki volt aludva, de mitől? :roll: végre nem taknyos. igazad volt daniella, kb 2 hét volt nálunk is ez a szar.
esküszöm nem emlékszem, hogy írtam-e, de botikám felnőtt kaját eszik. nem túl nagy sikerrel. amióta beteg volt drasztikusan csökkent az étvágya. tengap paprikáskrumpli volt a kajája, nem nagyon jött be neki.előtte zöldbab, az igen. felvágottak nagyjából, kenyérnek csak a bele. amit rágni kell kiköpi! ihat tejet a védőnő szerint, szép lassan bevezetve. hurrá, már azt hittem tényleg 3 éves koráig tápszer kell neki. ez a sok kismama és baba magazin, kb egy szinten van a babavilággal. menj dolgozni, vásárolj a brendonban, vetesd le a köldökvért, ne adj tejet, hord ringatóba, baba-mama tornára, úszásra, stb. vagy csak én látom így, hogy mindegyik erről szól? ezeket mind kb a hajdú-sakra házaspár engedheti meg magának.

lucám!
jól tetted, én is csak botika miatt oltattam be magam, különben soha nem oltatok. remélem téged nem dönt le a lábadról. várom a beszámolót.

nofikám!
tegnap lemaradt, nagyon drukkolok, szerintem peteérés volt a priosas, nekem mindig volt ilyen, amíg volt peteérésem. így nem kellett ovuteszt, mondjuk akkor pont nem akartam babát, mert nem volt jó a párkapcsolatom, ez a sors.

arte!
fájdítod itt a szívem, én is ilyen kandallót szeretnék, na de panelban? :lol: ilyen mozaikcsempét láttam valahol, nekem is tetszik, főleg a zöld, de nem tudom pontosan, még csodákoztam is, hogy milyne vékony, szar lehet feltenni. elküldöm a képet egy burkoló srácnak, ha válaszol valami értelmeset, akkor továbbítom.

megyek, mert felébredt a dorbézoló fiam. mindig mosolyog, én úgy imádom! :lol:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a segítségeteket. Elkészült tegnap a naptár csak nyomtatni kell.

A karom még mindig rohadtul fáj..nem tom mi lehet vele, h nem múlik...és a menzimnek sincs semmi jele..úgy utálom..nem tom mi a fene az oka, h késik..tiszta ideg vok..
Kicsit letettem aludni..az éjjel megint sokat forgolódott két óránként felkeltem betakarni meg megnézni mit csinál..nem tom mi van vele..

Etnám!
Elkezdtem fogyózni megint, még szeretnék egy jó pár kilót leadni, hétfőtől szedem a Lindaxa nevű bogyót, hatóanyaga ugyan az mint a Reductilnak, csak vmivel olcsóbb..

Arte!
Szép lesz a kandallótok..hogy álltok a házzal karácsonyra elkészültök?

Képzeljétek csajok hogy jártunk, szívás az egész ház, semmi sem szabványméret, mindig van vmi gond

Van padlásunk, kellett venni padlásfeljárót, aminek a helyét szabványra vágták csak épp fordítva kellett volna, mert a padlásfeljárók azok lenyithatósak, és nincs hely lenyitni, ezért szét kellett szedni, átszerkeszteni..
Megrendeltük az ajtókat a tokkal, de kiderült, h a wc és a fürdő ajtónak szélesebbnek kellene lennie, h rendesen be tudják állítani, uh le kell vésni belőle, ez is nagyon fasza, mert már fent van a csempe..
Akkor múlt héten jöttek beszerelni a fűtést, arról volt szó, h majd ha kész a tapétázás szólunk, de a srác nem ér rá máskor ezért feltették a radiátorokat, hogy hogyan fogunk majd mögötte tapétázni háát az még rejtély.
A konyha terv sem volt jó, mert nem fúrhattuk ki a szélső falat, mert duplán hangszigetelt, ezért a bútort a másik oldalra kell tenni, de persze oda nem jó ez a terv uh új rajz stb. Arról nem is beszélve, h a szobák olyan méretűek, és olyan szar az elosztásuk h azok a bútorok amik itt a panelban vannak, nem férnek be oda..át kell szerkesztenünk a gardróbszekrényt tolóajtósra, mert nincs hely kinyitni, már a hálóba.

Én csak itthon morgolódom, de szegény párom még a melóhely után a háznál idegeskedhet,és eléggé összegyűltek a dolgok mostanában, civódunk kicsit mi is itthon.

Mindenesetre ha elkészül majd nagyon szép lesz, és már nagyon várom, h költözzünk.

Most megyek megiszom a reggeli koffeinmentes kávémat..

puszi mindenkinek és kellemes hétvégét

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok csajszik!

Nagyon édesek a babokról a képek!!Remélem mindenki jól van!Tudom nagyon el vagyok veszve!De el is vagyok havazva.Dolgozom meg van kétt üzletti mellékállásom és csinálnom kell hogy haladjunk valahóva.Igazándiból most teljesen a munkába temetkeztem meg Apával foglalkozom.Mink most teljesen leálltunk a babás dologról mert nem jó az eredményem és felesleges beavatkozásra menni.Most szedem a gyogyszert és még azis lehet hogy spontán össze jön.Nagyon bizzunk benne.Ennyit most magunkról röviden. Kép
Puszi mindenkinek és vigyázatok magatokra!!!!

Kép
rózsa11
 
 


Szia Mindenkinek!

Petra: köszi a segítséget, valami ilyesmire gondoltam, de olyan színbe kéne, mint amilyen a képen van. Ma voltam az egyik csempe szaküzletbe és pont ott volt a zalakerámiás területi képviselő és azt mondta utánanéz hétfőre. Remélem lesz belőle valami.

Etna: majd jöhettek megnézni élőbe a kandallót :D Amúgy írtam neked egy "személyes" levelet olvasd el!

Laar: nem lehet h babás vagy? Amúgy a háznál mindig van valami, de megtanul az ember türelmesnek lenni. Én az elején olyan türelmetlen voltam mint a csuda, most meg már azuram sokszor türelmetlenebb mint én!!!!

Pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok Lányok...

Etnám, én is írtam Neked! Remélem gyorsan túljutsz ezen az oltásreakción. Eléggé kemény még így is.

Petrám, Daniella, megnéztem a csajokat, tündériek. :-) Hihetetlen, emnnyire gyorsan nőnek. :-)

Csak egy kis hangulatteremtés:

Kép

Nálam annyi, hogy ma vagyok a 10. DPO-n, a hőm 36,8. Folyton mennem kell pipilni, és olyan érzésem van, mintha felfáztam volna, pedig be vagyok folyton bugyolálva, és vigyázok magamra.

Most búcsú, később jövök: Nofi :-)

nofertiri
 
 


köszönöm lányok a személyes leveleket, kiagyalom a hogyan továbbot, mert vártnál több személyes levél jött vissza, de azért ez még így is édes kevés. várok még pár napot, hogy jelentkezik-e több ember, nagyon édik vagytok, akik írtak.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Csajok...

Kicsit meg vagyok szeppenve... délután volt egy alkalommal barnázgatásom. Azóta semmi. :?
Nem értem én már ezt az egészet. De komolyan. Nem is írok erről most többet... :cry:
De mégis... Amikor apával együtt voltunk, utána is volt ilyen, de elhanyagolható mennyiség. Lehet, hogy a vérbőség és a vastag méhnyálkahártya okozza? Ááááá
Tényleg befejezem.

Angyalom, neked mióta van barnázgatás? És más érzések? Most ugrott be, hogy te írtad, ezzel "küzdessz".

Petrám, fantasztikus ügyes vagy, ezek a mézeskalács finomságok csodásak. Hogy csinálod a fehér mázat? Nekem nem sikerül soha. Roppant hálás lennék, ha leírnád, előre is köszi. :-)Jobban vagytok már? Nátha elmúlt?

Laar szívem, karod jobb már, vagy még mindig fáj? Sztem is lehetsz babás. Szülés után azt mondják, sokkal könnyebben lesz megint kismama az ember.
Szépek lesztek, ha elkészül a ház. :-)

Niki, tündéri Ami, nagyot nevettem a képeken. Annyira édes az alvós-kiterülős fotón. Ennyi "meló" után, édes a pihenés. :-)

Arte, csak ismételni tudom, amit a többiek írtak, isteni a kandalló. Irigyellek, hogy nektek lehet ilyen. Ha egyszer talán 150 év munka után lesz házunk, én is szeretnék bele csudaszép kandallót. Drukkolok, hogy babád legyen. Klassz lenne...

Rózsa, jó hogy jöttél. Szorítok értetek, hogy tényleg
spontán összejöjjön a baba. :-)

Lucám, gondolok rátok, és remélem, jó híreket kaptok majd.
Neked nem lettek olyan tüneteid, mint Etnának?

Hogy mire képes az ember a babája érdekében. Komoly elhatározás, hogy az averziótok ellenére is beoltattátok magatokat. Nem semmi.

Daniella, nagyon szép és ügyes csaj Lexi. Kétszer is megnéztem egymás után a "mozit". :-)

Tina, csatlakozom, tényleg szép nagy baba lett Dani. :-)

Most búcsúzom, ha tudok, jövök holnap, és ha végre teljesen kész lesz az adventi csokrom, felrakok róla képeket.

Szép álmokat piciknek és nagyoknak: Nofi :-)

nofertiri
 
 


Sziasztok!

Szerencsére tegnap este megjött, már kezdtem parázni..

Arte!
Nagyon szépen haladtok a házikóval, ügyesek vagytok..

Tegnap elkészült Míra szobája, küldök képet.Még a parketta, és kész is:)Ma csinálják a hálót a fiúk..

Kép Kép Kép

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!

Laar: nagyon szupi lett a szobácska :D Mi csak színesre festjük a gyerekszobákat aztán majd meglátjuk... Most felgyorsultak az események a háznál, mert lerakják a padlófűtést a héten, a kőműves körbespalettázza az ablakokat, hétvégén meg aljzatbetonzás, utána 7en berakják a bejárati ajtót meg a beltérieket aztán meg jönnek burkolni.... Aztán a 7 elején meg lefixálom az asztalossal a konyhabútort és három 7 múlva kész az is... Úgyhogy a karácsonyi költözésről lecsúszunk, de január elején már talán megyünk :D Ti mikor is akartok költözni?

Nofi: a köművesemnek holnap mutatom meg a rajzot, azuram szerint ki fog futni a házból amikor meglátja, de én tudom h nem lesz gondja vele, mert ő bírja az ilyen alkotó pepecselő melót, türelmes nagyon (na meg az ilyen melóból tud sok pénzt szerezni :D mert ugyebár ez időigényes). Tegnap kitaláltam a járólapozás mintáját, amit persze egyedül kellett meg az én drágám elvesztette az elején a fonalat.... De enm baj mert legalább minden úgy van ahogy szeretném.

Holnap délelőtt kicsit gondoljatok rám, mert gyakorlatból vizsgázom a melóhelyen.

Pusz mindenkinek

Kép
Kép
arte
 
 


Szia Arte!

Mi szeretnénk karácsonyra..

Ma már csinálják a hálót, jövő hét végén sztem a nappalit és a konyhát..2 hét múlva jönnek a beltéri ajtók, addigra leparkettázunk..jövő héten megrendeljük a konyhabútort és elvileg készen vunk..kisebb dolgok lesznek még, függöny, meg karnis vásárlás..

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok Lányok...

Ma megint volt egy kis barnázgatás, totál kész vagyok. Miért nem nyugodhatok már meg???? :?

Elkészítettem az adventi csokrot, direkt nem koszorút, az nekem valamiért nem tetszik.
Ha sikerül, rakok fel képet. Csináltam egy kisebbet, és egy nagyobbacskát.
Látom, nem nagy mozgás van így hétvégén. Vagy ez már az ünnepek előtti készülődés??

Na, hát ilyen lett a nagyobb...
Kép
Kép

És a kisebb...
Kép

Na jó, megyek filmet nézni, puszilok mindenkit: Nofi

nofertiri
 
 


Sziasztok Csajok!

Nofikám: Szerintem nagyon szépek ezek az adventi díszek, amiket csináltál, gratulálok, ügyi vagy! Nekem sajnos semmi érzékem nincs az ilyesmikhez, irigylem azt, akinek van. Jaj....úgy drukkolok neked, hogy baba legyen a pocakodban!!!! +++++

Szilvi: Kár, hogy csak ilyen ritkán jelentkezel be! :( Neked is nagyon szorítok a babásodás miatt!

Niki: De jó, hogy végre jöttél egy kicsit. Amélia hatalmasat nőtt, nagyon szép kislány. Látszik a képeken is, hogy milyen kis örökmozgó! :)

Luca: Még a múltkori fotókhoz akartam írni, hogy nagyon édes rajtuk Tamás! Jól vagytok? Remélem, nem betegeskedik a kisherceged!

Angyalom: Sajnálom a barnázgatást, mert biztosan idegesíted azért magad miatta, de tuti, hogy pocakbabád jól van és minden oké vele! Mikor mész legközelebb dokihoz? Most hány hetes és napos is vagy? Eszterkém pakol egyfolytában? :) Gondolom, nem lehet így babásan könnyű most neked, de azért pihizz is egy kicsit a kisasszony mellett, már amennyire engedi.

Laar: Nagyon szép lett Míra szobája. Alexánál is napocskás lámpa lesz, csak az lefele lógós, majd teszek róla képet. Már megvettük a lámpákat, jövő héten teszik fel őket. A köv. project a függönyvásárlás lesz. Ne idegeskedj a problémák miatt, a házépítés már csak ilyen, menet közben nekünk is volt egy csomó bosszúságunk, de végül összeállt és szép lett az egész. Tök jó lenne, ha karácsonyra már beköltözhetnétek és ott tudnátok tölteni az ünnepeket.

Petra: Itt a fórumon végre én is meg tudtam nézni Flórácskáról a videót, e-mailben nem sikerült megnyitnom. Nagyon édi a kiscsaj, hogy sikogat. Alexa is szokott ilyesmiket csinálni.

Csajok, remélem, mindenki megkapta a videókat Alexáról, ha valaki esetleg nem, akkor szívesen elküldöm megint.

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: