Új privát üzeneted érkezett!

Matyi a harcos. :)

Remélem, kicsi lány jobban!

Etelka, te/ti?

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Anhel, remélem, már jobban vagytok!!!! Szegény kis manócska, nem csodálom, ha nyüszi volt....

Morca, hát én mindig olyan jókat nevetgélek a képeken!!! :) :) :) Annyira édesek a fiaid!!! :))))

Nitácska, tök jó képeket hozol!!! És tök jó, hogy most már a második oldal egymás után egy szép képpel indul :) :) :) :)

Zdori, köszi :) nagyon jól vagyunk, bár pénteken a Fiatalúr kicsit ijesztegetett, mert nem nagyon akart mocorogni.... de aztán szombaton bepótolta :) :) takarítgattunk, mostunk, pakoltunk. Aztán tegnap jöttek a barátosnéim, és mézeskalácsot sütöttünk karácsonyra :) :) :) és isteni finom lett :) :) :) még puhul kicsit, de már most is nagyon jó :) :) :) Nem is biztos, hogy kitart karácsonyig :D:D:D:D:D:D:D ÉS még a nem sütő barátnőm is azt mondta, hogy hát ez tök könnyű, nem lehet elrontani :lol: :lol: :lol: és mindenféle kiszúróformát előszedtünk, így lett karácsonyi elefánt, meg viziló, meg macska is a télapó meg angyalka mellé :D:D:D:D
Na és a lényeg, amiről még nincs képem... (mea culpa) :oops: :oops: :oops: de kész a kiságy :D:D:D hozok ám róla képeket, csak még nem fotóztam le..... de megyek is.... és hozom hamarosan a képet :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Nah, jöttek a képek is :) :) :)

Íme, a Kisherceg "lakosztálya" :) :) :)

[img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments
/1258976505.0685.jpg[/img]

Kép

Kép
Kép
etelka
 
 

 
 

Kép

nah, még egyszer az első, hátha most jó :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Etelka, jó hogy jöttél. Nagyon jó a kiságy, én már csak tudom pont ilyen van nekünk is csak bükk színben és alul van 2 fiókja, ennyi a különbség, én nem szerettem.... sajnos múlt idő, mert Dodi királylány már nem alszik kiságyban, ő már nagyon felnőttesen adja ezt elő. :D

Anhel: Jobban van Dóri? Volt már beteg ezelőtt, vagy ez az első komolyabb náthán kívüli betegsége? Én Dórim még nem volt lázas beteg eddig (kopp kopp), és nagyon félek hogy mi lesz ha egyszer több napig lázas nyűgös beteg lesz... remélem már jól vagytok.

Morca: nagyon jók a képek, náaltok mindig akkora "élet" van :D
Vendég
 


Morca annyira tetszenek ezek a képek mikor Matyi a levegőbe van!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
Etelka gyönyörű lakosztálya lesz a kis hercegek!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Beagle, ez is két fiókos alul, csak nem látszik a mi ágyunktól :lol: és bükk színű is :) :) :) :) miért nem szeretted???

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Nitacska! Nagyon ari kis családos képet hoztál! Rendben vagytok? Jól alakulnak már a dolgok a pároddal? Picúrka?

Morca: ohhhhh, ezek a fiúk! Mekkora nagy már az a pindúrka! Most nagyon beindult!!! Pillanatok alatt utol fogja érni Matyit! Nagyon édesek! Hihetetlen, mennyi energiájuk van!!! Puszi nekik!!!

Etelka: nagyon szép kis lakosztály! Az jó, hogy egyből ott le tudsz dőlni mellette. Ez az első időkben szupi lesz! Már nagyon a finisben vagy!!! Drukk megy ezerrel! Értesíts minket ám, ha vannak fejlemények!

Anhel: Dórika jobban van? Kitartás! Eddig még mindent megúsztunk Danival, de nem tudom, meddig bírjuk ki ennyi baci és vírus között. Jobbulást nektek!!!

ZDori: Veletk mi újság? Minden rendben? Készültök a karácsonyra?

Orsi fog szerepelni a templomi karácsonyi műsorban! :-) Kíváncsi leszek! Ez teljesen más közeg lesz, mint a megszokott ovis dolog. :-) Mi jól állunk az ajándékokkal! Szinte minden megvan már.
Danci már 6,8 kg és 64 cm. :-) Megkapta a 4 hós oltásokat. Minden szupi, éjszakákat simán átalussza, reggel 5-6 körül kel, és este 8-9 között már alszik. Úgyhogy nem panaszkodhatom. Az egyetlen szívfájdalmam csak, hogy már egy Himalájához hasonlít a vasalatlan kupacom. :-D És közeleg a karácsony előtti nagytakarítás és a sütögetés. :-)

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszti köszi szépen jól megvagyunk!!!!!!!!!
Máté betegeskedik........ :(
Barni hála jól van...éjjelt szépen átalussza...este 3/4 10-től reggel 7 fél 8-ig alszik!!!!
apival egy ideje nagy a szerelem megint!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
karácsonyi ajik nekünk is megvannak már.....nagy takarítást már elkezdtem......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Anhel, Dórid jobban van??

Eszty, hatalmas már Danó!!!! :) és milyen kis rendes, hogy éjszaka alszik végig!!!! és Orsi meg hogy szerepel, nagyon szuper!!!! biztos aranyosak lesznek!!! :) úgy irigyeltem mindig ezeket a gyerekeket, akik mertek jelentkezni ilyenekre, vagy akiket kiválasztottak :)

Lányok, én még semmit nem vettem senkinek..... még csak hétvégén megyek majd karácsonyi vásárba... ötletet gyűjteni... :S eddig azért mindig tudtam, kinek mit kéne... de idén valahogy, tök üres a zsákom..... :S kicsit aggódom is miatta.... haszontalan hirtelen dolgokat nem akarok venni, de már mégis nyakunkon a karácsony, és még csak mézeskalácsunk van... ami nem is fog addig kitartani, mert megeszem addig :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka még van "időd" legalább össze írni...max párod megveszi őket!!! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia, Etelka! Nagyon jó a kis kuckó! Nekem tetszik, tutira szeretném! :) HA lehetne, be is költöznék egy pár napra, ALUDNI... :lol:

Eszty, jól vagyunk, tényleg, bár apa lehet, hogy beteg lesz holnapra... Nagyon nem szeretném... :roll: :roll:

Nitácska, akkor ezek szeritn minden rendeződött pároddal! :wink: 8)

No, megyek, mert még van dolog, mint mindig... Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy van valaki köztetek akinek Dr.Hartman Gábor volt az orvosa?

Üdv.Amyris
amyris
 
 


Etelka: össze vissza "beszélek".. a lényeg, hogy én szerettem, szeretem a kis ágyat nagyon, Dórim nem alszik már benne, de tényleg nagyon praktikus.
Vendég
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Amyris, üdv itt, én csak jókat hallottam Hartman doktorról! :) de szerintem a többiek is! :)

Beagle, oké, meglepődtem, hogy miért nem szeretted :D:D:D:D:D nekem is nagyon-nagyon tetszik, és pont nagyon jókor, akcióban vettük meg..... :) azóta 12eFt-tal drágább, mint amikor mi vettük..... :)

Nitácska, annyira édesek a srácok!!!!! :) :) :) és Barni már milyen nagy fiú!!!! :) nagyon jó képek!!!! és ahol Máté megpuszilja a kistesót.... hát én elolvadtam!!!! :) :) :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Nitacska: tüneményesek a fiaid.. :lol: :lol: és az a puszi, tényleg nagyon édes.. :lol: :lol: remélem Máté már jobban van..

Etelka: mindjárt itt a nagy nap.. :wink: hogy érzed magad?? :lol: még én sem vettem semmit karácsonyra, bár engem nem is hajt ennyire az idő..8) legfeljebb mindenki egy csodaszép kisbabát kap tőled karácsonyra.. :lol: :lol:

Eszty: de ügyes Orsi.. :D már ilyen nagy lány, hogy ilyesmit meg tud csinálni.. :D majd kérünk képeket a művésznő fellépéséről.. :wink: :D Danó pedig nagyon nagy fiú már, lassan jöhet focizni srácaimmal.. :wink: :D

Anhel: Dóri jobban van már?? remélem már rendbe jöttetek és minden oké nálatok.. :wink:
ja, és mindig elfelejtem: Borisz nagyon jó fej Nikivel, néha zsörtölődik ugyan, de nem komoly, inkább csak játssza az eszét, mert hát, mégis csak ő a "főnök".. :lol: :lol:

Beagle: megy a privi. :wink:


olyan jót nevettem az előbb.. olyan édes volt Matyi, megint előtört belőle a lelkes állatvédő.. :lol: játszottunk és az én kezemben egy oroszlán volt, az övében pedig egy paci, egyszer csak mondja az oroszlánnak a paci, hogy "gyere menjünk vadászni", mire kérdem tőle, hogy "mire vadásszunk?", erre a drága, "fűre.., állatokra nem vadászunk, csak fűre".. :D :D

puszi

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Dóri: azért próbálj meg pihenni.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


köszönöm a dicséreteket a fiúk nevébe!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Etelka gratula a 36.héthez!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitácska, köszi a gratulációt :D de igazából a Manót illeti, hogy még vár.... :) és minden este lefekvéskor eszembe jut... hogy jaaajjj nem csináltam pocakfotót... :) csak a kispapa elég későn tud jönni mostanában... de megpróbálom a fürdőszobatükörben :) hátha... :D

Morca, igen, már a vége, még köszi, nagyon jól vagyok :) :) :) csak a csípőm fáj egyre többször.... gondolom, hogy ahogyan nyomja a Manó... de már nem sokáig :) :) kicsit nehezen veszek levegőt, meg kaja után érzem, hogy hol tart :lol: :lol: de hát legyenek ezek a legnagyobb problémáim!!!! :) :) :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Hoztam pocakképet :) :) :)

Kép

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka: micsoda pocak.. :wink: :lol: :lol: nagyon szépen megnövesztetted.. :wink: :D

Kép

Kép
morca
 
 


Etelka gyönyörű pocakod van!!!!!!
jó újra poci képet nézi!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Most csak ennyi: ebben a percben lett Danó 7 hónapos.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Etelka, nagyon jó a pocakkép! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


milyen nagy már Danó.......... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Etelka: nagyon csinos pocid van :D

Danó már 7 hónapos???? így megy az idő, emlékszem mikor olvastam hogy Dórinak be kell estére menni, mintha pár hete lett volna.
Vendég
 


tényleg mintha most mondta volna hogy be kell mennie....... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hááááát, megy az idő. :) Nemsokára Etelka szülni megy, pedig az is most volt, hogy idetévedt... :lol: :D

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


lehet csak én érzem de mióta terhes lettem Barnival csak úgy peregnek a napok!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó olvasni Benneteket! Bocs, itt vagyok, olvasok, csak beszállni nem volt időm a csevejbe, mert előadást kellett írnom. De már kész. Most már készítem az adventi naptárokat, és a mikulás csomagokat...tervezgetem a karácsonyi menüt.. meg ilyenek. Nálunk a nagycsaládi összejövetelen nem adunk ajándékot (ki győzné: 4 testvér, feleségek, férjek, gyerekek) mindenki csak a saját szűk családjában ajándokoz, meg természetesen a szüleinket, akik boldog nagy és dédszülők, és minden ajándékot, kedveskedést, szeretetet megérdemelnek ....Az unokáknak most saját kezűleg készítünk meglepetést karácsonyra, így nem sokat kell vásárolnom, azt is kitaláltam már, sztem jövő héten meg is veszem.
Etelka: még 2 hétig tarts ki!!
Zdori: hajaj, múlik az időm Barnabás is olyan nagy már, most fogzik ezerrel, nyüszög, de csak kibújik majd az a fránya fog...Danónak van már?
bábaildi
 
 


Ildi! :) És szegény Barnus, :( ! Nálunk nincs fog, Samunak 1 évesen jött az első, ilyesmire számítok most is. Aztán lehet, hogy koppanok. :)
Milyen előadás? Ügyi vagy, hogy elkészültél! :)

Mindenkinek jó éjszakát! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Nitacska: csodaszép fickók!!! Olyan édesen szeretgetik egymást!

Morca: hát, Matyi az egy nagy állatvédő! Olyan édes: ő még hiszi, hogy ennyivel jobb lehet a világ, hogy még a ragadozók is vegák lesznek! Édespofa!!!

Etelka: kitartás! Nagyon jól viseled, és nagyon szép pocid van! Tényleg nem szedtél fel semmit a babán kívül. Ügyes vagy!!! Én az asztalt is meg bírtam volna enni! :wink:

Danónak boldog hetedik hófordulót!!!!!

ZDori: továbbra is csak ilyen ügyesen!

Bábaildi: hűűű, ügyi vagy! Milyen előadás lesz? Csak nem valami szülészetes? Érdekel minket a téma! Na, és persze a karácsonyi menű!!! Én most új sütiket fogok kipróbálni! Persze a beigli marad, de a többit lecserélem olyanokra, mint mandulás hold, narancsos patkó, pisztáciás korong, stb. Nagyon jók jelentek meg a receptes újságokban.

Mindekinek sok puszi!
Bocsi, ha nem emeltem ki mindenkit külön, de mindenkinek minden jót!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok! Eszty: kedden lesz a csecsemőgondozók, szülésznők, védőnők éves konferenciája, ide készültünk. Az előadás címe: Bábaság Délpesten. Természetesen a saját gyakorlatunkat mutatjuk be és népszerűsíteni próbáljuk az orvos nélküli szülés jogosultságát. (nem orvos ellenesen, sőt! Ahol kell az orvos, ott legyen ott, pihenten, frissen, felkészülten)
A karácsonyi menű még csak alalkulgat, minden évben más, két biztos ponttal: rántott hal és mákos guba. Valami sültet készítek, mert 23-án éjszakás vok, ezért mindent előre meg kell sütni-főzni, hogy csak melegíteni kelljen.
A sütikről annyit, én beiglit még életemben nem sütöttem, nem szeretjük. Ha mákos-diósban gondolkodom, akkor kelt kalács. De ez sem törvényszerű. Mézes mindenképpen lesz, van egy mézes-könyvem, szeretek mindenfélét kipróbálni belőle.
Szóval még csak lapozgatok! :wink: :wink:
Nitácska: mennyire hasonlít egymásra a két fiú!!!
bábaildi
 
 


Halihó! :) Ildi, ha megkóstolnátok azt a beiglit, amit anyum szokott sütni, tutira ti is szeretnétek! Irtó finom!!! És semmi köze azokhoz a beiglikhez, amiket kapni lehet. Na, azokat mi sem szeretjük. :)
Hú, te akkor jól beesel majd az ünnepbe! De reméljük, jó lesz az éjszaka! Jó sütést-főzést előtte!
Meg légy ügyes kedden! Egy ilyet nem hallgathat meg nem egészségügyis ember???

Eszty, tök jó dolgokat fogsz készíteni! :) Gyerekek?

Állatvédő Matyi sztem is nagyon jófej!

Na megyek, mert még fejek, és Dani úgy döntött, ma éjjel nem alszik...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

úgy látom, mindenki karácsonyi lázban ég lassan :)))))))))))

Bábaildi, szorítunk kedden, de biztos ügyes leszel!!!! :):):)

Zdori, Danó már mekkora nagyfiú.... :) :) :)

Már mi is lassan készülődünk, csak mi be a kórházba :)))))) voltunk tegnap ctg-n, széééép keményedéseket produkált azonnal a kicsi fiunk.... aztán a nőci csak nézett, hogy te jó ég, már ilyen fájásaim vannak???? Hát mondom, csak most ebben az egy órában, mert egyébként egész nap nincs ennyi... és utána nem is volt... szóval a bébi produkálta magát :D:D:D Aztán vártam a dokimra, de sajna műtőben volt, ezért én nem akartam délután akármeddig ott ülni... (tudom, bamba voltam, hogy nem hívtam fel előtte, hogy én tegnap megyek, mert kérte előző héten, hogy ctg után hívjuk fel, és megvizsgál) Így ma mentem be hozzá reggel, és azt mondta, hogy egészen megrövidült a méhszáj, de még zárt. Aztán elküldött uh-ra, szépen el is mentem, és megkérdeztem, mekkora a bébi... erre azt mondta a néni, hogy "még nincs három kiló, 2700-2800 között van" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :o csak néztem... hát előző héten még 2364 gramm volt... szóval hízik, hízik a legényke rendesen :D:D:D:D:D:D

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka még van ideje hízni!!!! :lol:
meg egy könnyebb szülni is!!!!!

a fiúk köszönik a dicséretet!!!!!!!!!!!

S.O.S!!!!!!

Máté már napok óta direkt bepisil....éjjel -nappal...........nem is szól...pedig már jó 1 éve szobatiszta teljesen!!!!!!!..nem értjük mért csinálja!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: szerintem a féltékenység egyik formája, és ezzel akarja elérni, hogy figyeljetek rá.. :roll: úgy gondolom büntetni semmiképp sem szabad ezért, viszont arra nagy szüksége van, hogy biztosítsátok a szeretetetekről.. :wink: türelem Nitacska, beszélgess vele az érzéseiről, öleld meg sokszor és ha lehet, csinálj vele néha külön programot, hogy csak rá figyelhess.. :wink: kitartás.. :wink: :lol:

Kép

Kép
morca
 
 


Morca amikor Barni alszik vagy elvan magába a kiságyba akkor Mátéval autózunk,játszunk,rajzolunk vagy festünk.......
esténként viszont a fürdési időig 3-an játszunk együtt....Barni,Máté+én....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!


Kisfiamat is a Dél-Pestibe szültem aki egyébként már elmúlt 3 éves és dec. 18-ra vagyok kiírva a kislányommal. Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy még mindig nem kell a kicsinek vinni ruhát.
Köszönöm a segítségeteket.
kunimuni
 
 


Kunimumi ne kell vinni ruhát a babának!!!!
de vigyél textil pelust pár db-ot...popsitörlőt meg pelenkát is...legalább is nekünk most kérték a csecsemősök!!!ja meg kis plédet......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita köszönöm az infót. Mi már beszélgettünk amúgy, amikor a Szinte dokiról érdeklődtél! Sajnálom, hogy konfliktusotok volt, mert nem rossz ember. Lehet hogy néha csatlakozom hozzátok már amikor ide tudok ülni a géphez mert a kisfiam elég rossz passzban van a kistesó érkezése miatt.
kunimuni
 
 


[url]<A HREF="http://www.nagyonbaba.hu"><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-8-42-2006_08_04-Kun0Gerend1sBarnab1s.jpg" BORDER=0></A>[/url]
kunimuni
 
 


Szia, Kunimuni! Nemsokára érkezik a kkor a manó nálatok is! Gratulálok! :)

Etelka, csak nézem mindig ámulva a vonalzód, hogy tényleg ti is nemsokára mentek tényleg a kórházba... :shock: :shock: :shock: Ügyes volt kicsifiú, hogy produkálta magát! :)

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Kunimumi szivesen!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ma megjártam a sebészeti ügyeletet, de már itthon. :) Nincs nagyobb baj, 2 öltés. Megyek, fejek, alszom, jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri: mi történt.. :?: :shock:

Kép

Kép
morca
 
 


Vacsit akartam adni SAmunak, tányérra akartam rakni a virslit, de kiesett a tányér a kezemből, megpróbáltam elkapni, de akkor már nem estében, hanem visszapattantában volt, törötten. Egy nagyon éles nagy szilánk csontig vágta a jobb középső ujjam. Kisebb vágások több is lett a kezemen szerte, de a legnagyobbat varrták csak. :) Vicces volt, mert még le kellett fektetni Samut (evés-fürdés-lefekvés) indulás előtt. :)

Köszi a kérdést. :)

Ti jól vagytok?

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


jézusom Dóri!!!!!!!!!!!...vigyázz !!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?