Új privát üzeneted érkezett!

most csúnyát mondok :D B--zátok meg :D másfél napig nincs netem és 12 oldalt kell visszaolvasnom, először ki is léptem mondom "bakker megint a márc-i topicba mentem" de neeeem :shock: alzóóó : Üdv az újaknak


Netti: nekem nagyon nagyon hiányoznál, emlékszel arra az ominózus kiborulós esetre? te tartottad a lelket bennem, és egyedül téged érdekelt a probléma komolyan és te segítettél, és szipphüpp jajjj érted

esélyem nincs hogy mindenre reagáljak...

HIPP kaják: szóval akkor TRIXI várom az igényt! mert Te vagy a NO1 aztán jönnek a többiek szépen sorban, Tinu küldd a listát ha megtalálod Csongi pelusában :) valahogy összehozzuk, Adri (lehet lefaragok a 8000ből 5re ha nem haragszol és akkor fair a dolog oks? )

Lilinek ma nem volt kedve csatlakozni csöcsökre :shock: jobban ízlett neki a brokkoli, bakkkkkeer egy brokkolra cserélt a lányom ! :cry: :lol:

jajj minnyá eszembe jut még

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sziasztok!

Babakutya alszik :lol:


KUTY: Örülök nagyon! Most akkor már tényleg teljes a boldogság!!!! Látod, minden okés!! :wink: 8) 8)


Mozza,
köszi, h leírtad részletesen a dolgokat :D


Füles, -alias topikunk védőmancija-
akkor jó nagy lehetett a kísértés, hogy közbeszólj biz. dolgokhoz, amiknek a szakija vagy! :D


Netti,
nekem baromira fogsz hianyozni :oops: :cry:

KépKép

Kép
hase
 
 


Igen Esztó, közben láttam, hogy írtál. :) Én még nem teljesen gyógyultam meg, a torokfájás nem akar szűnni. Amina hétfőn már mehet oviba, Mira orrfolyása is úgy tűnik kezd rendeződni. Örülök, hogy jöttél. Álmi nagyon szép a vonalzón.

Kép
Kép
g_reny
 
 

 
 

Na persze lemaradt: Orsi, köszi a képeket, Dani nagyon cukor!!!

KépKép

Kép
hase
 
 


Niki már megint gurulok a nevetéstől! :lol: :lol: Ma egész este a gép előtt fogok tobzódni (férjem kártyázik) szóval írjál-írjál, hogy röhöghessek! :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


ZILI,
már értem a vonalzód helyét, hiányoltam

KépKép

Kép
hase
 
 


Reny, add a telefonhoz a torokfájást, Mozza segít rádumálni, h már el kellene hagynia a terepet. Vagy bepereljük, de legalábbis eszkaláljuk - hihi :lol: :lol: Ugye, Mozzaaa segíteeesssz??

KépKép

Kép
hase
 
 


Hase :lol: :lol: Megváltozott az aláírásod ha jól látom. Ugye? Már nem publikus a neved? Én automatice azt akartam írni, csak láttam, hogy a szöveg végén más van. :roll:

Kép
Kép
g_reny
 
 


figyelmes vagy :wink: Még nem döntöttem el, mert most már picit engem is utolért a paranoia... Sztem ki is veszem, mert így meg nincs értelme...

KépKép

Kép
hase
 
 


Amit most írok NEM Nettire való reagálás, csak a témára. Azóta relax-búzasöröztem, csevegtem régi barátokkal, szuper volt.
És elgondolkoztam azon, hogy mit is éreztem unfairnek Pemete leoltásában.
1. Szerintem Pemete fontos dologra hívta fel a figyelmet. Mégpedig hogy mennyire lényeges a belső hiedelemrendszerünk bizonyos dolgok megítélésében. Pl. amit írt, hogy beszélő gyereket nem szoptatok. Ez is ilyen. De szvsz az is, hogy az immunanyag milyen fontos. Általában ezek a mondatokban kifejezhető vélt igazságok irányítják a viselkedésünket, amelyek legtöbbször nem racionálisak. Nem racionálisak, viszont imádjuk őket racionalizálni (mint ez az immunanyagos dolog is). Szerintem fontos, hogy azzal, hogy belátjuk, ezek a hiedelmek nem biztos, hogy igazak, tágítsuk a látókörünk és szabadabban tudjunk döntést hozni fontos kérdésekben. Attól a döntés még a tied, Pandi és mások, akik leírták a beszélős véleményt, csak miért ne lehetne azt belátni, hogy merőben érzelemvezérelt megállapítás és mint ilyen, teljesen szubjektív. Ha esetleg rájönnétek, hogy vajon miért alakult ki bennetek az a vélemény, hiedelem, hogy a beszélés és a szopizás egymást kizáró dolgok, akkor más döntést hoznátok a szopival kapcsolatban. Bár egyáltalán nem biztos. És nem is biztos, hogy az helyesebb lenne, mint a mostani. Nem tudom, mennyire voltam érthető. A lényeg a lényeg, hogy Pemete jó, hogy elkezdte ezt pedzegetni, ez nem beszólás, csak megpróbálta más nézőpontból megvilágítani ezt a dolgot.
2. Másrészt szerintem igencsak arrogáns dolog volt utána azt hangsúlyozni, hogy ő mennyire nem tartozik közénk. Ez egy nyílt fórum, az ír, aki akar, és teljeskörű joga van hozzá, hogy leírja a véleményét. Nem kell külön nyaliznia senkinek, hogy utána véleményt alkothasson.
3. most nem jut eszembe. Vagyis igen, de majd később, ha lesz több időm, leírom, mit agyaltam ki a szopi idejével kapcsolatban. Evolúciós szempontú lesz, annyit előrebocsátok. :wink:

Reni: mi van anyósoddal? Lehet pü-ben is.

Kép
Kép
tinu
 
 


naszóval:
döförszt: NIKI GRATULA A KISMACKÓHOZ NAGYON ÉDES A FEKTE PACÁCSKÁD! és végre van vonalzód! juppi

Füles: tökjó hgy van egy saját privát védőnénink (remélem nem baj ha mostantól a mi klüonbejáratú védőnénink leszel) muháháhá

babakeksz: enyim védőnéni azt mondta hogy 6-7 hótól adgatok babakekszet, Hippeset, vagy mittoménmilyet a Dmben láttam, heti 2szer almába vagy gyümibe keverve

Reny tobzódás van itt is kölök alszik (ééééés sikerült nem cicin aludni) apája meg a terhességem alatt felszedett (szimpátia) kilóit próbálja ledolgozni a konditeremben, az enyéimet is lefuthatná :roll:
de én Anussal együtt SZUPERSZEXI BOMBANYUK LESZÜNK KARIRA!

csajok találjuk ki mán mikor lenne a kariajis tali, mert a Jézuskának írt levelembe bele kéne írnom hogy azt kérem karira...de időpont hiányában nem tudom feladni...

olvasok tovább....

ja én most pl újra tudnék szavazni...szóval nem csak egyszer lehet?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Szerintem meg mindenki el tudja döntnei, mi a jó babájának. Azt kijelenteni, hogy elvesszük a jüt a gyerekeinktől, csak mert már beszélnek, elég meredek. Részemről téma lezárva, van jobb dolgom is, mint ezen agyalni, és ezen idegeskedni. Azt hiszem én is hanyagolom ezt a dolgot egy darabig. Jóéjt!
Vendég
 


[quote="hase"]P írta:haseemete, azért tisztellek, hogy láncdohányosként teljesen félre tudtad tenni a cigit. Sajna nem mindenki képes rá.


Az előző hsz-edet nem értettem teljesen: állítólag a hozzátáplálás sem kellene, mert csak maga a szopi fedezi a csecsemők igényeit?? Vagy csak félreértettem valamit??


Pemete, vagy még? Csak mert kérdeztem tőled. És tényleg érdekelt a válasz..
Mondjuk azóta meg a koktélos hsz-edet nem vettem..Na mindegy.
hase
 
 


Na, akkor én most elkezdek valakit zaklatni... A karácsonyinál kihúzom a kalapból, és durrrváááán zaklatni fogom!!! És akkor mindenki megnyugodhat, mert mégis mi annak az esélye, hogy két elmebeteg zaklató legyen ebben a topicban??? :P

Ildi, én is örülnék, ha Csanit nem nekem kéne elválasztani, hanem elválasztódna. De azért annak is örülnék, ha ez egy és másfél éves kora közt bekövetkezne! Vagy ez nem ér??? :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


minnyá rakok fel képeket a kedély javítása érdekében!csak kicsinyülnek!

:D :D ja és a FŐNÖKÖMNEK ÜZENEM: (ha olvas) hogy igen majd jó lenne visszamenni de úgyse fogok szerintem meg nem mostanában az biztos, meg igen a következő is tervben van, szóval fél évre meg nincs értelme visszamenni :D :D na jó bocsi, de ha az én fönökömnek lenne ideje ezt olvasgatni...ő inkább nézegeti a milliókat a bankszámláján órákig :D :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Tinu, én részben egyet értek azzal, amit írtál. Szerintem se volt fair hangsúlyozni, hogy nem tartozik közénk, meg gúnyolódni rajta. De azért én őt se sajnálom. Mert tény, hogy nagyon bántó stílusban írt. Még nekem is rossz volt olvasni, pedig én még ugye szoptatok... Nem szerényen rávilágított valamire, hanem sértő volt.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Persze, hogy nem haragszom senkitől sem a "becézgetésekre". :D

Furit fogok mondani(bár Tinu Te ezt biztosan tudod), a saját babámnál én is elfelejtem, hogy szakmabeli vgyok, az ott akkor egészen más szerep. Egy példa: a terhesség végefelé ültem a nagy-nagy halom babaruhakupac közepén és kérdeztem a férjemet, na jó, de miben fogom én ezt a gyereket hazahozni. Pár nap múlva, bár már nem dolgoztam, csak aki már helyettesített kolléganőm megkért, hogy menjek már ki szülés előtt álló volt kismamámhoz látogatni. Neki meg persze mutizom, hogy mit is készítsen össze a klinikára :D

De nehogy azt gondoljátok, hogy én nem tanultam ám Tőletek!
Én ennyi maci kv-t nem ittam, amíg nem szültem. Már nem is tudom, hogy kinek a javaslatára. Arra mondjuk konkrétan emlékszem, hogy a Dm-es teát Panndi írta, nekem spec. jobban ízlik, mint a többi.
És én is azt mondom, meg mondtam a körzetemben is, hogy mondhat bármelyik szakmabeli akármit, amit az anyai ösztönök mondanak,annál jobb sztem sosincs.

Mniki! Engem is érdekelne a későbbiekben ez a Hippes cucc, ha nem gond. Megírnád nekem priviben a részleteket?
füles33
 
 


ha valakit érdekel ide megyünk síelni : http://www.sissipark.at/hu

de lehet ez csak engem hoz lázba :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki, megolajoztak minden kábelt a szakik? Bírni fogja most már a net a tempódat? :lo:

Te figyi, valami most felkeltette a figyelmemet, azaz nem is, inkább böki a csőrömet, azóta a bizonyos kiborulós eset óta, amit említettél. Én akkor írtam neked privit és felajánlottam a segítségemet, de nem válaszoltál, nem is reagáltál semmit. Megkaptad egyáltalán anno? Vagy egész egyszerűen csak úúúútálsz :lol:

És képzeljétek. Ma megérkezett brit honból az a gyerekszoba bordűr, amire már csorgatom a nyálamat kerek 5 (!) hónapja. De mivel öntapadós, ezért tkp. azt se tudom pontosan milyen figurák vannak rajta (mindenhol csak összegöngyölve láttam :oops:). Bakker, lehet, hogy minden második kockáján meztelen csajok vannak, lesz majd nagy meglepetés a felrakásnál :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok, hogy lesz ez a húzósdi? Lesz egy össznépi tali, ahol átadásra kerülnek az ajik? Vagy az postán megy majd, de akkor honnan lesz a cím?
Mert nem tudom, hogy beszálljak-e. Szeretnék, de nem biztos, hogy el tudok menni az átadó talira, akkor meg hogyan?

Tinu, nekem háromszor kellett végigolvasnom am it leírtál, de a végére fogtam! :lol:

Panndi, ugyiugyi most nem lépsz le te is????
Vendég
 


Niki! Nagyon irigyellek! Én is gondolkodom rajta, csak félek a manóval belevágni! Ti mikor mentek? És hármasban?

Orsi

Kép
ferminadaza
 
 


Annus, Anita, jelöltelek iwiw-en :)

Fülesről jut eszembe, mármint bocsi Füles, nem Rólad, csak a védőnőről, hogy azt meséltem, hogy amikor megtudta, hogy megszületett Hani, azt mondta, hogy úristennagyonsajnálom, és azóta eltűnt? Ja, meg még azt is mondta, amikor végre hazakerültünk, és rácsörögtem, hogy hahó, vagyunk, hogy most nem jönne fel, mert úgyis jó helyen lakunk, és nekünk most elsősorban úgyis orvosi segítségre van szükségünk, nem védőnőire (erre már nem reagáltam semmit, nem láttam értelmét). Persze, az én gyerekem azért, mert nem egy időre született problémamentes baba, biztos azt gondolta, már nem is alszik, kakil, pisil, sír, szopik, fürdik...

Szofi, húúú, de jó Neked! Most biztos marhaságot kérdezek, de szopival kapcsolatban bármilyen masszázs mehet? Mi jövő hétvégére készülünk ilyen kényeztetős hétvégére, és egy jó kis masszázsért fél karomat... :)

Biopiac senki többet 1x, 2x, 3x??
bangla
 
 


na meghoztam..

Kép SZEM! :shock:
Kép Julcsi Lili 2in 1 :D
Kép kinézte a kezemből az almát :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Kutyafüle,
jajj, de jó nektek!!! Gratulaaaaaaaaaaaa!!!!! Dani is örül, gondolom... Kismackó... :lol: :lol: :lol:

Szofikám,
a mai napod leírása (különös tekintettel a levendulás masszázsra és a csülkös pacalra!!) már önmagában kimeríti a zaklatás fogalmát!! Mindjárt rendőrért kiáltok! Ez így nem éééééééééééééééééééér!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Netti,
na ne már... Jaj, lányok, front volt ma, vagy mi? :cry: Nem voltam elég hatékony békeharcos, bakker. :cry: :cry: Nekem hiányoznál...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Fúú, Bangla :(
Nekem mázlim van, h a védőmancink jó fej és sokat segített :?

Jaj, be kell tennem a sütőtököt a sütőbe...

KépKép

Kép
hase
 
 


Hát ezek a képek zabálnivalóak!!! Főleg az első!
bangla
 
 


na csak gyorsan, aztán tényleg balra el...

Gyöngyi,
dec 11-én lesz már vizsgám, lehet elötte is :( azért húzok bele nagyon, nem akarok semmiből uv-t.
Álminak már néha sikerül négykézlábra állnia, egyébként brümmög meg rázza a fejét mintha azt mutatná, hogy NEM :) (gondolom a piszepiszéből tanulta) nagyon édes.

Armandot azóta elütötte egy autó is, de már jól van :) kis túlélő....
viszont megint betörtek, ezt már le se írom.

kidőlök.
jó éjt.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Gyöngyi, hogy utálnálak már te dinnye :D ÁLYLÁVGYÖNGYI...most megnéztem a priviket... vagyis megnéztem volna de nekem akkor azt írja ki hogy KRITIKÁL ERRÓR! ergo vsznű hogy ez volt, elnézést nem utállak , imádlak olvasni, csipázom a búrád!

síelés: 12en megyünk :) az XLes apartmanba, saját szaunával :D 9 felnőtt + 3 baby( Lili, Julcsi, meg unokatesó csöcsibaba 19 hós Ricsike) nagymamikat visszük pesztrálni, én meg max lecsúszok délben belógatom a csöcsöm az ablakon azt csúúúúúszok tovább béjbibogyóóóó

Kép
Kép
mniki84
 
 


Bangla, ez bennem is felmerült, de elhessegettem... :oops: :oops: :oops: Nem vettem észre semmi furát. Amúgy a mi védőnőnk is kétszer kijött, aztán eltűnt. 5 hó után lett egy új, de nem nagyon hasznosan segít - és ezzel finom voltam... Már csak ezért is nagyon örülök Fülesnek! Juhééé!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Bangla, no comment. Tényleg nem egy hétköznapi szituáció, de egy (jó) védőnő nem csak a testtel, a lélekkel is foglalkozik. Ha másban nem, ez utóbbiban segíthetett volna... Egyébként nekünk is szuper védőnőnk van. Ma felhívott, hogy jövő héten kedden jönne 11 órakor. Jöhet? És tudom, hogy jövő héten kedden 11 és 12 között itt is lesz.

Ja 6 hós státusz. Van valami amit előre teszteljek a gyereken, hogy tudjak mit mondani? Pl. megmagasugorja-e a 110 cm-t stones-féle gyorsasági-flop technikával? ... vagy ilyesmi :roll:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


hase, (én i mindig a keresztnevedet akarom írni..) Te még most sütsz??

Niki, KicsiLili csuda aranyos pofa! Olyan jó nektek, hogy egyidősek az uncsik!

Szofi, én nem csodálom, hogy Netti ilyen durván megírta a véleményét, pemete még az én agyvizemet is felvitte, pedig én aztán ritkán csattanok fel!

Füles, te miért vagy Füles? Micimackó után vagy egyéb okokból? Mindig is izgattak, hogy kinek miért ez a nick neve.

Bangla, a Tied miért?

Hase?

Sokaktól megkérdeztem már vagy iwiw után rájöttem, pl Hean-nál.

frankoneanita, és a Tied honnan ered? Bocsi, ez csak vicc volt!!! :lol:

jajj, és Gyöngyikém, a Tied?
Vendég
 


gyöngyi a kiskönyvben benne van mit kérdeznek :wink:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Gyöngyi, a m iénk is ilyen pontos és kedves.

6 hós: súlyt és hosszt mérnek, fej, mellkas körfogat. Megkérdezik, hogy hason nyúl-e tárgyakért, átveszi-e egyik kezéből a másikba a dolgokat, ilyesmi.
Vendég
 


Cs.....őőőőő..Hase!
:lol: :lol: :lol: Lökött vagy! :lol: :lol: :lol: (én is nyugi :lol: )

Reny!
Apa pókerezik????? Online nem szokott? (intézzek neki valami bónuszt :wink: :roll: )

Jaj, csajok ez nagyon gáz.....mármint amit írtok. :(
Én tényleg nem értem....főleg téged nem Tinu....Most miért kell ilyeneket írnod....te pláne tudhatnád, hogy adott szituban milyen destruktív lehet ez a hozzászólás.....Nézd amit Pemete leírt a szopiról az egy felfogás, absz. rendben is van, respect.....de amint már leírtam szerintem is kifogásolható volt a stílus és furán jött ki.....meg nekem spec. fura, hogy még azt sem árulja el, hogy milyen nemű a babája..... :?
Ez nem az üldözési mániáról szól, ez adott kommunikációs fajta minimális 'elvárása'.....

Nettinek meg ezek után még annyit sem írtál, hogy agyő és minden jót neki és a családjának......
(miután vsz. a te kommentjeid is hozzájárultak a távozásához)
Na, mindegy....

Csajok....intelligens nőknek tartjuk magunkat, akkor meg miért olyan ez az utóbbi jó pár oldal, mintha 16 éves hülyegyerekek szivatnák egymást??????
Írjatok már nőkhöz és anyákhoz illő stílusban...vagy szét fog esni a csapat...... :(

Kép
mozza
 
 


Zsüci, Te miért Zsüci????
Vendég
 


Én mára elköszönök, jó éjszakát mindenkinek!
füles33
 
 


Böbi, de csak a te kedvedért :-) Nem ám, egyszer már leírtam, csak nem mindig olvasol... (járulj elém egy anyai pofonért:))
Szóval Aerfen egy kelta istennő, az erdők meg a falevelek tündére...meg ilyesmi. Ja azt még nem is meséltem, hogy 12 évesen elhatároztam, hogy én az ír-magyar nagykövetségen kulturális attasé leszek nagykoromban. Hát nem jött össze... :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Jaj még1!

Kutyafüle! Nagyon gratulálok a szívhanghoz!
füles33
 
 


Gyöngyi, én vagyok az idősebb, így max gyermeki pofonért járulhatok! :-) Igen, néha lemaradok, de amikor egy hétig nem tudok jönni vagy még több, esélyem sincs visszaolvasni.
Vendég
 


Böbi,
a gimiben a franciatanárnőmnek rémes volt a névmemóriája, és engem folyton "Zsüdit"-nek hívott, mert szerinte olyan juditos fejem van. Végül megállapodtunk, h mivel a osztályban rajtam kívül van még egy Viki, hívjon csak így. Aztán ezt az osztálytársaim is átvették, majd ebből lett a Zsüci. Anno, amikor a babanetre regeltem, a Vikinek vagy ötféle verzióját próbáltam, és mindre azt írta, h már létezik, szóval előhúztam ezt a régit a sufniból. Ennyi.

És óh, Mozza, Te miért vagy Mozza? :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


bakker én ilyen antikreatív vagyok a nevemmel... :D de így mindenki tudja hogy Niki vagyok meg hogy 84-es, bemutatkozni se kell :D :D

Gyöngyi a kelta istennő Kép kérlek fújd már el a faleveleket a gangról, kösziii :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


az én nick-emre pedig az utolsó témás blog utolsó hozzászólásomból derül fény :D értelmes volt?

Én is örülök Neked Füles, bár most már mondhatom, mert alszol :).
bangla
 
 


Böbi!

Én is agyaltam/lok sokat a nick-eken, olyan izgis:))
A Panndira rájöttem 8)

Én beszélni iggen jól német, eredni picit sváb, nevem és mindenamitetszik nick-ek mind-mind foglaltak, férjem nevezni engem ált. nyúlnak (na nem mert félős vagyok), szal így lettem Hase.


Jaj bele sem gondoltam, h akkor megkeverlek Titeket, ha eltörlöm a nevem... Bocsánat. Szólítsatok ahogy szeretnétek!!!!!

KépKép

Kép
hase
 
 


Niki, Lilkó és Julcsi übercuki, Te meg übervicces :lol: :lol:

KépKép

Kép
hase
 
 


Niki, nem az utcaseprők istennője vagyok héló... :lol:
Édesek az uncsitesók együtt. :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok

Töredelmesen bevallom én is beleolvasok néha a topicba. :oops:
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok, ha még lehet.

Nekem is van egy májusi babám. Ádám május 17-én született. most kb. 7 kg körül van. Egyenlőre még szopizik, most kezdtünk el kóstolgatni a gyümölcsöket. Nem egy alvóbajnok, mindíg is ébredt legalább 2-szer éjszaka, de mostanában sajnos van, hogy 2 óránként is fölébred. Ezért elég sűrűn zombi vagyok.

Amennyiben befogadtok majd még jelentkezem.

Addig is egy kép a babórol.

Kép [/img]
butterfly75
 
 


Kutyafüle, gratulaaaa!!!!!!
Esztó, de jó hogy itt vagy.
Füles, ez az anya személy és eüs személy bennem is kettéválik :roll: :roll: Amikor a nagyobb először lett lázas, majdnem összeestem, kapkodtam, azt sem tudtam mit csináljak.A férjem vezényelte a gyógyítást :shock:
Hase, tegnap már nekem is feltűnt, ami Renynek :wink:
Gyöngyi, még nem szóltam, de számolom ám, kb a tizedik dolog, ami közös bennünk...Most a levendula :lol:
Nálunk a fél éves st vizsgálaton az orvos megnézte, hogy nyújtja-e a tárgyak után a kezét.A többit stikában lecsekkolta rutinszemmel.
zili
 
 


Szofi: szerintem az is igen bántó volt, hogy már nem előszörre, és többek által kifejtődött az, hogy milyen fura, ha valaki 2-3 évig szoptat. És utána még szegény sokáig szoptatók itt exkuzálták magukat...

Mozza: azért írtam a legutóbbi hsz-emet, mert abból talán kiderült, hogy számomra nem volt bántó Pemete hsz-e, hanem elgondolkodtató, vagyis inkább rávilágító. Nyilván mások vagyunk, mindenkinek más az érzékeny pontja. Biztos meg tudta volna árnyaltabban is fogalmazni a véleményét, de így sikerült. SZerintem leírta, hogy nem bántásnak szánta, hanem egyszerű infóközlésnek. Én csak annak értettem, aminek szánta. És mindenki annyit ír magáról, amennyit akar. Ő azt az utat választotta, hogy úgy mutatja be magát, hogy kifejti a véleményét. Szerintem ez is bemutatkozás. Mint ahogy írta is. Számára ezekhez a dolgokhoz való hozzáállás annyira fontos, hogy a személyiségéhez tartozik. Vagyis bemutatta magát annyira, amennyire fontosnak érezte. Miért lenne ennél fontosabb infó, hogy császáros volt, vagy hüvelyi?
Nettinek meg mit írjak? Nem akarok hazudni. Máskülönben meg nem szeretem, ha illemre akarnak tanítani, abból a korból már kinőttem és így sikerültem, ezen már nehéz változtatni... :roll:

Áh, megyek végre vízszintes felé...

Kép
Kép
tinu
 
 


Böbi :lol: izé,hát nem is tom honnan lett ez a nevem :lol:

Niki,én még mindig itt vigyorgok az írásaidon!Jó,h jöttél!!Szép helyre mentek!Lánykád meg imádnivaló!

Szofi,nagyon jó dolgod van most!!

Reny,hát akkor nem sikerült fotózni!Pedig a ét kis "banyát" megnéztem volna együtt. :)

Esztó:Jó nagy lett Álmi is!Hozz fotókat róla!Jó tanulást!

Annus,apa hazaért?

Nálunk a lányok alszanak már.Igaz Hannit már 2x altattuk vissza :roll:

Füles,örülök h van egy védőnénink is!Én imádtam a miénk,de elment innen,most csak helyettesítik.

Mára búcsúzom én is.Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mozza: Ez király volt!!! (Mármint a 16 éves hülyegyerekek :D :D )
Én is csak pillogok, mire végigolvastam ezt a sok oldalt. Reagálni ezekre nemigen tudok...

Kutyafüle: Nagy gratula a szívhanghoz!!! Olyan jó érzés hallgatni. Még emlékszem :D

Lányok!!! Mi az az egyentornáztató???? Olyan tudatlannak érzem magam :?

Tali: Akkor jöttök??? 10-kor várlak Titeket. Nekem kb. mindegy meddig maradtok, fél 4-kor kell mennem Patrikért az oviba, de ha addig vigyáztok Nórira, még maradhattok is :D :D Nem fosok, hogy kirámoljátok a lakást. Vagy kéne?? :wink:
Én szendvicseket, salikat, meg sütiket gondoltam. Az jó lesz? Nemigen alkalmas a konyhám nagyobb alkotásokra. Iszit hozhattok.
Valami kis plusz programot megpróbáltam Nektek kitalálni. (Sajna masszőr ismerősöm nincs :wink: Azóta is bánom, hogy arról a taliról lemaradtam.) Áthívtam egy barátnőmet, hogy meséljen Nektek arról, amivel Ő foglalkozik és Én is most ismerkedem a témával, hátha érdekel Titeket. Szánhatnánk rá fél órát. De most már Én is paranoid lettem, hogy mit fogtok hozzá szólni, stb.
De mindegy azért próbálkozom, ígyhát számítsatok Rá.

Amúgy Én is azért lettem egy időben csak olvasó, mert mire végigolvasok, nem aktuális az amire reagálnék. De mindenről van véleményem. Ezért is döntöttem a tali mellett. Így élőben kifejthetem a nézeteimet :D :D

Na puszi Nektek. Hétvégén még jövök.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?