Új privát üzeneted érkezett!

Neked is köszi, Annus!
Vendég
 


Zsuzska!
Én is írtam a pépről,csak pont az előző oldalalján van!Ezt nem kell adni neki!!!Ez a tej helyett van!Mert nekem már csak reggel van sajna.De mivel Iza már 4,5 hós volt mikor pótolni kellett a tejet,így ezt írta fel h gyakorolja a kanalazást!Tehát neked,ha van tejed,nem kell ezt adnod!
Az szupi h kóstolgattok!És ízlik is neki?

annus11
 
 


Lányok,
nem fikáztam!Nem néztem le senkit.
Igen mértékkel el lehet kezdeni lassan alkoholt is inni.
Nem szeretnék újra nagy bagós lenni, csak majd olyankor ha házon kívül lesz teendőm.
Foglalkozásomnál szerintem fontosabb volt az az információ amit a szoptatásról írtam.
pemete
 
 

 
 

Zsuzska (a bátyám mindig így hívott engem :-) ), nem kötelező ilyet adni. Én az uzsonnát váltottam ki ezzel az első babámnál. Mivel viszont a 2. babám nem nagyon akar semmit elfogadni, ezért már írattam sinlacot, megpróbálom azt adni neki. A sínlac elég ízetlen, de a legtöbb baba szereti, de lehet hozzá adni bármilyen gyümölcsöt is belekeverve. Íratva lényegesen olcsóbb és 600 gramm, míg a boltban kaphatóak is kb ennyi, de csak 250 gramm.

Ne haragudj Ildi, de nem tudok napirendre térni a soraid fölött. Meghazudtoltál a Schwarzeneggeres írásoddal vagy csak én lettem túl paranoiás a zárt fórumtól??? :roll:
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:42-kor.
Vendég
 


Pemete,
te azt írtad, h alig várod az első cigit. Ezzel (szintén ex-láncdohányosként) én is így voltam, de ez nem azonos a most írt "pici függetlenség"-gel! Netti a dohányzásra értette, h gázos, sztem! :wink: Azzal nincs gond, ha valaki vágyik egy kis szabadságra a féléves csemetéje mellett... (jelentkezzen az a mazochista, aki nincs ezzel így!) :lol: :wink:

Az meg, hogy ki mikor választja el a gyerekét, magánügy. A lényeg, h a döntése miatt senki ne bántsa/cikizze/gúnyolja a másikat! Uff.

(hú, micsoda pacifista békeharcos lettem)

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsuzska, ha van elég tejed, és gyarapszik Balázs rendesen, nem is éhes túl gyakran, akkor sztem felesleges. Elég a normál hozzátáplálás.
Nekünk azért kellett, mert G éjjelente is többször kelt enni és iszonyat mennyiségű tápit benyomott egy nap, de úgy tűnt, nem volt elég tápláló.

KépKép

Kép
hase
 
 


........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.25 21:33-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.25 21:34-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti, lehet, Boróka szerint túl sokat netezel :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
hase
 
 


Netti!
Szerintem hagyjuk meg Pemete magánéletét neki,Biztos oka van arra h nem akar jobban bemutatkozni!

Ahogy neked is okod van arra h bizonyos dolgokat nem írsz le ide :wink: Felesleges ezt ragozni tovább

Zsüci!
Biztos a fogyókúra miatt lettél békeharcos :lol: :lol:

annus11
 
 


Böbi,
kár, h nem volt hajlandó ő is kamera elé állni... Biztos nem volt kisminkelve! Vagy attól félt, h a fotót eladjátok az ottani Story magazinnak, valami olyan címmel, h "David Schwimmer egy szupercsinos magyar lánnyal randizik"! :wink: :wink:
Egyszer találkoztam Pesten egy amcsi színészfiúval, aki együtt játszott vele az Elit alakulat c. sosorzatban. Ő azt mondta, h nincsenek sztárallűrjei, de nem egy barátkozós fajta... (hű, az a színészfiú igazi nehézsúlyú jópasi volt... Kár, h csak pár napot maradt... De ez régi sztori...) :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Jaj Izuska teljesne bemászott a kanapé alá!!!!És vitte magával a százlábút is!!!Ezt hogy???Kb akkora mint ő :shock: :lol:

annus11
 
 


Mau,
azért írtam, mert úgy éreztem mintha felelőtlenek tartanál, hogy egy régen dohányzott, és majd később, nem gyermeke jelenlétében dohányzó anyuka vagyok.
Hogy ki mennyit kell éjjel megint csak egy másik szemlélet, információt hordoz.
pl: az éjszakai szoptatással biztosítani lehet a szükséges tejmennyiséget.
pemete
 
 


Annus,
áh, a fogyókúra miatt inkább közveszélyes ideggörcs lettem! Mindenhol hamburgereket, meg palacsintákat, meg somlóit látok! Férjemet le is tiltottam a Gordon Ramsey-féle főzős műsorról, pedig az az egyik kedvence! :wink: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Anita, én néha adok babylove tápszert, 1-es, zöld dobozos bio, a gyerek szereti, nem fintorog beveszi:)

Annus, a Kecskeméti almapüré gesztenyével csirkehússal-ra gondolsz?Az fini nagyon 5 hőnapos kortól adható a címke szerint, bűn ronda gusztustalan színe van, de az íze nayon jó és a kalóriatartalma is magas.
zili
 
 


Jajj, nem bírlak követni :)

Annus, van kilós gesztenye valami 1790-ért, de szerintem gesztenye nélkül is kiválóan felnő egy gyerkőc :) egészséges és finom persze, de nem egy alaptáplálék :)

Zsuzska, én nem fogok tejpépet adni, amíg lesz szopi a hozzátáplálás mellett. Kelleni nem kell, Marci se kapott. Ha az anyatej eltart addig, amíg tejterméket kezdesz adni, akkor tök felesleges.

Pemete, tényleg, egy keresztnév, babanév, vagy a babáról valami ezen kívül? Így nehéz beépülni egy társaságba...

Böbi, a paranoiát nem értem... nem csak azt írta Ildi, hogy a Rossos fotót szerinte akárki is fotózhatta volna?

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Jaj, itt oldalt is villog bele a fejembe a Camping sajt-reklám! Megőrülök... :twisted:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Annus, ha még emlékszel, mi mindannyian egytől egyig bemutatkoztunk. Nem kell ezt részletesen, de ha valaki megadja a megyét, meg általánoságban egy-két dolgot, akkor azért még nem bukik le sehol és mi is örülünk, hogy van valaki az írások mögött. Persze azt ír, amit akar, úgysem tudjuk és fogjuk lekutatni, de jól esett volna. SE avatar, se vonalzó, így nagyon személytelen. Remélem, hogy sikerül majd jobban mozognia a számítógép világában és akkor ezek a gondok megoldódnak, de írni addig is lehet, nem?

Na jó, lejövök a témáról, Pemete felőlem maradhatsz a homályban, ha neked így jó, de ha lesz zárt topik ( a szavazás úgy áll), akkor én ott spec nem szivesen látnék személytelen embereket. Nyílt vélemény, lehet támadni, ma úgyis belerúgokminenkibeakiutambaáll napom van. Nekem is lehet, nem? :lol:
ui.: Ezzel tényleg lejövök a témáról, bármit is írtok vissza rá, nem reagálok, mert nem szeretnék vitát.
Vendég
 


..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.25 21:34-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Lányok ,
ti ugyan így fogalmaztatok amikor az első koktélt kevertétek.
pemete
 
 


Timi,
olyan gesztenyét hol lehet beújítani? Mert én eddig csak a Maroni-félét találtam, meg egy magyar terméket, az 30 dkg volt 990-ért Tecsóban, pedig én is nagyon szeretem (meg lusta vagyok az igazival bajlódni) :oops:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsüci, ki volt az elitalakulatos fickó??? Irigyirigy ismét! :)

Pemete, ne haragudj, de nekem mint régi zugolvasónak :D úgy jön le, mintha kritizálnád a lányok módszereit, miközben magadról ezeken az elpöttyintéseken kívül nem árulsz el semmit. Lehet, most én értem félre, de ez az éjszakai szoptatásos mondat is mintha több mögöttes infót akarna tartalmazni, és kritikát. Vagy én értem rosszul?

De mindegy is, én is lekattanok :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Annyit írtatok, h mindent elfelejtettem, amit akartam!!!

Gyöngyi, Marcipánaodnak millió puszi a feledikre!

Ajándékozásból ki ne hagyjatok!!!

Újaknak üdv!

Zsüci, jaj, de jó, h Kamilla szeme jobban lett! Férjedék ügye dühítő. :evil: Jól áll neked a békeharcos-szerep! Öhm, a színészfiús sztori meg egyenesen felcsigázott...fotót, hadd csorogjon a nyálunk!

Akkor a hétfői tali ugrik?

Tényleg elfelejtettem a többit. Hajnalban is "költöttem" vmi szépet, az is elszállt a reggellel. Mindegy, van téligumi a kocsin, jönnek anyámék, brutál köd van. És mindenhol paranoia! :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


............
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.25 21:35-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Zsüci, ARRA a sztorira nagyon kiváncsi vagyok! :wink: A legközelebbi babatalin megosztod velem? :lol: (bár a múltkorin is hiába beszéltük meg Tinuval, hogy kibeszéljük a drámafüggő személyiséget, Gyöngyvirág pörgése miatt még a gyerekemet is Barbinak kellett tisztába tennie! :lol: )
Vendég
 


Zsüci, én Tescoban vettem, és Intersparban láttam még, de ritkán elcsíphető tényleg. De ha egyszer elcsípi az ember, akkor elég tavaszig szerintem, akkor meg jönnek az idénygyümölcsök. Én legalábbis úgy adtam Marcinak, hogy almával, krumplival, hússal, egy kajában csak pár szem gesztenye volt, úgy sokáig elég.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Vki, Neked akartam külön mondani, beköszönésileg, hogy láttalak-olvastalak ám abban a magazinban, előfizető vagyok :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


...........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.25 21:35-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:41-kor.
Vendég
 


Én is, én is, nem vagyok előfizető, de azt a számot direkte megvettem! :lol:
Vendég
 


........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.25 21:36-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Mau,
de annyira fontos információ.Ha nem így lenne( és most nem azokról az édesanyákról írok ,akik akaratukon kívül nem szoptatják gyermekeiket), akkor feltételezem sokkal több anya várná meg a természetes elválasztódást.
pemete
 
 


Jaj jaj, számon vagyok kérve, mi lesz, ha rosszul válaszolok? :D szerintem ilyen volt: http://www.maroni.hu/termek.php?k=2&t=3

de ne tessék leharapni fejemet, ha mégse, vagy ha nincs :D :oops:

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:41-kor.
Vendég
 


Koktélt?! Ki, mikor, hol?! Azonnal letenni, tiszta kalóriabomba! :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó, biztos volt valami a mai 1, azaz egy darab joghurtomban, tisztára zizi vagyok, nézzétek el nekem, jó? :lol:

Böbi,
egyetértek veled! Lehet egy titkos LLL-ügynök épült be közénk? (Pemete, ne haragudj, nem bántani akarlak, de a saját gyerekét hadd nevelje/szoptassa mindenki úgy, ahogy akarja ill. tudja)

Kép

Kép
zsüci
 
 


Netti, szerintem: egyszer volt egy este, amikor itt többen koktéloztattok, és ennek kapcsán volt szó a szabadság visszanyeréséről, és ezt hozta párhuzamba pemete. Asszem.

Jelentem én iszom egy pohár bort majdnem minden este, ha megkívánom és van itthon nem igazi tej, akkor kávét is, valamint ha nincs olyan tej, akkor napi egy vagy két pohár kólát. Nem érzem összefüggésben a szabadságommal, illetve nem érzem magam nem szabadnak a gyerekeim miatt. Teljes szabadságomban döntöttem úgy, hogy gyerekeket akarok.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:41-kor.
Vendég
 


......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.25 21:37-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Na jóvan, én azt hittem, harcos szoptatós vagyok, de akkor nem :D

Zsuzska, ez előfőzött, mint a fagyasztott zöldségek, tehát viszonylag keveset kell főzni, de meg nem mondom, hány percet... villát kell bele böködni, vagy félbevagdosni, hogy puha-e. Ha belül még jóval világosabb és keményebb, mint kívül, akkor még nem jó.

Natúran lehet tenni mindenfélébe, édeskés, gyümölcsökkel is tök jó, de hússal, krumplival, rizzsel is. Olívaolajon párolva, petrezselyemmel nagyon finom köret. Én mindig teszek a karácsonyi pulyka mellé.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Hoppá, úgy látom felcsigázódtak a kedélyek! :lol: :lol: :lol: Háááát, az úgy vooooolt.... :lol: :lol: :lol: A fickót Ian Bailey-nek hívták, egy kisebb szerepe volt az Elit alakulatban (azóta láttam már pár mozifilmben is, de nem lett belőle nagy halivúdi híresség egyelőre). Pont az Elit forgatása után jött Európába, "lazítani egy kicsit", szóval nekem akkor még fogalmam se volt róla, h ő ki, meg h mi az a sorozat (a találkozásunk után kábé 1 évvel kezdte nálunk nyomni az HBO), de ettől függetlenül (is) nagyon begyere pasi volt... :oops: :oops: Na de a többi már 18as karikás... (Sex and the City Bp módra) :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Timi,
nem igazi tej? Azmiaz? :shock: Zab-, rizs-, szója vagy ilyesmi?

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsüci, én 7 éve kaptam egy üveg freestyle PINA COLADA alapot, ananászt meg tejszínt kellett hozzáönteni, egy héten át napi két koktélt idtam, és egy hét alatt 2 kilót híztam!!!! Azóta is rajtam van, ha ezt tudom, megállok a napi egynél! :lol:

Lemaradtam, melyik fogyikúrát űzöd?
Vendég
 


A TV-ben épp öntik ki a friss tejet a csatornába. Szívem szakad. :cry:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsüci!
Na, hiperszigorú dokkernéni tanácsai:
HA leválsztás: első körben a gyümihez keverni is pár kanállal, ha másnapra nincsenek piros pöttyök a babán és nem változik a kakija, akkor mehet.
(én ugye ezt kihagytam, de mivel nem lett semmi baja, ezért ne kaptam ki :oops: :lol: )

Gabona: A legutóbbi gyerekorvosi konferencián elhangzott álláspont:
Gabonaféléket (van hippes, nestlés ezek elég jók!) 6 hónapos kor és 9 hónapos kor között célszerű elkezdeni. A mostani lisztérzékeny babák statisztikája szerint a 4-5 hós kor előtt és az 1 éves kor után elkezdett gabona evő babák közül kerülnek ki 99%ban a lisztérzékeny gyerekek. (+ akiknél genetikus és a családban előfordul....)

Keményítő:
A természetes keményítők (krumpliban, gabonás tápikban) fogyasztása 6 hónapos kortól ajánlott.

Olaj:
A vitaminok felszívódása érdekében 6 hós kortól javallott. Pépbe, vagy tápiba keverni 1 kiskanállal! (sima napraforgó is jó, vagy olíva)

Ivás:
Elvileg elég a tápiban lévő! De 2 kaja között érdemes megkínálni melegített cukor nélküli babateával, ha a vizet nem fogadja el.

Másodlagos tejtermékek:
Kevésbé allergizálók, mint a tej....babajoghurt stb....7-8 hós kortól javasolják, nehéz megemészetni, de fokozatosan ajánlott 1 éves kor előtt elkezdeni a bevezetést, így kevésbé várható, hogy allergiás reakciókat mutat.

1 éves korig: NO CUKOR!!!!!!

Na, ha eszembe jut még valami, megírom...ezeket jegyzeteltem le.....

Kép
mozza
 
 


Böbi,
a 0 kalóriásat! :lol: :lol: Viccen kívül, napi max. 500 kcal. Joghurt, zöldség, gyümi, fehérhús. Ja, tegnap bűnöztem: egy tányér paradicsomlevesbe tettem sajtot is... 8)

Kép

Kép
zsüci
 
 


:lol: :lol: :lol:

Hát ennyit tudok hozzáfűzni :lol: Mókás.
Vendég
 


Mozza,
köszikösziköszi!!! :wink:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Gabonafélék: a dokkernéni a kész kajákra gondolt? Pl. Hippes van gyümi+gabona, gyümi+babakeksz (abban is van glutén)?

Kép

Kép
zsüci
 
 


Ééééééés.... újabb laptetű!!!

Panndi,
mi a mókás?

Kép

Kép
zsüci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?