Új privát üzeneted érkezett!

Szegény Kamilla :(
Vendég
 


Zsófi hogy van? Nem lesz baj, hogy az utolsó darabka benne marad neki?

Na :arrow: vasalni. (évek óta erre a nyilacskára vágyom... :D )

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Hean, ez ne jó hír!!!! :-(

Zsüci, akkor meg semmi ok az aggodalomra, üljön nyugodtan!!!!

Szofi, jó pezsizést! Én sem utállak ezért, de azért irigy-irigy!!!

Marcibabának boldog félévet!! (bocsi, eddig figyelmelen voltam)

Pumukli, egy napos szenvedés volt, vagy előzménye is akadt? Gratula!

na, és akkor jön A KÉP: Nézzétek szerelmetes pillantásomat! :lol: (Tudom, bárki készíthette volna, de azért remélem elhiszitek, hogy igenis Ő volt!!! :-) Videón megva hátulról, ahogy távozik! :-) )

Kép
Vendég
 

 
 

Ja, Tinu, szerintem az overál + takaró elég lehet, ha elég meleg.

Nekünk is azért kellett a lábzsák, amit Gyöngyi írt: mi is nagyokat sétálunk, és ugye én végig gyalogolok (vagy loholok), szóval ennek ellenére ha én fázom, akkor ő, aki ücsörög, jobban be kell, h legyen bugyolálva, ráadásul állandóan (értsd: ha ébren van, megállás nélkül) mozog keze-lába!!


Timi, köszi, akkor majd utánanézek ennek a babacity-nek!


Pumukli,
gratula az első fogacskához!

KépKép

Kép
hase
 
 


Pumukli! gratula a foghoz!

Áron 4330g-mal született

A köldöksérv valószínűleg Áron emelgetése miatt alakult ki. Mivel ez életveszélyes is lehet, idővel műteni kell. A szétválás még valószínűleg terhesség idején, de a doki szerint már az elsőnél megkezdődhetett. Mivel laza az izomzatom és gyengék a kötőszöveteim, nem bírták a nyúlást. A kor előrehaladtával egyre jobban fog lógni. Plasztikai műtéttel persze lehetne rajta segíteni, de arra nem készülök. A sebész nevetve csak annyit mondott: hát magával jól elbánt a genetika! Sajnos az én méreteimhez képest túlméreteett babáim születtek.
Kénytelen leszek megbarátkozni a helyzettel. Azért is érint rosszul, mert a terhességek előtt kifejezetten lapos, kockahasam volt.

Kép

Kép
hean
 
 


Lehet h Kamillának is belement vmi a szemébe!!!!Úgy látszik ez egy lyen hét :evil: remélem h semmi komoly,kap vmi szemcseppet és túl lesztek rajta....

A meló ügy meg...basszus,hát nem biztonsági őrök!!!Figyeljen a tulaj a holmijára,vagy szereltessen riasztót!Biztosítása nem volt????


Vicuska!
Régi új báránykánk is hazatért! :lol: :lol: :lol:
Remélem Lillának ez nem a téli menetfelszerelése! :lol: :lol: Amúgy tündéri abban a kalapban!!!!

annus11
 
 


Böbi, egyértelműen látszik a képen, hogy csakis Ross csinálhatta :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Mekkora ez az Úrhida???? :roll: Hihetetlen milye kicsi a világ!!!

Zsüci, gőzöm sincs, hogy mi lehet ez, de nagyon ijesztő! Még nekem is, pedig nem vagyok paramami. Viszed dokihoz?

Panndi, a jövőhetet passzolom, mert Nyugdíjintézet, Szoc otthon és Bíróság, csupán ennyi progim van tesóm ügyében... és akkor még nem voltam vásárolni, stb, de az utána hétre nincs semmi, lefixáljuk? Más jelentkező egy Pólus játszóházas talira?
Vendég
 


Jaj, Kamilla, kicsi baba :( Na de alvás közben? Vagy még este mehetett bele neki valami? Én azon gondolkodtam nagyon sokáig, hogy a babáknál mikortól válik érzékennyé a szem. Marci konkrétan az első 2-3 hónapban előszeretettel gyűjtögetett szempillákat a szemében (először majdnem szívinfarktust kaptam, azt hittem vágás van a szemgolyóján) de úgy, hogy meg se érezte, nem zavarta (gondolom ez összefüggésben lehet a könnynélküliséggel). De most már bizti ők is sikítófrászt kapnak ha szempilla megy a szemükbe, nem?
Ja és szerintem se fizessenek a férjedék. Mégis minek szerződtették őket: kertépítőnek vagy házőrzőnek??? Ha meg őket gyanúsítja, akkor pereljen... Bár pénz sajna így-se úgy se lesz belőle hamar...

Hean, gondolom ha hasplasztika, ez ebben az esetben mehet TB alapon. Sajnálom, ez tényleg nem valami jó hír.

Zili, avatar. :D Az ultrabrutáltól az ultracukiig :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Timi, vicces menyecske vagy te is, jó, hogy jöttél! :lol:

Hean, őszintém nagyo nagyon sajnálom!! Tudom, hogy kárpótolnak a gyerekek, de azért az ember akkor is NŐ és ezt a helyzetet nehéz megszokni.
Vendég
 


Böbi!
Igen,szerintem is ez egy olyan Ross féle kép :lol: :lol: :lol:

Hean!
Jaj...hát értem...na én se vagyok egy hatalmas....de akkor próbálom minnél jobban erősíteni,hátha picit javul és megúszom a nagyobb bajt....bár ha genetika,akkor lehet h felesleges....
És ha jól rádolgozol??És mellé vmi kezelésre jársz???Szerintem vmennyire csak lehetne javítani rajta,nem???

annus11
 
 


Annus!
A hasizom szétválás terhesség alatt gyakori, csak nem mindegy milyen mértékben. A doki végignyomkodta a hasam, meg elküldött uh-ra, így derült ki. Egyébként ez szépséghibán kívül más gondot nem okoz, bár elég az is. A sérv viszont fáj, én amiatt mentem dokihoz és mellékesen derült ki a szétválás.

Kép

Kép
hean
 
 


Böbi
Előzmény csak annyi volt, hogy láttam a fehéredő ínyét. De ma is nagyon nyügi, lehet még nem bújt ki teljesen, nemtom.
Ez a Ross nagyon jó fotós :-)
Olyan szép pár vagytok, te meg irtó csini.!

Kamillának jobbulást!

Sógórnőmék is Úrhidaiak, de nekik nincs májusi baba :-)
pumuklii
 
 


A sérv miatt nem csinálhatok hasizmot. Ördögi kör!

Kép

Kép
hean
 
 


Szegény Kamilla :(


Tényleg, csak van biztosítása a tulajnak, nem, Zsüci? Hányan dolgozn(t)ak a kerten? És annyira hátul van, hogy valaki pofátlanul bement elöl?? Ez annyira durva. És hát férjed(ék)nek meg merő kellemetlen...

KépKép

Kép
hase
 
 


Böbi, Úrhida most olyan 3000 lakosú, folyton szaporodik. Hát ha csak erről a topicról ennyi gyereket ideszültünk :D

Hean, akkor a születési súlyokban van csöppnyi eltérés gyermekeink között :) Remélem, valahogy javul majd a hasad, akár magától is valamennyire.. azt mondják a terhesség alatti változásokra, 9 hónap oda, 9 hónap vissza, hátha ez is jobb lesz még egy kicsit...

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Hean!
Esetleg a sérv műtét után...na jó,lehet h az elkövetkező 3évben nem lesz kockahasad,de utána hátha lehet javítani rajta!Ettől még csini vagy!!!!!!!


Pumukli!
Kolosnak van foga?vagy mi?De jó!!!Én várom azt a reggelt amikor belenézek Iza szájába és 20 fog tekint vissza :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Hean
kockahas után? Hihetetlen. Na majd, ha sérv rendbejön, utána hátha lehet valami tenni...
pumuklii
 
 


Pumukli! Gratula a fogacskához!

Esti alvós szerkó: hosszú ujjú kombinó, talp nélküli rugdalózó, vékony hálózsák, gyapjútakaró. De ma is kimozizott a takaró alól, ezért ma uez a cucc, csak vastag hálózsák meg vékony takaró lesz. Mi nem szeretjük a meleget éjszakára sem, ezért este jól kiszellőztet háló, fűtés föl és amikor megyünk aludni fűtést lekapcsol. Most csumára le, aztán ha jönnek a hidegek csak 1-2 fokozatra.

Mi is szeretjük a sorozatokat, bár nekünk egész véletlenül nincs tv adásunk, (de már nem is hiányzik). De azért nem nyereg alatt puhítjuk ám, Doktor H.-t, Privat pr.-t, Grace klinikát meg egy vagon ilyen-olyan sorozatot szoktunk nézni.

Karácsonyi ajándékok terén még van mit, kb. 1/2-e van meg, szerencsére nálunk ajándéklista írás van, így sokkal könnyebb a helyzete mindenkinek. Mondjuk még sem én, sem a férjem nem írt listát...

Jaj tudom, Réka! Te kérdezted még régen a mosódiót! Már kb. 2 éve azt használjuk, sztem nagyon jó! Még a fehérekhez mosószóda, meg vettem mosóparfümöt. Természetes, környezetbarát és nem irritálja az ember bőrét. És tök olcsó.

Szofi! Irigykedemén is kellőképpen!!! Én 1x csokimasszázs szeretnék...
füles33
 
 


Annus
:-)
20 fog még odébb, de egyszer beindul, alig lehet követni :-)
pumuklii
 
 


jujj lányok próbálom én követni az eseményeket, de kezdem úgy érezni magam, mint tényleg az elején, mikor ahhoz kellett több idő, hogy beazonosítsam, hogy ki-kicsoda :)

Üdv az újjaknak!

Boldog féléves szülinapot Marcinak! :)

Szegény Kamilla :(, jobbulást neki!

Böbi, az nem Ross :)

Szép napot!

Ildi

Kolosnak grat. a fogacskához, akkor holnapra kijöhet a 2. is :)

Lara overállban és takaróban nyomja a sétát, de ma leviszem a régi babakocsit és betéliesítem, ő abban simán elfér (symbaba)
Útálom az új kocsit :( nem jó az első bolygókerék, fennakadunk mindenhol :( soha nem arra megy, amerre én akarom, :(

Jajj reggel alig bírtam felcipelni Larát a hordozóban :(
Lassan berakom a másik ülést a kocsiba, bár addig akartam várni, ameddig majd már magától ül :)

S.O.S, Valaki nem szokott a Minimanóban vagy arrafelé járni? (Nagy Lajos kir. útja 112. úgy emlékszem), elrakattam 3 Mam szilikonos selyemszívókás etetőcumi)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Zsüci
nem vagyok ügyvéd, de amit elmondtál az alapján ott kezdődne a dolog hogy ha valami eltűnt akkor 1. rendőrség kihívása. mert egy ilyen állítás hogy ide betörtek és elvittek 1,5 milla értékben valamit önmagában nem áll meg, ilyet bárki mondhat.

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


Alvóscucc: nálunk panelben 4-en van vagy 25-27 fok, éjszaka egy body, egy vékony gatyó van a gyereken és egy vékony nyári polárféle takaróval takarom be

karácsony: Larának már megvan az ajándék, Édua meg már megírta (segítségemmel) a Mikinek és a Jézuskának a leveleket, én meg eldugtam, megveszem majd valamikor :)

Szopi: nem tudom miért idegenkedtek a járó, beszélő baba szopiztatásától, legalább akkor már tud szólni, hogy anya cici, meg hasonlók és akkor is olyan meghitt, hogy akkor csak rá szánsz időt, és vele vagy, mindegy :( :cry:

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok,
nekünk is van egyen tornáztatós képünk! Ez lehetne belépő bizonyítvány? Ha Annus megengedi, elküldöm neki priviben , ő meg felteszi a blogba, és kis idő után törli? :oops: Bonyolult vagyok tudom.
pemete
 
 


hean, haskötő használatát nem ajánlották?Esetleg a későbbiekben, ha a műtét nem opció?
zili
 
 


Edua, sokan pont ezért, mert akkor már tud szólni, másrészt meg nem tudják elképzelni a most féléves babájukat, hogy jár, beszél ÉS egyszerre szopik. Mintha ez egy hirtelen váltás lenne, szerintem. Azért mondom én is, hogy az nem úgy van, az ugyanaz a baba, egyszerűen csak ma ugyanúgy szopik, mint tegnap, az idő meg közben megy :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


edua, nem tudom, nekem fura, ha egy gyerek már közli, hogy anya, cicit, meg tépi le az anyukája pólóját :shock: De hát így szép a világ, nem vagyunk egyformák :)

Annus, Zsófinak kb egy hónapja van 20 foga :lol:
Vendég
 


Hát nekem Fruzsi nem első gyerek, de akkor sem tudom elképzelni ezt így. Pont amiatt, mert nem vagyok egy automata, hogy odajöjjön, és kiszolgálja magát :roll:
Vendég
 


zili
 
 


Na tudom, mondom, hogy pont emiatt :D

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Máshogy is lehet meghitten együtt lenni a gyerekkel, szerintem.
Vendég
 


Jaj, Zsófi zokniban alszik mióta hűvösebb van, aztéán hajnali háromkor hallom, hogy hív. Átmegyek, hogy szegény gyereknek biztos fáj a szeme, odabújtam, hogy mi a baj. Erre ő: "Anya, igazítsd meg a zoknim!" :lol:
Vendég
 


Hát Maja nem jött kiszolgálni magát, csak este volt szopi már rég, aztán 14 hósan gondoltam, hogy ennyi, már nem kap. AZ nekem se jön be, amikor tépi le a gyerek anyukáról a ruhát a játszótéren. De az esti szopikat nagyon szerettem.
pumuklii
 
 


Zili, ez az avatar nálam is nyerő :lol:


Jaj, ez a video durva. Nemtom, mit mond egy pszichológus, de sztem ez beteges mind anyuci mind a gyerek részéről... :shock: :shock:

KépKép

Kép
hase
 
 


Pemete!
Egész nyugodtan elküldheted nekem és felteszem a blogba,de mért töröljem le?Azt csak mi látjuk :wink: Vagy 1szer pillanthatunk csak rá és többet ne :lol: :lol: :lol: De természetesen ahogy gondolod,küldd csak nyugodtan! :wink:

annus11
 
 


Édua soha nem tépte le rólam a pólót!, kb 1 éves korától reggel és este volt szopi és csak otthon és fekve, és ez olyan átmenet volt, és nem is a kajáról szólt, hanem az együttlétről.

persze, hogy lehet másképpen is együttlenni a gyerekkel, de Laránál mégsem érzem annyira azt a lelki összekötődést mint Éduánál :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Reni: most öltöztetem a gyerekekt, elnézést, kicsit késünk. :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Zsófi :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Nálunk igény szerinti szopi volt, igény szerinti elválasztódással. Először az volt bennem, hogy jajj csak fél évig tudjam szoptatni! Aztán amikor ez megvolt, akkor hááát, egyéves korig még jó lenne. Aztán amikor ez is megvolt, akkor laza hátradőlés, gyeplő elengedve, most már mindegy, mehet, amíg mindkettőnknek jó :) Magától szépen elmaradt, amikor eljött az ideje.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Fura, mert Fruzsit meg nagyon nem izgatja a szopi. Ha van benne tej, szopizik, ha elfogyott, kiköpi. Próbáltam ötször etetni egy nap, míg csak szoptattam, de nem ment, négy kellett neki és kész. Most is azt látom rajta, hogy nagyon élvezi a közös játékokat, csikis, simogatós, stb játékokat, de a szoptatás hidegen hagyja.
Vendég
 


Zsófi boltosat játszik: az előbb idejött a vonalkódleolvasóval, leolvasta a mellem, és közölte: "Veszek tejet is." :lol:
Vendég
 


Semmi baj Tinu, várunk! Amina teljesen be van zsongva. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


bréking nyúz: K most ébredt, a szeme sokkal szebb, elmúlt a vörösség, a duzzanat is lelohadt! :lol: :lol: Szóval valszeg belement valami (talán még este) és szegénykém kisírta/kikönnyezte! Azért még sasolom, ha vmi történik, akkor du. irány a dokker!

Férjemék ügyét illetően: volt rendőrség, jegyzőkönyv, minden (persze a lopással nem őket vádolták, ez fel sem merült!). Ingóságokra a tulajéknak még nem volt biztosításuk, mert a ház még épül, csak most kezdtek el behurcolkodni. A férjemék pedig azért felelősek, mert a garázs távirányítójának egy példánya náluk volt, és minden valószínűség szerin férjem kollégája nyitotta ki a garázskaput (a zsebében volt a távesz, véletlenül benyomódhatott), valaki pedig élt az alkalommal. :? :? Szóval sajna a dolog elég egyértelmű. CSak abban reménykednek, h meglesz a tettes, meg a cuccok (a gyanú szerint egy környékbeli lehetett) De azért ilyenkor visszasírom a kora középkor "vágjuk le a kezét, de azonnal" filozófiáját. :evil:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Timi nálunk is ez volt Éduánál :), ezért fura mikor megkérdezik, hogy meddig szoptattam mert vagy 30 hós koráig is eltartott, ráhagytam :)

panndi: Larát az üveg sem érdekli, és az, hogy tejcsi van benne, dugdossa mellé be az ujját, kiköpi, ellöki, aztán nyávog, fel akar ülni, elfordul és hasonlók, amikor tudom, hogy éhes pedig :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Na megyek teregetni, ebédeltetni, stb :)
Vendég
 


Panndi, Zsófit imádom!!!!!!

Ildi, nem értem a hozzám intézett sorodat... Én is tudom, hogy nem Ross, hanem a férjem van a képen...
Egyébként én havi egyszer járok a MiniManó környékén, ha addig nincs aki elhozza, szivesen elhozom neked.

Tinu, mi volt a rádióban?
Vendég
 


Zsüci, jaaaaa... bár gondoltam, hogy nem olyan egyszerű az eset, különben ti sem adtátok volna ilyen "könnyen" azt a pénzt. Basszus...Hát igen, valahol a tulajt is meg lehet érteni... Csak a tolvajokat nem...Költsék az árát gyógyszerre, vagy szüljenek sün-családot :evil:

Zsófi viszont :lol: Megzabálom...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Hase, ugyanez jutott eszembe, beteges, de főleg az anya részéről.... Nem tud elszakadni.

Zsüci, véletlenül se lehet, hogy a kollega benne volt a dologban?
Vendég
 


Ja, a "megzabálom"-ot nem úgy értem ám, hogy szeretném Zsófit elfogyasztani vagy ilyesmi...nehogymá' a horror fekete árnyéka vetüljön rám. :lol: 8) :wink:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Annus! Úgy döntöttem végül, hogy holnaptól megy az alma a bababendőbe! :)

Remélem Kamillával minden rendben lesz!

Pandi! Nagyon jó fej doktorbácsi kezelte Zsófi szemét. Pár éve, az akkor 4-5 éves kereszt fiúnknak egy bőrgyógyász doktornéni szó nélkül kezelte le a szemölcseit a karján, pedig piszkosul tud fájni :(
füles33
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?