Új privát üzeneted érkezett!

Jézus, Tinu: kis vámpírt melengetsz a kebleiden? :shock: :D


Amúgy Annus, Panndi, tudom, hogy a szopi vége nagyon szomorú (nálunk ugye már elválasztotta magát az úrfi), de azért idáig is szoptatni szerintem nagyon szuper, hogy sikerült!


Niki,
nekem is rögtön a fogzás jutott eszembe, de lehet bármilyen banális fertőzés. Ha nem tart sokáig és nem lesz belőle láz, akkor ne izgulj!

KépKép

Kép
hase
 
 


Gyöngyi ANYASAJT???????????? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:


Na, a múltkor kaptam belőle :lol: :lol: Szopi után én hülye háton fekve felemeltem a dedet kinyújtott karokkat ugye tartottam magam fölött, magyaráztam neki, hogy milyen kis édes ügyes kiscicám van nekem ugye ugyuli-bugyuli, fél méter magasból az éppen nyitott számba akkora anyasajtos büfit küldött, hogy majdnem megfulladtam :lol: :lol: :lol:
zili
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:43-kor.
Vendég
 

 
 

Találtam egy jó avatarnak valót, csak nem tom idecsinálni, még próbálkozom :D
zili
 
 


Kitty, köszi az oldalt!!

KépKép

Kép
hase
 
 


Sziasztok, csak gyorsan, mert megyünk reggelizni. Nem hülyéskedek: tegnap konkrétan ki volt téve pacalpörkölt (!!!) a reggeli svédasztalra!

Anika, mi nem majdnem, hanem konkrétan egy napon szültünk! Isten éltesse az ikreket! :lol:

Gyöngyi, hát, engem nem zavar, beengedlek titeket, aztán a nappaliban elvagytok, amíg mi f8-ig tovább alszunk! :lol: :lol: :lol: Figyi, megoldjuk valahogy. Ha máshogy nem megy, akkor elmegyek értetek.

Dóri, Panndi, örülök, hogy megnevettettelek benneteket! Nem szép dolog az embernek a saját poénján röhögni, de én is még ma reggel is kuncorásztam az esetleges elmebeteg olvasók meghívásán! :oops: :lol:

Na, megyünk wellnesselni egész nap, este jelentkezem! Puszi mindenkinek!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


csajok valamit szerelnek itt a házban és 1-2 percre van csak net, nem tudok olvasni se, elvileg estére jó lesz...akkor jövök!puszi

Kép
Kép
mniki84
 
 


Zili, második nevem avatarcsináló, dobd át nyugodtan, ha gondolod. Küldjek egy emil címet püben?

Nálunk az esti outfit: rövid- vagy hosszúujjú body (mikor melyikből van tiszta és vasalt a fiókban :oops: ) hosszúujjú pamutrugi és egy olyan takarónk van, aminek visszája pamut, a színe meg plüss. Nem túl vastag, én is szeretnék egy téliesebb takarót (ezt tervezem megvarrni...köszi Annus a tippet)
Tinu, én azért szereztem be lábzsákot, mert ebben a sportkocsiban nem tudom Marcit rendesen betakarni (lerúgja magáról a takarót). Meg mi szeretünk hosszan sétálni és bizony hidegecske a lába mire hazaérünk.

Zsuzska, az min. 200 kalória, akkor már inkább 2 túrórudi :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Köszönöm, próbálom még, elméletben megy csak a gyakorlat izé. Na avatarpróba 1.
zili
 
 


Nem jó :shock:
zili
 
 


Jaj és az én gyermekem ma fél éves. Ezennel megspórolunk mindenkinek egy kört és NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A GRATULÁCIÓKAT!!!!! :D Nagyon kedvesek vagytok...de tényleg..hüpp-hüpp

Szofi, pacalpörkölt frissen facsart narancslével és málnás joghurtos müzlivel...a legjobb...mi ebben a probléma? :mrgreen:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan, mert megyek asztalt borítani!
Szóval! Annus vegyetek be minket is a húzósok névsorába, amennyiben tényleg csak jelképes ajándékról van szó. Hétfőn nem valószínű, hogy tudunk menni, de az ajándék átadási ceremónián ott leszünk. Petya az idegen helyen fél óránként kelt, uh most megint itt az édes zombilét!
Ha lesz hozzáférésem jövök mindenképp!!!!! 8)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Isten éltesse Marcit!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Eléggé car éjszaka volt, sűrűn megébredt a lány, persze a férjem fel sem ébredt rá. De megbeszéltük, hogy mivel jön a 7-vége, ma Ő lesz az éjszakai műszakos, én kint alszom. Holnap szertetem volna elkezdeni a gyümölcs majszoltatást, de eléggé nem fűlik hozzá a lelkem még... De sajnos el kell valamikor kezdeni, most ugye a foga miatt halasztanám, de mindig lenne rá indokom A foga alapján meg ezzel az erővel 2 éves korig várhatnék, hogy lecuppanjon a kp.-i szerverről. Na még alszom rá 1-t.

Orsi! B. is harapott, 1x vérzett is a cicim, párszor bepróbálkozott, rászóltam, elvettem a cicit. Őt látszólag nem érdekelte, röhögött, de már egy ideje nem harap. Kb. 8-10x próbálta. Volt olyan, hogy már félve közelítettem felé, elképzelhető, hogy ezt is megérezhette. Egy alkalommal szegénykém este elszenderedett a cicin, ráharapott én persze felsikítottam, Ő meg irtóra megijedt. Én is azt gondoltam, hogy na itt a szoptatás vége, de elfelejtette már másnapra. Én persze nem...

Olyan ködös idő lett ma, pedig muszáj lesz kimozdulnunk, de hátha dél körül már nem lesz ilyen nyúlós az idő.

Természetesen, ha költöztök, elfogadható, hogy nem veszitek be a kukkolókat, akik pár hete csatlakoztak. Nem hiszem, hogy bárki is ezen +sértődne. Valahol meg kell húzni a határt.
Megyek, kicsit rendbe szedni a lakást + jó volna tornáznom is, amíg alszik a gyermekem.

Jaj de bunkó vgyok! Boldog Erzsébetet utólag, meg a szülinaposoknak is boldog-boldog szülinapot!
füles33
 
 


Avatar próba 2
zili
 
 


sziasztok

Gyöngyi
boldog felediket Marcinak :D meglepted valami finivel? (én vettem Pepének csokis tejpépet :oops: )

Annus
jó kis heted volt, galambfos most meg a házi tűzoltónéző :D legalább volt valami jó pasi szexi pizsiben? :lol:

jómagam sorozatfüggő vagyok, a mostani kedvenc a vidámabbik fajtából: office (amerikai változat) és a the big bang theory. Sheldon mindent visz :D :D :D nézi valaki rajtam kívül?

szép napot

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


Na még 1, aztán dugulok.
Gyöngyi! Az én lányom konkrétan, mintha a nyelvét rágná. Az anyasajt nagygyon jóóó!
füles33
 
 


Trixi!
Felírtalak!!!Nem is értem hogy gondoltad h nagy ajándékot adnánk :lol: :lol: Bár jól jönne egy mássz utánam kacagó,daloló multifunkciós pelenkázós maci 8)

annus11
 
 


Na, feladom, ez mozgókép, de itt nem mozog :shock:

Adok egy linket, akinek van kedve , nézze meg az eredetit:)

http://forums.phoenixlabs.org/customava ... ar23_2.gif
zili
 
 


Jó reggelt! Még mindig jöhetek? :oops:

Köszi mindenkinek a bókokat és méret dicséreteket :) nem lesz ám mindig ilyen óriásbébi (remélem) a bátyja is ilyen hirtelennövős volt, aztán leállt. 3 hónaposan ő 6760 gramm volt, félévesen meg csak 7380, most meg hat és fél éves, 24 kiló és olyan 125 centi magas. Magas, vékony, izmos.

Csilla, Gergő meg vagy egyévesnek simán kinéz ezen a babakocsis képen! :)

Réka, én is kb. így voltam a kukkolással, mint Te... nem mertem előbújni már régóta, meg hát mit kerestem volna én itt nem májusi babával?

Annus, tűz :shock:

Panndi, köszi az igazolást :D ennek kapcsán akartam írni, hogy köszönöm a kedves fogadtatást, és bár én igazolható vagyok, meg a gyerekeim is megvannak és ekkorák (bár Panndi sem látott, mióta szültem, meg Regőt se... hmmm... de terhesen látott :) ) szóval nem kérek ám bebocsátást a blogba, meg semmi ilyesmit. Majd ha egyszer úgy gondoljátok, meg rendeződnek itt a dolgok. Viszont nagyon szívesen beszállnék a kihúzós karácsonyba... de asszem ez is hülyeség lenne, mert ugye akkor valaki meg kéne ajándékozza az én ismeretlen és feleakkora gyerekemet is.

Járó, beszélő ember szoptatása: azért azt nem úgy kezdi ám az ember, hogy ott egy járó, beszélő ember oszt tessék, szoptassad. Az ugyanúgy a Te pici babád, fokozatosan nő, és hát még mindig szopik :) Marcit sokáig szoptattam, Regőt is két évig szeretném. De teljesen megértem, aki nem!

Zsuzska, gratula az alváshoz! Regő, biztosan a Ti tiszteletetekre, életében először átaludta az éjszakát, este nyolctól reggel fél hatig aludt, aztán még vissza hétig. Cicik nem igazán értették, hogy mi van :) Jó Tinu, igazad van, gondoltam is a zombiklubra, miközben írtam... :oops: Marci 3-6 hónapos kora között aludta át az éjszakát, aztán megint nem, és 8-9 hónapos kora körül volt a legdurvább. Fogzás, szeparációs szorongás, vagy nem tudom, mi, nyolc kelés, szopizás éjjelente...

Csilla, nálunk 21 fok van, és Regő ujjatlan vagy rövidujjú bodyban, vékony pamut hálózsákban és kispaplannak alszik. Ajándékba kaptuk. Szép és meleg takarót Baba City boltban vettünk, 2500 körüli áron, azt a babakocsiban használom.

Varrós csajok, biztassatok engem is varrni, még terhesen megvettem az anyagot, patchwork takarót akarok Regőnek, de nem bííírom magam rávenni...

Gyöngyi, BOLDOG FÉLSZÜLINAPOT MARCIDNAK!!!!! A vonalzód mért nem azt mondja?

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Zili, szuper az avatar!!! :lol:

Üdv az újaknak, bár úgy látom, hogy nem is mindenki új, pl Zsuska20, csak mi még nem találkoztunk.

Pöttyöslabdás Timi, engem is megnevettettél! :lol: A kisfiad a súlya miatt simán befér a csapatba! :-) Iringó még mindig nem duplázott! :lol: (anyja lánya, remélem így marad.....)

Próbáltam leírni a Jóbarátokból a kedvenc részeimet, de nem megy. özönlenek a fejemben a viccesebbnél viccesebb jelenetek, nem tudok kedvencet kiválasztani. Nekem még a kézikönyv is megvan! :roll:
ÉÉÉÉSSS!!! Ezért nagyon, de nagyon fogtok irigyelni!
Amikor NY-ban jártunk, utolsó napunkon sétáltunk a Central Parkban és ki jött velünk szembe?? Hát Ross Geller, alias David Schwimmer. A férjem, mivel ismeri fanságomat, nem volt rest és megállította. Készséges volt, meg is állt, dumáltunk (így megcáfolom a sajtót, hogy nem kedves a rajongókkal), bár közös képet nem engedett készíteni, de ő készített rólunk. Majd becsatolom, de a másik gépemen van.
Lehet úúúúútálni! :lol:

Én lányom is kérődzik.

Kutyafüle, szerintem nem azért nem írt senki, mert nem akart, hanem mert nem tudott értelmes választ adni. Nekem is a fognál volt mindig hőemelkedése Gyöngyvirágnak, de hasmenéssel párosult.
Vendég
 


Jedi Marcit isten éltesse!!!
Én a tábliból puskázom,csak nem vagytok benne :lol: :lol: :lol:


Füles!
Sajnáloma rossz éjszakát!!Szerintem se várj a kóstolással,legalábbis ne ilyen indokok miatt!Ettől még nem lesz vége a szopina egyik napról a másikra!!!
Ja és nem a pár hete csatlakozókról van szó :lol: :lol:

annus11
 
 


Gyöngyi, Marcinak sok boldogságot.

Kép
zili
 
 


Timi, én Gyöngyvirággal egy olyan topicban vagyok, ahol majdnem minden babab 3-4 hónappal fiatalabb, de mostanra összenőttek, beszédben már van aki le is hagyott minket.

Trixi, ügyesen!
Vendég
 


Böbi, irigyirigyirigy!!!! Kérek részletes beszámolót Rossról, és milyen kézikönyv??? De azért nem utállak :)

Akkor lehet is akár mondani, hogy Regő már össze is nőtt Veletek :) biztos ezért nőtt ilyen gyorsan, tudta, hogy anyja egyszer csatlakozni fog akarni :D

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Timi :lol: :lol: Nagyon durva hogy nő ez a gyerek!!!Épp 1 kilóval vagyunk csak nagyobbak...közben meg 5 hónappal :shock:


Zili!
Szupi az avatar :lol:

Böbi!
Én útálllakkkk :lol: :lol: :lol: Mondjuk ha Joeval találkoztál volna akkor jobban utálnálak :lol: :lol: ha meg Mónikával...hát szóba se állnék veled :lol: :lol: :lol: A képet meg muti!!!!!!!

annus11
 
 


Annus, csak négy hónappal és egy nappal, akkor már magyarázható az egy kiló :D

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


SZia Timi, üdv itt!

Marcinak boldog félévet!

NÁlunk megvan az első fog, tegnap extranyügi volt, gondoltam, hogy lesz valami :-)

Gyöngyi
tényleg irigy-irigy.
pumuklii
 
 


Te Zili, ez nekem durva, kerestem a 18-as karikát, de nem volt rajta.. Vagy én vok túl érzékeny a vérre??

KépKép

Kép
hase
 
 


Jaj, hase és más, akit érzékenyen érint, bocsánat.. :oops: :roll: Komolyan..Nekem fel sem tűnik már az ilyesmi foglalkozásból adódóan..Burn out... :oops:
zili
 
 


hát jó, megbocsi:)

Hentes vagy? :wink: :lol:

KépKép

Kép
hase
 
 


Sziasztok!

Üdv minden zugolvasónak, aki felfedte magát!

Pemete!
Neked külön örülök! Végre valaki, aki Áronommal egy súlycsoportban van és ráadásul szintén csak anyatejes! Mesélj még magatokról!

Pöttös labda!
Tényleg simán elmegy a babód hat hónaposnak a képek alapján és azt hiszem súlyban ti is beértek minket 6 hós korra.

Eve! Örülök, hogy újra bejelentkeztél!

Kamillának és Larának boldog hófordulót!
Csaninak, Ákoskának, Samunak, Marcinak és mindenkinek , akinek mostanában aktuális boldog felediket!

Böbi, Novy! Boldog névnapot!

Netti!
Autósülésen én is gondolkodom. Áront már alig tudom bepréselni a hordozóba, pedig Alít ugyanezt még egyéves kora után is használta. Autósülésben viszont Áron még nem tudna jól ülni.

Áron is nagyon harap mostanában, pedig még nincs foga és ő is rágózik!

Tegnap ismét jártam a sebészeten és végre megnyugtattak, hogy most még nem kell műteni a köldöksérvemet! (de sajnos két éven belül valamikor igen) viszont kiderült az is, hogy miért akkora még mindig a hasam, hogy sokan terhesnek nléznek. A két hosszú hasizmom 4 ujjnyira elvált egymástól. A rossz hír, hogy sajnos ez maradandó és idővel csak romlani fog a helyzet.

Ma DM-es nagybevásárlásra akartam menni Áronnal, de ebben a tejfel időben nem akaródzik elindulni.

Kép

Kép
hean
 
 


Nem, bakó :roll:
zili
 
 


Zili :lol: :lol: :lol:

Hean: és mitől vált el? És ez most mi is? És mi az, hogy rosszabb lesz? És miért nem lehet velemi semmit sem csinálni? Plasztika? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Pumuklii, gratula a foghoz!

Zili, jaj, az előbb csak épp az elejét láttam az avatarodnak, most végignéztem... :shock: nem baj, hogy itt nem mozog :D

Hean, köszi, nem tudom :) elvileg lelassul, arra számítok, hogy olyan lesz, mint a bátyja, aztán majd kiderül. Áron mennyivel született?

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Böbi, könyv nekem is megvan :)

hase: Zsófit nyolc hónapos koráig szoptattam, én is elégedett vagyok az eddigi eredménnyel. Nekem a felső határ Zsófinál is az egy év volt, a járó-beszélő baba szoptatása nekem sem menne :roll:

Tinu: Zsófi 11 hónaposan kezdett el járni, de Fruzsi azért picit más. Fruzsi most belustult szerintem, próbálkozik a négykézlábazással, de a kúszás lett neki a biztos pont, azzal eljut bárhová, így köszöni, de mér nem szeretne csinálni semmi mást :) Pl szeretett ülve játszani, már nem :roll:
Vendég
 


Hean, exanyósomnak volt ilyen, gyenge a hasfala és szétvált... neki úgy tudom, nem műtötték, így él azóta is... Remélem, Neked így vagy úgy helyrejön...

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Hean, ez mit jelent? :shock: És mi az, hogy romlani fog? Nagyobbnak fog tűnni? Mi az hogy nem lehet csinálni semmit???

Füles, sajnálom a rossz éjszakát.

Böbi tök jó! Én nem utállak, örülök neki!!

Na, ennyi jutott eszembe. Mindjárt meghalok, annyit zabáltam...

Ja, Marcit isten éltesse! Gyöngyi, nem úszod ám meg!

Puszi, elmentem dögleni a pezsgőfürdőbe!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi: áá, nem ér ilyenek írni (pezsgőfürdő). :) :cry: Mit nem adnék egy napos lazításért! Mikor nincs semmi robot, és a gyerekekre is van, aki vigyázzon. Ráadásul fürdő, víz, meleg... Brühühü.

Kép
Kép
tinu
 
 


Szia Panndi :D :oops: most nickeken fogjuk szólítani egymást? És igen, kb 16 éve... huhh :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Jó reggelt!

Pemete, Erika, Timi,
üdv itt nektek! Hihetetlen, h még mindig bukkannak fel májusi anyukák (ill. szeptemberi-augusztus-tiszteletbeli májusiak) :lol: :lol: Szerény véleményem szerin, ha már bejelentkeztetek, akkor ne menjetek el! Személyi igazolvány - és bankkártyaszámot nem kérünk, megígérem! :lol: :lol:

Böbi,
igen, K magától is fel tud ülni. Először a hintában, babakocsiban, pihiszékben ült fel (minden olyan felületen, ahol nem teljesen vízszintesen van), most már mászás közben is kiül oldalra, ill. van h valamire támaszkodva feltérdel, és térdelésből ringatja magát hátra a popójára.

Réka,
akkor K és Lillababa versenyt futnak majd Tinu Csongijával karácsonykor! Megdumáltuk? :lol: :lol:

Hean,
ez durva!!! Nem lehet segíteni rajta sehogy?! :shock:

Marcipánnak boldog félévet!!!! :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zili :lol: :lol: :lol:


Basszus, Szofiiiiii, könyörtelen vagy! :P :P


Hean, nem irigyellek, és ez a hasizom elválás mitől alakul ki?? Amúgy nálunk is ugyanez a dilemma az autósüléssel: G még nem ül stabilan, de télicuccban -ahogy Netti is írta- már csak kezeit előrepréselve fér be, és hát szegénynek ez tök kényelmetlen :cry:


Na hálistennek nálunk is fúrnak ma délelőtt, pedig most tettem le G-t aludni...

KépKép

Kép
hase
 
 


Hean, ez rosszul hangzik :(

Szofi: irigy-irigy :twisted: :lol:

Timi: nem, nem nickeken :)
Vendég
 


És akkor jöjjön némi horror is ma reggelre: K ma sikítozva ébredt, rohanok, felveszem, de csak nem hagyta abba a sírást... És képzeljétek, kábé fél órán keresztül egyszerűen nem nyitotta ki a szemét!!! Mire végül sikerült kinyitnia, kiderült, h a jobb szeme be van dagadva, ömlött belőle a könny és tiszta vörös... :shock: :shock: :shock: (plagizáloks, bocs) ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Később javult a helyzet valamelyest, de látni lehetett, h időnként belemar a fájdalom a szemébe, akkor azonnal sírni kezdett, meg ömlöttek a könnyei (nem a sírástól, csak a bibis szemből) Du. doki. Mostezmármiért????????????

(tegnap a férjem is rossz híreket hozott, a házba, aminek a kertjén most dolgoznak betörtek tegnapelőtt -napközben, miközben ők hátul melóztak- és elloptak 1-1,5 M Ft értékű cuccot. A tulaj közölte, h ha nem lesz az ellopott holmi, akkor nekik és a házon dolgozó fővállalkozónak kell kifizetniük a kárt fele-fele arányban... Két hónapja melóznak ott, de ha ki kell fizetniük a 750e Ft-ot, gyakorlatilag 0 bevétel marad) :x :cry: :evil:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!

jelentkezik mégegy zugolvasó :oops: :oops: :lol: :lol:

Pöttyöslabda!
szi,én is Úrhida! :D összefuthatnánk eccer!na meg Tinuval is ha errejár! :lol:

Kép
Vendég
 


Jaj szegény Kamilla, én is vinném dokihoz! Nem ment bele neki valami, nem látható? :(

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Hean!
Jesszu!Ez hogy???És hogy lehet ezt észre venni???Neke is irtó gáz a hasam....tegnap felpróbáltam 3nadrágot,mindenhol jó volt,még az óriási fenekemre is feljött,de összegombolni nem tudtam a hasamtól...ha meg ingen,akkor nem kaptam levegőt......Borzalmasan csúnya csüngő hasú kismalac lettem!!!!!! :shock: ha próbálom erősíteni akkor kiderülhet közben h hiába csinálom???
Gondolom egy hasplasztika nem két fillér...meg nem is egy leányálom utána....

annus11
 
 


zsüci, azért ilyen nincs, hogy nekik KELL megfizetni. Ne fizessenek semmit! A tulaj vádaskodik, tehát neki kell bizonyítani, a férjedéket pedig megilleti az ártatlanság vélelme!
Vendég
 


Vicuska, Te is Úrhida??? nemá, hát ez meg hogy? Lehet találkoztunk is már, boltban, védőnőnél, itt-ott? Merre laktok? Mesélj már Magatokról valamit! Viszont nem Te vagy a topicindító? Édes Lillád :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Hehe, életem első laptetűje :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?