Új privát üzeneted érkezett!

Pemete, megkaptam!!
Na jóccakát lánykák! Álmodjatok angyalkákkal!
Én olyan boldog vagyok, hogy Csani ilyen édes féléves!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na hát jól van, csak belendültem a marhulásba, mert olyan vicces volt az egész antréd 8) :P :lol: :lol:

Szóval örülök, hogy itt vagy :lol: :lol:

KépKép

Kép
hase
 
 


Csilla, anyuka vagyok, cicikkel, kis röcögős hájacskákkal, ahogy kell, csak most asszem kicsit túlpörögve. Beugrott a fejembe 20 deka marcipán... kisbetűvel!

Ja és Marcim is van, mint Gyöngyinek és még sokan másoknak, viszont kb annyi idős, mint Édua. Na ezt adjátok össze :D

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 

 
 

Csilla, köszi :)

Tinu, amilyen hosszú ez a falu, azért viszonylag a közepe ez ám.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Méretes a babucid, Timi. :shock: Lehetne képet kérni róla??

- - - -
Amúgy milyen érzés ennyi-ennyi oldalt végigolvasni, és csendben maradni?? Nem kívánkozott ki belőled(etek) vélemény, hozzászólás stb?

KépKép

Kép
hase
 
 


Gondoltam, hogy nem leszek egyedül a sokat emlegetett sorozat iránti rajongásommal!

Panndi! Azért remélem neked nem jutott ki egy Janice-ből! :lol:

Timi! Az a súly nem semmi! És nagyon szép neve van a kisfiadnak! Illetve mindkettőnek! Dani majdnem Marci lett, csak nálunk a vezetéknév miatt nem lett volna túl szerencsés!

Orsi

Kép
ferminadaza
 
 


kész vagyok, mára felhagyok a visszaolvasással.

PL
szép súly, gratula :D énkicsifiam 6,94 kg és 6 hónapos

ui: jóbarátok, Joey tánc: mindent visz a Jazz-kéz!! :lol: :lol: :lol: annál a jelenetnél én konkrétan vinnyogva fetrengtem a padlón :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


Na hali, itt vagyok én is csak holmi króm rudakat kergetek az e-bayen :D

Üdv mindenkinek! Timi ezek a marcipánok már csak ilyenek felpörgetnek, édesek és jól lehet őket gyurmázni :D

Én már két azaz kettő darab ajándékot be is szereztem karácsonyra. Még van kb.......15 darab hátra. Nagy a család.

Szofi, apa reggel 6-kor szokott indulni dolgozóba. De nem baj, 6-9-ig fel le mászkálunk majd a lépcsőházatokban. Úgyis annyira tetszett Marcinak a múltkor :lol: ÁÁ még nem tudom, ráadásul lesz nekije valami telefonos konferencicája (sic) este 6-kor, szóval még az értünk jövés is necces. Még megálmodom hogy legyen. De aranyos vagy és köszi hogy felajánlottad.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Netti! Te próbáltad már Borót a sportrészbe berakni? És télen mit fogsz ráadni? Most gondolkozom a lábzsákon, csak nem tudom hogy fog benne megmaradni?

Orsi

Kép
ferminadaza
 
 


Csilla, jaj dehogynem... mennyi mindent megnéztem, amiről szó volt, mennyit drukkoltam, nevettem, satöbbi... kórházak, betegségek, halálesetek, meg persze vidámságok is, milyen irigy voltam, hogy én nem nézhetem meg a talis képeket...

Kicsinyítek mindjárt fotót!

Vagyok ám egy szeptemberi topicban (szeptember 12-re vártam Regőt) az anyatanyán, a nl-ről mentünk oda, olyan béna lett, és ezt javasolták, egyébként engem nem zavart a nyíltság - és oda pl. javasoltam a budapestieknek, hogy tudok egy topikot, ahol hetente találkoznak, milyen jó ötlet... vagy dobtam innen linkeket, cikkeket oda... sokat tanultam ám Tőletek!
Kép Legfrissebb
Kép Félmosoly
Kép Tornázós
Kép Mosoly

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.25 21:15-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.25 21:15-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Fitie, jazz-kéz :lol: :lol:

Timi, a fotókat látva nem is olyan nagy a differencia a gyerkőceink között. Szép nagy babó. Nagyon aranyos kis "na jó anyámnak dobok egy félmosolyt, hogy örüljön" feje van a 2. képen :-)

Orsi mi már kb. egy hónapja a sportrészt használjuk (úgy. kb 150 fokban döntve). A mienk is quinny csak frísztájl és nem bázz. Én most lőttem lábzsákot, merthogy a takaró használata ennél a konstrukciónál majdnemhogy kivitelezhetetlen.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Orsi, én meg a Dánielt már Marcinak is akartam második névnek, de az apja szerint hülyeség a második név - más a két gyerek apja, így Regő megkapta, sőt apájának a Dániel volt a kedvenc név :) Köszi a bókot :)

Gyöngyi, énMarcim már hatésféléves vékony nagylegény ám, kevésbé gyurmázható :) de emlékszem azokra az időkre!

Karácsony, mi már majdnem mindent beszereztünk, azt hiszem, csak a nagypapám van vissza... ne lőjetek le! Meg ma játszottam Mikulást a Müllerben.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Tényleg néznétek hat hósnak? Nem is tudom, Marci is ilyen gyorsannövős volt, de nem is emlékszem már, milyen vagy mekkora volt három- vagy hathónaposan.

Mosolygós képeket nem könnyű elkapni, kis komoly baba :D

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


...............
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.25 21:16-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.25 21:16-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Na jó, bevallom, májusi :-)))))) nem ám!

Boróka simán fog táncolni idén karácsonykor szerintem :D

Na megyek fürödni, örülök, hogy beszélgethettem Veletek, remélem, aki reggel ír, az se zavar majd el... nekem most meg késő kell legyen már, mert enyimgyerek még szopizik éjjel, ugye feleakkora :D

Jó éjt!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.25 21:17-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Aszta! Köszi Timi a képeket! Hát alig hinni, hogy ilyen fiatal :shock: :shock: Olyan kis vasgyúró, és ügyi, h már feltámasztja magát. :)

Hihi, mi is quinny 8) és a mózest mi is kinőttük.. nekünk meg szpídi van (anyja után szabadon), és a lábzsákja nagyon bejött. Szerintem brutál meleg. Vagy egy óra séta után bebújtattam hónaljig a kezem, h megnézzem, G nem fázik-e, és le is vettem róla a plusz zoknit, mert olllyan tűzforróság volt odabent... Teljesen eddig csak 2-3x húztam fel, amikor nagyon hidegek voltak, egyébként csak alul szoktam beletenni.

Kép

KépKép

Kép
hase
 
 


Netti, bár vadásztam gyári lábzsákra, de végül nem azt vettem.
Ilyet vettem csak e-bayen és majd' fele ennyiért :-)
http://www.teszvesz.hu/item807803891_red_castle_meleg_gyapju_labzsak_bundazsak.html

Na én is léptem, jó éjt gyerekek :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Ok! Meggyőztetek! Akkor jöhet a lábzsák! :D Dani szerette, illetve szereti a mózest. Minden nap egy alvás a babakocsiban működik! Még esőben is! Elég vicces lehetek kezemben az esernyővel! Már be akartam szerezni egy esőkabátot, mert úgy lényegesen egyszerűbb lenne! Múltkor be is szóltak, hogy milyen hülye vagyok hogy esőben tolom a gyereket. Azt hitte, hogy nem hallom. Elég szarul esett! Természetesen volt esővédő a babakocsin és Dani édesdeden aludt a jó levegőn! A múlt héten meg ledudált egy nem normális nő, ok az úton mentem, mert pont ott a járdán szinteltérés van, de le voltam húzódva az út szélére és két kocsi elfért volna mellettem. Ja, és mindez egy olyan csendes utcában (a kedvenc utcám gyönyörű fasorral), ahol kb. félóránként megy el egy autó. Aztán még megállt és kiszállt hogy a gyerek biztonsága érdekében dudált rám és persze az alvó gyerekre! Mintha meg kellene tőlem védeni a saját gyerekem. Mindig a járdán tolom egyébként! Na mindegy, de ezek a dolgok olyan rosszul esnek!

Hú! Ez jó hosszú lett! Na azt hiszem megyek aludni!

Nyugodt éjszakát minden babának és mamának!

Ja, és Csaninak boldog 6 hónapot!

Orsi

Kép
ferminadaza
 
 


Én most már nem tudom név szerint kit kell üdvözölni, úgyhogy sziasztok újak!!! Személy szerint örülök, hogy csatlakoztok, úgy érzem magam, mint "kisterhesen" amikor gyűlt a banda, és szinte mindennap bukkantak fel új arcok. Gyertek-gyertek ahányan vagytok!

Én nem vettem semmit karira. Nem is fogok. Nálunk csak a gyerekek kapnak ajándékot. Így olcsóbb, sajna ez szempont. :( Amina minden nap mást szeretne, persze mindent ami a TV-ben van, de én már tudom minek örülne a legjobban. Mira meg annak fog örülni amit a szülei kitalálnak neki. :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Üdv. az újaknak!

Hase

Gergő nagyon szép kisfiú.

Szofi
Majdnem egy napon szültünk. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Pemete, Timi, üdv nektek is! :) Tök jó, hogy felbukkantatok ti is! :)

Timi, szép nagy a kisfiad! :shock: Dani most 7250 g. :)
Mi is nagyon szeretjük a Jóbarátokat! :) Szülésem előtt is láttuk a Rachel szül részt, meg utána is. Na előtte nem érintett ilyen közelről, hogy csak mennek-mennek a kismamák... :lol: Samu 32 óra alatt született... :lol: A Viasat3-on sokszor lement már az egész sorozat, de mindig van pár rész, amit nem sikerül megnézni, így mindig akadnak még érdekességek... :lol: Nagyon szeretünk nevetni, ezen pedig lehet. :lol:

Pemete, sztem simán lehet úgy is írni, ha ide nem teszel címeket, fotókat, neveket, de talán 1 keresztnév még nem árul el. :) Meg majd, bármilyen megoldás lesz is végülis, a zárt helyre te is rakhatsz dolgokat. Itt zömmel már ismerjük egymást, legalábbis majdnem mndenkit ismer már vki, és nem vagyunk kamutörténetes őrültek. Jaj, Szofi, akkorát nevettem, a már az őrültek is jöjjenek, őket is szívesen látjuk-on, hogy azt hittem, minden fiú felébred rá. :lol: Szóval írjon mindenki, aki szeretne velünk tartani! :)

Trixi, mindjárt olvasom a blogot!

Zsófinak nagyon örülök! Annyira izgultam értetek, Panndi! Ügyi kislány! Doki bácsi meg jófej. :) Kardiológus orvos, aki vizsgálta Samut szívUH-n, először az oroszlánt vizsgálta meg. És mivel neki nem fájt, már Samu sem félt. :)

Karácsony, hát mi mindig az utolsó pillanatban tudunk csak elkészülni. Egész egyszerűen mindig vannak az éppen sürgetőbb feladatok...

Orsi, Dani is ráharap időnként (mármint énDanim - Timi, Orsi, látjátok nekünk is kedves ez a név! :) ), Samu is csinálta, így összeszorítja a száját. De nincs foga (Samunak az 1. 1 évesen bújt ki), így nem okoz sérülést. :) Ha szopi végefelé csinálja, akkor nem lehet tőle előbb elvenni a cicit, mielőtt kezdené?
Hülyék az emberek sokszor. Ne érdekeljen, mit mondanak, akiknek nem kell adnod a véleményére! Akkor kevésbé kell szomorkodni egy-egy ilyen esetnél...

Netti, nekem nagyon hiányzol, mióta keveset jössz. Pedig minden nap hálásan gondolok a csomaggal kapcsolatban rátok, amit tőletek kaptunk. Amúgy Boró már ezért volt háttal nekünk, amikor képet tettél fel, a kanapésat? Várom, hogy leírd, mi is történt veletek...

Erika, tényleg biztos vagy benne, hogy ez volt első és utolsó hozzánkszólásod??? :cry: :cry: :cry: :cry:

Gyöngyi, azon is nagyot nevettem, hogy majd lépcsőztök 3 órát... Elképzeltem... :) :lol: Őszintén, nagyon sajnálnám, ha nem lennétek ott a talin, ha eljutok. Akkor is, ha nem jutok el. :) :(

Szofi, ugye, hogy mennyre megy az idő??? És nekem meg itt van a már több mint 2 éves gyerekem is, folyton könnybelábad a szemem, ha belegondolok... :cry: :cry: :)

Képzeljétek, mi kaptunk 1 lábzsákot ajándékba. Nagyon aranyos! :) Az 5gyerekes lelkészházaspárunktól kaptuk, nekik már nem fog kelleni, legalábbis úgy gondolják. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Szia, Anika! Jó sok dolgod lehet... Majd mesélsz?

Jó éjt, lányok, asszem én is lefekszem nemsokára.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Hahó! Délután nem tudtam jönni, nagyon sok dolgunk volt. Kiganéztuk a rendezvénytervet, holnap tökéletesítem aztán hozok képet, hátha kedvet kaptok mégis hogy ott karácsonyozzunk...

Ficus jött velem babaágyban, nagyokat kacagot ahogy tologattam az asztalokat, de nagy részét átaludta a dolognak. :)

Írtam blogba, aztán lehet agyonütni érte. :$

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Sziasztok!

Na, kivételesen nem Dóri ír utoljára...
Találtam egy oldalt, hátha érdekel Benneteket...

http://babbago.hu/cms/akciok_november.html

Már lecsekkoltam, amire rákerestem, az tényleg stimmel.

Üdv. az Újaknak! :)

Megértem teljesen Annus -azt hizsem, Ő írta -felvetését. Nem szemétkedésnek írom én sem, de akik most jelentkeztek, és nem ismerjük őket, azokról honnan tudjuk meg, hogy "beengedhetők-e"?... -Na, ezt jól megaszondtam. Mindegy. Úgy is értitek... :)

Panndi! Huh, ez a szem-dolog nem semmi volt! De most már túl vagytok rajta,és gondolom, már jól alszol ! (Így, negyed kettő körül... ;))

Böbi!, Novygirl! +a többi inkognitóban lévő Erzsébet!: Utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!!

Kutyafüle! Megértem a problémádat, de csak részben. Ok, hogy nincs társaságod, de ha nem is teszel érte semmit, nem is lesz...

Évamama! De jó, hogy jöttél! Balázs naaagyon szép!!! Nálunk is ked egyre jobban kinyílni a csipája a nagylányunknak... Huh, mi lesz még itt! Meg is kérdeztem Anyum, hogy én is ilyen borzasztó voltam???.... :lol:

Dóri! ha hétfőn nem leszel ott addigra, mire mi odaérünk, nincs menekvés, egyszerűen elmegyek értetek, és ÁTHOZLAK TITEKET! Na ne má', hogy nem tudsz eljönni a szomszédból! ;) Szóval: készülj a legrosszabbra!!!!
:lol:

Na mentem aludni,mert mindjárt kelhetek... :shock:

Kép
szkitty
 
 


Sziasztok, jó éjt az alvóknak!

Én már csak ilyen éjjeli bagoly vagyok, reggel meg már írtok vagy 3 oldalt, mire felkelek. :)
Látom, még mindig a költözés a téma, és meg is szaporodtunk. Üdv. az újaknak: Pöttyös Labdának, Pemetének, Erikának (ha kihagytam valakit, elnézést).
Személyesen is érintve érzem magam a kívülálló kukkoló témában, hiszen én is sokáig egy voltam közülük. Most tehát kissé "magyarázom a bizonyítványom". :D Én először a Nők Lapja Café-n regisztráltam a májusi babákhoz, még a terhesség elején. Írogattam, de hiányzott az a fajta egymásra figyelés, ami itt megvan. Többször be kellett írni valamit, hogy a többiek felfigyeljenek rá, és ez eléggé elvette a kedvemet a fórumozástól. Így átszoktam ide, a babanetre, de az előző rossz tapasztalat miatt már nem akartam hozzászólni, csak olvasgattam. Aztán telt az idő, és akkor meg azért nem szóltam hozzá, mert szégyelltem, hogy addig kukkoltam, mit gondoltok rólam. Na, de a lényeg, hogy érdemes volt még ennyi idő után is csatlakozni, nagyon sok jó órát töltöttem itt veletek. Csak bátorítani akarok minden háttérben olvasót, hogy lépjen ki a homályból, és fedje fel magát.

Pöttyös Labda! Nem annyira májusi babád nagyon édes! Én sem mondtam volna meg róla, hogy nem fél éves. :)

Zsüci: Megnyugtató, hogy van még egy baba a topicban, akinek hasonló a mozgásfejlődése Lillához. Ő is rám támaszkodik, először feltérdel, aztán feláll, és az állásból ül le. A gond csak az, hogy rendszerint a mellemre támaszkodik, és nagyon tud fájni, ha rossz pontot érint. :roll: A súlyunk is nagyon hasonló, Lilla nemrég lett 7 kiló.

Utólag is boldog névnapot az Erzsébeteknek! :)

Zsuzska! Köszönöm a megnyugtatást. Igazából én is összeolvastam mindenfélét a mozgásfejlődésről, és hát Lilla baba nem hozza a szakkönyvi átlagot, először áll, és csak azután forog... :roll: Mászik, azzal nincs baj, csak engem az idegesített, hogy 2 nappal ezelőtt még csak meg sem próbált hasra fordulni. Most már megy neki, azzal a módszerrel, hogy belekapaszkodik valamibe, és karizommal rásegít. Ha nincs kapaszkodó, továbbra sem tud megfordulni.

Anikó! Nem akartalak megijeszteni, bocsi. Csak szerintem érdemes minden törést, repedést megnézetni, még ha macera is.

Na, megyek aludni, mostanában valahogy sosem sikerül éjjel 2 előtt lefeküdni. :roll: Fogzunk keményen, minden kellék adott: takonykór, nyálfolyás, piros popsi, üvöltve sírás ok nélkül, sok-sok éjszakai ébredés... nappal próbálok aludni, míg a párom vigyáz Lillára, ezzel telt el a délelőtt is. Remélem, hétvégéig meglesz a második fogunk.

Jó éjt: Réka

rekap
 
 


Sziasztok!

Este negyed 11-kor aludt el Lara, repülőst játszott, meg nyafizott meg vigyorgott és egyfolytában Éduát és az apját figyelte :)

5-kor kezdtem a napot, cicik eddig bírták, hogy kimaradt az esti meló :)

üdv az újaknak :)

Esztó merre vagy? :)

Blogba sem kellene akkor egyből beengedni mindenkit, bár az egyetlen szöveges (szüléstörténetet kivéve) bejegyzésemet töröltem :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Na jó reggelt!
Olvasom ezt az oldalt,azt hittem rossz helyen járok :shock: :lol: Üdv mindenkinek! :lol: :lol:


Tegnap este fél10kro hatalmas szirénázás közepette megáll 2 tűzoltóautó a ház előtt,szedik ki a csöveket...láthatóan sietnek...na rögtön frászt kaptam,tűz van,el kell hagyni a lakást éjjel a hidegben egy abával :shock: :roll: Erre szól az egyik h a másik ház az....és hátrább tolattak!Szóva csak a mellttünk lakó házban égett vmi....fazsa,mi?!Huu de paráztam,de hamar elolthatták,pici büdit éreztünk csak. :roll: Viszont megismertem a szembe ház lakóit és a pizsomájukat 8) :lol: :lol:

A fejem meg még most is fáj...nem tom mi van velem,bizti ez az idő nyom el :evil:


Gyöngyi!
Na én is ilyen lábzsákot keresek,de olyan drágák....már ott tartok h varok egyet,csak nehéz lenne a biztonsági övnek megcsinálni a helyét...de lehet h karácsonyra ilyet kérek....vagy nem tomm.....Addig marad a takaró alul felül.....


Most nehogy a blogból elkezdjétek törölni a dolgokat!!!!!Oda nem lehet csak úgy bekerülni!!!!! :wink: :lol: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,na már csak pár nap,eldől a szavazás és akkor meglátjuk mi lesz!De szerintem ezzel kapcsolatosan a blogban kéne beszélni,látom Huncutka már írt is 8) :lol:

annus11
 
 


Jó reggelt!

Szofi, még mindig itt rötyögök azon, hogy Timi bejelentkezése után írtad, hogy befogadjuk az elmebetegeket is :lol: :lol: :lol:

Szóval pöttyös labda tényleg létezik, nem is tudom, hány éve a barátnőm, talán 16? Timi?

Orsi, nem, a szüléseménél Janica nem volt jelen szerencsére :wink:

Jól aludtunk, Zsófi is jól van, remélem már így is marad!

Szilvi, mit vigyünk hétfőn a talira?

Megyek, iszom még egy kávét :arrow:
Vendég
 


Ákoskának és Moncsi Samujának boldog felediket!!!!! :wink:

annus11
 
 


Ja, és a tej kez megint csökkenni, szerintem pár hétig húzzuk még vele :roll:

Megyek a blogba!
Vendég
 


Netti, takarót köszi :) Akkor esélyes, hogy találkozunk a jövőhéten? Átjöhetnétek Boróval valamikor!
Vendég
 


Ja Szilvi!
Neked akartam írni h addig maradunk míg ki nem dobsz 8) Mert van h 6ig is ott ragad a vége :lol: :lol: Szóval lehet h inkább mondj egy időpontot h meddig látsz minket szívesen :wink: Na és h mit vigyünk,bár úgyis viszünk inni meg vmi ropogtatni valót! 8)

Kari ajis lista:Marci,Csongi,Lara,Mira,Csani,Nóri,Brigi,Danó,Kamilla,Áron,Léna,LittleLili,Riki,Izus,Lilla,Bogyó

Bangla!Akkor ti is részt vesztek benne?Nem emlékszem h csk gondolkozol v biztosra mondod :oops: :lol:

Természetesen aki nem tud eljönni,vidéki,az is részt vehet,ajándék átadást megoldjuk,majd lehet viszek videót is és felvesszük 8) Ha vkit kihagytam vagy meggondolta magát az szóljon!!!!!Hétfőn akkor kihúzzuk a neveket!!!!!

annus11
 
 


Panndi!
Jaj nekem is elég necces a tej....én már csak reggel szoptatok...de az se mindig elég neki...Meg jóllakni tuti nem lakik jól...holnap lehet lemérem mennyit szopizik...de nem is mertem mérni :roll:

annus11
 
 


Jó reggelt!
Üdv az újaknak!!!!
Babaképek nagyon szépek!!!!!
Riki éjjel úgy bepisilt szegénykém. :( Az a bolond anyja rosszul rakta vissza rá a pelust, miután lázat mért, ami szerencsére nem volt neki. :lol:
Ildi!Anyum is tanár, ezért is írtam, hogy legalább olyan alja munka az is, mint az APEH ellenőri. :lol: Szegénykém.Két naponta sírva jön haza, hogy megint mit csináltak a kölykök.És nincs semmi fegyelmezési mód a kezükben.Hova tart ez a világ...... :roll: :evil:
Kitty, totál félreértettél!Nemek NEM hiányzik a társaság.Illetve hogy mondjam, hogy megértsd. Én nem vagyok túl barátkozó.Ha nagyon akarnám, biztos lennének régi-új,stb imerősök.De mivel elég zárkózott vagyok, nem is nagyon vágyom társaságra. A barátnőim azért vannak ilyen kevesen, nem mert kiállhatatlan vagyok(sőt, minden barátnőm szerint nálam szeretetteljesebb, érzékenyebb, érzelmesebb embert nem láttak),egyszerűen nem szeretem a felszínes kapcsolatokat.Egyszerűen viszolygok az olyan "haveri" miliőtől,ami nem mély érzelmekre és teljes elfogadásra épül. Ok van az a két kedves ismerősöm, akik szintén babáznak, elbeszélgetünk, néha találkozunk,ennyi.Meg a melóhelyen fecsegünk rengeteget csip-csup dolgokról.És a melóhelyi csevej helyett, fórumozok. Csak itt nemcsak csip-csup dolgok a téma, hanem a babánk, sok hasznos tanáccsal(hozzáteszem megint nem reagált senki, hogy mitől lehet hőemelkedése manónak, sebaj, kezdem szokni).Na ennyi.Szóval nem sajnáltatni akartam magam,mert én így vagyok boldog. Igaz, hogy nagyon hiányoznak a barátnőim, és nagyon rossz, hogy nem egy városban lakunk, de ezen nem lehet változtatni.Így kell a legjobbat kihozni a dologból. :lol: Na bocs a hosszú eszmefuttatásért.
Én is-én is Jóbarátok fan!!!!!Meg Szex és NY!!!!!Most azt nézem tanulás közben lazításként. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus jó kis riadalom lehetett!!! :shock: Én is tutira belázasodtam volna.
Én is már csak reggel szoptatok.Meg estére lefejek még olyan 60-110ml között. És azt megkapja következő este. Sajna már csak ennyi nálunk is a tej. De szerintem nagyon klassz, hogy eddig is kihúztuk, és majdnem 7 hónapig tudtuk őket szoptatni.Sőt, meglesz a 7 hónap tutira!!! :wink: Én úgyse szerettem volna 9-10 hónaposnál tovább szoptatni. Bocs, de szó szerint frászt kapok a gondolattól, hogy szoptassak egy járó, beszélő embert. Számomra természetellenes. :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


úristen de gáz vagyok így kora reggel
Rikinek a hőemelkedésén jr az agyam.
Szóval nem belázasodtam volna, hanem beparáztam volna.
Na inkább :arrow:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki!
Én nem is olvastam h Rikinek hőemelkedése van,de amúgy fogzástól esetleg,erről már volt szó.Amúgy passzolok h mitől még....

annus11
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:43-kor.
Vendég
 


Zsuzska!

Ez remek!!!!Iza is ma 6kor szopizott!!!Nem 3kor v 4kor mint az elmúlt napokban.....És este is szépen elaludt,a szirénázó tűzoltókra sem kelt fel :wink: Pedig már majdnem lementem h jó lenne ha nem a mi ablakunk alatt villogna,vagy azonnal zárja el mert itten alszik egy béb! 8) :lol: :lol:

annus11
 
 


Jó reggelt!

Köszi mindenkinek a sütőtökös válaszokat!

Jaj ez a nyílt-zárt izé most márt kezd zavarni...

Anika, köszi szépen G nevében is:)) Olyan cuki: akárhová megyünk, mindenkire mosolyog :)

Na ma jó ramaty idő van :roll: :roll:

takaró:
Nektek mi alatt alszik a babu? "Sima" takaró vagy kispaplan? (Mmint aki nem hálózsákos..)
Eddig olyan smucig vtam, hogy 2(-3) nyári takival takartam, de sztem vennék 1 db télit. Csak olyan drága: 5e körül láttam pihepuha, pehelykönnyű, mégis jóó meleg takkert, ami babaágyba való... :roll:

KépKép

Kép
hase
 
 


Csongor is már régóta a sportrészbe ül a babakocsiban, bár nem nagyon használtuk idáig. MOst kétszer volt benne úgy, hogy már fel van támasztva, még nem teljesen függőlegesbe, de már csak egy fokozat van hozzá. Igaz, már majdnem egyedül ül, és tegnap már nem csak csukában állt, hanem konkrétan felkapaszkodott a kanapé mellett és állt egyenesen. Le is fotóztam, majd feldobom. Asszem én ezt a pontot nevezem ki felállásnak, mert a többinél mindig meg volt hajolva egy kicsit. Mondjuk lehet, fel tudott volna állni, csak sose jutott eszébe, hogy ott is meg lehet kapaszodni. :lol: De amúgy ez a nagy szórakozása, hogy félig ráhasal, feláll, nem is tudom, úgy, ahogy a képeken is láthattátok korábban - a fellépőre, vagy a bilire és ott álldogál hosszú ideig. Nézelődik, lengedezik, oszt egyszercsak eldől. Meg belemászik teljesen a hordozójába. Mindenre felfelé akar menni.

Pandi: neked Zsófi is ilyen korán érő volt. Mikor kezdett el járni a kiscsaj? Csak hogy tudjam, mire számíthatok. :roll:

Tényleg kell venni lábzsákot? :shock: Nekem eszembe sem jutott. Nem elég, ha overál van rajta és betakarom? Ugyan a másik sportkocsinknak van lábzsákja, de az a szart sem ér kategória. Mondjuk mi nem szoktunk órákat sétálni. :oops: Bár most, hogy Csongor jobban bírja a babakocsit, azért már két napja nagyokat megyünk TÜcivel (kacsaetetés, játszótér stb.).

Timi: jó volt ez a szöveg, hogy Regő kicsi, ezért még éjjel kelsz szoptatni. Nem is tudom megszámolni én hányszor szoptattam ma éjjel is. :lol:

Amúgy megint véres a melltartóm. Gondolom, Csongor ráharapott a cicire, bakker, már meg se éreztem! :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Hase: nálunk olyan ótvar meleg van a panelben (komolyan fürdőrucira vetkőzhetnék :evil: - 10. emelet), hogy bőven elég éjszakára a nyári takaró. Még azon se aggódom, ha nincs a gyereken rajta, pedig az éjszakai szerkója egy hosszúujjú body és egy harisnya a két műanyaglábával. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!

Zsuzska örülök a jó éjszakának. Nekünk is jól telt, (lekopogom) Marci 3 napja csak egyszer ébred enni (hajnalban 2-3 körül). Nem tudom én már kiszámítani ezt a gyerkőcöt, így aztán egyelőre követem az igényeit.

Annus, tűzeset nem semmi, gondolom hogy megijedtél. És láttál valami csini pizsit? :-)

Dóri, aranyos vagy, mi is nagyon mennénk a talira és még nem is tettem le róla :wink:

Kitty, tök jó ez az oldal. És ezt valaki mindig frissíti? Micsoda ötlet! :-)

Csilla, Gergő olyandeolyan huncutul tud nézni. Ja és sapitesók vagyunk, ugyanilyen van nekünk is. Nagyon szeretem :-) Marci kevésbé, bár ő minden sapkát utál.

Van még valaki akinek a gyermeke úgy csinál mintha rágna? Most a gyerekemnek vagy a hátsó őrlő foga jön ki elsőnek (sámán lesz akárki meglássa), vagy a visszaküldött anyasajtot rágja (fúúúj) vagy egy baszom nagy Donald rágó van a szájában... :roll:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Én itthon csak hálózsákba teszem,így is 25 fok van v felette és nem is fűtök csak a hálóban estére....ez ugye nem panel,nem központilag van 100fokra felfűtve.
Kintre meg van egy vastagabb takim,azt még kaptuk,de szerintem vmi kínais lehet.Na ezzel takarom az oevrál felett!


Gyöngyi!
Kérdezted a töltést a takaróra...hát lehet vatelint venni,remélem nem keverem össze a nevét mással,sose tudom hogy hívják :oops: Van különböző vastagságú belőle,vagy vannak vékonyabb szivacsok.

annus11
 
 


Gyöngyi :lol: :lol: Iza is folyton úgy csinál mintha rágna...ha foga lenne(ami nincs)akkor csak úgy csattogna szerintem!

annus11
 
 


Gyöngyi! Mira is rágózik! :lol:

Megyek, mert ordííííít!

Kép
Kép
g_reny
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?