Új privát üzeneted érkezett!

Jaj és Erzsébeteknek boldog nevük napját
Kép

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Jaaaaa, Gyöngyi, azt láttam! Csak éppen szó volt ilyen doityourself ajándékokról, nem azonosítottam be a dolgokat... :lol: Tényleg tök jó ajándék! :) Samu keresztszülei is Mei Tai-t kaptak a kórustól Dávid születésére. Aki a mi keresztfiunk. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Gyöngyi, :lol: ! Tutira nem tudtok eljutni a talira hétfőn???

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

 
 

Féléves Csaninak és Kamilla úrhölgynek boldog hófordulót!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Netti! Tényleg most hogy így mondod, elfelejtettem, hogy a buzznak van három- és négykerekű változata. Olyan régen is volt ez a babakocsi vásárlás! :D

Orsi

Kép
ferminadaza
 
 


Na akkor a bébicsók jár persze Kamillának, Csaninak és az ikreknek is. Jaj, nem tudom én ezt már követni. :-)

Hát, Dóri, odáig nem nagyon tudunk elbumlizni Marcival, nagyon messze van nekünk. Sajnos :-( Pedig jó lenne valahogy eljutni, mert több mindent is vinnem kellene arrafelé. Na még gondolkodom...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi: merre mennétek, ha jönnétek hétfőn? Piros metróval? Vagy kékkel? Esetleg valamettől mehetnénk együtt. Reni, esetleg veletek? Én is Tücivel megyek, szóval agyrém lesz, de szeretnék elmenni. Majdcsak megoldódik valahogy.

Kép
Kép
tinu
 
 


Erzsébeteknek boldog névnapot!!!!
Csaninak meg boldog féléveset!!!
Ahh, biztos kihagyok valakit, ne haragudjatok... :oops: :oops:
Kamilla 7. hónapját azzal ünnepelte, hogy elhagyta a 7 kilót, egészen pontosan 7150 gr! Szóval Áron reszkess, utolérünk!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Évi,
jó h hallunk rólatok! A két kamasz... nos, mit ne mondjak, biztosan nem egyszerű... :shock: :shock: Jaj, de félek már előre ezektől az időktől...

Mitisakartammég...? Áh, elfelejtettem

Kép

Kép
zsüci
 
 


Ááá Tinu mi nem megyünk hétfőn. Nagyon messze van. Délután a hulla fáradt Aminát képtelen lennék haza hozni, férjem nem tud értünk jönni. Csak szenvedés lenne. Rengetegszer kéne átszállni is. Amúgy a holnap 11 óra okés.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Köszönöm szépen!

Iringónak is átadom! :lol: Ez csak vicc, Ő csak papíron Bözsi.

Csaninak és Kamillának boldog hófordulót!!!

Tinu, nekem ma olyan agyrémet játszott le Gyv a Nyugdíjnál, hogy egy darabig nem nagyon merek vele kimozdulni! :lol: Az első fél órát még nagyon jól tűrte, Thomast és Percyt tologatta a földön, de másfél óra múlva már a földön feküdt és csapkodott a lábaival... :roll: Nem voltam rá mérges, nem szegény 2 éveském tehet róla, hogy anyának ilyen helyekre kell elmászkálnia és nincs más, aki vigyázzon rá addig. Még jó, hogy Iringó egyelőre jól elvan a babakocsiban.
A kint lehet sírni sztori nagyon tetszik! :lol:

Ilyen év anyája képeket egyszer én is kaptam, sajnos nem találom, pedig volt benne egy nagy kedvencem, anyuka egy faszival a kocsi első ülésén khmmm, a gyerek meg a hátsó ablakon sasol kifelé..... Élő pornó 6 éveseknek....
Vendég
 


Sziasztok!

Mielőtt a topik sorsa eldől szeretnék én is beköszönni-elköszönni tőletek. Májusi anyukaként úgy érzem, tartozásom van felétek, s részemről nem lenne kerek a történet, ha ezeket a sorokat nem irom meg. Szeretnék köszönetet mondani nektek. Megmagyaráznám:
Kislányunk május 2-án, több mint 5 év várakozás után született meg. A terhesség kb felétől feküdnöm kellet, amikor volt laptop a közelben, időnként bekapcsolódtam az életetekbe.
Együtt izgultam Fabrival, mert a mi babánknak is kicsinek tűnt a buksija. De hála Istennek - ezt imameghallgatásnak éltem meg - minden rendben vele. Aztán a szülés környékén lemaradtam, hetekig semmire nem volt időm. Majd kialakult, hogy naponta ötszor fejtem, mivel a baba nem evett rendesen. Igy a fejések alatt ujból olvasgattam, olvasgatok. Már csak 4szer fejek. :lol:
Ezt a részét tényleg vehetitek kukkolásnak, mert együtt izgultam veletek pl munkakeresésnél, vagy Csani babauszis vagy neurológusos napján, Annus vonatos kalandjainál, Kutyafüle, Esztó vizsgáinál, Dóri palacsintasztorijánál, vagy rötyögtem Gyöngyi beszólásain. És még sorolhatnám. Szóval megszerettelek benneteket :lol:
Többször gondoltam, hogy bejelentkezek, de nem vagyok egy pcguru, nekem nem megy az ilyen fényképbeillesztés, kicsinyités, tömörités és társai. Inkább a kézműves dolgok állnak közelebb hozzám. Másrészt fejésnél olvasni tudtam, irni nem ment volna, arra már nem jutna idő.
Na de a lényeg, nem kukkolni akartalak benneteket, hanem:
SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI NEKTEK, HOGY AZ ELMÚLT HÓNAPOKBAN OLYAN SOK HASZNOS TANÁCSOT, ÖTLETET ADTATOK ISMERETLENÜL IS. SOKKAL, SOKKAL, SOKKAL TÖBBET TANULTAM TŐLETEK, mint a védőnénitől a havi egy alkalommal. Köszönöm, hogy eddig nyitott volt a topik, és erre lehetőségem volt.
Nekem eszembe sem jutott, hogy vannak akik erre utaznak, hogy másokat lefigyeljenek neten keresztül. Javithatatlan optimista vagyok. :roll:
Remélem a hozzászólásom nem önt olajat a tűzre, azt semmiképpen nem szeretném.
Nem is azért irtam, hogy most az utolsó percben bekéredzkedjek, csak elköszönni akartam tőletek.
Mindenkinek boldog, kiegyensúlyozott, egészséges hétköznapokat és vidám babázást kivánok!
Sok szeretettel: Erika
p.erika
 
 


Zsüci, nekem felejtettél el válaszolni! :-)
Kamilla magától ült fel vagy Te ülteted fel?? Erre nagyon kiv lennék, mert én úgy hallottam, hogy hosszan csak akkor szabad ültetni egy babát, ha az már teljesen magától ül fel.
Vendég
 


Szia Erika! Jaj, nagyon szívemből beszéltél, én is ugyanígy éreztem hónapokon keresztül, mint te. Ne menj el, maradj velünk. Higgy nekem, sokkal jobb ide tartozni, mint csak olvasni. Mesélj egy kicsit magatokról. És vagyunk egy páran, akiknek jól jönne egy-két kézműves jó tanács is (ugye Annus :D)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Jajj de bén vagyok!!!!
Böbi!!!Isten Éltessen!!!!! Hát Annus, vannak ügyvédek és tanárok is.Mégsem tartjuk őket perverznek! :wink:
Erika szerintem is maradj velünk.Többen vagyunk,akik nem tudunk rendszeresen írni. De mégis vagyunk.Írj magatokról!!!És örülök hogy minden ok Veletek!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szia Erika! Nagyon szép lett az első (utolsó?) jelentkezésed. Igen, én is ebben bízom, hogy minket csupa kedves ember, Anyuka olvas, akinek tényleg sok tanáccsal szolgálhatunk a saját tapasztalatainkat megélve, leírva. Ha van kedved, időd, gyere máskor is. Már ha lesz rá lehetőség.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Kutyafüle!
Azért a tanár és egy apeh ellenőr közt elég nagy a különbség :lol:


Erika!
Üdv itt,jó h minket olvasol!Azt viszont sajnálom h mi téged nem ismerünk,te minket viszont igen jól :wink: :lol: Örülök h sok hasznos infót és kellemes percet szereztünk neked! :D

annus11
 
 


Erika!!! NE TŰNJ EL!!! Annyira jó, hogy bejelentkeztél! :) Én mindig várom, hogy megjelenjenek még anyukák. :) Na, kedves még mindig csak olvasó édesanyák, nem feditek fel magatokat???
Te is írj magatokról nekünk! Mi nagyon szívesen vesszük, ha közénk szeretnél tartozni! Ne elköszönj, hanem lépj be ebbe a kis csapatba! :) Én is sokszor fejek, ha olvasni el tudsz mindent fejés alatt, akkor utána már csak pötyögni kell, abba meg belejön az ember, és nagyon fognak pörögni az ujjaid, pláne, ha ügyes a kezed! És igen, nekem is jól jönnének tippek itt az ünnepek közeledtével! :wink:
Egyszóval üdv itt! (Ez ugyan 2 szó, de mindegy. :) )

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Lányok! SOS! Dani harapja a cicimet! Már nem először és egyre erősebben! Nagyon fáj! Mi lesz ha fent is kijönnek a fogai? Hogy szoktassam le róla?

Orsi

Kép
ferminadaza
 
 


Erika, szia, de szépet írtál :)

Na most már aztán többi májusi anyuka, előbújni :wink:

Na voltunk szemésznél: Zsófit megnézte, még egy pici darab benne van, de ezt már benn is hagyjuk, már nem fog problémát okozni, kapott szemcseppet,. azt vasárnapig használjuk, hétfőn meglátjuk hogy lesz, és kedden kell visszavinni, ha problémás lesz, de elvileg nem lesz :) 3 évesen kontroll.

Jajj, megnyugodtam ám! :)
Vendég
 


Orsi! Tegnap este én már sírtam, mert annyira harapott Mira. Látta az arcomat, és nagyon értetlenül nézett rám, de mikor már harmadszor csinálta és sírva kértem, hogy hagyja abba, mert fáj, megértette. Szerintem. Bár tegnap este cici nélkül aludt el, és hajnalban is csak egyszer ébredt, ma már boldogan cicizett harapás nélkül. Pedig este még azt gondoltam, hogy annyira megijedt szegény, hogy már nem is akar többé szopizni. Szerencsére túltette magát rajta. :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Panndi, hála Istennek minden oké!!!! Zsófi hogy van? Emlegeti?

ERika, tényleg jó lenne, ha írnál még magadról! A képfeltöltésbe meg majd belejössz, az sem nehezebb, mint regisztrálni! :lol:

Dóri, én is szivesen csatlakoztam volna a 2007. októberiekhez, de pont a zártság miatt nem tudtam, de lehet, hogy ha nagyon akartam volna és jelzem, akkor továbbítják nekik, nem tudom, ez hogy megy, de én is végül egy másik topikhoz csatlakoztam.
Bár én itt is nagyon sok hasznos infót kapok Gyöngyhöz, pl tőled, Pannditól, Tinutól, Pumuklitól, Renytől is kérdeztem már, de biztos, hogy Barbi is tudna tanácsod adni, ha kérnék valamiben és nem sorolom....

Mindenesetre akár lesz zárt topic, akár nem, az még hosszú idő és van idejük előbukkani a kismamiknak, ha velünk szeretnének tartani. Ha meg a nylt marad, akkor nincs is miről beszélni.
Vendég
 


Jaj, és boldog névnapot, Böbi :)
Vendég
 


Zsófi jól van, bár ma sírt a dokinál az elején, de aztán ügyes volt :)
Vendég
 


Reny! Remélem, hogy Dani is majd megérti, mert ez így nagyon rossz. Mindig a szopi végén csinálja és már előre félek tőle. Remélem ez pszichésen nem befolyásolja a szoptatást!

Orsi

Kép
ferminadaza
 
 


Fruzsi is harap néha, pedig foga sincs :roll: Most már csak este van szopi, akkor kevésbé harap, de reggel már nagyon gáz volt :(
Vendég
 


Bocs, ha volt róla szó, de ki jön hétfőn talira?
Vendég
 


Orsi! Én is már féltem tőle. Nekem is az jutott eszembe, hogy nehogy az én félelmem miatt elmenjen a tejem. :? Remélem tényleg megjavult Mira és ma este nem produkálja újra a harapdálást.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Ja, és a doki bácsi először a babát vizsgálta meg megint a szemésznél, le is fotózta, hogy Zsófi tartja a babát a géphez, hogy megvizsgálja :lol:
Vendég
 


Panndi! Zsófi tényleg egy hős!

Orsi

Kép
ferminadaza
 
 


Hát bátrabb, mint én :roll:
Vendég
 


Böbi, Gyöngyvirágnak van overállja? Mekkora méretet hord most?
Vendég
 


Bocs, hogy így egyesével irogatok :roll:
Vendég
 


Erikaaaaaaa ne menj el, végre valaki, aki úgyanúgy megküzdött a tejjel, mint én és még mindig kitartó mint én :), inkább csak néha írj nekünk, amúgy meg szerintem, aki eddig ide írt, ezután is fog én legalábbis, és maradunk egy páran még, "apa" amúgy sem nagyon akarja bezárni ezt a topikot :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


És bátrabb mint Rachel a Jóbarátokban. Pon valamelyik nap volt az a rész amikor begyulladt a szeme és Monica elvitte a szemészhez. Vicces volt! Bocsi, de Jóbarátok fan vagyok! Az élet szinte bármelyik helyzetéről eszembe jut egy rész!

Orsi

Kép
ferminadaza
 
 


annus köszönöm a harit, megérkezett :)

visszaolvastam, de agyam valahol máshol kalandozik :)

férjem megint csinált magának egy plussz utat, elfelejtettek maguknak könyvet rendelni (továbbtanuláshoz), így mehetett be a 35 km-re lévő városba :), még nem ért haza, pedig fél 4-kor elment, túl messze van :)

Mi megjártuk a dokinénit, időre mentünk, Édua sírt szegénykém, neki nagyon fájhatott, jövőhéten van még egy utunk a szezonális miatt :(

Larának komolyan lent látom az ínyében a fogakat, kitüremkednek előre, de nem fölfelé, tök érdekes, lehet pár nap és lesz fogunk :)

Boldog névnapot Böbi (tök jó a szemüveged), és novygirl, régen voltál már erre :)

Éva, nagyon édes Balázs, mennyit változott :)

Gyöngyi azon a pár Ft-on már nem akadunk ki, amúgy hol nézted az akciót, lehet nálunk is van, csak nem tudom megnézni :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Orsi, én is nagyon szeretem, nem tudom, hányszor láttam az egész sorozatot, de jó sokszor :)
Vendég
 


Talira jönnek hétfőn:Szofi,Panndi,Tinu,Zsüci,Barbi,Annus,Réka,Kitty,Anikó,talán Dóri


Vanni???Nagyon eltűnt a tali óta!!!!

Majd sorolom az ajánékra jelentkezőket is,akkro hétfőn sorsolunk,az jó?vagy korai?



Na a keresztapja eteti Izust 8) eddig egész jól csinálják,holnap az altatást bízom rá 8) :lol: :lol: Én meg megyek moziba :lol: na csak vicceltem(sajnos) :lol:

annus11
 
 


Kamillának boldog 7. hónapot :)
Vendég
 


Moziban hű de rég voltam :shock:
Vendég
 


annus nem korai, legalább lesz idő gondolkozni, hogy mit kapjanak a lurkók :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Na lelövöm magam, lassan Zsófi is hazaér (amikro hazajöttünk, átmentem vele Fruzsiért Fruzsi keresztszüleihez, aztán Zsófi ott maradt játszani :) ), és kezdődik a fürdés és társai.
Vendég
 


Kamillának Boldog 7. hót!

Csaninak Boldog féléves szülinapot!

Már csak 2 nap és Lara is 7 hós lesz, és meg vagyok sértve, hogy mindenki kihagy minket mindenből :( :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Chat-en is bekeveredik sokféle ember, nagyon sokat ki kell rakni, mert perverz, rászáll az emberre, sérteget,, profilt már sokszor töröltem :), de a régiek mégis megmaradtak ott, és jó belépnem, mert sokat hiányolnak és jó beszélgetni velük, és jó látni, hogy hogy nőnek a gyerekek, ott már 5 éve regisztrálva vagyok :), csak mostanában igen elhanyagoltam őket, hiszen azt nem lehet visszaolvasni, amikor ráérek, ott le kell reagálni egyből a kérdéseket :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Orsi, én is FRIENDS fan vagyok, az összes rész megvan, eddig kb 4-5-ször néztem végig a 30 dvd-t..... (sok sok év alatt).

Panndi, köszi!!! Nem, Gyöngyvirágnak már nincs overálja, arra az egy-két szánkózásra már nem is veszek. 92-es és 98-as kabátja van, meg bélelt 92-es nadrágja.
Vendég
 


Panndi, Pólusos játszóház elmaradt, tudom, én hibámból, de bepótoljuk valamikor?
Vendég
 


Annus, hány meghívó ment ki a blogunkra? Már 30-an szavaztunk, kivi vagyok még mennyi várható?
Vendég
 


Sziasztok!

Pemete vagyok, zugolvasó. /Juj de rosszul hangzik/ Egy 2009 májusi baba édesanyja. Aki 9,5 kiló, két fogas, eddig csak anyatejjel élő babuci.
Először is szeretném megköszönni Nektek a majd négy hónapja folyamatosan kapott hasznos információkat! És azt is, hogy sokszor tudtam erőt meríteni Belőletek az anyasághoz.
Nem jelentkeztem, mert bár a Google-n kívül sokat nem tudok az internetről, inkább a személyiségemből adódó tartózkodás miatt éreztem úgy, hogy kevésbé lennék hasznos tagja a fórumnak.
Azért írok most mégis, mert szeretném továbbra is olvasni a fórumot, de nem tudom, megoldható-e név, cím, fotó ilyesmik nélkül. Úgy, ahogy eddig is, bár már részt vennék a társalgásban. Persze megoldhatjuk, hogy valahogy igazoljam magam.Kérlek írjátok meg mit gondoltok erről.
üdv:Pemete
pemete
 
 


pemete, üdv itt, persze lehet személyi igazolvány szám nélkül is írni :), Áronnal akkor egy súlyban van a kicsid :)

jöhettek még :) (Dóri nevében én is felhívom a tisztelt olvasókört) :)

ugyanannyi jogotok van ideírni, mint nekünk :), még ha áprilisi, vagy júniusi babátok is lenne :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


mozza Lara nem ínyenc, az avokádótól annyira öklendezett mint még soha mástól :), rossz volt nézni :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?