Új privát üzeneted érkezett!

Mozza: szerintem pici sót tehetsz bele, az a lényeg, hogy legyen sok. Meg ha majd bevezeted a többi zöldséget (karfiol, kelbimbó stb.), azoknak azért elég jellegzetes ízük van szerintem. Lesz ez még így se, ne aggódj. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Kutyafüle! Szerintem minden rajtad múlik! Nem piszkálni akarlak, de ha otthon ülsz, tényleg nem tudsz emberek közöttlenni. Én pl.. tegnap Győr mellett voltam pletyiparty-n, holnap ide megyek a szomszédba -20 km csak :),-jövő héten Zalába.. Szóval: meg kell szervezni!!! Helyetted nem fog senki lépni! Kapd fel Eriket, aztán uccu! Nem dől össze a világ, ha egy napot kihagysz a tanulással!..

Kép
szkitty
 
 


Én a zárt topicnak vagyok a híve, akkor lehet több dolgot megosztanánk egymással. Apor fóruma az anyatanyán van.

KépKép

KépKép
anika78
 
 

 
 

Szia Anika! DEJÓHOGYJÖTTÉL!!! :)
Mi van az ikrekkel? Minden ok? Jóóó nagyok már ők is! :)

Kép
szkitty
 
 


Sziasztok!

Megyünk a fürdőbe! Emese, nem voltunk "babauszin", csak itt Kehidakustányban babausziztunk Csanival kötetlenül, és élvezte.
Dóri, hát úgy csapkodta a vizet, abból gondolom, hogy élvezte, meg vigyorgott (na ez a babauszin nem fordult elő - zárt száj, szigorú tekintet)

Én szivesen írok a zárt topicba is. Nekem mindegy, hogy hova írok.
De Netti, téged én nem értelek. Össze-vissza írsz/beszélsz... Most akkor mi van??? Először azt mondtad, hogy nem véletlen nem jössz annyit, és tartózkodsz mostanában a nyílt topictól. Utána a kíáncsiskodók kedvéért azt mondtad, leírod a blogba, hogy miért. Most, amikor Tinu írja, hogy ez nem igazán mérvadó, akkor meg nem is ez az igazi ok, csak azt nem mondod el?! Nekem ez már ne haragudj, de hiteltelen... Tudom, hogy nem vagy sértődős, ezért írtam le őszintén, remélem nem haragszol.

Anika, jó hogy benéztél!!

Az meg nekem elég zsarolás szagú, hogy "döntsön a többség, de ha nem úgy lesz, ahogy mi akarjuk, akkor nem írunk a nyíltba többet" - és emiatt szavaznak egy csomóan igennel.

Szeretném, ha tudnátok, hogy tényleg nincs bajom a zárt topiccal. Csak ahogy ezek az érvek, és a szavazás alakul, nos ez engem felzaklat... De nem akarok persze senkit megsérteni... Nem kéne, hogy ez ennyire megérintsen érzelmileg.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


És még egy! Többen emlegettétek indokként Petrát. Nem Petrust bántva, mert hiányzik, és én is szerettem őt olvasni! De itt mindenki csak feltételezi, hogy miért ment el. Nem tudjuk az igazi okot. Én kérdeztem a blogban, de nem válaszolt. Arra se méltatott bennünket, hogy elmondja, miért hagyott itt minket egyik napról a másikra faképnél...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jahajjjjjj :roll:

Hát igen, pl engem sem ismertek személyesen, lehet, hogy én is elmebeteg vagyok :wink: Bár Esztó nővére ismer.. na mindegy :)

Én továbbra is azt mondom, aki ide csatlakozott, az tudta, hova csatlakozik, és hogy ezt bárki olvashatja :roll: Igaziból nem értem, most min megy a "para".
Vendég
 


Ja igen, petrusnak nem biztos, hogy az ikrek mellett hű de sok ideje lenne a zárt topicba irogatni.
Vendég
 


Mozza,
igen, a magasabb munkakörhöz magasabb fizu is jár elméletileg, de engem az zavar, h érdemi munka nem nagyon van mögötte... (na ez így kínai, de nagyjából ennyi a lényeg). Én pedig nem vagyok az a fajta ember, aki elreszelgeti a körmét naphosszat (meg veletek fórumozik, persze) :lol: :lol: ... Nekem kell a pörgés, a munka, hogy lássam valami értelmét is annak, h bejárok nap mint nap (és emiatt bébiszittyóra hagyom a gyerekem). Szóval pénz ide vagy oda, így inkább nem megyek vissza (vagy keresek más melóhelyet) - kedves HR-guru barátném Szofi, ugye segítesz majd? :lol: :lol:

Fűszerek: védőnéni szerint pici tengeri sót szabad, plusz ahogy Kitty is írta, kömény, metélőhagyma, kapor, esetleg tegyél a kajcsiba fehérrépát, zellert, pasztinákot (ezek mondjuk 7 hónaptól vannak).

Szofi,
irigy-irigy... Én is akarok wellnessezni!!!!!!!

Netti,
és azt nem akarod elárulni, h mi a TE személyes indokod? Vagy az már annyira személyes, h nem lehet? Mert én úgy vettem ki a szavaidból, h a sztori, amit leírtál a blogba, egy elrettentő példa, de nem emiatt akarsz eltűnni... Ne haragudj, nem akarok a magánéletedben vájkálni, csak érdekelne, h mi a valódi indok!

El kell mennünk ma szőnyeget venni, miután a régit száműztem a lakásból (nagyon bolyhos, puha - gyönyörű, de eszméletlen porfogó, ráadásul a gyerek előszeretettel eszi a bolyhait) :? :?

Anika,
de rég hallottunk felőled!!!!! Jól vagytok? Az ikrek még mindig turbófokozaton nőnek? :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!

Szavaztam én is a blogba. Nekem mindegy,mi lesz. Így is -úgyis írni fogok. :)

Hannának holnap kilyukasztják a fülét. Már alig várom,hogy betehessük a szép fülcsijét. :)

Tegnap is voltunk dokinál. Picit köhög és piros a torka.
Amíg vártunk, Hanna egy másik kis Hannával vigyorgott egymásra. nagyon jól érezték magukat. :)

Szombaton megyünk bálba. Várom már!

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Szofi!
Szerintem nem ezért szavaznak igennel, akik ezt teszik/tették.
Egyszerűen szerintem (hú, jó sok az egyéni vélemény hangsúlyozása, de nem akarok senkit sem megbántani) több az érv mellette, mint az ellenérv. :roll:

Ainka!
De jó, hogy jöttél? Milyenek a napjaitok, hogy bírod 3 gyerkőccel?
Van azért némi időd magadra.
Mi eléggé benne vagyunk már a kanalazásba. A dokker által leokézott kajákat esszük.
Most egy gondom van, ami a többiek szerint nem is akkora gond: Lili csak édeset hajlandó enni. Zöldég magában nem nyerő, kell bele gyümi is.
Így trükkösen főzök.....de célom, hogy más ízt is elfogadjon. én spec. addig nem szeretném pl. bevezetni a husit.
Alma-barack-banán, maracuja, krumpli-édeskrumpli-gesztenye-s.répa-avocado...kb. ezeket variálom.
(kész bébikajában már evett szőlőt és szilvát is)
Sajna nekem tejem már szinte semmi.....
Lili már a tápját is unja, így most váltottunk...vaníliásat eszik.....csak azt hajlandó.
Rettenet édesszájú (genetikus, thx to daddy :roll: ), de nem szeretném ha az is maradna.....

Kép
mozza
 
 


Ajajj.... úgy látom jó nagy kavarodást okoztam a nyitott-zárt kérdéssel, pedig nem volt szándékomban. És igazat adok neked abban Annus, hogy pont én? De erről is írtam tegnap...
Alapvetően azért azt látom, hogy többeknek van 1-1 sztorija és helyesbbnek találnák a zártságot.

Tinu: Én nem értek egyet azzal, hogy a zártság vagy az elfoglaltásg miatt menne szét egy társaság!
Az első babás topikhoz 2005-ben csatlakoztam. Azóta zárt lett és még mindig ugyanolyan intenzitása van a dolognak. Nagyon jó kis társaság. Többek között onnét is jött a felvetés, mert ez is egy jó társaság ahova szívesen tartoznék, de igen, felvállalom hogy engem zavarnak a zugolvasók.
Netti esete csak hab a tortán, nálam nem ilyen nagy volumenű a dolog, de szerintem ez is érhető maximálisan.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Dóri,
neked akartam még, h a férjem benne lenne a vasárnapban, de én most egy kicsit aggódom az influenza miatt. Nem tudom, szerencsés-e most ennyi ember közé vinni Kamillát? Mit gondolsz? Túlparázom? Most azon gondolkodom, h elmegyek egyedül. Áhh, nem tudom...

Kép

Kép
zsüci
 
 


MNiki: mi van a rendeléssel? Küldjem neked, vagy csak jövő hónapban? Trixi nem jelentkezett??? Csak mert akkor újra kell kreálnom, Csongor megette a cetlit. Fektessek bele most újabb energiát, vagy ne? :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja,Kutyafüle!!!

Nálunk is volt egy-két hétig,hogy Hanna nem akarta enni a főzelékeket.
Pedig előtte megette. De már újra visszaállt a kajálásra. Ez csak valami múló állapot lehet.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Huncutka: én nem azt írtam, hogy nyíltság-zártság miatt menne szét bármi, csak azt, hogy ha zárttá válik egy topik, akkor a tagok létszáma ezzel lezáródik, nincs be, csak ki. Ez azzal a veszéllyel fenyeget, hogy lassan elfogyunk. De az igaz, hogy ez akkor is bekövetkezhet, ha nem lesz zárt a topik. AZt is írtam, hogy a te érveidet maximálisan megértem, csak a Netti-féle hangulatkeltéssel nem tudtam azonosulni. Nem akartam senki megbántani, aki a zárt mellett voksolt, megértem az érveket.

Kép
Kép
tinu
 
 


Nálatok is előszeretettel eszik a babók az egyentornázót????????????
Megőrülök, Lili a kis mütyűröket tömi már hetek óta a szájába.....félej, hogy lenyeli, így nonstop szedhetem ki a szájából.... :?
Ti hagyjátok??????

Kép
mozza
 
 


Ami Petrust illeti: őszintén nem tudom, ő miért tűnt el anno (sőt, arra sem emlékszem, h mi volt a feltételezett ok :oops: :oops: :oops: ciki, an öregszem), de azt gondolom, h ha valaki nem akarja a nyilvánosság elé tárni a családi életét, akkor nem vezet nyilvános blogot... AMúgy én sajnálom nagyon, h elment, és töredelmesen bevallom, h rendszeresen olvasom/kukkolom a zseboroszlánokat... :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!

Hááát, én is szavaztam, nem-el.
Igazából mindegy, hogy nyílt, vagy zárt, de tartózkodni nem akartam.
Nekem csak a felvezetés nem szimpatikus, mint ahogy Szofi is írta, olyan zsarolás tényleg a jellege.
Én se vagyok egy aktív tag írásban, inkább személyesen jeleskedem, de eszembe nem jutna, hogy arra kérjem itt az embereket, hogy miattam váltsanak.....

Huncutka!
Ne vedd személyeskedésnek, meg megsérteni se szeretnélek, de nekem nagyon furcsán jött ki, hogy Te, aki nem is vagy egy aktív tag, ennyire kardoskodsz a zárt mellett......

Netti!
Téged meg én sem értelek, most nem tudom, mi a valódi oka annak, hogy nem akarsz írni... :roll:

Végül is nekem valóban mindegy, hogy hova NEM írok napi rendszerességgel :lol: :lol:

Félni én egyáltalán nem félek, ezzel az erővel akkor az utcára se lépek ki, mert mi van, ha a fejemre esik egy zongora....... :lol:
A másik, ha valaki után ennyire nyomoznak, meg követik a neten, az a zártban se lesz biztonságban, azt is fel lehet törni.....

Na részemről a téma lezárva :wink:

Hean!
Én is látod így tudom nyomon követni a topicot, hogy nem írok gyakran. Az olvasás után az már nem megy.....

Szofi!
Mondtam én, hogy minden rendben van Csanival, azért örülök, hogy most már Te is megnyugodtál!!!!!! :D :D :D
Érezzétek jól magatokat, pihizzetek, úszkáljatok! :wink:

Gyöngyi!
Én mindig is ilyen voltam/vagyok, hogy az írásban nem jeleskedem, de a személyes kommunikációban annál inkább :wink:
Én úgy gondolom, hogy sokkal több értelme van személyesen beszélgetni, meg jobb is, mint a neten....
Persze szerencsére meg is tudom oldani, hogy eljussak sok helyre :P

Na rohanok is, mert megyek, ma van a heti talink a barinőimmel, egész napos dumcsiparti, minden héten másnál, ebéddel, sütizéssel egybekötve :P

Pusza!

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Mozza,
igen!!!! Én leteszteltem a kis kütyüket: megrángattam jó alaposan minden praclit és farkincát. Mivel egy sem maradt a kezemben, úgy döntöttem, h egyelőre hagyom a rágcsit - ha én nem tudtam szétrángatni őket, akit szerintem K sem fogja tudni! :wink:

Kép

Kép
zsüci
 
 


akit=akkor :oops:

Kép

Kép
zsüci
 
 


barbapapa: Nem veszem sértésnek, részben igazad van.
Az okokozatot tegnap megírtam, talán így érthetőbb a felvetésem. De megértem azt is, ha azt mondjátok hogy fogjam be a pofám és vagy írok ide vagy nem, de sok közöm nincs az itteni dolgokhoz... :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Sziasztok!

Köszi a galambriogatós tippet, akkor kipróbálom.

Mozza! Fűszerként van biovegeta, sómentes, mi itthon azt használjuk. Sokkal finomabb mint a sima, illatán is érződik a zöldség. De én is raknék már pici fűszert a főzelékbe, amit a többiek említettek.

Használ még valaki gyapjú takarót a kiságyba? 7-vége óta használjuk és sztem B. nem szereti, mindig kificereg alóla. Ma lehet +próbálom a régi takaróját, hátha az rajta marad. Pici kora óta hason alvós egyébként, most meg minden baja van nappal, ha hasra teszem. Most is a hátán alszik, úgy könnyebben elaludt. Hiába, mindig változnak.
füles33
 
 


Csajok!
Hagyjuk már ezt!!!!!!!
Ez destruktív! :?
Majd dönt a szavazás és kész.
Nettinek vsz. több indoka is volt/van ami miatt nem szeret annyira nyíltan írni ide.
Ha megfigyeltétek fotót is ritkábban tölt mostanság.....
Ha van olyan inkoka, amit nem oszt meg, attól még nem kellene következetlenséggel és ködösítéssel betámadni.... :?
Tinu sem írná le, amire utalt, amit max. respectálunk és kész.

Na, inkább babázzunk!!!!!!!!!! :D
Ma jön anyum és kicsit elmászkálok Kari ajikért..... :roll:

Kép
mozza
 
 


Szofi, majd ha lezarult a dolog akkor megosztom blogban a szemelyes reszet az egesznek,de addig nem szeretnem. Ezert tunhet esetleg neked vagy masnak zavarosnak..
En addig nem "beszelek" semmirol mig nincs "vege".. remelem igy ertheto :)

Netti
Kép
maumau
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:44-kor.
Vendég
 


Azert ne higgyetek mar azt h pl en barkit is zsarolnek, nem azt mondtam h nyiltba nem fogok irni,csak ugye joval ritkabban es sablon dolgokrol. Ha vki vissza olvas, ritkan teszek mar egy ideje fotot is stb. Szoval ez nalam nem most kezdodott h lett a szavazas. Nem "hirtelen" dolog.

De sztem se lenyeges ezen "vitazni" mert kb annyit erunk el az egesszel h lesz akinek meg az egesztol el is megy a kedve..

Netti
Kép
maumau
 
 


Zsüci!
Én azért el tudnék képzelni kevesebb munkát több pénzért :lol: :lol: :lol:
De ez én vagyok, megértelek, hogy neked ez nem megy :wink:

Mozza!
Léna kedvence is a kutya-cica-egér lábainak a rágcsálása :?
Léna is jobban szereti az édeset, a sima főzi nem megy olyan intenzitással, mint pl. az édes. A sütőtök viszont neki nagyon bejön, azt nyeli rendesen....

na tényleg lépek :arrow:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:44-kor.
Vendég
 


Mozza: nálunk MINDEN evés van. A hajamtól elkezdve a nyakláncom medáljáig. Jóformán mindent vehetnék ki a szájából. Nem veszem, mert nincs rá energiám. :oops:

Túlvagyunk a mai etetésen. Hát bakker, CSongor annyit ficánkol, csapkod, hogy minden csupa őszibaris rizspép lett. Asszem ő is az a gyerek lesz, mint Tüci, hogy futtában eszik. Nincs ideje az evésre. :roll: Na megyek, leszedem az ágyról, aztán séta.

Kép
Kép
tinu
 
 


Csak egy szóra még visszalépek. Annyira röhögnöm kell, Tüci mostanában azt mondja Csongorra, úgy is szólítja, hogy "testvérem". ANnyira gettós hangzása van a dolognak, nagyon mulatságos. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

De szép idő van!!!


Mozza,
úgy látom, nagyon profin kezeled az embereket :wink:
S ne aggódj, én majdnem mindenbe teszek őszibacit, hogy lazítsa G székletét (mert szinte minden első körös fogja :x ) Ezáltal meg édesebb is lesz...
Férjed hogy van?

Dóri,
képeket töröltem ki és néhány olyan hsz-t, amik egyvelegéből esetleg következtetni lehet biz. dolgokra. De csak egy-kettő ilyen volt:))

KépKép

Kép
hase
 
 


SZiasztok! :)

Én mostmár csak nézek, hogy miez... :shock: Mindenki hogy odamond mindenkinek! Nemá! Senki sem azért szeretne zárt topikot, mert megunta a nyíltat. Aki meg nem szeretne zártat, nem azért, mert bosszantani, vagy elhallgattatni akarja, aki zártat szeretne. Valóban logikai bukfenc a többség akarata vs. 1 emberért is elmennénk, de sztem ha arról lenne szó, hogy vki ezt vetné fel, hogy nagyon kéri, miatta menjünk, akkor lehet, az is teljesülne. Nagyon kedves, empatikus kis társaság vagyunk sztem. :) JELENLEG a többség akaratán múlik.

Adraci, aranyos vagy, de a tartózkodás az én döntésem, és igen, mások miatt. :) De nekem ez így jó. :) Viszont lehet, hogy a végén megváltoztatom a szavazatom, és lesz konkrét válaszom is. Van még idő. De azt hiszem, ennél maradok.

Jaj, Szofi, annyira örülök, hogy Csaninak bejön a víz! Tudtam én! :) Nincs kedvetek arra a babauszira jönni, ahova most mi is járunk? Meg Rékáék is? Ott kötetlenül lehet a babákkal foglalkozni, csak időnként odajön a csajszi, és személyreszólóan mond vmit. Különben apával/anyával vannak a babák. :)

Dani is mindenevő, folyton elkalandozik, és fura dolgokat kóstol...
:lol: Ami a szájában van, és félő, hogy lenyeli, azt elveszem tőle. :)

Panndi, Zsófi???

Na, mindenki nyekereg, megyek.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Anika, ha csak mostanság vagy itt, a lányoknak boldog félévet, Apornak boldog 2 évet! Isten éltessen mindőtöket! :)

Ja, Petrusról szerettem volna még írni, hogy az ő fóruma NEM nyilvános, meghívásos alapon működik, csak az tudja olvasni, akinek megengedte! SZóval teljesen következetesen csinálja, lehet, hogy a zárt topikban időnként találkozhatnánk vele is. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nem tudok szavazni :shock: Hol vaN A SZAVAZÓLAP????
Tinu, az oltást tegnap kapta a gyerök, sztem nem vagytok elkésve, tavaszig itt köröz ez a vírus, sőt 3 évig is, azt olvastam.
zili
 
 


Kitti.Tévedsz ez nem lustaság kérdése. A helyzet:Igenis baj,ha kihagyok egy napot.Én rendkívül fegyelmezett ember vagyok(azon túl hogy parás).Mindig beosztom az időmet, az életemet.Nem fér bele a napjaimba egy nap kihagyás. Másrészt.Ugyan hova is mehetnék?????? Én nem vagyok az a nagy haveri körös ember. 2-3 barátnőm van.Az egyik Pesten.Reggeltől estig dolgozik.Na hát Pestre nem tudok fölmenni, pláne meg nem egyedül a babával. A másik Szegeden van.Napközben tanul, éjjelente mosogat, hogy előrébb tudjanak lépni.Hétvégén autót tanul vezetni.Oda se fogok elindulni egyedül. A harmadikkal szoktunk beszélni, meg talizni is, ő a munkatársam is. Otthon fekszik veszélyeztetettként. Nem mehet most senki hozzá, nehogy ráhurcoljon valaki valamit. Amúgy meg taliztunk korábban többször is, de már csak nem napi szinten. Pénzem nincs neki hosszasan naponta telefonálni. Máshova meg hova menjek.Van 2 babás ismerősöm.Velük néha taliztunk.Az egyik pl. nem jelentkezik mostanában. Ráadásul gáz is a helyzet, mert valszeg közte és köztem dől majd el kit vesznek vissza arra a megmaradó egy helyre,ami az enyém volt. Most ő is gyeden van. Lehet ezért is nem forszírozza a találkát.Szóval ez van.Így más társaság híján én fórumozok. Persze ez szinonímája annak,amiért Mozza is itt van. Hogy legyen kivel megbeszélni a babás dolgokat. Mert ha ugye nem babáznék,akkor dolgoznék.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Zsüci, sztem akkor élvezd a helyzetet, és maradj Kamillával! :) Sztem nincsenek véletlenek... :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Zili,
blog nyitóoldalán jobb oldalt fent, legfrissebb bejegyzési dátummal egyvonalban.

KépKép

Kép
hase
 
 


Na G elaludt, ideje egy kis házimunkának:))

KépKép

Kép
hase
 
 


Jajj akartam még kérdezni. Bár a pelusos dologra se reagált senki, hogy megéri-e. Mindegy.
Manónak hőemelkedése van. Kicsi csak nem nagy.Anyum szerint a fogtól van,mert most megint nagyon nyálazik, de én mást nem észlelek rajta ami fogra utalna. Meg ez a nem túl nagy étvágy.De ez lehet betegségtől is. De nem sáppadt és nem levert,mint a múltkor. Szerintetek mi lehet ez? :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Annyira régen voltam , hogy nem is ismerek mindenkit. :oops:

Köszönöm Dóri és a többieknek is. Nem akarok eltűnni , itt mindig olyan szépen fogadjátok az embert. :)

Mi még csak anyatejen élünk. Apor pedig továbbra is tartja a gluténmentes diétát.

Szeretnék ma rni nektek többet is.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Niki pelus szuper áron van, én most a dm-be készülök beválltani a 25%-os kupont pelusra, lehet kipróbálom a liberot :)

Hőemelkedés, semmi gond vele, kaja: Lara sem eszik minden nap ugyanúgy, tegnap fél 6-kor pl bevágott 140 ml pépet, pedig már 2 napja nem ette meg szóval nyugi :)

Én kimaradok a vitából, nem érdekel hová írok, még chaten is nagyon sok mindent kiírunk magunkból, amit nem igen osztanék meg még sok emberrel, de velük igen, pedig oda is akárki bekeveredhet :)

Tünci jól nyomja a szövegelést :)

petrát én sem értem, de én is szoktam a blogunkból olvasni :)

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Zsuzska,
akkor én kérdeznék, ha már így felhatalmaztál. :wink: Gyerkőcöm ma az asztalba kapaszkodva előbb feltérdelt, aztán felállt. :shock: Akkor ezt ne engedjem neki?

Dóri,
tegnap este megírtam a fenntartásaimat a főnökömnek. Ma felhívott, és azt mondta, beszéljük meg a dolgot. Meglátjuk, mi sül ki belőle. De igazad van, nincsenek véletlenek... :lol: :lol: Vasárnap?

Petrus blogja zárt? Én nem emlékszem, h olyan meghívót kaptam volna, mint anno a mi blogunkhoz. De ha mégis, akkor visszavontam az előbb írtakat!

:arrow: újabb napfényes sétára. Remélem ezúttal nem eső lesz a vége, mint tegnap... :roll:

Kép

Kép
zsüci
 
 


anika én viszont emlékszek rád, és még a pocis képedre is :), meg Aporra, Boldog szülinapot neki! :)

tinu egyébként én is lementeném a hozzászólásaimat és kinyomtatnám egy könyvnek, de nem tudom hogy lehetséges-e :), mondjuk néha igen zizi voltam :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok,

Hát csajok én nem birom kővetni most a tempótokat a zárt vagy nem zárt dologgal.Nem is tudom miért folyik rajta a vita.

Anika, de jó hogy jőttél, mesélj az ikrekről, bizti nagyok már.Apornak boldog szülinapot útólag is, a lányoknak meg boldog felediket holnapra.

Mozza, én is ezekkel a fűszer nővényekkel próbálkoznák.

Képzeljétek Ármin kúszik deee hátrafele tőbbet halad minte előre, és kutyázik is annyira édes ahogyan mozgatja a kis popóját sőt még a feje is mozog annyira benne van a dologban mintha zenére igy táncolna. :D

És már alszik 2 órája már 1 órája nem merek belekezdeni semmibe mert mondom ugyis mindjárt felkel. :)

Kéne főzzek de nem tudom mit. :?

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Hö, jó kis banzáj lett ebből a nyílt/zárt kvescsönből. :D

Böbi, jól áll a szemcsid! Férfiaknak idő kell megszokni az új dolgokat.

Réka, kicsit megijesztettél, h leírtad anyukáddal mi volt. :shock: Nem sok kedvem van Blankival sorbanállni vhol röntgenre. :? Mindenesetre sántikálás mellé meghúzódott a vállam is, balra nem igazán fordul a fejem, legalábbis fájdalom nélkül.

Emese, érdekes, h mennyire mások a dokinénik. Tegnap mondtam én is, h akkor jövő héten kezdjük a hozzátápit, mert ugye meglesz a félév. Erre dokinéni és védőnéni is egyöntetűen: nem muszáj, ha a gyerek jól elvan tejcsivel, ráérünk még. Egyébként is aranyos a dokinéni, soha nem paráztatott, h keveset hízott, vagy vmi. Jól néz ki, jókedélyű Blanki, oszt jóvan. Azért beinítjuk a kóstolást.

Dóri, ha gondolod, a hippes adagot, amit stipiztem Nikinél, átruházom rád. Szólj!

Szofi, de jó nektek! Pihizzetek, fürcsizzetek! Aztán kérünk majd fotót! Jan-febr. magasságában mi is mennénk wellnesselni, de nem tudtam még kitalálni, h hova.

Tüci király lehet a gettódumával! :lol:

Igen, Panndi, Zsófival mizu?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Na szép napot!

Köszönjük a köszöntéseket!

Én megértem mindenki álláspontját. Bár nem tudom Netti mit írt a blogba, mert én nem tudok belépni, de a reakciókból látva elég durva lehet. Én nem értem hogy emberek hogy olvashatnak olyan fórumokat, aminek a témája őket nem is érinti, csak azért hogy mások magánéletén csámcsoghassanak. Én még fórumokat sem olvastam soha, nemhogy babásakat, mondjuk ezért akadtam rátok olyan későn, pedig jó lett volna már a babavárás eleje óta. De így alakult.

Próbálok visszaolvasgatni, ez annyit jelent hogy véletlenszerűen ugrálok az oldalakon és megtaláltam a videót, amit Annus csinált! Hát nagyon megható! Nagyon szép mindenki! Annus hogy te miket nem tudsz! :)

Mozza!
Ugyanez a problémám Danival! Mivel almát evett sokáig, így most mindnet úgy hajlandó megenni, hogyha almába van keverve. Mondjuk így be is nyom hatalmas adagokat. valamelyik nap megevett egyszerre 2 lamát, egy krumplit és 1 répát! Vagy ez nem számít soknak? A répát sütőben sütöm neki héjában, mert úgy tapasztaltam hogy így édesebb marad mint főzve, de arra is fintorgott. Nem tudom hogy lesz ebből így főzelékevés?

Netti!
Olvastam még valamikor, hogy nektek is quinny buzzotok van. Nem szokott akadni nektek az első kerék? Meg tudok őrülni a boltban, amikor csúszik az egész kocsi. Már próbáltuk olajozni is, de nem nagyon segített.

Na megyek! Ebéd, aztán séta. Olyan szép az idő, lehet elmegyünk az állatkertbe. Tényleg valaki próbálta már a sportkocsit. Dani beöltözve alig fér bele a mózesbe. Bár még jókat alszik benne, de már sajnálom szegényt.

Orsi

Kép
ferminadaza
 
 


Niki!
MEGÉRI!!!!!
Bár én nem szeretem a sleep and playt....nekünk nagyon nem jött be.... :?
Mi most pampers prémiumot használunk!!! Az ÜBERJÓ!!!!! :D

Csilla!
Köszi. :roll:
Accountoltampár évig....tudom kezelni az embereket, sok kell ahhoz, hogy én valamit is magamra vegyek, vagy megbántódjak. :roll:
Sokféfék vagyunk,különböző véleményekkel, de nincs ezzel semmi gond. :roll:
Köszi kérdésed...férjem sokkal jobban...koppkopp....dolgozik már tegnap óta az irodában....márcsak 2-3 darab köve van, de jó úton haladnak szerencsére... :)

Én nem hagytam Lilinek a járókát rágcsálni, ha meglátom eltolom tőle és rászólok, hogy nem szabad.....semmi értelme, mert 2 perc múlva megint a szájában.....
de rettegek, hogy lenyeli.... :?
Én paramami leszek már sztem életem végéig..... :roll:

Na, megyek....anyum megjött, kozminál meg van üres hely...ohhhhhyeahhhhhhh.....beautytime! :D

Kép
mozza
 
 


Ja, Tinu, a sztorid igencsak felkeltette a kíváncsiságom! Majd legközelebb elmeséled.
Hétfőn hol lesz a tali és mikor? Blogban fent van? Ha mozgásképes leszek, lehet, h megyünk.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Böbi, a szemüveg szerintem superul ál nekem nagyon be jönnek ezek a keretek!

Zsófi szemével mi van tényleg?

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?