Új privát üzeneted érkezett!

Panndi: Persze jöhet nagytesó is. Nekik Patrik szobája az ideális :D Nem túl nagy a lakás, úgyhogy tudunk Rájuk is figyelni.

Kép

Kép
sissy29
 
 


Boldog félévet Daninak!

Én közben gyorsan lefürdettem Ficust, apa próbálja altatni. A műveletet úgy képzeljétek el, hogy Ficus tornázik (épp égnek áll a popsija) apa pedig imátkozik hogy aludjon már el! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Hunccutka! Köszönjük szépen! Az altatás vicces lehet! Nálunk is volt már hasonló!

Orsi

Kép
ferminadaza
 
 

 
 

Közbeavatkoztam. Gyereket átpakoltam az ágyába, mert az az érzésem ha saját magát altatja többre jutunk :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Most látom, hogy az elmaradt 100 oldallal a mostani felállás mellett, miszerint a férjem egy hete ügyel, nem túl hamar végeznék! :lol:
Na mindegy! Majd megpróbálom nagy vonalakban!

Orsi

Kép
ferminadaza
 
 


Na mentem aludni, jó éjszakát mindenkinek.

Szofi, tök jó, hogy Csaninak ízlett az úszás. Biztos a nagyfiús Némós fürdőköpenye miatt :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Orsi, nem maradtál le semmiről! Csak csacsogtunk! Azért gyere majd gyakrabban!

Niki, hát én is megnézném szegény anyatanyások virtuális arcát! :lol: :lol:

Én se vagyok hajlandó félni! :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


hat en meg nem hiszem h ez a "felesrol" szolna... :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti! Írtam privit! Köszi!

Kép
szkitty
 
 


Már így is épp lekéstem, de Vilinek boldog 6 hót! Még vanhátra olvasnivaló...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ja, és Daninak is!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Isten éltesse őket!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Meg a családjaikat!

Legközelebb, remélem, már olvasás után jövök majd.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Képtelen vagyok felvenni a tempót! Más két vagy többgyerekes anyukák hogy csináljátok???

Mire pár oldalt visszaolvastam, már el is felejtetem, mit akartam írni.

Hófordulósoknak sok boldogságot!

Szofi! Örlök, hogy Csanival inden rendben, bár ebben biztos is voltam. Jó pihenést nektek!

Jövő hónapban én is jelentkezem hippre!

Dóri, Netti, Gyöngyi! Köszönöm az adatmentős ötleteket és ajánlatokat, de időközben a férjem is talált egy céget, akikkel lebeszélte a dolgot és jövő héten viszi hozzájuk a wincsit.

Holnap (vagyis ma) valamikor a blogba is eljutok remélem.

Kép

Kép
hean
 
 


Hahó, ma nem volt netünk, de lett és gyorsan szavaztam! :-)

Hoztam nektek egy szemüveges képet, ezt már régóta húzom, uram alázza, hogy csúúúnya, hát bíztatom, hogy az övé se szebb! :-)

Holnap de Nyugdíjintézetbe megyek tesóm ügyében, utána igyekszem felvenni a fonalat.

Hean, nehezen! :-)

Kép
Vendég
 


Szerintem a táskák a szemem alatt csúnyábbak, mint a szemüveg! :lol:

Na, jóccakát, alszom vagy 5 órát. :lol:
Vendég
 


Én is a háttérben: törlök.... olvastam a blogban... :shock:

Nagyjából végeztem.

Szép álmokat!



Ui: Böbi, jó csaj vagy:)) Milyen táskák ??? Max a válladon;-))

KépKép

Kép
hase
 
 


Csilla! ????? MIT törölsz??? Mi az, hogy a háttérben?
És te, Netti???

Böbi, dejódejó! Úgy szeretem, amikor megjelensz! :) Szerintem nagyon jól áll a szemüveg!
Nem is reagáltam a leveledre, bocsánat, de nagyon drukkolok továbbra is, hogy a hülye bürokratikus útvesztőben azért időben sikerüljön tesóddal kapcsolatban mindent elintézni!!! Meg jó helyre vinni őt! Azért még mindig nagyon örülök, és emlékeztetni szeretnélek az örömre, hogy felébredt! Tudom, innen távolból könnyú ennek örülni, nektek meg ott van a sok teendő, de időnként nagyon jót tesz megállni, és emlékezni! Puszi, és kitartás nektek!

Itt alszik férjem, és akkorát kacagtam az anyatanyások elképzelt ledöbbenésén!!! :lol: :lol: :lol: Szeintem már ezért érdemes, csak viccből kipróbálni... Na jó, csak vicc. De azárt tényleg nagyon mulatságos!!

Drukkolok Zsófinak!!! Remélem, lezárul ez a helyzet is!

Bocs, Niki, amikor írtam neked, akkor még nem láttam, hogy itt is volt szó a rendelésről. Így akkor mi már lemaradunk decemberről is. De nem baj, vhogy eddig is megvoltunk. :wink:

Hean, drukkolok,hogy az adataitokelőkerüljenek!!! Én úgy bírom, hogy ez az éjjeli programom, amíg még úgysem alhatnék. :) Legalább jól töltöm a várakozás idejét. :)

Balázs képei nagyon aranyosak! Nemrég volt ő is fél éves, Isten éltesse!

Orsi, jó, hogy előkerültél! :)

Hunccutka, én napközben a blogban megdöbbentem, hogy te jó ég, ki ez! :lol: Sztem, ha zugolvasód még nem olvasta ezeket a részeket, akkor törölheted őket, nem derül ki a turpisság! Ha olvasta, akkor meg ez van. De esetleg akkor bemutathatnád őt nekünk. :lol:

AM-nak jobbulást!

Tinu, én is igyekszem meghallgatni a műsort! :)

Szofi, nektek nagyon jó ottat! :) Ügyes Csani! :) Élvezte is? Pancsolt, vagy mit csinált? :)

Gréti :shock: ! Hú, de örülök, hogy nincs semmi nagyobb baj!

Zsüci, jobbulást!!!

Na jó, nem emlékszem most másra. Bocsánat.

Jó éjt mindenkinek, megyek szokásos dologra. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jó reggelt!
Böbi nagyon csinos vagy!!!!!! Jól áll!!!Látna a férjed engem!Szava nem lenne a szemüvegedre! :lol: :lol:
Manó reggelre úgy összebukta az ágyát, hogy rossz volt látni. Áááá, szegénykém.De nem szólt éjjel, hogy zűr lenne, pedig ha más nem, Dani tuti felébred minden pici zajra.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja,Dani babának boldog felediket!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jelentem, Csongor látatlanban megette a Hippes kajákat. Legalábbis a rendelést, mert most cincáltam ki a szájából a papírdarabokat, amire ráírtam, miből mennyit. 8)

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu! :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Böbi: nekem tetszik a szemüd!

Hean: én úgy tudom követni a fórumot, hogy folyamatosan nyitva van a topik és frissítem, mikor van egy pár percem. Így mindig csak keveset kell olvasni. :wink:

Nyílt/zárt: én nem is akarok arra mit mondani, hogy lassan elvi kérdést csináltok pro és kontra ebből a dologból. Inkább csak leírom a saját tapasztalatomat az előző topikommal (Tücis). Ott is felmerült egy idő után, tán egy pár hónappal később, mint itt, de az idő nagyjából stimmel, hogy legyen zárt topik. DE. Ott nem úgy, mint itt, hogy ha jól értem, mindenki jöhetne, aki akar, hanem úgy, hogy azok, akik kezdetektől voltak, külön topikot akartak (benne voltam én is, bár nem én vetettem fel az ötletet és igazsgág szerint nekem nem is tetszett, de nem akartam volna kimaradni a csapatból). Na ebből először is sértődés lett azok részéről, akiket nem hívtunk meg. Aztán egy ideig párhuzamosan ment a zárt és a nyílt topik. A nyílt topik egyre lassabban pörgött, mert ugye a legtöbben csak a zártba írtak. Aztán a nyílton a másik brancs is csinált egy zárt topikot a maradéknak. (Hehe, én ott is ott vagyok.) Ezzel teljesen megszűnt a nyílt topik, senki nem írt azóta. Az eredmény az, hogy van két zárt topik, amiből az egyik gyakorlatilag befagyott, mert eleve kevesebb volt a létszám és mivel az anyukák többsége már visszament dolgozni, kevesebb az idejük, lett más társaságuk stb. A másik zárt (a babanetes, mert a másik anyatanyás lett) pedig még megvan, de erőteljesen megfogyatkoztunk ott is, és vannak napok, amikor senki nem ír. Azért még nem halt meg teljesen, de pl. másfél évig egyáltalán nem volt tali, most volt egy játszóházas egy 3 hete kb. Szóval én azt éltem meg, hogy jó, jó ez a zártazás, mert szabadabban lehet írni, de a természetes fogyatkozásból adódón nagy a veszély rá, hogy épp emiatt fullad be egy idő után. Ha nyílt maradt volna a topik, akkor lehetett volna frissülés. Én nem értem, hogy akik azt írták, hogy lehetnek attól újak, mert zárt egy topik, azok hogy gondolták??? HOgy idejön valaki, meglátja, hogy zárt és kopogtat? Miért kopogtatna, ha azt sem tudja kik vagyunk, mert nem tud belenézni a topikba? Hogy venné fel a fonalat? Szerintem ez totál fura lenne, és nem hiszem, hogy bárki ilyen körülmények között csatlakozni fog a későbbiekben...

Kép
Kép
tinu
 
 


Na még egy gondolatot, aztán eldugulok a témában. SZóval Netti, én téged értelek a legkevésbé. A többi érv számomra tök érthető, hogy ha valakit konkrét személyek kukkolnak (nem egy esetről tudok én is, nekem szerencsére se a rokonaim, se a barátaim nem nézegetik a babanetet, van jobb dolguk). De ez az általános rettegés valami megnevezhetetlentől... Jó, meg lehet nevezni, de ez kb. olyan, minthogy ha azért, mert valakinek a valakijével történik egy baleset (elütik a zebrán), akkor onnantól kezdve te nem mész át a zebrán, mert mi van, ha téged is elütnek?

Én nem letörölni szeretném amúgy a hsz-eimet, hanem archiválni. Mivel itt sokkal részletesebben és gyakrabban írok, mint a babanaplót, tök jó lenne visszaolvasni majd őket. Na erre találhatna megoldást APA. Elkezdtem már kimentegetni a hsz-eimet egyenként, de ezt szinte lehetetlenség végigcsinálni 7000 hsz-szel. :roll: Én pont attól félek, hogy egyszer majd kitörlik őket.

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!

Jelentem, jobban vagyok. Kicsit ráparáztam, hogy nehogy influenzás legyek... :? Asszem ma elintézem az oltást.

Hippes rendelésbe jövő hónapban én is beszállnék... Kérem valaki sikítson, ha aktuális lesz a rendelés, mert mostanában nem igazán tudom követni a tempót. :roll:

Böbi,
szerintem nagyon csinos vagy!!!!!!

Tinu,
Csongi :lol: :lol: :lol: :lol: Kamilla is megrágcsált valamelyik nap egy papírfecnit... Csodálkoztam, amikor a darabkákat a pelusban láttam viszont... :roll: :shock:

Na, szavaztam én is. Igazából én Bangla felbukkanásakor töprengtem el rajta, h vajon hányan lehetnek, akik csak titokban olvasnak minket (Bangla, kérlek nehogy félreértsd, ez nem ellened irányul egyátalán, örülök, h felbukkantál!!). Szóval, én végül igennel szavaztam, leginkább azért, mert sztem a nyílt topic miatt egy "tagot" sem éri meg elveszíteni (Huncutka, Netti, Kitty és a többiek, akik "visszavonuláson" gondolkoznak).

Érdekes volt, amit tegnap írtatok a mozgásfejlődésről, és annak "kötelező" sorrendjéről. Akkor ezek szerint gáz, h Kamilla már 5 hónaposan tudott ülni?! Réka, amúgy Kamilla is fel tudja tornázni magát állásba (az ágyon, ha az apja vagy én mellette fekszünk, ránk támaszkodik, előbb feltérdel, aztán feláll), de nem hiszem, hogy ettől azonnal járni kezdene. Ahogy Tinu is írta Tücivel kapcsolatban: meg tudja ugyan csinálni, de ettől függetlenül egyelőre mászva közlekedik (azt viszont egyre gyorsabban) :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Tinu,termeszetesen nekem nem ez indokom. csak az en sajat privat indokom nem osztottam meg.
De egyebkent nyilvanvalo ha a te kozvetlen kornyezetedben tortenne biztosan mashogy latnad.
Az en szemelyesen indokom mas,nyilvan sokkal "szemelyesebb". Es nem csak ram hat ki hanem a ferjemre is. Szoval nem azert amit leirtam blogban. Az csak megviselt.. mert a noveremek szomszedjai.. feltem oket. ennyi.

Netti
Kép
maumau
 
 


Na, még egy kis dohogás, aztán bedugulok: képzeljétek, szívóznak a munkahelyemen. A lényeg, h a lányt, akit felvettek a helyemre, szintén meg akarják tartani (az eredeti terv az volt, h az anyacégünk indul egy másik koncesszióért, azt is megnyerik, és akkor a csaj oda kerül, én meg vissza a helyemre - csakhogy a T. Magyar Állam befagyasztotta a másik pályázatot). Így most ketten vagyunk egy munkakörre. Namost, erre kitalálták, h én átkerülök egy másik munkakörbe - ami a titulust tekintve magasabb, de igazán érdemi munka nincs mögötte. Tegnap meg felhívott a főnöknőm, és elkezdte feszegetni, h ha gondolom, nyugodtan maradjak otthon tovább, nem haragszanak meg érte... :? :roll: B*sszus.

Kép

Kép
zsüci
 
 


Egyebkent sztem abbol se kene kiindulni,h mas topicnal ez h volt. mert nem mervado. mindenki tud ellen peldat mondani :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu nekem pont ugyanez jutott eszembe, hogy milyen jó lesz később visszaolvasni a hsz-kat, mert ilyen részletesen biztos nem emlékszem majd arra, hogy mi történt velünk ebben az időben. :) Mikor jössz? Vegyek a DM-ben pelust?

Kép
Kép
g_reny
 
 


na én csak gyorsan beugrottam mert mennem kell...

De szerintem nem kell ezt véresen komolyan venni!Szerintem ha a szavazás alapján többen szeretnének zárt topikot,mindegy milyen okból,akkor vhol csinálunk egy zártat!

Igazság szerint ennek vannak előnyei,hátrányai.Hátránya h nehezebb lesz bárkinek is csatlakoznia,bár nem tudom h baj e ha nem leszünk 600an 8) Előnye h talán senki nem fog amiatt eltűnni mert nem akar már nyíltan írni.

Szerintem ha a szavazás úgy végződik h többen szeretnének zártba menni,akkor mivel ez egy összeszokott csapat több mint 1 éve,tartsuk tiszteletben a többség akaratát,és csináljunk 1 db zárt topikot,és össznépileg költözzünk el,vagy próbáljuk ezt zárttá tenni(sajnos nem biztos h ezt lehet....)

Azt hiszem felnőtt,értelmes emberek vagyunk,ilyen hülyeség miatt nem fogunk szétmenni 100 felé!(remélem)Inkább ez egy olyan jel,ami azt jelzi h egy jó társaság szeretne továbbra is,mindenféle kukkoló nélkül beszélgetni,esetleg nem csak arról h hanyas cipőt hord a gyerek! :lol:

Picit furán jött ki h ezt az igényt pont egy olyan(bocs Huncutka :wink: :lol: )hozta fel aki az elmúlt 1 évben alig írt ide!Tehát igazából nincs is "beleszólása" a dologba!De akár ki,pl Neti,ha benned ez már megfogalmazódott h nem akarsz nyilvánosan írni,mindegy mi miatt,akkor mért nem jelezted????Volt már erről szó Dóri,és Petra eseténél,de utána el si felejtődött az egész!

Én azt hiszem ha bárkinek itt ilyen kérése lenne a többiek megértenék és akár 1 ember miatt is megcsináltuk volna a zárt topikot!A megoldás meg nem az h akkor nem írok,meg törlöm magam...de ez az én meglátásom!


na részemről nem is kívánok többet írnia témáról,mert 2napja csak ez a beszédtéma! :lol: :lol:


Várjuk akkor meg h hogy dönt a többség,de nagyon úgy látom h van 1-2 ember aki már a nyíltba nem akar írni ezek után!De akkor kérem jelezzék ezt,és kulturált módon lépünk az ügyben anélkül h kitörne a 3.világháború :lol: :lol:

Aki meg szeret ezzel a társasággal beszélgetni,az szerintem úgyis jön a zártba,nem fog itt maradni és magával dumálgatni!


Na off vége :arrow: mennem kel,randink van 8)

annus11
 
 


Annus, nalam most tortentek olyan dolgok ami miatt megfogalmazodott. El is kezdtem torolni pl a hszeket :roll: (50oldalbol 1 torolve) de majd ma este befejezem :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Ja és még egy!Én mondjuk szeretem ezt a helyet,hiszen itt osztottuk meg egymással a pozitív teszteket,itt közöltük h ki született meg és izgultuk végig,de ettől ezek még megmaradnak,ha nem is konkrétan itt,de az emlékeinkben biztos.Meg szerintem ezt nem fogják törölni...nem szokásuk! :wink: Na mennem kell.....

annus11
 
 


Jajj,ma pelus akció a Corában.Nem hiszem, hogy csak itt.Egy csomag Pampers sleep and play 1999Ft.Meg hozzá a kupon,és akkor 1600Ft-ért veszünk 50db pelust.Ami darabra 32Ft.Szerintem az nagyon jó! Be fogok ma vásárolni,ha hagyják! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Én is szeretek itt, de azért szavaztam igennel, hogy akik nem írnának már nyíltba tovább,azok is maradjanak velünk.Nem szeretném,ha "elvesztenénk" bárkit.Jó kis csapat ez.Igaz mostanában keveset tudok jönni,de mindig jó köztetek!
Petrus is nagyon hiányzik így is! :cry: Hátha akkor ő is csatlakozna.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus: hát nem értem, amit írtál. Most akkor a többség fog dönteni, vagy akár egy ember miatt is lesz zárt topik? :)

Még egy vicceset akartam írni, hogy mikor az ominózus topikban kiderült, hogy már csináltunk egy zártat, akkor a zugolvasók nevében is felszólalt egy valaki, hogy mit képzelünk, hogy zárt topikot csináltunk, mert hogy ő akkor hogy fog ezentúl minket olvasni??? :lol:

Netti: akkor meg pláne nem értem, miért kellett megszellőztetned az ügyet, ha utána meg te nem is emiatt döntöttél úgy, ahogy? Az én életemben is történt már nagyon-nagyon súlyos dolog (ennél súlyosabb kimenetellel, mint amit írtál), nem velem, de nagyon kedves kolleganőmmel és internetes érintettségű. Attól én még nem fogok félni az internettől, mint a tűztől, mert van ilyen, de az nem azt jelenti, hogy velem is meg fog történni. És nem is fogom megírni, mi az, mert nem célom a félelemkeltés. Tragédiák mindig vannak és a közutakon pl. sokkal több, mint a babaneten. :wink:

Reni: én péntekre gondoltam, hmm? MEgnéztem a másik DM-et nálunk, de ott sincs ilyen pelu. Figyi, messze van tőletek a DM? Mert miattunk ne fáradj, akkor beugrunk abba, ami nálatok van, mikor elhozzuk a szajrét.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu: mivel jott egy csomo privi, es kertek h irjam le,ezert. Lehet h tegd pont nem erdekelt,de mast igen. Nem ertem minek olvastad akkor el? ettol sulyosabb dolgokat is emlitenek a hiradoban,nem hiszem h ezzel akartam volna pont en felelmet kelteni..
de egyebkent oda irtam v akartam h mivel engem ez a tema erzekenyebben erint a hszekkel "ovatosan"
legkozelbb majd oda irom,mert most amiket irsz nem erzem tul helyen valonak a temaban.
De mar unom ezt tenyleg.. inkabb tartom magam ahoz h irok ritkan es nem irok semmit,mert igy nem fog senki " belekotni" .

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu.Azon gondolkodtam,hogy szerintem nem azért oszlott fel a topicotok,mert zárt lett.Szerintem előbb-utóbb minden topicnak ez a sorsa.Akár nyílt,akár zárt.Az emberek visszamennek melózni,onnan nem tudnak.Aztán hazaesnek fáradtan.Háztartás, gyerek(ek) férj. És örülnek ha bezuhannak az ágyba,nem lesz erejük olvasni,írni.
A másik ez egyfajta társaság pótlék, szerintem sokaknak. Megszokik az ember egy légkört a melóhelyén.Van kihez szólni, van kivel megbeszélni a gondokat. Aztán egyszercsak mindez megszűnik.Magára marad otthon.És hogyan tovább?Kivel beszélem meg a dolgaim ezután?És akkor jön egy ilyen fórum, ahol sok hasonló érdeklődésű ember találkozik. De szerintem amint visszatér az ember a társasághoz,nem is lesz már az igénye se olyan sürgető, mint anélkül.
De lehet, hogy rosszul látom, bár nem hiszem...

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Netti: mást is érdekelne az, ami az én ismerősömmel történt, ha így vezetném be. :lol: Amúgy meg nem értem, mit akarsz mondani, kicsit zavaros.
Na mindegy, mondom mindenkinek respektálom az érvét, ha az nem valami irracionális félelemből fakad. Azt is respektálom, csak nem tartom elég indoknak ahhoz, hogy emiatt zárt legyen egy jelenleg jól működő topik. Az az igazság, hogy én pl. tökre megbántam azt, hogy az előző topikom zárt lett. Pl. pont az, aki miatt a leginkább zárt lett, nem is ír már egyáltalán.
És pl. ha hamarabb lett volna zárt, akkor hogy csatlakozott volna Gyöngyi, Réka, Anikó és mások, akikről most még kevesebbet tudunk, de az általam említett három grácia rendszeres talijáró pl. Vagyis igen sokat vesztettünk volna...
De mint írtam, részemről mindegy.

Kép
Kép
tinu
 
 


Holá!

Remek éjszakánk volt....8kor keltünk!!! :D
És dentinox nélkül megúsztuk!!! :D

Böbi!
Sztem csúcsszuperül áll neked a szemüveg!!!!!!!
Ez a markáns keret kimondottan jól áll a lágy vonásaidhoz.! I like it! :D (apa meg nem ért hozzá...... :roll: )

Tinu!
Én spec. nagyon kiváncsi lennék az említett storyra...ha nem túl indiszkrét elmesélnéd a blogban??????
Csongi rendületlenül kanalazik????
Én tegnap megint bepróbálkoztam a nem édes ízzel....jaja, tudom akaratos parancsnok mami vagyok....de lánykám is elég rátarti...így sajna nem ette meg a paradicsom-cukkini-tészta HIPPet.... :?
Aztán kinyitottam egy alma-bio gabonát.....felfalta.... :roll:
Reménytelennek érzem, hogy lekattanjunk az édes ízről.....
Bár!
Lehet hogy csak simán rám ürött és hiányzik neki belőle a só.... :roll:

Zsüci!
:? Ez nem túl faszányos..... :?
Így is visszamennél melózni? A magasabb munkakörhöz több pénz is jár(na)!!!! :roll:
Nekem is hiányzik Petrus és a többiek, akiknek nagy része a topic 'nyíltsága' miatt távozott.....
Ha zárt lenne, lehet hogy 'visszakapnánk' őket, sztem még írhatnánk is nekik, hogy mit szólnak a felvetéshez..... :roll:

Én úgy gondolom, hogy az egyéni indokokat félretéve, ha mérleget készítünk, akkor sokkal több érv szól a zárt topic mellett....(nyíltabb kommunikáció, kevésbé kiszolgáltatott információk, az esetleges régi, de kilépett tagok újbóli csatlakozása, zugolvasók-kukkolók kizárása.....stb.)
Eddig az egyetlen indok az nyílt mellett az volt, hogy akkor csatlakozhatnak még hozzánk...... :roll:
Szerintem aki szeretett volna csatlakozni, az vagy már megtette, vagy zugolvasó.....azt nehezen hiszem, hogy eddig nem figyelte volna ezt a topicot és egy év múlva a várandóság topicban keresgéli a májusiakat.....ő már a gyereknevelésnél fog nézelődni..... :roll:

Kép
mozza
 
 


Tinu ez azért olyan rosszul hangzott!!!Aki nem talijáró az már nem is értékes tag?????

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hú,megint mire jövök.....

Most csak gyorsan,mert mennem kell.

Netti,hiába törlöd a hsz-at.Tárolt változatként a google úgyis kidobja őket,annak ellenére h Te törölted már!!
Sőt ha Apa innen törölné a topicot,a tárolt változatot kidobná mindig a google.
Tehát fölöslegesen csinálod. :roll:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mozza: nem, nem fogom leírni a blogba. Majd személyesen elmesélem egyszer, ez még nem is blogba való sztori sajnos. :cry:

Kutyafüle: nehogy mán félreértsd! Azt mondtam, hogy ők jelentősen hozzájárulnak a közösséghez, pl. rendszeresen járnak talikra is. Attól még aki nem tud járni, lehet ugyanolyan értékes tag. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Ok Tinu, nem értettem félre, csak így is olyan rossz, hogy csak pestiek tudnak talizni.Úgy érzi magát a vidéki libus, hogy kimarad valamiből. :cry: :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Amúgy mikor is zárul a szavazás?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó reggelt!

Tudom (remélem), hogy ez a zárt / nyílt topik téma nem feltétlenül én miattam lett téma, de azért az "énféle zugolvasók" nevében csak annyit, hogy azért engem se úgy képzeljetek el, hogy minden nap csak arra vártam, hogy azon csámcsoghassam, hogy kivel mi történt otthon, és erről az ismerőseimnek beszámoljak... Novemberben írtam utoljára, aztán bekukkantottam májusban, amikor Haninak is születnie kellett, a legnagyobb boldogsággal olvasgattam, hogy a kis csöppök, akik amikor utoljára beszélgettünk még csak pár centis életkezdemények voltak, lám, megszülettek. Aztán minden hónapban 1x-2x benéztem, hogy mi van Veletek. Sem időm, sem kedvem nem volt nem hogy írni, de olvasni sem ennél gyakrabban. Na erről a témáról részemről ennyi. Meg talán még annyi, hogy mondjuk azt én sem szeretném, ha pl a párom kollégái olvasgatnák a hétköznapjainkat...

Tényleg, már azt sem tudom, hogy szavazzak... :shock:
bangla
 
 


Kutyafüle: mert ki is maradsz - a talikból. De ha el tudod intézni a karisat, az tök jó lenne és végre megismerhetnénk téged is személyesen. Bár Annus már ismer. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
Hűűűűű, akkor tényleg para lehet, ha még oda sem való..... :?
Szavad ne felejtsd, akkor majd élőben....

A sóról jut eszembe....mikortól lehet pici sót is adni????? :roll:
Én sem enném meg így a zöldséges pépeket....egysz. sz*r ízük van a gyümisekhez képest...illetve semmi ízük nincs.... :?

Kutyafüle!
Én spec. azért vagyok itt, mert nem nagyon tudom senkivel sem a praktikus babás napi dolgokat megbeszélni és senkitől nem tudok friss-naprakész gyakorlati tanácsokat kérni a dokkeren kívül.
Összesen 1 babás barátnőm van, de nem tartozik a szűkebb csajos brancsba.
Szóval én nem nagyon tudnám senkivel a 'kakis-büfis témákat' megosztani.... :?
(azért nem véletlen, hogy a rendszeres tagjaink nem adtak danoninót a 3 hónapos babának..elég jó, naprakész javaslatokat kapunk egymástól....és ennek is köszönhetően szerintem a BABÁKNAK teszünk jót! :roll: )

Én elég racionális ember vagyok.....én ált. mérlegelek és döntök.....most egyértelmű volt számomra hogy melyik irányba lendül a mérleg nyelve.... :roll:

Kép
mozza
 
 


Süt a nap! :)

Hean! Megtanultam, gyorsan olvasni ;)

Zárt/nyitott topic:akik régóta itt vannak, tudják, hogy már 1x menni akartam, aztán csakazértisittmaradtam... :D
Én is nagyon örülök a frissen csatlakozottaknak, de szerintem teljesen korrekt dolog, ha húzunk egy vonalat, és aki eddig előbújt, az marad, aki meg nem, az magára vessen. Végülis félévesek a gyerekeink!... Amúgy, akiket nem ismerünk személyesen, azok még mindig tartogathatnak meglepetéseket... (Akinek nem inge, ne vegye magára!)

Mozza! Próbálkozz először a zöldfűszerekkel. Nálunk anno bevált. Pici petrezselyem, kapor, vagy egybek. Nagyon jól feldobja az íztelen krumplit. Ja, pl.. kömény is tuti (azt már egészpici babának is lehet adni). Én a rendes, felnőtt kajjának készített krumpliba is szoktam egy csipet őrölt köményt tenni...[/b]

Kép
szkitty
 
 


Sziasztok!

Úgy szeretnék jönni hozzátok többször.

Eddig csak Mozzát olvastam vissza. 9-10 hónapos kornál előbb nem érdemes sót adni. A baba nem ínyenc. :) Neki elsősorban a természetes ízeket kell megismernie. Már esztek sok mindent?

Mi a jövő héten kóstoljuk az almát,

Hétvégén volt a keresztelő és Apor születésnapja, nagyon szép volt.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Nem voltam tegnap, aztán megint 600 oldal :)

Látom téma a nyílt/zárt topik... Részemről tartózkodom, engem igazából nem zavar, ha már is bele-beleolvas, szóval döntsön a többség!

Böbi,
szerintem nagyon jól áll Neked a szemcsi :) és szép nagyon az a szemüveg, karakteressé teszi az arcodat.

Szofi,
voltatok babauszin? (nem tudtam visszaolvasni, csak ezen az oldalon láttam megemlítve.)
Próbálkoztok más kajcsival?

Betegeknek jobbulást!!

Mi voltunk kedden védénőnél, Bogi 67 cm és 6600 gr. Keveset hízott az elmúlt egy hónapban (250 gr-ot), így mondta a védénő, hogy kapjon már mást is. Tegnap megette majdnem egy egész almának a levét, bár sztm a nagyrésze az előkén végezte :)
Várok 1-2 napot, nem lesz-e kiütéses, aztán kapja majd minden nap, a 2. kajcsi előtt.

Na megyek, Bogi még fent van, igaz ma 3/4 9-kor kelt...

emese1979
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?