Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Laar, koszonom, hogy teis leirtad. ERre emlekeztem is, hogy tusolas kozben tortent. Miracska itatasaval, hogy alltok? Proballtal mas teat?

Petram, jo hogy jottel, es tessek kionteni a szivedet. Tudod, hogy szivesen meghallgatunk. CSinallj karacsonyos micimackos dolgokat, tudod nekunk az a kedvenc:) Az oltassal egyet ertek veled, de felek is , mert is bezartak egy sulit, nem tudom mi lesz. Igaz mi nagyon keveset jarunk ki, de sosem lehet tudni. ENis megkerdezem majd a dokinkat!

Daniella, latom szabalyszeruen esztek:) Furcsa h nem szereti a tokot, szerintem proballd meg maskor is. eszterrel is volt igy hogy eloszor nem szerette aztan meg igen.

Suzy, hogy van anyukad mikor megy haza?

Lucam imadkozom enis. NEm tudom miert elunk ilyen rossz vilagot, de ahogy kinez ez nem javul. Nallunk is van annyi mindne a csaladban sajnos.

Lehet hogy anyukamat muteni kell pajzsmiriggyel. Kerlek imadkozzatok erte is.

MOst ne haragudjatok d emegyek Eszter rosszalkodik apanak.

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok!

Nem lesznek meg már sajnos a képek, a szgépről töröltem és nálunk nem úgy van beállítva h a lomtárba ürül, ha egyből véglegesen törlődnek..és múltkor a gépről is töröltem őket,mert már nem volt hely..háát így jártam..de majd lesznek szebbek, talán nem a legfontosabbak vesztek el

Luca!
Szorítok tesódért,minden rendben lesz velük.
Próbáltam más teát, gyümilevet, bébikaját felhigítva, de csak akkor iszik, ha kedve van, meg ha éhes, de akkor sem mindent, ma megint megivott 100 ml instant teát.

Angyal!
Imádkozom anyukádért, remélem nincs komoly baj.

Daniella!
Ma vettem tejpépet, a doki írta fel, vaniliás, remélem szeretni fogja a gyerkőc, este meg is próbálom..

most megyek, apa is talán lassan haza ér a háztól már.

puszi csajszik

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok Drágáim!

Tudom, hogy eltűntem, mint szürke szamár a ködbe... ezer bocs és egy anyamedve miatta, de most bepótolom a sok hozzá nem szólást :lol: Minden nap olvastalak Benneteket, volt, hogy még a munkahelyen is felnéztem a netre titokba, mert elvileg nem szabad, gyakorlatilag meg mindenki csinálja.... :oops:

Etna: micsoda kis Don Huan-t nevelsz :D Gratulálok az elinduláshoz! Sikerült vevőt találni a lakra?

Luca: gratuláció nektek is a járkálás végett :D Én nem kaptam videót, légyszi ha időd engedi a gaalmarta80@gmail.com-ra küldd át. Fel a fejjel, ennyi rossz után már csak jó jöhet! Minden rendben lesz testvérednél, most már biztos többet tudsz, ha van lehetőséged, majd tájékoztass minket mindenképp!

Angyal: már csak kettőt kell aludni... Vigyázz nagyon magatokra :D

Bibócska: tök jó h szimpi a védőnő, sokat tud segíteni, de teher is tud lenni ha nem igazán normális.... A miénk elég gáz.... Egy nap egy gyereklátogatás, sokan nem tudják elküldeni, de nálam biztos nem fog órákat üldögélni, inkább be sem engedem majd 8) Pihengess ezerrel és próbálj meg nem idegeskedni, hidd el minden rendben lesz!

Vasi: hidd el engem is furkál a lelkiismikém, h nem jelentkeztem.... Annyira jó, h van peteérésed! Látod-látod nem szabad elkeseredni! Mindenre van megoldás! Az orvos is tutira megcsinálja abeavatkozást, aztán kaptok egy olyan eleven csemetét aki még Etna Botijánál is ördögiebb lesz!!!!

Grácus: nem kell aggódni, nem lesz semmi gond a műtéttel, hisz rutinműtétnek számít. Munkaügyben azt tudom mondani, h ne várd h ők hívjanak, hanem érdeklődj telefonon náluk hetente kétszer, mert különben nem vesznek komolyan de ha érdeklődsz akkor többmindent megtesznek annak érdekében, h neked munkát találjanak! Hidd el, tapasztaltam! Rámenősnek kell lenni!!!

Petra: sajna ezt amunkahelyet nem fogom megszokni, ugyanis holnap azonnali hatállyal megszüntetem a munkaviszonyomat. Majd holnap ha már túl leszek rajta leírom a részleteket. Tiszta jó, hogy már aludtatok a házba:) Nem is tudom, h ezek után h tudjátok megállni h ne ott aludjatok. Pénteken kezdődik a cikluskövetés... kiváncsi leszek nagyon! :lol: A védőoltásról NEKEM az a véleményem, hogy felesleges.... Ugyanis mondjuk ha te most beoltatod a csemetéid, akkor a védőoltás csak arra az egyféle vírusra jó, de ez a vírus olyan gyorsan mutálódik, h mire ti esetleg elkaphatnátok, akkor már egész más lesz és az oltás az ellen nem ad védelmet. Talán úgy lehet ezt a legjobban elképzelni, hogy az oltás a háromszög alakú vírus ellen véd, de mire mondjuk a csemeték megkapják már kör alakú lesz, te meg mondjuk már a rombusz alakuvá mutálodottat kapod el. Remélem azért érthető a véleményem. Meg ezt szerintem megint a média fújta fel, mint anno a madár -és sertésinfluenzát. Küldök is nektek egy e-mail-t, "hülyék vagyunk?" ez lesz a pdf neve.

Most ennyire futotta.... akiket kihagytam azoktól bocsi, de be fogom pótolni, ígérem!

Pusszantás!

Kép
Kép
arte
 
 

 
 

Hejjjj, de jó, látom beindult a fórum. :lol:
Első sorban írom az új email címem, végre megcsináltam.
birlizsuzsanna@gmail.com

Etna, nagyon várom a híreket. Boti nagyon aranyos lehet ahogy megy és élvezi is. Nem csodálom hogy elkényeztetted hiszen rengeteget harcoltál érte. Ez így természetes. Amit nagyon nehezen kapunk meg azt nagyon meg tudjuk becsülni.
Arte, várom a híreket hogy mi történt a melóhelyen. Elképzelésem sincs hogy mi lehet mert annyira fel voltál dobódva amikor kezdtél. Sajnálom hogy így jártál.
Petra, nem szeretnék tanácsot adni az oltással kapcsolatban. Én nem adatnám be a gyerekemnek az tuti. Inkább védeném ahogy Edina is írta. Vitamin, foghagyma, sűrű kéz és arc mosás és keveset vinném társaságba. De, ismétlem, tanácsot nem adok. Erről mindenkinek maga kell dönteni.
Laar, én csak egyszer kaptam képet tőled Mírácskáról, de az nem mostanában volt. Még nagyon picurka volt. Ha gondolod elküldöm de én motorosat nem látok rajta csak a lábacskáját és a gyönyörű arcocskáját.
Grácus, pusszantlak. Most nem tudok mást írni. :lol:
mára ennyi mert most látom hogy van 10 percem elkészülni és mehetek dolgozóba. Tök jól el vagyok veletek, majdnem elfelejtettem menni dolgozni. :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


lányok gyors bejelentkezés, aztán szunya, mert hulla vagyok:
tesómat megműtötték, vakbéllel álltak neki, de nem volt biztos, hogy az. Minden simán ment, rövid műtét volt, de NEM VAKBÉL!!!!!! Igazából egy nyirokcsomó van nagyon begyulladva, ami a vakbélhez legközelebb esik, ettől fáj iszonyatosan mindene. A vakbelet azért kivették, nehogy később gondot okozzon. MOndtam én, úgy állltak neki műteni, hogy lehet nem is vakbél, ezért vizsgálgatták két napig majdnem.... csak szerintem ezzel a fájdalma nem szűnik meg, de legalább már tudják mi a baj és antibiotikummal kezelik. Nem kell aggódni, baba jól van, csakis olyan szereket használtak, ami kismamáknak való. így állunk most, 4-5 napig lesz bent. reggel megyek be hozzá, Tamás mamira marad ismét, ezért is aggódhatom. Azért Győr mégis 35 km, ide Csornára könnyebben mentünk volna hozzá :( mindegy, szorítsatok továbbra is, köszönöm az eddigi drukkokat, ránk fér nagyon. Amint tudok írok, és remélem előbb-utóbb vissza is tudok olvasni, mert most csak a Lucásakat olvastam el :) jó éjt

Kép

Kép
luca81
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Luca, köszönöm a videót. Annyira jó volt nézni hogy el képzelni nem tudod. Néha kicsit izgultam ne hogy elcsússzon, de aztán rájöttem hogy csak kiestem a ritmusból. Látom nem csak mászkál hanem most még jobban tud pakolni, így most egyszerűbb lesz hiszen szét is tud majd hordani mindent a lakásban.
Örülök hogy tesód túl van a műtéten és annak még jobban hogy a baba jól van. Továbbra is nagyon szorítok neki.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszi szépen a hozzászólásokat! Nehezen, de sikerült döntést hoznom. A gyerekeket nem de magunkat beoltatjuk mindannyian! Én személyszerint nagyon félek, a Flóra miatt.
wpetra
Pusztavám
 
 


sziasztok lanyok!
Draga Lucam most olvasom mi törtent....
nagyon sajnalom,
imadkozom a hugodert tiszta szivböl,hogy felgyogyuljon minnel hamarabb!
Angyalkam a Te anyudert is tiszta szivböl imadkozom!
Anya holnap megy haza,hala Istennek!
en meg ma megyek orvoshoz mert mar honapok ota faj a fejem,ma mar sirni tudnek.....kerek egy fej ct-t mert mar nem birom!
na megyek lanyok bocsanat hogy nem irok most mindenkinek!
puszi mindannyiotoknak!
suzi2
 
 


Angyal, neked akartam írni még tegnap este csak hirtelen észre vettem hogy már csak 10 percem van készülődni a munkába menés előtt és hirtelen hagytam abba az írást. Nagyon sajnálom hogy rátok jár a rúd mostanában, anyukádnak nagyon szorítok. Holnap mész dokihoz ha jól emlékszem, majd várom a fejleményeket és anyukádról is írd majd meg a híreket. Imádkozom értetek hogy minden rendben legyen.
Suzi, tök jó hogy anyukád már jobban van. Továbbra is sokat gondolok rátok. Sajnálom hogy ilyen szörnyű fejfájás gyötör, de szerintem nem úgy van a fejedben a hiba ahogy te gondolod és ct nem igazán mutatja ki. Az én véleményem hogy mostanában igazán sokat stresszeltél anyukád miatt és hiányzott a párod is. Az időjárás is hol ilyen hol olyan. Remélem csak ennyi a gond mert ezt könnyebb orvosolni. Pihenned kéne egy kicsit és kikapcsolódni mert a munkád sem valami nyugis hely. Kitartást csajszi.
Petra, örülök hogy döntést hoztál. Én is remélem hogy a gyerekekkel nem lesz semmi baj. Flórát meg szerintem nem kell annyira féltened hiszen ügyesen gyógyult ki a megfázásból is, az immunrendszere kialakult már.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!
Tamás elaludt, miután akkorát esett, hogy csak na. Az ágy sarkának nekidőlt, a szőnyeg meg kicsúszott a lába alól, akkorát szólt a feje a parkettán, totál megijedtem, remélem nem lett semmi baja. Sírt két percet, aztán elaludt.
Megjöttem tesómtól, egész jól van, pontosabban mikor mentem 10 körül még nagyon gázosan volt, előtte öt perccel ültették fel, iszonyatosan fájt neki, aztán kimentünk wc-re, persze ez is kínszenvedés volt, de mikor eljöttem kettőkor már egész jól volt, nem fájt annyira a seb. Sőt a görcsei is megszűntek annak ellenére, hogy ugye nem vakbél miatt volt, hanem a nyirokcsomó gyulladás miatt. Baba jól van, nézték ma is, remélem így marad. Szorítsatok továbbra is!

Olvasgattam vissza, pár sort fűznék hozzá a dolgokhoz: h1n1... én is dilemmában voltam, hogy oltassak-e. Apa is, de végül Őt beoltották, főnökének anyukája szerzett ingyen oltást, be is adta, orvos mellett dolgozik. ÉN továbbra sem tudom, receptem már van, de még nem váltottam ki. ÉN is úgy gondolom, hogy fel van fújva az egész, arról senki nem beszél, hogy a sima influenzában hányan halnak meg..

Angyal, Suzi!
ÉN is imádkozom anyukátokért! Biztosan minden rendben lesz, de most már tényleg elég lenne a betegségekből! :(

Arte!
Kíváncsi vagyok nagyon a sztorira, hogy miért hagytad ott az új munkahelyet!

Vasi!
Örülök, hogy odaért a video és hogy tetszett. Édes nagyon a törpém, azóta meg sem áll, nagyon ügyes már, szinte fut :D

Etnám!
Köszi az sms-eket, látod így járt szegényem. igazából feleslegesen műtötték meg, gyógyult volna antibiotikumra is. Annyira állítják, hogy semmi baj, babával minden rendben, csakis kizárólag olyan szereket kap/kapott, amik kismamáknak valók. Remélem tényleg így van.

Petrám!
Neked is köszi a drukkot, a kedves sorokat! Sokat jelentenek.

Mindenkinek köszönöm, most már nyugiban vagyok, de ez a pár kikészített teljesen. :( halálra aggódtuk magunkat, hogy közel két napig miért nem tudnak semmit csinálni, ha mégis vakbél, akkor kilyukadhat és súlyos állapot lép fel, nem csak a baba, de tesóm is veszélyben van. Ilyen hülye gondolatokkal voltunk két napig, mire végre kinyögték, hogy műtik. De UH nem igazolta a vakbelet, állítólag az kimutatja. nem értek hozzá, de valahol mégis igazuk volt, hogy nem mondták 100%-ra, hogy az. na mindegy, lényeg, hogy túlvagyunk rajta.

Etnám még vmi: Kérdeztem mailben az albiról vmit, olvastad?

Most mennem kell, mert ezer a dolgom, alig vagyunk itthon, semmire nem jut idő. PUszi Nektek és még egyszer köszi a sok-sok imát!

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!

Etna kérdez csak nyugodtan ha tudok válaszolok!!

Luca imátkozok Tesódért és a Babáért is!

Angyalom Anyukádért is imátkozok!! Drukk a holnapi UH-hoz!!

Arte kiváncsí vagyok nagyon, hogy mért nem tetszik a meló!!

Remélem mindenki jól van!!

Ma feküdt be a férjem holnap műtik!! Nagyon ideges vagyok, hogy minden rendben legyen idegesebb vagyok mindt mikor engem műtőtek!!! :shock:

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Grácus!
Bocsi, hülye vagyok mostanság, de miért is műtik a férjedet? vmi sérv? ha jól emlékszem. Drukkolok nagyon én is holnap! minden rendben lesz! puszi

Kép

Kép
luca81
 
 


Lágyéksérvvel. Köszi és puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok!

Gracus, imadkozom enis a ferjedert, hogy minden rendben menjen, es a JOIsten atsegitse a muteten!

Lucam, egyet ertek az oltassal kapcsolatban, hogy merjen beadni az ember a gyerekenek egy olyan oltast, amirol nem lehet tudni kovetkezmenyeket. MEg kimondnai is felelotlenul hangzik. Meg magunknak is huzos, hisz eleg fiatalok vagyunk ahoz, hogy 20ev mulva ne adj Isten bajunk essek. GEyunk sok vitamint, es mi nagyon keruljuk a nagy forgalmas helyeket. Eszterrel szinte egyaltalan nemis megyunk el itthonrol, csak anyukamek. Orulok, hogy tesoddal minden rendben van a vegen, es a baba is jol van. Sajnos megproball minket az elet eleg sokszor. De a fo, hogy jo a vege. Mihamarabbi felgyogyulast neki! Es puszi Tamasodnak a bibijere

ARte, aranyos vagy, enis pont igy szamolom, hogy mar csak eggyet kell aludni. Holnap este jovok:) Azert remelem pihizni is tudsz munka mellett.

Zsuzsa, remelem tudom vinni a keresztet, hisz "csak" akkora amekkorat elbirok. Sajnallom anyukamat, hogy nincs jobban es nem segithetek rajta. MA volt CT-n de csak szerdara kapott idopontot dokinal, addig ugy erzi nem birja ki, es en proballom biztatni, de nehez. KOszonom az imaidat. Nemsoka eljon a buvos datum nemigaZ? Izgulsz? Mikor is kell menned 22-en?

Petram, biztos nehez volt a dontes, mert nagy dilemma ez, es nehez helyesen donteni, mondhatnam lehetetlen. A Kornelka nem kapja az oviban? Nallatok ebbol a szempontbol lehet felni, hogy ott a sok gyerektol elkaphatja, de a fo, hogy vitamin bombazd, es ha eszre veszel valami aprosagot rogton doki igaZ?

Suzy, orulok, hogy edesanyadat hazaengedik, ez jo jel. Koszonom az imaidat neked is. Remelem mindkettonk edesanyja rendbe jon. Lehet, hogy az en anyucimat is muteni kell, de nagyon imadkozom hogy legyen mas gyogymod, mert akkor Kolozsvarra kell vinni ami 100km, es nem tudom kire hagynam Esztert, de anyat sem tudnam magara hagyni. NAgyon nehez ez. Voltal dokinal. Vigyazz a buksidra nem jatek. Nezd meg anyukam hogy tonkre ment szegeny a stressz miatt. NAgyon vigyazz magadra draga!

Most megyek pancsizok gyorsan, szegeny Eszterket is csak letusoltattam, ugy sirt, hogy nem maradhatott a kadba, de most az esozes miatt zavaros nallunk a viz, nem akartam, hogy ucsorogjon benne.

JO ejt mindnekinek! Pusizka! Remelem senki nem maradt ki, ha igen 1000bocs.

Szilvi, hol vagy? ELtuntel? Niki, AMelia nem hagy jonni?

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


sziasztok
csak gyors bekukk.
Mírának nem ízlik a tejpép, hadonászik össze vissza, ha lekötözöm akkor meg hisztizik(ezt nem szó szerint kell érteni)

nem is írtam 68,5 cm és 7500g

jah, és megvannak a képek, egy ismerős ajánlott progit, és azzal vissza tudtuk hozni őket

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Angyalom az oltással azért állok hadilábon, mert most tuningoltuk fel az immunrendszerünket, viszont azt mondják, hogy ez a vírus pont az erős immunr-üeket támadja, mivel olyan hirtelen reakciót vált ki, hogy az súlyos szövődményeket okoz... legyen okos az ember. Felnőtt orvosunk javasolja, gyerekorvos egyértelműen ellenzi, főleg ilyen kicsinek. Unokatesóméknak (10 éves) adtak papírt iskolában kérik-e, 25-en vannak az osztályban, senki nem kérte... szóval nehéz a döntés tényleg.
Anyukádért imádkozom, remélem nem lesz komoly, nem kell Kolozsvárra vinni! Majd írd a híreket, meg hogy mi volt UH-n, azt is. Tesókámnak 90 mm-es a baba már!
Puszi, jó éjt, fekszem le, mert hulla vagyok, napok óta alig alszom.

Kép

Kép
luca81
 
 


lányok!

most tudok írni, nagyon gáz a helyzet a szomszéd iskolát bezárták a h1n1 miatt. boti meg kezd náthás lenni, szóval eléggé kivagyok. mondták a hírekben is, hogy rákospalotán bezártak egy iskolát, hát az itt van nálunk. nem merem közösségbe vinni botit, pedig kéne vásárolgatni karira, majd, ha múlik a járvány. drukkoljatok értünk!

sajnos mennem kell, luca, vasi írtam mailt!

csók mindenkinek

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok lányok,

Csak gyorsan irok, mert mennem kell a munkanélkülöiben. Késöbb remélem tudok jönni.

Csak a h1n1hez akarok hozzászólni. Hátha ez segit valakinek dönteni.

A hollandok nagyon sokat tököltek azon, hogy mi legyen. Végül is a hivatalos vélemény, hogy a gyerekeknek fél év és 5 év között ajánlott beadni az oltást, illetve a szüleiknek valamint a félévnél fiatalabb babák esetetében csak a szülöknek lehet. Mindenki, aki ebbe beleesik kap meghivót az oltásra. Persze nem kötelező, de ajánlott.
Szóval mi is megyunk Arjannal.

Kép
lesza
 
 


Sziasztok!

Sztem felesleges a pánik mindenfelé..más influenzában is haltak meg ennyien,és betegedtek meg ilyen sokan, csak most a gyógyszergyártó cég kis summát szeretne, ha már legyártották..én sosem oltattam be magam, most sem fogom, párom rengeteg emberrel van kapcsoltban, neki javasolta a gyerekdoki, meg ingyen is van, mert a cége intézi..én azt mondom ilyen kicsi gyereknek, mert fél éves kortól adható, sztem inkább ne...de döntse el mindenki maga.
Az hogy bezárnak egy iskolát, mert két gyereknél megtalálják a h1n1-t, az még nem azt jelenti h mindenki influenzás abban az intézményben aki beteg.

Etnám!
Remélem meggyógyultok..ez az influenza még biztos sokáig eltart, addig nem mentek ki a levegőre sem? mert ott is elkaphatjátok bkitől.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


sziasztok lányok

jaj etna remélem nem az a mocsok vírus kerülgeti botit csak max:egy kis nátha...

luca remélem tesód jobban lesz...

suzi örülök hogy anyud hazamehet..ez nagyon jó.

angyal ugye most már nincs semmi gond?se barnázás se vérezgetés??ha nincs ne is legyen

nem voltam mostanában de járkáltam orvoshoz meg védőnőhöz...
el is fáradtam ma nem is csinálok semmit:-)
el vagyok szokva a mozgástól hiszen 10 hetet majd végig ágyban voltam.
na szóval voltam a laborban minden eredmény jó vizeletem is jó.
belgyógyászaton is minden ok.ekg és vérnyomás is rendben van.
így tegnap voltam védőnőnél(még mindig kedves,szimpatikus)és és és és képzeljétek megvan a KISMAMAKÖNYVEM!!!!!
olyan boldog vagyok csak egy kicsi dolog de mégis nekem az egyik legszebb legjobb könyv a világon.most már kézzel fogható hogy kisbabát várok.
most már vinnem kell magammal mindenhova de jóóóóó.és belekerülnek az adatok majd kismanóról és remélem csakis jó dolgok kerülnek bele!!!!!
eddig nincs okom panaszra minden rendben van.
tenap olyan hányingerem volt ez volt eddig a legerősebb mióta kismanó velem van.már majdnem jött vuk is!!de aztán meggondolta magát.este szintén nem voltam jól de az már nem volt olyan erőteljes mint délután.most még jól vagyok.
de nem bánom én ezeket a kis-nagy hányingereket mert bízom benne hogy kismanó jól van és így jelez nekem ne aggódj anya jól vagyok :D :D
uh.kedden kell menni már nagyon várom remélem jó híreket kapunk!!!
puszilok mindenkit ha nem jönnék kellemes hétvégét jó pihenést kívánok....
cupp-cupp
bibócska
 
 


Szia Bimbócska!

Olyan jó olvasni a soraid.Érezni, h mennyire boldog vagy..Hamarosan 12 hetes leszel..nagyon repül az idő, és kicsit fellélegezhetsz, nem kell ennyire aggódnod.Már gondolom látszik a kis pocakod is.
Sétálj sokat a friss levegőn, főleg most, h ilyen szépen süt a nap.

puszika nektek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


sziasztok lanyok!
Angyalkam,tovabbra is imadkozom anyukadert,nagyon bizom a jo Istenben ,hogy vegre valahara egyszer meggyogyulnak!
Hivtam anyat nagyon jol van,boldog hogy vegre otthon lehet es nagyon var hogy hazaerjek! gondolok rad sokat es szoritok a holnapert!!!!! aztan gyere gyorsan hozzank hogy mi is halljuk a jo hireket!
Bibocska örülök hogy jol vagy,nagyon jo olvasni hogy ennyire boldog vagy! csak igy tovabb es nem lesz semmi baj!
Hat lanyok en tegnap voltam orvosnal egy kivalo specialista,anno ö küldte a parom Amcsiba a tumorjaval!
hat megvizsgalt azt mondta hogy ne is csodalkozzak hogy nem leszek terhes hisz a jobb oldalam es ott ahol a vejem faj mindig a csigolyaim es minden reszem olyan mint egy öregasszonye!
elajult a hasamon,hogy hogy összekaszaboltak anno a baba miatt,a fogaimbol (3 db) ki kell szedni az amalgan tömeseket mert az megmergezi a testet!
kaptam a vagasaimba 4 injekciot a fejembe kettöt a nyakamba kettöt a hatamba negyet...lanyok azt hittem beszarok.....ma mennem kell megint aztan a fogorvos utan megint kezelni fog!
most faj minden porcikam a sok szuras miatt ,de ez normalis!
es mindez eddig 400 eu ! draga de ö egyszer mer megsorozott engem,mikor mindig beallt a nyakam es azota semmi bajom!
hat meglatjuk ..en megteszek mindent csak legyek mar egeszseges! delutan meg benezek ha lesz eröm nagyon felek a szuriktol ,ugy sirtam mint egy kisgyerek!
csok csajok mennem kell!
suzi2
 
 


Sziasztok Lányok..

Csak gyors bekukk. Bocsánat, hogy ritkábban jövök, de nincs semmire igazán erőm, időm.

Sadának istenien sikerült a szülinapi meglepi, csináltam Charlotte tortát, tárkonyos pulykaragu levest, aszalt barackkal és mazsolával töltött csirke és pulykamellet knédlivel és tejszínes kapormártással. Gyertyát gyújtottam, és úgy vártam. Nagyon hangulatos volt, tetszettek neki az ajándékok is, jól is álltak neki.
Vettem egy Kívánságlámpást, amit (mivel aznap mikor volt Sada szülinapja zuhogott az eső, és akkor nem lehet felengedni a lámpást) majd szilveszterkor együtt fogunk felengedni az égbe.
Jópofa kis dolog, olyan mint egy hőlégballon, csak kisebb, és az alján kell meggyújtani, a meleg levegő meg felemeli az égbe. Lehet rá írni kívánságot is. :-)

Nődoki mondta a rossz hírt, de majd megyek hozzá egy hét múlva, hogy nézzen meg, van -e valami változás. Addig nem is idegelem magam.

Úgy néz ki, nekünk H1N1-ünk volt. Makacs egy vírus ez, még mindig köhögünk, Sada tegnap volt a tüdőgondozóban, hogy nem lett-e valamilyen szövődmény, hála a jónak, nem.

Most megyek, remélem erőre kapok, és tudok írni mindenkinek.

Puszilok mindenkit, és attól függetlenül, hogy nem jövök, sokat gondolok rátok... Nofi

nofertiri
 
 


Sziasztok!

Még élek! Mindig olvaslak benneteket, csak írni nincs időm. Reggeltől estig dolgozom, nagyon kevesen vagyunk, és az ügyfeleket akkor is ki kell szolgálni. De nem panaszkodom. Mindig veletek együtt izgulok, imádkozom akiért kell, és örülök azzal, akit valami jó ér.

Luca remélem már a tesód jobban van. Drukkolok érte, és a picúrért is, hogy minden rendben legyen.

Suzy szorítok az anyukádnak, hogy minél előbb felépüljön.

Angyal nagyon örülök, hogy végre egy kicsit megnyugodtál. A következő uh-n már azt is fogod látni, ahogy pici szíve dobog. Drukkolok. Az anyukádnak is kívánom, hogy mi előbb rendbe jöjjön.

Grácus gondolom, hogy nagyon izgultok, de minden rendben lesz. Kitartás!

Petra majd a sok rossz után jön a jó!

Etna nem semmi kis emberpalántád van. Már most a csajok ostromolják, akkor mi lesz vele, ha felnő?!! De azt hiszem, te most a gatyódat felkötheted, hogy elindult a legény. Nem fogsz unatkozni, bár eddig sem tetted.

Nofi téged nem értelek, de remélem azóta már voltál nőgyógyásznál, és minden oké.

Zsuzsa már nem sokat kell aludni, és végre beindul nálatok a gépezet. Szorítok!

Arte sajnálom, hogy ez a meló nem jött össze, de talpraesett csajszi vagy, biztosan találsz majd másikat, ami neked is megfelel.

Daniella köszi a kis videót, nagyon ügyes vagy!

Bibócska örülök, hogy végre megkaptad a kiskönyvet. El tudlak képzelni, mennyire boldog vagy. Csak így tovább. Pihenj sokat.

Akinek nem írtam, attól bocsi, de rengeteg dolgom van.

Puszi nektek.
szilvi09
 
 


Sziasztok csajok!
Angyal, ma voltál dokinál? Várom a híreket, ámbár én tudom hogy nincs semmi baj, legalábbis ezt kívánom nektek. Anyukádnak nem lehet egyszerű ha fájdalmai vannak.
Laar, nagyon örülök hogy meglettek a képek. Nem semmi hogy nőnek ezek a csöppségek, Mírácska is már milyen nagy.
Luca, én teljesen megértem az oltás miatti dilemmátokat mert én sem tudnám hogy mit csináljak egy ilyen szituban. Egyenlőre azon a véleményen vagyok hogy semmilyen plusz szennyt én nem adatnák be a gyereknek. A tesód babája szép nagy. Jobbulást neki.
Etna, nagyon köszönöm a mailt, borzasztóan aranyos vagy. Sokat gondolsz rám. Annyira xar hogy ilyen messze lakunk egymástól pedig kur_a jó barátnők lehetnénk. Ámbár a sok röhögéstől még jobban gurulnánk mindketten. Gondolok rátok és nagyon szorítok hogy ne kapjatok el semmit Botival. Ne aggódj, nem lesz semmi baj akkor sem ha elkapjátok.
Bibócska, végre nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak éreztem a leveled. Érezni hogy mennyire boldog vagy és ez nagyon jó. Csak így tovább csajszi, látod megy ez neked. Minden rendben lesz.
Suzi, klassz orvosod van. Tényleg nagyon drága, de ilyen alapos kivizsgálásért és gyors diagnózisért megéri. Látod, látod, mi is mondtuk neked hogy túlhajszolod magad és túl stresszeled magad és az nem tesz jót. Most már remélem nekünk is hiszel és kicsit jobban vigyázol magadra.
Nofi, végre jelentkeztél. Csudi klasszul sikerült a szülinap, én ilyen lámpásról még nem hallottam de klassz lehet. Várom a jövő hetet hogy mit lát a doki nálad. Remélem nem húzod az idegeinket és rögtön írsz nekünk. Addig is vigyázz magadra nagyon.
Szilvi, de jó hogy jöttél. Kicsit sajnálom is hogy sokat dolgozol és kicsit örülök is mert én is így vagyok vele hogy jó lenne már kicsit pihenni is, de tök jó hogy van munkahelyem és a tény hogy sokat kell dolgozni az megerősíti bennem azt az érzést hogy kellünk és még nem rúgnak ki.
Többieket is ölelem puszilom és most megyek palacsintát gyártani. Jöhettek enni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Férjem túl van a műtéten 11-kor műtőték 1-kor hozták vissza gerinc érzéstelenítést kapott bal oldalt van egy bő 10 cm-es vágás és egy cső ami vezeti a váladékot. Egész nap bent voltam este 8-ra értem haza. Már felkelt kicsit fáj neki. Telefonáltam neki mikor haza értem és halotam a hangján, hogy kicsit pityereg. Holnap megint megyek hozzá!!

Most csak ennyi hulla vagyok!!

Puszi!!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok!

Grácus örülök, hogy jobban van a férjed.

Angyal szorítok anyukádért, Suzy a tiedért is remélem mihamarabb rendbe jönnek.

Suzym tessék többet pihenni..Vasikánénak igaza van, mi szóltunk, h ne hajszold túl magad, uh itt az ideje hallgatni ránk is.

Lucám!
Hogy van a testvéred, mint mondanak a dokik, baba jól van?

Petra!
Minden rendben lesz, ne félj..
Picurikat én sem oltatnám be..apa beoltatja magát én nem..nem is nagyon megyünk tömegbe..

Etna!
Azt a mindenit, de nől Boti..még csak most mászott..aztán meg már megy, és csajozik...nem lesz semmi baj, ha meg is betegedtek ne félj.

puszi mindenkinek, rohanok fürcsizni teszek be néhány fotót a kicsiről még

Mindenkinek kellemes hétvégét ha nem jönnék már.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok Lányok!

Lucám: Örülök, hogy túl van a tesókád a műtéten és hogy minden rendben vele! Elhiszem, hogy megijedtetek, így babásan azért még jobban aggódik az ember, szerencse, hogy a kicsi is jól van! Hány hetes terhes is most? Tesóm 18 hetes lesz hétfőn, hihetetlen, hogy megy az idő, mindjárt félidős lesz. Tesódéknál milyen nevek vannak talonban?
Remélem, Tamásnak kutya baja már az eséstől! Úgy félek már én is előre ezektől, sajnos, ahogy elindulnak, egyre több ilyesmi fordulhat elő velük és bármennyire is figyel az ember, nem tud mindig résen lenni.

Suzikám: Szuper, hogy Anyud jól van, imádkoztam érte sokat! Remélem, mielőbb felépül! Mikor jössz haza, mikor tudsz vele találkozni legközelebb? Amit a doki mondott neked, az nem semmi, mármint, hogy több oka is van annak, hogy miért nem tudsz teherbe esni. A hasad összekaszabolását azt hogy értetted? Ez nem volt teljesen világos. Vigyázz magadra drága, millió pussz neked!

Szilvi: Kár, hogy csak ilyen ritkán tudsz jönni a sok meló miatt. :( Azért értesíts minket légyszi, hogy hogy álltok most? Hányadik napodon vagy? Most szeded a clostyt, ugye? Nézték uh-val a tüszőidet? Mit mondott a dokid? Megy a drukk továbra is neked! +++ A mostani Nők Lapjában van egyébként egy cikk arról, hogy milyen lelki gátjai lehetnek a teherbe esésnek. Nem olvastad? Elég hasznos a cikk szerintem.

Grácus: Jobbulást és mielőbbi felgyógyulást kívánok a párodnak! Biztos nehéz most neki lelkileg, de hatalmas erőt adhat az, hogy te vagy neki és szereted. Ez mindennél többet ér! Meló fronton most mi a helyzet nálad?

Petra: Én valahol Etna és Laar álláspontján vagyok az oltással kapcsolatban. Nem merem és nem is fogom beoltatni magam, a párom sem. Félnék az oltás későbbi hatásától. Próbálok én is a megelőzésre nagyobb hangsúlyt fektetni, 1000 mg C-vitamint nyomatok most, sűrűn mosok kezet, eszem nyers fokhagymát, ilyesmik...Amúgy a médiában tényleg nagyon fel van fújva a dolog, arról nem nagyon szóltak a hírek, hogy akik meghaltak, azoknak már amúgy is nagyon le volt gyengülve az immunrendszerük és más bajaik is voltak. Nehéz a döntés ez tény, mert kb. 50-50 százalékban hallottam már pro és kontra az oltással kapcsolatban, de egyenlőre tartózkodom...Persze megértem azt is, aki úgy gondolja, hogy beoltatja magát. Nehéz okosnak lenni na!
Babapiskótát nem adtam még Alexának meg ő teát és gyümilevet sem kap egyenlőre. Anyatej, víz és némi tápi, ennyi egyenlőre a folyadékbevitele. Te hányszor szoptatsz még naponta? Kiváltottál már szopit evéssel? Nekem 4 szopi van naponta átlagosan, de van, hogy 5 és olyan is volt, hogy 3. Amíg van tejci, addig igyekszem azt is adni neki és először mindig a szopi van, utána jön a kajcsi. Flóra eszik pépeket? Alexa tejpépet még nem kapott, de alma pépet és rizspépet igen, ezeket nagyon szereti! Általában délben kapja a főzeléket, 3-kor a gyümit, este 6-kor meg a pépet. Írtad, hogy ott is aludtatok már az új házban, biztos írtad már, csak nem emlékszem, miért is nem költöztök még be? Mik hiányoznak? Nálatok is függöny, lámpák, ilyesmik? Vagy más is? Mi csak tavasszal megyünk, addig megvesszük a függönyöket és a lámpákat, bepolcozzuk a gardróbot meg a közeljövőben szeretnénk venni gyerekülést és etetőszéket is. A babakocsiban már sport állásban van Flóra? Alexának ma állítottuk át, mert már nagyon beleszorult szegényem a hordozóba. Már hetek óta terveztem egyébként a dolgot. Hogy miket csinál Alexa? Kúszik ezerrel, négykézlábra áll, de még nem mászik, csak úgy előre ugrik szinte belőle, majdnem felül már, oldalára dől és a kis kezeivel feltámasztja magát. Amúgy nagyon mozgékony, ma voltunk egy hasonló korú babás pár ismerősnél és Alexa ezerrel rámozdult a kisfiúra :D , nyúlkált felé, sikongatott neki, a kissrác meg totál meg volt rémülve tőle, el is pityeredett szegény egy idő után. Egy buldózer a kiscsajszim, de nem bánom, legalább életre való. folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Laar: Próbáld meg 1-2 nap múlva is a tejpépet Míránál, mert attól, hogy most nem jött be neki, később még elfogadhatja. HT elején több kajcsi is volt, amire fintorgott Alexa. Még jó, hogy akkor mondták nekem gyakorló anyuka ismerőseim, hogy azért 1-2 próbát még tegyek velük, mert valszeg később el fogja fogadni a nemszeretem dolgokat is és így is lett. Egyedül a sütőtök az, amit egyszerűen nem hajlandó megenni.
Pépek közül nagyon jó még a HUMANA almás pépje és a rizspépek is, abból is vannak ízesítettek, Alexa most banánosat kap.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Laar: Nagyon szép kiscsajszi Míra, milyen nagyot nőtt! Látom, hajacskátok nektek se sok van, de hát majdcsak kinő nekik, igaz? :) Alexának se lehet még coffot csinálni egy darabig, az tény! :D

Kép

Kép
daniellla
 
 


Angyalom: Nagyon szorítok én is az Anyukádért!!! Olyan rossz, hogy majdnem mindig aggódnunk kell valakinek a családtagjáért itt a fórumon! :( Miért lehet ez? :( Nagy közhely, de tényleg igaz, hogy az egészség a legfontosabb!
Jövő héten mész dokihoz, ugye? Mintha 18-ra emlékeznék...Barnázgatás elmúlt teljesen? Tudsz azért pihengetni is? Vigyázz magadra nagyon!!!!

Nofikám: Alig várom már, hogy te is elmenj dokihoz és megtudjuk végre, hogy mi újság veled! Olyan jó lenne, ha mégis baba lenne a pocakodban! Különben mitől késne a mensid ilyen rettenetesen sokáig???? Amúgy nagyon ügyi vagy, hogy mindig ilyen kis fincsi menüket rittyentesz! Le a kalappal! A recepteket honnan szeded?

Csajok, most megyek is, bocsi, akiket kihagytam, rájuk is gondolok és őket is puszilom, magunkról sem írtam most, na majd legközelebb, mert már késő van, ezer puszi mindenkinek!!!!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Csajok nagyon gyors leszek, csak tesómról pár szó: már sokkal jobban van, igazából haza is jöhetne, ha nem lenne kismami, de így a hétvégén még bent tartják és figyelik a Manót. Ma is nézték, kapálózott ezerrel, olyan jó volt látni tesómnak. Igaz fáj nagyon az UH a seb miatt, de mindent kibír :) Hétfőn jön haza. Köszönjük nagyon a drukkokat, az imákat, aranyosak vagytok!
Holnap próbálok írni mindenkinek, csak alig van időm. Most meg a Domino nap megy, már vége lehetne, mert hulla vagyok. Tamás is rosszul alszik három napja, vettem neki homeos bogyót fogzásra, 3-4 hátsó foga jön, nem tudom pontosan mennyi, nem engedi megnézni. Remélem használ valamit a bogyó. Jó éjt, holnap jövök, Mírácska édes nagyon, gyönyörű mosolygós baba, ahogy látom szöszi lesz.

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!
Orulok, hogy ilyen sokat irtatok de most nem tudok meg visszaolvasni, mert megyek vasarolni az ebedhez.

Tegnap ugye voltam dokinal. Minden rendben van, Mar 4mm-esek vagyunk mar volt kis szivdobogas is. MEg mindig van neha kicsi barna. Mondta hogy pihenjek sokat. Remelem minen rendben lesz. Puszi mindekinek, este jovok!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok Lányok!

Most már úgy lemaradtam, hogy lehetetlenségnek tűnik visszaolvasni, de igyekszem bekapcsolódni!

Laar! Míra nagyon vagány a motoron :)
Suzi! Nagyon örülök, hogy anyukád jól van!
Most látom, hogy az oltásról is beszélgettek, én teljesen tanácstalan vagyok. Az egy dolog, hogy minden orvos mást mond, de a mi felnőtt dokink, nekem azt mondta hogy oltassam magam, mert ezzel megvédem az Ákost is, a szomszéd csajszinak, akinek a fia Ákosnál 11 nappal fiatalabb, azt mondta, hogy amíg szoptat, addig ne! Na, ezt ki érti?

Elkezdtem Ákossal kóstoltatni a babakajákat, és nagyon szépen eszik! Nem köp ki semmit, kicsit fintorog, de szépen tátja a kis száját. Egyenlőre csak pár falatkát kap, majd ha betöltötte a 6 hónapot, akkor szeretném, hogy napi 1 étkezésre egyen valamit mást.

Ákosnak vettünk egy hintát, amit nagyon szeret, úgyhogy egész nap hintáztatni kell a kis popóját! Egészen újszülött kortól használható 3 éves korig, nagyon jó, szeretjük :) Teszek fel képeket róla nektek!
Na, most megyek, mert lassan etetni kell a kisembert! Puszika mindenkinek!

Kép Kép Kép Kép

kiru84
 
 


Sziasztok Csajszikáim!!

Csak gyors írok néhány sort. Ma sikerült vennünk laptopot, ha minden jól megy telepítve is lesz a mai napon még. Ha nem nem tudom, hogy mikor jövök, mert a másik gépet is szét kapatom, hogy meglegyen az új gépen minden...

Örülök, hogy mindenki jól van!!

Nofi! Remélem, hogy a nődoki csak félre beszélt, de azért legközelebb jó lenne, ha vizsgálna és utána beszélne!! Szerintem ott van még az a baba!!

Suzikám! Sajnálom, hogy találtak nálad valamit, de legalább megtalálták és még nincs későn!! A szurikhoz kitartást!!


Laar! Örülök, hogy meglettek a képek! Nekem is küldtél motoros képet?! Az oltással kapcsolatban elbizonytalanodtam... Még nem tudom mi lesz... Alszom még rá néhányat!!
Nagyon édes a Mírácska!

Daniella! Neked most csak annyit, hogy ügyesek vagytok!! A házhoz még rengeteg minden kell. Majd leírom ezt is, de most anyuéknál vagyunk és megyünk tovább nem tudok többet írni!

Grácus! Jobbulást az uracskádnak!!

Lucám! Örülök, hogy húgicád jobban van!!

Etnám! jobbulást!!

És most búcsúzom, mert ma még megyünk a gépet telepítetni és otthon minden romokban... amint tudok jelentkezem!! Puszi mindenkinek!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!
Grácus, örülök hogy férjet túl van a műtéten. Vigyázz rá és kényeztesd, most nagyon nagy szüksége van rá. A pasiknak nagyobb szükségük van erre mint nekünk.
Luca, annyira örülök hogy tesód jól van és a babája is jól van. Hát, azt meg nem irigylem hogy uh-ák meg ahogy nőni fog a pocija húzódni fog a seb. Elképzelésem sincs hogy lehet ezt átvészelni. Amúgy is nehezen gyógyúlnak ezek a sebek.
Hugim egy éves után valami nurofent adott Kristófnak este ha már nagyon ki voltak dölve a nem alvástól. Olyankor aludt a kiscsávó, így hugim is tudott pihenni. De, nem tom milyen nurofent, azt soha nem kérdeztem. Ő orvos, biztos jobban tudja mit lehet és mit nem.
Angyal, de jó hogy már láttad a szívverését. A barnázás miatt ne aggódj, Melindát én is így hordtam ki és mondok még valamit, végig dolgoztam. A gyárból mentem szülni. Még szülésin sem voltam mert inkább szülés után vettem igénybe azt is hogy a három és fél hónapot vele töltsem otthon. Semmi bajom nem volt és Melinda is egészségesen született. Persze, nézesd magad a dokival és pihenj is amikor csak tudsz ne hogy valami baj legyen.
Kiru, az oltás mizériát nem irigylem tőletek. Én tudom hogy nem oltatom be magam, a lányaim már felnőttek így rájuk bízhatom a döntést. Tényleg nagyon fel fújják és gondolj vissza a madár influenza időszakra hogy mekkora port kavartak és mennyire parázott mindenki. Az is van most is és mégsem parázunk tőle mert most más a divat és ez nagyobb üzlet egyeseknek. Na, ezért nem oltatom be magam. Nem fogok minden szennyt magamba döfni csak azért hogy nekik jobb legyen pedig én is ingyen megkaptam volna a cégnél.
Ákos nagyon aranyos és a hinta is nagyon tetszik. Látszik mennyire élvezi.
Petra, tök jó hogy vettetek laptopot. Legalább most sűrűbben fogsz jönni.
Csajok, nem tudom mit fogok csinálni éjjel mert én úgy kialudtam magam mint állat.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Ma haza is jöhetet a férjem!! :) Nagyon örülök neki!! Nem fáj neki, csak reggel mikor kiveték neki a csővet. Most pihenget alszik.

Daniella munka ügyben nincs semmi új, tanfolyamot várom, hogy mikor indul!!

Kellemes hétvégét (már ami még van belőle!!)!!!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok!
Most nagyon meg vagyok zavarodva. Az én gépemmel történt valami vagy tényleg senki sem írt vasárnap óta?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Vasi!
Ennyire punnyadt mindenki... :roll:

Kép

Kép
luca81
 
 


sziasztok lanyok!
Lucam,örülök hogy jol van a hugocskad es a picurka baboka!
mostmar minden renben lesz!
Angylkam,gratulalok megegyszer a picurihoz!
nagyon vigyazz magadra,es a pocaklakora!
Anyukad hogy van?
draga lanyok nincs idöm irogatni nagyon!
dolgozom ,ma van az utolso napom aztan holnap megyek haza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annnnyyyyira varom hogy megöleljem az anyukam!
Boldog vagyok hogy megint babazhatok es lathatom a csaladom!
meg sok a dolgom elötte ,bank.....stb mindent megcsinalni mielött itthagyom a bazist :lol: Apa Portugaliaba van ugyhogy minden meg kell elöre csinalnom!
de mar benne van a kukac a seggembe:) es varom a holnapot hogy gazt adjak es otthon legyek!
Nem tudom otthonrol lesz e idöm irni mert mindig foglalt vagyok ,de ha nem akkor mikor hazaertem jövök!
Megprobalom otthon privi orvosnal kicsereltetni ezt a szar amalgan tömeseket hogy ne mergezzenek tovabb,aztan ha vissza jövök kezlni fog a doki es jöhet a baba!
olyan sok eröt ad ez nekem hogy vegre van egy pont amiböl ki lehet indulni es ami valoszinü hogy az okozoja mindennek!
kerlek vigyazzatok magatokra,es a babokra!
köszönöm mindenkinek Anyaert az imakat!
puszillak es ölellek benneteket!
suzi2
 
 


Hoztam nektek valamit. Fogadjátok sok szeretettel. Én jól elpityeregtem magam rajta mint mindig.

http://www.youtube.com/watch?v=8yYcEX5O5a4&NR=1

Ezen is ez a csaj van ha kedvet kapott valaki hozzá, csak ennek más a témája.

http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


sziasztok lányok!

csak gyorsban jövök, sajnos a drágának súlyos torokgyulladása van, szinte életében most van az, hogy tényleg beteg. nagyon sok takony (bocsánat) van az orrában 10 percenként kell színi és képzeljétek fullra lesz az orrszívó!!!! kisség megdöbbentő, csütörtökig szokásos cebion és cakid, ha addig nem javul ,akkor antibiotikum. remélem erre nem kerül sor. sterimar és nasivin vátakozva, orrszívás, így tud aludni. hát lányok én még gyereket így ordítani orrszívás közben nem láttam. pedig utána élvezi, hogy kap levegőt, mert örömmel fújtat. takaró módszer hasznos, ha egyedül kell csinálnom, mert ráterítem és akkor nem tud kapálózni. kicsit brutálul hangzik, de ez kell sajnos, mert annyir utálja. viszont, ha ennyi takony benne marad, akkor rámehet a fülére és apukája nagyon füles volt kicsinek, kihagynám. inkább a takaró. sajnos ennyi voltam, mert megyek mindent csinálni.
ja lányok, egész esti programja az volt, hogy ment innen -oda- vissza. de csak, ha én is a közelében voltam, hosszú távon csukott szemmel ment ,szerintem félt. úgy röhögtem rajta, utána meg azért csinálta, hogy nevessek. napról napra okosabb ez a kis "tökmagszotyi". szorgalmasan varrom neki a télapó csizmát, mert dec 11-én lesz a mikulás ünnepség a játszóházban és minden anyukának saját maga által varrt csizma vagy zsák az ajándéka. hát én nagyon kezdő vagyok, de megtanultam varrni sokféleképpen. a kötés mellett ez mind régi vágyam volt, még a végén kitanulom a feleség szerepet. :wink: sajnos olvasni nincs iőm, de remélem jól vagytok. csók mindenkinek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Zsuzsa!!

Sajnos jó a géped nem írtak sokat!!

Etna jobbulást Botinak!!

Luca tesód, hogy van??

Suzi jó utazást!!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok!

Gyorsan bekukk..

Suzy!
Elhiszem, hogy nagyon boldog vagy, h jöhetsz haza láthatod a családod, biztos nehéz lehet h ilyen sokat vagy távol tőlük.Nagyon szorítok érted, h mihamarabb babás legyél..és sikerülni fog biztos vok benne.

Etnám!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire beteg Boti,sokat imádkozom érte, h hamar túl legyetek ezen a fránya betegségen.Elhiszem, h visít nóziszívás közben de sajnos muszáj másképp nem megy..szerencsére Míra orra kitisztult, de hosszú folyamat még a nóziból nem jön semmi.Az otrivin és a sterimár segített nekünk is meg a párologtató, sztem próbáld meg azt is, jobban kap levegőt.
sok sok gyógyító puszikát küldök neki.

Most megyek, kicsim elaludt itt a hordozóban kaja közben..én is pihenek kicsit

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


sziasztok...

etna remélem hamar meggyógyul "tökmagszotyi"ez nagyon édes becenév :D :D kívánom hogy hamar túl legyetek ezeken a bacikon..
neked pedig jó készülődést a mikuhoz.

zsuzsám nekem nagyon tettszett mindkét "előadás" megnéztem de az első egy picit jobban tettszett.nagyon tehetséges a lány..
itthon miért nincs ilyen tehetséges ember pedig lenne rá kereslet..

suzy örülök hogy rendeződik a helyzet és a család jól van...

nos mi is jól vagyunk...
ma voltunk uh.-on és szerencsére kismanó jól van legalábbis dokibácsi ezt mondta!!
53 mm hosszúak vagyunk már.
picirixem fogta a fejecskéjét aztán engem bögdösött majd rugdostt is.szóval mozgékony gyerkőc :D
jövő héten kedden reggel 8.ra megint megyünk de akkor már genetikai uh.-unk is lesz így megtudom valóban minden rendben van egészséges-e megvan-e mindene meg amit ilyenkor meg tudnak állapítani!!
már nagyon várom addig is további pihi és kímélet!

most búcsúzom puszilok ölelek mindenkit...
cupp

ja és a képecske amit ma készítettünk Kép
bibócska
 
 


Sziasztok!

Ma már 3x ugrok neki, hogy írjak, de ez a laptop még szívat engem és ugrál jobbra balra a kurzorom... De ez még a jobbik eset. Délelőtt írtam egy regényt mire fel kuszott a visszagombig és törölt nekem mindent... Szóval felhúztam magam és itt hagytam a gépet és mentem a konyhába ebédet csinálni.
Remélem, most már sikerül kikerülnöm ezt a touchpadot!! Van valakinek laptopja? Tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni a touchpadot??

Mi jól vagyunk. A Kornélka hétfőn délelőtt hányt. De szerencsére csak gyomorrontásnak tűnik, mert azóta se híre se hamva... Flóra baba már megcsücsükél egyedül majd teszek is fel róla képet. Bezárták ma itt is az ovit, igaz a héten nem vittem volna semmi kép sem a gyereket, de így, úgy fest még jövő hét szerdáig itthon lesz velem, csak, hogy jól becsavarodjak...

Neki láttam üvegmatricákat készíteni. 4 karácsonyi motívumot már megcsináltam. És csináltam a fiacskámnak halacskákat és tengeri növényeket is. Holnap csinálok neki zebrát is. Aztán egy doboz festékem el is fogy. Legalábbis a kontur.

Hétvégén disznót vágunk. Egyszerre mind a kettőt. Már előre félek.

Azt hiszem a lánykámnál is elkezdődött a fogzás, mert sokszor felsír álmában, és csak úgy hirtelen is. Annyira rágta a kezem, hogy szinte már fájt...

Zsuzsa! nagyon szuperek a videók!! Nem sokára mész a dokihoz!! Mikor is??

Grácus! Hogy van a drága urad?? Bírja még??

Lucám! Hugicád és a baba jól vannak?? Ti hogy vagytok??

Arte! Mizujs a munkával?? Nem írtad még le a storyt!!

Suzi! Jó utat holnapra! Nagyon vigyázz magadra!! Remélem, hogy az amalgám tömés eltakarításával megszünek a gondok, és jön a baba is!!

Angyalom! Hogy van a Pici, a Mini és a Mami??

Nofi! voltál már orvosnál??? Tessék szépen írni!!

Daniella! Sok minden hiányzik még a költözéshez!! Függönytartók a szobákba, szönyeg és laminált, festés, andalló felépítmény.... és még sorolhatnám. Ez csak a belső... Kint is kellene a kerítés, és ez nagyon fontos lenne a kutyánk miatt.
Én már adtam a Flórának babapiskótát. Azt mondták az egyik műsorban, hogy 6 és 12 hónap között kell bevezetni a lisztes dolgokat az étrendbe, mert amig a baba szopizik kevesebb az esélye hogy kialakuljon a lisztérzékenység. Minnél tovább vár vele az ember annál súlyosabb lehet a lefolyása. (hasmenéssel jár) Ma is a körte mellé adtam neki babapiskótát, hogy laktatóbb legyen. Nekünk már 3 cicizés van kiváltva szilárdra. Nincs is elég tejem, csak éjjel, reggel és este szopizik.

Most elköszönök!! Felteszem még nektek a képeket és megyek aludni!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok lányok!

Most csak 1 percre jövök, mert kell Apának is a gép.

Petra: N Kép agyon édesek a gyerkőcök a képeken, Flóra baba nagyon szépen üldögél. Én is teszek 1 képet, ez ma este készült az unokatesójával. (húgom kisfia)

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok!

Etnám, nem semmi amin keresztül mész ezzel a tökmagszotyival. Szerintem nem brutál amit csinálsz. Én Erikát anno nagyon ügyesen hűtöttem vizes lepedővel mert nem ment le soha a láza simán lázcsillapítóval. Levetkőztettem majd magamhoz öleltem és együtt sírtunk. Ő azért mert hideg volt a lepedő én meg azért mert ő sírt. Ez van, csajszi. Amit muszáj, azt muszáj. Nagyon ügyes vagy hogy megtanultál varrni és azért mert ilyesmire is szorítasz időt. Nagyon felnézek rád.
Suzi, nagyon kellemes utazást és nagyon vigyázz magadra. Anyudnak mihamarabbi gyógyulást kívánok.
Bibócska, nagyon aranyos picirix. Szépen növögettek. Ebből is látszik hogy nincs semmi baj. Csak így tovább. Örülök hogy tetszett a videó. Nekem is az első tetszett a legjobban, azért is gondoltam hogy felteszem nektek is. A második csak egy kis ráadás volt.
Laar, remélem sikerült pihenned. Babával már csak ilyenkor lehet pihenni.
Petra, ritkán jössz de legalább tartalmas vagy mint Etna. Sajnálom Kornélka gyomor rontását de örülök hogy nincs komolyabb baja. Biztos megijedtél. Jobb is hogy bezárták az ovit, de gondolom rossz annak aki nem tudja hová vinni a gyermekét és dolgoznia kell. Flóra már egyedül üldögél? Nagyon ügyes. És te is ügyi vagy hogy ilyesmire is vetemedsz (üveg festés). A hétvégi disznó vágást nem irigylem. Soha nem szerettem. Jó a sok finomságot enni, de ami vele jár.....?! Vasárnap reggel megyek a dokihoz és ahogy közeledik az idő tök parázok-izgulok.
Nagyon köszönjük a képeket. Annyira aranyosak ezek a gyerekek. Biztos hogy nehéz velük néha, de annyira klassz hogy ennyire szeretik egymást.
Daniella, köszönjük neked is a fotót. Alexa mindig mosolyog? Annyira édes!!!
Csajok, már csak 98 kg vagyok. És ami a pláne, hogy nem fogyózok csak kicsit vissza vettem az adagokból és megpróbálok minél több salit enni és kevesebb szénhidrátot. De, ha megkívánok valamit akkor eszek. Szombaton is ettem egy jó nagy pizzát és sörrel öblítettem. Be is csíptem. Nagyon büszke vagyok magamra. Olyan 107-108 között mozogtam, volt hogy 108 felett is voltam. Akárhogy is számolom, ez már 10kg-.
Most már lépek mert így is hosszúra nyúltam.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?