Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Eddig "zug" olvastalak Titeket, de most talán tudok segíteni. Én is BMC-s voltam, három sikertelen inszem után, IR rendbetétellel spontán lett a Balázs (2009.okt.05-én született)

Remény: kispockom nagyon hasfájós, kis súlyú baba volt (nagyon utolértem magát). Írod, hogy mikor mennyit evett? Abból látod, hogy elég volt-e neki vagy nem. Ha evés után egy-másfél órával ébred, nagy valószínűséggel a pocakja fáj:-( igen hangosan és keservesen közli. Etetést elfogadja, mert jobb neki átmenetileg, de megint ott fog tartani nagyon hamar, Te meg kidöglesz, alig alszol. Infacol cseppeket próbáltad már? Van még a Gripe Water amivel lehet kísérletezni. És a torna!!! Óramutató járásával egyezően, körök a pocakján 4-5, lefelé húzod a tenyered a köldöke felé 4-5 behajlított lábacskáit feltolod a pocakhoz, körözni is lehet velük. Bukhat ilyenkor, ha nagyot bukik, rakd be a hordozóba, ott próbáld a tornát. Ha a M.É. a védőnőd kérd meg mutassa meg a tornát. Remélem segített.
lökiblöki
 
 


Dita!

Nyugi, csak NST-n voltam. :)
Egy gép volt, mert mindenkire most jött rá a szülés (csak rám nem :( ) és a többi gép a szülőszobán volt.
Úgyhogy 3 órát vártam a soromra. Ráadásul olyan fáradt voltam, pedig úgy aludtam éjszaka, hogy még pisilni sem ébredtem fel. Reggel a párom kétszer ébresztett, mert az elsőre nem is emlékszem.
De nem csak én aludtam ilyen jól, hanem a Törpe is. Annyira, hogy majdnem ismételtették az NST-t, mert félig alvós volt. Ma alig mocorgott. Kb. 3-at rúgott (mondjuk akkorát, hogy azt hittem meghalok), de semmi több. Állítólag már a szülésre pihen és azért ilyen, meg én is azért aludtam ilyen jól. Nem bánnám, ha végre ez a jel igaz lenne. :)
Aztán a dokim megszánt, mert látta, hogy kétezren várnak arra az 1 nyomorult gépre és azt mondta ne kínlódjak, majd pénteken úgyis mennem kell megint.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Hello, Mindenki!
Dita!
Nem fektettek be, minden másnap mentem nst-re, meg amnioszkópra.Aztán végl megindították. Már k....-ra türelmetlen voltam, mert már előtte is terveztem, mint ahogyan most Ti is, hogy bármikor jöhet a 36. héttől. Aztán teltek-múltak a hetek, sehol semmi...
Úgyhogy most nem készülök annyira, de remélem, azért most nem így lesz.
Akkormég nincs veszve semmi szerintetek sem "szobatárs-ügyben".
Bár ő császáros lesz, lehet, tényleg nem húzza ki...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 

 
 

LÖKIBLÖKI
Gratulálok Balázshoz! Szeretem az ilyen "csodás" történeteket!
Ha van kedved maradj köztünk szívesen látunk!

HENI
Egyből rád gondoltam Blöki írását olvasva! :)

BRIGI
Én szentül meg voltam győződve hogy előbb jön mert mindig volt valami rossz eredmény, de az elmúlt hetekben még a védőnő is észrevette hogy minden tök szuper olyan mintha kicseréltek volna.
Jó a cukor, jó a vérnyomás a vérképem is ahelyett hogy romlik javul pedig ez állítólag nagyon ritka.

VEVIKK
Na jó már kezdem irigykedni. Én holnap megyek. Ma Miló sem volt aktív délelőtt még mondtam is magamban hogy na király nem lesz meg a 20 magzatmozgás és párom meg piripócson van nem tud bevinni a kórházba hívhatok majd mást.
De aztán beszéltem vele hogy ha még bent akar maradni akkor adjon jelet és mocorogjon annyit amennyi kell ha nem akkor felőlem mehetünk a kórházba de akkor gyorsan bújjon ki nekem.
Szóval megdumáltuk a dolgot, fiam döntött: még marad, úgyhogy most ez a szitu. :)

Sajnálom hogy ennyit kellett várnod, szerencsére nekem mostanában 3 utánra szoktak adni időpontot és akkor már alig van valaki, most is 20 perc alatt végeztem tegnap. Szerdán is remélem így lesz aztán meg már nem is kell menni kivéve ha hétfőn még egyben vagyunk akkor még egy uccsó és utána másnap dél körül bemenni a kórházba pakkal. Már tűkön ülök.

dita75
 
 


lökiblöki, akkor egyidősek a fiaink. Hol szültél? Ugyanis én is okt. 5-én szültem. Ádám sokat púzik, s szerintem is a legtöbbször a hasija fáj. Nem próbáltam az infacolt, mert a doki néni javasolta, ha akarom próbáljam ki, de ha 3 nap alatt sem változik, hagyjam abba. Ennél minden étkezésnél kell a csepp, s nálam a főétkezések mellett pici szopik is vannak és még más cseppek is, amik mindig csúsznak az elfelejtés miatt. Így simizem mindig a hasiját, a hátát, a lábija belsejét. Általában fürdéskor tornáztatom, mert a pelusban nehezen megy, félek kidörzsöli a kis lábait.
Én békásmegyeri vagyok, csak nem te is?

remény73
 
 


Látom nagyon szalad az idő...hamarosan újabb babákról nézegethetjük a képeket. Jelezzetek, ha kibújtak a kis manók...

Colin, most néztem csak hogy már 36. héten tartasz...na télen tologathatunk a hidegben...
remény73
 
 


Remény: Hegy felőli oldal :D
Lábkidörzsölést egy kis hintőporral meg lehet oldani, főleg ha már hurkák lesznek:-)
Bebugyolálni próbáltad már? Egy takaróba betekered, és így mászkálsz vele amíg nagyon kínlódik, ha megnyugszik, leülsz egy székbe, mellkasodra fekteted. Ha nagyon nyűgös így altatok. Azért van, hogy egy óra mire elaszik....
lökiblöki
 
 


Lökiblöki, a hason altatás az már sikerült, csak mikor leteszem akkor felébred, de ha így beviszem magammal, s rajtam alszik elalszik. Ez eddig bevált, de nem akarom hosszútávon beszoktatni a szobánkba.
Nálam ha jóllakott, és büfiztetem, s mellemre fektetem elalszik, megnyugszik. Amint érzi le akarom tenni felpattan a szemhéja, s kezdhetem elölről. Ha párom van fent vele, akkor eteti míg el nem alszik. Mivel nincs elég tejem így cumisüvegből kap éjjel.

Akkor már 3-an vagyunk hegy felőliek :)

remény73
 
 


De jó, gyűlnek a békásiak. Milyen jó lesz jövő tavasszal nagyokat sétálni már a babákkal. Csak tapasztaljatok ki mindent én meg majd jól magamba szívom az infókat. :D Még jó, hogy én vagyok az utolsó.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Nem is írtam a mai napomról. Képzeljétek ma milyen kellemes meglepetés ért. Egy közép korú fickó előre engedett a postán. Nagyon édes volt.

Voltam a cukros dokinénimnél. Most megint 40 dekával kevesebbet mutatott a mérleg, úgyhogy azt mondta hogy bővítsem a diétámat. Már így sem 180 gr-ot eszem, hanem szerintem vagy 20 gr-mal többet. Most 70,5 kilót mért. A vérnyomásom jó. A vizeletemben nincs baci, viszont a kálcium szintem magas, ezért 24 órás vizeletet kell gyűjtenem ellenőrzésre. Meg ugyan jó lett a tsh-m, de mivel anyu családjában több strummás is van, ezért mennem kell majd pajzsmirigy uh-ra. Nem tudom mikorra lesz időpont, de csak decemberben. Szóval minden oké.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Békásra költözöm :!: :!: :!: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


dita: Gyere :D
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Dita mi csak örülnénk neki, de te hogy bírnád a családi ház után a panelt? :)))
remény73
 
 


Sziasztok!

Nem igazán vagyok képbe ezzel az NST vel. Arra már rájöttem az írásaitokból, hogy ha nem mozog sokat akor az nem jó, de ez mit jelent, hogy hamarosan kibújik?? :roll:
Mire való ez a vizsgálat pontosan?

Dita!
Én is egyből magamra gondoltam lökiblöki írásából, de nálam kurva nagy csodára lenne szükség, mert egyetlen petevezetékem sincs :cry:

Pussz

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok!

HENI
Na igen de azért a lombik még ott van.

A szívét nézik a babának. Egy NST alatt kb. kétszer kéne mozognia minimum, olyankor megugrik akár 180-ra is a szívverése.
Amúgy tudod az a ciki ebben hogy ha pont alszik és nem tudod felkelteni akkor mi van? Nekem eddig egyszer aludt és akármit csináltam nem kelt fel, küldtek is az ultrahangra. Most hétfőn megcsikiztem mert féltem hogy megint kuka csend lesz és beküldenek veszprémbe. Szerencsére most reagált a csikire! :)
Ha nem mozog eleget az akár baj is lehet, mert elképzelhető hogy rátekeredett a köldökzsinór mondjuk.

REMÉNY, VICKY
Odatolom a házam mert azt nem hagyom itt. Csak van egy 85 m2 hely a közelben ahol elfér, bár a kert még plusz 450. :)

Megyek intézni a tp-papíromat, kell egy másolatot kérnem róla, hogy mihamarabb legyen belőle zseton, hisz jövő héten már ha törik ha szakad babázni fogok, ha csak nem előbb. Ha vasárnap szülök meghülyülök mert akkor van a párom fiának is a szülinapja és még pont skorpió lesz, de én most már úgy érzem hogy kivárja az idejét. Baromi jól elvan bent, teljesen hidegen hagyja hogy anyukájának nehéz őt már cipelni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


dita: Reményék mellett már családi házas rész van, csak szorítanának a Dita-laknak egy kis helyet. :D Már mi is nagyon várjuk Miló babát.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Heni!

Én rákérdeztem mire jó az NST. Azt mondták, hogy azt nézik, hogy a baba fogja-e bírni a szüléskor strapát. Kap-e majd elég oxigént meg ilyesmi. Persze az is igaz, amit Dita leírt.

Dita!
Én pont azt szeretném, hogy skorpió legyen!!!
Én bika vagyok skorpió aszcendenssel, és a legjobban a skorpiókkal jövök ki. Mindegyik barátnőm skorpió, akikkel hosszú évek óta jóban vagyok és nem szakadt meg a kapcsolat a távolság és az idő miatt sem.
Sajnos a nyilasokkal már nem igazán van meg ez a harmónia. :(

Kép

Kép
vevikk
 
 


Helló!!

LÖKIBLÖKI szia akkor te is szomszéd vagy. Gratula Balázshoz!!
DITA gyere van itt elöttünk böven neked is hely a hegyen.
Persze,hogy megirigyeltem a babázást,de még azért szeretném ha maradna még bent egy picikét növekedni. Nem lesz túl nagy baba a doktorbácsi szerint. Most 2700 gramm.
BRIGI annyit éreztem,hogy apró,éles nyilalások vannak ott lent. Keményedés már nincs csak intenziv mozgolodás. NST-n végig mocorgott és ugrált.
Nem akarok megelözni senkit. VEVIKK én azon leszek,hogy ne legyen skorpió mert Anyu az és 1 is elég a családban. Én nem nagyon jövök ki velük.
REMÉNY ki a gyerekorvosod??

Kép
Kép
colin
 
 


Az én babám egyenlőre vízöntő lesz, mint anyu és az anyósom. Az egyikkel kijövök, a másikkal nem annyira. Nem vonok le messzemenő következtetéseket. Ha egy kicsit hamarabb jön, akkor még lehet talán bak, de ilyen ismerősöm nincs.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, igen is van 2 bak ismerősöd: Dita és én :)

Colin, dr. Hont Judit a gyerekorvosom. 2700 g nem vészes, az már elfogadható méret, nyugi, és meg fog nőni, most gyorsan nőnek már...

remény73
 
 


Remény: Akkor a bakoktól sem félek :) Személyes ismerősöm is biztos van, csak nem közeli rokon.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Jó reggelt!

Heni kitartás! Egyre nagyobb az esélyed a sikerre :) A PCOS baba moziba 50fénykép került! Nem mindnki spontán baba!Nagyon hiszek benne, hogy sikerülni fog, csak szedd a gyógyszert, mozgás diéta :)
és ha sikerült, akkor is tovább!

Ismered ezt az oldalt?
www.pco-szindroma.hu/index2.html

Tele lesz velünk a játszótér a nyáron :D ????
lökiblöki
 
 


Lökiblöki, mikor mész 6 hetes kontrollra? Margitba mész? Én jövő kedd de megyek oda vérvételre...

remény73
 
 


VICKY
Bizony Remény és én Bakok vagyunk! :)
Én nagyon szerettem volna ha Miló bak lenne, de jó lesz nekem a nyilas is. Mindegy csak ne skorpió, de ezt már majd ő dönti el.
Ha vasárnap éjfél után jön ki akkor már nyilas lesz! :)

COLIN
Én is megelégedtem volna egy 2700 grammos babával.
Még tartogasd egy kicsit azért odabent, van időtök ne siessetek.

VEVIKK
Én eddig ahány skorpióval találkoztam mindet baromira tudtam utálni. Az exem is az volt és a párom fia is az. :roll:
Borzasztó természete volt/van mindkettőnek. :twisted:

dita75
 
 



Én is jelentkezem!!
Bak vagyok én is!!! 01.07

Kép
Kép
colin
 
 


Nahát, itt csak én vagyok év végi? Én skorpió vagyok a javából, de nem a kiállhatatlan fajtából. :D Legalábbis én egész jól kibírom magammal.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


vicky mi is jól kibirunk téged. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
colin
 
 


VICKY
A nőnemű skorpiókkal nincs bajom ahogy veled sem! :lol:
Csak a pasiktól mentsen az isten!

Eszembe jutott hogy Áfonya is mostanában kell hogy szüljön, az iwiw-n a profilképen akkora pocakkal van hogy még talán az enyémnél is nagyobb. Amikor utoljára láttam olyan lapos volt, én meg már akkor úgy néztem ki mint egy 6 hónapos kismami! :roll:

dita75
 
 


Köszi a lány nemű skorpiók nevében. Egyébként a sógornőm is skorpió és nagyon egy hullámhosszon vagyunk, szóval ebben a női-férfi skorpióban lehet valami.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Dita!
Nagyon cuki ez a kisvideó, behalok a kis trottyoson. Tényleg, Áfonyácska........jujj de rég hallottam már róla, de most meglesem az Iwiw en :wink:

Ja én kos vagyok, ha estleg érdekel valakit :)

Lökiblöki!
Köszi, láttam már a PCO s oldalt, de én nem vagyok az szerencsére, "CSAK" IR em van.
Kitartok, nem adom fel!!!!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Úgy látom csak én vagyok itt az egyedüli SZŰZ :lol:
Én is BAK-ra gyúrok, mert a Vizöntők elég önfejűek és mivel az apja is Szűz, így elég nehéz lenne kijönni a saját gyerekünkkel :shock:

Kép
akire79
 
 


akire: Szóval a vízöntők önfejűek. Hát végül is anyu is és az anyós is az. Szép kilátások. Párom is szűz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Véleményt kérek. Akarunk valami ülő alkalmatosságot venni a gyerekszobába. Eddig a fotelágyra szavaztam, de nem nagyon fér be a szobába és a páromnak nem is tetszett. Néztünk relax fotelt lábtartóval (ezen akár aludni is lehetne) és relaxos hintaszéket. Mind a kettő tetszett, de hintaszéket mindig is szerettem volna. Ebből még kiszállni is ki lehetne a babával. Szerintetek jó lenne ez a babaszobába a szoptatáshoz és az altatáshoz, vagy inkább a lábtartós, ha esetleg ott kéne aludnom a babával.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, melyik kényelmesebb? Kipróbáltad? Ha igen amelyik a kényelmesebb...de mindkettőnek vannak előnyei.
remény73
 
 


Én nem vagyok híve a székeknek, mert mi van, ha fekve akarsz szoptatni? Mindenképpen olyat keresnék, amibe azért, ha úgy adódik feküdni is lehet. Nekünk egy kétszemélyes (nem kihúzható) kanapé lesz bennt (mondjuk nálunk elfér :lol: )

Remény!
Jó neked esetleg valamikor a hétvége vagy a péntek d.u. úgy 6 körül? Akkor el tudnám hozni a ruhákat, de nem szeretnélek Titeket hétvégén zavarni, főleg mert gondolom akkor a párod is otthon van.

Nekünk ma nagyon aktív napunk volt. Délután voltunk pocakfotózáson, most este meg UH-on.
Mutatok is nektek egy képet Nimródról:
Kép

Kép
akire79
 
 


Sziasztok!

Brigi:
Nem is értem miért akarnak az emberek beleszólni a névválasztásba, max. kíváncsiskodjanak, oszt jóvan! Amúgy sem könnyű eldönteni, hogy melyik a legmegfelelőbb név...
Fornettit már ezer éve nem ettem, pedig hmmm... vannak kedvenceim!
Jópofa lehet a pocidban tartott tornaóra, talán felnőttkorában sem lesz lusti.

Vicky:
Pedig a szülőktől való elköltözés, távolság inkább rendbe szokta hozni a kapcsolatokat. Nálad ez nem papírforma szerint zajlik. Anyukádnak az unokával biztos jobb lesz a kapcsolata (szerintem).
Nekünk ugyebár titkos, pici-óccó-gyors esküvőnk volt, pucc nélkül, mert sietni kellett a papírral a BMC-be. Azért én is szeretnék "álomlagzit", talán egyszer, a templominál összehozzuk, ha lesz rá zsé.
Tök jó, hogy vannak még udvarias pasik (és nemcsak a postán), ritka kics, meg kell becsülni! :)
Miért baj az, ha magas a kálcium-szint? Mit okozhat, illetve minek a jele?
Én eddig két bakot ismertem, az egyikkel nagyon nem voltunk egy hullámhosszon; a másik a FÉRJEM és imádom!!! Érzem, hogy megtaláltam a másik felemet benne, kész vagyok a személyiségétől, nagyon szeretem.

Vevikk:
Hála az égnek, hogy a párod le tudja szerelni anyukádat és nem neked kell még ezzel is foglalkoznod. Ahogy írtad, látszik, hogy fejlődött anyukád személyisége. Tapintatosabban vált rá a témára, ez dicséretes, nem minden szülő képes erre!

Trix:
Irígyellek is + nem is... :D
Kemény próbatétel a két lurkó egyszerre, te nagyon ügyes vagy és jó anya! Gartulálok hozá! :)
Mikor tudsz pihenni? Van olyan egyáltalán? Másrészről alig várom, hogy én is így "szenvedjek"! :) Szerintem agyon fogom kényeztetni!
A kakis sztorin meg akkorát nevettem, mert magam elé képzeltem a pici pofiját! :)
Hova fogysz má annyira? Vigyázz magadra is, mert a bébikhez erő és egészség kell, egy energikus anyuci!

Dita:
Bizony igazad van, a vitázás komolyan felőrli az emberi energiákat, tehát nem jó dolog. Elvileg nem kéne belemenni a vitába, gyakorlatilag meg nehéz szó nélkül hagyni bizonyos megnyilvánulásokat. Mégis jó lenne megtalálni a megoldást, hogyan lehetne elkerülni...
Ez a fránya mani! Múltkor is milyen nehezen jutottál a pénzedhez!
Kívánom, hogy minden sikerüljön, aludhass sokat és jól, mert a szülés után úgysem lesz rá időd egy darabig. Az viszont jó hír, hogy az eredményeid javultak.
Igen? Költözöl? Ki segít csomagolni? :lol:

Colin:
Inkább picit aggódós legyen az anyukád, azt jobban lehet tolerálni.
Hűha, ti is a finisben vagytok nem sokára! Drukkolok nektek!
De izgi, ha nyílik a méhszáj, utána kb. mennyi idő múlva indul meg a szülés? Fogadjunk ez is egyénfüggő. Szerintem nem baj, ha skorpió a csillagjegye a babának, mert az aszcendens is sokat számít - én úgy hallottam.

Remény:
Nagyon ügyesen fogod fel a nagyszülők viselkedését, gratula érte!
Fölösleges paráztatni az embernek magát a kisebb dolgokon. Tesódék adnak tejcsit? Milyen rendes tőlük! Közel is laktok hozzájuk?
A pukiról és a ráetetéses mizériáról beszéltél már a védőnővel?

Tigriske:
Sajnálom, hogy nem vagy olyan szuperül. Lehet, hogy butaságot kérdezek, de az a kismama bugyi, ami jól feljön a pocira is és tartja a hasat, az nem segítene? Felálláskor talán nem zuttyannának akkorát és olyan hiretelen a bébik a hasadban...
Milyen színekkel operáltok a babaszobában? Mivel díszíted? Drukkolok csütörtökre! :)

Heni:
Te annyira pozitív csajszi vagy, hogy azt is el tudnám rólad képzelni, hogy újranöveszted a p.vezetékeidet! :) Bár úgy lenne! Amúgy meg tuti sikerülni fog a baba nálad, mert múúúszáj! Annyi mindent megtettél érte, hogy meg kell lennie az eredménynek! :)

Csajszik, annyit beszéltetek a zserbóról, hogy a végén én is megsütöm, pedig nem is szeretem, de úgy megkívántam. :lol:

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


Akire:
Már most döglök utána, micsoda jóképű srác! Kár, hogy már férjnél vagyok... :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


"SAJNOS" be kell, hogy valljam TISZTA APJA. Belőlem egy kicsi darab sincs benne :cry:
De nem is bánom, max 2 szerelmem lesz egyszerre :lol:

Kép
akire79
 
 


remény: Kipróbáltam mind a kettőt. A hintaszék régi vágyam, de nehezebb kikelni belőle, bár nem olyan gáz. A lábtartós meg azért lenne jó, mert abból több van és lehetne benne aludni. A lábtartós egy kicsit drágább, de még mindig a rá szánt ár alatt vagyunk. Nagy a dilemma.

akire: Én is gondoltam erre, de legfeljebb kijövök a nappaliba szoptatni. A kanapék olyan drágák voltak és nekünk a 90-es szélesség már nem fér el a szobában. Nimród nagyon édes.

akire: Remény párja tök aranyos kispapa, biztos nem lesz gond. :D

sajt: Az a távol költözéssel a baj, hogy kinyílt a csipám. Sokkal jobb külön, ezért hőbörgök mindenért otthon. A kálciummal kapcsolatban csak azt mondta a dokinéni, hogy ugye nem szeretnénk ha túl kemények lennének a csontjai. Remélem nem örökölte az apja kemény fejét. Nem szeretnék egy összenőtt kutacsú gyereket megszülni, mint az anyósom.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Akire, gyere amikor neked a legjobb.Csak jelezd, hogy számítsak rád...
remény73
 
 


Mindenképpen szólok előtte, köszönöm.
A péntek délután 6 körül az nem késő nektek? Legyen inkább napközben? Én alkalmazkodom, csak írd meg mikor jobb.
Majd priviben megírod, hogy mennyi pénzt vigyek magammal?

Kép
akire79
 
 


Akire, nem gond a délután 6 sem, éjfélig általában fent vagyok. A reggeli idő a szunyokálás miatt meggondolnám10-ig, de az is megoldható lenne.
(2850.- bocs hogy nem priviben ment)
remény73
 
 


Nem gond, holnap megszervezem a hétvégét (sokat kell tanulnom) és felhívlak vagy írok.

Köszönöm mégegyszer.

Kép
akire79
 
 


Akire! Én is szűz vagyok! És nagyon helyes babátok van, akárkire is hasonlít.

Sajt! Hát nem tom, lehet, hogy igazad van bugyi témában, de ebben a méretben vettem egyet és az úgy érzem, hogy szorítja őket, így inkább nem hordom. Majd ma megkérdem a dokit, hogy mi újság. Általában csak arról van szó, hogy mikor közeledik az orvosi vizsgálat, akkor kezdek beparázni és mindenfélét észreveszek, majd amikor mondja a doki, hogy babák nőnek, méhszáj zárva és jól vagyok, akkor megszűnik a tünetek nagy része. :oops: Tudom hülyeség, de mégis csak hárman vannak és én úgy tűnik túlaggódom a dolgokat. A héten még besegítettem a munkahelyemnek egy határidős melóba, így nem sokat feküdtem, amiből persze adódnak a tüneteim, szóval a lényeg az, hogy nem kell velem foglalkozni, mert gyagyás vagyok. :lol: :lol: :lol:

Vicky! Én is nagyon szerettem volna hintaszéket, de nekünk kell az ágy, hogy ott tudjak aludni. Amibe én beleszerettem, az egy brendonos lábtartós hintázós forgó szoptatószék. Van fekete bőrszerű anyagból is, így később tévézős fotel is lehet. Le is lehet dönteni, ha jól emlékszem, így akár aludni is tudsz benne. Hátránya, hogy nagyon drága (talán 90 ezer Ft körül volt), de lehet, hogy tudnál valahol venni egy használtat.
Ez pl használtan is drága, de van róla kép és meg tudod nézni:
http://deliapro.hu/hirdetes/456279/
Leírása:
http://www.babalink.hu/object.258861AD- ... AE8E86.ivy
Remélem találsz olyat amit meg lehet fizetni, mert ez szerintem minden funkciót betölt.

Kép
tigriske1978
 
 


tigriske: Hülyéskedsz? Három gyerekkel ki ne aggódna. Mi még egy gyerekkel is halálra aggódjuk magunkat, te meg háromszorosan érezheted ezt. Remélem azért nem lesz gond. Fotellal most úgy vagyok, hogy ha lesz hintaszék, mire el tudnánk hozni, akkor az lesz, ha nem akkor meg a lábtartós relax fotel. Amit feltettél fotel, az nagyon tuti de sajnos nem hiszem hogy használtan sokkal ez alá az ár alá menne. :(
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Vevikk, Dita? Szokásos kérdés!!!

Sajt
Te tiszta hülye vagy, annyit röhögtem az írásodon. Még azt is megtenném, ha tudnám, hogyan kell, hogy újranövesztem őket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tigrincs!
Nem is tudom ki lepődik meg, hogy túlreagálsz esetleg ezt azt. 3 babával, szerintem totál természtes!!!!

Brigi? Merre vagy?

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


sziasztok

hát én éjjel komolyan azt hittem hogy szedhetjük a sátorfánkat és letáborozunk a kórházba. tök fájt a hasam és a derekamba sugárzott. valamikor hajnali 5kor tudtam csak elaludni addig szenvedtem. az éjjelek számomra már nagyon katasztrófák, lelki beteg vagyok ha jön az este és le kell feküdni, de ülve nem tudok aludni. hát ez van.... de most már tényleg csak napok kérdése.

SAJT
Én is szétröhögöm magam rajtad, most már csak ezért is nagyon bízom abban hogy te is hamarosan sikerrel jársz mert akkor gyakrabban olvashatlak téged.

A pici-óccó-gyors esküvőn párom is gondolkozott, mert azt mondta hogy még olcsóbb is lenne mint a közjegyzői, én meg ugyanúgy vagyok mint Vicky hogy egyrészt vagy normális esküvő vagy semmi, másrészt meg tök úgy hangzott ez hogy inkább elvesz hogy 5ezret spóroljon??? Na milyen már ez??? Én amúgy sem igazán tervezem a házasságot. Nem vagyok a klasszikus eset aki fehér ruháról álmodik. Sajnálom is rá a manit, inkább a kisfiamra költöm, az nekem többet ér! :)

Irigymirigy vagyok a bak pasira. Én egyszer tudtam kifogni egyet, pedig én mint Bak a saját jegyemhez illek a legjobban és ez be is bizonyosodott csak a pasi annyira nem értett ezzel egyet.
De ez már az én hibám volt túlságosan nyomultam amit már piszkosul bánok!

A kismama bugyi nem tart ám olyan jól mint gondolod. Nekem is lezuttyan mindig a hasam amikor felállok, tuti hogy már 4 kiló körül járunk úgyhogy nem csoda.

AKIRE
Nagyon cukus a kisfiad. Jó husiska már, nem lesz kicsi ő sem.
Én ugyan láttam a párod de nem tudom eldönteni hogy rá hasonlít-e, majd elválik ha kibújik, de mindenesetre jó alapanyagból lett csúnya nem lehet mert te és a párod is nagyon helyes és te is szép lány vagy.
A magassarkút viszont remélem nem hordod gyakran amiben az iwiw-n le vagy fényképezve, nehogy eless nekem benne.

VICKY
Én is fotelágyat vennék és vettem is, alvás és a szoptatás miatt is.
Persze nekünk szerencsére elfért minden, még a végén hálás is lehetek a páromnak hogy összetörte a nagy szekrényt mert így minden centire elfér ahogy van és mégsem tűnik zsúfoltnak.

Én úgy volt hogy lenyúlom a Ricsi alól pluszban a bőrfotelt amiből számítógépezik. Van lábtartója is és totál vízszintbe is lehet állítani. Gondoltam néha abban szoptatnék. Végülis hétköznap szabad, hétvégére meg majd marad a fotelágy.

TIGRIS
Csatlakozom az előttem szólókhoz, én még meg sem szültem de már folyton hangoztatom hogy szülés után is burokba tenném a gyerekemet hogy semmi baj ne érje. Asszem tök féltékeny is leszek majd rá. Anyukámék meg is érezték, mert kérdezte hogy ugye engeded majd dögönyözni nem sajátítod ki magadnak teljesen. Hát azt hiszem képes lennék rá, már most annyira imádom, hogy ha csak rá gondolok túlcsordul a szívem.

HENI
Te csak a pocakodat növesztgesd. :)
Én is úgy gondolom hogy neked kizárt hogy ne sikerüljön, de ezt te magad is tudod, csak sajnos még egy kicsi türelem kell.

dita75
 
 


Hello, Csajok!
Látom, még megvagyunk.
Hello, Sajt!Gyertek mielőbb. Úgy láttam, van ma egy eredményhirdetéses csaj a másikban. Átnézek majd, hátha többen leszünk hamarosan.
Erika!
Csak a saját vélemény (nem megfogadandó): én nem szeretem a hintaszéket, mert mindig attól félek, hogy hanyattesek vele, és amikor elkezd hátrafelé "hintázni" jár kezem-lábam, mint egy fuldoklónak.
A relax-fotelt mindenféle masszázs-funkcióval el bírnám viselni. (néger inassal-pálmalevéllel...stb), még így szoptatás nélkül is.
Én ülve szoptattam, egy nagyobb párnára tettem a gyereket (akkor még nem volt szopi-párna, de anyám díszpárnáinak egyike is megtette.A tesóm szopi-párnázott, neki olyan körülérős van (vagy mind olyan???), 40 fok melegben magára tekerte azt a vastag párnát...hát, nem tudom. Viszont megörököltem, és én télen szülök, majd kipróbálom, de már "benéztem" itthon is az ikea-s párnákat, azok kb jók, meg a nygalánynak is van egy csomó díszpárnája...Majd meglátjuk.
Fotel nincs, ágyban, vagy lent a sarokülőn szoptatok majd.
Egyébként a nagyot 14 hónapig szoptattam, a végére már olyan rutinos az ember, akárhol állva-ülve megy a dolog.(mármint a szoptatás :oops: :lol: (is))
Azért én a relax-fotelt választanám, de itthon nem kérdezett senki...
Nagyon édi a babó. Nektek legalább sikerült jó profilképet csinálni.Ja!
A lányom (nagy) is tiszta apja. Tök furi, hogy a mai napig hiába "keresem magam"benne, max a neme ami rám hasonlít...
Tigris!
Hát, én nem csodálkozom, ha aggódsz. Én is állandóan, meg szerintem mindenkinek megvannak itt köztünk is a mindennapi nyűgjei. Én csak ámulok-bámulok, hogy milyen hősiesen viseled ezt a 3-as babásságot...És még dolgozol is...
Dita!
Pedig mindig reggel ez az első utam, hogy megnézzem, mi történt...
Éjszakánként én is nehezebben vagyok. Fáj a derekam, keresztcsontom, hasam. A pocakomnak külön "ágyazok", egy párnán...De 1/2 3 előtt így sem alszom. Vagyis este beájulok, aztán férjem 12-kor hazaér, felébredek, és vége...
Utálom én is az éjszakákat. Pedig tegnap napközben jöttem-mentem, nem feküdtem le direkt, hátha jobban megy majd az alvás..., de nem...Majd talán vége lesz egyszer.Neked előbb-nekem később.
Ma megyek dokihoz.
Gyerek alíg mozog, én meg ezért aggódom...(látod, Tigris, 1-nél is van bőven min aggódi...)
Na, dugulok!
A férjem azt mondta az előbb, úgy ütöm itt a gépet, mintha ezért kapnám a fizetésem...Hát, végülis...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!

Én is megvagyok még. (Sajnos.)
Nekem pont megfordultak a dolgok.
Hétvége óta állandóan csak aludnék. Este beájulk és reggelig nyomom. Ma éjszaka mondjuk kétszer voltam pisilni, de simán visszaaludtam. Szerintem fel sem ébredtem igazán, mert nem tudom, hogy jutottam ki és vissza.
Mikor reggel elment a párom, akkor ráadásul még megint visszafeküdtem és egy 20 perce ébredtem (10 órakor!!! ), de nagyon nehezen tudtam kimászni az ágyból.
És délután is le kell feküdnöm 1-2 órára!!!

Szóval vagy baromi lusta lettem, vagy nem tom, de ennyit már régen aludtam.

Akire!

Nagyon édes a pocaklakó!!!


Nálunk van egy kis méretű ágy és egy fotel is a gyerekszobában, így ülve és fekve is lehet szopiztatni.

Kép

Kép
vevikk
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?